Recenze chytrých telefonů

Přehled smartphonu Motorola Moto Edge X30

Motorola Moto Edge X30 - vnucující se konkurence

2021-12-03

Nyní ve skutečnosti čínská společnost Motorola každý rok ubírá lídrům stále větší část trhu se smartphony. Pokud před několika lety nebylo snadné vyčlenit úspěšné modely v sortimentu společnosti, dnes se počet potenciálních hitů od výrobce znatelně zvýšil. Mezi ně patří nově vyražená vlajková loď společnosti.

Přehled smartphonu Samsung Galaxy A13 5G

Samsung Galaxy A13 5G - nesmíme zapomenout na fotoaparáty

2021-12-03

Korejská společnost Samsung v posledních několika letech vážně vylepšila své smartphony střední třídy. Z málo vybavených zařízení se zjevnými nedostatky se relativně levné telefony proměnily v extrémně vyvážené a konkurenceschopné produkty. Společnost se tam však nezastavila a rozhodla se poskytnout cenově dostupné smartphony Android s působivými fotografickými schopnostmi.

Přehled smartphonu Blackview OSCAL S60

Blackview OSCAL S60 - síla nebo výkon?

2021-12-03

Vybrat si smartphone na přelomu nízkých a středních cenových segmentů není snadný úkol. Tato otázka je těžká zejména pro fanoušky chráněných telefonů. Jednotka s ochranou proti prachu a vlhkosti standardů IP68 vždy stojí více, takže je třeba vyhodit velké množství peněz nebo hledat kompromisní možnosti. Přesně k tomu patří hrdina dnešní recenze.

Přehled smartphonu Xiaomi Redmi Note 11T 5G

Xiaomi Redmi Note 11T 5G - iluze volby

2021-12-01

Řada smartphonů čínské společnosti Xiaomi zahrnuje desítky a téměř stovky jmen, ale rozmanitost se ve skutečnosti ukazuje jako falešná. Výrobce často vydává stejný model v různých zemích pod zcela odlišnými názvy, přičemž se omezuje pouze na sporé úpravy softwaru nebo funkčnosti. Ilustrací tohoto přístupu se stal hrdina dnešní recenze.

Přehled smartphonu Samsung Galaxy A03

Samsung Galaxy A03 - skromná vylepšení

2021-12-01

Trh se smartphony jde neustále kupředu, což je vidět i na zástupcích nižšího cenového segmentu. Takové telefony jsou rok od roku krásnější a funkčnější. Bohužel, i když jsou pozitivní posuny patrné všude, zdaleka ne vždy jsou výrazné. Hrdina dnešní recenze se tedy od svých předchůdců trochu liší.

Přehled smartphonu UMiDIGI Bison X10G

UMiDIGI Bison X10G - odolný smartphone se zajímavou funkčností

2021-11-30

Konkurence na trhu moderních smartphonů Android každým dnem roste, takže i relativně malí výrobci se snaží vyrábět produkty s výraznými konkurenčními výhodami. Některé z nich jsou žádané, jiné - nepochopené publikem. Hrdina dnešní recenze bude nejspíš patřit do první skupiny.

Přehled smartphonu UMiDIGI Bison X10S

UMiDIGI Bison X10S - správné snížení ceny

2021-11-26

Série bezpečných smartphonů Bison od Umidigi neposunula korporaci do nové fáze vývoje, ale dokázala najít svého kupce a přinést docela dobrý zisk. Na vlně úspěchu se vývojář rozhodl rozšířit řadu vydáním několika zařízení v segmentu nízkých středních cen. Hrdinou dnešní recenze je jeden z těch smartphonů Android.

Přehled smartphonu Oukitel K15 Pro

Oukitel K15 Pro - navíc na seznamu?

2021-11-25

Touha čínské společnosti Aukitel ušetřit na vývoji nových pouzder pro své produkty je překvapivá a někdy i ve zcela negativním světle. Výrobce tedy nyní využívá nejen úspěšný vývoj, ale také vzhled docela průchozích modelů. Ve výsledku jsou výsledné telefony jen matoucí.

