0
Porovnaj:
Porovnať s:
Zadajte názov modelu alebo jeho časť
 
AED درهم BHD دب BRL R$ CNY ¥ CZK Kč DKK kr EUR € GBP £ IDR Rp ILS ₪ INR ₹ JPY ¥ KRW ₩ KWD د.ك NOK kr PLN zł QAR ريال RUB руб SAR درهم SEK kr TRY ₺ UAH грн
pravdepodobne si sa spýtal
Recenzie

Telefonické recenzie

Oukitel C31 Pro Kontrola

Oukitel C31 Pro - zastaraná aktualizácia

2022-12-07

Smartfóny nízkeho cenového segmentu od čínskej spoločnosti Oukitel v posledných rokoch menej pravdepodobne prekvapia fanúšikov značky. Často dostávame takmer rovnaké telefóny ako predtým, rozdiel spočíva len v dizajne a niekoľkých ďalších drobnostiach. Hrdina dnešnej recenzie nevybočuje z tohto vzorca a len málo sa líši od svojich predchodcov.

ZTE Nubia Red Magic 8 Pro Kontrola

ZTE Nubia Red Magic 8 Pro – prináša radosť hráčom

2022-12-07

Segment herných smartfónov prešiel v posledných rokoch veľkými zmenami. Herné zariadenia sú teda teraz výrazne kompaktnejšie, krajšie, funkčnejšie, zlepšila sa ich autonómia a fotografické možnosti. Hrdina dnešnej recenzie má všetky vymenované kvality a môže súťažiť s protivníkmi o titul bestseller.

Doogee S99 Kontrola

Doogee S99 – odolné smartfóny sa vyvíjajú!

2022-12-06

Výrobcovia odolných mobilných asistentov z Číny sa tento rok rozhodli výrazne zvýšiť úroveň výkonu a funkčnosti svojich produktov. Dodge nezostal bokom od trendu. Hrdina dnešnej recenzie je teda skutočnou vlajkovou loďou vývojára a dokáže potešiť nielen fanúšikov aktívneho životného štýlu, ale aj hráčov s fotografmi.

Doogee V30 Kontrola

Doogee V30 - technológie pre každý vkus a farbu

2022-12-06

Čínskej spoločnosti Doogee ťažko vyčítať vážnosť prístupu k svojim produktom. Spoločnosť starostlivo analyzuje trh a snaží sa vyrábať moderné smartfóny, ktoré nie sú bez mnohých konkurenčných výhod. Ich nová vlajková loď sa teda spolieha nielen na silu a výkon, ale aj autonómiu, mimoriadne zaujímavú funkčnosť a dobre navrhnutý dizajn.

Realme GT Neo 5 Kontrola

Realme GT Neo 5 - vlajková loď za polovičnú cenu

2022-12-05

Čínska spoločnosť Realme zrýchľuje tempo rozširovania ponuky smartfónov, no na kvalitu jej produktov nemá tento proces takmer žiadny vplyv. Hrdinom dnešnej recenzie je najnovšia podvlajková loď, ktorej nečakané vydanie prekvapilo fanúšikov značky aj konkurentov, pretože takúto kombináciu ceny a výkonu vidieť len zriedka.

Xiaomi Redmi 11A Kontrola

Xiaomi Redmi 11A – viditeľné, ale nie dostatočné zmeny

2022-12-04

Cenovo najdostupnejšie smartfóny radu Redmi od známeho čínskeho výrobcu Xiaomi sa neraz stali medzinárodnými hitmi. Modely 5A a 8A vynikli obzvlášť výrazne v zozname takýchto zariadení, ktoré v čase vydania poskytovali vynikajúce displeje, slušnú autonómiu a dobré procesory od Qualcommu. Bohužiaľ, nasledujúce produkty nie vždy splnili očakávania publika. Hrdina dnešnej recenzie tiež nedosahuje štandardy stanovené jeho významnými predchodcami.

Xiaomi Poco X5 Pro Kontrola

Xiaomi Poco X5 Pro – príliš dobré, aby to bola pravda?

