0
Srovnání:
Srovnat s:
Zadejte název modelu nebo jeho čás
 
AED درهم BHD دب BRL R$ CNY ¥ CZK Kč DKK kr EUR € GBP £ IDR Rp ILS ₪ INR ₹ JPY ¥ KRW ₩ KWD د.ك NOK kr PLN zł QAR ريال RUB руб SAR SAR SEK kr TRY ₺ UAH грн
pravděpodobně jste se zeptal
Recenze

Recenze chytrých telefonů

Recenze Motorola Moto Razr 2022

Motorola Moto Razr 2022 - autonomní anti-records

2022-08-15

Touhu společnosti Motorola vytvořit krásný, kompaktní smartphone s flexibilní obrazovkou a výkonem vlajkové lodi lze jen schválit. Korporace však ve své touze po zmenšení zařízení zašla příliš daleko, a proto bude hrdina dnešní recenze žádat dobíjení velmi často.

Recenze smartphonu Xiaomi 12T Pro

Xiaomi 12T Pro – díky tomu je ideál dostupnější

2022-08-15

Trh špičkových smartphonů prošel v posledních letech výraznými změnami. Zařízení za několik tisíc dolarů se tedy nestala výjimkou z pravidla, ale běžnou záležitostí. Za maximální výkon a špičkové fotografické možnosti jste si ve výsledku museli opravdu hodně připlatit, ale ne všichni s tímto stavem souhlasili. A jak se zdá, čínská společnost Xiaomi se rozhodla tuto část publika poslechnout.

Recenze Motorola Moto S30 Pro

Motorola Moto S30 Pro – skutečný způsob, jak ušetřit peníze

2022-08-14

Značná část milovníků smartphonů s Androidem bude souhlasit s tím, že je velmi příjemné pořídit si telefon se skvělou kombinací ceny a kvality bez přeplácení za zbytečnou funkčnost. Právě do této kategorie zařízení patří hrdina dnešní recenze.

Recenze Oukitel WP20 Pro

Oukitel WP20 Pro je spolehlivý, ale pomalý mobilní asistent

2022-08-14

Vývoj řady bezpečných smartphonů od čínské společnosti Oukitel se ani na vteřinu nezastaví. Výrobce představuje jak plnohodnotné novinky s designem a sadou dosud nevídaných technických charakteristik, tak mírně upravené verze stávajících modelů. Právě k poslednímu typu zařízení patří hrdina dnešní recenze.

Recenze Xiaomi Redmi A1

Xiaomi Redmi A1 - zástupce nejnižšího cenového segmentu

2022-08-12

Přestože čínská společnost Xiaomi je jedním ze současných lídrů na trhu smartphonů, neopouští pokusy zvýšit své publikum a získat další zisk. Vývojář se tedy rozhodl učinit řadu nabízených telefonů ještě rozmanitější a zahrnul neuvěřitelně levný model, jehož cena není daleko od několika výletů do kavárny.

Recenze Xiaomi Mix Fold 2

Xiaomi Mix Fold 2 je nejpohodlnější a technologicky nejpokročilejší ve své třídě

2022-08-12

Smartphony s ohebnými displeji jsou na dnešním trhu stále vzácné. Možnost high-tech navýšení AMOLED panelu a v důsledku toho další funkčnost byly propojeny s křehkostí konstrukce a jejími výraznými rozměry, které se ne každému líbily. Hrdina dnešní recenze však takové problémy vyřešil a možná překvapí každého fanouška kvalitních Android zařízení.

Recenze Samsung Galaxy Z Flip 4

Samsung Galaxy Z Flip 4 - mazání minulých nedostatků

2022-08-11

Flip-série skládacích smartphonů od korejské korporace Samsung si našla jak spoustu příznivců, tak množství odpůrců. Hlavním důvodem nenávisti k inovativním telefonům byla křehkost jejich designu a skromná výdrž baterie. Světoznámý výrobce vyslyšel kritiku výrobků a provedl mnoho oprav. Budou ale stačit náročnému publiku?

Recenze OnePlus Ace Pro

Je OnePlus Ace Pro cenově dostupnou vlajkovou lodí?

2022-08-11

OnePlus výrazně změnil svou strategii. Nyní zpod dopravníku korporace vychází výrazně více smartphonů ve všech cenových kategoriích. První zástupci řady Ace se tedy zaměřovali na segment středních nákladů, kde byli schopni uspět díky dobrým technickým vlastnostem a rozumným cenám. Hrdina dnešní recenze je již schopen bojovat i s protějšky vlajkové lodi.

