Telefonické recenzie

Prehľad smartfónov Realme 8 Pro 5G

Realme 8 Pro 5G - náhrada za vlajkové lode?

2021-04-13

Mnoho krajín v Európe a krajinách SNŠ ešte nestihlo otestovať všetky výhody sietí 5G, ale tento typ komunikácie je budúcnosť. Výrobcovia smartphonov si túto skutočnosť dobre uvedomujú a snažia sa svojich fanúšikov potešiť novinkami 5G, a to aj v strednom cenovom segmente. Jemné publikum, aj od takýchto modelov, však bude vyžadovať výkon, autonómiu a atraktívny dizajn. Bude hrdina dnešnej recenzie schopný odpovedať na všetky uvedené požiadavky?

Prehľad smartfónov Doogee X96 Pro

Doogee X96 Pro - kontroverzné vo všetkých ohľadoch

2021-04-13

Zdá sa, že čínska spoločnosť Dodge začala strácať kontrolu nad výrobou smartfónov nižšej triedy. Napríklad kedysi telefóny série X5 od výrobcu nenechávali konkurenciou žiadnu šancu a teraz rozpočtové novinky vývojára často spôsobujú zmätok. Hrdina dnešnej recenzie teda poteší iba autonómiou a v iných aspektoch je horší ako mnoho alternatív.

Prehľad smartfónov Samsung Galaxy S22 Ultra

Samsung Galaxy S22 Ultra - mimoriadne drahé potešenie

2021-04-12

Je ťažké prekvapiť sofistikované publikum na trhu so smartfónmi aj pri vlajkových telefónoch. Dokonca aj najväčší výrobcovia majú často problém presvedčiť používateľov, aby sa bližšie pozreli na nový modul gadget. Hrdinovi dnešnej recenzie sa podarí upútať pozornosť dizajnom aj technickými vlastnosťami, ale to bolo dané za skvelú cenu. Vo všetkých zmysloch.

Prehľad smartfónov Xiaomi Poco 5G

Xiaomi Poco 5G - bestseller nie je pre nás

2021-04-12

Čínska spoločnosť Xiaomi sa nehanbí vydať adaptácie úspešných modelov pod rôznymi názvami. Hrdina dnešnej recenzie je teda takmer totožný s predtým vydanou verziou Redmi Note 10 s podporou frekvencií 5G, je však zameraný hlavne na obyvateľov Indie. Nakoľko relevantné je zariadenie pre európske publikum?

Prehľad smartfónov Honor X20

Honor X20 - vlajková loď za polovičnú cenu

2021-04-11

Čínska spoločnosť Honor sa po odlúčení od kedysi materskej korporácie Huawei snaží nielen nestratiť publikum, ale aj získať nových fanúšikov. Hrdina dnešnej recenzie sa zameriava na rozdiel medzi strednými a vysokými cenovými segmentmi, ale v rade parametrov je celkom schopný konkurovať ostatným vlajkovým kolegom.

Prehľad smartfónov Doogee S97 Pro

Doogee S97 Pro - jack všetkých obchodov

2021-04-10

Čínska spoločnosť Dodge má stále ďaleko od lídrov odvetvia, ale na rozdiel od mnohých podobných výrobcov sa snaží situáciu napraviť. Vývojár sa teda snaží zo všetkých síl dať svojim produktom čoraz viac konkurenčných výhod a zaujímavých funkcií. Hrdina dnešnej recenzie jasne demonštruje aktualizovaný prístup spoločnosti.

Prehľad smartfónov OnePlus 9T

OnePlus 9T - odstránenie medzier

2021-04-09

Vlajková loď smartphonov spoločnosti Vanplas s indexom „T“ vždy boli prácou na chybách a vyšli zhruba o šesť mesiacov neskôr ako hlavné modely linky. Analýza trhu a recenzie zákazníkov umožnili spoločnosti vytvoriť konkurenčný a relevantný modul gadget, ktorý bolo oveľa ťažšie kritizovať. Hrdina dnešnej recenzie nie je výnimkou.

