Recenze chytrých telefonů

Přehled chytrých telefonů Xiaomi Redmi Note 9 5G

Xiaomi Redmi Note 9 5G je teď jiný!

27. listopadu 2020 18:09:34

Obchodníci v čínské společnosti Xiaomi občas dělají neuvěřitelně chytrá a vyvážená rozhodnutí, ale mohou také udělat mnoho hrozných chyb. Takže devátá generace řady Note vynikajících phabletů měla všechny šance na ztrátu statusu bestsellerů kvůli nepatrným rozdílům v technických vlastnostech od jejich předchůdců a nedostatku NFC. Hrdina dnešní recenze však napraví téměř fatální situaci.

Přehled chytrých telefonů Vivo V20 Pro

Vivo V20 Pro - pro tebe

27. listopadu 2020 17:05:08

Obrovský počet uživatelů smartphonů se systémem Android dnes bloguje nebo stránky sociálních médií. Téměř každý na nich zveřejňuje své vlastní fotografie. Pokud před několika lety nebyla kvalita a dokonce ani přítomnost přední kamery tak zásadním kritériem pro výběr telefonu, nyní se její význam dramaticky zvýšil. Právě na danou součást zdůraznila čínská společnost Vivo v hrdinovi dnešní recenze.

Přehled chytrých telefonů Oppo A53 5G

Oppo A53 5G - určitě jste na nic nezapomněli?

26. listopadu 2020 20:14:42

Je úžasné, jak blízko se některé smartphony někdy dostanou k titulu bestselleru, ale přesto ho kvůli několika ošklivým nedostatkům nedosahují. Takové situace nastávají obvykle kvůli chybám obchodníků, kteří nesprávně identifikovali požadavky uživatelů v konkrétní cenové kategorii. Hrdina dnešní recenze je tedy jasným příkladem telefonu, jehož nádhera byla zničena kvůli podivným chybám.

Přehled chytrých telefonů Motorola Moto Z5

Motorola Moto Z5 - dlouho očekávaná vlajková loď

26. listopadu 2020 14:57:16

Společnost Motorola dlouhou dobu nepotěšila své fanoušky skutečně produktivním a technologicky vyspělým smartphonem, který je schopen konkurovat za stejných podmínek nejlepším zástupcům nejvyšší cenové kategorie. Období klidu však konečně skončilo, nyní budou moci věrní fanoušci výrobce obrátit pozornost na vynikajícího hrdinu dnešní recenze.

Přehled chytrých telefonů Motorola Moto E7

Motorola Moto E7 - sbírka podivných rozhodnutí

25. listopadu 2020 16:52:05

Vytvoření levného smartphonu je v dnešních tržních podmínkách složitý a mnohostranný proces. Dnešní uživatelé vyžadují telefon na přelomu segmentu nižší a střední ceny a promyšlený design, dobrou základní úroveň výkonu a mnoho dalšího. Společnost Motorola, která se stala hrdinou dnešní recenze, se rozhodla zaměřit na fotografické schopnosti, ale na ostatní aspekty zapomněla.

Přehled chytrých telefonů Samsung Galaxy A02S

Samsung Galaxy A02S - nádherná vylepšení

25. listopadu 2020 13:03:40

Korejská společnost Samsung se snaží držet krok se svými čínskými rivaly pomocí extrémně agresivní cenové politiky. Úsilí korporace je patrné zejména v segmentu s nižší hodnotou. Produkty vývojáře jsou každým rokem krásnější a funkčnější. Hrdina dnešní recenze není výjimkou z tohoto pravidla.

Přehled chytrých telefonů Lenovo K12 Pro

Lenovo K12 Pro - pozoruhodný phablet

24. listopadu 2020 15:46:38

Čínská společnost Lenovo nadále vydává potenciální hity. Kdysi populární společnost samozřejmě stále nemůže držet krok s vedoucími na trhu, ale vývojář určitě udělal pokrok ve srovnání s dříve vydanými smartphony. Hrdina dnešní recenze bude tedy ideální volbou pro fanoušky telefonů s velkou obrazovkou.

