Telefonické recenzie

Xiaomi 12S Ultra Kontrola

Xiaomi 12S Ultra – keď nielen fotografie sú bezchybné

2022-06-26

Čínska spoločnosť Xiaomi sa snaží svoje produkty odlíšiť tak, aby spĺňali čo najväčší počet požiadaviek náročných používateľov. Hrdina dnešnej recenzie je zameraný na fanúšikov kvalitných mobilných fotoaparátov a snaží sa zaujať popredné miesto v populárnom hodnotení DxOMark.

Huawei Nova 10 Pro Kontrola

Huawei Nova 10 Pro – málo vylepšení?

2022-06-25

Pro verzie úspešných smartfónov sa zvyčajne líšia od svojich bežných kolegov dizajnom, funkčnosťou a výkonom. Z montážnej linky výrobcov však niekedy vychádzajú dosť zvláštne zariadenia, ktoré nielenže do značnej miery opakujú svojich predchodcov, ale majú aj množstvo kritických nevýhod pre cenovú kategóriu. Bohužiaľ, hrdina dnešnej recenzie má bližšie práve k takejto skupine telefónov.

Prehľad smartfónu ASUS ROG Phone 6

ASUS ROG Phone 6 - pokračovanie v pohybe s prúdom

2022-06-25

Spoločnosť Asus len ťažko môže označiť rad herných smartfónov ROG za skutočne ziskový, no dopyt po ňom existuje dodnes. Zariadenia série sa vyznačovali neodcudziteľnými výhodami aj nevýhodami charakteristickými pre takmer všetky generácie zariadení. Na danú cenovú kategóriu priemerné fotografické možnosti, trochu predražená cenovka a svojrázny dizajn boli vyčítané aj fanúšikom vývojára, no zdá sa, že výrobca len kráča po zabehnutých koľajach.

Prehľad smartfónov Xiaomi Poco F4

Xiaomi Poco F4 - ešte dostupnejšie a relevantnejšie?

2022-06-24

Sub-značka čínskej spoločnosti Xiaomi s názvom Poco vážne skomplikovala život mnohým výrobcom smartfónov. Neuveriteľná kombinácia nízkej ceny, takmer špičkového výkonu a veľmi dobrej funkčnosti sa pre väčšinu vývojárov stala nedosiahnuteľnou. Spoločnosť však nechce zaspať na vavrínoch a snaží sa zvýšiť svoju úspešnosť.

Huawei Nova 10 Kontrola

Huawei Nova 10 - fotografická vlajková loď s obmedzeniami

2022-06-23

Čínska spoločnosť Huawei, hoci sa neteší takej popularite, akú mala pred niekoľkými rokmi, stále predáva milióny svojich smartfónov po celom svete. Pre používateľov sú obzvlášť zaujímavé podvlajkové a vlajkové zariadenia so zameraním na dobré fotografické schopnosti. Taký je hrdina dnešnej recenzie, no nezaobišiel sa bez kritických nedostatkov.

Motorola Edge 30 Lite Kontrola

Motorola Edge 30 Lite je zjednodušený, no aktuálny smartfón

2022-06-22

Túžba spoločnosti Motorola vytvárať vyvážené produkty bez zjavných nedostatkov si zaslúži rešpekt. Takže aj juniorský model vlajkovej línie výrobcu sa ukázal ako mimoriadne konkurencieschopný a štýlový, čím vyčnieva aj medzi najobľúbenejšími súpermi.

Nokia X21 5G Kontrola

Nokia X21 5G vôbec nie je fotografická vlajková loď

2022-06-22

Niekedy môže marketing klamať. Výrobca môže propagovať svoj produkt nie celkom čestným spôsobom a sľubovať konkurenčné výhody tam, kde v skutočnosti nemajú. Podobná situácia sa stala aj s hrdinom dnešnej recenzie. A nenechajte sa oklamať optikou ZEISS.