2022-12-04

Podznačka čínskej spoločnosti Xiaomi s názvom Poco už od svojho vzniku plní sny ekonomických, no zároveň náročných používateľov. Väčšina smartfónov vyrobených spoločnosťou sa vyznačovala neuveriteľnou hodnotou za peniaze, ktorá bola pre oponentov jednoducho neprístupná. Hrdina dnešnej recenzie zodpovedá rovnakému popisu na 100%.

Xiaomi Redmi K60E Kontrola

Xiaomi Redmi K60E – používa iba overené riešenia

2022-12-02

Čínska spoločnosť Xiaomi sa nebojí experimentovať, no o potenciálnych hitoch v najznámejších radoch smartfónov výrobcu takéto slová neplatia. Tu vývojár používa iba tie komponenty a dizajn, ktorých úspech je stopercentne istý. Preto hrdina dnešnej recenzie neprinesie revolúciu v cenovom segmente, ale rozhodne si získa pozornosť niekoľkých miliónov milovníkov mobilnej elektroniky.

Ulefone Armor 12S Kontrola

Ulefone Armor 12S - získavanie šancí na úspech

2022-12-01

Čínska spoločnosť Ulefone vie, ako vytvoriť nielen kvalitné, no zároveň divácky zaujímavé smartfóny, mnohým modelom však chýba k titulu bestseller len pár ťahov. Zdá sa, že hrdina dnešnej recenzie sa rozhodol túto situáciu napraviť.

OnePlus Nord CE 3 Kontrola

OnePlus Nord CE 3 – márne očakávania

2022-12-01

Fanúšikovia čínskej spoločnosti OnePlus sa tešili na novú generáciu rozpočtového radu smartfónov. V rokoch 2021-2022 sa svetoznámemu vývojárovi podarilo vydať takmer tucet bestsellerov s vynikajúcou hodnotou za peniaze. Bohužiaľ, hrdina dnešnej recenzie sa stal ešte jednoduchším ako jeho predchodca.

Oppo Find N2 Kontrola

Oppo Find N2 - snaha o vedenie

2022-11-30

Čínska spoločnosť Oppo sa nebojí experimentovať a bojovať s najznámejšími výrobcami smartfónov. Vývojár teda vydáva pokračovanie radu drahých vyklápacích telefónov, ktoré má ešte vyššiu cenovku, no zároveň vylepšený výkon, fotografické možnosti a funkčnosť. Môže sa takáto novinka stať komerčne úspešnou a získať si lásku miliónov ľudí? Otázka je ťažká.

Vivo IQOO 11 Kontrola

Vivo IQOO 11 je najlepší v mnohých aspektoch

2022-11-29

Moderné publikum na trhu smartfónov je ťažké prekvapiť aj vlajkovými produktmi, no výrobcovia na celom svete sa stále snažia zvyšovať výkon a funkčnosť zariadení, priniesť niečo nové do kompaktnej elektroniky. Čínska spoločnosť Vivo sa teda pokúsila premeniť exteriér novinky a urobiť ju neuveriteľne vyváženou.

Oppo Reno 9 Pro 5G Kontrola

Oppo Reno 9 Pro 5G - krásne zvonku aj zvnútra

2022-11-27

Dobre navrhnutý smartfón je skutočne dôležitým faktorom úspechu zariadenia, no moderný používateľ je čoraz vyberavejší. Teraz sofistikované publikum nemôže prilákať výnimočne krásny obraz, potrebuje výkon, funkčnosť a autonómiu. Našťastie sa hrdina dnešnej recenzie môže pochváliť všetkým vyššie uvedeným.

Oppo Reno 9 Kontrola

Oppo Reno 9 – keď je ťažké odolať kúpe

2022-11-27

Prečo sú niektoré smartfóny neuveriteľne obľúbené, kým na iné náročné publikum v priebehu niekoľkých mesiacov zabudne? Jedným z dôvodov úspechu je nielen kompetentný marketing, ale aj vyváženosť zariadenia, ktoré jednoducho musí spájať krásu, výkon a autonómiu. Hrdina dnešnej recenzie sa snaží pridať do zoznamu rozumnú cenu.

