Recenzja / Test

Recenzja smartfona AGM A10

AGM A10 - bezpieczny głośnik Bluetooth czy pełnoprawny smartfon?

8 kwietnia 2020 17:07:04

Chińska firma AGM znana jest z doskonałych telefonów z ochroną przed kurzem i wilgocią zgodnie ze standardami IP68. Siła i montaż jej produktów są zaskakujące, ale przy różnych parametrach wszystko nie jest tak jasne. Asortyment producenta obejmuje zarówno bardzo zrównoważone, jak i zaawansowane technologicznie modele, a także rozwiązania, które są dość dziwne w tym segmencie cenowym i nie każdemu je się podobają. Niestety bohater tej recenzji jest bliżej drugiej grupy.

Recenzja smartfona Xiaomi Black Shark 3 Pro

Xiaomi Black Shark 3 Pro - tylko dla graczy

7 kwietnia 2020 12:42:07

Linia smartfonów do gier Xiaomi zawsze cieszyła się ograniczoną popularnością. Powodem niezbyt wyjątkowej sprzedaży było wyjątkowe skupienie gadżetów na grach na Androida, podczas gdy inne funkcje nie były tak imponujące w porównaniu do innych flagowców. Niestety bohater tej recenzji nie zmienił sytuacji.

Recenzja smartfona UMiDIGI S5 Pro

UMiDIGI S5 Pro - ewolucja czy krzyk rozpaczy?

4 kwietnia 2020 00:37:51

Historia chińskiej firmy Umidigi trwa prawie kilkanaście lat, ale korporacja nie może w żaden sposób dostać się do marek A. Gdzieś nie ma wystarczających środków, w niektórych przypadkach - specjalistów od optymalizacji oprogramowania. Trudno jednak nie dostrzec wysiłków projektantów, marketerów i personelu innych producentów. Bohater tej recenzji skierowany jest do środkowego segmentu cenowego, w którym twórca długo nie wypuszczał nowych produktów. I wydaje się, że firma zainwestowała prawie ostatnie środki w tę jednostkę.

Recenzja smartfona Elephone E10

Elephone E10 - gdy wydajność nie jest potrzebna

2 kwietnia 2020 20:08:27

Użytkownicy używają smartfonów na różne sposoby; spieranie się z tym faktem jest bezcelowe. Wiele osób woli nie tylko dzwonić i wysyłać SMS-y, ale także robić dziesiątki zdjęć dziennie, podczas gdy inni uwielbiają spędzać setki minut na surfowaniu po Internecie. Bohater tej recenzji jest odpowiedni dla prawie wszystkich kategorii kupujących, z wyjątkiem fanów gier.

Recenzja smartfona Meizu 17 Pro

Meizu 17 Pro - sztandarowe zmartwychwstanie

2 kwietnia 2020 15:24:04

Sytuacja finansowa chińskiej firmy Meizu jest bliska krytycznej, co znajduje odzwierciedlenie w wycofywaniu się korporacji z rynków wielu stanów i prawie całkowitym braku nowych modeli smartfonów. Jednak producent nie popadł w depresję i nadal próbuje naprawić sytuację. Bohater tej recenzji powinien pokazać publiczności, że słynny niegdyś programista wciąż może zaskakiwać.

Recenzja smartfona OnePlus Z

OnePlus Z - zmiana priorytetu

2 kwietnia 2020 00:30:46

Chińska firma Vanplas nie jest największym asortymentem smartfonów skierowanym do segmentu wysokich cen. I choć w oczach użytkowników marka kojarzy się wyłącznie z drogimi telefonami, producentowi nie sprzeciwiają się „odgryzanie kawałka” kategorii średniej ceny. I chociaż poprzednia próba u osoby Modelu X zakończyła się niepowodzeniem, bohater dzisiejszej recenzji ma szansę na sukces.

Recenzja smartfona Huawei Honor 30S

Huawei Honor 30S - narodziny hitu?

1 kwietnia 2020 20:20:53

Jednym z głównych warunków sukcesu smartfonów jakiejkolwiek korporacji jest nie podążanie za nowoczesnymi trendami, ale przewidywanie nowych. Chińska firma Huawei odnosi sukcesy w tej kwestii, a bohaterem tego przeglądu jest zapewnienie sieci 5G i doskonałej funkcjonalności w najniższej cenie, co z pewnością ucieszy nabywców w tym roku.

