0
Porovnaj:
Porovnať s:
Zadajte názov modelu alebo jeho časť
 
AED درهم BHD دب BRL R$ CNY ¥ CZK Kč DKK kr EUR € GBP £ IDR Rp ILS ₪ INR ₹ JPY ¥ KRW ₩ KWD د.ك NOK kr PLN zł QAR ريال RUB руб SAR SAR SEK kr TRY ₺ UAH грн
pravdepodobne si sa spýtal
Recenzie

Telefonické recenzie

Cubot A10 Kontrola

Cubot A10 - priemernosť v celej svojej kráse

2024-06-13

Čínska spoločnosť Cubot sa špecializuje najmä na výrobu lacných smartfónov. Zdalo by sa, že dlhoročné skúsenosti s vývojom zariadení v nízkom cenovom segmente by mali mať priaznivý vplyv na kvalitu doslova každého nového modelu. Nie je však také zriedkavé, že výrobca vytvorí úprimne priechodné a nezaujímavé zariadenia ako hrdina dnešnej recenzie, ku ktorým sú na trhu desiatky, ak nie stovky alternatív.

Oppo Find X8 Ultra Kontrola

Oppo Find X8 Ultra – najlepšia ponuka

2024-06-12

Ako niekedy chcete získať technologicky najvyspelejší a najkrajší smartfón na trhu. Mnoho populárnych výrobcov každoročne predstavuje svoje vlajkové lode, no nie vždy má bežný používateľ chuť si niektorú z nich zaobstarať. Sme si však viac než istí, že jeden pohľad na hrdinu dnešnej recenzie stačí na to, aby sme sa do neho navždy zamilovali.

Oppo Find X8 Kontrola

Oppo Find X8 - najoptimálnejšia vlajková loď?

2024-06-12

Séria smartfónov Find od čínskej spoločnosti Oppo vždy potešila zákazníkov dokonalým pomerom ceny a kvality, ktorý nemohli narušiť úplne nekritické nedostatky. S každou generáciou linka demonštrovala hmatateľné vylepšenia výkonu, dizajnu, fotografických možností a ďalších parametrov. A hrdina dnešnej recenzie túto tradíciu neporušil.

HOTWAV T7 Pro Kontrola

HOTWAV T7 Pro - odolný a cenovo dostupný

2024-06-12

Čínska spoločnosť Hotwav rýchlo prešla od výroby objemných a málo funkčných odolných smartfónov k ultra odolným a produktívnym mobilným asistentom, ktorí sú pripravení odolať všetkým prekážkam. Je prekvapujúce, že takéto zariadenia nájdeme v ponuke výrobcu na hranici nízkych a stredných cenových kategórií. To je presne to, na čo odkazuje hrdina dnešnej recenzie.

Xiaomi POCO M6 4G Kontrola

Xiaomi POCO M6 4G - sklamanie, bodka?

2024-06-11

Čínska spoločnosť Poco (podznačka Xiaomi) každý rok poteší fanúšikov desiatkami bestsellerov v rôznych cenových segmentoch. Väčšina produktov, ktoré vyrába, udivuje pomerom ceny a kvality, no občas sa nájdu vzácne výnimky, ktoré vyvolávajú skôr negatívne emócie. Bohužiaľ, aj hrdina dnešnej recenzie.

Vivo S19 Kontrola

Vivo S19 - odlišný od súperov

2024-06-10

Zástupcovia stredného cenového segmentu na trhu smartfónov za posledných pár rokov výrazne pokročili vo výkone a funkčnosti. Technické vlastnosti a vzhľad takýchto zariadení od popredných výrobcov sú však mimoriadne podobné. Hrdina dnešnej recenzie sa snaží vyniknúť na pozadí vynikajúcich, ale zároveň monotónnych súperov vďaka množstvu konkurenčných výhod. A naozaj sa mu to darí.

Vivo S19 Pro Kontrola

Vivo S19 Pro je vážnou ranou pre súperov

2024-06-09

Séria smartfónov S od čínskej spoločnosti Vivo sa vždy vyznačovala vynikajúcim dizajnom a technickými vlastnosťami hodnými cenovej kategórie. Zástupcom radu však niekedy chýbal výkon CPU a niekedy boli sklamaním fotografické možnosti. Hrdina dnešnej recenzie je ochudobnený o vymenované problémy a v skutočnosti ide o mierne zjednodušenú vlajkovú loď.