Honor 80 Pro Kontrola

Honor 80 Pro – fotografická vlajková loď a nič viac

2022-11-25

Čoraz viac ľudí odmieta na natáčanie využívať plnohodnotné fotoaparáty. Dôvodom sú zlepšujúce sa fotografické možnosti moderných smartfónov. Najmä v tejto oblasti pokročili vlajkové lode, pripravené ohromiť sofistikovaných fotografov aj večernými zábermi. Medzi takéto telefóny patrí aj hrdina dnešnej recenzie, ktorý so sebou nesie aj množstvo ďalších konkurenčných výhod.

Honor 80 Kontrola

Honor 80 – podvlajková loď bez kompromisov

2022-11-25

Čínska spoločnosť Honor dočasne stratila schopnosť vytvárať skutočne vyvážené smartfóny z hľadiska ceny, funkčnosti a krásy exteriéru. Takže rady vlajkových telefónov zo 60. a 70. rokov získali veľa kontroverzných recenzií a jednoducho zaostali za svojimi legendárnymi predchodcami. Našťastie je hrdina dnešnej recenzie oveľa zaujímavejší a relevantnejší.

Doogee S41 Pro Kontrola

Doogee S41 Pro - rozširuje funkčnosť, ale nie výkon

2022-11-25

Čínska spoločnosť Doogee pokračuje v rozširovaní ponuky bezpečných smartfónov. Na rad prišli zástupcovia nižšej cenovej kategórie. Vzhľad nových čipsetov a fotomodulov by mohol výrazne zvýšiť atraktivitu produktov, no vývojár sa rozhodol ísť inou cestou. Bude sa kupujúcim páčiť aktualizované zariadenie? Poďme na to.

Vivo X90 Kontrola

Vivo X90 - základná verzia bezchybného smartfónu

2022-11-23

Čínska spoločnosť Vivo nevýslovne teší svojich fanúšikov vlajkovými telefónmi radu X. Dokonca aj jeho najdostupnejší zástupcovia neuveriteľne kombinujú špičkový výkon, inovatívny dizajn a desiatky ďalších konkurenčných výhod, ktoré vám budú dvakrát drahšie analógy závidieť. Hrdina dnešnej recenzie nezmenil tradície série. Jediná škoda je, že sa nevieme dočkať globálnej konfigurácie zariadenia.

Oppo Reno 9 Pro+ Kontrola

Oppo Reno 9 Pro + - dokonalosť pre lacných kupujúcich

2022-11-20

Vlajkové smartfóny sú žiadúcou záležitosťou pre milióny fanúšikov prenosnej elektroniky, no nie každý si môže takéhoto mobilného asistenta dovoliť. Dôvody na opustenie telefónov najvyššej cenovej kategórie môžu byť rôzne, ale ak bude špičkový výkon a široká funkčnosť realizovaná v gadgete lacnejšie, bude jednoducho nemožné odolať jeho nákupu. Práve s touto myšlienkou bol vytvorený hrdina dnešnej recenzie.

Blackview A85 Kontrola

Blackview A85 - perfektný lacný smartfón?

2022-11-19

Čínska spoločnosť Blackview priniesla za posledný rok svojim fanúšikom množstvo príjemných prekvapení. Prekvapivý je najmä fakt, že výrobca vytvoril niekoľko vynikajúcich telefónov naraz v segmente nízkej ceny. Hrdina dnešnej recenzie patrí do tejto skupiny vynikajúcich rozpočtových zariadení.

Xiaomi 14 Pro Kontrola

Xiaomi 14 Pro je smartfón najvyššej úrovne

2022-11-18

Čínska spoločnosť Xiaomi sa šikovne vyrovnáva s tvorbou telefónov v akomkoľvek hodnotovom segmente, sú to však vlajkové lode výrobcu, ktoré vyvolávajú najväčší obdiv medzi publikom. Kombinácia najnovších technológií, vynikajúcej montáže a dizajnu prepracovaného do najmenších detailov rezonuje v srdciach miliónov kupujúcich, takže hrdina dnešnej recenzie má všetky šance na predaj v pôsobivom náklade.