Prehľad smartfónov Lenovo Legion Duel 2

Lenovo Legion Duel 2 - výlučne pre hráčov?

2021-04-09

Herné smartfóny sa čoraz viac objavujú v sortimente známych výrobcov. Projekty ako Genshin Impact, Fortinte, PUBG a ďalšie popularizovali tento druh mobilných asistentov. Niekedy sa však herné telefóny ukážu ako príliš úzko zamerané. Aby vývojári dosiahli výkon vlajkovej lode za rozumnú cenu, vývojári často zabúdajú na dizajn, fotografické možnosti a ďalšie aspekty úspešného smartphonu s Androidom. Aká je situácia s hrdinom dnešnej recenzie?

Prehľad smartfónov ZTE Axon 30 Ultra

ZTE Axon 30 Ultra - najlepší telefón s fotoaparátom roku?

2021-04-08

Čínska spoločnosť ZTE sa po niekoľkých rokoch relatívneho pokoja neponáhľa s odchodom do dôchodku. Súdny spor ovplyvnil finančný stav organizácie a jej celkovú popularitu, skúsenosti, predtým odložené finančné prostriedky a zvyšky slávy však umožňovali spoločnosti postupne sa zotavovať. Teraz očakávame plnohodnotné vlajkové lode smartfónov, ktoré môžu ohromiť bežných používateľov Androidu, hráčov aj fotografov.

Prehľad smartfónov Oppo Reno5 Z 5G

Oppo Reno5 Z 5G - aktualizovaná kópia

2021-04-07

Každá ďalšia generácia smartfónov má výrazné vylepšenia takmer od každého výrobcu, existujú však výnimky. Hrdinom dnešnej recenzie je teda skôr malá práca na chybách, ktoré môžu rozladiť fanúšikov značky aj potenciálnych kupcov. O koľko lepší je nový produkt ako jeho predchodca a stojí za preplatok?

Prehľad smartfónov Oppo Reno6 Pro+

Oppo Reno6 Pro+ je dobrý doplnok

2021-04-07

Rad smartphonov Reno čínskej spoločnosti Oppo bol vždy populárny v Číne aj mimo jej územia. Nie najlacnejšie telefóny plne odôvodňovali svoju cenu funkčnosťou, premysleným dizajnom a špičkovým výkonom. Zrýchľujúce sa tempo priemyslu však núti výrobcov aktualizovať svoje vlajkové lode so zvyšujúcou sa frekvenciou. Výsledkom je, že nové položky sú často takmer na nerozoznanie od svojich predchodcov. Ale tieto slová sotva platia pre hrdinu dnešnej recenzie.

Prehľad smartfónov Oppo A74 5G

Oppo A74 5G - krása bez výkonu

2021-04-06

Dizajnéri čínskej spoločnosti Oppo sa vždy snažili, ako sa dalo, vďaka čomu sa smartfóny korporácie ani v strednom cenovom segmente svojím vzhľadom od vlajkových lodí príliš nelíšili. Hrdina dnešnej recenzie nepokazí zavedené základy, technické vlastnosti zariadenia by však mohli byť konzistentnejšie s požadovanou cenovkou.

Prehľad smartfónov Vivo X70 Pro Plus

Vivo X70 Pro Plus - krok vpred alebo do strany?

2021-04-06

Pokračovanie vlajkových lodí smartfónov zvyčajne zákazníkom ponúka hmatateľné zmeny v špecifikáciách, funkčnosti a ďalších parametroch. V opačnom prípade bude chcieť novinku získať iba malý počet používateľov, zatiaľ čo majitelia predchádzajúcich top modelov nebudú chcieť meniť svojho mobilného asistenta. Hrdina dnešnej recenzie sa na prvý pohľad veľmi nelíši od svojho predchodcu. Pri bližšom skúmaní však všetko zapadne na svoje miesto.