Přehled smartphonu Xiaomi MIX 5 Pro

Xiaomi MIX 5 Pro - usilování o ideál

2021-11-25

Čínská společnost Xiaomi je dnes úplně jiná než výrobce, kterého jsme viděli doslova před 5-10 lety. Společnost postupně přešla od honby za nejnižší cenou výrobků s jejich víceméně dobrou kvalitou k jinému pojetí výroby. Nyní zpod vývojářského dopravníku vycházejí jedny z nejfunkčnějších a technologicky nejvyspělejších zařízení nejvyššího cenového segmentu, o kterých si povíme v dnešní recenzi.

Přehled smartphonu Realme GT 2 Fold

Realme GT 2 Fold - připojení k vůdcům

2021-11-24

Technologie flexibilního displeje se na trhu smartphonů používá již několik let, ale pouze nejúspěšnější společnosti jako Samsung si mohou dovolit vydání takových prémiových telefonů. K jejich řadě se rozhodla přidat i čínská společnost Realmi, jejíž obliba téměř každým dnem roste.

Přehled smartphonu Oppo Reno7 Pro

Oppo Reno7 Pro - prohráváme sami sobě

2021-11-23

Čínský koncern BBK, pod který spadají Vivo, Oppo a OnePlus, rozhodně nemá finanční problémy, protože když sečtete tržní podíly smartphonů těchto společností, překoná Samsung i Apple. Rozmanitost podznaček a v důsledku toho i produktů, které vyrábějí, však postupně ovlivňuje kvalitu sortimentu. Hrdinu dnešní recenze nelze vyčítat za chyby v designu nebo funkčnosti, ale mezi svými bratry v mateřské korporaci má neméně zajímavé odpůrce.

Přehled smartphonu Oppo Reno7

Oppo Reno7 - polské ctnosti

2021-11-23

Řada smartphonů Reno čínské společnosti Oppo byla vždy založena na takových konkurenčních výhodách, jako je vynikající design a plné dodržování technických vlastností požadované ceny. Hrdina recenze nemění tradice, pouze zlepšuje dané parametry. Fotografické schopnosti a autonomie přístroje se však ve srovnání s předchůdcem změnily jen málo.

Přehled smartphonu Oppo Reno7 SE

Oppo Reno7 SE - někde jsme tě viděli

2021-11-23

Není žádným tajemstvím, že čínské společnosti Realme, Vivo a Oppo patří do stejného koncernu BBK. Tato skutečnost je hlavním důvodem vzhledu někdy velmi podobných v designu a technických vlastnostech smartphonů různých značek. Hrdina dnešní recenze tedy v mnohém připomíná nedávno vydané GT Master Edition a Neo 2. Stojí ale podobnost zařízení za nevýhodu? Pojďme na to společně přijít.

Přehled smartphonu Xiaomi Redmi K50 Game Enhanced Edition

Xiaomi Redmi K50 Game Enhanced Edition - vlajková loď se sklony

2021-11-22

Zhruba před 10-15 lety výrobci telefonů často ve svém sortimentu vyčleňovali speciální řady, díky kterým bylo možné pouze podle názvu modelu pochopit, zda se jedná o telefon s fotoaparátem, přístroj s hudebním zaměřením nebo vyvážený kombi. Protože nové je zapomenuté staré, moderní vývojáři se k podobnému schématu postupně vracejí. Herní konzole ve jménu hrdiny dnešní recenze tedy svědčí o jeho zvýšeném herním výkonu.

Přehled smartphonu Xiaomi Redmi K50 Game Standard Edition

Xiaomi Redmi K50 Game Standard Edition - na cestě k hernímu ideálu

2021-11-22

Spousta lidí volí smartphony Android jako svůj primární herní nástroj. Důvodem je dostupnost, kompaktnost, vznik stále většího počtu velkých projektů, portů z osobních počítačů či konzolí a také jejich emulátorů. Této situace si je vědoma i slavná čínská společnost Xiaomi, která je patrná u telefonů jako hrdina dnešní recenze.

