Test mobiltelefoner

Test mobiltelefon: Realme 8 Pro 5G

Realme 8 Pro 5G - en ersättning för flaggskepp?

2021-04-13

Många länder i Europa och OSS har ännu inte haft tid att testa alla fördelarna med 5G-nätverk, men denna typ av kommunikation är framtiden. Smartphone-tillverkare är väl medvetna om detta faktum och försöker tillfredsställa sina fans med 5G-nyheter, även i mellanprissegmentet. Men en fin publik, även från sådana modeller, kommer att kräva prestanda, autonomi och attraktiv design. Kommer hjälten i dagens översyn att kunna svara på alla listade förfrågningar?

Test mobiltelefon: Doogee X96 Pro

Doogee X96 Pro - kontroversiellt i alla avseenden

2021-04-13

Det verkar som om det kinesiska företaget Dodge har börjat förlora sitt grepp om produktionen av low-end smartphones. Till exempel lämnade X5-serien av telefoner från tillverkaren inte någon chans för konkurrenterna, och nu orsakar utvecklarens budgetnyheter ofta förvirring. Så, hjälten i dagens recension kommer bara att behaga med autonomi, och i andra aspekter är det sämre än många alternativ.

Test mobiltelefon: Samsung Galaxy S22 Ultra

Samsung Galaxy S22 Ultra - extremt dyrt nöje

2021-04-12

Det är svårt att överraska den sofistikerade publiken på smartphone-marknaden även med flaggskeppstelefoner. Även de största tillverkarna har ofta problem med att få användarna att titta närmare på en ny gadget. Hjälten i dagens recension lyckas få uppmärksamhet både genom design och tekniska egenskaper, men detta gavs till ett bra pris. I alla avseenden.

Test mobiltelefon: Xiaomi Poco 5G

Xiaomi Poco 5G - bästsäljaren är inte för oss

2021-04-12

Det kinesiska företaget Xiaomi är inte blyg över att släppa anpassningar av framgångsrika modeller under olika namn. Så, hjälten i dagens granskning är nästan identisk med den tidigare släppta versionen av Redmi Note 10 med stöd för 5G-frekvenser, men den riktar sig främst till invånare i Indien. Hur relevant är enheten för den europeiska publiken?

Test mobiltelefon: Honor X20

Honor X20 - flaggskepp till halva priset

2021-04-11

Efter att ha separerat sig från det en gång moderbolaget Huawei försöker det kinesiska företaget Honor inte bara att förlora publiken utan också att skaffa nya fans. Hjälten i dagens granskning är inriktad på klyftan mellan mellan- och högprissegmenten, men inom ett antal parametrar är han ganska kapabel att konkurrera med andra flaggskepps motsvarigheter.

Test mobiltelefon: Doogee S97 Pro

Doogee S97 Pro - en jack av alla affärer

2021-04-10

Det kinesiska företaget Dodge är fortfarande långt ifrån branschledarna, men till skillnad från många liknande tillverkare försöker det åtgärda situationen. Så utvecklaren försöker sitt bästa för att ge sina produkter fler och mer konkurrensfördelar och intressanta funktioner. Hjälten i dagens översyn visar tydligt företagets uppdaterade tillvägagångssätt.

Test mobiltelefon: OnePlus 9T

OnePlus 9T - eliminera mellanslag

2021-04-09

Flaggskeppssmartphones från Vanplas-företaget med "T" -index har alltid varit lite arbete med fel och kom ut ungefär sex månader senare än linjens huvudmodeller. Analys av marknaden och kundrecensioner gjorde det möjligt för företaget att producera en konkurrenskraftig och relevant gadget, vilket var mycket svårare att kritisera. Hjälten i dagens recension är inget undantag.

Test mobiltelefon: Lenovo Legion Duel 2

Lenovo Legion Duel 2 - exklusivt för spelare?

