0
Jämför:
Jämför med:
Ange modellnamnet eller en del av det
 
kr
AED درهم BHD دب BRL R$ CNY ¥ CZK Kč DKK kr EUR € GBP £ IDR Rp ILS ₪ INR ₹ JPY ¥ KRW ₩ KWD د.ك NOK kr PLN zł QAR ريال RUB руб SAR SAR SEK kr TRY ₺ UAH грн
Relaterade sökningar
Tester / Guider

Test mobiltelefoner

Test IIIF150 Air2 Ultra

IIIF150 Air2 Ultra - tekniskt avancerad, hållbar och snygg

2024-05-21

Robusta smartphones i mellanprissegmentet har gjort betydande steg i funktionalitet och prestanda under det senaste året. Användningen av nya 5G-chipset och fotomoduler, AMOLED-skärmar har gjort denna kategori av enheter mycket mer attraktiv. Och hjälten i dagens recension är just en representant för de senaste IP68-telefonerna som du bara vill köpa till dig själv.

Test Realme GT 6T

Realme GT 6T är en hit med 100 % sannolikhet

2024-05-13

Realme-företaget bestämde sig för att göra något okonventionellt med sina mellanprismodeller i år. Således har smartphones avsedda för Kina med Neo SE-indexet ännu inte kommit in på den internationella marknaden med andra namn, och förblir ett privilegium endast för invånare i Mellanriket. Men hjälten i dagens recension ändrar tidigare etablerade paradigm, vilket ger fler människor möjlighet att köpa en otroligt funktionell gadget för sitt pris.

Test ZTE Axon 60 Ultra

ZTE Axon 60 Ultra - ett steg bort från flaggskeppen

2024-05-12

Det kinesiska företaget ZTE vet definitivt hur man gör högkvalitativa smartphones, men nyligen har även kontroversiella modeller kommit ut ur sin produktionslinje. Således visade sig de grundläggande telefonerna i Axon-serien vara uppriktigt sagt misslyckade; de är underlägsna sina motståndare både i funktionalitet och design. Men den höga representanten för linjen kom ut mycket bättre; den är redo att konkurrera på lika villkor med många sub-flaggskepp från välkända varumärken.

Test XXX

ZTE Axon 60 - en misslyckad fortsättning på den legendariska serien

2024-05-11

Axon-serien av smartphones från det kinesiska företaget ZTE har alltid erbjudit en utmärkt kombination av funktionalitet och ett rimligt pris. Som ett resultat var telefoner i mellan- och högprissegmenten mycket populära. Tyvärr beslutade utvecklaren att radikalt ändra riktningen på linjen, och förändringarna kan inte kallas positiva.

Test UMIDIGI G6 5G

UMIDIGI G6 5G - galen och inte helt nödvändig funktionalitet

2024-05-10

I jakten på konsumenter gör smartphonetillverkare ibland konstiga saker. Således introducerar även erfarna utvecklare ofta ovanliga funktioner i sina produkter som inte är lätta att betrakta som konkurrensfördelar. En liknande situation hände med hjälten i dagens recension.

Test Google Pixel 8a

Google Pixel 8a - yngre, men inte mindre imponerande

2024-05-08

Google vet definitivt hur man gör smartphones, men de flesta av dess produkter är inriktade på det högre prissegmentet. Men företagets budget och erfarenhet, närvaron av hundratals förstklassiga specialister, gjorde det möjligt för utvecklaren att överföra bokstavligen alla flaggskeppsfunktioner till en telefon i mellanpriskategorin. Det är därför hjälten i dagens recension förtjänar stor uppmärksamhet.

Test DOOGEE N55 Pro

DOOGEE N55 Pro - när minnet inte var en räddning

2024-05-06

Att förbättra en framgångsrik och billig smartphone och flytta den till ett annat prissegment är en svår uppgift. Men det blir nästan omöjligt om basmodellen också var medioker. Och all erfarenhet från det kinesiska företaget Doogee tillät det inte att förvandla den kontroversiella enheten till en potentiell bästsäljare.

