Test mobiltelefoner

Test Vivo IQOO 9T

Vivo IQOO 9T - minsta skillnader

2022-07-01

Android-smarttelefonmarknaden blir allt snabbare i takt med att tillverkarna förbättrar sina produkter. För att förbli konkurrenskraftig måste utvecklaren uppdatera sina flaggskeppslinjer var sjätte månad. Men ibland kommer sådana framgångsrika enheter ut från ett visst företags transportband att det faktiskt inte finns något att ändra på dem. Till exempel har hjälten i dagens recension blivit en nästan komplett kopia av sin föregångare.

Test Xiaomi Black Shark 5S Pro

Xiaomi Black Shark 5S Pro - maximalt för spelare

2022-07-01

Diversifiering av utbudet av smartphones som erbjuds är en stor sak för både tillverkaren och köparna, eftersom det är mycket lättare att identifiera en produkt som uppfyller behoven. Så, hjälten i dagens recension riktar sig till fans av Android-spel som vill få en fullständig ersättning för bärbara spelkonsoler.

Test OnePlus Nord N300 5G

OnePlus Nord N300 5G - för generisk?

2022-06-30

Fans av det kinesiska OnePlus-företaget är vana vid det faktum att bokstavligen varje ny modell av märket visar sig vara extremt konkurrenskraftig och relevant. Men smartphones i låg-medelprissegmentet erhålls från företaget som inte alltid uppfyller fansens behov. Tyvärr undgick inte hjälten i dagens recension ett liknande öde.

Test Xiaomi Black Shark 5S

Xiaomi Black Shark 5S är ett budgetflaggskepp för spelare

2022-06-29

Det finns fler och fler fans av Android-spel varje år. Anledningen till detta är inte bara den gradvisa minskningen av kostnaden för enheter med produktiva CPU: er, utan också framstegen för grafik och spelupplägg för själva spelprojekten. Det är därför det kinesiska Xiaomi-företaget i allt högre grad satsar på kraftfulla smartphones med fokus på sofistikerade spelare.

Test Nothing Phone 1

Nothing Phone 1- överraskande och beundrande

2022-06-28

Det kinesiska Nothing-företaget kan tyckas vara en ny aktör på smartphonemarknaden, men dess ägare och några av de anställda kännetecknas av stor erfarenhet av ett så välkänt företag som OnePlus. En egenskap hos alla företagets produkter är transparensen i deras fodral, vilket i hög grad skiljer tillverkarens produkter från motståndarnas. Hjälten i dagens recension var inget undantag från regeln, men han kommer att kunna glädja köparen inte bara med designens originalitet.

Test IIIF150 Air1 Pro

IIIF150 Air1 Pro - steg i rätt riktning

2022-06-28

Undermärket för det kinesiska Oukitel-företaget med ett extremt ovanligt namn fortsätter att förbättra sina produkter. Om de första modellerna av säkra smartphones inte skilde sig från sina motståndare, har företagets senaste telefoner förbättrad design, funktionalitet, autonomi och andra aspekter. Hjälten i dagens recension skulle kunna göra anspråk på titeln som en bästsäljare, om inte för ett antal icke-kritiska, men obehagliga problem.

Test Xiaomi 12S Ultra

Xiaomi 12S Ultra - när inte bara bilder är felfria

2022-06-26

Det kinesiska Xiaomi-företaget försöker differentiera sina produkter så att det möter största möjliga antal förfrågningar från krävande användare. Hjälten i dagens recension riktar sig till fans av högkvalitativa mobilkameror och strävar efter att ta en ledande position i det populära DxOMark-betyget.

Test Huawei Nova 10 Pro

Huawei Nova 10 Pro – inte tillräckligt med förbättringar?

2022-06-25

Pro-versioner av framgångsrika smartphones skiljer sig vanligtvis från sina vanliga motsvarigheter i design, funktionalitet och prestanda. Men ibland kommer ganska konstiga enheter ut från tillverkarnas löpande band, inte bara i stort sett upprepa sina föregångare, utan har också ett antal kritiska nackdelar för priskategorin. Tyvärr är hjälten i dagens recension närmare just en sådan grupp telefoner.