2021-04-09

Gaming-smartphones dyker alltmer upp i välkända tillverkares sortiment. Projekt som Genshin Impact, Fortinte, PUBG och andra har populariserat denna typ av mobilassistenter. Ibland visar sig dock speltelefoner vara för snävt fokuserade. För att uppnå flaggskeppsprestanda till en rimlig kostnad glömmer utvecklare ofta design, fotografiska funktioner och andra aspekter av en framgångsrik Android-smartphone. Hur är situationen med hjälten i dagens översyn?

Test mobiltelefon: ZTE Axon 30 Ultra

ZTE Axon 30 Ultra - årets bästa kameratelefon?

2021-04-08

Det kinesiska företaget ZTE har inte bråttom att gå i pension efter flera år av relativt lugn. Tvisterna påverkade organisationens ekonomiska situation och dess allmänna popularitet, men erfarenhet, tidigare uppskjutna medel och rester av berömmelse gjorde det möjligt för företaget att gradvis återhämta sig. Nu förväntar vi oss fullfjädrade smartphones som kan förvåna både vanliga Android-användare, spelare och fotografer.

Test mobiltelefon: Oppo Reno5 Z 5G

Oppo Reno5 Z 5G - uppdaterad kopia

2021-04-07

Varje nästa generation av smartphones har betydande förbättringar från nästan alla tillverkare, men det finns undantag. Så, hjälten i dagens recension är ganska lite arbete med misstag, vilket kan uppröra både varumärkesfans och potentiella köpare. Hur mycket bättre är den nya produkten än sin föregångare och är det värt att betala för mycket?

Test mobiltelefon: Oppo Reno6 Pro+

Oppo Reno6 Pro+ är ett bra tillskott

2021-04-07

Reno-line av smartphones från det kinesiska företaget Oppo har alltid varit populärt både i Kina och utanför dess territorium. Inte de billigaste telefonerna motiverade fullt ut sitt pris med funktionalitet, genomtänkt design och förstklassig prestanda. Emellertid tvingar branschens accelererande takt tillverkare att uppdatera sina flaggskeppslinjer med ökande frekvens. Som ett resultat skiljer sig nya saker ofta nästan från sina föregångare. Men dessa ord gäller knappast hjälten i dagens översyn.

Test mobiltelefon: Oppo A74 5G

Oppo A74 5G - skönhet utan prestanda

2021-04-06

Designarna av det kinesiska företaget Oppo har alltid försökt sitt bästa, tack vare vilket företagets smartphones, även i mellanprissegmentet, inte skilde sig mycket från flaggskeppen. Hjälten i dagens översyn förstör inte de etablerade grunden, men de tekniska egenskaperna hos enheten kan vara mer överensstämmande med den begärda prislappen.

Test mobiltelefon: Vivo X70 Pro Plus

Vivo X70 Pro Plus - steg framåt eller åt sidan?

2021-04-06

Fortsättningar av flaggskeppssmartphones erbjuder vanligtvis kunder konkreta förändringar i specifikationer, funktionalitet och andra parametrar. Annars vill bara ett fåtal användare få en nyhet, medan ägarna till tidigare toppmodeller inte vill byta mobilassistent. Hjälten i dagens granskning skiljer sig vid första anblicken inte mycket från sin föregångare. Men vid närmare granskning faller allt på plats.

Test mobiltelefon: Samsung Galaxy F12

Samsung Galaxy F12 - en värdelös långlever?

2021-04-05

Framsteg är en underbar sak för alla tekniska fans. Så med tiden började även smartphones i de lägre och mellanliggande prissegmenten erbjuda sina användare både skönheten i det yttre och den breda funktionaliteten, som fram till nyligen bara var karakteristisk för flaggskepp. Men inte alla smarta enheter matchar beskrivningen ovan. Till exempel förlorar hjälten i dagens översyn definitivt för sina motståndare i alla avseenden, förutom för autonomi.

Test mobiltelefon: Xiaomi Redmi 20X

Xiaomi Redmi 20X - träffade vi någonstans?

2021-04-05

Självkopiering är en av de viktigaste egenskaperna hos det kinesiska företaget Xiaomi. Faktum är att ett företag kan sälja samma smartphone under många namn i olika regioner. Så har hjälten i dagens översyn blivit nästan en exakt kopia av den senaste noten 10 5G för den kinesiska hemmamarknaden. Men gadgeten har förlorat en del av sin värdighet.