Přehled chytrých telefonů Doogee S41

Doogee S41 - síla rozpočtu

23. listopadu 2020 15:25:24

Nízký cenový segment odolných smartphonů se vyvíjí poměrně rychlým tempem. Transformuje se jejich vzhled i funkčnost. Pokud před pár lety mohl uživatel při nákupu cenově dostupného telefonu IP68 počítat pouze s přijímáním hovorů a zpráv a spuštěním nejméně náročných aplikací, dnes jsou zařízení jako hrdina dnešní recenze připraveni být plnohodnotnými mobilními asistenty bez jakýchkoli kompromisů.

Přehled chytrých telefonů Huawei Enjoy 20e

Huawei Enjoy 20e - návrat k pohodě?

22. listopadu 2020 15:27:41

Čínská společnost Huawei to kvůli pokračujícím americkým sankcím prožívá obtížně. O této skutečnosti svědčí i nedávný prodej pod značkou Honor, i když za více než slušnou cenu. Zdá se však, že negativní situace se pro společnost pomalu uvolňuje. Například výrobci bylo povoleno používat pro své produkty procesory Qualcomm 4G, což organizaci usnadňuje provoz v nižších a středních cenových segmentech.

Přehled chytrých telefonů ZTE Axon 20 Pro 5G

ZTE Axon 20 Pro 5G - zajímavé

21. listopadu 2020 13:55:38

Čínská společnost ZTE pokračuje v procesu obnovy po krizových událostech. Rozsah smartphonů výrobce se zvyšuje jak kvantitativně, tak kvalitativně. Vývojář se tedy rozhodl zaujmout část publika středního cenového segmentu uvolněním stylového a extrémně vyváženého hrdiny dnešní recenze.

Přehled chytrých telefonů Samsung Galaxy A12 5G

Samsung Galaxy A12 5G - přerušení šablony

20. listopadu 2020 15:51:46

Fanouškům korejské společnosti Samsung se podařilo zvyknout si na strukturu řady chytrých telefonů korporace. Řada A tedy představovala nejvíce rozpočtovou linii zařízení vývojáře zaměřenou na nenáročné kupce. 5G smartphony této řady se však vyznačují téměř vlajkovou lodí, krásným designem a překvapivě značnou cenou. Hrdinou dnešní recenze se stal nejdostupnější 5G telefon od společnosti.

Přehled chytrých telefonů Motorola Moto G10 Play

Motorola Moto G10 Play - levné a bez vad

20. listopadu 2020 14:26:34

Motorola se na současném trhu se smartphony potýká s těžkými časy. Obrovské množství odpůrců korporace se snaží vyrábět stále levnější a funkční produkty v boji o potenciálního kupce. Rozsáhlé zkušenosti výrobce a solidní rozpočet však vývojáři stále umožňují vyrábět extrémně zajímavé telefony, jako je hrdina dnešní recenze.

Přehled chytrých telefonů Blackview BV4900 Pro

Blackview BV4900 Pro - Vylepšení, která si nezaslouží respekt?

20. listopadu 2020 11:22:49

Poměrně často se setkáváme se situací, kdy výrobce smartphonů vydává cenově dostupnější model svého bestselleru. V tomto případě vývojář pečlivě sníží specifikace, aby produkt přesunul do segmentu s nižší cenou. Méně často existují reverzní úpravy, když se společnost rozhodne vytvořit vylepšenou verzi zařízení pro kategorii s vyšší hodnotou. Je těžké se s takovým úkolem vyrovnat, ale čínská společnost Blackview to dokázala.

Přehled chytrých telefonů Oppo X 2021

Oppo X 2021 - triumf pokroku

19. listopadu 2020 13:17:07

Čínská společnost Oppo vynakládá obrovské částky nejen na dnešní vytváření chytrých telefonů, ale také na marketing, monitorování trhu a jednání konkurentů, ale také na vývoj nových technologií pro budoucí produkty. Hrdinou dnešní recenze před pár lety by tedy byla fantazie, která najde své ztělesnění v milovaných snech uživatelů Androidu. Ale takové fantazie se najednou naplnily.

Přehled chytrých telefonů Xiaomi Poco M3

Xiaomi Poco M3 - bestseller základní úrovně

18. listopadu 2020 11:41:26

Co by měl být rozpočet smartphone? Před několika lety by uživatelé měli dostatek základních funkcí, ale dnes, dokonce i z levného telefonu, diváci chtějí design, výkon a samostatnost. Sub-značka čínské společnosti Xiaomi s názvem Poco udělala vše pro to, aby vytvořila takové zařízení, nicméně stále bylo nutné učinit určité kompromisy.