Prehľad smartfónov Samsung Galaxy F12

Samsung Galaxy F12 - zbytočná dlho pečeň?

2021-04-05

Pokrok je úžasná vec pre každého technologického fanúšika. Postupom času teda aj smartfóny nižších a stredných cenových segmentov začali svojim používateľom ponúkať jednak krásu exteriéru, jednak širokú funkčnosť, ktorá bola donedávna charakteristická iba pre vlajkové lode. Nie všetky inteligentné zariadenia však zodpovedajú uvedenému popisu. Napríklad hrdina dnešnej recenzie svojim protivníkom definitívne prehráva po všetkých stránkach, okrem autonómie.

Prehľad smartfónov Xiaomi Redmi 20X

Xiaomi Redmi 20X - stretli sme sa niekde?

2021-04-05

Samokopírovanie je jedným z hlavných poznávacích znakov čínskej spoločnosti Xiaomi. Spoločnosť môže v skutočnosti predávať ten istý smartphone pod rôznymi názvami v rôznych regiónoch. Hrdinom dnešnej recenzie sa teda stala pre čínsky domáci trh takmer presná kópia nedávneho Note 10 5G. Miniaplikácia však stratila časť svojej dôstojnosti.

Prehľad smartfónov Oppo F19

Oppo F19 - nesprávne úspory

2021-04-04

Rastúca popularita smartfónov strednej triedy je pochopiteľná. Tieto zariadenia sú z hľadiska funkčnosti citeľne lepšie ako ich rozpočtové náprotivky, zatiaľ čo ich dizajn sa ťažko podobá vlajkovým lodiam. Hrdinom dnešnej recenzie sa snaží byť takáto výnimka zo zadaného popisu. Má však potrebné konkurenčné výhody na to, aby si poradil s mnohými súpermi?

Prehľad smartfónov Realme 8i

Realme 8i - pokyny na vytvorenie lacného smartphonu

2021-04-04

Čínska spoločnosť Realmi po prvýkrát ohromila používateľov Androidu množstvom veľmi konkurenčných telefónov schopných bojovať za rovnakých podmienok s produktmi takých trhových mastodonov, ako sú Xiaomi, Huawei. O niečo neskôr však súbor úspešných vychytávok začal utíchať. Hrdina dnešnej recenzie je našťastie exemplárnym príkladom toho, aký by mal byť inteligentný mobilný asistent na prelome segmentov nízkych a stredných cien.

Prehľad smartfónov Doogee S59

Doogee S59 - samostatná autonómia?

2021-04-03

Chránené smartfóny čínskej spoločnosti Dodge pozná viac ako milión spokojných zákazníkov, ale nie všetky modely sú rovnako vyvážené a relevantné. Hrdina dnešnej recenzie je teda úprimne sklamaný svojim výkonom a dizajnom. Bude však schopný tieto nedostatky kompenzovať niečím iným?

Prehľad smartfónov Samsung Galaxy F02s

Samsung Galaxy F02s - Stroj času

2021-04-02

Kórejská spoločnosť Samsung je veľmi silná v produkcii smartfónov v stredných a vyšších cenových segmentoch, výrobca však určite má problémy s rozpočtovými zariadeniami. Hrdina dnešnej recenzie by teda bol veľmi relevantný pred 3-4 rokmi. Dnes je takéto zariadenie záhadné.

Prehľad smartfónov Vivo X60T

Vivo X60T - lacnejšie a lepšie?

2021-04-02

Čínska spoločnosť Vivo si získava čoraz väčšiu popularitu po celom svete. Aj keď jeho smartphony ani zďaleka nie sú najdostupnejšie, ich krása, technológia a vyváženie dávajú obdivovať miliónom používateľov Androidu. Rad X60 bol obzvlášť dobre prijatý kritikmi aj spotrebiteľmi. Hrdinom dnešnej recenzie je nový telefón v sérii, ale existuje pocit, že práve on získa najväčšie tržby.