Test mobiltelefon: Oppo F19

Oppo F19 - felbesparingar

2021-04-04

Den ökande populariteten för smartphones i mellanklassen är förståelig. Dessa enheter är märkbart överlägsna sina budget motsvarigheter när det gäller funktionalitet, medan deras design kämpar för att likna flaggskeppets. Hjälten i dagens recension försöker vara ett sådant undantag från den angivna beskrivningen. Men har han de konkurrensfördelar som krävs för att hantera många motståndare?

Test mobiltelefon: Realme 8i

Realme 8i - instruktioner för att skapa en billig smartphone

2021-04-04

För första gången förvånade det kinesiska företaget Realmi helt enkelt Android-användare med en mängd mycket konkurrenskraftiga telefoner som kan slåss på lika villkor med produkterna från sådana marknadsmodeller som Xiaomi, Huawei. Men lite senare började uppsättningen framgångsrika prylar avta. Lyckligtvis är hjälten i dagens granskning ett exemplariskt exempel på vad en smart mobilassistent ska vara i början av låg- och medelprissegmentet.

Test mobiltelefon: Doogee S59

Doogee S59 - enda autonomi?

2021-04-03

De skyddade smartphonesna från det kinesiska företaget Dodge är kända för mer än en miljon nöjda kunder, men inte alla modeller är lika balanserade och relevanta. Så, hjälten i dagens recension är uppriktigt sagt en besvikelse med sin prestanda och design. Men kommer han att kunna kompensera för dessa brister med något annat?

Test mobiltelefon: Samsung Galaxy F02s

Samsung Galaxy F02s - Tidsmaskin

2021-04-02

Det koreanska företaget Samsung är mycket starkt i produktionen av smartphones i mellan- och övre prissegmentet, men tillverkaren har definitivt problem med budgetenheter. Så, hjälten i dagens översyn skulle ha varit mycket relevant för 3-4 år sedan. Idag är en sådan anordning förbryllande.

Test mobiltelefon: Vivo X60T

Vivo X60T - billigare och bättre?

2021-04-02

Det kinesiska företaget Vivo får mer och mer popularitet runt om i världen. Även om dess smartphones är långt ifrån de mest prisvärda, får deras skönhet, teknik och balans miljontals Android-användare att beundra. X60-linjen har blivit särskilt väl mottagen av både kritiker och konsumenter. Hjälten i dagens recension är en ny telefon i serien, men det finns en känsla av att det är han som kommer att få störst försäljning.

Test mobiltelefon: Motorola Moto G50

Motorola Moto G50 - utanför budgeten

2021-04-01

Motorola-företaget idag är mycket instabilt när det gäller lanseringen av framgångsrika smartphones. Under sin transportör kommer både extremt konkurrenskraftiga och intressanta modeller och passande produkter som inte väcker ett droppe intresse bland publiken i samma sekvens. Och det verkar som om dagens pris är hjälten närmare den andra kategorin.

Test mobiltelefon: Realme V13 5G

Realme V13 5G - förstörelse av det lägre prissegmentet

2021-04-01

Det kinesiska företaget Realmi är en av de snabbast växande smarttelefontillverkarna idag, men företaget har inte för avsikt att bromsa sin attack mot sina direkta konkurrenter. Granskarens hjälte bör inte bara förse användarna med det mycket önskade 5G-nätverket utan också överraska med förhållandet mellan pris, funktionalitet, prestanda och autonomi.

Test mobiltelefon: Xiaomi Mi 11i

Xiaomi Mi 11i - upprepning för främmande länder

2021-04-01

Det kinesiska företaget praktiserar ganska ofta lanseringen av samma smartphone under olika namn. Det finns flera orsaker till detta. Dessa inkluderar utvidgningen av utbudet av produkter och anpassningen av produkten till särdragen i en viss region (förändring i listan över stödda LTE-frekvenser, små kosmetiska designmetamorfoser etc.). Hjälten i dagens granskning är nästan en exakt kopia av den tidigare släppta Redmi K40 Pro +, men detta faktum gör inte den nya produkten värre.

