Telefonické recenzie

Prehľad smartfónu Xiaomi Poco C31

Xiaomi Poco C31 vôbec nie je to, čo sa očakávalo

2021-09-26

Priaznivci Poco, podznačky slávnej čínskej spoločnosti Xiaomi, netrpezlivo očakávali septembrové uvedenie nových produktov tejto značky na trh. Korporácia sa však namiesto dlho očakávaného pokračovania radu X rozhodla predstaviť verejnosti rozpočtovejší smartfón. Zaslúži si novinka pozornosť alebo nevyhnutnosť jej existencie vyvoláva vážne otázky?

Prehľad smartfónu Samsung Galaxy M52 5G

Samsung Galaxy M52 5G - zostatok hodný nákupu

2021-09-25

Kórejská spoločnosť Samsung dokázala za posledných niekoľko rokov výrazne zlepšiť produkty segmentu nižších a stredných cien. Teraz lacné smartphony tejto značky ľahko konkurujú čínskym súperom, pokiaľ ide o dizajnovú krásu a funkčnosť. Hrdina dnešnej recenzie sa snaží poskytnúť maximálnu kombináciu výkonu, autonómie a kvality zobrazenia pre hodnotovú kategóriu. Funguje táto ambiciózna novinka dobre?

Prehľad smartfónu Meizu 18S

Meizu 18S je strašidelný bestseller

2021-09-25

Popularita čínskej spoločnosti Meizu v krajinách Európy a SNŠ už nie je taká vysoká ako pred niekoľkými rokmi. Smartfóny s vynikajúcim dizajnom a množstvom konkurenčných výhod sa teraz kvôli finančným problémom vývojára predávajú výlučne v Číne s príslušným softvérom. Ale modely ako hrdina dnešnej recenzie sa mohli rozptýliť v miliónoch kópií.

Prehľad smartfónu Meizu 18x

Meizu 18x - neočakávaný vedľajší príznak

2021-09-24

Na čínsku spoločnosť Meizu už používatelia Androidu z Európy a SNŠ do značnej miery zabudli. Len o niekoľko rokov úspešná spoločnosť stratila konkurenciu voči iným značkám A kvôli priemernej podpore produktov a problémom so softvérom a marketingom. Výrobca sa teraz zameral výlučne na čínsky trh, ale aj pre obyvateľov Stredného kráľovstva bolo vydanie hrdinu dnešnej recenzie prekvapením.

Prehľad smartfónu Xiaomi Poco X4 Pro

Xiaomi Poco X4 Pro - radosť hráčov

2021-09-24

Podznačka čínskej spoločnosti Xiaomi s názvom Poco už od svojho počiatku teší kupujúcich neuveriteľným výkonom za rozumnú cenu. A hoci vývojári niekedy musia urobiť značné kompromisy, aby dosiahli tento výsledok, časom sa takéto situácie stávajú menej bežnými. Hrdina dnešnej recenzie je toho jasným potvrdením. Milovníkom hier pre Android sa bude páčiť.

Prehľad smartfónu Doogee X96

Doogee X96 - keď sa zjednodušovanie robí márne

2021-09-23

Čínska spoločnosť Dodge svoje návyky nemení. Láska výrobcu k umelému rozšíreniu sortimentu vydaním ďalších verzií zariadení nezmizla. Hrdina dnešnej recenzie sa teda zbavil predpony Pro v názve a mierne stratil funkčnosť a výkon, pričom úplne prijal koncepciu dizajnu. Je takéto zariadenie relevantné alebo je lepšie preplatiť niekoľko desiatok dolárov za technologicky vyspelejšieho predchodcu?

Prehľad smartfónu Vivo IQOO Z5

Vivo IQOO Z5 - bestseller pre domáci trh

2021-09-23

Konanie výrobcov smartfónov je niekedy ťažké vysvetliť. Napríklad čínska spoločnosť Vivo necháva veľa úspešných modelov na predaj iba v Číne, aj keď doslova bezvýznamné prispôsobenie sa európskym krajinám a SNŠ by mohlo vývojárovi priniesť pôsobivý zisk. Popísaná situácia sa stala hrdinovi dnešnej recenzie.