OUKITEL C50 Kontrola

OUKITEL C50 - úspora na všetkom okrem procesora

2024-06-04

Čínski výrobcovia smartfónov pokračujú v rozširovaní svojho sortimentu. Známy vývojár Oukitel sa tak rozhodol na prelome nízkeho a stredného cenového segmentu predstaviť nový model. Bohužiaľ, skúsená spoločnosť nedokázala vytvoriť úplne vyvážený telefón, takže doslova pre každé plus zariadenia existuje dosť kritické mínus.

Oppo Reno 12 Pro Kontrola

Oppo Reno 12 Pro nie je vlajková loď, ale potenciálny hit

2024-06-02

Takmer každá generácia smartfónov Reno-line od čínskej spoločnosti Oppo si našla zaľúbenie medzi státisícmi zákazníkov, no skutočných bestsellerov v sérii stále nie je veľa. A táto skutočnosť skôr súvisí s marketingom, pretože väčšina telefónov sa vyznačovala krásnym dizajnom, pokročilými technickými vlastnosťami a širokou funkčnosťou. Chcel by som dúfať, že technologicky vyspelý a štýlový hrdina dnešnej recenzie sa vypredá v pôsobivejších množstvách.

Oppo Reno 12 Kontrola

Oppo Reno 12 - fantastická krása bez zjavných nevýhod

2024-05-31

Dizajnéri čínskej spoločnosti Oppo dokážu zázraky. Obrovské množstvo smartfónov vyrábaných slávnou značkou má veľkolepý vzhľad, ktorý si ľahko zamilujete na prvý pohľad. Jedným z nich je aj hrdina dnešnej recenzie, ktorý však okrem pôsobivého exteriéru ponúka aj celý rad ďalších konkurenčných výhod.

OUKITEL C51 Kontrola

OUKITEL C51 - jednoduchý pomocník

2024-05-30

Potreba publika trhu so smartfónmi po lacných zariadeniach je nepopierateľná. Ak však pred niekoľkými rokmi používatelia neočakávali od zástupcov nižšej cenovej kategórie žiadne ozdoby, teraz od takýchto jednotiek požadujú štýlový vzhľad a rozsiahlu funkčnosť. Bohužiaľ, podľa posledného parametra je hrdina dnešnej recenzie nižší ako množstvo súperov.

Vivo X200 Kontrola

Vivo X200 – rekordný, no cenovo dostupný výkon

2024-05-28

Čínska spoločnosť Vivo vie, ako vyrobiť skutočne zaujímavé a relevantné vlajkové a podvlajkové smartfóny. Tí druhí si možno získajú ešte väčšiu lásku od publika, pretože takmer bez zjednodušenia sprostredkujú krásu, funkčnosť a výkon svojich starších bratov. Výnimkou nebude ani hrdina dnešnej recenzie, založenej na najnovšom hernom procesore.

Vivo IQOO Neo 9S Pro Kontrola

Vivo IQOO Neo 9S Pro - Minimálne vylepšenia pre väčšiu príťažlivosť

2024-05-27

Niekedy, aby ste zachovali relevantnosť konkrétneho smartfónu, stačí urobiť niekoľko jemných vylepšení. Dobre si to uvedomuje aj známa čínska spoločnosť Vivo. Rozhodla sa teda iba aktualizovať procesor svojho bestselleru, čo už medzi jej fanúšikmi vyvolalo búrku pozitívnych emócií.

OUKITEL WP38 Kontrola

OUKITEL WP38 - ako nadmerné úspory kazia potenciálny zásah

2024-05-26

Čínska spoločnosť Oukitel sa snaží výrazne rozšíriť ponuku lacných odolných smartfónov, no nie každý pokus možno považovať za úspešný. Túžba znížiť náklady má za následok vážne problémy pre mnohé modely výrobcu. Hrdina dnešnej recenzie teda utrpel na kvalite zobrazenia a fotografických schopnostiach.