Test mobiltelefon: Realme GT Neo

Realme GT Neo - lekfullt och billigt

2021-04-01

Ett pass till världen av de vackraste och mest krävande Android-spelen kostar ofta mer än hundra dollar, för ibland kan till och med flaggskeppsanordningar inte visa verklig smidighet i spelet. Hjälten i dagens recension försöker göra allt för att tillfredsställa spelarnas behov, även till sitt blygsamma pris. Men vad är nyheten redo att ge förutom prestanda?

Test mobiltelefon: ZTE S30 SE

ZTE S30 SE är hemligheten med överpris

2021-04-01

Det kinesiska företaget ZTE strävar efter att återta sina tidigare positioner på smarttelefonmarknaden, men det är fortfarande för tidigt att kalla denna process framgångsrik. Så reklamkampanjen för nya produkter är svag i många regioner, och tillsammans med intressanta och ibland till och med innovativa telefoner (till exempel Axon 20 med en selfie-kamera på underskärmen) produceras också öppet genomgångsmodeller. Den senare kan mycket väl inkludera hjälten i dagens översyn, eftersom han inte motsvarar verkligheten i det mellanhöga prissegmentet.

Test mobiltelefon: Xiaomi Mi 11 Ultra

Xiaomi Mi 11 Ultra - kameratelefon utan kompromiss

2021-03-31

Det kinesiska företaget Xiaomi tillkännagav för några år sedan skapandet av en specialenhet som ansvarar för att förbättra smarttelefonernas fotografiska kapacitet. Så, företagets flaggskepp har glädjat fansen av varumärket med magnifika bilder de senaste åren, men hjälten i dagens recension höjer ribban mycket högre.

Test mobiltelefon: Xiaomi Mi 11 Lite 5G

Xiaomi Mi 11 Lite 5G - en design som är svår att ta bort ögonen på

2021-03-31

Underflaggsmartphones är en av de svåraste produkterna för en utvecklare. För att sådana enheter ska lyckas måste tillverkaren göra flera saker samtidigt, nämligen att minska kostnaderna, behålla det mesta av den äldre modellens funktionalitet och också att överföra utseendet på ett dyrt flaggskepp nästan utan förenkling. Den sista funktionen är fullt implementerad i hjälten i dagens granskning, men hur är det med hans andra indikatorer?

Test mobiltelefon: ZTE S30

ZTE S30 - smartphone utan publik

2021-03-31

Android-användare blir mer krävande varje dag, så moderna telefontillverkare försöker kombinera designens skönhet, funktionalitet och ett antal andra fördelar, även i relativt billiga modeller. Även om det kinesiska företaget ZTE återhämtar sig efter en lång stilleståndstid ligger dess produkter fortfarande efter de bästa på marknaden. Så det är osannolikt att hjälten i dagens översyn blir riktigt populär på grund av det överflöd av brister som hans motståndare inte har.

Test mobiltelefon: Xiaomi Mix Fold

Xiaomi Mix Fold - föra innovation närmare

2021-03-31

Fällbara smartphones är vackra, relevanta men extremt dyra på grund av komplexiteten i tekniken. Liknande modeller från Huawei och Samsung kostar otroliga pengar, men de förtjänar fortfarande publikens kärlek. Nu är det dags för det kinesiska företaget Xiaomi att visa sin styrka. Och det verkar som att dess version av den innovativa enheten inte bara kommer att vara den billigaste på marknaden utan också extremt produktiv och funktionell.

Test mobiltelefon: Xiaomi Mi 11 Lite

Xiaomi Mi 11 Lite - betydande förenklingar

2021-03-31

Flaggskeppssmartphones har ökat betydligt i pris det senaste året. En av anledningarna till denna prisökning var de dyra avancerade processorerna med 5G-stöd, den andra var det faktum att tillverkarna faktiskt upprepade konkurrenternas prispolicy. Den enda räddningen i en sådan situation för köpare med inte den mest enorma budgeten är telefonerna i mellankostnadssegmentet. Till exempel upprepar hjälten i dagens granskning i stor utsträckning både funktionalitet och design, och nästan prestanda för de "äldre bröderna".