Recenzja smartfona Huawei Honor Play 9A

Huawei Honor Play 9A - będzie trochę drogo!

1 kwietnia 2020 17:47:58

Chińska firma Huawei powoli aktualizuje segment swoich budżetowych smartfonów, nawet jeśli uwaga publiczności skupia się bardziej na flagowych urządzeniach. Jednak najtańsze telefony korporacji w tym roku są niezwykle osobliwe, a bohater tej recenzji nie jest pozbawiony wielu znaczących wad, co pozbawia go potencjalnego hitowego tytułu.

Recenzja smartfona Xiaomi Mi 10 Lite

Xiaomi Mi 10 Lite - piękno, które nie wymaga poświęceń

30 marca 2020 11:01:27

Flagowa linia smartfonów chińskiej firmy Xiaomi zawsze zawierała urządzenia, które są wyjątkowo stylowe i wyważone pod względem ceny. Jednak ostatni przedstawiciel serii z indeksem Lite stał się prawdziwą rewolucją w tym segmencie, ponieważ nikt nie zapewnił jeszcze projektu i funkcjonalności pełnoprawnego flagowca za tak niewielką kwotę. Bohater dzisiejszej recenzji stara się nadążyć za odnoszącym sukcesy poprzednikiem.

Recenzja smartfona Xiaomi Mi 10T

Xiaomi Mi 10T - ideał jest tańszy

30 marca 2020 00:13:25

Chińska firma Xiaomi, choć jakiś czas temu ogłosiła zauważalny wzrost cen swoich flagowców, nie spieszy się z wycofaniem całego arsenału najlepszych gadżetów do segmentu premium. Znaczna liczba fanów nie będzie w stanie szybko przyzwyczaić się do zmian, więc korporacje potrzebują po prostu modeli „przejściowych”. Bohater dzisiejszej recenzji łączy wszystkie funkcje nowoczesnego flagowego urządzenia, ale nie szokuje swoją ceną.

Recenzja smartfona Xiaomi Redmi 9

Xiaomi Redmi 9 - oryginalność do kwadratu

29 marca 2020 20:36:22

Ósma generacja najtańszych smartfonów od Redmi, sub-marki Xiaomi Corporation, wywołała sporo krytyki. Nacisk w urządzeniach kładziono na autonomię, podczas gdy wydajność spadła w porównaniu z siódmym przedstawicielem linii, co nie zostało pozytywnie przyjęte. Bohater tej recenzji nie powinien wpaść w twarz zarówno pod względem czasu pracy, jak i władzy. Jednak niektóre decyzje producenta ponownie wywołają kontrowersje i niezadowolenie.

Recenzja smartfona Xiaomi Redmi Note 9 5G

Xiaomi Redmi Note 9 5G - teraz kolejna rzecz!

28 marca 2020 17:47:25

Sprzedawcy chińskiej firmy Xiaomi czasami podejmują niewiarygodnie inteligentne i zrównoważone decyzje, ale jednocześnie mogą popełniać wiele strasznych pominięć. Tak więc linia doskonałych phabletów dziewiątej generacji miała wszelkie szanse na utratę statusu najlepiej sprzedających się produktów ze względu na niewielką różnicę w charakterystyce technicznej od poprzedników i brak NFC. Ale bohater dzisiejszej recenzji naprawia niemal śmiertelną sytuację.

Recenzja smartfona Lenovo A7

Lenovo A7 - frustracja budżetowa

26 marca 2020 13:12:52

Chińska firma Lenovo jest coraz mniej zadowolona ze swoich fanów dzięki wydaniu naprawdę interesujących smartfonów. Stosunek ceny, jakości i funkcjonalności w wiadomościach o korporacji jest często gorszy niż w przypadku bezpośrednich przeciwników. Bohater dzisiejszej recenzji niestety wcale nie zmienia sytuacji.

Recenzja smartfona Cubot J9

Cubot J9 - piękna na zewnątrz, okropna w środku

25 marca 2020 21:20:49

Wydaje się, że sprawy chińskiej firmy Kubot nie są bardzo udane. Najnowsze innowacje korporacji, choć różnią się nowoczesnym wyglądem i przystępną ceną, ale nadal nie mogą zadowolić funkcjonalności nieodłącznej dla wielu swoich przeciwników. Bohater dzisiejszej recenzji jest niestety technologicznie zacofanym produktem.