Test mobiltelefon: ASUS ROG Phone 6

ASUS ROG Phone 6 - fortsätter att röra sig med flödet

2022-06-25

Asus-företaget kan knappast kalla ROG-serien av gaming-smartphones verkligt lönsam, men efterfrågan på den finns än i dag. Enheterna i serien kännetecknades av både omistliga fördelar och nackdelar som är karakteristiska för nästan alla generationer av enheter. Medelmåttiga fotomöjligheter för priskategorin, en något överprissatt prislapp och en säregen design kritiserades även från utvecklarens fans, men det verkar som att tillverkaren bara går på allfartsvägen.

Test mobiltelefon: Xiaomi Poco F4

Xiaomi Poco F4 - ännu mer tillgänglig och relevant?

2022-06-24

Ett undermärke av det kinesiska företaget Xiaomi som heter Poco har allvarligt komplicerat livet för många smarttelefontillverkare. En otrolig kombination av lågt pris, nästan flaggskeppsprestanda och mycket bra funktionalitet har blivit ouppnåelig för de flesta utvecklare. Företaget vill dock inte vila på sina lagrar och försöker öka sin framgång.

Test Huawei Nova 10

Huawei Nova 10 - fotoflaggskepp med begränsningar

2022-06-23

Det kinesiska Huawei-företaget, även om det inte åtnjuter den popularitet som det hade för några år sedan, säljer fortfarande miljontals av sina smartphones runt om i världen. Särskilt intressanta för användare är underflaggskepps- och flaggskeppsenheter med fokus på bra fotomöjligheter. Sådan är hjälten i dagens recension, men han klarade sig inte utan några kritiska brister.

Test Motorola Edge 30 Lite

Motorola Edge 30 Lite är en förenklad men uppdaterad smartphone

2022-06-22

Motorolas önskan att skapa balanserade produkter utan uppenbara brister förtjänar respekt. Så även juniormodellen av tillverkarens flaggskeppslinje visade sig vara extremt konkurrenskraftig och elegant, vilket gör att den sticker ut bland även de mest populära motståndarna.

Test Nokia X21 5G

Nokia X21 5G är inte alls ett flaggskepp för foton

2022-06-22

Ibland kan marknadsföring lura. En tillverkare kan marknadsföra sin produkt på ett inte helt ärligt sätt och lova konkurrensfördelar där de faktiskt inte gör det. En liknande situation hände med hjälten i dagens recension. Och låt inte ZEISS-optik lura dig.

Test Vivo IQOO Neo7

Vivo IQOO Neo7 - utvecklingen av billiga flaggskepp

2022-06-21

IQOO-serien av smartphones från det kinesiska Vivo-företaget har alltid försökt överraska användare med en utmärkt kombination av pris och kvalitet, och gjort nästan revolutioner i prissegmentet med några generationer. Hjälten i dagens recension har också en chans att bli en sådan enhet, eftersom det är nästan omöjligt att hitta en motståndare med liknande tekniska egenskaper.

Test Motorola Razr 3

Motorola Razr 3 - autonomi anti-rekord

2022-06-20

Motorolas önskan att skapa en vacker, kompakt smartphone med en flexibel skärm och flaggskeppsprestanda kan bara godkännas. Men företaget, i sin önskan att minska storleken på enheten, har gått för långt, varför hjälten i dagens recension kommer att be om laddning väldigt ofta.

Test Vivo X80 Lite

Vivo X80 Lite - den bästa funktionaliteten till ett reducerat pris

2022-06-20

Framsteg i prestandan för smartphones tekniska egenskaper och deras fotokapacitet gör att utvecklare kan släppa riktigt intressanta nya föremål även till mycket rimliga prislappar. Så hjälten i dagens recension är den mest prisvärda telefonen i Vivo-flaggskeppslinjen, men med en nära bekantskap med enheten är det svårt att hitta en betydande skillnad från dyra föregångare.

Test ZTE Axon 41 Ultra 5G

ZTE Axon 41 Ultra 5G - tar bort överskottet

2022-06-19

Ett betydande antal Android-användare skulle vilja få en produktiv och fristående kameratelefon på flaggskeppsnivå, men till ett rimligt pris. Det enklaste alternativet för en tillverkare att uppnå utgivningen av en sådan enhet är att spara på funktioner som inte är viktiga för alla köpare. Detta är precis vad det kinesiska ZTE-företaget gjorde med hjälten i dagens recension.

Test ZTE Axon 41 5G

ZTE Axon 41 5G - det perfekta underflaggskeppet?

