Recenze chytrých telefonů

Přehled chytrých telefonů Ulefone Armor 8 Pro

Ulefone Armor 8 Pro - jemné vylepšení

2021-04-17

Čínská společnost Ulefon se snaží vydělat z každého svého vývoje každý poslední cent. Zástupce osmé generace řady odolných smartphonů Armor od výrobce se ukázal jako velmi populární díky dobré kombinaci funkčnosti, odolnosti a autonomie. Bohužel všechno stárne. Hrdina dnešní recenze má zmíněný model učinit relevantnějším, ale tento proces se v novinkách ukazuje jako průměrný.

Přehled chytrých telefonů Realme Q3

Realme Q3 je perfektní hratelná?

2021-04-16

Moderní hry pro Android učinily za posledních pár let významný krok vpřed. Nyní mohou i sofistikovaní hráči strávit hodiny hraním skvělých závodů, stříleček, her na hrdiny a dalších žánrů. Nejtechnologičtější projekty však vyžadují odpovídající kapacity, kterými se obvykle mohou pochlubit pouze vlajkové modely. Existují však i příjemné výjimky.

Přehled chytrých telefonů Oukitel K15 Plus

Oukitel K15 Plus - pro nenávistníky

2021-04-16

Každý uživatel Androidu má jiný způsob používání mobilního asistenta. Někdo prochází sociální sítě jen několik hodin denně, zatímco pro někoho se smartphone stává skutečným pracovním nástrojem, který hraje roli GPS navigátoru i editoru fotografií a prostředek pro odesílání milionů e-mailů. Možná právě pro poslední kategorii kupujících byl vyvinut hrdina dnešní recenze.

Přehled chytrých telefonů Oukitel WP9

Oukitel WP9 - samostatnost, síla a objemnost

2021-04-16

Čínská společnost Aukitel stále potěší fanoušky chráněných smartphonů s poměrně vyváženými modely telefonů, ale vývojář za posledních několik let nedosáhl významného pokroku. Vyráběná zařízení s krytím IP68 se lišila průměrnou ergonomií, nikoli nejatraktivnějším designem a technickým výkonem zaostávajícím za svými protějšky bez zvýšené ochrany, a zůstávají tak. Hrdina dnešní recenze situaci jen málo změní.

Přehled chytrých telefonů Vivo IQOO T

Vivo IQOO T - přizpůsobení se trendům

2021-04-15

Průměrná cena pro smartphony se systémem Android prošla v posledních několika letech významnými změnami. Zavádění vysoce kvalitních vícepixelových fotosenzorů, obrovské zvýšení výkonu čipové sady, vylepšení designu a podpora 5G sítí se staly malou součástí metamorfózy. Hrdina dnešní recenze pilně shromažďuje uvedené výhody, které si určitě zaslouží lásku lidí v Číně. Ale co ostatní země?

Přehled chytrých telefonů Xiaomi Redmi 10C

Xiaomi Redmi 10C - pokračování v tradici

2021-04-14

Řada levných smartphonů čínské společnosti Redmi v minulé generaci byla doplněna o model s indexem „C“. Tento telefon s Androidem se pokusil spojit vynikající autonomii, moderní design a dobrou funkčnost, což si získalo lásku milionů lidí. Hrdina dnešní recenze si zachoval výše uvedené výhody a pokusil se je doplnit zvýšenou herní silou.

Přehled chytrých telefonů Realme Q3 Pro

Realme Q3 Pro - vítaný host

2021-04-14

Značný počet smartphonů od čínské společnosti Realmi nedosahuje zemí Evropy a SNS. K velké lítosti obyvatel těchto států řada těchto modelů udivuje poměrem ceny a kvality. Hrdina dnešní recenze by se tedy mohl stát světovým bestsellerem. Je třeba jen doufat, že bude stále propuštěn mimo svou domovinu pod jiným jménem.

Přehled chytrých telefonů Realme 8 Pro 5G

Realme 8 Pro 5G - náhrada za vlajkové lodě?