Vivo IQOO Neo7 Kontrola

Vivo IQOO Neo7 - evolúcia lacných vlajkových lodí

2022-06-21

Séria smartfónov IQOO od čínskej spoločnosti Vivo sa vždy snažila prekvapiť používateľov vynikajúcou kombináciou ceny a kvality, čím sa každých pár generácií stala takmer revolúcia v cenovom segmente. Šancu stať sa takýmto zariadením má aj hrdina dnešnej recenzie, pretože nájsť súpera s podobnými technickými vlastnosťami je takmer nemožné.

Motorola Razr 3 Kontrola

Motorola Razr 3 - autonómia proti rekordom

2022-06-20

Túžbu spoločnosti Motorola vytvoriť krásny, kompaktný smartfón s flexibilnou obrazovkou a výkonom vlajkovej lode možno len schváliť. Korporácia však v túžbe zmenšiť veľkosť zariadenia zašla priďaleko, a preto bude hrdina dnešnej recenzie žiadať dobíjanie veľmi často.

Vivo X80 Lite Kontrola

Vivo X80 Lite - najlepšia funkčnosť za zníženú cenu

2022-06-20

Pokrok vo výkone technických charakteristík smartfónov a ich fotografických schopností umožňuje vývojárom vydať skutočne zaujímavé nové položky aj za veľmi prijateľné ceny. Hrdinom dnešnej recenzie je teda najdostupnejší telefón vlajkovej lode Vivo, avšak pri blízkom oboznámení sa so zariadením je ťažké nájsť významný rozdiel od drahých predchodcov.

ZTE Axon 41 Ultra 5G Kontrola

ZTE Axon 41 Ultra 5G - odstránenie prebytku

2022-06-19

Značný počet používateľov systému Android by chcel získať produktívny a samostatný telefón s fotoaparátom na úrovni vlajkovej lode, ale za rozumnú cenu. Najjednoduchšou možnosťou pre výrobcu, ako dosiahnuť vydanie takéhoto zariadenia, je ušetriť na funkciách, ktoré nie sú dôležité pre všetkých kupujúcich. Presne to urobila čínska spoločnosť ZTE s hrdinom dnešnej recenzie.

ZTE Axon 41 5G Kontrola

ZTE Axon 41 5G – dokonalá vedľajšia vlajková loď?

2022-06-19

Priesečník stredného a vysokého cenového segmentu trhu smartfónov nás čoraz viac teší skutočne zaujímavými produktmi s vynikajúcou kombináciou ceny a kvality. Zároveň sa dokonca aj vývojári, ktorí stratili svoje skutočne vedúce pozície, snažia vyrábať konkurencieschopné telefóny v špecifikovanej cenovej kategórii. Takže hrdina dnešnej recenzie spôsobí pozitívne emócie u 100% svojich zákazníkov.

UMiDIGI C1 Kontrola

UMiDIGI C1 – problémy s nízkymi nákladmi

2022-06-18

Lacný smartfón trh rozhodne potrebuje, pretože je po nich dopyt. Niekto berie takéto pomôcky deťom, aby neskôr nebolo na škodu vyhodiť pokazené zariadenie, iní si takéto zariadenia kupujú ako ďalšieho mobilného asistenta. Hrdina dnešnej recenzie však dostal procesor, ktorý je príliš slabý na to, aby ho pohodlne používal aj nenáročný používateľ.

Samsung Galaxy F13 Kontrola

Samsung Galaxy F13 – pripravený nájsť svojho fanúšika

2022-06-18

Kórejská spoločnosť Samsung postupne získava skúsenosti s vytváraním mimoriadne konkurencieschopných lacných smartfónov, ktoré vo svojej popularite čoskoro začnú predbiehať slávne vlajkové lode spoločnosti. Výrobca sa teda snaží poskytnúť konkurenčné výhody aj tým najlacnejším telefónom, ktorých zástupcom je hrdina dnešnej recenzie.

ZTE Nubia Red Magic 7s Pro Kontrola

ZTE Nubia Red Magic 7s Pro - vylepšenia pre najpozornejších hráčov

2022-06-17

Herné smartfóny od čínskej spoločnosti ZTE možno len ťažko označiť za zlé, no niektoré ich parametre prechádzajú z generácie na generáciu bez väčších zmien. Hrdinu dnešnej recenzie teda môžete odlíšiť od jeho predchodcu iba technickými vlastnosťami.