Prehľad smartfónu Ulefone Armor X8i

Ulefone Armor X8i je odolný a ekonomický asistent

2021-09-23

Život obrovského počtu ľudí na celom svete je veľmi aktívny kvôli svojmu povolaniu alebo koníčku. Bežné smartfóny nie sú prispôsobené drsným podmienkam ich používania; prípadný kontakt s vodou alebo pád môžu spôsobiť smrť milovaného zariadenia. To je pravdepodobne dôvod, prečo si telefóny s plnou ochranou proti prachu a vlhkosti podľa noriem IP68 získavajú stále väčšiu popularitu. Hrdina dnešnej recenzie tvrdí, že dobré predaje sú aj kvôli funkčnosti a dostupnej cene.

Prehľad smartfónu Xiaomi Black SharK 4S Pro

Xiaomi Black Shark 4S - menšie zmeny

2021-09-22

Podznačka čínskej spoločnosti Xiaomi zameraná na výrobu herných smartfónov nesedí nečinne. Vydanie nových produktov oponentmi prinútilo korporáciu upraviť už vytvorené vlajkové lode aktuálneho roka. Túžba zachovať cenovú politiku zároveň ovplyvnila skutočnosť, že hrdina dnešnej recenzie sa od svojho predchodcu líši len málo.

Prehľad smartfónu Xiaomi Civi

Xiaomi Civi - otváranie nových obzorov

2021-09-22

Vytvorenie samostatného radu smartfónov je vážnou udalosťou a zároveň testom pre akéhokoľvek výrobcu. Zariadenia série by mali nápadne vyčnievať na pozadí iného sortimentu a zároveň vyhovovať potrebám veľkého počtu potenciálnych kupujúcich. Hrdina dnešnej recenzie sa prekvapivo s úlohami vyrovnáva v mnohých ohľadoch.

Prehľad smartfónu Samasung Galaxy A13 5G

Samasung Galaxy A13 5G - nezabúdať na fotoaparáty

2021-09-21

Kórejská spoločnosť Samsung za tie roky vážne vylepšila svoje smartfóny strednej triedy. Z zariadení s nízkymi funkciami so zjavnými nedostatkami sa relatívne lacné telefóny zmenili na mimoriadne vyvážené a konkurencieschopné produkty. Spoločnosť sa však nezastavila a rozhodla sa poskytnúť cenovo dostupné smartphony Android s pôsobivými fotografickými schopnosťami.

Prehľad smartfónu Motorola Moto E40

Motorola Moto E40 - rozpočtové, neobvyklé, zaujímavé

2021-09-21

Spoločnosť Motorola rozhodne túži po tom, aby sa presadila na trhu nízkonákladových smartphonov s operačným systémom Android a vnútila svojim lídrom konkurenciu tvárou v tvár spoločnostiam Xiaomi, Samsung a Realme. Hrdina dnešnej recenzie sa teda pokúša skĺbiť autonómiu, funkčnosť a fotografické schopnosti, ktoré nie sú pre tento segment zlé. Došlo k určitým kompromisom, ale mnohé rozhodnutia výrobcu si zaslúžia súhlas.

Prehľad smartfónu Realme V11s

Realme V11s - výlučne pre hry?

2021-09-20

Vyrobiť perfektný smartphone strednej triedy je fantastická vec ako jednorožec. Udržanie rovnováhy v každom aspekte vedie k zvýšeniu výrobných nákladov, takže výrobca bude musieť stále šetriť. Ak sa však zariadenie zameria na určitý komponent, jeho šance na nájdenie kupujúceho sa výrazne zvýšia. Presne to urobila čínska spoločnosť Realmi s hrdinom dnešnej recenzie. Nehrala sa však spoločnosť s predstavením novinky príliš?

Prehľad smartfónu Blackview BL8800

Blackview BL8800 - keď sa autonómia stane nepotrebnou

2021-09-19

Séria odolných smartfónov najvyššieho cenového segmentu od čínskej spoločnosti Blackview sa za posledné roky vážne zmenila. Významné zlepšenie funkčnosti a výkonu, transformácia vzhľadu - to je malý zoznam zmien, ktoré sa týchto telefónov dotkli. Niekedy však túžba urobiť z miniaplikácií najlepšie vo svojej triede ide proti samotnému výrobcovi.