2021-04-13

Mnoho zemí v Evropě a SNS dosud nemělo čas vyzkoušet všechny výhody sítí 5G, ale tento typ komunikace je budoucnost. Výrobci smartphonů si tuto skutečnost dobře uvědomují a snaží se potěšit své fanoušky novinkami 5G, a to i ve středním cenovém segmentu. Jemné publikum, iu takových modelů, však bude vyžadovat výkon, samostatnost a atraktivní design. Bude hrdina dnešní recenze schopen odpovědět na všechny uvedené požadavky?

Přehled chytrých telefonů Doogee X96 Pro

Doogee X96 Pro - kontroverzní ve všech ohledech

2021-04-13

Zdá se, že čínská společnost Dodge začala ztrácet kontrolu nad výrobou smartphonů nižší třídy. Například kdysi řada telefonů X5 výrobce nenechala konkurenci žádnou šanci a nyní rozpočtové novinky vývojáře často způsobují zmatek. Hrdina dnešní recenze tedy potěší pouze autonomií a v jiných aspektech je nižší než mnoho alternativ.

Přehled chytrých telefonů Samsung Galaxy S22 Ultra

Samsung Galaxy S22 Ultra - extrémně drahé potěšení

2021-04-12

Je těžké překvapit sofistikované publikum na trhu smartphonů, a to iu vlajkových telefonů. Dokonce i ti největší výrobci mají často problém přimět uživatele, aby se blíže podívali na nový gadget. Hrdina dnešní recenze dokáže přilákat pozornost jak designem, tak technickými vlastnostmi, ale to bylo dáno za skvělou cenu. Ve všech smyslech.

Přehled chytrých telefonů Xiaomi Poco 5G

Xiaomi Poco 5G - bestseller není pro nás

2021-04-12

Čínská společnost Xiaomi se nestydí vydávat adaptace úspěšných modelů pod různými jmény. Hrdina dnešní recenze je tedy téměř totožný s dříve vydanou verzí Redmi Note 10 s podporou 5G frekvencí, nicméně je zaměřen hlavně na obyvatele Indie. Jak relevantní je zařízení pro evropské publikum?

Přehled chytrých telefonů Honor X20

Honor X20 - vlajková loď za poloviční cenu

2021-04-11

Čínská společnost Honor se po oddělení od kdysi mateřské společnosti Huawei snaží nejen neztratit publikum, ale také získat nové fanoušky. Hrdina dnešní recenze se zaměřuje na rozdíl mezi středními a vysokými cenovými segmenty, ale v řadě parametrů je docela schopný konkurovat ostatním vlajkovým protějškům.

Přehled chytrých telefonů Doogee S97 Pro

Doogee S97 Pro - jack všech obchodů

2021-04-10

Čínská společnost Dodge má stále daleko od vůdců odvětví, ale na rozdíl od mnoha podobných výrobců se snaží situaci napravit. Vývojář se tedy snaží ze všech sil dát svým produktům stále více konkurenčních výhod a zajímavých funkcí. Hrdina dnešní recenze jasně demonstruje aktualizovaný přístup společnosti.

Přehled chytrých telefonů OnePlus 9T

OnePlus 9T - odstranění mezer

2021-04-09

Vlajková loď smartphonů společnosti Vanplas s indexem „T“ byla vždy nějakou prací na chybách a vyšla zhruba o šest měsíců později než hlavní modely řady. Analýza trhu a recenze zákazníků umožnily korporaci vytvořit konkurenceschopný a relevantní gadget, což bylo mnohem obtížnější kritizovat. Hrdina dnešní recenze není výjimkou.

Přehled chytrých telefonů Lenovo Legion Duel 2

Lenovo Legion Duel 2 - výhradně pro hráče?

2021-04-09

Herní smartphony se stále více objevují v sortimentu známých výrobců. Projekty jako Genshin Impact, Fortinte, PUBG a další popularizovaly tento druh mobilních asistentů. Někdy se však herní telefony ukáží jako příliš úzce zaměřené. Aby vývojáři dosáhli výkonu za rozumnou cenu, vývojáři často zapomínají na design, fotografické schopnosti a další aspekty úspěšného smartphonu se systémem Android. Jaká je situace s hrdinou dnešní recenze?