Přehled smartphonu Google Pixel 6A

Google Pixel 6A - téměř dostupný telefon s fotoaparátem

2021-11-21

Chytré telefony Google mají obrovskou popularitu po celém světě díky svým vynikajícím fotografickým schopnostem. Fanoušci vysoce kvalitní mobilní fotografie odpustili telefony a předraženou cenu ve srovnání s analogy, kontroverzní technické vlastnosti a designové chyby. Postupem času však produkty společnosti přestaly nést takový seznam nedostatků. Hrdina dnešní recenze je tedy již mnohem blíže ideálu, otazníky zůstávají pouze u cenové politiky.

Přehled smartphonu Meizu mblu 10

Meizu mblu 10 - pozůstatky své dřívější popularity

2021-11-20

Řada zkušených uživatelů Androidu s nostalgií vzpomíná na produkty čínské společnosti Meizu. Před 5-10 lety jeho smartphony příznivě vynikly na pozadí odpůrců s krásným designem, originálním rozhraním a dobrou kombinací ceny a kvality. Špatné marketingové kampaně, řada podivných produktů a neochota naslouchat publiku však vedly k tomu, že nyní jsou telefony výrobce víceméně žádané pouze v Číně. Nicméně gadgety, jako je hrdina dnešní recenze, jsou připraveny učinit značku neoblíbenou v Nebeské říši.

Přehled smartphonu Xiaomi 12X

Xiaomi 12X - objednali jste si kompaktní vlajkovou loď?

2021-11-20

Přestože je v odvětví chytrých telefonů tendence zvětšovat velikost mobilních asistentů, vždy se najdou lidé, kteří nejsou se současnou situací spokojeni. Tráva bývala zelenější a chytré telefony byly ergonomičtější. Právě pro takové lidi vytvořila čínská společnost Xiaomi hrdinu dnešní recenze. Co všechno musel vývojář obětovat pro kompaktnost novinky?

Přehled smartphonu Ulefone Note 13P

Ulefone Note 13P - úspora pouze na výkonu

2021-11-19

Čínská společnost Ulefon to má na trhu moderních smartphonů těžké, protože odpůrců přibývá i mezi ne největšími výrobci. Specialisté korporace se však snaží udržet společnost nad vodou tím, že kompetentně analyzují jednání úspěšných konkurentů a kopírují jejich nejlepší nápady. Hrdina dnešní recenze tedy částečně převzal design z vlajkové lodi Xiaomi Poco F3 a zároveň se snaží neznepokojovat rovnováhu jeho technických vlastností. Došlo však k drobným nedopatřením.

Přehled smartphonu Motorola Moto G200 5G

Motorola Moto G200 5G - svlečená vlajková loď

2021-11-19

Motorola stupňuje svůj útok na lídry trhu se smartphony. Obrovské množství uživatelů Androidu si G100 oblíbilo pro jeho výkon, autonomii a atraktivní design. I když se na modelu našly nějaké nedostatky, za demokratickou cenu je zcela odčinil. Hrdina dnešní recenze je na dobré cestě.

Přehled smartphonu Realme C35

Realme C35 - pomyslná odrůda

2021-11-19

Zdá se, že všichni populární čínští vývojáři chytrých telefonů se dříve nebo později vydají na cestu sebekopírování a umělého rozšiřování nabídky. Nedávno začala společnost Realmi používat takové metody. Je tedy velmi těžké rozeznat hrdinu dnešní recenze od některých zástupců řady C a Narzo.

Přehled smartphonu Motorola Moto G31

Motorola Moto G31 - malé zjednodušení vede k neúspěchu

2021-11-18

Motorola se letos rozhodla rozšířit řadu G svých smartphonů o více než jeden model. Většina z nich se ukázala jako úspěšná, ale honba za kvantitou stále někdy ovlivňuje kvalitu produktu. Hrdina dnešní recenze tedy z velké části kopíruje svého „staršího bratra“ v osobě telefonu G41, ale řada drobných změn jej činí sice levnějším, ale znatelně méně atraktivním.