2022-06-19

Skärningen mellan mellan- och högprissegmenten på smartphonemarknaden gläder oss allt mer med riktigt intressanta produkter med en enastående kombination av pris och kvalitet. Samtidigt försöker även utvecklare som har förlorat sina verkliga ledarpositioner producera konkurrenskraftiga telefoner i den angivna kostnadskategorin. Så hjälten i dagens recension kommer att orsaka positiva känslor hos 100% av sina kunder.

Test UMiDIGI C1

UMiDIGI C1 - lågkostnadsproblem

2022-06-18

En billig smartphone behövs definitivt av marknaden, eftersom det finns en efterfrågan på dem. Någon tar sådana prylar till barn så att det senare inte skulle vara synd att kasta en trasig enhet, andra köper sådana enheter som en extra mobilassistent. Men hjälten i dagens recension fick en processor som är för svag för att även en opretentiös användare ska kunna använda den bekvämt.

Test Samsung Galaxy F13

Samsung Galaxy F13 - redo att hitta sin fläkt

2022-06-18

Det koreanska Samsung-företaget får gradvis erfarenhet av att skapa extremt konkurrenskraftiga budgetsmartphones, som i sin popularitet snart kommer att börja gå om företagets berömda flaggskepp. Så tillverkaren försöker ge konkurrensfördelar även till de billigaste telefonerna, vars representant är hjälten i dagens recension.

Test ZTE Nubia Red Magic 7s Pro

ZTE Nubia Red Magic 7s Pro - förbättringar för de mest uppmärksamma spelarna

2022-06-17

Spelsmartphones från det kinesiska ZTE-företaget kan knappast kallas dåliga, men vissa av deras parametrar går från en generation till en annan utan större förändring. Så du kan bara skilja hjälten i dagens recension från hans föregångare genom tekniska egenskaper.

Test Doogee S61 Pro

Doogee S61 Pro - billiga och märkbara innovationer

2022-06-16

Det kinesiska Doogee-företaget tar inte bort lusten att överraska publiken på smartphonemarknaden. Företaget försöker göra allt för att sticka ut från konkurrenterna, samt attrahera nya användare. Så hjälten i dagens recension försöker intressera köpare med ovanliga designlösningar och en mer än rimlig prislapp för den föreslagna funktionen.

Test UMiDIGI G1

UMiDIGI G1 - brister som inte kommer att förlåtas

2022-06-16

Varje smartphonetillverkare försöker tillfredsställa publiken och minska produktionskostnaderna, men att hitta rätt balans är ibland otroligt svårt. Så det kinesiska Umidigi-företaget gjorde allt för att göra hjälten i dagens recension billigare att tillverka, men glömde helt att ge honom åtminstone en grundläggande prestandanivå.

Test Realme V20

Realme V20 - uppoffringar för prestanda och autonomi

2022-06-15

Idealiska budgetsmartphones finns inte, eftersom utvecklare måste göra betydande kompromisser för att hålla nere kostnaderna. Någon fokuserar på exteriören, vissa tillverkare - på displayen eller ljudkvaliteten. Hjälten i dagens recension går åt andra hållet, vilket kommer att tilltala en viss andel av publiken. Men det var inte utan nackdelar.

Test ASUS ROG Phone 6 Pro

ASUS ROG Phone 6 Pro är en gamers dröm

2022-06-14

ROG-produkter från det taiwanesiska Asus-företaget har alltid kunnat tillfredsställa behoven hos de mest sofistikerade spelfansen. Bärbara datorer, surfplattor, hörlurar, datormöss - listan över framgångsrika företagsprylar är oändlig, men låt oss fokusera på det viktigaste för oss, nämligen smartphones. Hjälten i dagens recension har som mål att vara den vackraste och mest tekniskt avancerade speltelefonen på marknaden. Och han verkar göra precis allt.

Test Doogee X97

Doogee X97 - kan en billig smartphone balanseras?

2022-06-14

X-serien av telefoner från det kinesiska Doogee-företaget består av extremt budgetprodukter riktade till anspråkslösa användare. Emellertid kom det ibland fram intressanta enheter i sortimentet, som också kunde användas som huvudprylen. Hjälten i dagens recension försöker också vara sådan och erbjuder för en blygsam summa pengar både en original design och en ganska bred funktionalitet.