Doogee S61 Pro Kontrola

Doogee S61 Pro - lacné a viditeľné inovácie

2022-06-16

Čínska spoločnosť Doogee neberie publiku na trhu smartfónov chuť prekvapiť. Spoločnosť sa snaží urobiť všetko pre to, aby sa odlíšila od konkurencie a prilákala nových používateľov. Hrdina dnešnej recenzie sa teda snaží zaujať kupujúcich neobvyklými dizajnovými riešeniami a viac ako rozumnou cenou za navrhovanú funkčnosť.

UMiDIGI G1 Kontrola

UMiDIGI G1 - nedostatky, ktoré sa neodpustia

2022-06-16

Každý výrobca smartfónov sa snaží potešiť publikum a znížiť náklady na výrobu, no nájsť tú správnu mieru je niekedy neskutočne ťažké. Čínska spoločnosť Umidigi teda urobila všetko pre to, aby bol hrdina dnešnej recenzie lacnejší na výrobu, no úplne zabudla poskytnúť mu aspoň základnú úroveň výkonu.

Nothing Phone 1 Kontrola

Nothing Phone 1 - prekvapivý a obdivuhodný

2022-06-15

Čínska spoločnosť Nothing sa môže javiť ako nový hráč na trhu smartfónov, no jej majiteľ a niektorí zamestnanci sa vyznačujú obrovskými skúsenosťami v tak známej korporácii, akou je OnePlus. Charakteristickou črtou všetkých produktov spoločnosti je transparentnosť ich obalov, ktorá výrazne odlišuje produkty výrobcu od produktov oponentov. Hrdina dnešnej recenzie nebol výnimkou z pravidla, ale bude môcť potešiť kupujúceho nielen originalitou dizajnu.

Realme V20 Kontrola

Realme V20 – obete pre výkon a autonómiu

2022-06-15

Ideálne lacné smartfóny neexistujú, pretože vývojári musia robiť výrazné kompromisy, aby znížili náklady. Niekto sa zameriava na exteriér, niektorí výrobcovia - na displej či kvalitu zvuku. Hrdina dnešnej recenzie ide inou cestou, ktorá osloví isté percento divákov. Nebolo to však bez nevýhod.

ASUS ROG Phone 6 Pro Kontrola

ASUS ROG Phone 6 Pro je snom hráča

2022-06-14

Produkty ROG od taiwanskej spoločnosti Asus vždy dokázali uspokojiť potreby tých najnáročnejších fanúšikov hier. Notebooky, tablety, slúchadlá, počítačové myši – zoznam úspešných vychytávok korporácií je nekonečný, no venujme sa tomu pre nás najdôležitejšiemu, a to smartfónom. Hrdina dnešnej recenzie má za cieľ byť najkrajším a technologicky najvyspelejším herným telefónom na trhu. A zdá sa, že robí takmer všetko.

Doogee X97 Kontrola

Doogee X97 – dá sa vyvážiť lacný smartfón?

2022-06-14

Séria X telefónov od čínskej spoločnosti Doogee pozostáva z mimoriadne lacných produktov zameraných na nenáročných používateľov. V zostave však občas natrafili na zaujímavé zariadenia, ktoré sa dali použiť aj ako hlavný gadget. Takým sa snaží byť aj hrdina dnešnej recenzie, ktorý za skromné peniaze ponúka originálny dizajn a pomerne širokú funkčnosť.

Doogee S61 Kontrola

Doogee S61 - nie bez originálnych nápadov

2022-06-13

Čínska spoločnosť Doogee sa nezaobíde bez verných fanúšikov, no stále má v hospodárskej kríze ťažkosti s predajom. O tomto fakte svedčí aj pokles počtu nových modelov, ešte skromnejšie marketingové kampane. Výrobca však neklesá na duchu a snaží sa aj lacné smartfóny obdarovať individualitou. Hrdina dnešnej recenzie sa pamätá aj na zaujímavé dizajnové riešenia.