Přehled smartphonu Motorola Moto G41

Motorola Moto G41 - nečekané inovace

2021-11-18

Motorola za poslední rok výrazně diverzifikovala nabídku smartphonů a nehodlá s tím přestat. Zejména se rozšířila vývojářská řada G levných telefonů. Výrobce se kupodivu snaží u svých produktů kombinovat jak kvantitativní, tak kvalitativní změny, což rozhodně potěší. Hrdina dnešní recenze tedy za nízkou cenu poskytuje působivé fotografické možnosti.

Přehled smartphonu Blackview A70 Pro

Blackview A70 Pro - příliš obyčejné

2021-11-17

Čínská společnost Blackview nadále používá obvyklý vzorec pro vydávání nových smartphonů, konkrétně zachování designu starého modelu při změně jeho technických vlastností. Hrdinou dnešní recenze je vylepšená verze svého předchůdce, která výrazně zvýšila výkon a fotografické možnosti. Cenovka gadgetu však znatelně vzrostla. Stojí nový produkt za přeplatek?

Přehled smartphonu Motorola Moto Edge S30

Motorola Moto Edge S30 - vlajková loď rozpočtu pro Čínu

2021-11-17

Motorolu už nějakou dobu vlastní Lenovo. Není divu, že legendární výrobce dnes vyrábí smartphony jak pro globální trh, tak přímo pro Říši středu. Hrdina dnešní recenze patří přesně do druhé kategorie zařízení, nicméně mnoho uživatelů z Evropy a SNS si jej bude chtít koupit pro sebe, i když vezmeme v úvahu všechny potíže mezinárodního nákupu.

Přehled smartphonu Motorola Moto G71 5G

Motorola Moto G71 5G - blíže k úspěchu

2021-11-17

Historie společnosti Motorola má mnoho společných rysů s historií společnosti Nokia. Výrobce byl kdysi jedním z lídrů v oboru, ale řada chybných rozhodnutí vedla k tomu, že práva na značku dnes patří Lenovu. Vývojář se aktualizovaným podmínkám na trhu příliš rychle nepřizpůsobil, ale vypadá to, že každým rokem budeme dostávat stále více aktuálních modelů. Hrdina dnešní recenze je toho jasným potvrzením.

Přehled smartphonu Honor 60 SE

Honor 60 SE - blíže k vůdcům

2021-11-16

Nedávná vlajková řada smartphonů od čínské společnosti Honor fanoušky pěkně zklamala skromným výkonem a na telefonech byly i další drobné nedostatky. Zároveň byla požadovaná cena zařízení o něco vyšší než u nejbližších odpůrců. Naštěstí se vývojáři podařilo včas změnit názor a vyslyšel kritiku. Hrdina dnešní recenze zachovává cenovou politiku svých předchůdců, ale napravuje situaci technickými vlastnostmi.

Přehled smartphonu OnePlus 10 Pro

OnePlus 10 Pro - důležitá pauza

2021-11-16

Devátá generace vlajkových lodí čínské společnosti Oneplas se důstojně prodávala po celém světě a ve srovnání se svými předchůdci si získala větší uznání ve Spojených státech a řadě evropských zemí. Samotné telefony se však ukázaly být z hlediska technických vlastností poměrně kontroverzní, a proto recenze od kritiků nebyly vždy čistě pozitivní, stejně jako recenze některých kupujících. V důsledku toho se výrobce rozhodl snížit rychlost uvolňování zařízení. Ovlivnila tato skutečnost kvalitu hrdiny dnešní recenze?

Přehled smartphonu OnePlus Nord N20

OnePlus Nord N20 - zaměřte se na 5G

2021-11-16

Segment středních cen na trhu smartphonů prošel v posledních měsících mnoha změnami. Jeho zástupci udělali výrazný pokrok v řadě parametrů, ale každý výrobce se snaží vyrobené telefony vybavit konkrétními konkurenčními výhodami. Poco X3 Pro tedy překvapuje výkonem, Pro verze Redmi Note 10 - s fotografickými schopnostmi a hrdina dnešní recenze spoléhá na podporu sítí 5G. Ale stačí to k úspěchu?