Přehled chytrých telefonů Doogee S69 Pro

Doogee S69 Pro - síla není překážkou krásy

17. listopadu 2020 11:58:45

Expanze řady zabezpečených smartphonů od čínské společnosti Dodge pokračuje rychlým tempem. V poslední době se společnost snaží zaměřit na segmenty nižší a střední ceny jako na nejrelevantnější a nejziskovější. Náročné publikum však dnes chce, a to i od levných zařízení, nejen funkčnost, výkon a samostatnost, ale také stylový design. Hrdina dnešní recenze se snaží spojit všechny výše popsané výhody.

Přehled chytrých telefonů Samsung Galaxy M12

Samsung Galaxy M12 - autonomie pro ekonomiku

16. listopadu 2020 10:24:06

Korejská společnost Samsung si je dobře vědoma toho, že je třeba sledovat trh se smartphony a měnit řadu produktů, jakož i cenovou politiku. Odpůrci z Číny nadále lámou rekordy v poměru cena / výkon ve svých telefonech, takže populární korejská značka musí splňovat nové standardy, aby si udržela své publikum. Hrdina dnešní recenze nabízí nejen vynikající funkčnost za své peníze, ale také extrémně prostornou baterii, kterou se většina konkurentů nemůže pochlubit.

Přehled chytrých telefonů Doogee S59 Pro

Doogee S59 Pro - ideální pro nenáročné uživatele

15. listopadu 2020 19:34:51

Smartphony na hranici dolního a středního cenového segmentu jsou obvykle rozděleny do dvou kategorií. Zástupci první skupiny jsou dobří v několika parametrech, ale v jiných slabí, zatímco členové druhého vzorku nejsou špatní, ale ve všech aspektech zdaleka ne ideální. Pro drtivou většinu kupujících je tato konkrétní podskupina nejzajímavější a nejvhodnější. Jak hezké vědět, že hrdinou dnešní recenze se stal právě tak vyvážený telefon.

Přehled chytrých telefonů Samsung Galaxy A42 5G

Samsung Galaxy A42 5G - úspora na zápasy

14. listopadu 2020 20:53:55

Hranice mezi střední a vysokou cenovou kategorií na trhu smartphonů je pro moderního uživatele jednou z nejatraktivnějších. I pro zkušené výrobce je však obtížné vytvořit ideální telefon v tomto hodnotovém segmentu, protože abyste snížili náklady, stále musíte na něčem ušetřit. Korejská společnost Samsung zašla s tímto procesem příliš daleko.

Přehled chytrých telefonů OnePlus Nord 2

OnePlus Nord 2 - důležitost ceny pro úspěch

14. listopadu 2020 18:24:24

Za posledních několik let VanPlas významně změnil svůj vzhled v očích potenciálních kupců. Metamorfóza bohužel nešla k lepšímu. Ceny telefonů nejvyšší cenové kategorie stouply, nyní je lze jen stěží nazvat „zabijáky vlajkových lodí“. Hrdina dnešního milníku je o něco levnější než ohlášený hodnotový segment, ale má spoustu odpůrců za podobnou cenovku od čínských i korejských evropských výrobců.

Přehled chytrých telefonů Xiaomi Redmi Note 9 4G

Xiaomi Redmi Note 9 4G - matoucí publikum

13. listopadu 2020 14:03:06

Obchodníci čínské společnosti Xiaomi jsou důmyslní a zároveň divní lidé. Z velké části díky jejich práci se společnost mohla stát tak populární, ale zároveň řada jejich rozhodnutí vyvolává vážné otázky. Ve jménech vyrobených smartphonů je vidět zejména mnoho zvláštností. Telefony různých cenových segmentů mají podobné názvy, zatímco produktová řada vývojáře je přetížená. Z tohoto důvodu je velmi snadné se ztratit v množství gadgetů. Hrdina dnešní recenze situaci jen zhoršuje.

