Telefonické recenzie

Recenzia smartfónu Xiaomi Redmi Note 11 4G Global

Xiaomi Redmi Note 11 4G Global - problém vysokých očakávaní?

2022-01-26

Čínska spoločnosť Xiaomi sa etablovala ako líder na trhu, ktorý publiku každoročne predstavuje produkty s nehoráznym pomerom ceny a kvality. Nič však netrvá večne, takmer všetky korporácie chcú postupne zvyšovať svoje zisky. Hrdinu dnešnej recenzie možno len ťažko nazvať nevydareným smartfónom, avšak nedostatok citeľného pokroku v porovnaní s jeho predchodcom a zvýšenú cenovku budú mnohí fanúšikovia značky vnímať negatívne.

Recenzia smartfónu Xiaomi Redmi Note 11s

Xiaomi Redmi Note 11s - kontroverzné rozhodnutia v segmente

2022-01-26

Každým rokom je publikum na trhu so smartfónmi čoraz sofistikovanejšie. Je ťažké prekvapiť kupujúcich, ktorí sú zvyknutí dostávať mimoriadne krásne a funkčné modely aj v strednej cenovej kategórii. Čínska spoločnosť Xiaomi sa snažila do novinky priniesť vylepšené fotografické možnosti, stačí to však na komerčný úspech? Poďme na to.

Recenzia smartfónu OnePlus Nord 2T

OnePlus Nord 2T - voliteľné vylepšenie

2022-01-26

Rýchlo sa rozvíjajúci trh so smartfónmi vyžaduje, aby výrobcovia neustále dopĺňali sortiment predávaných zariadení a aktualizovali ich technické vlastnosti. Niekedy sa však vývojárom podarí vydať také modely, ktoré zostávajú konkurencieschopné po dlhú dobu bez výrazných vylepšení. Možno aj preto sa hrdina dnešnej recenzie prakticky nelíši od svojho predchodcu.

Recenzia smartfónu OnePlus 10 Ultra

OnePlus 10 Ultra - zlepšenie dokonalosti

2022-01-26

Vydanie pokračovania vlajkového smartfónu niekedy stojí výrobcov priam titánske úsilie. Proces finalizácie telefónu je obzvlášť náročný, keď predchodca získal lichotivé recenzie od publika a kritikov a nevyznačoval sa veľkým počtom nedostatkov. Podobná situácia nastala aj pri známej čínskej spoločnosti Vanplas. Čo konkrétne sa vývojár rozhodol na novom produkte zmeniť, aby naň upútal pozornosť kupujúcich?

Recenzia smartfónu Lenovo Halo

Lenovo Halo - diskrétny herný smartfón

2022-01-25

Android smartfóny zamerané na hráčov sa síce predávajú v miliónových kópiách, no stále sa nepáčia celému publiku. Jedným z hlavných dôvodov tohto správania ľudí je chytľavý, príliš svetlý dizajn, ktorý pravdepodobne nebude vyhovovať všetkým a všetkým. Čínska spoločnosť Lenovo sa rozhodla zmeniť situáciu a vydať zariadenie, ktoré je svojím štýlom prísne, poteší výkonom aj funkčnosťou a dedikovanými dotykovými spúšťovými klávesami pre pohodlné hranie.

Recenzia smartfónu Blackview A95

Blackview A95 - pekný klonový útok

2022-01-25

Čínska spoločnosť Blackview sa pred časom pustila do rozširovania ponuky smartfónov na prelome nižšieho a stredného cenového segmentu. Model A90 sa ukázal ako mimoriadne vyvážený a lacný, čo ovplyvnilo jeho popularitu. A aj keď sa telefón nestal celosvetovým hitom, výrobcovi sa úroveň predajov páčila, a tak o niečo neskôr podobné zariadenia jednoducho spadli spod dopravníka spoločnosti. Jedným z nich je hrdina dnešnej recenzie.

Recenzia smartfónu Samsung Galaxy F23 5G

Samsung Galaxy F23 5G je obrovský krok vpred

2022-01-24

Smartfón s modelovým indexom F22 od kórejskej spoločnosti Samsung si veľkú obľubu publika nezískal. Dôvodom bol priemerný výkon a zastaraný dizajn. Výrobca sa rozhodol tieto nedostatky napraviť v hrdinovi dnešnej recenzie. Naozaj sa zariadenie zlepšilo a oplatí sa ho kúpiť za vyššiu cenu?