Motorola Moto G42 Kontrola

Motorola Moto G42 - autonómia, krása a trochu výkonu

2022-06-13

Smartfóny Motorola si postupne získavajú na popularite, akú mali korporačné telefóny v polovici 21. storočia. Ak však množstvo vyrobených zariadení súťaží za rovnakých podmienok s najlepšími predstaviteľmi cenových kategórií, časť sortimentu vývojára vzbudzuje menší záujem publika. Hrdina dnešnej recenzie sa teda vyznačoval každou šancou stať sa bestsellerom, ale túžba výrobcu ušetriť peniaze viedla k zvláštnemu výsledku.

Recenzia smartfónu Xiaomi Poco C40

Xiaomi Poco C40 - dlhotrvajúci, vyvážený a lacný

2022-06-12

Čínska spoločnosť Xiaomi tento rok vážne zmenila vzhľad svojich najlacnejších smartfónov. Vývojár výrazne zlepšil výkon, fotografické možnosti a množstvo ďalších parametrov zariadení a priblížil ich k úrovni, ktorú doteraz ponúkali zariadenia v strednom cenovom segmente. Hrdina dnešnej recenzie jasne ukazuje mieru zmeny.

Xiaomi Redmi Note 12 Pro Kontrola

Xiaomi Redmi Note 12 Pro - výkon ako hlavná zbraň

2022-06-12

Používatelia smartfónov so systémom Android sú čoraz náročnejší na svojich mobilných asistentov, a to bez ohľadu na ich cenu. Takže aj pre popredných výrobcov je ťažké predať jednoducho vyvážený telefón v strednom cenovom segmente bez zjavných konkurenčných výhod. Preto aj známa čínska spoločnosť Xiaomi musí publikum zakaždým prekvapiť. A zdá sa, že hrdina dnešnej recenzie to dokáže.

Motorola Moto G62 5G Kontrola

Motorola Moto G62 5G - atraktívna kráska

2022-06-11

Čínska spoločnosť Motorola za pár rokov výrazne rozšírila sériu smartfónov G, no túžba zvýšiť dojazd niekedy vedie ku katastrofálnym výsledkom. Takže niektoré novinky začali výrazne strácať na svojich susedov v cenovej kategórii, zatiaľ čo iné modely boli príliš podobné svojim predchodcom. Hrdina dnešnej recenzie spája negatívne črty oboch týchto skupín a nedostatky sa snaží ospravedlniť len nádherným dizajnom.

Xiaomi Book S Kontrola

Xiaomi Book S - pomocník pre všetky príležitosti

2022-06-11

Tablety sa v priebehu rokov stali menej populárnymi, túto skutočnosť je ťažké poprieť. Rastúca veľkosť obrazovky moderných smartfónov a nedostatok významných pokrokov vo funkčnosti spôsobujú, že tento typ mobilnej technológie je menej relevantný. Niekedy však v tomto poddruhe existujú zariadenia, ktoré dokážu nahradiť telefón a dokonca aj plnohodnotný notebook. To je to, na čo sa diváci musia sústrediť. Hrdina dnešnej recenzie je vynikajúcim predstaviteľom takýchto výnimiek.

Recenzia smartfónu Realme GT Neo 3T

Realme GT Neo 3T - dokonalosť hry

2022-06-11

Čínska spoločnosť Realmi momentálne aktívne odoberá časť publika hlavnému protivníkovi v osobe Xiaomi kvôli najlepšiemu pomeru ceny a kvality súčasných modelov. Aj na prelome stredných a vyšších cenových segmentov bude mať nový líder trhu vychytávky so špičkovým výkonom a rovnakým dizajnom. Jedno z týchto zariadení je hrdinom dnešnej recenzie.

OnePlus Nord N20 SE Kontrola

OnePlus Nord N20 SE – nie pre sofistikované publikum

2022-06-11

Čínska spoločnosť OnePlus sa snaží držať krok s priamymi konkurentmi vo väčšine parametrov, vrátane množstva vyrobených smartfónov v rôznych cenových kategóriách. Spoločnosť teda takmer nebola zastúpená v segmente najlacnejších telefónov s Androidom, takže rozhodnutie vydať lacný model za nízku cenu nebolo pre fanúšikov značky prekvapením. Funkčnosť hrdinu recenzie a jeho konkurencieschopnosť však vyvolávajú otázniky.