Prehľad smartfónu Blackview A95

Blackview A95 - pekný útok klonov

2021-09-19

Čínska spoločnosť Blackview sa pred časom pustila do rozšírenia ponuky smartfónov na prelome segmentov nižšej a strednej ceny. Model A90 sa ukázal byť mimoriadne vyvážený a lacný, čo ovplyvnilo jeho popularitu. A aj keď sa telefón nestal svetovým hitom, výrobcovi sa úroveň predaja páčila, a tak o niečo neskôr podobné zariadenia jednoducho vypadli spod dopravníka spoločnosti. Jedným z nich je hrdina dnešnej recenzie.

Prehľad smartfónu Honor Play 20 Pro

Honor Play 20 Pro - smartfón, ktorý nikto nepotrebuje?

2021-09-18

Jedným z kľúčov úspechu produktu je jeho správne umiestnenie. Tak či onak, produkt musí mať potenciálneho kupujúceho, ktorý uspokojí požiadavky, na ktoré bude odoslaný. Čínska spoločnosť Honor sa pri tvorbe hrdinu dnešnej recenzie bohužiaľ neriadila podobnými princípmi. Je problematické presne pochopiť, komu sa vydaný smartfón s Androidom bude páčiť.

Prehľad smartfónu UMiDIGI A11S

UMiDIGI A11S - odstránenie všetkých nepotrebných a nielen?

2021-09-18

Čínska spoločnosť Umidigi si dizajnový koncept smartfónov radu A11 rozhodne zamilovala a rozhodla sa rozšíriť rad o ďalšie zariadenie. Hrdina dnešnej recenzie mieri do nižšieho cenového segmentu, a preto musel výrobca upustiť od mnohých technologických funkcií a urobiť množstvo vážnych kompromisov. Je novinka príliš oklieštená?

Prehľad smartfónu Realme C25Y

Realme C25Y - šetrenie na všetkom

2021-09-17

Bez kompromisov nie je možné vytvoriť smartphone na prelome segmentov nižších a stredných nákladov, pretože zisk vývojára bude skrytý v nákladovej cene. Výrobca sa však vždy musí uskromniť a neprekročiť hranicu, za ktorou sa potenciálny hit zmení na niečo, čo je znížené vo funkčnosti a ďalších parametroch. Hrdina dnešnej recenzie je bohužiaľ blízko k možnému zlyhaniu v mnohých ukazovateľoch.

Prehľad smartfónu F150 H2022

F150 H2022 - zvláštna podznačka, ale zaujímavé smartfóny

2021-09-17

Čínska spoločnosť Aukitel sa hlboko cíti ako jeden z lídrov v tomto odvetví. Pravdepodobne sa preto výrobca rozhodol oddeliť firmu na výrobu lacných bezpečných smartfónov od materskej spoločnosti. A aj keď sa ukázalo, že názov novej značky je mimoriadne nejednoznačný, jej výrobky zatiaľ nespôsobili vážnu kritiku.

Prehľad smartfónu Realme Q5 Pro

Realme Q5 Pro - ďalšie opakovanie

2021-09-16

Čínska spoločnosť Realmi sa snaží konkurovať najsilnejším hráčom na trhu, pričom rozumne rozdeľuje svoj rozpočet. Korporácia teda používa obzvlášť úspešné modely smartfónov niekoľkokrát, kým stratia svoj význam. Hrdina dnešnej recenzie teda opakuje predtým vydané GT Neo takmer o 100%, s výnimkou niekoľkých menších bodov.

Prehľad smartfónu Xiaomi 11T Pro

Xiaomi 11T Pro - zničený ideál?

2021-09-16

Vlajkové smartfóny Xiaomi s indexom T mali vždy obrovský počet kupujúcich, pretože zariadenia spájali rozumnú cenu, prepracovaný dizajn a širokú funkcionalitu. V týchto telefónoch však takmer vždy chýbalo doslova pár drobností, aby sa stali kultovými. A zdá sa, že táto situácia neobišla ani hrdinu dnešnej recenzie.

Prehľad smartfónu Xiaomi 11T

Xiaomi 11T - od jedinečnosti k priemernosti?

2021-09-16

Vlajkové smartphony čínskej spoločnosti Xiaomi s 10T indexmi sa stali skutočným potešením pre fanúšikov IPS displejov. Aj keď je tento typ matice zastaraný, má množstvo funkcií a v skutočnosti konkurenčné výhody. Čas však nezastaví a nástupca vyššie uvedených modelov už získal obrazovku AMOLED. Ako však novinka teraz vynikne medzi mnohými protivníkmi?