Recenzia smartfónu Oppo Reno8 Pro

Oppo Reno8 Pro - všetko je o vzhľade

2022-01-23

Čínska spoločnosť Oppo sa nebojí experimentovať. Dizajnový koncept Reno-line sa teda počas svojho vývoja niekoľkokrát dramaticky zmenil. A tento rok sa vývojár rozhodol znova aktualizovať vzhľad svojich produktov a zároveň vážne pracoval na rovnováhe technických charakteristík. Hrdinom dnešnej recenzie je jeden z týchto nových produktov.

Recenzia smartfónu UMiDIGI Bison GT2

UMiDIGI Bison GT2 - menšie straty

2022-01-23

Čínska spoločnosť Umidigi pokračuje vo vývoji rady odolných smartfónov Bison. Okrem nízkonákladových modelov je v sérii teraz aj množstvo zariadení v strednom cenovom segmente. Hrdinom dnešnej recenzie je zjednodušená verzia vlajkovej lode, ale zmeny nie sú také kritické a cena je výrazne nižšia.

Recenzia smartfónu OnePlus 10R

OnePlus 10R - vysnívaná podvlajková loď?

2022-01-22

Rok 2021 sa ukázal byť pre čínsku spoločnosť Vanplas pomerne paradoxným rokom. Používatelia aj kritici boli teda naklonení nie vlajkovým lodiam spoločnosti, ale prístupnejším predstaviteľom jej sortimentu. Napríklad model 9R stál menej a zároveň ponúkal širokú funkčnosť a špičkový výkon. Hrdina dnešnej recenzie sa stal pokračovaním spomínaného telefónu, snaží sa ešte viac rozvinúť konkurenčné výhody svojho predchodcu.

Recenzia smartfónu ZTE Nubia Z40 Pro

ZTE Nubia Z40 Pro - fotografická revolúcia

2022-01-22

Čínska spoločnosť ZTE naďalej stráca na popularite na trhu so smartfónmi, no vedenie korporácie stále dúfa, že sa mu podarí opäť získať vedúcu pozíciu, ktorú mala pred desiatimi rokmi. Výrobca sa teda rozhodol urobiť všetko pre to, aby aktualizovaná vlajková loď spoločnosti dostala technologicky najpokročilejšie kamery pre dnešok. Podarilo sa kedysi populárnemu vývojárovi vytvoriť dokonalý telefón s fotoaparátom?

Recenzia smartfónu Nokia G21

Nokia G21 - stáva sa relevantným

2022-01-21

Nokiu je dnes ťažké považovať za lídra na trhu, rovnako ako nie je jednoduché vymenovať aspoň niekoľko bestsellerov, ktoré vydala za posledný rok. Neúspechy však nútia slabých vzdať sa a silní ich len podnecujú bojovať. Možno aj preto hrdina dnešnej recenzie vyzerá oveľa konkurencieschopnejšie.

Recenzia smartfónu Xiaomi Redmi Note 11 Pro 4G

Xiaomi Redmi Note 11 Pro 4G - zmeny, ktoré sa nebudú páčiť každému

2022-01-20

Xiaomi už niekoľko rokov agresívne rozširuje svoju ponuku smartfónov, vďaka čomu sa v ich rozmanitosti dá veľmi ľahko zmiasť. Aktuálny ročník nebol pre vývojára žiadnou výnimkou, a tak aktualizovaný Note-line bude obsahovať takmer tucet modelov. Hrdina dnešnej recenzie by mal byť hlavným bestsellerom výrobcu v Európe a SNŠ, ale niektoré zjednodušenia na pozadí čínskeho náprotivku vyvolávajú otázky.

Recenzia smartfónu UMiDIGI Bison GT2 Pro 5G

UMiDIGI Bison GT2 Pro 5G - viditeľné vylepšenia

2022-01-19

Čínska spoločnosť Umidigi bola dlhé roky v tieni najvýznamnejších bratov, no chuť korporácie ukázať sa nevyprchala. Preto sa výrobca rozhodol predstaviť publiku aktualizované vlajkové odolné smartfóny, ktoré sú pripravené poskytnúť dobrý výkon a autonómiu za rozumnú sumu peňazí. Môže byť vývojár hrdý na hrdinu dnešnej recenzie, alebo je to len ďalší neúspešný pokus o súťaž?