Realme GT 6T Kontrola

Realme GT 6T je hit so 100% pravdepodobnosťou

2024-05-13

Spoločnosť Realme sa tento rok rozhodla so svojimi modelmi strednej ceny urobiť niečo netradičné. Smartfóny určené pre Čínu s indexom Neo SE tak zatiaľ nevstúpili na medzinárodný trh s inými menami a zostali výsadou len pre obyvateľov ríše stredu. Hrdina dnešnej recenzie však mení predtým zavedené paradigmy a poskytuje viac ľuďom možnosť kúpiť si neuveriteľne funkčný gadget za svoju cenu.

ZTE Axon 60 Ultra Kontrola

ZTE Axon 60 Ultra - jeden krok od vlajkových lodí

2024-05-12

Čínska spoločnosť ZTE rozhodne vie, ako robiť kvalitné smartfóny, no v poslednom čase z jej výrobnej linky schádzajú aj kontroverzné modely. Základné telefóny série Axon sa teda ukázali byť úprimne neúspešné; sú nižšie ako ich súperi vo funkčnosti aj dizajne. Ale starší predstaviteľ línie vyšiel oveľa lepšie; je pripravený konkurovať za rovnakých podmienok mnohým podvlajkovým lodiam od známych značiek.

ZTE Axon 60 Kontrola

ZTE Axon 60 - neúspešné pokračovanie legendárnej série

2024-05-11

Séria smartfónov Axon od čínskej spoločnosti ZTE vždy ponúkala výbornú kombináciu funkčnosti a rozumnej ceny. V dôsledku toho boli telefóny v stredných a vysokých cenových segmentoch veľmi obľúbené. Bohužiaľ, developer sa rozhodol radikálne zmeniť smer vedenia a zmeny nemožno nazvať pozitívnymi.

UMIDIGI G6 5G Kontrola

UMIDIGI G6 5G - šialená a nie úplne potrebná funkcionalita

2024-05-10

V snahe o spotrebiteľov robia výrobcovia smartfónov niekedy zvláštne veci. Aj skúsení vývojári tak do svojich produktov často zavádzajú nezvyčajné vlastnosti, ktoré nie je ľahké považovať za konkurenčné výhody. Podobná situácia sa stala hrdinovi dnešnej recenzie.

Google Pixel 8a Kontrola

Google Pixel 8a – mladší, ale nemenej pôsobivý

2024-05-08

Google smartfóny rozhodne vie robiť, no väčšina jeho produktov je zameraná na vyšší cenový segment. Rozpočet a skúsenosti korporácie, prítomnosť stoviek prvotriednych špecialistov však umožnili vývojárovi preniesť doslova všetky funkcie vlajkovej lode do telefónu strednej cenovej kategórie. Preto si hrdina dnešnej recenzie zaslúži veľkú pozornosť.

DOOGEE N55 Pro Kontrola

DOOGEE N55 Pro - keď pamäť nebola spásou

2024-05-06

Vylepšiť úspešný lacný smartfón a presunúť ho do iného cenového segmentu je náročná úloha. Ale stane sa takmer nemožné, ak bude základný model tiež priemerný. A všetky skúsenosti čínskej spoločnosti Doogee nedovolili urobiť z kontroverzného zariadenia potenciálny bestseller.

DOOGEE N55 Kontrola

DOOGEE N55 - priemerný, ale lacný

2024-05-05

Smartfóny v low-cost segmente od čínskej spoločnosti DOOGEE často potešia výborným pomerom ceny a kvality, o ktorý sa výrobca snaží už dlhé roky. Niekedy však robia chyby aj skúsení vývojári. A zdá sa, že hrdina dnešnej recenzie má k takémuto popisu blízko.

Realme C65 5G Kontrola

Realme C65 5G – zámerne neúspešný?

2024-05-04

Rozširovanie sortimentu ponúkaných produktov je predpokladom úspešnej činnosti každého výrobcu smartfónov. Vkus každého používateľa je iný, takže vývojár jednoducho potrebuje vydať desiatky telefónov rôznych cenových kategórií a smerov. Bohužiaľ, honba za kvantitou má niekedy za následok stratu kvality. Preto aj z montážnych liniek popredných korporácií niekedy vychádzajú zariadenia ako hrdina dnešnej recenzie.

