Test mobiltelefoner

Test mobiltelefon: Motorola Moto Edge X30

Motorola Moto Edge X30 - påtvingande konkurrens

2021-12-03

Nu tar faktiskt det kinesiska företaget Motorola varje år bort en allt större del av smartphonemarknaden från ledarna. Om det för några år sedan inte var lätt att peka ut framgångsrika modeller i företagets sortiment, har idag antalet potentiella träffar från tillverkaren ökat märkbart. Dessa inkluderar företagets nypräglade flaggskepp.

Test mobiltelefon: Samsung Galaxy A13 5G

Samsung Galaxy A13 5G - att inte glömma kameror

2021-12-03

Det koreanska företaget Samsung har på allvar förbättrat sina smartphones i mellanklassen under de senaste åren. Från lågfunktionella enheter med uppenbara nackdelar har relativt budgettelefoner förvandlats till extremt balanserade och konkurrenskraftiga produkter. Företaget slutade dock inte där och bestämde sig för att tillhandahålla prisvärda Android-smarttelefoner med imponerande fotomöjligheter.

Test mobiltelefon: Blackview OSCAL S60

Blackview OSCAL S60 - styrka eller prestation?

2021-12-03

Att välja en smartphone vid vändningen av låg- till mellanprissegmenten är inte en lätt uppgift. Frågan är särskilt svår för fans av skyddade telefoner. En enhet med skydd mot damm och fukt enligt IP68-standard kostar alltid mer, så du måste betala en stor summa pengar eller leta efter kompromissalternativ. Det är just detta som hjälten i dagens recension tillhör.

Test mobiltelefon: Xiaomi Redmi Note 11T 5G

Xiaomi Redmi Note 11T 5G - illusion av val

2021-12-01

Utbudet av smartphones från det kinesiska företaget Xiaomi inkluderar dussintals och nästan hundratals namn, men variationen i verkligheten visar sig vara falsk. Tillverkaren släpper ofta samma modell i olika länder under helt olika namn, samtidigt som de begränsar sig till knappa anpassningar av mjukvara eller funktionalitet. Hjälten i dagens recension har blivit en illustration av detta tillvägagångssätt.

Test mobiltelefon: Samsung Galaxy A03

Samsung Galaxy A03 - blygsamma förbättringar

2021-12-01

Smartphonemarknaden rör sig ständigt framåt, vilket kan ses även från representanterna för det lägre prissegmentet. Sådana telefoner blir vackrare och mer funktionella för varje år. Tyvärr, även om positiva förändringar märks överallt, är de långt ifrån alltid betydande. Så hjälten i dagens recension skiljer sig ganska svagt från sina föregångare.

Test mobiltelefon: UMiDIGI Bison X10G

UMiDIGI Bison X10G - robust smartphone med intressant funktionalitet

2021-11-30

Konkurrensen på den moderna Android-smarttelefonmarknaden växer för varje dag, så även relativt små tillverkare försöker producera produkter med uttalade konkurrensfördelar. Vissa av dem blir efterfrågade, andra - missförstådda av publiken. Hjälten i dagens recension kommer med största sannolikhet att tillhöra den första gruppen.

Test mobiltelefon: UMiDIGI Bison X10S

UMiDIGI Bison X10S - korrekt prisavdrag

2021-11-26

Bison-serien av säkra smartphones från Umidigi tog inte företaget till ett nytt utvecklingsstadium, men det kunde hitta sin köpare och ge en ganska bra vinst. På framgångsvågen bestämde sig utvecklaren för att utöka linjen genom att släppa flera enheter i låg-mellanprissegmentet. Hjälten i dagens recension är en av dessa Android-smarttelefoner.

Test mobiltelefon: Oukitel K15 Pro

Oukitel K15 Pro - extra på listan?

2021-11-25

Det kinesiska företaget Aukitels önskan att spara pengar på utvecklingen av nya fodral för sina produkter är överraskande, och ibland i ett helt negativt ljus. Så tillverkaren använder nu inte bara framgångsrika utvecklingar, utan också utseendet på ganska genomgående modeller. Som ett resultat är de resulterande telefonerna bara förvirrande.