Prehľad smartfónov Motorola Moto G50

Motorola Moto G50 - mimo rozpočtu

2021-04-01

Spoločnosť Motorola je dnes z hľadiska vydávania úspešných smartfónov veľmi nestabilná. Spod jeho dopravníka vychádzajú v rovnakom slede tak mimoriadne konkurencieschopné, ako aj zaujímavé modely a absolvujúce produkty, ktoré nevzbudzujú medzi publikami pokles záujmu. A zdá sa, že vďaka svojej cene je hrdina dnešnej recenzie bližšie k druhej kategórii.

Prehľad smartfónov Realme V13 5G

Realme V13 5G - zničenie segmentu s nižšou cenou

2021-04-01

Čínska spoločnosť Realmi je jedným z najrýchlejšie rastúcich výrobcov smartfónov súčasnosti, korporácia však nemieni spomaliť útok na svojich priamych konkurentov. Hrdina recenzie by mal používateľom poskytnúť nielen veľmi žiadané siete 5G, ale tiež prekvapiť pomerom ceny, funkčnosti, výkonu a autonómie.

Prehľad smartfónov Xiaomi Mi 11i

Xiaomi Mi 11i - opakovanie pre zahraničie

2021-04-01

Čínska spoločnosť pomerne často praktizuje uvedenie toho istého smartfónu pod rôznymi názvami. Má to niekoľko dôvodov. Medzi ne patrí rozšírenie ponuky ponúkaných produktov a prispôsobenie produktu osobitostiam konkrétneho regiónu (zmena v zozname podporovaných frekvencií LTE, malé metamorfózy kozmetického dizajnu atď.). Hrdinom dnešnej recenzie je takmer presná kópia predtým vydaného Redmi K40 Pro +, avšak táto skutočnosť nový produkt nijako nezhoršuje.

Prehľad smartfónov Realme GT Neo

Realme GT Neo - hravé a lacné

2021-04-01

Vstup do sveta najkrajších a najnáročnejších Android hier často stojí viac ako sto dolárov, pretože niekedy ani vlajkové lode nie sú schopné preukázať skutočnú plynulosť hry. Hrdina dnešnej recenzie sa snaží urobiť všetko pre to, aby uspokojil potreby hráčov, a to aj za svoju skromnú cenu. Čo je však novinka pripravená dať okrem výkonu?

Prehľad smartfónov ZTE S30 SE

ZTE S30 SE je tajomstvom predraženia

2021-04-01

Čínska spoločnosť ZTE sa usiluje znovu získať svoje pôvodné pozície na trhu so smartfónmi, stále je však príliš skoro na to, aby sme tento proces označili za úspešný. Reklamná kampaň nových produktov je teda v mnohých regiónoch slabá a spolu so zaujímavými a niekedy dokonca inovatívnymi telefónmi (napríklad Axon 20 so selfie kamerou na nižšej obrazovke) sa vyrábajú aj modely s otvoreným priechodom. Druhá z nich môže zahŕňať hrdinu dnešnej recenzie, pretože nezodpovedá realite segmentu vysokých cien.

Prehľad smartfónov Xiaomi Mi 11 Ultra

Xiaomi Mi 11 Ultra - telefón s fotoaparátom bez kompromisov

2021-03-31

Čínska spoločnosť Xiaomi pred pár rokmi ohlásila vytvorenie špeciálnej jednotky zodpovednej za zlepšenie fotografických schopností smartfónov. Vlajkové lode spoločnosti teda za posledných pár rokov potešili fanúšikov značky nádhernými obrázkami, ale hrdina dnešnej recenzie dvíha latku oveľa vyššie.