Recenzja smartfona Cubot Note 10

Cubot Note 10 - tylko wygląd?

24 marca 2020 23:30:05

Nowoczesna konstrukcja smartfona jest ważnym elementem sukcesu produktu, zwłaszcza w niższym segmencie cenowym. Jednak użytkownicy stają się coraz bardziej wymagający z roku na rok i tylko jedno atrakcyjne opakowanie nie jest już w stanie ich uspokoić. Niestety, bohater tej recenzji niewiele oprócz piękna wyglądu zewnętrznego.

Recenzja smartfona Cubot King Kong CS

Cubot King Kong CS - starożytność, znowu ważna?

24 marca 2020 21:06:23

Ponowne wydanie smartfona jest bardzo rzadkim wydarzeniem, zwykle otrzymują go tylko najbardziej popularne i interesujące modele. Jednak oryginalny King Kong z chińskiej firmy Kubot można nazwać taką z dużą rozciągliwością. Ale aktualizacja systemu operacyjnego do Androida Q i znaczne obniżenie cen znacznie zwiększają atrakcyjność gadżetu.

Recenzja smartfona Xiaomi Mi 6 Classic Edition

Xiaomi Mi 6 Classic Edition - przemyślenie klasyki

23 marca 2020 23:28:13

Ponowne wydanie legendarnego smartfona jest rzadkim i bardzo ważnym wydarzeniem dla producenta, ponieważ w nowym produkcie konieczne jest połączenie zarówno rozpoznawalnych cech poprzednika, jak i parametrów istotnych dla rynku. Ale wydaje się, że doświadczona chińska firma Xiaomi jest dość zdolna do takich zadań.

Recenzja smartfona Xiaomi Redmi Note 9S

Xiaomi Redmi Note 9S - asortyment rozciągający

23 marca 2020 17:55:42

Czasami istnieje dziwne wrażenie, że chińska firma Xiaomi sztucznie zwiększa liczbę oferowanych smartfonów. Ten sam model na różnych rynkach ma różne wskaźniki, a czasami tylko niewielka zmiana właściwości technicznych niesie metamorfozy w nazwach. Bohater dzisiejszej recenzji niestety nie uniknął takiego losu.

Recenzja smartfona Oppo Realme Harzo 10

Oppo Realme Harzo 10 - ekonomiczny bestseller

21 marca 2020 13:58:19

Drugi przedstawiciel nowej linii Harzo jest nie mniej interesujący dla docelowych odbiorców, a mianowicie młodych ludzi, którzy chcą uzyskać maksymalną funkcjonalność swojego mobilnego asystenta przy minimalnych nakładach na jego pozyskanie. Jednocześnie bohater dzisiejszej recenzji jest w stanie zaspokoić potrzeby wielu graczy i fotografów z Androidem.

Recenzja smartfona Oppo Realme Narzo 10A

Oppo Realme Narzo 10A - idealny dla młodzieży

21 marca 2020 11:58:03

Jaki powinien być idealny smartfon dla młodzieży? Większość użytkowników powie, że taki gadżet powinien zostać wydany funkcjonalnie, stylowo i oczywiście niedrogo. Bohater tej recenzji doskonale pasuje do tego opisu i, co zaskakujące, jest pozbawiony jakichkolwiek słabości w kategorii cenowej.

Recenzja smartfona Huawei Nova 7 Pro

Huawei Nova 7 Pro - styl flagowy

19 marca 2020 21:24:47

Chińska firma Huawei szybko wyzdrowiała po sporach sądowych i nadal zwiększa sprzedaż, w tym w segmencie flagowym. Każdy nowy model łączy chwytliwy design, wydajność i doskonałą cenę, dzięki czemu nawet bez usług Google telefony potrafią konkurować na równych warunkach nawet z droższymi przedstawicielami rynku. Bohater dzisiejszej recenzji nie był wyjątkiem.