Recenze Vivo V25 Pro

Vivo V25 Pro - při hledání dokonalé rovnováhy

2022-08-10

Čínská společnost Vivo nepřestává těšit fanoušky chytrými telefony s dokonalým designem a funkčností. Korporace jsou obzvláště dobré v zařízeních v segmentu středně vysokých a vlajkových lodí. Někde na jejich průsečíku se nachází hrdina dnešní recenze, který má celou řadu konkurenčních výhod.

Recenze Realme 9i 5G

Realme 9i 5G - minimum originality

2022-08-05

Čínská společnost Realme se postupně mění z nového hráče na trhu ve svého lídra. Ne vždy se však tato skutečnost dobře odráží na produktech společnosti. Takže v jeho sortimentu je stále více otevřených produktů, které se jen málo liší od rozhodnutí oponentů. Ostatně proč dělat něco převratného, když marketing pomůže prodat méně zajímavý smartphone.

Recenze OnePlus 10T

OnePlus 10T - konzervativní výkon

2022-08-05

Čínská společnost OnePlus stále patří do kategorie A-brand, trvale vyrábí vysoce kvalitní a extrémně konkurenceschopné produkty, ale pokud společnost začala svou existenci revolucí ve středním cenovém segmentu, nyní je umírněnější. Hrdina dnešní recenze tedy pomalu rozvíjí koncept podvlajkového smartphonu, který vývojář stanovil před několika lety.

Recenze OnePlus 10RT

OnePlus 10RT je matoucí vlajková loď

2022-08-04

Čínská společnost OnePlus rychle ustoupila od myšlenky malého sortimentu vlajkových smartphonů, protože trh diktuje úplně jiná pravidla. Takže pro část publika je důležitý důraz na výkon, pro jinou - na fotografické příležitosti nebo autonomii. Světoznámý vývojář se snaží přizpůsobit novým podmínkám, ale pochopit směřování gadgetů podle jejich indexů je téměř nemožné a z hlediska rychlosti vydávání modelů se výrobce blíží plodnému Xiaomi a Realme.pproaching plodné Xiaomi a Realme.

Recenze UMIDIGI F3 5G

UMIDIGI F3 5G - když jsou klady a zápory okamžitě viditelné

2022-08-04

Produkty čínské společnosti Umidigi často vyvolávají mezi fanoušky kvalitních Android smartphonů smíšené emoce. Smartphony značky tedy potěší dobře navrženým designem, slušným výkonem a parametry autonomie na cenovou kategorii, ale zároveň obsahují řadu zjevných nedostatků. Tomuto popisu odpovídá i hrdina dnešní recenze.

Recenze Xiaomi Redmi Note 12S

Xiaomi Redmi Note 12S - honba za cenou a kvalitou

2022-08-03

V arzenálu čínské společnosti Xiaomi je daleko více než tucet dobrých smartphonů, které dokážou uspokojit potřeby těch nejrozmarnějších uživatelů. Postupem času však publikum vyžaduje stále více funkcí od zařízení středních a dokonce i nízkých středních cenových kategorií. A zdá se, že hrdina dnešní recenze kupující v těchto aspektech nenaštve.

Recenze Xiaomi Poco M5 4G

Xiaomi Poco M5 4G - levné a téměř herní

2022-08-02

Čínské smartphony od společnosti Poco (podznačka Xiaomi Corporation) si z nějakého důvodu získaly lásku mnoha kupujících. Značkové telefony i v tak pro výrobce těžké době spojují maximální funkčnost s dostupnými cenovkami. Touto funkcí disponuje i hrdina dnešní recenze, která může oslovit i nejednoho hospodárného hráče.

Recenze OnePlus Nord N20 SE

OnePlus Nord N20 SE – není pro sofistikované publikum

2022-08-01

Čínská společnost OnePlus se ve většině parametrů, včetně počtu vyrobených smartphonů v různých cenových kategoriích, snaží držet krok s přímými konkurenty. Společnost tedy téměř nebyla zastoupena v segmentu nejlevnějších telefonů Android, takže rozhodnutí vydat levný model za nízkou cenu nebylo pro fanoušky značky překvapením. Funkčnost hrdiny recenze a její konkurenceschopnost však vyvolává otázky.