Prehľad smartfónov Xiaomi Mi 11 Lite 5G

Xiaomi Mi 11 Lite 5G - dizajn, z ktorého je ťažké odtrhnúť zrak

2021-03-31

Sub-vlajkové smartfóny sú pre vývojárov jedným z najťažších produktov. Pre úspech takýchto zariadení musí výrobca urobiť niekoľko vecí naraz, a to znížiť náklady, zachovať väčšinu funkcií staršieho modelu a tiež takmer bez zjednodušenia preniesť vzhľad drahej vlajkovej lode. Posledná funkcia je plne implementovaná v hrdinovi dnešnej recenzie, ale čo jeho ďalšie ukazovatele?

Prehľad smartfónov ZTE S30

ZTE S30 - smartphone bez publika

2021-03-31

Používatelia Androidov sú každým dňom náročnejší, preto sa výrobcovia moderných telefónov snažia spojiť krásu dizajnu, funkčnosti a množstvo ďalších výhod, a to aj v relatívne lacných modeloch. Aj keď sa čínska spoločnosť ZTE zotavuje z dlhého výpadku, jej produkty stále zaostávajú za najlepšími na trhu. Je teda nepravdepodobné, že sa hrdina dnešnej recenzie stane skutočne populárnym kvôli množstvu nedostatkov, ktoré jeho protivníci nemajú.

Prehľad smartfónov Xiaomi Mix Fold

Xiaomi Mix Fold - zbližovanie inovácií

2021-03-31

Skladacie smartfóny sú nádherné, relevantné, ale vzhľadom na zložitosť technológie mimoriadne drahé. Podobné modely od spoločností Huawei a Samsung stoja neuveriteľné peniaze, napriek tomu si zaslúžia lásku publika. Teraz je čas, aby čínska spoločnosť Xiaomi preukázala svoju silu. A zdá sa, že jeho verzia inovatívneho zariadenia bude nielen najdostupnejšia na trhu, ale aj mimoriadne produktívna a funkčná.

Prehľad smartfónov Xiaomi Mi 11 Lite

Xiaomi Mi 11 Lite - významné zjednodušenia

2021-03-31

Ceny vlajkových lodí za posledný rok výrazne vzrástli. Jedným z dôvodov tohto rastu cien boli drahé špičkové procesory s podporou 5G, druhým bol fakt, že výrobcovia skutočne opakovali cenovú politiku konkurencie. Jedinou záchranou v takejto situácii pre kupujúcich, ktorí nemajú najväčší rozpočet, sú telefóny segmentu stredne vysokých nákladov. Napríklad hrdina dnešnej recenzie vo veľkej miere opakuje tak funkčnosť, ako aj dizajn a takmer výkon „starších bratov“.

Prehľad smartfónov Xiaomi Mi 11 Pro

Xiaomi Mi 11 Pro - dokonalosť vo všetkých aspektoch

2021-03-30

Vlajková loď smartphonov spoločnosti Xiaomi prestala byť mimoriadne cenovo dostupná. Táto skutočnosť môže na jednej strane rozladiť niektorých fanúšikov korporácie, ktorí nemajú vynikajúci rozpočet na nákup mobilných asistentov, na druhej strane sú výrobky vyrobené spoločnosťou v súčasnosti pozoruhodné svojou krásou, vyrobiteľnosťou a výkonom. Hrdina dnešnej recenzie nie je výnimkou.

Prehľad smartfónov Vivo IQOO Z3 Pro

Vivo IQOO Z3 Pro - studený výpočet

2021-03-30

Každý významný výrobca smartfónov musí bojovať o miesto na slnku doslova každú minútu. Korporácie musia nielen sledovať a dokonca predvídať potreby svojho publika, ale aj analyzovať súčasné a budúce kroky oponentov. Hrdinom dnešnej recenzie je určite hra predbiehajúca Vivo, pretože kombinuje rozumnú cenu, premyslený dizajn a inovatívny čipset.