Test mobiltelefon: Xiaomi Mi 11 Pro

Xiaomi Mi 11 Pro - excellens i alla aspekter

2021-03-30

Xiaomis flaggskeppsserie av smartphones har upphört att vara extremt prisvärd. Å ena sidan kan detta faktum uppröra några av företagets fans som inte har en utestående budget för inköp av mobila assistenter, å andra sidan är de produkter som tillverkas av företaget nu slående i sin skönhet, tillverkningsbarhet och prestanda. Hjälten i dagens recension är inget undantag.

Test mobiltelefon: Vivo IQOO Z3 Pro

Vivo IQOO Z3 Pro - kall beräkning

2021-03-30

Varje stor smartphone-tillverkare måste kämpa för en plats i solen bokstavligen varje minut. Företag behöver inte bara spåra och till och med förutsäga behoven hos publiken utan också analysera motståndarnas nuvarande och framtida handlingar. Hjälten i dagens recension är definitivt ett spel före kurvan från Vivo, eftersom det kombinerar en rimlig prislapp, tankeväckande design och en innovativ chipset.

Test mobiltelefon: Realme 8

Realme 8 - spionerar på motståndare

2021-03-28

Populariteten hos det kinesiska företaget Realmi växer varje dag, men det är ganska lätt att falla från berömmelsens Olympus, om du inte tar hänsyn till köparnas önskemål och konkurrenternas handlingar. Huvudmotståndaren för det ovannämnda företaget, företrädd av Xiaomi-företaget, bestämde sig för att utrusta sina budgetnyheter med AMOLED-paneler. Hjälten i dagens översyn kopierar till stor del sina bästa funktioner och lägger till ett antal konkurrensfördelar till samma prisnivå.

Test mobiltelefon: OnePlus 9R

OnePlus 9R - dold självupprepning

2021-03-28

Inledningsvis specialiserade sig det kinesiska företaget Vanplas uteslutande på att skapa flaggskeppssmartphones, men marknaden dikterar sina egna regler och utvecklaren var tvungen att försöka sig i de lägre och mellanliggande prissegmenten för att lyckas. Även om de nya artiklarna sålde bra, är tillverkaren fortfarande känd mestadels för avancerade enheter, ofta skiljer sig åt när det gäller yttre och tekniska egenskaper. Tyvärr är hjälten i dagens recension snarare en modifierad kopia av den tidigare släppta 8T. Men är det verkligen så illa?

Test mobiltelefon: Motorola Moto Denver

Motorola Moto Denver - jubel av konstnärer och författare

2021-03-28

Motorola-företaget försöker nå ett ökande antal köpare runt om i världen med sina smartphones. Så många behöver en mobil assistent inte bara för webbsurfing, samtal, SMS och spel utan också för att skapa riktiga mästerverk av måleri eller litteratur. Men om de flesta telefoner med penna kostar galna mängder pengar, så gläder hjälten i dagens recension med en extremt demokratisk prislapp. Och han har många andra meriter.

Test mobiltelefon: Xiaomi Poco M3 Pro

Xiaomi Poco M3 Pro - nästan en hit

2021-03-27

Det kinesiska företaget Xiaomi släpper smartphones till en avundsvärd frekvens, och de flesta av dem är kommersiellt framgångsrika. Men det är inte många som lyckas uppnå titeln som riktiga bästsäljare, som kommer att talas om av miljontals människor. Hjälten i dagens översyn kan mycket väl vara en sådan telefon, men ett antal små brister lämnar den fortfarande utanför gränserna för supersuccesfulla enheter.

Test mobiltelefon: Samsung Galaxy S21 FE 5G

Samsung Galaxy S21 FE 5G - eliminerar alla "onödiga"

2021-03-26

Det koreanska företaget Samsung överraskade i år något med sin serie flaggskeppssmartphones. Så dess yngre representant har genomgått ett antal förenklingar jämfört med sin föregångare och förvärvat till exempel ett plastfodral. Tillverkaren hörde publikens upprördhet och bestämde sig för att släppa en mer prisvärd underflaggsmodell som behåller många av originalets fördelar. Men vad hade du för att skära ut ur nyheten?