Test mobiltelefon: Xiaomi MIX 5 Pro

Xiaomi MIX 5 Pro - sträva efter idealet

2021-11-25

Det kinesiska företaget Xiaomi idag är helt annorlunda än den tillverkare som vi såg för bokstavligen 5-10 år sedan. Koncernen gick gradvis från strävan efter lägsta pris på produkter med sin mer eller mindre goda kvalitet till ett annat produktionskoncept. Nu kommer några av de mest funktionella och tekniskt avancerade enheterna i det högsta prissegmentet, som vi kommer att prata om i dagens översyn, under utvecklarens transportband.

Test mobiltelefon: Realme GT 2 Fold

Realme GT 2 Fold - gå med i ledarna

2021-11-24

Flexibel displayteknik har använts på smartphonemarknaden i ett par år, men bara de mest framgångsrika företagen som Samsung har råd med lanseringen av sådana premiumtelefoner. Det kinesiska företaget Realmi bestämde sig för att ansluta sig till deras nummer, vars popularitet växer nästan varje dag.

Test mobiltelefon: Oppo Reno7 Pro

Oppo Reno7 Pro - förlora mot oss själva

2021-11-23

Det kinesiska företaget BBK, som inkluderar Vivo, Oppo och OnePlus, har definitivt inga ekonomiska problem, för om man räknar ihop dessa företags marknadsandelar för smartphones kommer det att överstiga både Samsungs och Apples. Mångfalden av undervarumärken och, som en konsekvens, de produkter de producerar, påverkar dock gradvis kvaliteten på sortimentet. Hjälten i dagens recension kan inte skällas ut för brister i design eller funktionalitet, men han har inte mindre intressanta motståndare bland sina bröder i moderbolaget.

Test mobiltelefon: Oppo Reno7

Oppo Reno7 - polska dygder

2021-11-23

Reno-serien av smartphones från det kinesiska företaget Oppo har alltid varit baserad på sådana konkurrensfördelar som utmärkt design och full överensstämmelse med de tekniska egenskaperna hos det begärda priset. Granskningens hjälte ändrar inte traditioner, bara förbättrar de givna parametrarna. Men enhetens fotografiska kapacitet och autonomi har förändrats lite i jämförelse med dess föregångare.

Test mobiltelefon: Oppo Reno7 SE

Oppo Reno7 SE - vi såg dig någonstans

2021-11-23

Det är ingen hemlighet att de kinesiska företagen Realme, Vivo och Oppo tillhör samma BBK-koncern. Detta faktum är huvudorsaken till utseendet på ibland mycket lika design och tekniska egenskaper hos smartphones från olika märken. Så hjälten i dagens recension liknar på många sätt den nyligen släppta GT Master Edition och Neo 2. Men är likheten mellan enheterna värd att överväga en nackdel? Låt oss ta reda på det tillsammans.

Test mobiltelefon: Xiaomi Redmi K50 Game Enhanced Edition

Xiaomi Redmi K50 Game Enhanced Edition - ett flaggskepp med lutningar

2021-11-22

För cirka 10-15 år sedan pekade telefontillverkare ofta ut speciella serier i sitt sortiment, tack vare vilka det var möjligt att förstå endast genom namnet på modellen, om det var en kameratelefon, en enhet med musikalisk inriktning eller en balanserad kombi. Eftersom det nya är det välglömda gamla, återgår moderna utvecklare gradvis till ett liknande system. Så, spelkonsolen i namnet på hjälten i dagens recension vittnar om hans ökade spelprestanda.

Test mobiltelefon: Xiaomi Redmi K50 Game Standard Edition

Xiaomi Redmi K50 Game Standard Edition - på väg mot ett spelideal

2021-11-22

Många människor väljer Android-smarttelefoner som sitt primära spelverktyg. Anledningen till detta är tillgängligheten, kompaktheten, uppkomsten av ett ökande antal stora projekt, portar från persondatorer eller konsoler, såväl som emulatorer av de senare. Det berömda kinesiska företaget Xiaomi är också medvetet om denna situation, vilket märks av telefoner som hjälten i dagens recension.