Prehľad smartfónov Realme 8

Realme 8 - špehovanie protivníkov

2021-03-28

Popularita čínskej spoločnosti Realmi rastie každým dňom, ale je celkom ľahké spadnúť z Olympu slávy, ak nezohľadníte požiadavky kupujúcich a kroky konkurencie. Hlavný oponent spomínanej spoločnosti, ktorú zastupuje spoločnosť Xiaomi, sa rozhodol vybaviť svoje rozpočtové novinky panelmi AMOLED. Hrdina dnešnej recenzie vo veľkej miere kopíruje ich najlepšie vlastnosti a pridáva množstvo konkurenčných výhod pri rovnakej cenovej hladine.

Prehľad smartfónov OnePlus 9R

OnePlus 9R - skryté opakovanie

2021-03-28

Čínska spoločnosť Vanplas sa spočiatku špecializovala výhradne na tvorbu vlajkových lodí smartfónov, trh si však diktuje svoje vlastné pravidlá a aby bol úspešný, musel si vývojár vyskúšať aj segmenty nižšej a strednej ceny. Aj keď sa nové položky predávajú dobre, výrobca je stále známy predovšetkým špičkovými zariadeniami, ktoré sa často líšia novinkou v oblasti exteriéru a technických vlastností. Hrdinom dnešnej recenzie je, bohužiaľ, skôr upravená kópia predtým vydanej 8T. Ale je to naozaj také zlé?

Prehľad smartfónov Motorola Moto Denver

Motorola Moto Denver - potešenie umelcov a spisovateľov

2021-03-28

Spoločnosť Motorola sa snaží svojimi smartphonmi osloviť čoraz väčší počet kupujúcich po celom svete. Mnoho ľudí teda potrebuje mobilného asistenta nielen pri surfovaní po webe, hovoroch, SMS a hrách, ale aj pri vytváraní skutočných umeleckých diel z maľby alebo literatúry. Ak však väčšina telefónov so stylusom stojí šialené peniaze, potom hrdina dnešnej recenzie poteší mimoriadne demokratickou cenou. A má mnoho ďalších zásluh.

Prehľad smartfónov Xiaomi Poco M3 Pro

Xiaomi Poco M3 Pro - takmer hit

2021-03-27

Čínska spoločnosť Xiaomi vydáva smartfóny na závideniahodnej frekvencii a väčšina z nich je komerčne úspešná. Len málokomu sa však darí dosiahnuť titul skutočných bestsellerov, o ktorom budú hovoriť milióny ľudí. Hrdinom dnešnej recenzie by pokojne mohol byť taký telefón, no množstvo drobných nedostatkov ho stále necháva za hranicami super úspešných zariadení.

Prehľad smartfónov Samsung Galaxy S21 FE 5G

Samsung Galaxy S21 FE 5G - odstránenie všetkých „nepotrebných“

2021-03-26

Kórejská spoločnosť Samsung tento rok svojím radom vlajkových lodí smartfónov trochu prekvapila. Jej mladší zástupca teda prešiel v porovnaní s predchodcom množstvom zjednodušení a zaobstaral si napríklad plastové puzdro. Výrobca počul pobúrenie publika a rozhodol sa vydať cenovo dostupnejší model pod vlajkovou loďou, ktorý si zachováva veľa výhod originálu. Čo ste si však z novinky museli vystrihnúť?

Prehľad smartfónov Realme 8 5G

Realme 8 5G - mohol by byť hitom

2021-03-25

Čínska spoločnosť Realmi nie je jednotne prepojená so svojimi vlastnými smartfónmi. Niektoré modely dostávajú obrovské reklamné kampane, zatiaľ čo iné telefóny ostávajú potenciálnym kupujúcim prakticky neznáme. Je dvojnásobne prekvapujúce, že niekedy sú extrémne konkurenčné zariadenia zbavené reklamy. Hrdinom dnešnej recenzie sa stal aj taký.

