Testy

Omówienie smartfona Xiaomi Redmi K30 Ultra

Xiaomi Redmi K30 Ultra - ultra-budżetowy flagowiec

3 sierpnia 2020 12:28:08

Chińska firma Xiaomi rozlewa nowe produkty jak z róg obfitości. Zwykłemu użytkownikowi łatwo będzie się zgubić w różnorodności wypuszczanych na rynek smartfonów, ale jest też przyjemny moment - wśród zaktualizowanej oferty nie ma szczerze nieudanych modeli. A jeśli kupujący nadal może dostać się do bohatera dzisiejszej recenzji, otrzyma po prostu wiele pozytywnych emocji.

Omówienie smartfona OnePlus Aurora

OnePlus Aurora - utrata indywidualności?

3 sierpnia 2020 10:58:10

Chińska firma Vanplas, która ugruntowała swoją pozycję jako doskonałe flagowe smartfony, wypuściła w tym roku kilka dość kontrowersyjnych produktów. Tak więc główne flagowce korporacji wypadły niezupełnie idealnie z punktu widzenia krytyków i zwykłych nabywców, a średniobudżetowy model Nord okazał się nie najtrwalszy i najpiękniejszy pod względem ekranu. Bohater dzisiejszej recenzji to kolejny eksperyment firmy i ma na celu jeszcze niższą kategorię cenową. Ale czy producent powinien podjąć tak desperacki krok?

Omówienie smartfona Huawei Honor 40

Huawei Honor 40 - fatalny moment

1 sierpnia 2020 19:24:40

Chińskiej firmie Huawei udało się w ostatnich latach pokonać wiele prób, ale rząd Stanów Zjednoczonych nadal ogranicza warunki korporacji. Na przykład znany na całym świecie producent praktycznie nie będzie w stanie stworzyć własnych procesorów Kirin, dlatego znaczna liczba nowych modeli będzie teraz kupować analogi od innego dewelopera. Bohater dzisiejszej recenzji nie jest wyjątkiem. Ale czy publiczności spodoba się ta zmiana?

Omówienie smartfona Realme 7

Realme 7 - dyskretne ulepszenia

1 sierpnia 2020 13:09:59

Bardzo trudno jest stworzyć inteligentną kontynuację dobrze sprzedającego się smartfona. Widzowie oczekują znacznych ulepszeń bestsellera, ale takie rzeczy zwykle mają poważny wpływ na cenę produktu. Chińska firma Realmi stanęła przed takim problemem i zdecydowała się tylko nieznacznie zmodyfikować swój hit, dzięki czemu cena pozostała praktycznie taka sama. Ale czy wymagający nabywcy zaakceptują tylko niewielkie zmiany?

Omówienie smartfona Xiaomi Redmi 10A

Xiaomi Redmi 10A - stabilność budżetowa

1 sierpnia 2020 12:10:08

Chińska firma Xiaomi nie zapomina o najbardziej przystępnym segmencie cenowym smartfonów, ale funkcjonalność urządzeń z tej kategorii nie poprawia się z biegiem lat. Tak więc bohater dzisiejszej recenzji, choć nieco zmieniony w wyglądzie, nie jest daleko zaawansowany pod względem parametrów technicznych w porównaniu z poprzednikami.

Omówienie smartfona OnePlus 8T Pro

OnePlus 8T Pro - bezbłędne i nudne

1 sierpnia 2020 11:40:17

Chińska firma Vanplas od dawna pozycjonuje się jako marka, która tworzy pełnoprawnych „flagowych zabójców”. Wydane przez dewelopera smartfony wyróżniały się niezwykłą funkcjonalnością, przystępną ceną i oryginalnym designem. Niestety, ostatnie dwa parametry są mało istotne dla bohatera dzisiejszej recenzji.

Omówienie smartfona Vivo S7

Vivo S7 - smartfon dla siebie

1 sierpnia 2020 11:10:53

Chińska firma Vivo cieszy swoich fanów ogromną liczbą nowości na każdy gust i kolor. Tak więc bohater dzisiejszej recenzji powinien zaspokoić potrzeby miłośników wysokiej jakości autoportretów, a gracze mogą zdecydowanie polubić ten model.