Test DOOGEE N55

DOOGEE N55 - medioker, men billig

2024-05-05

Smartphones i lågprissegmentet från det kinesiska företaget DOOGEE njuter ofta av utmärkt pris-kvalitetsförhållande, som tillverkaren har strävat efter i många år. Men ibland gör även erfarna utvecklare misstag. Och det verkar som att hjälten i dagens recension är nära en sådan beskrivning.

Test Realme C65 5G

Realme C65 5G - misslyckades medvetet?

2024-05-04

Att utöka utbudet av produkter som erbjuds är en förutsättning för framgångsrika aktiviteter för alla smartphonetillverkare. Varje användares smak är olika, så utvecklaren behöver helt enkelt släppa dussintals telefoner i olika priskategorier och riktningar. Tyvärr leder jakten på kvantitet ibland till kvalitetsförlust. Det är därför, även från ledande företags löpande band, kommer enheter som hjälten i dagens recension ibland ut.

Test Ulefone Armor 26 Ultra

Ulefone Armor 26 Ultra - tungt artilleri

2024-05-03

Det kinesiska företaget Ulefone slutar aldrig att förvåna sina fans med nya smartphones. Nu är det turen att presentera tillverkarens uppdaterade flaggskeppsenheter. Hjälten i dagens recension kombinerar utmärkt prestanda för prissegmentet, anständiga fotomöjligheter och många andra konkurrensfördelar. Visst fanns det en del brister, men man kan lugnt blunda för många av dem.

Test OUKITEL C37

OUKITEL C37 - glädjande med minne, sorgligt med funktionalitet

2024-05-01

Det kinesiska företaget Oukitel är specialiserat på att skapa billiga smartphones, men även med all sin erfarenhet är inte alla tillverkade telefoner perfekta. I vissa fall sparar tillverkaren för mycket på displayen; i vissa modeller kommer köparen att bli besviken på fotomöjligheterna. Hjälten i dagens recension fråntas några av de funktioner som publiken så gärna skulle vilja se.

Test UMIDIGI G9

UMIDIGI G9 är en fantastisk billig smartphone

2024-04-30

Det kinesiska företaget Umidigi har delvis tappat popularitet under de senaste åren. Utgivningen av ett antal uppriktigt sagt mediokra telefoner hade en negativ inverkan på varumärkets attraktionskraft för publiken, och avsaknaden av en storskalig marknadsföringskampanj fjärmade bara potentiella köpare från företagets produkter. Men utvecklaren lyckades fortfarande reagera på den förändrade situationen och skapade många extremt konkurrenskraftiga enheter på en gång. En av dem är hjälten i dagens recension.

Test Ulefone Note 18 Ultra

Ulefone Note 18 Ultra - ett försök att komma ikapp ledarna

2024-04-29

Det kinesiska företaget Ulefone är långt ifrån den mest framgångsrika smartphonetillverkaren, men det visar imponerande ekonomiska resultat varje år, samtidigt som många av dess rivaler redan har gått i konkurs eller tappat sin publik. Samtidigt håller företaget sig flytande inte på grund av en storskalig reklamkampanj, utan just tack vare balanserade och konkurrenskraftiga telefoner. Hjälten i dagens recension är redo att överträffa motståndare i priskategorin när det gäller funktionalitet och prestanda.

Test Huawei Pura 70 Ultra

Huawei Pura 70 Ultra är inte det mest framgångsrika flaggskeppet

2024-04-24

Det kinesiska företaget Huawei har fortfarande en lojal armé av fans som köper miljontals av tillverkarens enheter varje år. Det är dock lätt att märka att överflödet av allvarliga sanktioner från USA till denna dag återspeglas i framgången för företagets verksamhet och dess produkter. Försök att använda egenutvecklade processorer och operativsystem har hittills bara lett till en ökning av gapet från motståndarna. Och hjälten i dagens recension är en tydlig bekräftelse på detta.