Přehled smartphonu Doogee V20

Doogee V20 - Blížící se k výšinám vlajkové lodi

2021-11-16

Čínská společnost Dodge je jedním z těch hráčů na trhu, kteří se s téměř 100% pravděpodobností nikdy nepřiblíží předním pozicím. Malé finance, mnoho kontroverzních produktů, minimální marketingová kampaň – to vše negativně ovlivňuje firemní image v očích publika. Již dříve jmenovaný výrobce se však stále snaží zlepšovat, o čemž svědčí smartphony jako hrdina dnešní recenze. A přestože má ke skutečným vlajkovým lodím daleko, dojmy z novinky nejsou nejhorší.

Přehled smartphonu Xiaomi 12 Mini

Xiaomi 12 Mini - malá vlajková loď

2021-11-15

Čínská společnost Xiaomi pokračuje ve vítězném tažení trhem smartphonů, ale vavříny lídra nebrání výrobci vyslyšet prosby fanoušků. Určité procento publika tedy chtělo mít kompaktní, ale zároveň produktivní a funkční telefon bez znatelných nedostatků. A vypadá to, že vývojář splnil sny takových uživatelů.

Přehled smartphonu Honor X30

Honor X30 - kroky správným směrem

2021-11-15

Oddělení od mateřské společnosti, finanční potíže a nucené odstávky znatelně ovlivnily čínskou korporaci Honor. Konkurenti rychle zaujali místo kdysi vedoucí firmy, takže vývojář musí utrácet velké sumy peněz na marketingovou kampaň. Bohužel samotné produkty značky výrazně ztratily na hodnotě za peníze, ale hrdina dnešní recenze je připraven situaci alespoň částečně napravit.

Přehled smartphonu Realme Q3t

Realme Q3t - klon pro cloud?

2021-11-14

Čínská společnost Realmi je prakticky na stejné úrovni s lídrem trhu smartphonů reprezentovaným korporací Xiaomi a její podznačkou Redmi. Pokusy dohnat a předběhnout soupeře však občas nutí společnost používat podobné techniky. Vývojář tedy za poslední rok výrazně rozšířil řadu produktů, ve kterých je nyní snadné se ztratit, a také se začal zabývat klonováním úspěšných telefonů. Hrdina dnešní recenze se tedy téměř neliší od modelu Q3s, ale ovlivní tento fakt prodeje zařízení?

Přehled smartphonu Motorola Moto G Power 2022

Motorola Moto G Power 2022 - lepší i horší zároveň

2021-11-13

Fanoušci různých výrobců smartphonů očekávají, že jejich idoly budou zlepšovat své produkty na všech frontách. Pokud je řada přerostlá novými telefony s velkými čísly v názvu, pak se taková zařízení musí určitě lišit širší funkčností, doplněnou o fotografické schopnosti a podobně. Zdá se ale, že Motorola má na situaci jiný pohled, protože hrdina dnešní recenze vyšel i na pozadí svého předchůdce velmi kontroverzně.

Přehled smartphonu Xiaomi 12 Lite

Xiaomi 12 Lite - důraz na rozměry

2021-11-13

Ergonomie smartphonu je důležitým aspektem jeho úspěchu, který si mnoho uživatelů cení neméně než funkčnost, výkon nebo design. Touha zvětšit úhlopříčku však někdy vede ke snížení pohodlí při práci s mobilním asistentem. Hrdina dnešní recenze se snaží zachovat rozumnou velikost a zároveň je spojit s vlajkovou lodí sady funkcí a dostupnou cenou. Dělá výrobce správné kroky a výrazně mění nový produkt na pozadí jeho předchůdců?

Přehled smartphonu Xiaomi Poco M4 Pro 5G

Xiaomi Poco M4 Pro 5G - neuspěchaná vylepšení

2021-11-09

Smartphony čínské společnosti Poco (podznačka korporace Xiaomi) s indexem M3 se staly extrémně populární po celém světě. Modely získaly lásku publika díky kombinaci funkčnosti, autonomie a neuvěřitelně atraktivní ceny. Uživatelé si oblíbili především verzi Pro, jejíž design a parametry znervózňovaly odpůrce vývojáře. Hrdina dnešní recenze si zachoval všechny pozitivní vlastnosti svého předchůdce, každou z nich jen mírně rozvinul. Jsou však tyto změny dostatečné k tomu, aby byly nadále úspěšné?