Recenzia smartfónu UMiDIGI Bison GT2 5G

UMiDIGI Bison GT2 5G - získanie 5G sietí

2022-01-19

Čínska spoločnosť Umidigi sa za posledných pár rokov na trhu smartfónov skutočne neposunula dopredu, no svoju pozíciu ani nestratila. Spoločnosť pravidelne aktualizuje sortiment ponúkaných produktov a snaží sa udržať svoju relevantnosť na pozadí mnohých odporcov. Hrdina dnešnej recenzie je teda jedným z najdrahších telefónov výrobcu a poteší pokročilou funkčnosťou spojenou s príchodom podpory frekvencií 5G.

Recenzia smartfónu Xiaomi Redmi K50 Universe

Xiaomi Redmi K50 Universe - vesmírna vlajková loď

2022-01-18

Čínska spoločnosť Redmi (podznačka Xiaomi) už niekoľko rokov teší verných fanúšikov nielen smartfónmi nízkeho a stredného cenového segmentu, ale aj tej najvyššej nákladovej kategórie. Vývojár však dodnes neuvoľnil skutočné vlajkové zariadenia, ktoré môžu za rovnakých podmienok konkurovať najlepším analógom od značiek A. Hrdina dnešnej recenzie opravuje toto nešťastné opomenutie.

Recenzia smartfónu Honor 70 Pro

Honor 70 Pro - Budú zákazníci teraz spokojní?

2022-01-18

Adaptácia nezávislej spoločnosti Honor na nové trhové podmienky má ďaleko od ideálu. Spoločnosť, známa smartfónmi strednej a najvyššej cenovej kategórie, teda vydala dve pomerne priemerné vlajkové lode v rade, ktoré neprekvapili sofistikované publikum výkonom a fotografickými schopnosťami. Rozhodol sa výrobca napraviť urobené chyby alebo naďalej sklamal základňu verných fanúšikov?

Recenzia smartfónu Oppo Find X5 Lite

Oppo Find X5 Lite je správna stredná trieda

2022-01-17

Aký by mal byť lacný podvlajkový smartfón? S vysokou mierou pravdepodobnosti budú používatelia uplatňovať také charakteristiky ako produktívny, krásny, autonómny. Hrdina dnešnej recenzie plne vyhovuje potrebám sofistikovaného publika, zatiaľ čo model je zbavený vážnych kompromisov.

Recenzia smartfónu Vivo X80 Pro

Vivo X80 Pro - najoptimálnejšia vlajková loď?

2022-01-17

Vlajkové smartfóny niekedy vyvolávajú viac negatívnych emócií ako ich cenovo dostupnejšie náprotivky. Snaha o najlepší výkon alebo fotografické príležitosti často vedie k zjavným nedostatkom v gadgetoch. Napríklad špičkové telefóny môžu trpieť škrtením, nedostatkom autonómie a inými nepríjemnými vecami. Niekedy sa však nájdu aj modely, ktorým sa podarilo vyhnúť kritickým nedostatkom. K takýmto zariadeniam patrí aj hrdina dnešnej recenzie.

Recenzia smartfónu Vivo X80 Pro+

Vivo X80 Pro+ - vlajková loď potešenia

2022-01-17

Čínska spoločnosť Vivo si každoročne získava čoraz väčší počet fanúšikov mimo ríše stredu. Smartfóny tejto spoločnosti sa vyznačujú neuveriteľne krásnym dizajnom, špičkovým výkonom a širokou funkčnosťou, aj keď ich cenovka nepoteší skromnosťou. Malý preplatok za uvedené výhody v spojení s dobre vyvinutým softvérom však stále priťahuje publikum, takže hrdina dnešnej recenzie môže počítať s vynikajúcimi predajmi.

Recenzia smartfónu Vivo X80

Vivo X80 je zľavnená vlajková loď?

2022-01-17

Séria X smartfónov od čínskej spoločnosti Vivo je každou generáciou krajšia, technologicky vyspelejšia a často aj cenovo príjemnejšia. Potreba väčšieho pokrytia publika, ako aj udržanie konkurencie s lídrami na trhu núti korporáciu vytvárať telefóny, ktoré sú bližšie k dokonalosti. Hrdina dnešnej recenzie platí aj pre tento druh zariadení.