Xiaomi 14 Kontrola

Xiaomi 14 - ešte kompaktnejší a výkonnejší

2022-11-18

Čínska spoločnosť Xiaomi vie veľa o znameniach a poverách. Svetoznámy výrobca sa teda rozhodol preskočiť smolné číslo 13 v rade svojich vlajkových smartfónov a zároveň „dohnať“ z hľadiska digitálneho označenia ako verziu svojho softvéru MIUI, tak aj sériu telefónov od odporcu zastúpeného spoločnosťou Apple Corporation. Zároveň sú všetky konkurenčné výhody predchádzajúceho modelu nielen zachované, ale aj vylepšené vývojárom.

Meizu 20 Kontrola

Meizu 20 - nová éra pre zabudnutú spoločnosť?

2022-11-17

Meizu Corporation už dávno nie je jedným z lídrov v tomto odvetví a každý rok stráca fanúšikov značky aj vo svojej domovine. Skutočná kúpa organizácie automobilkou Geely však dáva výrobcovi nádej na prinavrátenie bývalej slávy. A hrdina dnešnej recenzie môže byť prvým krokom k návratu kedysi obľúbeného vývojára.

Vivo X90 Pro+ Kontrola

Vivo X90 Pro+ - prémiové potešenie

2022-11-17

Vlajková loď smartfónov od čínskej spoločnosti Vivo vždy spájala vyspelú technológiu, kvalitné montážne materiály a komponenty, ako aj premyslený dizajn. A aj keď sa skúsení výrobcovia občas pomýlia, spomínaný vývojár jednoducho nedokáže divákov sklamať.

Realme 10 Pro+ Kontrola

Realme 10 Pro+ – zmeny, ktoré sú viditeľné na pohľad

2022-11-17

Čínska spoločnosť Realme urobila začiatkom tohto roka takmer nemožné, a to, vydala cenovo dostupný smartfón s vlajkovými fotografickými schopnosťami. Produktívny a štýlový telefón s fotoaparátom si rýchlo získal srdcia miliónov ľudí. Podarilo sa však výrobcovi vytvoriť dôstojného nasledovníka hitu? Odpoveď nebola taká jednoznačná.

OUKITEL WP21 Kontrola

OUKITEL WP21 - brutalita na maximum

2022-11-17

Čínska spoločnosť Oukitel pokračuje v rozširovaní ponuky smartfónov s ochranou proti prachu a vlhkosti podľa štandardov IP68. Je však pekné vidieť, že nastáva nielen kvantitatívny, ale aj kvalitatívny rast produktov značky. Takže hrdina dnešnej recenzie je pripravený poskytnúť neslušne veľkú autonómiu a slušnú funkčnosť pre stredný cenový segment.

Motorola Moto X40 Kontrola

Motorola Moto X40 – nie znovuobjavenie volantu

2022-11-14

Za posledných pár rokov dokázala Motorola svojich fanúšikov neraz prekvapiť výbornými smartfónmi vo všetkých cenových kategóriách. Výnimkou nie je ani segment vyššej hodnoty. Rad telefónov s indexom X30 spájal nielen pôsobivý výkon, nádherný firemný dizajn, ale aj rozumnú cenu. Modely nestratili svoj význam, takže ich nasledovník nedostal zásadné zmeny. Ale je nepravdepodobné, že absenciu výrazných metamorfóz bude náročné publikum vnímať negatívne.

OnePlus 11 Pro Kontrola

OnePlus 11 Pro – šialene atraktívny

2022-11-13

S každou generáciou sú vlajkové smartfóny OnePlus technologicky vyspelejšie, krajšie a funkčnejšie. Developer zároveň prakticky nemení svoju cenovú politiku, vďaka čomu každým dňom rastie počet fanúšikov značky. Hrdina dnešnej recenzie má všetky šance urobiť výrobcu ešte obľúbenejším.