Přehled smartphonu Nokia X100

Nokia X100 je drahý pseudo flagman

2021-11-09

Společnost Nokia stále zůstává v srdcích obrovského množství lidí po celém světě. Paměť smartphonů založených na OS Symbian nedovoluje korporaci zapomenout, ale produkty, které dnes vyrábí, vyvolávají mnoho otázek, z nichž většina se týká poměru ceny a kvality produktů. Hrdina dnešní recenze se tedy cenově blíží segmentu vlajkových lodí, ale z hlediska funkčnosti a výkonu za podobnými vychytávkami zaostává.

Přehled smartphonu Motorola Moto Edge X

Motorola Moto Edge X - smartphone bez kompromisů?

2021-11-09

Společnost Motorola je stále častěji slyšet v zemích Evropy a SNS, protože nové telefony společnosti se ukázaly být konkurenceschopnější a vyváženější. Firma však své fanoušky dlouho nepotěšila plnohodnotnou vlajkovou lodí. Časy se naštěstí mění a hrdina dnešní recenze nyní aktuální stav napravuje.

Přehled smartphonu Oppo Reno6 Lite

Oppo Reno6 Lite - podivná rozhodnutí

2021-11-08

Přesun řady smartphonů střední až vyšší třídy do skromnějších hodnotových segmentů neprobíhal vždy hladce. Zachování nejlepších vlastností předchůdců a zároveň snížení konečné ceny produktu je dosaženo pouze v ojedinělých případech. Hrdinu dnešní recenze bohužel takovou situaci obešel.

Přehled smartphonu Honor 60 Pro

Honor 60 Pro - telefon s fotoaparátem, který chtějí miliony lidí

2021-11-07

Vydání vlajkové řady smartphonů od čínské společnosti Honor, ke kterému došlo před několika měsíci, přimělo mnoho uživatelů zpochybnit konkurenceschopnost kdysi přední společnosti. Pokud se koncept vzhledu nových produktů líbil většině publika, pak fotografické možnosti a použitý procesor vyvolaly spoustu otázek. Hrdina dnešní recenze odstraňuje uvedené nedostatky, aniž by zaváděl nové.

Přehled smartphonu Honor 60

Honor 60 - publikum je slyšet

2021-11-07

Čínská společnost Honor zažívá po odloučení od mateřské korporace Huawei krušné časy. Prodeje výrazně klesly a rozšiřování nabídky chytrých telefonů nyní s podporou služeb Google je pomalé. Samotné telefony navíc nejsou příliš povedené. Poslední řada vlajkových lodí a podvlajek společnosti tedy vyšla velmi kontroverzně. Právě juniorský zástupce série se dostal pod nejvážnější kritiku. Hrdina dnešní recenze se snaží napravit všechny nedostatky svého předchůdce, ale je schopen tak těžkého úkolu?

Přehled smartphonu ZTE Nubia Red Magic 7

ZTE Nubia Red Magic 7 - vylepšení vlajkové lodi hry

2021-11-06

Čínská společnost ZTE už není pro obyvatele Evropy a SNS tak známá jako před 5-10 lety. Historie korporace je podobná historii Huawei, až na to, že se firmě podařilo vyhnout se katastrofálním sankcím za cenu vysokých pokut vůči Spojeným státům. Proces obnovy po finančních ztrátách byl dlouhý, ale nyní se k nám od výrobce dostává spousta kuriózních vychytávek. Hrdinu dnešní recenze, který má řadu konkurenčních výhod, si hráči rozhodně zamilují.

Přehled smartphonu Oppo Find X4

Oppo Find X4 - zrozen k překvapení

2021-11-05

Prémiový segment trhu smartphonů je každý měsíc zarostlý rostoucím počtem aktuálních modelů, které poskytují špičkový výkon spolu s širokou funkčností. Výrobci tak musí udělat vše možné i nemožné, aby svůj produkt lépe odlišili na pozadí mnoha konkurentů. Čínská společnost Oppo v hrdinovi dnešní recenze vsadila na design propracovaný do nejmenších detailů. Co ale novinka kromě krásy nabízí?