Recenzia smartfónu Xiaomi Poco F4 GT

Xiaomi Poco F4 GT - hry s búrkami

2022-01-15

Čínska spoločnosť Xiaomi vydáva čoraz viac smartfónov zameraných na fanúšikov Android hier. Ak sme skôr mohli vidieť takúto orientáciu výlučne v rade Black Shark, dnes sú herné telefóny dostupné aj v iných podznačkách spoločnosti. Napríklad hrdina dnešnej recenzie dokáže potešiť špičkovým výkonom a ďalšími parametrami, ktoré určite zaujmú nielen hráčov.

Recenzia smartfónu Vivo NEX 5

Vivo NEX 5 - telefón s fotoaparátom s otočkou

2022-01-15

Aktuálny rok začal pre používateľov Androidu vydaním prvých smartfónov založených na najnovších vlajkových čipsetoch, ktoré sľubovali nielen výrazný nárast výkonu, ale aj vylepšenie fotografických možností telefónov pomocou aktualizovaného softvéru, ovládačov a ďalších vecí. Odchádzajúce zariadenia však divákov ničím prevratným neprekvapili. Zmení hrdina dnešnej recenzie nejako súčasnú situáciu.

Prehľad smartfónu Motorola Edge 30 Ultra

Motorola Edge 30 Ultra - pracovitá vlajková loď

2022-01-14

Smartfón sa stal pre moderných používateľov nielen mobilným asistentom, ale aj plnohodnotným pracovným nástrojom. Fotografia, rôzne editory pre textové, fotografické a video súbory, hlasový záznamník, modem, prijímanie správ z mnohých instant messengerov - funkčnosť dnešných telefónov s Androidom je pozoruhodná svojou rozmanitosťou. Je rozšírený najmä medzi vlajkovými zariadeniami, ale Motorola sa rozhodla urobiť hrdinu recenzie ešte funkčnejším na pozadí konkurentov.

Prehľad smartfónu Huawei P50 Pocket

Huawei P50 Pocket - technologická, kompaktná, vlajková loď

2022-01-14

Čínska spoločnosť Huawei, hoci zákazom používania služieb Google v smartfónoch prišla o značnú časť svojich fanúšikov, neprišla o naakumulované rozpočtové prostriedky. Vývojár sa snaží udržať konkurencieschopnosť produktu kombináciou jeho rozumnej ceny, širokej funkčnosti a vysokého výkonu. Hrdina dnešnej recenzie teda kombinuje všetko vyššie uvedené a dopĺňa to o pokročilý tvarový faktor. Je však všetko v novom smartfóne s Androidom také ružové?

Prehľad smartfónu Xiaomi Poco F4 Pro+

Xiaomi Poco F4 Pro+ je najlepšia ponuka pre hráčov?

2022-01-13

Čínska spoločnosť Xiaomi sa rozhodla urobiť začiatok roka svojim fanúšikom skutočne bohatým. Už prvý štvrťrok teda používateľom sľubuje množstvo najrôznejších smartfónov vo všetkých cenových kategóriách. Priaznivci hier pre Android nezostali bez povšimnutia vývojára. Hrdina dnešnej recenzie v sebe spája rozumnú cenu a výborný výkon, pričom nezabúda ani na ďalšie aspekty vydareného podvlajkového telefónu.

Prehľad smartfónu Xiaomi Poco M4 Pro 4G

Xiaomi Poco M4 Pro 4G - nútené opatrenia?

2022-01-13

Niekedy sa výrobcovia smartfónov musia prispôsobiť podmienkam, ktoré im diktuje trh. Takže cena komponentov rastie zrýchleným tempom, čo sťažuje ponechanie dobre predávaných modelov bez zvýšenia ceny. Čínska spoločnosť sa rozhodla vyjsť zo situácie ako víťaz a ponúknuť miliónmi milované zariadenie s mierne zjednodušeným procesorom a bez podpory 5G sietí. Je to správny krok zo strany vývojára?

Prehľad smartfónu OnePlus 10 Pro

OnePlus 10 Pro - dôležitá pauza

2022-01-12

Deviata generácia vlajkových lodí čínskej spoločnosti Oneplas sa dôstojne predávala po celom svete a v porovnaní so svojimi predchodcami získala väčšie uznanie v Spojených štátoch a mnohých európskych krajinách. Samotné telefóny však boli z hľadiska technických vlastností dosť kontroverzné, a preto recenzie od kritikov neboli vždy čisto pozitívne, rovnako ako recenzie niektorých kupujúcich. V dôsledku toho sa výrobca rozhodol znížiť rýchlosť uvoľňovania zariadení. Ovplyvnil tento fakt kvalitu hrdinu dnešnej recenzie?