Test mobiltelefon: Google Pixel 6A

Google Pixel 6A - nästan prisvärd kameratelefon

2021-11-21

Google-smarttelefoner har en enorm efterföljare runt om i världen på grund av deras utmärkta fotofunktioner. Fans av högkvalitativ mobilfotografering förlät telefonerna och det överprissatta priset i förhållande till analoger, kontroversiella tekniska egenskaper och designbrister. Men med tiden upphörde företagets produkter att ha en sådan lista över brister. Så hjälten i dagens översyn är redan mycket närmare idealet, frågorna återstår bara till prispolitiken.

Test mobiltelefon: Meizu mblu 10

Meizu mblu 10 - rester av dess tidigare popularitet

2021-11-20

Många erfarna Android-användare minns med nostalgi det kinesiska företaget Meizus produkter. För 5-10 år sedan stod dess smartphones positivt ut mot motståndarnas bakgrund med en vacker design, ett originellt gränssnitt och en bra kombination av pris och kvalitet. Dåliga marknadsföringskampanjer, en rad konstiga produkter och en ovilja att lyssna på publiken har dock lett till att nu tillverkarens telefoner efterfrågas mer eller mindre bara i Kina. Men prylar som hjälten i dagens recension är redo att göra varumärket impopulärt i Celestial Empire.

Test mobiltelefon: Xiaomi 12X

Xiaomi 12X - beställde du ett kompakt flaggskepp?

2021-11-20

Även om det finns en tendens inom smartphonebranschen att öka storleken på mobila assistenter, finns det alltid människor som inte är nöjda med den nuvarande situationen. Gräset brukade vara grönare och smartphones var mer ergonomiska. Det är för sådana människor som det kinesiska företaget Xiaomi har skapat hjälten i dagens recension. Vad hade utvecklaren att offra för nyhetens kompakthet?

Test mobiltelefon: Ulefone Note 13P

Ulefone Note 13P - sparar endast på prestanda

2021-11-19

Det kinesiska företaget Ulefon har det svårt på den moderna smartphonemarknaden, eftersom antalet motståndare ökar även bland inte de största tillverkarna. Men företagets specialister försöker hålla företaget flytande genom att kompetent analysera framgångsrika konkurrenters agerande och kopiera deras bästa idéer. Så hjälten i dagens recension antog delvis designen från flaggskeppet Xiaomi Poco F3 och försöker samtidigt att inte störa balansen mellan dess tekniska egenskaper. Det fanns dock några mindre misstag.

Test mobiltelefon: Motorola Moto G200 5G

Motorola Moto G200 5G - avskalat flaggskepp

2021-11-19

Motorola intensifierar sin attack mot ledarna på smartphonemarknaden. Ett stort antal Android-användare har gillat G100 för dess prestanda, autonomi och attraktiva design. Även om det fanns några brister i modellen så kompenserade den dem helt till ett demokratiskt pris. Hjälten i dagens recension är på allfartsvägen.

Test mobiltelefon: Realme C35

Realme C35 - imaginär variation

2021-11-19

Det verkar som att alla populära kinesiska smartphoneutvecklare förr eller senare tar vägen att kopiera sig själv och på konstgjord väg utöka utbudet av produkter. Nyligen började företaget Realmi använda sådana metoder. Så det är väldigt svårt att skilja hjälten i dagens recension från några representanter för C-line och Narzo-serien.

Test mobiltelefon: Motorola Moto G31

Motorola Moto G31 - liten förenkling leder till misslyckande

2021-11-18

Motorola har beslutat att utöka G-linjen för sina smartphones i år med mer än en modell. De flesta av dem visade sig vara framgångsrika, men jakten på kvantitet påverkar fortfarande ibland produktens kvalitet. Så hjälten i dagens recension kopierar till stor del sin "äldre bror" i G41-telefonens person, men ett antal mindre ändringar gör det, även om det är billigare, men märkbart mindre attraktivt.

Test mobiltelefon: Motorola Moto G41

Motorola Moto G41 - oväntade innovationer

2021-11-18

Motorola har avsevärt diversifierat utbudet av smartphones som tillhandahålls under det senaste året och har inte för avsikt att sluta samtidigt. Framför allt har utvecklarens G-serie av billiga telefoner utökats. Överraskande nog försöker tillverkaren kombinera både kvantitativa och kvalitativa förändringar i sina produkter, vilket definitivt är glädjande. Så, hjälten i dagens recension, till sitt låga pris, ger imponerande fotomöjligheter.