Přehled chytrých telefonů ZTE Axon 30 Ultra

ZTE Axon 30 Ultra - nejlepší telefon s fotoaparátem roku?

2021-04-08

Čínská společnost ZTE se po několika letech relativního klidu nespěchá do důchodu. Soudní spory ovlivnily finanční situaci organizace a její celkovou popularitu, avšak zkušenosti, dříve odložené prostředky a zbytky slávy umožnily korporaci postupně se zotavovat. Nyní očekáváme plnohodnotné vlajkové smartphony, které mohou ohromit běžné uživatele Androidu, hráče i fotografy.

Přehled chytrých telefonů Oppo Reno5 Z 5G

Oppo Reno5 Z 5G - aktualizovaná kopie

2021-04-07

Každá příští generace smartphonů má významná vylepšení téměř od každého výrobce, ale existují výjimky. Hrdinou dnešní recenze je tedy trochu práce na chybách, které mohou rozladit fanoušky značky i potenciální kupce. O kolik lepší je nový produkt než jeho předchůdce a stojí za přeplatek?

Přehled chytrých telefonů Oppo Reno6 Pro+

Oppo Reno6 Pro+ je dobrý doplněk

2021-04-07

Řada smartphonů Reno čínské společnosti Oppo byla vždy populární jak v Číně, tak i mimo její území. Ne nejlevnější telefony plně ospravedlnily svou cenu funkčností, promyšleným designem a špičkovým výkonem. Zrychlující se tempo průmyslu však nutí výrobce aktualizovat své vlajkové lodě s rostoucí frekvencí. Výsledkem je, že nové položky jsou často téměř k nerozeznání od svých předchůdců. Tato slova se ale na hrdinu dnešní recenze stěží vztahují.

Přehled chytrých telefonů Oppo A74 5G

Oppo A74 5G - krása bez výkonu

2021-04-06

Návrháři čínské společnosti Oppo se vždy snažili ze všech sil, díky čemuž se smartphony korporace ani ve středním cenovém segmentu svým vzhledem od vlajkových lodí příliš nelišily. Hrdina dnešní recenze nezkazí zavedené základy, avšak technické vlastnosti zařízení by mohly být více v souladu s požadovanou cenovkou.

Přehled chytrých telefonů Vivo X70 Pro Plus

Vivo X70 Pro Plus - krok vpřed nebo do strany?

2021-04-06

Pokračování vlajkových lodí smartphonů obvykle zákazníkům nabízí hmatatelné změny ve specifikacích, funkčnosti a dalších parametrech. Jinak bude chtít novinku získat jen malý počet uživatelů, zatímco majitelé předchozích špičkových modelů nebudou chtít měnit svého mobilního asistenta. Hrdina dnešní recenze se na první pohled příliš neliší od svého předchůdce. Při bližším zkoumání však vše zapadne na své místo.

Přehled chytrých telefonů Samsung Galaxy F12

Samsung Galaxy F12 - zbytečná dlouhá játra?

2021-04-05

Pokrok je skvělá věc pro každého technologického fanouška. Postupem času tak i smartphony segmentů nižší a střední ceny začaly svým uživatelům nabízet jak krásu exteriéru, tak širokou funkčnost, která byla donedávna charakteristická pouze pro vlajkové lodě. Ne všechna inteligentní zařízení však odpovídají výše uvedenému popisu. Například hrdina dnešní recenze rozhodně prohrává svým protivníkům ve všech ohledech, kromě autonomie.

Přehled chytrých telefonů Xiaomi Redmi 20X

Xiaomi Redmi 20X - potkali jsme se někde?

2021-04-05

Samokopírování je jedním z hlavních charakteristických rysů čínské společnosti Xiaomi. Společnost může ve skutečnosti prodávat stejný smartphone pod různými jmény v různých regionech. Hrdina dnešní recenze se tedy pro čínský domácí trh stal téměř přesnou kopií nedávné Note 10 5G. Gadget však ztratil část své důstojnosti.