Huawei P60 Kontrola

Huawei P60 – konzervatívny ideál

2022-11-13

Technológia nestojí na mieste, takže štandardné monoblokové smartfóny sú nahradené analógmi so skladacími displejmi, predné kamery sa stávajú doslova neviditeľnými. Hrdina dnešnej recenzie sa napriek statusu vlajkovej lode nie je pripravený chváliť žiadnymi inováciami, no každý jej aspekt bol dovedený k dokonalosti.

Realme 10 5G Kontrola

Realme 10 5G - nedostatok potrebných zmien

2022-11-12

Globálna hospodárska kríza, obrovská miera inflácie a mnohé ďalšie faktory sťažujú život výrobcom smartfónov. Preto je ťažké zachovať starú cenovú politiku, na ktorú si používatelia zvykli. Preto aj známi vývojári vyrábajú produkty, ktoré sa mierne líšia od predtým vydaných modelov.

Blackview A52 Kontrola

Blackview A52 - autonómia a dizajn ako hlavné výhody

2022-11-11

Vybudovať skutočne úspešný low-end smartfón nie je jednoduché. Potreba udržiavať primerané náklady vedie ku kompromisom, ktoré nie vždy schvaľuje náročné publikum. Hrdina dnešnej recenzie sa tiež nezaobišiel bez vážnych zjednodušení, no v rukáve má ešte pár tromfov.

Samsung Galaxy A54 5G Kontrola

Samsung Galaxy A54 5G - starý dobrý priateľ

2022-11-10

Kórejská spoločnosť Samsung za posledných pár rokov výrazne zmenila sériu A svojich smartfónov. Ak teda prvé modely smerovali výhradne do segmentu nízkej ceny, tak ich nasledovníci zachytili aj strednú cenovú kategóriu. Telefóny A50, A51, A52 a A53 boli vždy úspešné vďaka atraktívnemu dizajnu a vyváženosti technických vlastností, takže niet divu, že hrdina dnešnej recenzie má rovnaké prednosti a pokračuje vo víťaznom pochode.

OnePlus Ace 2 Kontrola

OnePlus Ace 2 – zmeny, na ktoré každý čakal

2022-11-09

Čínska spoločnosť OnePlus nedávno potešila svojich fanúšikov novým radom smartfónov Ace. Jeho súčasťou boli zástupcovia stredného cenového segmentu, ktorí sa snažili skĺbiť takmer vlajkový výkon a slušnú funkčnosť. Hrdina dnešnej recenzie si osvojil nielen výhody svojich predchodcov, ale poskytuje aj oveľa zaujímavejšie fotografické príležitosti.

Xiaomi Redmi A11 Kontrola

Xiaomi Redmi A11 – nová éra lacných smartfónov?

2022-11-08

Čínska spoločnosť Xiaomi nedávno obnovila výrobu skutočne dostupných telefónov. Prvým zástupcom najnižšieho cenového segmentu bol model A1 (Plus), ktorý mal základnú funkčnosť a príjemný exteriér. Jej nasledovník sa snaží do zoznamu pridať vylepšený výkon a fotografické možnosti.

Vivo IQOO Neo 7 SE Kontrola

Vivo IQOO Neo 7 SE – od dobrého k lepšiemu

2022-11-07

Čínska spoločnosť Vivo čoraz viac uvoľňuje svoje produkty po celom svete, no najlepší predstavitelia radu smartfónov často zostávajú v krajine. Hrdinom dnešnej recenzie je podvlajková loď spoločnosti zameraná výlučne na domáci trh v Číne. Avšak mimo nebeskej ríše by sa gadget mohol stať hitom.

Honor Magic 5 Kontrola

Honor Magic 5 je dokonalý, no vzácny smartfón

2022-11-06

Čínska spoločnosť Honor stabilne vyrába desiatky vynikajúcich produktov po celom svete, no nezabúda ani potešiť obyvateľov svojej domoviny technologickými novinkami. Bohužiaľ pre fanúšikov mobilnej elektroniky z iných krajín sú niekedy takéto zariadenia oveľa zaujímavejšie ako ich medzinárodné náprotivky. Hrdina dnešnej recenzie je toho jasným potvrdením.