Test Doogee S61

Doogee S61 - inte utan originella idéer

2022-06-13

Det kinesiska Doogee-företaget är inte utan trogna fans, men det upplever fortfarande svårigheter med försäljningen i den ekonomiska krisen. Detta faktum bevisas av minskningen av antalet nya modeller, ännu mer blygsamma marknadsföringskampanjer. Tillverkaren tappar dock inte modet och försöker ge till och med billiga smartphones individualitet. Hjälten i dagens recension är också ihågkommen för intressanta designlösningar.

Test Motorola Moto G42

Motorola Moto G42 - autonomi, skönhet och lite prestanda

2022-06-13

Motorolas smartphones vinner gradvis den popularitet som företagstelefoner hade i mitten av 2000-talet. Men om ett antal tillverkade enheter konkurrerar på lika villkor med de bästa representanterna för priskategorier, så väcker en del av utvecklarens sortiment mindre intresse bland publiken. Så hjälten i dagens recension kännetecknades av varje chans att bli en bästsäljare, men tillverkarens önskan att spara pengar ledde till ett märkligt resultat.

Test mobiltelefon: Xiaomi Poco C40

Xiaomi Poco C40 - långvarig, balanserad och billig

2022-06-12

Det kinesiska företaget Xiaomi har i år på allvar förändrat utseendet på sina mest budgetsmartphones. Utvecklaren förbättrade avsevärt prestanda, fotokapacitet och ett antal andra parametrar för enheterna, vilket förde dem närmare den nivå som tidigare erbjöds av enheter i mellanprissegmentet. Hjälten i dagens recension visar tydligt graden av förändring.

Test Xiaomi Redmi Note 12 Pro

Xiaomi Redmi Note 12 Pro - prestanda som huvudvapen

2022-06-12

Android-smarttelefonanvändare blir mer och mer krävande av sina mobila assistenter, oavsett priset på de senare. Så det är svårt även för framstående tillverkare att sälja en enkelt balanserad telefon i mellanprissegmentet utan uppenbara konkurrensfördelar. Det är därför även det välkända kinesiska företaget Xiaomi måste överraska publiken varje gång. Och det verkar som att hjälten i dagens recension kan göra detta.

Test Motorola Moto G62 5G

Motorola Moto G62 5G - attraktiv skönhet

2022-06-11

Det kinesiska Motorola-företaget har avsevärt utökat G-serien av smartphones på ett par år, men önskan att öka utbudet leder ibland till katastrofala resultat. Så några nya föremål började märkbart förlora för sina grannar i priskategori, medan andra modeller var för lika sina föregångare. Hjälten i dagens recension kombinerar de negativa egenskaperna hos båda dessa grupper och försöker motivera bristerna endast med en underbar design.

Test Xiaomi Book S

Xiaomi Book S - assistent för alla tillfällen

2022-06-11

Tabletter har blivit mindre populära med åren, detta faktum är svårt att förneka. Den ökande skärmstorleken på moderna smartphones, avsaknaden av betydande framsteg i funktionalitet gör denna typ av mobilteknik mindre relevant. Men ibland finns det enheter i denna underart som kan ersätta både en telefon och till och med en fullfjädrad bärbar dator. Det är vad publiken behöver fokusera på. Hjälten i dagens recension är en utmärkt representant för sådana undantag.

Test mobiltelefon: Realme GT Neo 3T

Realme GT Neo 3T - spelets perfektion

2022-06-11

Det kinesiska företaget Realmi tar för närvarande aktivt del av publiken från huvudmotståndaren i Xiaomis person på grund av det bästa pris-kvalitetsförhållandet för nuvarande modeller. Även vid växlingen mellan mellan- och högre prissegmenten kommer den nya marknadsledaren att ha prylar med toppprestanda och samma design. En av dessa enheter är hjälten i dagens recension.

Test OnePlus Nord N20 SE

OnePlus Nord N20 SE - inte för sofistikerad publik

2022-06-11

Det kinesiska OnePlus-företaget försöker hålla jämna steg med direkta konkurrenter i de flesta parametrar, inklusive antalet smartphones som produceras i olika priskategorier. Så företaget var nästan inte representerat i segmentet av de mest budgeterade Android-telefonerna, så beslutet att släppa en billig modell till ett lågt pris kom inte som en överraskning för märkesfans. Men funktionaliteten hos recensionens hjälte och dess konkurrenskraft väcker frågor.