Recenze Motorola Moto X30 Pro

Motorola Moto X30 Pro – překvapující čísly

2022-07-30

Motorola nezapomíná potěšit své fanoušky vlajkovými zařízeními doslova každého půl roku. A pokud před několika lety takové telefony jen stěží mohly konkurovat analogům značek A, dnes mají špičkové smartphony společnosti řadu vážných konkurenčních výhod. Hrdina dnešní recenze se bez nich neobešel.

Recenze ZTE Nubia Z40S Pro

ZTE NUBIA Z40S Pro - několik úderů na dokončený kamerový telefon

2022-07-30

Čínská společnost ZTE po několika krizových letech postupně obnovuje svou popularitu po celém světě. Každý nový model smartphonu od vývojáře se stává stále důležitějším i pro moderní náročné publikum, řada vlajkových lodí se znatelně změnila. Hrdina dnešní recenze je přírůstkem do současného nejlepšího telefonu od výrobce, který zařízení přináší téměř k dokonalosti.

Recenze Oukitel C31

Oukitel C31 - levný a nudný

2022-07-29

Čínské společnosti Oukitel se v historii své existence podařilo vydat více než desítku levných smartphonů, ale počet úspěšných modelů stále postupně klesá. Je tedy nepravděpodobné, že by hrdina dnešní recenze uspokojil všechny požadavky i toho nejnáročnějšího uživatele.

Recenze AGM H5 Pro

AGM H5 Pro - pozoruhodná vylepšení, která k úspěchu nestačí

2022-07-27

Výrobce bezpečných smartphonů s názvem AGM ztratil na moderním trhu velkou část své popularity. Důvodem je to, že vývojář u předchozích modelů nastavil příliš vysokou laťku kvality, na kterou už kvůli omezení rozpočtu nebyl schopen. Hrdina dnešní recenze, i když se ukázal být zajímavější než jeho předchůdce, je stále nižší než konkurenti za podobnou cenu.

Recenze Vivo IQOO 10 Pro

Vivo IQOO 10 Pro - jaká by měla být vlajková loď

2022-07-27

Moderní vlajkové smartphony se někdy ukazují jako příliš kompromisní pro cenovky, které jsou pro ně požadovány. Někde zklame autonomie, jinde zklame silné přehřívání gadgetu ve hrách a při natáčení videa. Hrdina dnešní recenze se však obešel bez kritických nedostatků, díky čemuž má každou šanci potěšit miliony kupujících.

Recenze Vivo IQOO 10

Vivo IQOO 10 - výkon bez ozdůbek

2022-07-27

Co většina uživatelů vyžaduje od vlajkové lodi smartphonu? V 99 % případů bude seznam začínat takovými parametry, jako jsou prémiové konstrukční materiály, sofistikovaný design, působivé fotografické příležitosti. Až na konci výčtu si určité procento lidí vzpomene na způsob bezdrátového nabíjení a ochranu proti vlhkosti. Pokud patříte k té části publika, která tyto funkce nepotřebuje, pak hrdina recenze dá spoustu pozitivních emocí za rozumnou cenu.

Recenze Ulefone Power Armor 16 Pro

Ulefone Power Armor 16 Pro – síla, autonomie a výkon?

2022-07-25

Čínská společnost Ulefone pokračuje v aktualizaci své řady smartphonů s důrazem na ochranu proti vlhkosti a dlouhou výdrž baterie. Jeho poslední zástupce potěšil publikum kombinací funkčnosti a rozumné ceny, hrdina dnešní recenze se ale snaží do výčtu předností přidat ještě pár bodů.

Recenze Ulefone Armor 15

Ulefone Armor 15 - zvuk je vždy s vámi

2022-07-24

Čínská společnost Ulefone se nebojí experimentů a změn. Zaměstnanci korporace se tedy rozhodli nainstalovat pouzdro pro bezdrátová sluchátka do samotného smartphonu, čímž ušetřili uživatele od nutnosti nosit zařízení samostatně. Je ale koncept tak dokonalý?

Recenze Meizu M10S

Meizu M10S - slabé pokusy o návrat

2022-07-24

Osud čínské společnosti Meizu nelze nazvat snadným. Z kdysi potenciálního lídra v oboru se korporace proměnila v organizaci, která sotva vykazuje známky života. Mnoho špatných rozhodnutí vedlo k poklesu tržeb, odchodu firmy ze světového trhu, snížení rozpočtu a výraznému omezení sortimentu. Nové položky, jako je hrdina dnešní recenze, prostě nejsou schopny vrátit značce její bývalou slávu.