Přehled smartphonu Vivo IQOO Neo6

Vivo IQOO Neo6 - zjednodušení bestselleru

2021-11-05

Smartphony řady IQOO od čínské společnosti Vivo jsou v Evropě a SNS vzácnými hosty, ale uvnitř Číny jsou velmi žádané. Důvodem jeho oblíbenosti je skvělý poměr mezi cenou, funkčností a výkonem. Hrdina dnešní recenze nemění výše uvedený vzorec úspěchu, ale výrobce se rozhodl dosáhnout pozitivního výsledku snížením nákladů na dříve vydanou vlajkovou loď. Stihl ambiciózní vývojář vše?

Přehled smartphonu Samsung Galaxy A33 5G

Samsung Galaxy A33 5G je nejlepší koupit?

2021-11-04

Korejská společnost Samsung stále zaujímá jedno z předních míst na trhu smartphonů, nicméně konkurence čínských značek se každým rokem zvyšuje. Obzvláště těžké to mají korporace ve středním cenovém segmentu, kde odpůrci nabízejí stále více technologických a krásných řešení. Vypadá to ale, že ostřílený výrobce našel způsob, jak bojovat s konkurencí.

Přehled smartphonu Xiaomi 12T

Xiaomi 12T - krok do strany

2021-11-03

Generace smartphonů se mění stále rychleji. Může za to jak tempo postupu, tak stále se zvyšující nároky publika. Čínská společnost Xiaomi se s nimi snaží držet krok, a tak je hrdina dnešní recenze již připraven vyměnit jeden vlajkový telefon. Oproti předchůdci je zde však jen málo kvalitativních změn.

Přehled smartphonu AGM Glory G1 SE

AGM Glory G1 SE - smartphone není pro každého

2021-11-02

Moderní trh s chytrými telefony je připraven se pochlubit množstvím zařízení pro každý vkus a barvu. A přestože největší úspěch mají smartphony s Androidem nejoblíbenějších A-brand, většinou nepřekvapí funkčností ani neobvyklými konkurenčními výhodami a přizpůsobí se potřebám běžného kupujícího. Co když ale potřebujete mobilního asistenta se specifickými funkcemi? Zde jsou potřeba výrobci jako AGM.

Přehled smartphonu Vivo IQOO U5

Vivo IQOO U5 - nekompromisní boj

2021-11-01

Vavříny Xiaomi neumožňují ostatním zástupcům trhu se smartphony žít v klidu. Čínská korporace Vivo se tedy rozhodla uvolnit plnohodnotné odpůrce novým telefonům řady Redmi Note od výše zmíněného vývojáře. Budou nové položky schopny konkurovat budoucím bestsellerům v kráse, funkčnosti a cenovce?

Přehled smartphonu Xiaomi 11i HyperCharge

Xiaomi 11i HyperCharge - úspěch v baterii

2021-10-31

Autonomie je důležitým kritériem pro výběr mobilního asistenta, ale bez ohledu na to, jak dlouho telefon funguje, je třeba jej nabíjet tak či onak. Tento proces lze jen stěží nazvat rychlým ve většině smartphonů Android, ale čínská společnost Xiaomi není připravena se s tímto stavem smířit a představila hrdinu dnešní recenze, který má nabíjecí kapacitu rekordních 120 W.

Přehled smartphonu Realme GT 2 Pro

Realme GT 2 Pro - vlajková loď bez zbytečných funkcí

2021-10-30

První zástupce vlajkové lodi GT-line smartphonů od společnosti Realmi dokázal dobýt publikum špičkovým výkonem a absencí kritických nedostatků za rozumnou cenu, ačkoli jeho funkčnost byla někdy omezena na pozadí drahých analogů. Následující telefony v sérii z větší části patřily do kategorie středních hodnot, ale snažily se zachovat konkurenční výhody svého předchůdce. Hrdina recenze se snaží ještě více rozvinout vlastní důstojnost linie.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16