Recenzja smartfona Xiaomi Redmi K30 Pro Zoom Edition

Xiaomi Redmi K30 Pro Zoom Edition - nazwa musi być długa

19 marca 2020 14:08:46

Chińska firma stale zwiększa zakres oferowanych produktów, jednocześnie korzystając z coraz większej liczby indeksów, które czasem łatwo się pomylić, nawet dla oddanego fana firmy. Bohater dzisiejszej recenzji jest być może mistrzem pod względem długości imienia. Ale co skłoniło producenta do zrobienia tego?

Recenzja smartfona Xiaomi Redmi K30 Pro

Xiaomi Redmi K30 Pro - szalona moc

17 marca 2020 14:49:49

Sub-marka chińskiej firmy Xiaomi o nazwie Redmi postanowiła powtórzyć wrażenie, jakie smartfony K20 zrobiły na rynku. Jednocześnie podejście dewelopera jest nawet powtarzane: najpierw korporacja produkuje telefon, który jest prostszy w specyfikacji technicznej, a następnie wybucha publiczność niedrogim okrętem flagowym o tym samym projekcie.

Recenzja smartfona Elephone A7H

Elephone A7H - smartfon z niespodzianką

17 marca 2020 11:33:11

Liczba nowych produktów chińskiej firmy Elephone w tym roku jest zaskakująca. Przy wszystkich tych ogłoszeniach trudno jest również wyróżnić szczere telefony komórkowe. Korporacja dokłada wszelkich starań, aby zapowiadane urządzenia miały nie tylko niezapomniany wygląd i odpowiednie parametry techniczne, ale także szereg przewag konkurencyjnych. Bohater dzisiejszej recenzji nie był wyjątkiem.

Recenzja smartfona ZTE Axon 11 5G

ZTE Axon 11 5G - bezsensowne wysiłki?

16 marca 2020 20:31:56

Mieszkańcom krajów WNP udało się już zapomnieć o zamówieniu takiego producenta smartfonów jak ZTE. Ale zaledwie kilka lat temu produkty korporacji były znane, a flagowy Axon z numerem 7 w nazwie był pod wrażeniem jego wyglądu, funkcjonalności i wyjątkowego brzmienia. Co zmieniło się w krótkim czasie i czy popularny niegdyś programista może odzyskać dawną świetność?

Recenzja smartfona Blackview BV9900 Pro

Blackview BV9900 Pro - siła bez zapału

15 marca 2020 10:18:05

Segment bezpiecznych smartfonów prawdopodobnie przeszedł największą ewolucję w ciągu ostatnich kilku lat. Zmniejszenie rozmiaru, znaczny wzrost funkcjonalności i autonomii, pozytywne zmiany w designie - lista może trwać bardzo długo. Ale najważniejsze jest to, że prawie każdy okręt flagowy IP68 przynosi coś nowego. Niestety bohater dzisiejszej recenzji odnosi się do takich urządzeń z rozciągnięciem.

Recenzja smartfona Oppo Realme 6i

Oppo Realme 6i - ani ryby, ani mięsa

13 marca 2020 14:56:42

Sub-marka słynnej chińskiej firmy Oppo o nazwie Realmi powoli zdobywa coraz większą część rynku smartfonów, jednak młody producent nie może się obejść bez dziwnych działań. Tak więc prawie wszyscy przedstawiciele szóstej generacji telefonów głównej linii dewelopera znacznie przewyższali swoich poprzedników pod wieloma względami, ale brzydkie kaczątko nie było bez niego.

Recenzja smartfona Xiaomi Redmi Note 9 Pro

Xiaomi Redmi Note 9 Pro - zauważalne zmiany

12 marca 2020 13:09:11

Chińska firma Xiaomi mocno trzyma w rękach prymat w prawie wszystkich kategoriach cenowych rynku smartfonów. Jeden z głównych przeciwników w obliczu Huawei jest prawie przekroczony, ale producent nie myśli, aby przestać powiększać swoją bazę fanów. A takie telefony, jak bohater dzisiejszej recenzji, tylko przyczynią się do wzrostu liczby fanów firmy, ponieważ model znacznie przewyższa konkurentów i poprzednika.