Ulefone Armor 26 Ultra Kontrola

Ulefone Armor 26 Ultra - ťažké delostrelectvo

2024-05-03

Čínska spoločnosť Ulefone neprestáva udivovať svojich fanúšikov novými smartfónmi. Teraz je rad na predstavení aktualizovaných vlajkových zariadení výrobcu. Hrdina dnešnej recenzie v sebe spája vynikajúci výkon pre daný cenový segment, slušné fotografické možnosti a mnoho ďalších konkurenčných výhod. Samozrejme, nejaké nedostatky sa našli, no nad mnohými môžete pokojne privrieť oči.

OUKITEL C37 Kontrola

OUKITEL C37 - poteší pamäťou, zarmúti funkčnosťou

2024-05-01

Čínska spoločnosť Oukitel sa špecializuje na vytváranie lacných smartfónov, no ani so všetkými svojimi skúsenosťami nie sú všetky vyrobené telefóny dokonalé. V niektorých prípadoch výrobca príliš šetrí na displeji; pri niektorých modeloch bude kupujúci sklamaný z fotografických možností. Hrdina dnešnej recenzie je zbavený niektorých funkcií, ktoré by diváci tak radi videli.

UMIDIGI G9 Kontrola

UMIDIGI G9 je skvelý lacný smartfón

2024-04-30

Čínska spoločnosť Umidigi v posledných rokoch čiastočne stratila na popularite. Vydanie niekoľkých úprimne priemerných telefónov malo negatívny vplyv na atraktivitu značky pre publikum a nedostatok rozsiahlej marketingovej kampane iba odcudzil potenciálnych kupcov od produktov spoločnosti. Vývojár však aj tak stihol zareagovať na meniacu sa situáciu a vytvoril veľa mimoriadne konkurencieschopných zariadení naraz. Jeden z nich je hrdinom dnešnej recenzie.

Ulefone Note 18 Ultra Kontrola

Ulefone Note 18 Ultra - pokus dobehnúť lídrov

2024-04-29

Čínska spoločnosť Ulefone zďaleka nie je najúspešnejším výrobcom smartfónov, no každoročne vykazuje pôsobivé finančné výsledky, pričom mnohí jej rivali už skrachovali alebo stratili svoje publikum. Korporácia sa zároveň drží nie vďaka rozsiahlej reklamnej kampani, ale práve vďaka vyváženým a konkurencieschopným telefónom. Hrdina dnešnej recenzie je pripravený prekonať súperov v cenovej kategórii z hľadiska funkčnosti a výkonu.

Huawei Pura 70 Ultra Kontrola

Huawei Pura 70 Ultra nie je práve najúspešnejšia vlajková loď

2024-04-24

Čínska spoločnosť Huawei má stále vernú armádu fanúšikov, ktorí si ročne kúpia milióny zariadení tohto výrobcu. Je však ľahké si všimnúť, že množstvo vážnych sankcií zo strany Spojených štátov sa dodnes odráža v úspechu podnikania spoločnosti a jej produktov. Pokusy o používanie proprietárnych procesorov a operačných systémov zatiaľ vedú len k zväčšeniu odstupu od oponentov. A hrdina dnešnej recenzie je toho jasným potvrdením.

HOTWAV Note 13 Kontrola

HOTWAV Note 13 – zjednodušuje bestseller

2024-04-22

Čínska spoločnosť Hotwav nie je na trhu tak dlho, no už dokázala vydať niekoľko komerčne úspešných modelov. Aj pri skromnej marketingovej kampani sa vďaka vyváženým technickým vlastnostiam telefónov predal pôsobivý počet kópií. Výrobca však nekončí a neustále rozširuje svoj sortiment. Hrdinom dnešnej recenzie je zjednodušená verzia jedného z vývojárskych hitov, ktorá má šancu aspoň čiastočne zopakovať úspech svojho predchodcu.

Oukitel C38 Kontrola

Oukitel C38 - potrebuje viac pamäte!