Prehľad smartfónu Meizu mblu 10

Meizu mblu 10 - pozostatky svojej bývalej popularity

2022-01-12

Mnohí skúsení používatelia Androidu s nostalgiou spomínajú na produkty čínskej spoločnosti Meizu. Pred 5-10 rokmi jeho smartfóny priaznivo vynikli na pozadí odporcov s krásnym dizajnom, originálnym rozhraním a dobrou kombináciou ceny a kvality. Zlé marketingové kampane, množstvo čudných produktov a neochota počúvať publikum však viedli k tomu, že teraz sú telefóny výrobcu viac-menej žiadané len v Číne. Vychytávky ako hrdina dnešnej recenzie sú však pripravené urobiť značku nepopulárnou v Nebeskej ríši.

Prehľad smartfónu Realme C31

Realme C31 - snaha o optimálnosť

2022-01-12

Čínska spoločnosť Realmi nezabúda ani na aktualizáciu ponuky lacných smartfónov. Požiadavky publika na lacné telefóny neustále rastú, takže spoločnosť musí správne analyzovať požiadavky používateľov a správne vypočítať náklady na nové produkty. Súdiac podľa hrdinu dnešného prehľadu, vyššie uvedené procesy sa získavajú od výrobcu, ktorý si získava na popularite.

Prehľad smartfónu Oppo A36

Oppo A36 - kombinácia nesúrodých

2022-01-10

Vyváženosť technických charakteristík v rámci cenového segmentu je možno hlavným atribútom komerčne úspešného smartfónu. O takýto ukazovateľ sa vo svojich produktoch usilujú aj málo známi výrobcovia, preto je dvojnásobne zvláštne vidieť zariadenia ako hrdina dnešnej recenzie od známych vývojárov. Čínska spoločnosť Oppo tak vytvorila jeden z najkontroverznejších gadgetov vo svojom sortimente.

Prehľad smartfónu Xiaomi Poco M5 Pro 5G

Xiaomi Poco M5 Pro 5G - spĺňajúce požiadavky

2022-01-08

M-séria smartfónov čínskej spoločnosti Poco (podznačka korporácie Xiaomi) a jej samotný vznik potešili vyváženosťou ceny a kvality, no žiadny z jej predstaviteľov nepriniesol revolúciu v cenovom segmente, keďže F1, X3 a iní to raz urobili. S vydaním recenzného hrdinu sa situácia nezmení, pretože vývojár jednoducho vylepšil jeho početné aspekty na súčasnú úroveň.

Prehľad smartfónu Honor Magic V

Honor Magic V - zlepšenie kontroverzného tvarového faktora

2022-01-07

„Véčka“ boli asi pred 15-20 rokmi jednou z najobľúbenejších dizajnových možností pre telefóny, no postupné zavádzanie dotykových displejov viedlo k dominancii obyčajných bonbónov. Čas však nestojí, nastupujúca technológia flexibilných OLED obrazoviek dokázala oživiť zabudnutú módu. Hrdina dnešnej recenzie je skvelým príkladom toho, aký môže byť skladací smartfón v roku 2022.

Prehľad smartfónu Xiaomi 11i HyperCharge

Xiaomi 11i HyperCharge - úspech v batérii

2022-01-07

Autonómia je dôležitým kritériom pri výbere mobilného asistenta, ale bez ohľadu na to, ako dlho telefón funguje, je potrebné ho nejakým spôsobom nabíjať. Tento proces možno len ťažko nazvať rýchlym vo väčšine smartfónov s Androidom, no čínska spoločnosť Xiaomi nie je pripravená sa s týmto stavom zmieriť a predstavila hrdinu dnešnej recenzie, ktorý má nabíjaciu kapacitu rekordných 120 W.

Prehľad smartfónu Realme 9i

Realme 9i je skvelé riešenie pre nenáročných používateľov

2022-01-07

Funkčnosť moderných smartfónov každým dňom rastie. Táto skutočnosť robí mobilných asistentov čoraz dostupnejšími. Dnes je aj relatívne lacný telefón pripravený poskytnúť funkcie, ktorými sa pred pár rokmi mohli pochváliť len vlajkové lode. Hrdina dnešnej recenzie neprináša do hodnotovej kategórie nič nové, ale gadget sa z toho nezhoršuje.