Test OnePlus 10T

OnePlus 10T - konservativ prestanda

2022-06-10

Det kinesiska OnePlus-företaget tillhör fortfarande kategorin A-märken och producerar konsekvent högkvalitativa och extremt konkurrenskraftiga produkter, men om företaget började sin existens med en revolution i mellanprissegmentet, är det nu mer moderat. Så hjälten i dagens recension utvecklar långsamt konceptet med en sub-flaggskeppssmartphone, som utvecklaren lade fram för några år sedan.

Test Xiaomi Poco X4 GT

Xiaomi Poco X4 GT - en framgångsrik anpassning

2022-06-10

Utbudet av smartphones från det kinesiska företaget Xiaomi är riktigt brett och inkluderar modeller för varje smak och färg, men man kan inte förneka det faktum att en viss del av den representeras av nästan identiska prylar. Denna situation uppstår på grund av utvecklarens önskan att anpassa produkter till preferenserna för en viss region, såväl som till en uppsättning 4G- och 5G-frekvenser. Så hjälten i dagens recension är till 99% densamma som den tidigare släppta Redmi Note 11T Pro, men är detta en anledning till kritik?

Test UMIDIGI Power 7S

UMIDIGI Power 7S - är det vad köpare behöver?

2022-06-09

Överraskande nog blir ibland förenklade versioner av en populär smartphone ännu bättre än sina föregångare när det gäller pris och kvalitet. En liknande situation har utvecklats med hjälten i dagens recension. Dess prislapp har blivit märkbart mer demokratisk samtidigt som många av de äldre brödernas fördelar bibehålls.

Test UMIDIGI Bison 2 Pro

UMIDIGI Bison 2 Pro - en extra länk i kedjan

2022-06-09

Det kinesiska Umidigi-företagets önskan att hålla jämna steg med konkurrenterna och nästan varje kvartal för att demonstrera tillägget av populära smartphone-linjer, men kvalitetsnivån på enheter är inte alltid fantastisk. Så hjälten i dagens recension är inte nöjd med prislappen, och när det gäller funktionalitet skiljer den sig nästan inte från den mer prisvärda föregångaren.

Test UMiDIGI Bison 2

UMiDIGI Bison 2 - solid och utan en twist

2022-06-08

Det kinesiska Umidigi-företaget beslutade att utöka den andra generationen av Bison-linjen med ytterligare två mellanklasssmartphones. Men om seriens flaggskepp gav något nytt till det, gav utvecklarens sortiment en ytterligare konkurrenskraft, är det osannolikt att hjälten i dagens recension kommer att få en sådan beskrivning.

Test Hotwav W10

HOTWAV W10 - överlever under alla förhållanden

2022-06-08

En modern smartphone är inte bara en vacker leksak, vilket den var för några år sedan. Idag har denna typ av telefon blivit en multifunktionell mobilassistent, utan vilken en modern person inte kan leva en dag. Samtal, snabbmeddelanden, webbsurfning, sociala nätverk, foto-, video- och dokumentredigerare, foto- och videoinspelning är en ofullständig lista över uppgifter som tilldelats ovanstående enhet. Och hur irriterande det är att förlora ovanstående funktionalitet på grund av ett oavsiktligt fall av gadgeten i vattnet och andra force majeure-situationer. Tack och lov att en sådan situation kommer att kringgå ägaren av HOTWAV W10.

Test Realme C30

Realme C30 - gjord med smak och intelligens

2022-06-08

Det kinesiska Realme-företaget beslutade att på allvar ändra konceptet för de mest budgetsmartphones i sitt sortiment. Nu försöker utvecklaren att inte spara på prestanda och autonomi för prylar för att öka bekvämligheten med deras användning. Hjälten i dagens recension är den första i en galax av uppdaterade enheter som är redo att överraska med valuta för pengarna.

Test Oppo Reno 8Z 5G

Oppo Reno 8Z 5G - modell för att fylla sortimentet

2022-06-07

Flaggskeppet Reno-serien av smartphones från det kinesiska företaget Oppo har alltid fått publikens kärlek, eftersom de äldre telefonerna i linjen visade sig vara prisvärda och mer än värda när det gäller designskönhet, prestanda och funktionalitet. De billigaste enheterna i serien kunde dock inte alltid skryta med en sådan kombination av kvaliteter, ibland var poängen med att köpa dem bara i utseendets likhet med dyra föregångare. Tyvärr är en liknande beskrivning typisk för hjälten i dagens recension.