Realme 10 Ultra Kontrola

Realme 10 Ultra – skočte do segmentu vlajkových lodí

2022-11-06

Čínska spoločnosť Realme niekedy robí mimoriadne riskantné veci, ktoré nie vždy očakávate od značky s dosť zdržanlivou organizačnou politikou. Hrdinom dnešnej recenzie mal byť teda len vylepšený zástupca rozpočtovej línie výrobcu, no v skutočnosti sa ukázal ako skutočný zabijak vlajkových lodí.

Realme 10 Kontrola

Realme 10 - krásna stagnácia

2022-11-04

Značná časť fanúšikov mobilnej elektroniky je zvyknutá na to, že každá ďalšia generácia radov smartfónov je doslova vo všetkých ohľadoch lepšia ako tá predchádzajúca. Takýto trend však, žiaľ, nie vždy vidno v produktoch čínskej spoločnosti Realme. Hrdina dnešného prehľadu momentu je teda ešte jednoduchší ako jeho úspešní predchodcovia.

Xiaomi Redmi Pad Kontrola

Xiaomi Redmi Pad je skvelé zariadenie dostupné pre každého

2022-11-03

Tablety čínskej spoločnosti Xiaomi si neustále nachádzajú milióny kupcov po celom svete. Dôvodom tohto úspechu je schopnosť developera robiť správne a takmer nepostrehnuteľné kompromisy a vo výsledku optimálny pomer ceny a kvality. Nie je o ňu ukrátený ani hrdina dnešnej recenzie zameranej na segment nízkej strednej hodnoty.

Doogee X98 Kontrola

Doogee X98 je lacný smartfón so zameraním na výdrž batérie

2022-10-27

Čínska spoločnosť Doogee nezabúda na ľudí s obmedzeným rozpočtom, ktorí neustále uvoľňujú dobré lacné zariadenia. A aj keď ich funkčnosť má ďaleko od vlajkovej lode, takéto produkty sú stále pripravené vážne uľahčiť život používateľom. A hrdina dnešnej recenzie nie je výnimkou.

OnePlus Nord N300 5G Kontrola

OnePlus Nord N300 5G – príliš všeobecný?

2022-10-26

Fanúšikovia čínskej spoločnosti OnePlus sú zvyknutí na to, že doslova každý nový model značky je mimoriadne konkurencieschopný a relevantný. Smartfóny v segmente nízkej strednej ceny sa však získavajú od spoločnosti, ktorá nie vždy spĺňa potreby fanúšikov. Podobný osud bohužiaľ neunikol ani hrdinovi dnešnej recenzie.

Xiaomi Redmi Note 12 Pro Kontrola

Xiaomi Redmi Note 12 Pro - fotoaparáty ako hlavná zbraň

2022-10-26

Používatelia smartfónov so systémom Android sú čoraz náročnejší na svojich mobilných asistentov, a to bez ohľadu na ich cenu. Takže aj pre popredných výrobcov je ťažké predať jednoducho vyvážený telefón v strednom cenovom segmente bez zjavných konkurenčných výhod. Preto aj známa čínska spoločnosť Xiaomi musí publikum zakaždým prekvapiť. A zdá sa, že hrdina dnešnej recenzie to dokáže.

Recenzia smartfónu Xiaomi Redmi Note 12 Pro+

Xiaomi Redmi Note 12 Pro+ – nečakané prekvapenia

2022-10-26

Staršie modely radu Note od čínskej spoločnosti Redmi (podznačka Xiaomi Corporation) sa za posledných pár rokov výrazne priblížili k segmentu vlajkových lodí z hľadiska dizajnu, výkonu a funkčnosti. Hrdina dnešného prehľadu zdokonaľuje fotografické príležitosti, čo umožňuje značné úspory pre sofistikovaných fotografov.