Test HOTWAV Note 13

HOTWAV Note 13 - gör storsäljaren enklare

2024-04-22

Det kinesiska företaget Hotwav har inte funnits på marknaden så länge, men har redan kunnat släppa flera kommersiellt framgångsrika modeller. Även med en blygsam marknadsföringskampanj sålde telefonerna ett imponerande antal exemplar tack vare deras balanserade tekniska egenskaper. Men tillverkaren stannar inte där och utökar hela tiden sitt sortiment. Hjälten i dagens recension är en förenklad version av en av utvecklarens hits, som har en chans att åtminstone delvis upprepa framgången för sin föregångare.

Test Oukitel C38

Oukitel C38 - behöver mer minne!

2024-04-22

Smartphonetillverkare försöker ge konkurrensfördelar till även sina billigaste produkter. Detta är inte en lätt uppgift, eftersom utvecklaren måste hålla sig inom kostnadsgränserna och även upprätthålla en balans mellan alla modellparametrar. Det kinesiska företaget Oukitel har praktiskt taget klarat alla svårigheter som beskrivs, så hjälten i dagens recension kommer definitivt att hitta en köpare. Men det fanns några offensiva nackdelar.

Test XXX

Cubot Hafury V1 - en kvinnlig smartphone med en twist

2024-04-21

Det kinesiska företaget Cubot beslutade att återkalla Hafury-serien av smartphones och på allvar ändra fokus. Nu är det här en serie som riktar sig till den rättvisa hälften av mänskligheten. Utvecklaren stannade dock inte enbart vid att ändra designen på telefonerna och gick mycket längre.

Test Cubot Hafury Meet

Cubot Hafury Meet - för tjejer som älskar elektronik

2024-04-21

Den vackra hälften av mänskligheten älskar smartphones inte mindre än män. Smarta telefoner har blivit för kvinnor inte bara pålitliga mobilassistenter, utan också vackra tillbehör, vars uppgift är att locka andras fascinerade blickar. Hjälten i dagens recension klarar enkelt detta uppdrag och släpar samtidigt inte efter sina motståndare i övrigt.

Test Xiaomi Redmi Pad Pro

Xiaomi Redmi Pad Pro - stora förbättringar

2024-04-19

Tabletter från det kinesiska företaget Xiaomis undermärke Redmi har sålts i miljontals exemplar runt om i världen. De tillhandahöll varumärkets signaturkvalitet, såväl som utmärkt funktionalitet och autonomi i sitt segment. Men det var inte utan sina nackdelar, varav den främsta inte var den mest imponerande prestandan. Hjälten i dagens recension eliminerar helt denna brist, samtidigt som en rimlig prispolicy upprätthålls.

Test Oukitel WP35

Oukitel WP35 - undvika onödiga risker

2024-04-18

För att nå framgång behöver en smartphonetillverkare inte alltid släppa produkter som förändrar branschen eller revolutionerar prissegmentet. Ibland behöver du bara inte belamra utbudet av produkter som erbjuds med pass-through-modeller och skapa enheter som är värda när det gäller pris och kvalitet. Det är precis vad hjälten i dagens recension blev.

Test Realme GT Neo 6 SE

Realme GT Neo 6 SE är en fantastisk smartphone

2024-04-15

Det kinesiska företaget Realme försöker med all kraft att ta marknadsledarskapet från sina motståndare. Ibland, för att uppnå detta mål, tillverkar en tillverkare telefoner som är så förstklassiga för sitt prissegment att man undrar om utvecklaren arbetar i underläge? Hjälten i dagens recension väcker just sådana känslor, eftersom han helt enkelt inte har några brister inom priskategorin.