Přehled chytrých telefonů Oppo F19

Oppo F19 - špatné úspory

2021-04-04

Rostoucí popularita smartphonů střední třídy je pochopitelná. Tato zařízení jsou z hlediska funkčnosti znatelně lepší než jejich rozpočtové protějšky, zatímco jejich design se těžko podobá designu vlajkových lodí. Hrdinou dnešní recenze se snaží být taková výjimka ze specifikovaného popisu. Má však nezbytné konkurenční výhody, aby mohl jednat s mnoha protivníky?

Přehled chytrých telefonů Realme 8i

Realme 8i - pokyny pro vytvoření levného smartphonu

2021-04-04

Čínská společnost Realmi poprvé ohromila uživatele Androidu množstvím velmi konkurenceschopných telefonů schopných za stejných podmínek bojovat s produkty takových tržních mastodonů, jako jsou Xiaomi, Huawei. O něco později však soubor úspěšných gadgetů začal ustupovat. Naštěstí je hrdina dnešní recenze příkladem toho, jak by měl být chytrý mobilní asistent na přelomu segmentů nízké a střední ceny.

Přehled chytrých telefonů Doogee S59

Doogee S59 - jednotná autonomie?

2021-04-03

Chráněné smartphony čínské společnosti Dodge jsou známy více než milionu spokojených zákazníků, ale ne všechny modely jsou stejně vyvážené a relevantní. Hrdina dnešní recenze je tedy upřímně zklamán svým výkonem a designem. Bude však schopen tyto nedostatky kompenzovat něčím jiným?

Přehled chytrých telefonů Samsung Galaxy F02s

Samsung Galaxy F02s - Stroj času

2021-04-02

Korejská společnost Samsung je velmi silná ve výrobě smartphonů ve středních a vyšších cenových segmentech, ale výrobce má rozhodně problémy s rozpočtovými zařízeními. Hrdina dnešní recenze by tedy byl velmi relevantní před 3-4 lety. Dnes je takové zařízení záhadné.

Přehled chytrých telefonů Vivo X60T

Vivo X60T - levnější a lepší?

2021-04-02

Čínská společnost Vivo si získává stále větší oblibu po celém světě. Ačkoli jeho smartphony zdaleka nejsou cenově nejdostupnější, jejich krása, technologie a vyváženost činí obdivy milionů uživatelů Androidu. Řada X60 byla obzvláště dobře přijata kritiky i spotřebiteli. Hrdinou dnešní recenze je nový telefon v sérii, ale existuje pocit, že je to on, kdo získá největší prodeje.

Přehled chytrých telefonů Motorola Moto G50

Motorola Moto G50 - mimo rozpočet

2021-04-01

Společnost Motorola je dnes z hlediska vydávání úspěšných smartphonů velmi nestabilní. Z pod dopravníku vycházejí ve stejné sekvenci jak extrémně konkurenceschopné a zajímavé modely, tak předávající produkty, které nevzbudí u publika pokles zájmu. A zdá se, že díky své ceně je hrdina dnešní recenze blíže druhé kategorii.

Přehled chytrých telefonů Realme V13 5G

Realme V13 5G - zničení segmentu s nižší cenou

2021-04-01

Čínská společnost Realmi je dnes jedním z nejrychleji rostoucích výrobců smartphonů, korporace však nehodlá zpomalit útok na své přímé konkurenty. Hrdina recenze by měl uživatelům poskytnout nejen tolik žádané 5G sítě, ale také překvapit poměrem ceny, funkčnosti, výkonu a autonomie.

Přehled chytrých telefonů Xiaomi Mi 11i

Xiaomi Mi 11i - opakování pro cizí země

2021-04-01

Čínská společnost poměrně často praktikuje vydání stejného smartphonu pod různými jmény. Má to několik důvodů. Mezi ně patří rozšíření nabídky nabízených produktů a přizpůsobení produktu zvláštnostem konkrétního regionu (změna v seznamu podporovaných frekvencí LTE, malé proměny kosmetického designu atd.). Hrdinou dnešní recenze je téměř přesná kopie dříve vydané Redmi K40 Pro +, ale tato skutečnost nový produkt nezhoršuje.