Test mobiltelefon: Blackview A70 Pro

Blackview A70 Pro - för vanligt

2021-11-17

Det kinesiska företaget Blackview fortsätter att använda den vanliga formeln för att släppa nya smartphones, nämligen att bevara designen av den gamla modellen samtidigt som de ändrar dess tekniska egenskaper. Hjälten i dagens recension är en förbättrad version av sin föregångare, som avsevärt har ökat prestanda och fotomöjligheter. Prislappen på prylen har dock vuxit märkbart. Är den nya produkten värd överbetalningen?

Test mobiltelefon: Motorola Moto Edge S30

Motorola Moto Edge S30 - budget flaggskepp för Kina

2021-11-17

Motorola har ägts av Lenovo under ganska lång tid. Det är inte förvånande att den legendariska tillverkaren nu producerar smartphones både för den globala marknaden och direkt för Middle Kingdom. Hjälten i dagens recension tillhör precis den andra kategorin av enheter, men många användare från Europa och CIS kommer att vilja köpa den för sig själva, även med hänsyn till alla svårigheterna med ett internationellt köp.

Test mobiltelefon: Motorola Moto G71 5G

Motorola Moto G71 5G - närmare framgång

2021-11-17

Motorolas historia har många gemensamma egenskaper med Nokias. Tillverkaren var en gång en av de ledande i branschen, men en rad felaktiga beslut ledde till att rättigheterna till varumärket tillhör Lenovo idag. Utvecklaren anpassade sig inte till de uppdaterade marknadsförhållandena för snabbt, men det verkar som att vi varje år kommer att få fler och fler aktuella modeller. Hjälten i dagens recension är en tydlig bekräftelse på detta.

Test mobiltelefon: Honor 60 SE

Honor 60 SE - närmare ledarna

2021-11-16

Den senaste flaggskeppsserien av smartphones från det kinesiska företaget Honor gjorde fansen ganska mycket besviken med blygsamma prestanda, och det fanns andra mindre brister i telefonerna. Samtidigt var prislappen som begärdes för enheterna något högre än för de närmaste motståndarna. Lyckligtvis lyckades utvecklaren ändra sig i tid och lyssnade på kritik. Hjälten i dagens översyn behåller sina föregångares prispolitik, men korrigerar situationen med tekniska egenskaper.

Test mobiltelefon: OnePlus 10 Pro

OnePlus 10 Pro - viktig paus

2021-11-16

Den nionde generationens flaggskepp från det kinesiska företaget Oneplas såldes med värdighet över hela världen och fick större erkännande i USA och ett antal europeiska länder jämfört med sina föregångare. Telefonerna i sig visade sig dock vara ganska kontroversiella när det gäller tekniska egenskaper, varför recensionerna från kritiker inte alltid var rent positiva, liksom recensionerna från vissa köpare. Som ett resultat beslutade tillverkaren att minska utsläppshastigheten för enheter. Har detta faktum påverkat kvaliteten på hjälten i dagens recension?

Test mobiltelefon: OnePlus Nord N20

OnePlus Nord N20 - fokusera på 5G

2021-11-16

Det medelhöga prissegmentet på smartphonemarknaden har genomgått många förändringar under de senaste månaderna. Dess representanter har gjort betydande framsteg i ett antal parametrar, men varje tillverkare försöker utrusta de tillverkade telefonerna med specifika konkurrensfördelar. Så, Poco X3 Pro överraskar med prestanda, Pro-versionen av Redmi Note 10 - med fotografiska möjligheter, och hjälten i dagens recension förlitar sig på stöd för 5G-nätverk. Men räcker detta för framgång?