Přehled chytrých telefonů Samsung Galaxy M62

Samsung Galaxy M62 - lék na energetické banky

12. listopadu 2020 13:13:23

Moderní uživatel je pro své mobilní asistenty stále náročnější. Důvody tohoto chování publika jsou jak zrychlující se životní tempo, tak technologický pokrok, nutnost používat při práci chytrý telefon a koníček. Například pokud měl kupující před několika lety jen pár hodin aktivního času na obrazovce denně, dnes někteří lidé nemusí mít dost ani tuctu. S hrdinou dnešní recenze se nebudete muset bát předčasného vybití baterie, ale kromě autonomie má i spoustu výhod.

Přehled chytrých telefonů Realme 7 5G

Realme 7 5G - hit s proaktivní hrou

11. listopadu 2020 14:43:51

Čínská společnost Realmi dokázala rychle proniknout na vedoucí postavení na trhu a stát se odpůrcem takových průmyslových firem, jako jsou Xiaomi a Huawei. V boji proti tak velkým a známým výrobcům však musí relativně mladý vývojář nejen kopírovat řešení konkurentů nebo je vylepšovat, ale také předvídat akce konkurentů. Hrdinou dnešní recenze je levný, ale velmi vyvážený 5G smartphone. A konkurenční organizace se ještě nemohou chlubit takovým modelem.

Přehled chytrých telefonů OnePlus Nord SE

OnePlus Nord SE - racionální vylepšení

10. listopadu 2020 12:14:11

Jak vytvořit úspěšný smartphone? Existuje mnoho způsobů, jak dosáhnout takového výsledku, většina z nich není zdaleka nejjednodušší. Pokud však výrobce již má vydaný bestseller, může vývojář po krátké době mírně aktualizovat jeho design, mírně zlepšit výkon a odstranit řadu drobných nedostatků. Hrdina dnešní recenze byl vytvořen podle tohoto receptu.

Přehled chytrých telefonů AGM X5 5G

AGM X5 5G - nedrží krok s pokrokem

9. listopadu 2020 12:07:43

Čínská společnost AGM se specializuje na výrobu extrémně odolných chráněných smartphonů s dobrou funkčností. Model X3 se před pár lety rozběhl, protože prostě neměl hodné oponenty s vlajkovými technickými vlastnostmi a podobnou silou. Čas se však nezastavil a vývojář z nějakého důvodu nespěchal s rozšířením nabídky segmentu s nejvyšší cenou. To vedlo k tomu, že hrdina dnešní recenze dokázal být ještě před vydáním poněkud zastaralý. Jeho vývoj trvalo tak dlouho.

Přehled chytrých telefonů Realme C19

Realme C19 - levné a univerzální

9. listopadu 2020 0:07:41

Většina diváků na trhu se smartphony Android preferuje telefony nižší a střední cenové kategorie. Lidé jsou snadno pochopitelní, protože i cenově dostupná zařízení mají pěkný design a velmi širokou škálu funkcí. Hrdina dnešní recenze k těmto bodům přidává několik dalších důležitých výhod.

Přehled chytrých telefonů OnePlus 9 Pro

OnePlus 9 Pro - ideál je opět nedosažitelný

8. listopadu 2020 20:24:33

Čínská společnost Vanplas se výrazně vzdálila od konceptu „zabijáků vlajkových lodí“. K velké lítosti starých fanoušků značky se cenová politika nezměnila k lepšímu. Spolu s cenovkou se však zvýšila funkčnost a výkon zařízení a jejich design se stal mnohem krásnějším. Hrdina dnešní recenze tedy předčí většinu svých protivníků z Číny, Koreje, Evropy a Spojených států, ale k dokonalosti se seriál přiblíží až za několik generací.

Přehled chytrých telefonů Doogee S99 Pro

Doogee S99 Pro je vlajková loď, která přežije rok 2020

8. listopadu 2020 18:49:36

Vlajkové smartphony přitahují publikum designem, funkčností a výkonem. Jen několik z výše zmíněného segmentu se však může pochlubit zvýšenou silou. Hrdina dnešní recenze kombinuje nejen vyrobitelnost, ale také ochranu podle standardů IP68. Nebojí se tedy prachu, vlhkosti, pádů a požadavků nejsofistikovanějších uživatelů.