Test mobiltelefon: Realme 8 5G

Realme 8 5G - han kan bli en hit

2021-03-25

Det kinesiska företaget Realmi är inte enhetligt relaterat till sina egna smartphones. Vissa modeller får enorma reklamkampanjer, medan andra telefoner är praktiskt taget okända för potentiella köpare. Det är dubbelt förvånande att ibland extremt konkurrenskraftiga apparater berövas reklam. Hjälten i dagens översyn har också blivit sådan.

Test mobiltelefon: OnePlus 9 Pro

OnePlus 9 Pro - idealet är ouppnåeligt igen

2021-03-24

Det kinesiska företaget Vanplas har påtagligt gått bort från begreppet "flaggskeppsmordare". Till mycket beklagelse för gamla fans av varumärket har prispolicyn inte förändrats till det bättre. Men tillsammans med prislappen har enheternas funktionalitet och prestanda ökat, deras design har blivit mycket vackrare. Så dagens hjälte överträffar de flesta av hans motståndare från Kina, Korea, Europa och USA, men serien kommer att vara nära perfektion bara om några få generationer.

Test mobiltelefon: OnePlus 9

OnePlus 9 - plötsliga brister

2021-03-24

Flaggskeppssmartphones från det kinesiska företaget Vanplas har alltid ansetts vara ett exempel på teknik, skönhet och prestanda hos en modern telefon. Överraskande nog, med kombinationen av sådana fördelar kunde enheterna också förvåna sig till ett rimligt pris. Men det finns inga perfekta saker, så vissa aspekter av bästsäljarna tilltalade fortfarande inte publiken. Hjälten i dagens recension försökte ta till sig allt det bästa från sina föregångare och lägga till många nya fördelar till detta.

Test mobiltelefon: Xiaomi Black Shark 4 Pro

Xiaomi Black Shark 4 Pro - premium för spelare

2021-03-24

Lanseringen av många intressanta spel för Android-system har ökat relevansen hos spelsmartphones och deras popularitet. Ett stort antal människor är redo att spara pengar för det mest bekväma och smidiga spelet med fantastiskt vacker grafik. Hjälten i dagens recension kan tillgodose behoven hos denna del av publiken, men priset kommer att vara det största hindret på vägen mot att bli en bästsäljare.

Test mobiltelefon: Xiaomi Black Shark 4

Xiaomi Black Shark 4 - nedsänkning i spelberoende

2021-03-24

Spellinjen för smartphones från Xiaomi har alltid hittat ett stort antal fans, men det är svårt att ringa representanter för seriens bästsäljare. Ändå hade ett stort antal av dessa telefoner ett starkt fokus på spelare, vilket allvarligt påverkade andra aspekter. Inte den bredaste funktionaliteten, genomsnittliga fotografiska funktioner skulle knappast behaga en sofistikerad användare. Hjälten i dagens recension försöker eliminera dessa nackdelar, samtidigt som det skapar ännu trevligare förhållanden för långvarigt spel.

Test mobiltelefon: Oppo Reno5 Lite

Oppo Reno5 Lite - inklusive allt du behöver

2021-03-23

Överraskande nog är ibland mellanklass smartphones mycket mer balanserade från tillverkare än flaggskepp. I strävan efter överdriven prestanda, nyskapande tekniska marker, glömmer utvecklare sådana viktiga aspekter som autonomi, ergonomi och så vidare. Hjälten i dagens recension sätter inte rekord i riktmärken, han kan inte kallas en kameratelefon, men det är mycket svårt att hitta kritiska brister i den.

Test mobiltelefon: OnePlus Nord N20

OnePlus Nord N20 - fokusera på 5G

2021-03-23

Det höga prissegmentet på smarttelefonmarknaden har genomgått många förändringar under de senaste månaderna. Dess representanter har gjort betydande framsteg inom ett antal parametrar, men varje tillverkare försöker utrusta de tillverkade telefonerna med specifika konkurrensfördelar. Så, Poco X3 Pro överraskar med prestanda, Pro-versionen av Redmi Note 10 - med fotografiska funktioner och hjälten i dagens recension litar på stöd för 5G-nätverk. Men räcker det för att lyckas?