Prehľad smartfónu Nokia G400

Nokia G400 - správne akcie

2022-01-06

Za posledných pár rokov spoločnosť Nokia stratila značný počet verných fanúšikov, pretože smartfóny tejto korporácie boli v mnohých ohľadoch horšie ako rozhodnutia ich oponentov, pokiaľ ide o optimalizáciu softvéru a funkčnosti. Táto situácia bola obzvlášť dôležitá pre stredný cenový segment. Hrdina dnešnej recenzie sa snaží napraviť súčasný stav. Vychádza však s novinkou všetko?

Prehľad smartfónu ZTE Nubia Red Magic 7

ZTE Nubia Red Magic 7 - vylepšenie vlajkovej lode hry

2022-01-06

Čínska spoločnosť ZTE už nie je obyvateľom Európy a SNŠ taká známa ako pred 5-10 rokmi. História korporácie je podobná histórii Huawei, až na to, že sa firme podarilo vyhnúť sa katastrofálnym sankciám za cenu vysokých pokút voči Spojeným štátom. Proces zotavovania sa z finančných strát bol dlhý, no teraz od výrobcu dostávame množstvo kurióznych vychytávok. Hráči si hrdinu dnešnej recenzie, ktorý má množstvo konkurenčných výhod, určite zamilujú.

Prehľad smartfónu Vivo IQOO 9

Vivo IQOO 9 - salva nových produktov

2022-01-06

IQOO-séria smartfónov čínskej spoločnosti Vivo mala vždy veľký potenciál, no jej možný úspech bol často limitovaný nedostatkom globálnych verzií zariadení a ich malým sortimentom. Ak prvý problém zostáva z väčšej časti relevantný, výrobca sa snaží aktívne bojovať proti druhému.

Prehľad smartfónu Vivo Y01

Vivo Y01 - cenovo dostupné a krásne

2022-01-05

Technológie nestoja, požiadavky používateľov sa vyvíjajú spolu s nimi. Ak teda pred niekoľkými rokmi kupujúci chceli od lacného smartfónu iba spúšťať aplikácie, ktoré sú nenáročné na zdroje, dnes publikum potrebuje funkčnosť a dokonca aj atraktívny dizajn. Hrdina recenzie má tiež všetky vyššie uvedené parametre.

Prehľad smartfónu Oppo A96 5G

Oppo A96 5G - dizajn, ktorý zaujme

2022-01-05

Čínska spoločnosť Oppo bola vždy známa svojou schopnosťou vyrábať krásne smartfóny vo všetkých cenových segmentoch. V priebehu rokov sa zručnosť dizajnérov výrobcu len posilnila, ako je možné vidieť pri pohľade na hrdinu dnešnej recenzie. Ale rovnako krásny je gadget vo vnútri?

Prehľad smartfónu Realme GT2 Pro

Realme GT2 Pro - vlajková loď bez zbytočných funkcií

2022-01-05

Prvý zástupca vlajkovej lode smartfónov radu GT od spoločnosti Realmi dokázal dobyť publikum špičkovým výkonom a absenciou kritických nedostatkov za rozumnú cenu, hoci jeho funkčnosť bola niekedy obmedzená na pozadí drahých analógov. Nasledujúce telefóny v sérii z väčšej časti patrili do kategórie strednej hodnoty, no snažili sa zachovať konkurenčné výhody svojho predchodcu. Hrdina recenzie sa snaží ešte viac rozvinúť prirodzenú dôstojnosť línie.

Prehľad smartfónu Realme GT2

Realme GT2 - odstránenie závad

2022-01-05

Prvý smartfón radu GT od čínskej spoločnosti Realmi dopadol úspešne. Šialená kombinácia špičkového výkonu a relatívne nízkej ceny urobila telefón veľmi obľúbeným medzi hráčmi, no nie vždy boli bežní používatelia spokojní s fotografickými možnosťami a materiálmi tela. Výrobca sa rozhodol tieto nedostatky napraviť a priblížiť hrdinu dnešnej recenzie k ideálu.