Doogee X98 Pro Kontrola

Doogee X98 Pro – nevyhnutné minimum

2022-10-25

Prekvapivé je, že moderné publikum je čoraz náročnejšie na low-end smartfóny. Je na to veľa dôvodov, no medzi tie hlavné patrí postupný technologický pokrok a čoraz častejšie zavádzanie mobilných asistentov do každodenného života ľudí. Ak ešte pred pár rokmi mal lacný telefón iba telefonovať a prijímať správy, dnes je to fotoaparát, kompaktná herná konzola a náhrada za mnohé iné vychytávky. Všetky naznačené úlohy sa, aj keď so striedavým úspechom, snaží splniť aj hrdina recenzie.

Cubot Pocket 3 Kontrola

Cubot Pocket 3 - kompaktný a charizmatický

2022-10-24

Čínska spoločnosť Cubot si dobre uvedomuje, že na to, aby si našla svoje publikum na tak konkurenčnom trhu so smartfónmi, potrebuje riskovať a experimentovať. Skúsený výrobca sa teda rozhodol potešiť tú časť populácie, ktorá sa snaží nájsť lacný, malý, ale funkčný telefón bez vážnejších kompromisov. A hrdinovi dnešnej recenzie tento popis celkom vyhovuje.

Xiaomi 12 Lite 5G NEKontrola

Xiaomi 12 Lite 5G NE – náhle a dramatické zmeny

2022-10-24

Čínska spoločnosť Xiaomi vie prekvapiť, aj keď dnes takéto veci robí a nie tak často. Svetoznáma korporácia sa teda rozhodla urobiť nie jednoduché, ale naozaj rozsiahle vylepšenie svojho už obľúbeného modelu smartfónu. Čo konkrétne používateľ dostane za nie až taký veľký príplatok?

UMIDIGI A13 Pro Max 5G Kontrola

UMIDIGI A13 Pro Max 5G - krása doplnená o výkon

2022-10-19

Dizajnéri čínskej spoločnosti Umidigi svoje platy nevychádzajú nadarmo. Korporačné smartfóny sú vždy štýlové a atraktívne, bez ohľadu na cenovú kategóriu. Prepracovaný dizajn sa však, žiaľ, v týchto zariadeniach nie vždy spája s výkonnými CPU a ďalšími aspektmi úspešných moderných telefónov. Ale hrdina dnešnej recenzie zjavne nie je jedným z týchto modelov.

Ulefone Power Armor 18T Kontrola

Ulefone Power Armor 18T – je to naozaj skutočná vlajková loď?

2022-10-18

Čínska spoločnosť Ulefone sa snaží dávať pozor nielen na smartfóny v segmente nízkej a strednej ceny, ale aj na drahšie modely. Bohužiaľ, nie všetci zástupcovia najvyššej nákladovej kategórie boli u výrobcu komerčne úspešní. Hrdina dnešnej recenzie sa však pravdepodobne stane obľúbencom publika vďaka zvýšenému výkonu a vylepšeným fotografickým schopnostiam v porovnaní so svojimi predchodcami.

Ulefone Armor 17 Pro Kontrola

Ulefone Armor 17 Pro - vyrobiteľnosť plus sila

2022-10-17

Čínska spoločnosť Ulefone dokáže vzbudzovať rešpekt. Výrobca sa síce nedokázal preraziť medzi najúspešnejšie korporácie v Nebeskej ríši, no fanúšikov neustále teší vyváženými a aktuálnymi smartfónmi. Okrem toho je zreteľný pokrok v kvalite použitých komponentov a ich súlade s potrebami náročného publika. Hrdina dnešnej recenzie teda pravdepodobne nebude kritizovaný v rámci svojej cenovej kategórie.

Prehľad smartfónov Cubot Note 30

Cubot Note 30 - dôležité vylepšenia pre všetkých

2022-10-16

Najnovšie lacné smartfóny od čínskej spoločnosti Cubot zanechali kritikov a publikum so zmiešanými emóciami. Na jednej strane sa produkty vývojára výrazne zlepšili z hľadiska dizajnu a mali množstvo konkurenčných výhod, na druhej strane sa zariadenia často vyznačovali zjavnými nedostatkami, ako napríklad softvérovými problémami. Výrobca zohľadnil želania používateľov a väčšinu chýb opravil.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20