2024-04-22

Výrobcovia smartfónov sa snažia poskytnúť konkurenčné výhody aj svojim najlacnejším produktom. Nie je to ľahká úloha, pretože vývojár sa musí držať v rámci nákladových limitov a tiež udržiavať rovnováhu všetkých parametrov modelu. Čínska spoločnosť Oukitel sa prakticky vyrovnala so všetkými opísanými ťažkosťami, takže hrdina dnešnej recenzie určite nájde kupca. Ale boli tam aj ofenzívne nevýhody.

XXX Kontrola

Cubot Hafury V1 - dámsky smartfón so šmrncom

2024-04-21

Čínska spoločnosť Cubot sa rozhodla pripomenúť rad smartfónov Hafury a poriadne zmeniť svoje zameranie. Teraz je to séria zameraná na spravodlivú polovicu ľudstva. Vývojár však nezostal len pri zmene dizajnu telefónov a zašiel oveľa ďalej.

Cubot Hafury Meet Kontrola

Cubot Hafury Meet - pre dievčatá, ktoré milujú elektroniku

2024-04-21

Krásna polovica ľudstva miluje smartfóny nie menej ako muži. Inteligentné telefóny sa pre ženy stali nielen spoľahlivými mobilnými asistentmi, ale aj krásnymi doplnkami, ktorých úlohou je upútať fascinované pohľady ostatných. Hrdina dnešnej recenzie túto misiu hravo plní a zároveň v ostatných ohľadoch nezaostáva za svojimi súpermi.

Xiaomi Redmi Pad Pro Kontrola

Xiaomi Redmi Pad Pro – zásadné vylepšenia

2024-04-19

Tablety od podznačky čínskej spoločnosti Xiaomi s názvom Redmi predali milióny kópií po celom svete. Poskytovali charakteristickú kvalitu značky, ako aj vynikajúcu funkčnosť a autonómiu vo svojom segmente. Nebolo to však bez nevýhod, z ktorých hlavným nebol najpôsobivejší výkon. Hrdina dnešnej recenzie tento nedostatok úplne odstraňuje, pričom zachováva rozumnú cenovú politiku.

Oukitel WP35 Kontrola

Oukitel WP35 – vyhýbanie sa zbytočným rizikám

2024-04-18

Na dosiahnutie úspechu výrobca smartfónov nemusí vždy uvádzať produkty, ktoré menia odvetvie alebo spôsobujú revolúciu v cenovom segmente. Niekedy stačí len neprepchať sortiment ponúkaných produktov s priechodnými modelmi a vytvoriť zariadenia, ktoré sú hodné ceny a kvality. Presne tým sa stal hrdina dnešnej recenzie.

Realme GT Neo 6 SE Kontrola

Realme GT Neo 6 SE je fantastický smartfón

2024-04-15

Čínska spoločnosť Realme sa zo všetkých síl snaží svojim protivníkom vytrhnúť vedúce postavenie na trhu. Niekedy na dosiahnutie tohto cieľa výrobca vyrába telefóny, ktoré sú na svoj cenový segment také prvotriedne, že sa pýtate, či vývojár nepracuje v nevýhode? Hrdina dnešnej recenzie presne takéto emócie vyvoláva, pretože v rámci cenovej kategórie jednoducho nemá nedostatky.

Xiaomi Redmi Turbo 3 Kontrola

Xiaomi Redmi Turbo 3 je prakticky revolúciou v segmente

2024-04-12

O schopnosti čínskej spoločnosti Xiaomi vyrábať nielen hity, ale smartfóny, ktoré prevrátia trh hore nohami, je ťažké pochybovať. Doslova každý rok tak svetoznámy výrobca vytvorí niekoľko zariadení s dovtedy nevídaným pomerom ceny a kvality. A hrdina dnešnej recenzie prinúti siahnuť po peňaženke aj toho najnáročnejšieho fanúšika mobilnej elektroniky.

Blackview N6000SE Kontrola

Blackview N6000SE nie je najoptimálnejším downgradom

2024-04-11

Originálny smartfón N6000 od čínskej spoločnosti Blackview si našiel veľa fanúšikov vďaka kombinácii odolnosti, funkčnosti, kompaktných rozmerov a rozumnej ceny. Ale z nejakého dôvodu sa výrobca rozhodol, že vydanie zjednodušenej verzie telefónu s nižšou cenovkou by bol skvelý nápad. Žiaľ, rovnováha vyššie spomínaných kvalít zariadenia sa stratila.