Test Vivo IQOO 10

Vivo IQOO 10 - prestanda utan krusiduller

2022-06-06

Vad kräver de flesta användare av en flaggskeppssmarttelefon? I 99% av fallen kommer listan att börja med sådana parametrar som premiumbyggmaterial, sofistikerad design, imponerande fotomöjligheter. Först i slutet av listan kommer en viss procent av människor att komma ihåg den trådlösa laddningsmetoden och fuktskyddet. Om du tillhör den del av publiken som inte behöver dessa funktioner, kommer hjälten i recensionen att ge många positiva känslor till ett rimligt pris.

Test Realme Pad X

Är Realme Pad X en storsäljare med konstiga lösningar?

2022-06-04

Det kinesiska företaget Realme fortsätter att utöka utbudet av surfplattor som erbjuds. Om de första modellerna var inriktade på låg- och mellanprissegmenten, där de var framgångsrika, erbjuder hjälten i dagens recension både ett högre pris och avsevärt utökad funktionalitet tillsammans med flaggskeppsprestanda. Men några frågor kvarstår fortfarande efter att ha pratat med enheten.

Test UMiDIGI Power 7

UMiDIGI Power 7 - billig, funktionell och relevant

2022-06-04

Smartphones från det kinesiska Umidigi-företaget sticker ut mot bakgrunden av motståndare från Doogee, Oukitel och liknande varumärken med sin genomarbetade design och ibland ännu mer balanserade tekniska egenskaper. Och varje ny generation av telefoner blir bara mer konkurrenskraftiga och intressanta. Så hjälten i dagens recension har alla möjligheter att tillfredsställa hundratusentals användare.

Test Xiaomi Pad 6

Xiaomi Pad 6 - ännu snabbare, ännu mer relevant

2022-06-03

Det kinesiska Xiaomi-företaget har avsevärt förbättrat sin position på tablettmarknaden på grund av lanseringen av flera framgångsrika enheter i mellan- och högprissegmenten samtidigt. Mot bakgrund av motståndarna kännetecknades prylar av de bästa monteringsmaterialen, prestanda och så vidare. Hjälten i dagens recension fortsätter denna trend och erbjuder tidigare osynligt värde för pengarna, såväl som ett antal nya konkurrensfördelar.

Test Oppo Reno8 Lite 5G

Oppo Reno 8 Lite 5G - svårigheter att hitta en köpare

2022-06-03

Fans av smartphones i mellanprissegmentet blir mer och mer sofistikerade, eftersom framsteg har gjort det möjligt att göra även relativt billiga telefoner vackra, produktiva och originella. Tillverkare måste komma med konkurrensfördelar för sina produkter, för utan individualitet är det osannolikt att en gadget hittar sin publik. Tyvärr är det just originaliteten som hjälten i dagens recension saknar.

Test Samsung Galaxy A04s

Samsung Galaxy A04s - förändringar som är svåra att inte se

2022-06-02

Det koreanska Samsung-företaget har inte nöjd sina fans med bra budgetsmartphones på länge, men den växande konkurrensen från kinesiska motståndare har tvingat företaget att modifiera de billigaste A-seriens enheter. Så hjälten i dagens recension är redan redo att erbjuda funktionalitet som kommer att tillfredsställa många krävande användare.

Test Cubot Note 8

Cubot Note 8 - förlorad i tid

2022-06-02

Det kinesiska Cubot-företagets angelägenheter går inte på bästa sätt, vilket märks av dess produkter. Många av de senaste produkterna är inte särskilt konkurrenskraftiga, och vissa är helt förvirrande. Så, hjälten i dagens recension skulle ha blivit mediokert accepterad av publiken även för ett par år sedan.

Test Honor 70 Pro+

Honor 70 Pro+ - prisvärt foto flaggskepp

2022-06-01

Toppsmarttelefonerna från det kinesiska företaget Honor har alltid glädjat fans av tillverkaren med avancerad design och avancerade fotomöjligheter. Dessutom försökte tekniska enheter hålla ett rimligt pris. Och om representanterna för den 60:e serien av företagets flaggskepp inte riktigt uppfyllde de nämnda egenskaperna, följer hjälten i dagens översyn dem helt.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17