Prehľad smartfónu Realme Narzo 50i

Realme Narzo 50i - nadmerné úspory

2021-09-15

V posledných mesiacoch čínska spoločnosť Realmi vydala niekoľko aktuálnych modelov segmentu strednej ceny naraz, ale najdostupnejšie telefóny od vývojára často nespôsobujú pozitívne emócie. Situácia je spôsobená skutočnosťou, že spoločnosť vyrába klony predtým vydaných smartfónov iba s malými úpravami. Výrobca sa rozhodol nemíňať peniaze na vývoj aktualizovaného dizajnu a technických charakteristík v hrdinovi dnešnej recenzie.

Prehľad smartfónu Huawei Nova 9 Pro

Huawei Nova 9 Pro - vlajková loď bez funkcií?

2021-09-15

Smartfóny čínskej spoločnosti Huawei už nie sú také populárne ako pred niekoľkými rokmi. A hoci je problém s komponentmi pre spoločnosť v súčasnosti skutočne vyriešený, nemožnosť používať služby Google v produktoch je vážnou prekážkou propagácie telefónov. A postupne sa znižujúci rozpočet vám už neumožňuje cenovou politikou vyvíjať tlak na konkurenciu. Hrdina dnešnej recenzie, aj keď ho teší rovnováha technických charakteristík, však pravdepodobne nebude pre divákov skutočne zaujímavý.

Prehľad smartfónu Meizu 18s Pro

Meizu 18s Pro - nepostrehnuteľná revízia

2021-09-14

Čínska spoločnosť Meizu dnes zjavne nie je najobľúbenejším vývojárom, akého sme videli pred niekoľkými rokmi. Sila a zdroje spoločnosti stačia na to, aby sa uvoľnil nie najpočetnejší obeh vlajkových smartfónov, a to ani v Číne. A zdá sa, že finančné prostriedky spoločnosti sa končia, pretože hrdina dnešnej recenzie takmer doslova kopíruje svojho predchodcu a robí v ňom veľmi skromné zmeny.

Prehľad smartfónu Lenovo K14

Lenovo K14 - smartphone, ktorý pozná svoje publikum

2021-09-14

Aké sú požiadavky moderných používateľov na lacný telefón? Obvykle sú takýmito zariadeniami „pracovné kone“, ktoré môžu pracovať niekoľko dní bez nabíjania, prijímať hovory, správy SMS a správy Messenger a tiež fungovať ako modem alebo prehrávač. Hrdina dnešnej recenzie dokonale vyhovuje daným požiadavkám a dokonca ponúka vylepšenú funkcionalitu. Stačí to však na pôsobivý predaj?

Prehľad smartfónu Vivo V23 Pro

Vivo V23 Pro - elegantný a produktívny

2021-09-13

Séria V smartfónov čínskej spoločnosti Vivo sa dá len ťažko nazvať mimoriadne úspešnou alebo šialene populárnou, ale jej zástupcovia si vždy našli fanúšikov v Číne i zahraničí. Navyše pre druhú kategóriu ľudí sa ani nedostatok globálnej verzie zariadení nestal prekážkou. Hrdina recenzie nebude výnimkou kvôli harmonickej kombinácii výkonu, dobre navrhnutého dizajnu a dobrej autonómie.

Prehľad smartfónu Oukitel WP17

Oukitel WP17 - správny priebeh evolúcie

2021-09-13

Konkurencia na trhu odolných smartfónov strednej ceny medzi čínskymi výrobcami je extrémne vysoká. Doslova každý mesiac sa hráči objavujú s najlepším pomerom cena / funkčnosť. Len málokomu sa však podarí preraziť v rebríčku bestsellerov. A zdá sa, že hrdina dnešnej recenzie výroby spoločnosti Aukitel je takéhoto úspechu schopný.

Prehľad smartfónu Vivo IQOO Z5 Pro

Vivo IQOO Z5 Pro - potenciálny líder v segmente?

2021-09-12

Čínska spoločnosť Vivo sa v posledných rokoch dokázala na trhu so smartfónmi výrazne posunúť dopredu. Predaje spoločnosti výrazne vzrástli a taktiež sa zvýšila popularita jej produktov na celom svete. V niektorých cenových kategóriách však telefóny spoločnosti stále zaostávali za výrobkami svojich odporcov. Hrdina dnešnej recenzie redukuje taký rozdiel v triede na nulu.