Test Xiaomi Redmi Turbo 3

Xiaomi Redmi Turbo 3 är praktiskt taget en revolution inom segmentet

2024-04-12

Det kinesiska företaget Xiaomis förmåga att göra inte bara träffar, utan smartphones som vänder upp och ner på marknaden är svår att betvivla. Så bokstavligen varje år skapar en världsberömd tillverkare flera enheter med ett tidigare aldrig tidigare skådat förhållande mellan pris och kvalitet. Och hjälten i dagens recension kommer att få även den mest sofistikerade fan av mobilelektronik att sträcka sig efter sin plånbok.

Test Blackview N6000SE

Blackview N6000SE är inte den mest optimala nedgraderingen

2024-04-11

Den ursprungliga N6000-smarttelefonen från det kinesiska företaget Blackview hittade många fans tack vare sin kombination av hållbarhet, funktionalitet, kompakta mått och rimliga priser. Men av någon anledning beslutade tillverkaren att det skulle vara en bra idé att släppa en förenklad version av telefonen med en lägre prislapp. Tyvärr förlorades balansen mellan de tidigare nämnda egenskaperna hos enheten.

Test Tecno Camon 30 Premier

Tecno Camon 30 Premier - inte ett flaggskepp, men en framtida hit?

2024-04-10

Det kinesiska företaget Tecno kan fortfarande inte kallas branschledare, men varje år ökar kvaliteten på dess produkter avsevärt. Hjälten i dagens recension är den dyraste representanten för tillverkarens sortiment, även om det i verkligheten är en modell i mellanpriskategorin. Men hur bra han är i alla aspekter.

Test Realme C65

Realme C65 - billigt och inte det mest intressanta

2024-04-07

Varje modern smartphonetillverkare med självrespekt kan inte klara sig utan ett brett utbud av produkter, eftersom en sofistikerad köpare vill välja. Design, funktionalitet, dimensioner - listan över aspekter för att välja en mobil assistent kan fortsätta under mycket lång tid. Det är dock nästan omöjligt att öka antalet enheter som erbjuds utan ganska passbara produkter. Detta är just hjälten i dagens recension.

Test Motorola Edge 50 Pro

Motorola Edge 50 Pro - perfekt i mellanprissegmentet?

2024-04-05

Motorola vet hur man överraskar. Även om inte alla smartphones som den skapar är riktigt framgångsrika, glömmer utvecklaren inte att släppa varannan riktiga storsäljare. Hjälten i dagens recension förvånar med sin otroliga kombination av funktionalitet, skönhet och fuktskydd enligt IP68-standarder. Låt oss ta en närmare titt på alla fördelar med enheten.

Test Vivo X Fold3 Pro

Vivo X Fold3 Pro - mot perfektion

2024-04-03

Det är allt svårare för moderna flaggskeppssmarttelefoner att överraska den sofistikerade allmänheten. Användare har redan sett topp tekniska specifikationer, enastående fotofunktioner och andra kvaliteter i dussintals telefoner, så utvecklare måste komma på nya sätt att förvåna publiken. Således har det kinesiska företaget Vivo släppt hjälten i dagens recension, nämligen den mest ergonomiska, tunna och tekniskt avancerade "clamshell" på marknaden.

Test Xiaomi POCO C61

Xiaomi POCO C61 - den billigaste bästsäljaren möjliga?

2024-04-02

Andelen lågprissmartphones i tillverkarnas intäkter överstiger vanligtvis den för telefoner i mellan- och högprissegmenten. Prisvärda enheter idag har avsevärt förbättrad funktionalitet, design och autonomi, vilket gör dem lämpliga för ett ökande antal användare. Hjälten i dagens recension kommer definitivt inte att tömma sin plånbok och försöker samtidigt sticka ut från sina rivaler med ett antal konkurrensfördelar. Men är detta en framtidshit?