Test mobiltelefon: Motorola Moto G60

Motorola Moto G60 - strid mellan kameratelefoner

2021-03-22

Motorola-företaget har ännu inte tappat sin popularitet över hela världen, men det är långt ifrån ledande positioner. Men de anställdas professionalism och erfarenhet, en bra budget gör det möjligt för företaget att räkna med god försäljning och återvändande för en del av publiken. Så, hjälten i dagens recension är redo att avvisa även sådana bästsäljare som Xiaomi Redmi Note 10 Pro när det gäller prestanda, autonomi och naturligtvis fotografiska funktioner. Kommer den nya produkten att tilltala sofistikerade mobilfotografer, vilka är dess chanser att bli en hit?

Test mobiltelefon: Oukitel C23 Pro

Oukitel C23 Pro - markeringstid

2021-03-22

Det kinesiska företaget Aukitel fortsätter att utöka utbudet av smartphones inom de lägre och mellanliggande prissegmenten, men deras positionering förblir densamma, liksom de tekniska egenskaperna. En gång varannan månad får vi konsekvent telefoner som försöker se ut som flaggskeppsmodeller av mer populära märken, men medelmåttiga på insidan. Hjälten i dagens recension matchar tyvärr den angivna beskrivningen.

Test mobiltelefon: Xiaomi Poco X3 Pro

Xiaomi Poco X3 Pro - förbättra idealet?

2021-03-21

De senaste smartphonesna från det kinesiska företaget Pocophone, ett undermärke till Xiaomi-företaget, har överraskat även de mest sofistikerade Android-enhetsälskarna med sitt värde för pengarna. Endast ett fåtal kunde vara fullvärdiga konkurrenter till sådana funktionella, vackra och tankeväckande prylar. Men det verkar som att utvecklaren inte är nöjd med denna situation, och han bestämde sig för att helt bli av med alla rivaler. Hjälten i dagens översyn är ett tydligt bevis på detta.

Test mobiltelefon: Xiaomi Poco F3

Xiaomi Poco F3 - den efterlängtade uppföljaren?

2021-03-21

F1-smarttelefonen från PocoPhone, ett undermärke av det kinesiska företaget Xiaomi, var på en gång inte bara en bästsäljare utan också en verklig revolution inom prissegmentet. Telefonen erbjöd fullfjädrad flaggskeppsprestanda för lite pengar, utmärkta fotografiska funktioner och innovativ funktionalitet som en infraröd modul för att identifiera bärarens ansikte. Tyvärr kunde utvecklaren inte upprepa hitens framgång. Men det verkar som att hjälten i dagens översyn vet hur man blir en trogen efterföljare av legenden.

Test mobiltelefon: Realme 8 Pro

Realme 8 Pro - jagar siffror

2021-03-21

Publiken på smarttelefonmarknaden blir mer sofistikerad. Nu måste utvecklare överraska köpare, inte bara med skönhet och tillverkningsbarhet hos modeller i det högsta prissegmentet, utan producerar också något liknande i medelkostnadskategorin. Så det kinesiska företaget Realmi bestämde sig för att fokusera i hjälten i dagens recension på fotografiska funktioner, design och autonomi. Och det ser ut som att hon lyckats skapa en potentiell bästsäljare.

Test mobiltelefon: Vivo V21 SE

Vivo V21 SE - snyggt, funktionellt och billigt

2021-03-20

Det kinesiska företaget Vivo ökar gradvis antalet fans utanför sitt hemland. Om företaget i Kina länge har associerats med utmärkt byggkvalitet för smartphones, sofistikerad programvara och oklanderlig design av tillverkade telefoner, har en liknande vision om varumärket i Europa och OSS-länderna ännu inte vunnits. Men med nya produkter som hjälten i dagens granskning kommer utvecklaren inte att ha problem med försäljningen.

1 2 3 4 5 6