OnePlus 10T Kontrola

OnePlus 10T – konzervatívny výkon

2022-06-10

Čínska spoločnosť OnePlus stále patrí do kategórie A-značiek, ktoré neustále vyrábajú vysokokvalitné a mimoriadne konkurencieschopné produkty, ale ak spoločnosť začala svoju existenciu revolúciou v strednom cenovom segmente, teraz je umiernenejšia. Hrdina dnešnej recenzie teda pomaly rozvíja koncept podvlajkového smartfónu, ktorý vývojár stanovil pred niekoľkými rokmi.

Xiaomi Poco X4 GT Kontrola

Xiaomi Poco X4 GT - vydarená adaptácia

2022-06-10

Paleta smartfónov od čínskej spoločnosti Xiaomi je skutočne široká a zahŕňa modely pre každý vkus a farbu, no nedá sa uprieť fakt, že určitú časť z nej predstavujú takmer identické vychytávky. Táto situácia vzniká v dôsledku túžby vývojára prispôsobiť produkty preferenciám konkrétneho regiónu, ako aj súboru frekvencií 4G a 5G. Takže hrdina dnešnej recenzie je na 99% rovnaký ako predtým vydaný Redmi Note 11T Pro, ale je to dôvod na kritiku?

UMIDIGI Power 7S Kontrola

UMIDIGI Power 7S – je to, čo kupujúci potrebujú?

2022-06-09

Prekvapivo sa niekedy zjednodušené verzie obľúbeného smartfónu stávajú ešte lepšími ako ich predchodcovia z hľadiska ceny a kvality. Podobná situácia sa vyvinula aj s hrdinom dnešnej recenzie. Jeho cenovka sa stala citeľne demokratickejšou pri zachovaní mnohých výhod starších bratov.

UMIDIGI Bison 2 Pro Kontrola

UMIDIGI Bison 2 Pro - extra článok reťaze

2022-06-09

Túžba čínskej spoločnosti Umidigi držať krok s konkurentmi a takmer každý štvrťrok demonštrovať pridanie populárnych radov smartfónov, úroveň kvality zariadení však nie je vždy úžasná. Hrdina dnešnej recenzie teda nie je spokojný s cenovkou a z hľadiska funkčnosti sa takmer nelíši od cenovo dostupnejšieho predchodcu.

UMiDIGI Bison 2 Kontrola

UMiDIGI Bison 2 - pevný a bez skrútenia

2022-06-08

Čínska spoločnosť Umidigi sa rozhodla rozšíriť druhú generáciu radu Bison o ďalšie dva smartfóny strednej triedy. Ak však vlajkové lode série priniesli niečo nové, dodali sortimentu vývojára ďalšiu konkurencieschopnosť, potom je nepravdepodobné, že by hrdina dnešnej recenzie dostal takýto popis.

Hotwav W10 Kontrola

HOTWAV W10 - prežitie v akýchkoľvek podmienkach

2022-06-08

Moderný smartfón nie je len krásna hračka, akou ešte pred pár rokmi bola. Dnes sa tento typ telefónu stal multifunkčným mobilným asistentom, bez ktorého sa moderný človek nezaobíde. Hovory, instant messenger, surfovanie po webe, sociálne siete, editory fotografií, videí a dokumentov, snímanie fotografií a videí sú neúplným zoznamom úloh priradených vyššie uvedenému zariadeniu. A aké nepríjemné je stratiť vyššie uvedenú funkčnosť v dôsledku náhodného pádu gadgetu do vody a iných situácií vyššej moci. Vďaka Bohu, že takáto situácia obíde majiteľa HOTWAV W10.

Realme C30 Kontrola

Realme C30 – vyrobené s vkusom a inteligenciou

2022-06-08

Čínska spoločnosť Realme sa rozhodla vážne zmeniť koncept najlacnejších smartfónov vo svojom sortimente. Teraz sa vývojár snaží nešetriť na výkone a autonómii gadgetov, aby zvýšil komfort ich používania. Hrdina dnešnej recenzie je prvým z galaxie aktualizovaných zariadení, ktoré sú pripravené ohromiť pomerom ceny a kvality.