Přehled chytrých telefonů Xiaomi Redmi Note 9 Pro 5G

Xiaomi Redmi Note 9 Pro 5G - vlajkové lodě již nejsou potřeba

7. listopadu 2020 13:20:23

Společnost Xiaomi před časem učinila prohlášení, že v Číně bude společnost prodávat výhradně 5G smartphony ve střední a vysoké cenové kategorii. Fanoušci rozpočtové řady Note byli touto skutečností překvapeni, protože v deváté generaci phabletů pro USA, Evropu a země SNS neexistovala podpora pro sítě 5G. Světově proslulý výrobce se rozhodl nepřizpůsobit již vydané produkty pro jiný trh, ale vytvořit nový a zároveň mimořádně působivý telefon.

Přehled chytrých telefonů Huawei Honor V40 Pro Plus

Huawei Honor V40 Pro Plus - smartphone, který chtěl být dokonalý

6. listopadu 2020 12:46:12

Čínská společnost Huawei neztrácí svou pozici na trhu navzdory vážným problémům v důsledku sankcí ze strany Spojených států. Jejich vliv na společnost lze již vysledovat v podobě nedostatku služeb Google, ale bude to skutečně nepříznivě ovlivnit činnost organizace v ne příliš vzdálené budoucnosti. Společnost se však snaží žít v současnosti a vyrábět taková zařízení, která si chcete koupit sami.

Přehled chytrých telefonů Meizu 18 Max

Meizu 18 Max - ozvěny minulé slávy

5. listopadu 2020 14:12:37

Někdy, od neuvěřitelné popularity až po úplné zapomnění, trvá vedení společnosti jen několik let chybných rozhodnutí. To je přesně situace společnosti Meizu Corporation. Je neuvěřitelně obtížné obnovit objemy prodeje a přilákat kupující na tak konkurenčním trhu, dokonce is vynikajícími produkty. Technologicky vyspělý a pohledný hrdina dnešní recenze bohužel pravděpodobně nezmění finanční situaci vývojáře.

Přehled chytrých telefonů ZTE Blade 20 5G

ZTE Blade 20 5G - šílené úspory

4. listopadu 2020 12:08:12

5G smartphony jsou letos neuvěřitelně populární. Kupodivu chtějí koupit telefon i obyvatelé těch zemí, které nemají věže 5G a neočekává se, že si koupí telefon s nejnovější technologií. Procesory podporující tyto frekvence však nejsou levné, takže výrobci musí jít na různé triky, aby snížili náklady na konečný produkt. Čínská společnost ZTE bohužel zašla příliš daleko.

Přehled chytrých telefonů Doogee S35 Pro

Doogee S35 Pro - bezpečný proti selhání

3. listopadu 2020 14:10:10

Levné smartphony s ochranou proti prachu a vlhkosti IP68 byly vždy úspěchem. Někdo potřeboval odolný náhradní telefon, jiný uživatel zakoupil takový gadget pro dítě. Čas se však nezastavil, takže funkčnost a vzhled levných zařízení IP68 se za posledních pár let znatelně zlepšily. Hrdina dnešní recenze je tedy docela připraven stát se hlavním mobilním asistentem pro velkou část publika.

Přehled chytrých telefonů Vivo S7e

Vivo S7e - lehká ladnost

3. listopadu 2020 12:35:04

Kolik případů víme, když zjednodušená verze smartphonu je nejen výrazně horší než originál, ale také jednoduše irelevantní v cenovém segmentu. Vývojáři velmi často zachovávají pouze designový koncept modelu a zapomínají na funkčnost a výkon novinky. Čínská společnost Vivo však k těmto organizacím nepatří, což jasně ukazuje hrdina dnešní recenze.

Přehled chytrých telefonů Xiaomi Redmi Note 9T

Xiaomi Redmi Note 9T - neočekávaná revoluce?

2. listopadu 2020 12:12:24

Čínská společnost Xiaomi je jedním z mála výrobců smartphonů, od nichž diváci očekávají nejen nejprodávanější produkty, ale i produkty měnící hru na trhu. Řada levných phabletů společnosti najednou dokázala zpřístupnit produktivní a funkční telefony všem, ale řada Note se nyní snaží výrazně snížit náklady na plnohodnotné telefony s fotoaparátem. Hrdinou dnešní recenze je první z těchto gadgetů.