Prehľad smartfónu Oppo A11s

Oppo A11s nie je ideálne pre fotografov

2021-09-12

Značná časť publika na trhu so smartfónmi vyžaduje, aby boli aj lacné modely vyvážené v každom aspekte. Bohužiaľ, ani skúsení vývojári nie sú vždy schopní robiť zázraky a urobiť perfektný telefón s Androidom na prelome segmentov nízkych a stredných cien. Hrdina recenzie od čínskej spoločnosti Oppo sa vyznačuje dobrým výkonom a autonómiou, ale radovať sa z jeho fotografických schopností je už oveľa ťažšie.

Prehľad smartfónu Oppo Reno7

Oppo Reno7 - poľské cnosti

2021-09-11

Reno-line smartfónov čínskej spoločnosti Oppo bol vždy založený na takých konkurenčných výhodách, ako je vynikajúci dizajn a úplné splnenie technických charakteristík požadovanej ceny. Hrdina recenzie nemení tradície, iba vylepšuje dané parametre. Fotografické schopnosti a autonómia zariadenia sa však v porovnaní s predchodcom zmenili len málo.

Prehľad smartfónu Motorola Moto E30

Motorola Moto E30 - rozpočet, ale vkusný

2021-09-10

Motorolu možno len ťažko nazvať lídrom na trhu, no pri výbere mobilného asistenta sa smartfóny tejto spoločnosti ťažko odpisujú. Hrdina dnešnej recenzie teda nie je nižší ako u mnohých protivníkov v cenovej kategórii, pretože poskytuje dobrý výkon aj moderný vonkajší dizajn.

Prehľad smartfónu Xiaomi CC11 Pro

Xiaomi CC11 Pro - v honbe za štýlom

2021-09-10

Smartfóny radu CC čínskej spoločnosti Xiaomi vždy zamerali pozornosť potenciálnych kupujúcich na krásu dizajnu a sofistikovanú ergonómiu. Väčšina zástupcov radu sa zároveň snažila držať krok s priamymi súpermi, pokiaľ ide o výkon a všeobecnú funkčnosť. Hrdina dnešnej recenzie je plne v súlade s vyššie uvedeným popisom a môže dúfať v pôsobivé predaje v Číne.

Prehľad smartfónu UMiDIGI Bison X10 Pro

UMiDIGI Bison X10 Pro - oplatí sa preplatok?

2021-09-09

Nákup verzie Pro smartfónu môže mať za následok rôzne výsledky. V niektorých prípadoch dosahujeme obrovský nárast funkčnosti a produktivity, v iných situáciách je niekedy ťažké pochopiť, prečo boli peniaze preplatené. A hoci hrdina dnešnej recenzie viac ako spĺňa štandardy cenovej kategórie, nie je v nej také ľahké nájsť rozdiely od predchodcu.

Prehľad smartfónu UMiDIGI Bison X10

UMiDIGI Bison X10 - dostupná aktualizácia

2021-09-09

Čínska spoločnosť Umidigi úspešne uviedla na trh nový rad smartfónov Bison s ochranou proti prachu a vlhkosti podľa štandardov IP68. Používatelia na celom svete ocenili kombináciu dostupných cien, trvanlivosti puzdra a širokej funkčnosti. Hrdina dnešnej recenzie sa snaží zachovať výkon a autonómiu svojich predchodcov a zameriava sa na ešte rozumnejšiu cenovku.

Prehľad smartfónu Oukitel C25

Oukitel C25 - smartfón s veľkým potenciálom

2021-09-08

Čínska spoločnosť Aukitel už nie je taká nápadná, ako pred niekoľkými rokmi. Smartfóny Android v strednom cenovom segmente sú zvyčajne nižšie z hľadiska technických charakteristík a ceny, zatiaľ čo zariadenia v kategórii nižších nákladov často prídu príliš monotónne a nezaujímavé. Zdá sa však, že niekedy sa do sortimentu korporácie vkradnú aj príjemné výnimky ako hrdina dnešnej recenzie.