Recenze Realme GT 2 Master Explorer Edition

Realme GT 2 Master Explorer Edition - ideál s dlouhým názvem

2022-07-23

Čínská společnost Realme potěšila v roce 2021 své fanoušky úžasným fotomobilem s indexem Explorer, který zaujal i výbornou kombinací ceny a výkonu. A i když byl model určen pouze pro čínský trh, ochotně si jej koupili i obyvatelé Evropy a SNS. Zdá se, že takový osud čeká hrdinu dnešní recenze.

Recenze Doogee S96 GT

Doogee S96 GT - zbavení se komponentů

2022-07-23

Značný počet výrobců smartphonů z Číny rád vydává mnoho modifikací stejného modelu. Důvodů pro takové chování firem může být několik. Někdo chce takto nabízený sortiment rozšířit a některé firmy se snaží prodat sklady nepoužitých čipsetů, baterií a dalších komponentů telefonů. Čínská korporace Doogee podle všeho řeší poslední problém.

Recenze Honor 80 Pro+

Honor 80 Pro + - univerzální vlajkový smartphone

2022-07-21

Mnohdy se špičkové telefony i těch nejslavnějších značek ukazují jako dost úzce zaměřené. Někde je jasný důraz na herní schopnosti, zatímco u jiných zařízení jsou problémy s autonomií. Hrdina recenze se takovým nedostatkům vyhnul a je připraven potěšit každého fanouška Android smartphonů.

Recenze Honor 80 Pro

Honor 80 Pro - foto vlajková loď a nic víc

2022-07-20

Stále větší počet lidí odmítá používat k natáčení plnohodnotné fotoaparáty. Důvod spočívá ve zlepšujících se fotografických schopnostech moderních smartphonů. Zejména v této oblasti pokročila vlajková zařízení, připravená ohromit sofistikované fotografy i večerními snímky. K takovým telefonům patří i hrdina dnešní recenze, který s sebou nese i nepřeberné množství dalších konkurenčních výhod.

Recenze Honor 80

Honor 80 - dílčí vlajková loď bez kompromisů

2022-07-18

Čínská společnost Honor dočasně ztratila schopnost vytvářet skutečně vyvážené smartphony z hlediska ceny, funkčnosti a krásy zevnějšku. Řady vlajkových telefonů 60. a 70. let tedy získaly spoustu kontroverzních recenzí a jednoduše zaostávaly za svými legendárními předchůdci. Naštěstí je hrdina dnešní recenze mnohem zajímavější a relevantnější.

Recenze Doogee S51

Doogee S51 – smartphone, který by mohl být mnohem lepší

2022-07-18

Čínská společnost Doogee sice často doplňuje sortiment prodávaných telefonů, přesto fanoušky nepotěší znatelnými vylepšeními produktů. Mnoho zařízení tedy zůstává na stejné technologické a funkční úrovni jako jejich předchůdci z minulého roku. Hrdina dnešní recenze nebyl výjimkou z pravidla, ale jen pár tahů by obraz mnohonásobně zlepšilo.

Recenze Ulefone Armor X6 Pro

Ulefone Armor X6 Pro - chráněný a zastaralý

2022-07-17

Počínání čínské společnosti Ulefone někdy nemusí mít vždy logiku. Z nějakého důvodu se tedy zkušený výrobce smartphonů před téměř třemi lety rozhodl vydat Pro verzi levného telefonu. Zřejmě to byla touha prodat zůstatky akcií, která přiměla vývojáře k vytvoření ne nejkonkurenceschopnějšího zařízení.

Recenze OnePlus 11

OnePlus 11 – produktivní, stylový, levný

2022-07-16

Čínská společnost OnePlus s desátou generací svých vlajkových smartphonů dokázala, že je stále připravena bojovat s lídry trhu a občas i překvapit sofistikované publikum. Hrdina recenze pokračuje v závazcích svých předchůdců a nabízí maximální výkon a fotografické příležitosti za více než mírnou cenu.

Recenze ZTE Nubia Red Magic 7S

ZTE Nubia Red Magic 7S – exkluzivně pro hráče?