Přehled chytrých telefonů Realme GT Neo

Realme GT Neo - hravé a levné

2021-04-01

Průchod do světa nejkrásnějších a nejnáročnějších her pro Android často stojí více než sto dolarů, protože někdy ani vlajková loď nejsou schopna prokázat skutečnou plynulost hraní. Hrdina dnešní recenze se snaží udělat vše pro to, aby uspokojil potřeby hráčů, a to i za svou skromnou cenu. Co je ale novinka připravena dát kromě výkonu?

Přehled chytrých telefonů ZTE S30 SE

ZTE S30 SE je tajemstvím předražování

2021-04-01

Čínská společnost ZTE se snaží získat zpět své dřívější pozice na trhu smartphonů, ale je ještě příliš brzy na to, abychom tento proces označili za úspěšný. Reklamní kampaň nových produktů je tedy v mnoha regionech slabá a spolu se zajímavými a někdy dokonce inovativními telefony (například Axon 20 se selfie kamerou na vedlejší obrazovce) se také vyrábějí modely s otevřeným průchodem. Ten druhý může dobře zahrnovat hrdinu dnešní recenze, protože neodpovídá realitě segmentu středně vysokých cen.

Přehled chytrých telefonů Xiaomi Mi 11 Ultra

Xiaomi Mi 11 Ultra - telefon s fotoaparátem bez kompromisů

2021-03-31

Čínská společnost Xiaomi před pár lety oznámila vytvoření speciální jednotky odpovědné za zlepšení fotografických schopností smartphonů. Vlajkové lodě společnosti tedy v posledních několika letech potěšily fanoušky značky nádhernými obrázky, ale hrdina dnešní recenze zvedá laťku mnohem výše.

Přehled chytrých telefonů Xiaomi Mi 11 Lite 5G

Xiaomi Mi 11 Lite 5G - design, od kterého je těžké odtrhnout oči

2021-03-31

Dílčí vlajkové smartphony jsou pro vývojáře jedním z nejobtížnějších produktů. Pro úspěch takových zařízení musí výrobce udělat několik věcí najednou, a to snížit náklady, zachovat většinu funkcí staršího modelu a také téměř bez zjednodušení přenést vzhled drahé vlajkové lodi. Poslední funkce je plně implementována do hrdiny dnešní recenze, ale co jeho další ukazatele?

Přehled chytrých telefonů ZTE S30

ZTE S30 - smartphone bez publika

2021-03-31

Uživatelé Androidu jsou každým dnem stále náročnější, a tak se moderní výrobci telefonů snaží spojit krásu designu, funkčnosti a řady dalších výhod, a to i v relativně levných modelech. Ačkoli se čínská společnost ZTE zotavuje z dlouhého prostoje, její produkty stále zaostávají za těmi nejlepšími na trhu. Je tedy nepravděpodobné, že by se hrdina dnešní recenze stal opravdu populárním kvůli množství nedostatků, které jeho oponenti nemají.

Přehled chytrých telefonů Xiaomi Mix Fold

Xiaomi Mix Fold - přiblížení inovací

2021-03-31

Skládací smartphony jsou krásné, relevantní, ale vzhledem ke složitosti technologie extrémně drahé. Podobné modely od společností Huawei a Samsung stojí neuvěřitelné peníze, ale přesto si zaslouží lásku publika. Nyní je čas, aby čínská společnost Xiaomi prokázala svou sílu. A zdá se, že jeho verze inovativního zařízení bude nejen cenově nejdostupnější na trhu, ale také mimořádně produktivní a funkční.