Oppo Reno 8Z 5G Kontrola

Oppo Reno 8Z 5G - model na naplnenie sortimentu

2022-06-07

Vlajková loď série smartfónov Reno od čínskej spoločnosti Oppo si vždy získala lásku publika, pretože staršie telefóny tejto línie sa ukázali ako cenovo dostupné a viac ako hodné z hľadiska dizajnovej krásy, výkonu a funkčnosti. Nie vždy sa však najlacnejšie zariadenia série mohli pochváliť takouto kombináciou kvalít, niekedy bola zmyslom ich nákupu iba podobnosť vzhľadu s drahými predchodcami. Žiaľ, podobný popis je typický aj pre hrdinu dnešnej recenzie.

Vivo IQOO 10 Kontrola

Vivo IQOO 10 - výkon bez ozdôb

2022-06-06

Čo väčšina používateľov vyžaduje od vlajkovej lode smartfónov? V 99 % prípadov bude zoznam začínať takými parametrami, ako sú prémiové stavebné materiály, sofistikovaný dizajn, pôsobivé fotografické príležitosti. Až na konci zoznamu si určité percento ľudí spomenie na spôsob bezdrôtového nabíjania a ochranu proti vlhkosti. Ak patríte k tej časti publika, ktorá tieto funkcie nepotrebuje, potom hrdina recenzie poskytne veľa pozitívnych emócií za rozumnú cenu.

Realme Pad X Kontrola

Je Realme Pad X bestsellerom so zvláštnymi riešeniami?

2022-06-04

Čínska spoločnosť Realme pokračuje v rozširovaní ponuky ponúkaných tabletov. Ak prvé modely mierili do segmentu nízkej a strednej ceny, kde boli úspešné, tak hrdina dnešnej recenzie ponúka vyššiu cenu a výrazne rozšírenú funkcionalitu spolu s výkonom vlajkovej lode. Niektoré otázky však po rozhovore so zariadením stále zostávajú.

UMiDIGI Power 7 Kontrola

UMiDIGI Power 7 - lacné, funkčné a relevantné

2022-06-04

Smartfóny od čínskej spoločnosti Umidigi vynikajú na pozadí odporcov značiek Doogee, Oukitel a podobných značiek svojim prepracovaným dizajnom a niekedy aj vyváženejšími technickými vlastnosťami. A každá nová generácia telefónov je stále konkurencieschopnejšia a zaujímavejšia. Takže hrdina dnešnej recenzie má každú šancu potešiť stovky tisíc používateľov.

Xiaomi Pad 6 Kontrola

Xiaomi Pad 6 – ešte rýchlejší, ešte relevantnejší

2022-06-03

Čínska spoločnosť Xiaomi výrazne zlepšila svoju pozíciu na trhu tabletov vďaka vydaniu niekoľkých úspešných zariadení v segmentoch strednej a vysokej ceny naraz. Na pozadí protivníkov sa gadgety vyznačovali najlepšími montážnymi materiálmi, výkonom atď. Hrdina dnešnej recenzie pokračuje v tomto trende a ponúka dovtedy nevídanú hodnotu za peniaze, ako aj množstvo nových konkurenčných výhod.

Oppo Reno8 Lite 5G Kontrola

Oppo Reno 8 Lite 5G - ťažkosti pri hľadaní kupca

2022-06-03

Fanúšikovia smartfónov v strednom cenovom segmente sú čoraz sofistikovanejší, pretože pokrok umožnil, aby aj relatívne lacné telefóny boli krásne, produktívne a originálne. Výrobcovia musia prísť s konkurenčnými výhodami pre svoje produkty, pretože bez individuality si gadget pravdepodobne nenájde svoje publikum. Bohužiaľ, je to práve originalita, ktorá hrdinovi dnešnej recenzie chýba.

Samsung Galaxy A04s Kontrola

Samsung Galaxy A04s – zmeny, ktoré je ťažké nevidieť

2022-06-02

Kórejská spoločnosť Samsung už dlho nepotešuje svojich fanúšikov lacnými smartfónmi, no rastúca konkurencia čínskych protivníkov prinútila korporáciu upraviť tie najlacnejšie zariadenia série A. Takže hrdina dnešnej recenzie je už pripravený ponúknuť funkcionalitu, ktorá uspokojí mnohých nenáročných používateľov.