Prehľad smartfónu ZTE Nubia Red Magic 6s Pro

ZTE Nubia Red Magic 6s Pro - maximum pre hráčov

2021-09-07

Herné smartfóny sú úzko zameranou záležitosťou, ale vďaka vzhľadu krásnych a prepracovaných hier pre Android si tieto zariadenia po celom svete nachádzajú stále viac fanúšikov. Vytvorenie gadgetu v uvedenom segmente nie je ľahká úloha ani pre veľmi skúsených výrobcov, ale čínska spoločnosť ZTE sa s takýmito úlohami dobre vyrovnala. Hrdina dnešnej recenzie nebol výnimkou z pravidla, ale pri honbe za ďalším výkonom a herným komfortom chýbali ďalšie aspekty telefónu.

Prehľad smartfónu Oukitel K9 Pro

Oukitel K9 Pro je náhle zjednodušenie?

2021-09-07

V takmer 100% prípadov znamená vydanie smartfónu s Pro-indexom ľahké vylepšenie populárneho telefónu, aby sa zachoval jeho význam pre potenciálnych kupujúcich alebo odstránili najkritickejšie nedostatky. Tento názor bohužiaľ nezdieľajú všetci výrobcovia. Čínska spoločnosť Aukitel teda v porovnaní s predchádzajúcim modelom hrdinu dnešnej recenzie v mnohých ohľadoch zjednodušila, ale zároveň zlacnila. Je to správny krok vývojára?

Prehľad smartfónu Xiaomi Redmi K40S

Xiaomi Redmi K40S - čakajúca globálna verzia

2021-09-06

Podznačka Xiaomi Redmi pokračuje v udržiavaní bývalej ideológie materskej spoločnosti a vyrába vynikajúce smartphony z hľadiska pomeru ceny a kvality. Nie všetky sa však dostávajú do krajín Európy a SNŠ. Hrdina dnešnej recenzie je tiež určený výhradne pre Čínu, ale s vysokou mierou pravdepodobnosti uvidí trhy iných krajín pod iným názvom.

Prehľad smartfónu Vivo S10e

Vivo S10e - krása, nie zbavená funkčnosti

2021-09-06

Smartfóny radu S od čínskej spoločnosti Vivo sa vždy vyznačovali pokročilým dizajnom, ktorý telefóny odlišoval od nudných protivníkov. Zariadenia linky sa však postupne zlepšovali z hľadiska technických charakteristík, fotografických schopností a ďalších parametrov potenciálne úspešných smartfónov s Androidom. V dôsledku toho by sa hrdina recenzie mohol stať svetovým bestsellerom, ale získať ho mimo Číny by bolo mimoriadne problematické.

Prehľad smartfónu Samsung Galaxy F42 5G

Samsung Galaxy F42 5G - smiešne chyby

2021-09-05

Kórejská spoločnosť Samsung nemá skúsenosti s vytváraním smartfónov stredného cenového segmentu, dokonca aj vedúci predstavitelia tohto odvetvia môžu mať chyby. Hrdina dnešnej recenzie bol teda krôčik od toho, aby sa stal skutočným hitom, ale vývojár sa rozhodol ušetriť na svojich nákladoch, aby znížil konečnú cenu. Tento akt sa s vysokou pravdepodobnosťou stane osudným.

Prehľad smartfónu Realme 8s

Realme 8s - hmatateľná metamorfóza

2021-09-04

Čínska spoločnosť Realmi dokázala za posledných pár rokov vydať niekoľko bestsellerov v strednej cenovej kategórii. Tieto smartphony sa vyznačovali zvýšenou autonómiou s pekným dizajnom a konkurencieschopným výkonom. Samozrejme, úspech gadgetov by nebol dosiahnutý bez atraktívnej cenovky. Hrdina dnešnej recenzie si zachováva všetky vyššie uvedené vlastnosti a dokonca sa ich pokúša rozvíjať.

Prehľad smartfónu Realme 8i

Realme 8i - návod na vytvorenie lacného smartfónu

2021-09-04

Čínska spoločnosť Realmi prvýkrát jednoducho ohromila používateľov systému Android množstvom veľmi konkurenčných telefónov, ktoré sú schopné bojovať za rovnakých podmienok s výrobkami takých trhových mastodontov, akými sú Xiaomi, Huawei. O niečo neskôr však súbor úspešných pomôcok začal ustupovať. Našťastie je hrdina dnešnej recenzie ukážkovým príkladom toho, čím by mal byť inteligentný mobilný asistent na prelome segmentov nízkych a stredných cien.