Recenzja smartfona Xiaomi Redmi Note 9 Pro Max

Xiaomi Redmi Note 9 Pro Max - trochę Apple, szczypta Huawei

12 marca 2020 11:58:11

Producenci smartfonów lubią oglądać przeciwników i pożyczać swoje pomysły, choć nieznacznie ich modyfikują. Ktoś nazwie to częściowym kopiowaniem, ale przedstawiciele firm programistycznych zwykle zastępują to słowo terminem „benchmarking”. Nowość od Xiaomi Corporation jest zdecydowanie wykonana z myślą o najnowszych produktach konkurencji, o czym świadczy nawet sama nazwa. Jednak gadżet zawiera tylko najlepsze cechy rywali w branży.

Recenzja smartfona Ulefone Armor 7E

Ulefone Armor 7E - tańsze flagowce

11 marca 2020 18:04:00

Chińscy producenci uwielbiają używać tej samej konstrukcji urządzenia, która uzyskała aprobatę publiczności. Po jednym udanym smartfonie natychmiast pojawia się kilka jego odmian o różnych właściwościach technicznych. Bohater dzisiejszej recenzji to podręcznikowy przykład takiej sytuacji.

Recenzja smartfona AGM H2

AGM H2 - eksperyment budżetowy

10 marca 2020 12:13:00

Smartfony IP68 chronione przed kurzem i wilgocią przez chińską firmę AGM regularnie otrzymują wysokie oceny od krytyków i wyróżniają się dobrą sprzedażą na całym świecie. Jednak większość produktów firmy należy do środkowych i wyższych przedziałów cenowych na rynku, podczas gdy są to tanie telefony, które przynoszą duże zyski producentom. Bohater dzisiejszej recenzji powinien poprawić sytuację, jednak niewielkie doświadczenie dewelopera w tworzeniu niedrogich gadżetów widać w modelu gołym okiem.

Recenzja smartfona Oppo Find X2 Pro

Oppo Find X2 Pro - nadzieja umiera ostatnia

8 marca 2020 20:47:27

Chińska firma Oppo nie zapomniała zaprezentować ulepszonej wersji swojego flagowca. Nienaganna konstrukcja i wydajność będą teraz współistnieć z „pompowanymi” możliwościami fotograficznymi oraz ochroną przed kurzem i rozpryskami zgodnie ze standardami IP68. Ale czy te zmiany są warte jeszcze wyższej ceny?

Recenzja smartfona Oppo Find X2

Oppo Find X2 - klasa premium dla niedoświadczonych

8 marca 2020 19:04:16

Flagowe statki chińskiej firmy Oppo zawsze wyróżniały się zawyżonymi cenami, jednak jednocześnie godna uwagi była sprzedaż najlepszych produktów koncernu. Powodem sukcesu jest obecność wielu przewag konkurencyjnych, a także połączenie nienagannego wzornictwa i wysokiej jakości materiałów. A jeśli bohater tej recenzji nie stracił ostatnich parametrów, to dzięki ciekawym technologicznym chipom urządzenie jest przeciętne.

Recenzja smartfona Xiaomi Mi 10S

Xiaomi Mi 10S - premia za połowę ceny

7 marca 2020 13:50:57

Chińska firma Xiaomi dotrzymała obietnicy produkowania droższych, ale jednocześnie niesamowicie technologicznych flagowców. Oczywiście niektórzy fani korporacji byli zaniepokojeni tym faktem, ale jedno spojrzenie na bohatera dzisiejszej recenzji wystarczy, aby zrozumieć, jak dobra była decyzja dewelopera.

Recenzja smartfona Oppo Realme 6 Pro

Oppo Realme 6 Pro - kiedy najważniejsza jest niespodzianka

5 marca 2020 18:11:57

Sub-marka znanej chińskiej firmy Oppo o nazwie Realmi próbuje nie tylko nadążyć za ukochaną przez miliony Xiaomi, ale nawet wyprzedzić swojego słynnego konkurenta. Tak więc bohater dzisiejszej recenzji czerpie wszystko, co najlepsze z najnowszego Redmi K30 i dąży do bardziej przystępnego segmentu cenowego. Naprawdę bez kosztów?

Recenzja smartfona Oppo Realme 6

Oppo Realme 6 - łączne zmiany

5 marca 2020 15:34:57

Chińska firma Realmi nadal umacnia swoją pozycję na globalnym rynku smartfonów, próbując dogonić niezwykle popularną markę Redmi od Xiaomi Corporation. Należy zauważyć, że producent robi dużo, a nawet jego telefony budżetowe zaskakują funkcjonalnością, wyglądem i jakością. Bohater tej recenzji nie jest wyjątkiem od reguły, a jednocześnie poważnie przewyższa swojego poprzednika.