Test Xiaomi Civi 4 Pro

Xiaomi Civi 4 Pro är en snygg bomb

2024-03-31

Det kinesiska företaget Xiaomi vet hur man njuter av sina smartphones. Och Civi-serien av telefoner är ett utmärkt exempel på hur en erfaren och populär tillverkare perfekt kombinerar skönhet, teknik och ett överkomligt pris i sina produkter. Och dess nya representant ökar denna kombination av positiva egenskaper till en nivå som tidigare inte setts i serien.

Test Vivo T3 5G

Vivo T3 5G - hänger inte med motståndarna?

2024-03-29

Det kinesiska företaget Vivo producerar regelbundet dussintals olika smartphones om året, men alla modeller i dess sortiment blir inte storsäljare. Således har tillverkaren många telefoner som antingen är underlägsna konkurrenterna när det gäller tekniska egenskaper, eller kommer ut senare än potentiella träffar. Det är den andra situationen som uppstod med hjälten i dagens recension, från vilken Xiaomi och Realme redan har lyckats ta en imponerande andel av publiken.

Test OnePlus Ace 3V

OnePlus Ace 3V - hur underflaggskeppet 2024 ska se ut

2024-03-27

Det kinesiska företaget OnePlus har glädjat oss med utmärkta smartphones i mellan- och högprissegmenten i mer än ett decennium. Tillverkaren fortsätter magiskt att upprätthålla ett fantastiskt pris-kvalitetsförhållande för sina produkter, och ibland ökar det till och med. Hjälten i dagens recension visar tydligt utvecklarens alla möjligheter och är redo att konkurrera med de bästa representanterna för värdekategorin.

Test Cubot KingKong AX

Cubot KingKong AX - en märklig fortsättning på linjen

2024-03-23

En serie robusta smartphones från det kinesiska företaget Cubot har alltid varit populärt. Modellen med index "9" såldes särskilt brett, vilket erbjöd ett rimligt pris, utmärkt autonomi och utmärkt funktionalitet för värdesegmentet. Hjälten i dagens recension är egentligen en efterföljare av den nämnda hiten, men förutom förbättringar innehåller den nya produkten även en rad förenklingar. Kommer publiken att gilla den här telefonen?

Test HOTWAV T7

HOTWAV T7 - robust, men för avskalad

2024-03-14

Segmentet av billiga smartphones skyddade från damm och fukt enligt IP68-standarder blir bara mer populärt för varje år. I jakten på ytterligare vinst utökar många tillverkare utbudet av sådana enheter, men den moderna användaren behöver inte bara hållbarhet och ett överkomligt pris, utan också funktionalitet. Tyvärr har hjälten i dagens recension problem i denna aspekt.

Test Meizu 21 Pro

Meizu 21 Pro - det sista flaggskeppet för det stora varumärket?

2024-03-13

Det kinesiska företaget Meizus öde är föga avundsvärt. Ett par marknadsföringsmisstag ledde till att nästan ingen behövde utvecklarens konkurrenskraftiga, originella och tekniskt avancerade produkter. Det efterföljande återupptagandet av företagets verksamhet under biljätten Geelys vingar bidrog inte heller till enastående framgångar i Mellanriket. Ändå lyckades de på några år glömma tillverkaren. Och även telefoner som hjälten i dagens recension kan inte ändra situationen.

Test Samsung Galaxy A55 5G

Samsung Galaxy A55 5G - bakom motståndarna

2024-03-12

A-serien av smartphones från det koreanska företaget Samsung har gjort betydande steg i funktionalitet och prestanda under de senaste åren, vilket gör dess konkurrenskraft imponerande även jämfört med sina kinesiska motsvarigheter. Det verkar dock som att utvecklaren bestämde sig för att ta en paus den här halvan av året och praktiskt taget inte förbättra mellanprismodellen i den nya generationen av linjen.