Prehľad smartfónov OnePlus 9 Pro

OnePlus 9 Pro - ideál je opäť nedosiahnuteľný

2021-03-24

Čínska spoločnosť Vanplas sa citeľne odklonila od konceptu „zabijakov vlajkových lodí“. Na veľkú ľútosť starých fanúšikov značky sa cenová politika k lepšiemu nezmenila. Spolu s cenovkou sa však zvýšila funkčnosť a výkon zariadení, ich dizajn sa stal omnoho krajším. Hrdina dnešnej recenzie teda prekonáva väčšinu svojich protivníkov z Číny, Kórey, Európy a Spojených štátov, ale k dokonalosti sa seriál priblíži až za niekoľko generácií.

Prehľad smartfónov OnePlus 9

OnePlus 9 - náhle chyby

2021-03-24

Vlajková loď smartfónov čínskej spoločnosti Vanplas bola vždy považovaná za príklad technológie, krásy a výkonu moderného telefónu. Prekvapením je, že kombináciou týchto výhod dokázali zariadenia ohromiť aj za rozumnú cenu. Ale neexistujú dokonalé veci, takže niektoré aspekty bestsellerov stále divákov nelákali. Hrdina dnešnej recenzie sa pokúsil absorbovať všetko najlepšie zo svojich predchodcov a pridať k tomu mnoho nových výhod.

Prehľad smartfónov Xiaomi Black Shark 4 Pro

Xiaomi Black Shark 4 Pro - prémia pre hráčov

2021-03-24

Vydanie mnohých zaujímavých hier pre systémy Android výrazne zvýšilo relevanciu herných smartfónov a ich popularitu. Obrovské množstvo ľudí je pripravených ušetriť svoje peniaze za čo najpohodlnejšie a najplynulejšie hranie s fantasticky krásnou grafikou. Hrdina dnešnej recenzie je schopný uspokojiť potreby tejto časti publika, ale jeho cena bude hlavnou prekážkou na ceste k tomu, aby sa stala bestsellerom.

Prehľad smartfónov Xiaomi Black Shark 4

Xiaomi Black Shark 4 - ponorenie sa do závislosti na hazardných hrách

2021-03-24

Herná línia smartfónov od Xiaomi si vždy našla veľké množstvo fanúšikov, ale je ťažké označiť zástupcov sériových bestsellerov. Značný počet týchto telefónov sa stále zameriaval na hráčov, čo vážne ovplyvnilo ďalšie aspekty. Nie najširšia funkčnosť, priemerné fotografické schopnosti by ťažko potešili sofistikovaného používateľa. Hrdina dnešnej recenzie sa snaží tieto nevýhody eliminovať, pričom vytvára ešte príjemnejšie podmienky pre predĺžené hranie.

Prehľad smartfónov Oppo Reno5 Lite

Oppo Reno5 Lite - vrátane všetkého, čo potrebujete

2021-03-23

Prekvapením je, že niekedy sú smartfóny strednej triedy od výrobcov oveľa vyváženejšie ako vlajkové lode. Pri hľadaní nadmerného výkonu, nových technologických čipov, vývojári zabúdajú na také dôležité aspekty, ako sú autonómia, ergonómia atď. Hrdina dnešnej recenzie nenastavuje rekordy v referenčných hodnotách, nemožno ho nazvať telefónom s fotoaparátom, ale je veľmi ťažké v ňom nájsť kritické chyby.

Prehľad smartfónov OnePlus Nord N20

OnePlus Nord N20 - zamerať sa na 5G

2021-03-23

Segment so stredne vysokými cenami na trhu so smartfónmi prešiel za posledných pár mesiacov mnohými zmenami. Jeho zástupcovia dosiahli výrazný pokrok v rade parametrov, ale každý výrobca sa snaží vybaviť vyrobené telefóny konkrétnymi konkurenčnými výhodami. Poco X3 Pro teda prekvapuje výkonom, Pro verzia Redmi Note 10 - s fotografickými schopnosťami a hrdina dnešnej recenzie sa spolieha na podporu 5G sietí. Stačí to však na úspech?