Recenzja smartfona Xiaomi Redmi 10X

Xiaomi Redmi 10X - tajemnicze zmiany

3 marca 2020 13:38:59

Chińska firma Xiaomi jakiś czas temu uczyniła sub-markę Redmi odrębną korporacją zajmującą się produkcją tańszych smartfonów. Jednak podczas żonglowania tymi samymi telefonami pod różnymi nazwami pozostały. Tak więc linia urządzeń Xiaomi, w tym Mi 5X i 6X, nagle trafiła do filii.

Recenzja smartfona Ulefone Armor X7

Ulefone Armor X7 - nieaktualne innowacje

2 marca 2020 11:33:04

Chińska firma Ulefon znacząco zmieniła proponowany asortyment tanich smartfonów. Linia wytrzymałych telefonów Armor przeszła największą ekspansję, teraz jest w stanie zaoferować kilka interesujących modeli budżetowych jednocześnie. Bohaterowi tej recenzji niestety trudno przypisać ich liczbę.

Recenzja smartfona Asus ROG Phone 3

Asus ROG Phone 3 - gra do szpiku kości

1 marca 2020 20:16:04

Od czasu pojawienia się dużej liczby interesujących i zaawansowanych technologicznie gier dla wielu graczy na Androida (Call Of Duty Mobile, PUBG, Fortnite i inne), zainteresowanie produkcyjnymi smartfonami dostosowanymi do nich znacznie wzrosło. Bohater dzisiejszej recenzji jest godną kontynuacją popularnej linii ROG i będzie najlepszym wyborem dla graczy. Ale czy warto zwracać uwagę na telefon innych użytkowników?

Recenzja smartfona Asus Zenfone 7

Asus Zenfone 7 - ewolucja technologii

1 marca 2020 16:32:52

Flagowa linia smartfonów Zenfone z tajwańskiej firmy Asus może mile zaskoczyć. Najwyższy model szóstej generacji serii wyróżniał się innowacyjnym designem, nienaganną wydajnością i autonomią, dzięki czemu wyglądał godnie na tle znacznie droższych przeciwników. Jej obserwator stara się rozwinąć mocne strony poprzednika i dodać do nich szereg innych przewag konkurencyjnych.

Recenzja smartfona Blackview BV9600E

Blackview BV9600E - sztuczne rozszerzenie zakresu

27 lutego 2020 18:37:10

Chińska firma Blackview sprzedała obecnie prawie milion smartfonów BV9600 i jej wersję Pro, co jest osiągnięciem małej korporacji. Telefony zostały docenione zarówno przez krytyków, jak i użytkowników, jednak i tak stają się przestarzałe. Dlatego deweloper postanowił wydać nieco zaktualizowaną wersję bestsellera. Ale czy zmiany są zauważalne?

Recenzja smartfona Xiaomi Mi CC10

Xiaomi Mi CC10 - walka o styl i funkcjonalność

22 lutego 2020 21:39:19

Względnie nowa linia smartfonów chińskiej firmy Xiaomi, CC, była skierowana do młodych ludzi, którzy cenią wydajność, rozsądną cenę i, co najważniejsze, piękno mobilnego asystenta. Właśnie na ten aspekt położono nacisk we wszystkich modelach serii, a bohater dzisiejszej recenzji nie będzie wyjątkiem. Jednak oprócz zewnętrznej doskonałości gadżet ma kilka innych asów w rękawie.

Recenzja smartfona Meizu 17th

Meizu 17th - okręt flagowy oszczędzania?

16 lutego 2020 23:35:29

Chińska firma Meizu ma wszelkie szanse, aby powtórzyć los LeEco, a jej przedstawiciele rozumieją sytuację. Środki przyznane przez władze chińskie nie są nieskończone, dlatego należy je optymalnie wykorzystać. I wydaje się, że bohater dzisiejszej recenzji może nie tylko odeprzeć inwestycje, ale także przynieść dobry zysk.