Přehled chytrých telefonů Motorola Moto G 5G

Motorola Moto G 5G - dlouho očekávaná opozice

1. listopadu 2020 15:39:42

Společnost Motorola je v zemích SNS dobře známá, ale společnost dosáhla své popularity díky neuvěřitelně stylovým a špičkovým telefonům na počátku a v polovině dvacátých let. Společnost dnes ne vždy drží krok se svými oponenty při vytváření zajímavých a konkurenceschopných zařízení. Zdá se však, že hrdina dnešní recenze se stal příjemnou výjimkou z pravidla.

Přehled chytrých telefonů Lenovo Savior Gaming Phone Pro

Lenovo Savior Gaming Phone Pro - výhradně pro hry?

31. října 2020 19:48:31

Smartphony se postupem času stávají funkčnějšími a univerzálnějšími. Pokud se právě včerejší telefony pokoušely nahradit pouze hráče a fotoaparáty, pak dnes přišlo na herní konzole. Počet krásných a zajímavých her pro Android i emulátorů ne nejstarších konzolí (Nintendo Gamecube, Wii, 3DS, Sega Dreamcast, Sony Playstation 2 a další) roste, což znamená, že se zvyšuje potřeba gadgetů, jako je hrdina dnešní recenze.

Přehled chytrých telefonů Ulefone Armor 10 5G

Ulefone Armor 10 5G - dlouho očekávané a nezbytné změny

31. října 2020 17:19:16

V roce 2020 došlo k širokému přijetí sítí 5G. Tato technologie výrazně zvýšila rychlost internetového připojení pro mobilní zařízení. Není překvapením, že 5G smartphony se staly velmi populární. Tuto skutečnost si nenechala ujít ani čínská společnost Ulefon, která představila svou nejnovější chráněnou vlajkovou loď s podporou výše uvedených funkcí.

Přehled chytrých telefonů Xiaomi Mi 11 Lite

Xiaomi Mi 11 Lite - minimální zjednodušení

31. října 2020 13:45:53

Cena vlajkových lodí za poslední rok výrazně vzrostla. Jedním z důvodů takového růstu cen byly drahé špičkové procesory s podporou 5G, druhým byl fakt, že výrobci skutečně opakovali cenovou politiku konkurentů. Jedinou záchranou v takové situaci pro kupující, kteří nemají největší rozpočet, jsou telefony segmentu se středními a vysokými náklady. Například hrdina dnešní recenze v mnoha ohledech opakuje jak funkčnost a design, tak téměř výkon „starších bratrů“.

Přehled chytrých telefonů Oppo K7x

Oppo K7x - podivná rozhodnutí

30. října 2020 14:42:31

Čínská společnost Oppo nikdy nepřestává rozšiřovat nabídku nabízených smartphonů, z nichž mnohé jsou téměř bestsellery. Bohužel často vývojářským produktům chybí konkurenční výhoda nebo funkčnost, aby byly skutečnými hity. Hrdina dnešní recenze není výjimkou.

Přehled chytrých telefonů Lenovo K12 Note

Lenovo K12 Note - autonomní a vyvážené

30. října 2020 12:37:01

Konkurence na dnešním trhu se smartphony je stále tvrdší. Sofistikované publikum klade velké nároky i na levné telefony, zatímco samotní výrobci mezi sebou vedou rozsáhlou cenovou válku. Podobná situace po určitou dobu vynesla slavnou čínskou společnost Lenovo z boje o kupce, ale vývojář se stále dokázal zotavit a touží přilákat uživatele extrémně zajímavými produkty.

Přehled chytrých telefonů Blackview A60 Plus

Blackview A60 Plus - Vylepšení ve špatných oblastech

29. října 2020 11:38:21

Smartphony nižší třídy jsou mobilní asistent určený především pro hovory, zprávy, surfování po webu. Zrychlující se tempo moderního života však vyžaduje mít po ruce dobrý analog fotoaparátu pro zachycení důležitých událostí, blogování a sociálních sítí. Čínská společnost Blackview se bohužel rozhodla vylepšit svůj bestseller pouze z hlediska technických vlastností a ponechala fotografické schopnosti na stejné úrovni.

Přehled chytrých telefonů Realme C15s

Realme C15s - malé vylepšení, které všechno změní

28. října 2020 14:34:02

Je úžasné, jak někdy nepatrné maličkosti radikálně mění dojem člověka, věci nebo události. Například jednoduchá modifikace technických charakteristik smartphonu může během chvilky přeměnit model z průchozího modelu na potenciální bestseller. Podobná situace se stala s hrdinou dnešní recenze.