Přehled chytrých telefonů Xiaomi Mi 11 Lite

Xiaomi Mi 11 Lite - významná zjednodušení

2021-03-31

Cena vlajkových lodí za poslední rok výrazně vzrostla. Jedním z důvodů tohoto růstu cen byly drahé špičkové procesory s podporou 5G, druhým byl fakt, že výrobci skutečně opakovali cenovou politiku konkurentů. Jedinou záchranou v takové situaci pro kupující, kteří nemají největší rozpočet, jsou telefony segmentu středně vysokých nákladů. Například hrdina dnešní recenze do značné míry opakuje jak funkčnost a design, tak téměř výkon „starších bratrů“.

Přehled chytrých telefonů Xiaomi Mi 11 Pro

Xiaomi Mi 11 Pro - dokonalost ve všech aspektech

2021-03-30

Vlajková loď smartphonů společnosti Xiaomi přestala být extrémně cenově dostupná. Tato skutečnost může na jedné straně rozladit některé fanoušky korporace, kteří nemají vynikající rozpočet na nákup mobilních asistentů, na druhé straně výrobky vyráběné společností nyní ohromují svou krásou, vyrobitelností a výkonem. Hrdina dnešní recenze není výjimkou.

Přehled chytrých telefonů Vivo IQOO Z3 Pro

Vivo IQOO Z3 Pro - studený výpočet

2021-03-30

Každý významný výrobce smartphonů musí bojovat o místo na slunci doslova každou minutu. Korporace musí nejen sledovat a dokonce předvídat potřeby svých diváků, ale také analyzovat současné a budoucí činy oponentů. Hrdinou dnešní recenze je určitě hra, která je před Vivo, protože kombinuje rozumnou cenu, promyšlený design a inovativní čipovou sadu.

Přehled chytrých telefonů Realme 8

Realme 8 - špehování protivníků

2021-03-28

Popularita čínské společnosti Realmi roste každým dnem, ale je docela snadné spadnout z Olympu slávy, pokud nezohledníte požadavky kupujících a akce konkurentů. Hlavní odpůrce výše zmíněné společnosti, zastoupené společností Xiaomi, se rozhodl vybavit své rozpočtové novinky panely AMOLED. Hrdina dnešní recenze do značné míry kopíruje jejich nejlepší vlastnosti a přidává řadu konkurenčních výhod na stejné cenové úrovni.

Přehled chytrých telefonů OnePlus 9R

OnePlus 9R - skryté opakování

2021-03-28

Zpočátku se čínská společnost Vanplas specializovala výhradně na tvorbu vlajkových lodí smartphonů, ale trh diktuje svá vlastní pravidla a vývojář se musel pokusit vyzkoušet segmenty nižší a střední ceny, aby byl úspěšný. Ačkoli se nové položky prodávaly dobře, výrobce je stále známý především pro špičková zařízení, která se často liší v novosti exteriéru a technických vlastnostech. Hrdinou dnešní recenze je bohužel spíše upravená kopie dříve vydané 8T. Ale je to opravdu tak špatné?

Přehled chytrých telefonů Motorola Moto Denver

Motorola Moto Denver - jásot umělců a spisovatelů

2021-03-28

Společnost Motorola se svými smartphony snaží oslovit rostoucí počet kupujících po celém světě. Mnoho lidí tedy potřebuje mobilního asistenta nejen pro surfování po webu, hovory, SMS a hry, ale také pro vytváření skutečných děl malby nebo literatury. Pokud však většina telefonů se stylusem stojí šílené částky, pak hrdina dnešní recenze potěší extrémně demokratickou cenou. A má mnoho dalších zásluh.

Přehled chytrých telefonů Xiaomi Poco M3 Pro

Xiaomi Poco M3 Pro - téměř hit

2021-03-27

Čínská společnost Xiaomi vydává smartphony se záviděníhodnou frekvencí a většina z nich je komerčně úspěšná. Málokdo však uspěje v dosažení titulu skutečných bestsellerů, o kterém budou hovořit miliony lidí. Hrdinou dnešní recenze by mohl být takový telefon, ale řada drobných nedostatků jej stále ponechává za hranicemi super úspěšných zařízení.