Tecno Camon 30 Premier Kontrola

Tecno Camon 30 Premier – nie vlajková loď, ale budúci hit?

2024-04-10

Čínsku spoločnosť Tecno stále nemožno nazvať lídrom v tomto odvetví, no kvalita jej produktov sa každým rokom výrazne zvyšuje. Hrdinom dnešnej recenzie je najdrahší zástupca sortimentu výrobcu, aj keď v skutočnosti ide o model strednej cenovej kategórie. Ale aký dobrý je po všetkých stránkach.

Realme C65 Kontrola

Realme C65 - lacné a nie najzaujímavejšie

2024-04-07

Každý sebarešpektujúci moderný výrobca smartfónov sa nezaobíde bez širokej škály produktov, pretože sofistikovaný kupujúci si chce vybrať. Dizajn, funkčnosť, rozmery – v zozname aspektov pre výber mobilného asistenta sa dá pokračovať ešte veľmi dlho. Je však takmer nemožné zvýšiť počet ponúkaných zariadení bez celkom obstojných produktov. Presne toto je hrdina dnešnej recenzie.

Motorola Edge 50 Pro Kontrola

Motorola Edge 50 Pro – ideálny v segmente strednej ceny?

2024-04-05

Motorola vie, ako prekvapiť. Aj keď nie všetky smartfóny, ktoré vytvára, sú skutočne úspešné, vývojár nezabúda vydať každých pár skutočných bestsellerov. Hrdina dnešnej recenzie udivuje svojou neuveriteľnou kombináciou funkčnosti, krásy a ochrany proti vlhkosti podľa noriem IP68. Pozrime sa bližšie na všetky výhody zariadenia.

Vivo X Fold3 Pro Kontrola

Vivo X Fold3 Pro - smerom k dokonalosti

2024-04-03

Pre moderné vlajkové smartfóny je čoraz ťažšie prekvapiť sofistikovanú verejnosť. Používatelia už videli špičkové technické špecifikácie, vynikajúce fotografické schopnosti a ďalšie kvality v desiatkach telefónov, takže vývojári musia prísť s novými spôsobmi, ako ohromiť publikum. Čínska spoločnosť Vivo teda vydala hrdinu dnešnej recenzie, a to najergonomickejšiu, najtenšiu a technologicky najvyspelejšiu „véčku“ na trhu.

Xiaomi POCO C61 Kontrola

Xiaomi POCO C61 – najlacnejší možný bestseller?

2024-04-02

Percento lacných smartfónov na tržbách výrobcov zvyčajne prevyšuje podiel telefónov v segmente strednej a vyššej ceny. Cenovo dostupné zariadenia majú dnes výrazne vylepšenú funkčnosť, dizajn a autonómiu, vďaka čomu sú vhodné pre čoraz väčší počet používateľov. Hrdina dnešnej recenzie rozhodne nevyprázdni peňaženku a zároveň sa snaží odlíšiť od svojich súperov množstvom konkurenčných výhod. Je to však budúci hit?

Xiaomi Civi 4 Pro Kontrola

Xiaomi Civi 4 Pro je štýlová bomba

2024-03-31

Čínska spoločnosť Xiaomi vie, ako potešiť svojimi smartfónmi. A rad telefónov Civi je výborným príkladom toho, ako skúsený a obľúbený výrobca vo svojich produktoch dokonale spája krásu, technológiu a dostupnú cenu. A jeho nový predstaviteľ zvyšuje túto kombináciu pozitívnych vlastností na úroveň dovtedy nevídanú v sérii.

Vivo T3 5G Kontrola

Vivo T3 5G - nedržíte krok so súpermi?

2024-03-29

Čínska spoločnosť Vivo vyrába pravidelne ročne desiatky rôznych smartfónov, no nie všetky modely v jej sortimente sa stávajú bestsellermi. Výrobca má teda veľa telefónov, ktoré sú z hľadiska technických vlastností buď horšie ako konkurenti, alebo vychádzajú neskôr ako potenciálne hity. Je to druhá situácia, ktorá nastala s hrdinom dnešnej recenzie, od ktorého Xiaomi a Realme už dokázali získať pôsobivé percento publika.