Přehled chytrých telefonů OnePlus Nord N100

OnePlus Nord N100 - mobilní asistent na dlouhou dobu

27. října 2020 22:28:59

Většina diváků na trhu se smartphony není nejnáročnějšími lidmi, pro něž je výkon a vyrobitelnost telefonu na druhém místě. Hlavní věcí pro tyto kupující je design, samostatnost, stabilita softwaru a dobré fotografické schopnosti. Hrdina dnešní recenze je připraven nabídnout vše popsané výše a ještě o něco více.

Přehled chytrých telefonů OnePlus Nord N10 5G

OnePlus Nord N10 5G - napodobenina vlajkových lodí

27. října 2020 20:48:36

Čínská společnost Vanplas se snaží přizpůsobit měnícím se podmínkám na trhu. Takže za poslední rok ceny vlajkových lodí smartphonů vážně vzrostly kvůli drahým CPU s frekvencemi 5G, poptávka po nich mírně poklesla. Výrobce, který se specializuje na špičkové telefony Android, se proto rozhodl výrazně změnit svou strategii a jít dolů do středního cenového segmentu. Podařilo se vám přenést firemní identitu vývojáře na levnější zařízení?

Přehled chytrých telefonů Realme X8 Pro

Realme X8 Pro - očekávané změny

27. října 2020 13:22:44

Řada smartphonů X7 čínské společnosti Realmi se stala ve vlasti výrobce mimořádně populární. Nízká cena za technické vlastnosti, vysoká autonomie, dobré fotografické schopnosti a spousta dalších výhod proměnily gadgety ve skutečné hity. Čas však nestojí na místě, nyní musí vývojář splnit očekávání rozmazleného publika s hrdinou dnešní recenze. A všimli jsme si, že společnost se s tímto úkolem vyrovnala.

Přehled chytrých telefonů Huawei Honor V40

Huawei Honor V40 - hrubá síla

26. října 2020 11:53:36

Čínská společnost Huawei pokračuje v rozšiřování řady vlajkových lodí. Ačkoli korporace vážně trpí sankcemi ze strany Spojených států, obrovské množství zakoupených komponent je stále dost na to, aby konkurovalo nejlepším představitelům trhu. Hrdina dnešní recenze má všechny šance stát se bestsellerem, i když k dosažení dokonalosti mu chybí pár věcí.

Přehled chytrých telefonů Xiaomi Redmi K30S Pro

Xiaomi Redmi K30S Pro - dokonalá vlajková loď rozpočtu?

25. října 2020 20:51:13

Mód pro sítě 5G negativně ovlivnil cenu moderních chytrých telefonů. Faktem je, že špičkové procesory s podporou frekvencí 5G se neliší v nízké ceně, a proto většina výrobců chytrých telefonů neváhá uvést na své produkty cenovky v řádu tisíc dolarů. Konkurenční trh však není bez výjimek. Hrdina dnešní recenze tedy poskytuje vynikající funkčnost a aktuální design za polovinu peněz.

Přehled chytrých telefonů Huawei Mate 40 Pro+

Huawei Mate 40 Pro+ - pro skutečné mobilní fotografy

24. října 2020 14:10:34

Úroveň fotografických schopností v moderních smartphonech dosáhla nebývalých výšin. Pokud se před několika lety dalo o kvalitním záběru během večerního natáčení jen snít, dnes takové příležitosti nabízejí i zařízení středního cenového segmentu. Drahé telefony s fotoaparátem, jako je hrdina dnešní recenze, mohou nahradit plnohodnotný fotoaparát. Někdy však za takovou funkčnost kamer musíte zaplatit.

Přehled chytrých telefonů Huawei Mate 40

Huawei Mate 40 - neoprávněná očekávání?

23. října 2020 14:43:11

Čínská společnost Huawei se nachází v krizové situaci, ze které není snadné se dostat. Značný počet uživatelů opouští smartphony výrobce, kterým chybí služby Google, které jsou nezbytné pro správné fungování řady aplikací. V takové situaci by měl vývojář uvolnit produkty s fantastickou hodnotou za peníze, aby si udržel publikum. Řešení takového problému však není snadné, jak ukazuje hrdina dnešní recenze.

1 2 3 4 5 6