Prehľad smartfónov Motorola Moto G60

Motorola Moto G60 - bitka telefónov s fotoaparátom

2021-03-22

Spoločnosť Motorola ešte nestratila svoju popularitu po celom svete, ani zďaleka však nie je na popredných priečkach. Ale profesionalita a skúsenosti zamestnancov, dobrý rozpočet umožňujú spoločnosti počítať s dobrým predajom a návratom časti publika. Hrdina dnešnej recenzie je teda pripravený odbiť aj také bestsellery ako Xiaomi Redmi Note 10 Pro, čo sa týka výkonu, autonómie a samozrejme fotografických schopností. Osloví nový produkt sofistikovaných mobilných fotografov, aké sú jeho šance stať sa hitom?

Prehľad smartfónov Oukitel C23 Pro

Oukitel C23 Pro - čas značenia

2021-03-22

Čínska spoločnosť Aukitel pokračuje v rozširovaní ponuky inteligentných telefónov v nižších a stredných cenových segmentoch, ich umiestnenie však zostáva rovnaké, ako aj technické vlastnosti. Raz za niekoľko mesiacov neustále dostávame telefóny, ktoré sa snažia vyzerať ako vlajkové lode populárnejších značiek, ale vo vnútri priemerné. Hrdina dnešnej recenzie sa, žiaľ, zhoduje so zadaným popisom.

Prehľad smartfónov Xiaomi Poco X3 Pro

Xiaomi Poco X3 Pro - vylepšenie ideálu?

2021-03-21

Najnovšie smartfóny od čínskej spoločnosti Pocophone, podznačky spoločnosti Xiaomi, prekvapili svojou hodnotou za cenu aj tých najsofistikovanejších milovníkov zariadení s Androidom. Len málokto dokázal byť plnohodnotným konkurentom takýchto funkčných, krásnych a premyslených pomôcok. Zdá sa však, že vývojár nie je s touto situáciou spokojný a rozhodol sa úplne zbaviť všetkých súperov. Hrdina dnešnej recenzie je toho jasným dôkazom.

Prehľad smartfónov Xiaomi Poco F3

Xiaomi Poco F3 - dlho očakávané pokračovanie?

2021-03-21

Smartfón F1 od spoločnosti PocoPhone, podznačky čínskej spoločnosti Xiaomi, bol svojho času nielen bestsellerom, ale aj skutočnou revolúciou v rámci cenového segmentu. Telefón ponúkal plnohodnotný výkon vlajkovej lode za málo peňazí, vynikajúce fotografické schopnosti a inovatívne funkcie ako infračervený modul na identifikáciu tváre nositeľa. Vývojár, žiaľ, nedokázal zopakovať úspech zásahu. Zdá sa však, že hrdina dnešnej recenzie vie, ako sa stať verným nasledovníkom legendy.

Prehľad smartfónov Realme 8 Pro

Realme 8 Pro - prenasledovanie čísel

2021-03-21

Publikum na trhu so smartphonmi je čoraz sofistikovanejšie. Teraz musia vývojári prekvapiť kupujúcich nielen krásou a vyrobiteľnosťou modelov v najvyššom cenovom segmente, ale niečo podobné vyrobiť aj v strednej cenovej kategórii. Čínska spoločnosť Realmi sa teda rozhodla zamerať v hrdinovi dnešnej recenzie na fotografické schopnosti, dizajn a autonómiu. A vyzerá to, že sa jej podarilo vytvoriť potenciálny bestseller.

Prehľad smartfónov Vivo V21 SE

Vivo V21 SE - štýlové, funkčné a lacné

2021-03-20

Čínska spoločnosť Vivo postupne zvyšuje počet fanúšikov mimo svojej domoviny. Pokiaľ je v Číne spoločnosť dlho spájaná s vynikajúcou kvalitou zostavenia smartphonov, sofistikovaným softvérom a dokonalým dizajnom vyrábaných telefónov, potom v Európe a krajinách SNŠ podobnú víziu značky ešte len treba získať. S novými produktmi, ako je hrdina dnešnej recenzie, však vývojár nebude mať problémy s predajom.

1 2 3 4 5 6