Prehľad smartfónu Xiaomi Redmi 10 Prime

Xiaomi Redmi 10 Prime - plus autonómia, mínus funkčnosť

2021-09-04

Čínska spoločnosť Xiaomi sa snaží svojimi výrobkami pokryť potreby stále väčšieho počtu ľudí. Niekedy teda takmer rovnaký smartphone môže vychádzať s rôznymi názvami a konfiguráciami, z ktorých sa každý líši iba v maličkostiach, ktoré sú dôležité pre konkrétnu kategóriu kupujúcich. Podobná situácia sa vyvinula aj u hrdinu dnešnej recenzie.

Prehľad smartfónu Vivo X70 Pro+

Vivo X70 Pro+ - vykročiť dopredu alebo do strany?

2021-09-03

Pokračovanie vlajkových smartfónov zvyčajne ponúka zákazníkom hmatateľné zmeny v špecifikáciách, funkčnosti a ďalších parametroch. V opačnom prípade bude chcieť novinku získať iba malý počet používateľov, zatiaľ čo majitelia predchádzajúcich špičkových modelov nebudú chcieť zmeniť svojho mobilného asistenta. Hrdina dnešnej recenzie sa na prvý pohľad veľmi nelíši od svojho predchodcu. Pri bližšom skúmaní však všetko zapadne na svoje miesto.

Prehľad smartfónu Vivo X70 Pro

Vivo X70 Pro - nekompromisná krása

2021-09-03

Vlajkové smartphony čínskej spoločnosti Vivo boli vždy preslávené prepracovaným dizajnom, ktorého myšlienky okopírujúci protivníci bez mihnutia oka skopírovali. Zdá sa, že hrdina dnešnej recenzie sa stane aj poslom módy, okrem vizuálnej príťažlivosti však gadget nesie vynikajúcu rovnováhu technických vlastností.

Prehľad smartfónu Nokia G50

Nokia G50 - neskoré zapálenie?

2021-09-02

Úspech tohto alebo toho smartfónu dnes nezávisí iba od vyváženosti jeho technických vlastností alebo od súladu ceny a kvality. Bez ohľadu na to, aký úžasný bol výrobok, ak už je na trhu veľa podobných konkurentov, cesta k slušnému predaju bude náročná. Hrdina dnešnej recenzie neohúri výkonom a funkčnosťou, ale bojovať s nespočetným počtom konkurentov nebude očividne jednoduché.

Prehľad smartfónu Honor X20 Max

Honor X20 Max - herný polovičný tablet

2021-08-31

Čínska spoločnosť Honor pokračuje v boji o každého potenciálneho kupujúceho. Rozšírenie ponuky ponúkaných smartfónov je dobrý spôsob, ako prilákať publikum k vašim výrobkom. Hrdina dnešnej recenzie by mal osloviť nielen fanúšikov veľkých displejov, ale aj zanietených hráčov. Ako však na nový produkt zareaguje druhá časť používateľov?

Prehľad smartfónu Realme GT Neo Gaming

Realme GT Neo Gaming - opakovanie zásahu

2021-08-31

Prekvapivo niekedy ani skúsení výrobcovia smartfónov nedokážu vždy predpovedať pravdepodobnosť úspechu konkrétneho produktu. Pôvodný telefón spoločnosti Realmi s Neo-indexom, neočakávane pre vývojára, sa stal v Číne skutočným bestsellerom. A dokonca aj bez globálnej verzie bol populárny v Európe a SNŠ. V dôsledku toho sa spoločnosť rozhodla transformovať už relevantný modul gadget a znova ho vydať.

Prehľad smartfónu Realme GT Neo2 5G

Realme GT Neo2 5G - pre hry a ďalšie?

2021-08-30

Pôvodný smartfón s Neo-indexom od čínskej spoločnosti Realmi si vo svojej domovine našiel obrovské množstvo fanúšikov. Telefón zároveň získalo mnoho ľudí z Európy a SNŠ, hoci model v týchto regiónoch nebol oficiálne predstavený. Dôvodom vzrušenia bola dnes vzácna kombinácia nízkej ceny, výkonu vlajkovej lode a rovnakého dizajnu. Hrdina dnešnej recenzie sa snaží v daných parametroch pokročiť ešte ďalej, zdá sa však, že globálna verzia zariadenia tiež nie je v pláne.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11