Test mobiltelefon: Doogee V20

Doogee V20 - Närmar sig flaggskeppshöjder

2021-11-16

Det kinesiska företaget Dodge är en av de marknadsaktörer som med nästan 100 % sannolikhet aldrig kommer i närheten av ledande positioner. Små finanser, många kontroversiella produkter, minimal marknadsföringskampanj - allt ovan påverkar företagets image negativt i publikens ögon. Den tidigare namngivna tillverkaren försöker dock fortfarande förbättra, vilket framgår av smartphones som hjälten i dagens recension. Och även om han är långt ifrån de riktiga flaggskeppen är intrycken av den nya produkten inte de värsta.

Test mobiltelefon: Xiaomi 12 Mini

Xiaomi 12 Mini - litet flaggskepp

2021-11-15

Det kinesiska företaget Xiaomi fortsätter sin segerrika marsch genom smartphonemarknaden, men ledarens lagrar hindrar inte tillverkaren från att lyssna på fansens önskemål. Så en viss andel av publiken ville ha en kompakt, men samtidigt produktiv och funktionell telefon utan märkbara nackdelar. Och det ser ut som att utvecklaren har uppfyllt sådana användares drömmar.

Test mobiltelefon: Honor X30

Honor X30 - steg i rätt riktning

2021-11-15

Separation från moderbolaget, ekonomiska svårigheter och påtvingade driftstopp har märkbart påverkat det kinesiska företaget Honor. Konkurrenter har snabbt tagit platsen för det en gång ledande företaget, så utvecklaren måste spendera stora summor pengar på en marknadsföringskampanj. Tyvärr har varumärkets produkter i sig avsevärt tappat i värde för pengarna, men hjälten i dagens recension är redo att åtminstone delvis rätta till situationen.

Test mobiltelefon: Realme Q3t

Realme Q3t - en klon för molnet?

2021-11-14

Det kinesiska företaget Realmi är praktiskt taget på lika villkor med ledaren på smartphonemarknaden representerad av Xiaomi-företaget och dess undermärke Redmi. Men försök att komma ikapp och köra om en rivaliserande tvingar företaget att ibland använda liknande tekniker. Så under det senaste året har utvecklaren avsevärt utökat utbudet av produkter där det nu är lätt att gå vilse, och började också engagera sig i kloning av framgångsrika telefoner. Så hjälten i dagens recension skiljer sig nästan inte från Q3s-modellen, men kommer detta faktum att påverka försäljningen av enheten?

Test mobiltelefon: Motorola Moto G Power 2022

Motorola Moto G Power 2022 - bättre och sämre på samma gång

2021-11-13

Fans av olika smartphonetillverkare förväntar sig att deras idoler ska förbättra sina produkter på alla fronter. Om linjen är övervuxen med nya telefoner med stora siffror i namnet, måste sådana enheter verkligen skilja sig åt i bredare funktionalitet, kompletterade med fotofunktioner och så vidare. Men det verkar som att Motorola har en annan syn på situationen, eftersom hjälten i dagens recension kom ut mycket kontroversiell även mot bakgrund av sin föregångare.

Test mobiltelefon: Xiaomi 12 Lite

Xiaomi 12 Lite - betoning på dimensioner

2021-11-13

Ergonomin hos en smartphone är en viktig aspekt av dess framgång, som många användare värdesätter inte mindre än funktionalitet, prestanda eller design. Men önskan att öka diagonalen leder ibland till en minskning av bekvämligheten med att arbeta med en mobil assistent. Hjälten i dagens recension försöker behålla en rimlig storlek och samtidigt kombinera dem med ett flaggskepp av funktioner och ett överkomligt pris. Tar tillverkaren rätt åtgärd och ändrar den nya produkten avsevärt mot bakgrund av sina föregångare?

Test mobiltelefon: Xiaomi Poco M4 Pro 5G

Xiaomi Poco M4 Pro 5G - oförhastade förbättringar

2021-11-09

Smartphones från det kinesiska företaget Poco (ett undermärke till Xiaomi Corporation) med M3-index har blivit extremt populära över hela världen. Modellerna fick publikens kärlek på grund av kombinationen av funktionalitet, autonomi och ett otroligt attraktivt pris. Användarna gillade särskilt Pro-versionen, vars design och parametrar gjorde utvecklarens motståndare nervösa. Hjälten i dagens recension har behållit alla de positiva egenskaperna hos sin föregångare, endast något utvecklat var och en av dem. Men är dessa förändringar tillräckligt för att fortsätta vara framgångsrika?