Recenzja smartfona Doogee X95

Doogee X95 - gdy projekt się nie zapisuje

15 lutego 2020 19:37:42

Współcześni użytkownicy Androida są dziś niezwykle wymagający. Teraz, nawet ze smartfona z kategorii niskiej ceny, publiczność oczekuje szerokiej funkcjonalności, przyzwoitej autonomii i pięknego wyglądu. Chińska firma Dougie osiągnęła ostatni punkt w swoim nowym produkcie, ale przy pozostałych parametrach wszystko jest dalekie od tak dobrych.

Recenzja smartfona Xiaomi Mi 10 Pro

Xiaomi Mi 10 Pro - niesamowita technologia

13 lutego 2020 13:55:42

Chińska firma Xiaomi nadal zaskakuje nie tylko swoich lojalnych fanów, ale całą widownię rynku smartfonów jako całości. Flagowe urządzenia korporacji zawsze charakteryzowały się niewiarygodnym stosunkiem ceny do możliwości produkcji, a jednocześnie były wyposażone w wspaniały design. Bohater tej recenzji stara się nie zmieniać tradycji, a czasem nawet zadziwia pięknem i wydajnością.

Recenzja smartfona Xiaomi Mi 10

Xiaomi Mi 10 - zachwycająco

13 lutego 2020 13:26:44

Główny smartfon dziewiątej generacji flagowców chińskiej firmy Xiaomi wyszedł interesująco, technologicznie, ale wciąż bardzo kontrowersyjnie. Wielu użytkowników Androida było rozczarowanych pogorszeniem się stanu aparatu w niektórych scenariuszach, niektórzy klienci byli niezadowoleni z rozwiązań projektowych, takich jak mocno wystające fotomoduły i wycięcie w kształcie kropli dla przedniej kamery. Deweloper wysłuchał opinii publiczności i stworzył bohatera dzisiejszej recenzji, pod każdym względem zadowalający.

Recenzja smartfona Xiaomi Redmi Note 9

Xiaomi Redmi Note 9 - wejście w „dziewięć”

10 lutego 2020 12:52:24

Sub-marka chińskiej firmy Xiaomi o nazwie Redmi staje się coraz bardziej popularna na całym świecie. Pomimo oświadczeń przedstawicieli korporacji, że ich produkty wzrosną w cenie, widzimy tylko proces odwrotny, ponieważ teraz nawet na przełomie segmentów niskich i średnich cen użytkownik otrzymuje nie tylko piękny, ale także produktywny, samodzielny telefon, praktycznie pozbawiony jakichkolwiek wad . A bohater dzisiejszej recenzji nie narusza tej zasady.

Recenzja smartfona Doogee S95

Doogee S95 - niższa cena, wyższa wyprzedaż!

7 lutego 2020 15:12:46

Chińska firma Dougie uwielbia wypuszczać kilka wersji smartfonów, które mają jeden projekt, ale różnią się funkcjonalnością, wydajnością i innymi wskaźnikami. Bohater dzisiejszej recenzji stracił indeks Pro, który charakteryzował się jego poprzednik, ale zyskał najlepszą cenę i prawie nic nie stracił.

Recenzja smartfona Oppo Realme X50 Pro

Oppo Realme X50 Pro - opcjonalny okręt flagowy

7 lutego 2020 13:28:43

Chińska firma Realmi stara się wykorzystać wszystkie możliwości walki z głównymi przeciwnikami - Xiaomi / Redmi i Huawei / Honor. Tak więc korporacja z niesamowitą prędkością produkuje niezwykle stylowe i zrównoważone smartfony w niższej i średniej kategorii cenowej, jednak producent nie zapomina o flagowym segmencie. Ale zamiast wydawać znaczne kwoty na opracowywanie nowych modeli od zera, firma postanowiła ulepszyć istniejący produkt.

Recenzja smartfona Xiaomi Redmi 9A

Xiaomi Redmi 9A - mocny, autonomiczny i niedrogi?

6 lutego 2020 20:07:16

Dla chińskiej firmy Xiaomi nic nie jest niemożliwe. Niejednokrotnie z entuzjazmem spotykaliśmy smartfony producenta w różnych segmentach cenowych, po których wydaniu przeciwnicy dewelopera musieli się poważnie pocić, aby co najmniej trochę konkurować. I wygląda na to, że chińska korporacja po raz kolejny postanowiła przeprowadzić małą, ale bardzo przyjemną rewolucję dla użytkowników.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15