2022-07-16

Smartphony založené na OS Android 12 jsou mezi herními fanoušky stále oblíbenější. Důvodem tohoto chování lidí je vznik opravdu dobře vyvinutých Android her a špičkových emulátorů pro herní konzole jako PlayStation 2, Nintendo Switch. Hrdina dnešní recenze rozhodně potěší tu část publika, která se chce na dlouhé hodiny vydat do světa elektronické zábavy. Ostatní uživatelé ale mohou mít otázky ohledně zdaleka ne nejlevnějšího telefonu.

Recenze ZTE Nubia Red Magic 7s Pro

ZTE Nubia Red Magic 7s Pro - vylepšení pro ty nejpozornější hráče

2022-07-16

Herní smartphony od čínské společnosti ZTE lze jen stěží označit za špatné, některé jejich parametry však přecházejí z generace na generaci bez větších změn. Hrdinu dnešní recenze tedy můžete odlišit od jeho předchůdce pouze technickými vlastnostmi.

Recenze Honor X40i

Honor X40i - Když krása nezachrání selhání

2022-07-14

Zdá se, že čínská společnost „Honor“ postupně ztrácí sevření. Vývojář v uplynulém roce tedy vydal několik kontroverzních smartphonů najednou, což nenalezlo odpověď v srdcích zákazníků. Jedním z nich je hrdina dnešní recenze, který je sázkou výhradně na přitažlivost exteriéru a zapomíná na důležitost funkčnosti a produktivity technických charakteristik.

Recenze Doogee X97 Pro

Doogee X97 Pro - krok od potenciálního úspěchu

2022-07-10

Sortiment smartphonů čínské společnosti Doogee Company zjevně není jedním z hitů. Výrobce s rozsáhlými zkušenostmi, ale stále omezený rozpočet není jednoduše schopen vyrábět extrémně konkurenční produkty ve všech cenových segmentech. Někdy se však vývojář potěší příjemnými výjimkami, z nichž jedna byla hrdinou dnešní recenze.

Přehled chytrých telefonů Doogee S89 Pro

Doogee S89 Pro - powerbanka je nyní ještě funkčnější

2022-07-09

Obrovské množství uživatelů Androidu chce mobilního asistenta s dobrou autonomií, ale jen malá část těchto lidí se dívá na zařízení s opravdu velkou baterií. Nevýhodou těchto gadgetů je hmotnost a rozměry a někdy průměrné technické vlastnosti. Hrdina dnešní recenze eliminuje poslední problém, ale vzhledem k průměrné ergonomii je stále žádoucím produktem pouze pro určité procento publika.

Recenze Doogee V11

Doogee v11 - Při hledání rozdílů

2022-07-09

Čínská společnost Doogee nezapomene rozšířit sortiment navrhovaných smartphonů měsíčně, protože bez nových produktů je jednoduše nemožné přilákat publikum. Společnost v jejím rozpočtu však zdaleka není vůdci trhu, a proto se nárůst modelového rozsahu někdy vyskytuje v důsledku banálního kopírování již vydaných modelů s malými změnami. Pro obyčejného uživatele tedy bude obtížné pochopit, jak rozlišit hrdinu dnešní recenze a jeho předchůdce.

Recenze Xiaomi Redmi K50i

Xiaomi Redmi K50i - opakování k dobru

2022-07-08

Čínská společnost Xiaomi byla opakovaně k vidění v reedicích svých úspěšných smartphonů pod různými jmény a značkami. Heterogenní popularita linek v různých zemích, potřeba přizpůsobit software a sadu frekvencí 3G a 4G v určitých regionech přiměly výrobce jednat výše uvedeným způsobem. Je však nepravděpodobné, že by publikum bylo rozrušeno vydáním telefonů jako hrdina dnešní recenze.

Recenze Xiaomi 12S Ultra

Xiaomi 12S Ultra – když nejen fotografie jsou bezchybné

2022-07-07

Čínská společnost Xiaomi se snaží své produkty odlišit tak, aby vyhovovaly co největšímu počtu požadavků náročných uživatelů. Hrdina dnešní recenze cílí na fanoušky kvalitních mobilních fotoaparátů a snaží se zaujmout přední místo v oblíbeném hodnocení DxOMark.

Recenze Xiaomi 12S Pro

Xiaomi 12S Pro – kosmetické změny a další

2022-07-06

Rychle se zvyšující tempo rozvoje trhu s chytrými telefony nutí výrobce co nejdříve aktualizovat nabídku nabízených produktů tak, aby vyhovovaly potřebám publika. Co je ale nového nabídnout té či oné korporaci doslova šest měsíců po vydání úspěšné vlajkové lodi? Čínská společnost Xiaomi má na tuto otázku odpověď.