Přehled chytrých telefonů Samsung Galaxy S21 FE 5G

Samsung Galaxy S21 FE 5G - odstranění všech „zbytečných“

2021-03-26

Korejská společnost Samsung letos poněkud překvapila řadou vlajkových lodí smartphonů. Její mladší zástupce tedy ve srovnání s předchůdcem prošel řadou zjednodušení a získal například plastové pouzdro. Výrobce uslyšel pobouření publika a rozhodl se vydat cenově dostupnější dílčí vlajkový model, který si zachovává mnoho výhod originálu. Ale co jste z této novinky museli vystřihnout?

Přehled chytrých telefonů Realme 8 5G

Realme 8 5G - mohl by být hitem

2021-03-25

Čínská společnost Realmi není jednotně spojena se svými vlastními smartphony. Některé modely dostávají obrovské reklamní kampaně, zatímco jiné telefony zůstávají potenciálním kupujícím prakticky neznámé. Je dvojnásobné překvapení, že někdy jsou extrémně konkurenční zařízení zbavena reklamy. Takovým se stal i hrdina dnešní recenze.

Přehled chytrých telefonů OnePlus 9 Pro

OnePlus 9 Pro - ideál je opět nedosažitelný

2021-03-24

Čínská společnost Vanplas se znatelně vzdálila od konceptu „zabijáků vlajkových lodí“. K velké lítosti starých fanoušků značky se cenová politika nezměnila k lepšímu. Spolu s cenovkou se však zvýšila funkčnost a výkon zařízení a jejich design se stal mnohem krásnějším. Hrdina dnešní recenze tedy předčí většinu svých oponentů z Číny, Koreje, Evropy a Spojených států, ale k seriálu bude blízko dokonalosti až za několik generací.

Přehled chytrých telefonů OnePlus 9

OnePlus 9 - náhlé chyby

2021-03-24

Vlajková loď smartphonů čínské společnosti Vanplas byla vždy považována za příklad technologie, krásy a výkonu moderního telefonu. Kombinace těchto výhod překvapivě dokázala zařízení ohromit také za rozumnou cenu. Neexistují však žádné dokonalé věci, takže některé aspekty bestsellerů diváky stále nelákaly. Hrdina dnešní recenze se pokusil absorbovat vše nejlepší od svých předchůdců a přidat k tomu mnoho nových výhod.

Přehled chytrých telefonů Xiaomi Black Shark 4 Pro

Xiaomi Black Shark 4 Pro - prémie pro hráče

2021-03-24

Vydání mnoha zajímavých her pro systémy Android výrazně zvýšilo význam herních smartphonů a jejich popularitu. Obrovské množství lidí je připraveno ušetřit své peníze za nejpohodlnější a plynulé hraní s fantasticky krásnou grafikou. Hrdina dnešní recenze dokáže uspokojit potřeby této části publika, ale její cena bude hlavní překážkou na cestě k tomu, aby se stala bestsellerem.

Přehled chytrých telefonů Xiaomi Black Shark 4

Xiaomi Black Shark 4 - ponoření do závislosti na hazardních hrách

2021-03-24

Herní řada smartphonů od Xiaomi si vždy našla velké množství fanoušků, ale je obtížné nazvat zástupce řady bestsellerů. Značný počet těchto telefonů se přesto silně zaměřil na hráče, což vážně ovlivnilo další aspekty. Nejde o nejširší funkčnost, průměrné fotografické schopnosti by těžko potěšily sofistikovaného uživatele. Hrdina dnešní recenze se snaží tyto nevýhody odstranit a vytvořit ještě příjemnější podmínky pro delší hraní.

Přehled chytrých telefonů Oppo Reno5 Lite

Oppo Reno5 Lite - včetně všeho, co potřebujete

2021-03-23

Překvapivě jsou někdy smartphony střední třídy od výrobců mnohem vyváženější než vlajkové lodě. Ve snaze o nadměrný výkon, nově vyvinuté technologické čipy vývojáři zapomínají na tak důležité aspekty, jako je autonomie, ergonomie atd. Hrdina dnešní recenze nenastavuje rekordy v měřítcích, nelze jej nazvat telefonem s fotoaparátem, ale je velmi těžké v něm najít kritické nedostatky.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10