Test mobiltelefon: Nokia X100

Nokia X100 är en dyr pseudo-flagman

2021-11-09

Nokia-företaget finns fortfarande kvar i hjärtat hos ett stort antal människor runt om i världen. Minnet hos smartphones baserade på Symbian OS tillåter inte att företaget glöms bort, men de produkter som det producerar idag väcker många frågor, varav de flesta relaterar till förhållandet mellan pris och kvalitet på produkter. Så, hjälten i dagens recension ligger närmare flaggskeppssegmentet när det gäller prissättning, men när det gäller funktionalitet och prestanda släpar den efter liknande prylar.

Test mobiltelefon: Motorola Moto Edge X

Motorola Moto Edge X - en smartphone utan kompromisser?

2021-11-09

Motorola-företaget hörs allt oftare i länderna i Europa och OSS, eftersom företagets nya telefoner visar sig vara mer konkurrenskraftiga och balanserade. Företaget behagade dock inte sina fans under lång tid med ett fullfjädrat flaggskepp. Lyckligtvis förändras tiderna, och nu korrigerar hjälten i dagens recension den nuvarande situationen.

Test mobiltelefon: Oppo Reno6 Lite

Oppo Reno6 Lite - konstiga beslut

2021-11-08

Överföringen av smarttelefonsortimentet i mellan-till-högklass till mer blygsamma värdesegment har inte alltid gått smidigt. Att behålla de bästa egenskaperna hos föregångare och samtidigt minska den slutliga kostnaden för produkten erhålls endast i isolerade fall. Tyvärr, hjälten i dagens översyn, en sådan situation förbi.

Test mobiltelefon: Honor 60 Pro

Honor 60 Pro - kameratelefonen som miljoner vill ha

2021-11-07

Utgivningen av flaggskeppslinjen av smartphones från det kinesiska företaget Honor, som hände för några månader sedan, fick många användare att ifrågasätta konkurrenskraften hos det en gång ledande företaget. Om konceptet med utseendet på de nya produkterna gillade de flesta av publiken, orsakade fotofunktionerna och den använda processorn ett överflöd av frågor. Hjälten i dagens recension eliminerar de listade bristerna utan att introducera nya.

Test mobiltelefon: Honor 60

Honor 60 - publiken hörs

2021-11-07

Det kinesiska företaget Honor upplever svåra tider efter separationen från moderbolaget Huawei. Försäljningen har minskat avsevärt, och utbyggnaden av utbudet av smartphones nu med stöd för Googles tjänster går långsamt. Dessutom är telefonerna i sig inte särskilt framgångsrika. Så den sista raden av flaggskepp och underflaggor för företaget blev mycket kontroversiell. Det var juniorrepresentanten för serien som fick den allvarligaste kritiken. Hjälten i dagens recension försöker rätta till alla brister hos sin föregångare, men är han kapabel till en så svår uppgift?

Test mobiltelefon: ZTE Nubia Red Magic 7

ZTE Nubia Red Magic 7 - förbättring av spelets flaggskepp

2021-11-06

Det kinesiska företaget ZTE är inte längre lika känt för invånarna i Europa och OSS som det var för 5-10 år sedan. Företagets historia liknar Huaweis, förutom det faktum att företaget lyckades undvika katastrofala sanktioner på bekostnad av stora böter mot USA. Återhämtningen efter ekonomiska förluster har varit lång, men nu får vi en hel del nyfikna prylar från tillverkaren. Spelare kommer definitivt att bli kära i hjälten i dagens recension, som har ett antal konkurrensfördelar.

Test mobiltelefon: Oppo Find X4

Oppo Find X4 - född att överraska

2021-11-05

Premiumsegmentet på smartphonemarknaden växer varje månad med ett ökande antal nuvarande modeller som ger toppprestanda tillsammans med bred funktionalitet. Således måste tillverkare göra allt möjligt och omöjligt för att särskilja sin produkt till det bättre mot bakgrund av många konkurrenter. Det kinesiska företaget Oppo i hjälten i dagens recension förlitade sig på en design som utarbetats in i minsta detalj. Men vad erbjuder nyheten förutom skönhet?