Recenze Cubot KingKong Mini 2 Pro

Cubot KingKong Mini 2 Pro - malý, zvláštní a téměř nechráněný

2022-07-04

Čínská společnost Cubot se rozhodla překvapit fanoušky kompaktních smartphonů vydáním malého brutálního monobloku s designem, který naznačuje přítomnost plnohodnotné ochrany proti vlhkosti. Realita však nebyla tak růžová, jak by si fanoušci značky přáli. V důsledku toho se hrdina dnešní recenze vyznačuje řadou problémů, a to i v rámci low-mid cenové kategorie.

Recenze smartphonu Xiaomi 12 Lite

Xiaomi 12 Lite - důraz na atraktivitu

2022-07-03

Design smartphonu je důležitým aspektem jeho úspěchu, který si mnoho uživatelů cení stejně jako funkčnost nebo výkon. Touha dát telefonu krásu však občas vede k problémům s ostatními parametry mobilního asistenta. Hrdina dnešní recenze se snaží spojit sofistikovaný styl s vlajkovou lodí a dostupnou cenou. Dělá výrobce správně?

Recenze Xiaomi 12S

Xiaomi 12S - změny, které nestojí za pozornost?

2022-07-03

Čínská společnost Xiaomi si své fanoušky zvykla na časté doplňování nabídky smartphonů. Jestliže jsme před pár lety museli na novou vlajkovou loď čekat značnou dobu, nyní špičkové modely vycházejí téměř každých šest měsíců. Očekává se však, že vylepšení u těchto nových produktů budou menší. Hrdina dnešní recenze se tedy příliš neliší od svého předchůdce a je nepravděpodobné, že by vyvolal touhu jej prodat.

Recenze Realme Narzo 50i Prime

Realme Narzo 50i Prime – nejlevnější herní telefon?

2022-07-02

Obrovské množství lidí po celém světě by se rádo seznámilo s nejnovějšími hrami pro Android, ale někdy projekty náročné na zdroje vyžadují hodně peněz na mobilního asistenta a často nejsou dostupné na zařízeních nižší třídy. Hrdina dnešní recenze však, byť ne úplně, přesto smazává převládající stereotypy o nízkorozpočtových telefonech.

Recenze Vivo IQOO 9T

Vivo IQOO 9T - minimální rozdíly

2022-07-01

Trh chytrých telefonů se systémem Android je stále rychlejší, protože výrobci zlepšují své produkty. Aby vývojář zůstal konkurenceschopný, musí každých šest měsíců aktualizovat své vlajkové lodě. Někdy však zpod dopravníku konkrétní firmy vyjedou tak úspěšná zařízení, že na nich vlastně není co měnit. Například hrdina dnešní recenze se stal téměř kompletní kopií svého předchůdce.

Recenze Xiaomi Black Shark 5S Pro

Xiaomi Black Shark 5S Pro - maximum pro hráče

2022-07-01

Diverzifikace škály nabízených smartphonů je skvělá věc jak pro výrobce, tak pro kupující, protože je mnohem snazší identifikovat produkt, který odpovídá potřebám. Hrdina dnešní recenze je tedy zaměřen na fanoušky her pro Android, kteří chtějí získat plnohodnotnou náhradu za přenosné herní konzole.

Recenze OnePlus Nord N300 5G

OnePlus Nord N300 5G - příliš obecný?

2022-06-30

Fanoušci čínské společnosti OnePlus jsou zvyklí na to, že doslova každý nový model značky se ukazuje jako extrémně konkurenceschopný a relevantní. Chytré telefony v segmentu nízkých středních cen jsou však získávány od společnosti, které ne vždy splňují potřeby fanoušků. Podobný osud bohužel neunikl ani hrdinovi dnešní recenze.

Recenze Xiaomi Black Shark 5S

Xiaomi Black Shark 5S je rozpočtová vlajková loď pro hráče

2022-06-29

Fanoušků her pro Android každým rokem přibývá. Důvodem je nejen postupné zlevňování zařízení s produktivními CPU, ale také progres grafiky a hratelnosti samotných herních projektů. Čínská společnost Xiaomi proto stále častěji sází na výkonné smartphony se zaměřením na sofistikované hráče.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22