OnePlus Ace 3V Kontrola

OnePlus Ace 3V – aká by mala byť podvlajková loď roku 2024

2024-03-27

Čínska spoločnosť OnePlus nás už viac ako desaťročie teší výbornými smartfónmi v segmente strednej a vyššej ceny. Výrobca magicky pokračuje v udržiavaní fantastického pomeru ceny a kvality svojich produktov a niekedy ho dokonca zvyšuje. Hrdina dnešnej recenzie jasne demonštruje všetky schopnosti vývojára a je pripravený konkurovať najlepším predstaviteľom hodnotovej kategórie.

Cubot KingKong AX Kontrola

Cubot KingKong AX - zvláštne pokračovanie línie

2024-03-23

Séria odolných smartfónov od čínskej spoločnosti Cubot bola vždy populárna. Obzvlášť široko sa predával model s indexom „9“, ktorý ponúkal rozumnú cenu, vynikajúcu autonómiu a vynikajúcu funkčnosť pre hodnotový segment. Hrdina dnešnej recenzie je vlastne nasledovníkom spomínaného hitu, no okrem vylepšení obsahuje novinka aj množstvo zjednodušení. Bude sa tento telefón publiku páčiť?

HOTWAV T7 Kontrola

HOTWAV T7 - robustný, ale príliš vyzlečený

2024-03-14

Segment lacných smartfónov chránených pred prachom a vlhkosťou podľa štandardov IP68 je každým rokom obľúbenejší. V snahe o dodatočný zisk mnohí výrobcovia rozširujú sortiment takýchto zariadení, ale moderný používateľ potrebuje nielen odolnosť a prijateľnú cenu, ale aj funkčnosť. Bohužiaľ, hrdina dnešnej recenzie má v tomto aspekte problémy.

Meizu 21 Pro Kontrola

Meizu 21 Pro - posledná vlajková loď skvelej značky?

2024-03-13

Osud čínskej spoločnosti Meizu je nezávideniahodný. Niekoľko marketingových chýb viedlo k tomu, že takmer nikto nepotreboval konkurencieschopné, originálne a technologicky vyspelé produkty vývojára. Následné obnovenie aktivít korporácie pod krídlami automobilového giganta Geely tiež neprispelo k obrovskému úspechu v Ríši stredu. Napriek tomu sa im za pár rokov podarilo na výrobcu zabudnúť. A ani telefóny ako hrdina dnešnej recenzie nedokážu situáciu zmeniť.

Samsung Galaxy A55 5G Kontrola

Samsung Galaxy A55 5G - za súpermi

2024-03-12

Séria A smartfónov od kórejskej spoločnosti Samsung urobila za posledných pár rokov výrazné skoky vo funkčnosti a výkone, vďaka čomu je jej konkurencieschopnosť pôsobivá aj v porovnaní s jej čínskymi náprotivkami. Zdá sa však, že vývojár sa v tomto polroku rozhodol dať si pauzu a model strednej ceny v novej generácii radu prakticky nevylepšovať.

Nothing Phone 2a Kontrola

Nothing Phone 2a – dobytie segmentu strednej ceny

2024-03-11

Čínska spoločnosť Nothing pozostávajúca z bývalých zamestnancov slávnej korporácie OnePlus sa preslávila najmä svojou vlajkovou loďou mobilnej elektroniky so skutočne originálnym dizajnom. Túžba dosiahnuť väčší zisk však viedla vývojárov k potrebe vydať cenovo dostupnejšie smartfóny. Hrdina dnešnej recenzie je prvým zástupcom novej hodnotovej kategórie výrobcu. A ukázalo sa, že je to celkom zaujímavé.

Realme 12 5G Kontrola

Realme 12 5G - štýlová stagnácia

2024-03-11

Dvanásta generácia smartfónov od čínskej spoločnosti Realme sa ukázala ako heterogénna. Ak staršie modely potešia fotografickými schopnosťami, vlajkovým dizajnom a širokou funkčnosťou, potom sú mladší predstavitelia série menej zaujímaví. Hrdina dnešnej recenzie teda do značnej miery opakuje svojich predchodcov a jednoducho zaostáva za všeobecným technologickým procesom.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28