Cubot Note 8 Kontrola

Cubot Note 8 - stratený v čase

2022-06-02

Záležitosti čínskej spoločnosti Cubot sa nevyvíjajú práve najlepšie, čo je viditeľné na jej produktoch. Mnohé z najnovších produktov nie sú vysoko konkurencieschopné a niektoré sú úplne mätúce. Hrdinu dnešnej recenzie by teda publikum ešte pred pár rokmi prijalo priemerne.

Honor 70 Pro+ Kontrola

Honor 70 Pro+ – lacná fotografická vlajková loď

2022-06-01

Špičkové smartfóny čínskej spoločnosti Honor vždy potešili fanúšikov výrobcu vyspelým dizajnom a pokročilými fotografickými možnosťami. Technologické zariadenia sa navyše snažili udržať primeranú cenu. A ak zástupcovia 60. série vlajkových lodí korporácie celkom nespĺňali spomínané vlastnosti, tak hrdina dnešnej recenzie ich úplne nasleduje.

Recenzia smartfónu Honor 70 Pro

Honor 70 Pro - Budú zákazníci teraz spokojní?

2022-06-01

Adaptácia nezávislej spoločnosti Honor na nové trhové podmienky má ďaleko od ideálu. Spoločnosť, známa smartfónmi strednej a najvyššej cenovej kategórie, teda vydala dve pomerne priemerné vlajkové lode v rade, ktoré neprekvapili sofistikované publikum výkonom a fotografickými schopnosťami. Rozhodol sa výrobca napraviť urobené chyby alebo naďalej sklamal základňu verných fanúšikov?

Recenzia smartfónu Honor 70

Honor 70 - konečne sa mení!

2022-05-31

Čínska spoločnosť Honor v poslednom čase poriadne pobúrila svojich fanúšikov vlajkovým radom smartfónov. Séria gadgetov z 50-tych a 60-tych rokov bola šialene krásna, no zároveň mali zjavné problémy s pomerom ceny a kvality a famózne fotografické schopnosti radu boli nižšie ako u mnohých odporcov. Vyzerá to však tak, že nové vlajkové lode výrobcu opravujú množstvo nahromadených chýb.

Recenzia smartfónu Xiaomi CIVI 2

Xiaomi CIVI 2 - prírastok krásy

2022-05-31

Najnovší rad smartfónov Civi od čínskej spoločnosti Xiaomi sa nestal tak populárnym ako ostatní zástupcovia sortimentu výrobcu, no nemožno ho nazvať ani neúspešným. Obmedzený predaj vyplynul jednak zo zamerania modelov na čínsky trh, jednak z dôrazu na atraktívny dizajn a konštrukčné materiály bez dodatočného dôrazu na autonómiu alebo fotografické schopnosti. Našťastie sa podarilo odstrániť poslednú chybičku hrdinu dnešnej recenzie.

Ulefone Note 12 Kontrola

Ulefone Note 12 – cenová dostupnosť bez väčších kompromisov

2022-05-27

Nie všetci kupujúci chcú kúpiť vlajkovú loď smartfónu s vynikajúcim herným výkonom alebo špičkovými fotografickými schopnosťami. Častokrát sa využitie mobilného asistenta zvrhne na surfovanie po webe, prácu s nenáročnými aplikáciami a telefonovanie, s čím si hrdina dnešnej recenzie poradí. Tým však jeho prednosti nekončia.

Oppo Reno8 Pro+ Kontrola

Oppo Reno 8 Pro+ - lakomec neplatí dvakrát

2022-05-27

Vlajkové smartfóny, hoci sa stále predávajú v miliónoch kópií, postupne strácajú na aktuálnosti z hľadiska technológie a funkčnosti. Dôvodom je pokrok telefónov v strednom a stredne vysokom cenovom segmente. Hrdina dnešnej recenzie je teda z hľadiska výkonu, autonómie a fotografických možností takmer taký dobrý ako drahí súperi.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17