Test Nothing Phone 2a

Nothing Phone 2a - erövrar mellanprissegmentet

2024-03-11

Det kinesiska företaget ingenting, bestående av tidigare anställda i det berömda OnePlus Corporation, är främst berömd för sin flaggskeppsmobilelektronik med en verkligt original design. Men önskan att göra mer vinstledare utvecklare till behovet av att släppa mer prisvärda smartphones. Hjälten i dagens recension är den första representanten för en ny värdekategori för tillverkaren. Och det visade sig vara ganska intressant.

Test Realme 12 5G

Realme 12 5G - snygg stagnation

2024-03-11

Den tolfte generationens smartphones från det kinesiska företaget Realme visade sig vara heterogen. Om äldre modeller njuter av fotofunktioner, flaggskeppsdesign och bred funktionalitet, är de yngre representanterna för serien mindre intressanta. Således upprepar hjälten i dagens recension i stort sett sina föregångare och släpar helt enkelt efter den allmänna tekniska processen.

Test Ulefone Power Armor 16S

Ulefone Power Armor 16S - inte samma volym?

2024-03-10

Idag vill även köpare av billiga robusta smartphones inte bara ha hållbarhet utan också funktionalitet och ytterligare konkurrensfördelar från sina mobila assistenter. Tillverkarna måste möta användarna halvvägs, vilket ofta inte är så lätt. Det kinesiska företaget Ulefone, när det skapade hjälten i dagens recension, försökte balansera mellan att innehålla ökningen av kostnaden för enheten och dess överensstämmelse med publikens behov. Och det ser ut som att balansen har upprätthållits.

Test AGM PAD P2

AGM PAD P2 - minus skydd, plus fotomöjligheter?

2024-03-03

Det kinesiska företaget AGM är först och främst känt för sina prylar skyddade från damm och fukt. Detta var också dess första surfplatta, som också gläder fans av märket med anständiga tekniska egenskaper och bra batteritid. Överraskande nog tappade hjälten i dagens recension plötsligt sin signaturstyrka, men skaffade sig förbättrade kameror. Är en sådan ersättning värt det eller är det bättre att köpa föregångaren till enheten? Låt oss ta reda på det.

Test ZTE Nubia Flip

ZTE Nubia Flip - medioker implementering av en bra idé

2024-03-03

Moderna smartphones i clamshell-formfaktorn är långt ifrån de billigaste på grund av behovet av att använda flexibel skärmteknik och andra strukturella egenskaper hos enheten. Det är därför sådana enheter vanligtvis finns i flaggskeppspriskategorin. Det kinesiska företaget ZTE bestämde sig dock för att ändra denna situation och släppa en billig hopfällbar telefon. Tyvärr var utvecklaren tvungen att spara på många parametrar för den nya produkten.

Test OnePlus Nord 5

OnePlus Nord 5 - återkomsten av en hit

2024-03-02

Nord-linjen av smartphones från det kinesiska företaget OnePlus har sålt i miljontals exemplar. Anledningen till telefonernas popularitet var den utmärkta kombinationen av överkomliga priser, nästan flaggskeppsprocessor och sofistikerad programvara. Hjälten i dagens recension ändrar inte traditioner och lägger också till ännu mer avancerade fotografiska möjligheter till listan över konkurrensfördelar.

Test ZTE Nubia NEO 2 5G

ZTE Nubia NEO 2 5G är en riktigt billig spelsmartphone

2024-02-29

Spelare på en budget har länge väntat på en mobilassistent som är redo att inte bara klara av moderna spel, utan också har fullfjädrade triggernycklar. Och det ser ut som att ögonblicket för glädje har kommit, eftersom hjälten i dagens recension kan skryta med utmärkt prestanda, den ovan nämnda funktionaliteten och ett antal andra konkurrensfördelar.