Test mobiltelefon: Vivo IQOO Neo6

Vivo IQOO Neo6 - förenkling av storsäljaren

2021-11-05

Smartphones av IQOO-linjen från det kinesiska företaget Vivo är sällsynta gäster i Europa och OSS, men i Kina är de mycket efterfrågade. Anledningen till dess popularitet är den utmärkta balansen mellan pris, funktionalitet och prestanda. Hjälten i dagens recension ändrar inte ovanstående formel för framgång, men tillverkaren bestämde sig för att uppnå ett positivt resultat genom att minska kostnaderna för det tidigare släppta flaggskeppet. Klarade den ambitiösa utvecklaren allt?

Test mobiltelefon: Samsung Galaxy A33 5G

Samsung Galaxy A33 5G är det bästa köpet?

2021-11-04

Det koreanska företaget Samsung upptar fortfarande en av de ledande platserna på smartphonemarknaden, men konkurrensen från kinesiska varumärken ökar för varje år. Det är särskilt svårt för företag i mellanprissegmentet, där motståndarna erbjuder fler och fler tekniska och vackra lösningar. Men det ser ut som att en rutinerad tillverkare har hittat ett sätt att bekämpa konkurrenterna.

Test mobiltelefon: Xiaomi 12T

Xiaomi 12T - gå åt sidan

2021-11-03

Generationen av smartphones förändras snabbare och snabbare. Både framstegstakten och de ständigt ökande kraven från publiken bär skulden till detta. Det kinesiska företaget Xiaomi försöker hålla jämna steg med dem, så hjälten i dagens recension är redan redo att ersätta en flaggskeppstelefon. Det finns dock få kvalitativa förändringar i jämförelse med sin föregångare.

Test mobiltelefon: AGM Glory G1 SE

AGM Glory G1 SE - en smartphone är inte för alla

2021-11-02

Den moderna smarttelefonmarknaden är redo att skryta med ett överflöd av enheter för alla smaker och färger. Och även om Android-smarttelefoner från de mest populära A-märkena har störst framgång, överraskar de vanligtvis inte med funktionalitet eller ovanliga konkurrensfördelar och anpassar sig till den genomsnittliga köparens behov. Men vad händer om du behöver en mobilassistent med specifika funktioner? Det är här tillverkare som AGM behövs.

Test mobiltelefon: Vivo IQOO U5

Vivo IQOO U5 - kompromisslös kamp

2021-11-01

Xiaomis lagrar tillåter inte andra representanter för smartphonemarknaden att leva i fred. Så det kinesiska företaget Vivo bestämde sig för att släppa fullfjädrade motståndare till de nya telefonerna i Redmi Note-linjen från den tidigare nämnda utvecklaren. Kommer de nya föremålen att kunna konkurrera med framtida storsäljare inom skönhet, funktionalitet och prislapp?

Test mobiltelefon: Xiaomi 11i HyperCharge

Xiaomi 11i HyperCharge - framgång i batteri

2021-10-31

Autonomi är ett viktigt kriterium för att välja mobilassistent, men oavsett hur länge telefonen fungerar behöver den laddas på ett eller annat sätt. Denna process kan knappast kallas snabb i de flesta Android-smarttelefoner, men det kinesiska företaget Xiaomi är inte redo att stå ut med detta tillstånd och presenterade hjälten i dagens recension, som har en laddningskapacitet på rekordhöga 120W.

Test mobiltelefon: Realme GT 2 Pro

Realme GT 2 Pro - flaggskepp utan onödiga funktioner

2021-10-30

Den första representanten för flaggskeppet GT-linjen av smartphones från företaget Realmi kunde erövra publiken med toppprestanda och frånvaron av kritiska nackdelar till ett rimligt pris, även om dess funktionalitet ibland begränsades mot bakgrund av dyra analoger. Efterföljande telefoner i serien tillhörde för det mesta kategorin mellanklass, men de försökte behålla sina föregångares konkurrensfördelar. Recensionens hjälte försöker utveckla linjens inneboende värdighet ännu mer.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13