Prehľad smartfónu Samsung Galaxy S21 FE 5G

Samsung Galaxy S21 FE 5G je vlajková loď, nie ich zabijak

2022-01-04

Kórejská spoločnosť Samsung tento rok trochu prekvapila radom vlajkových smartfónov. Jeho mladší zástupca teda prešiel v porovnaní s predchodcom množstvom zjednodušení a získal napríklad plastové puzdro. Výrobca vypočul rozhorčenie publika a rozhodol sa vydať cenovo dostupnejší podvlajkový model, ktorý si zachováva mnohé z výhod originálu. Čo ste však z novinky museli vystrihnúť?

Prehľad smartfónu Asus Zenfone 9 Flip

Asus Zenfone 9 Flip - zvýšenie produktivity

2022-01-03

Niekedy je pre výrobcov smartfónov naozaj ťažké vytvoriť pokračovanie úspešného produktu. Keď má telefón pokročilé technické vlastnosti, množstvo inovatívnych dizajnových riešení a množstvo ďalších výhod, vývojári môžu len mierne aktualizovať pracovný vzorec.

Prehľad smartfónu Vivo V23 Pro

Vivo V23 Pro - elegantný a produktívny

2022-01-03

V-sériu smartfónov čínskej spoločnosti Vivo možno len ťažko nazvať mimoriadne úspešnou či šialene populárnou, no jej predstavitelia si vždy našli fanúšikov ako v Číne, tak aj v zahraničí. Navyše pre druhú kategóriu ľudí sa nestala prekážkou ani absencia globálnej verzie zariadení. Hrdina recenzie nebude výnimkou z dôvodu harmonickej kombinácie výkonu, dobre navrhnutého dizajnu a dobrej autonómie.

Prehľad smartfónu Vivo V23

Vivo V23 - vylepšenia všade

2022-01-03

Aké by malo byť pokračovanie komerčne úspešného smartfónu? Mnoho ľudí odpovie, že by chceli vidieť funkčnejší, produktívnejší, autonómnejší a krajší model, ale všetky vyššie uvedené sa v aktualizovaných telefónoch objavujú veľmi zriedka. Našťastie bol hrdina dnešnej recenzie príjemnou výnimkou z tohto pravidla.

Prehľad smartfónu Asus Zenfone 9

Asus Zenfone 9 - v snahe o individualitu

2022-01-02

Vlajkový rad smartfónov od taiwanskej spoločnosti Asus prešiel v poslednom období pomerne veľkými zmenami. Ôsma generácia gadgetov sa rozhodla prekvapiť fanúšikov značky svojou kompaktnosťou (model bez indexov) a skladacím fotoaparátom (Flip), zatiaľ čo hrdina dnešnej recenzie sa snaží zaujať vynoveným dizajnom a novými technologickými čipmi.

Prehľad smartfónu Vivo Y21T

Vivo Y21T - keď sa kompromisy zmenia na nevýhody

2022-01-02

Čínska spoločnosť Vivo vie, ako vytvárať vyvážené smartfóny, na ktorých sa ťažko hľadá chyba, no niekedy majú chyby aj uznávaní majstri. Známy vývojár sa teda pokúsil znížiť náklady na hrdinu dnešnej recenzie na segment nízkej strednej ceny, ale niektoré zjednodušenia sa stali kritickými.

Prehľad smartfónu ASUS ROG Phone 6

ASUS ROG Phone 6 - pokračovanie v pohybe s prúdom

2022-01-01

Spoločnosť Asus len ťažko môže označiť rad herných smartfónov ROG za skutočne ziskový, no dopyt po ňom existuje dodnes. Zariadenia série sa vyznačovali neodcudziteľnými výhodami aj nevýhodami charakteristickými pre takmer všetky generácie zariadení. Na danú cenovú kategóriu priemerné fotografické možnosti, trochu predražená cenovka a svojrázny dizajn boli vyčítané aj fanúšikom vývojára, no zdá sa, že výrobca len kráča po zabehnutých koľajach.

Prehľad smartfónu Blackview OSCAL S60 Pro

Blackview OSCAL S60 Pro - nudné zlepšenie

2021-12-30

Počínanie čínskej spoločnosti Blackview nie je vždy ľahké vysvetliť. Vytvorenie novej podznačky, ktorá vyrába v podstate podobné produkty, vydanie mnohých podobných smartfónov v rovnakej cenovej kategórii, podivný marketing je neúplný zoznam nelogických krokov výrobcu. Hrdina recenzie tiež vyvoláva množstvo otázok.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14