Test Vivo X200 Pro

Vivo X200 Pro - flyg till nya höjder

2024-02-27

Flaggskeppssmarttelefonerna från det kinesiska företaget Vivo blir mer konkurrenskraftiga och tekniskt avancerade för varje år. Om för några år sedan bara sällsynta fans av mobil elektronik visste om högprissegmenttelefoner från utvecklaren, jämför bloggare och journalister runt om i världen idag fotokapacitet, prestanda och funktionalitet hos enheter med de bästa analogerna. Hjälten i dagens recension säger sig vara en ledare i många avseenden.

Test Cubot A1

Cubot A1 - billigt men smakfullt

2024-02-26

Det kinesiska företaget Cubot försöker hänga med i tiden och producera mer eller mindre konkurrenskraftiga smartphones i både mellan- och lågprissegmentet. Hjälten i dagens recension erbjuder inte den sämsta funktionaliteten, anständig autonomi och en välutvecklad design för sitt extremt blygsamma pris. Räcker detta för framgång?

Test Realme 12+ 5G

Realme 12+ 5G - billigare och inte sämre?

2024-02-25

Den tolfte generationen mellanprissmartphones från det kinesiska företaget Realme väcker ganska många frågor. Å ena sidan fick dess äldre representanter nya konkurrensfördelar som teleobjektiv, å andra sidan finns det inte många andra allvarliga skillnader från de mest prisvärda modellerna i linjen. Är det inte mer logiskt att köpa hjälten i dagens recension, som har en mer överkomlig prislapp? Låt oss ta reda på det.

Test OUKITEL WP36

OUKITEL WP36 - jagar ljud

2024-02-24

Det kinesiska företaget Oukitel fortsätter att utöka sitt utbud av säkra smartphones, vilket ger dem nya konkurrensfördelar. Så hjälten i dagens recension överraskar med en enorm högtalare som kan producera en volym på 128 dB. Men motsvarar andra tekniska egenskaper hos prylen prislappen? Tyvärr inte.

Test Xiaomi CIVI 4

Xiaomi CIVI 4 - skönhet som inte kräver uppoffringar

2024-02-22

CIVI-serien av smartphones från det kinesiska företaget Xiaomi är ett utmärkt exempel på utmärkt designarbete. Även de första representanterna för linjen idag ser bättre ut än många analoger i priskategorin. Hjälten i dagens recension har blivit ännu vackrare än sina föregångare och har dessutom ökat produktiviteten och funktionaliteten.

Test Vivo IQOO Z9

Vivo IQOO Z9 - en förbättring du vill betala för

2024-02-21

Det kinesiska företaget Vivo gör både flaggskeppssmarttelefoner och deras billiga analoger lika bra. Således har tillverkarens Z-serie av telefoner alltid erbjudit utmärkt prestanda och attraktiv design till ett rimligt pris. Och det ser ut som att dess nya representant kommer att lägga till en utmärkt skärm och anständiga fotografiska möjligheter till listan.

Test Samsung Galaxy A35 5G

Samsung Galaxy A35 5G - förändringar som är lätta att förutse

2024-02-19

Det är dags för det koreanska företaget Samsung att uppdatera sitt sortiment av smartphones i låg- och mellanprissegmentet. A3X-serien av telefoner ligger precis på gränsen till dessa kostnadskategorier och är en av de mest populära i tillverkarens sortiment. Och det ser ut som att hjälten i dagens recension kommer att bli ännu en storsäljare, för med en reducerad prislapp upprepar den i stort sett den tidigare släppta A54. Detta förväntade sig dock företagets trogna fans.

Test DOOGEE DK 10

DOOGEE DK 10 är en riktigt robust kameratelefon

2024-02-18

Det är trevligt att se utvecklingen av produkter från det kinesiska företaget Doogee. Förutom billiga telefoner gläder tillverkaren alltmer sina fans med representanter för mellan- och till och med högprissegmenten. Så, hjälten i dagens recension är just en sådan enhet och ger anmärkningsvärd prestanda tillsammans med enastående fotografiska möjligheter.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28