Omówienie smartfona Oukitel C21

Oukitel C21 - drugi oddech dla serii

1 sierpnia 2020 11:01:02

Linia C smartfonów chińskiej firmy Aukitel pogrąża się w samoreplikacji. Nawet fanom korporacji udało się zmęczyć monotonnymi modelami pod względem parametrów technicznych, nawet za skromne pieniądze. Jednak doświadczony producent dostrzegł niezadowolenie publiczności i postanowił przygotować dla kupujących miłą niespodziankę.

Omówienie smartfona Ulefone Armor 8E

Ulefone Armor 8E - idealne uproszczenie

1 sierpnia 2020 10:31:21

Chińska firma Ulefon nadal poszerza gamę oferowanych produktów, jednak proces ten jest logiczny. Tak więc w segmencie chronionych smartfonów korporacja miała lukę między niższymi i średnimi kategoriami cenowymi, którą zdecydowała się wypełnić ósmą generacją telefonów Armor. Bohater dzisiejszej recenzji również znajduje się na liście nowości i oferuje fenomenalne połączenie ceny i jakości.

Omówienie smartfona OnePlus 8T

OnePlus 8T - poprawka z dużej litery

1 sierpnia 2020 10:11:33

Około sześć miesięcy po premierze kolejnego flagowca chińska firma Vanplas prezentuje jego zmodyfikowaną wersję, która często cieszy się znacznie większym zainteresowaniem. Tak więc bohater dzisiejszej recenzji koryguje większość kontrowersyjnych aspektów swojego poprzednika, zachowując praktycznie tę samą cenę.

Omówienie smartfona Asus ROG Phone 3

Asus ROG Phone 3 - figlarny do szpiku kości

1 sierpnia 2020 09:41:45

Od czasu pojawienia się dużej liczby ciekawych i zaawansowanych technologicznie gier wieloosobowych na Androida (Call Of Duty Mobile, PUBG, Fortnite i inne), zainteresowanie smartfonami, które są produktywne i przystosowane do nich, znacznie wzrosło. Bohater dzisiejszej recenzji jest godną kontynuacją popularnej linii ROG i będzie najlepszym wyborem dla graczy. Ale czy inni użytkownicy powinni zwracać uwagę na telefon?

Omówienie smartfona Xiaomi Black Shark 3S

Xiaomi Black Shark 3S - Niewielkie zmiany?

1 sierpnia 2020 09:22:01

Smartfony do gier chińskiej firmy Xiaomi znalazły swoich odbiorców, ale nie stały się światowymi bestsellerami. Gdzieś podkręciły się możliwości fotograficzne, w niektórych modelach użytkownicy nie docenili pracy projektantów. Jednak znaczna liczba fanów drogich telefonów z Androidem była zdenerwowana brakiem płatności zbliżeniowych. Bohater dzisiejszej recenzji niestety nie zmienia sytuacji.

Omówienie smartfona Realme V5

Realme V5 - pomyślne uruchomienie nowej linii?

1 sierpnia 2020 08:53:41

Chińska firma Realmi dynamicznie poszerza gamę oferowanych produktów, podczas gdy korporacja wciąż ma znacznie więcej logiki w podziale linii modelowych niż np. Ich główni przeciwnicy Xiaomi. Tak więc bohater dzisiejszej recenzji powinien być podstawą najnowszej serii smartfonów, które oferują imponującą wydajność za rozsądną cenę.

Omówienie smartfona OnePlus Nord

OnePlus Nord - zimne obliczenia

1 sierpnia 2020 08:33:57

Chińska firma Vanplas chce, jeśli nie globalnej dominacji na rynku smartfonów, to z pewnością wzrostu liczby kupujących. Drogie flagowe telefony nie są dostępne dla każdego, więc wypuszczenie na rynek urządzeń ze średniej półki w celu poszerzenia grona odbiorców to dla producenta logiczne działanie. Bohater dzisiejszej recenzji stał się pierwszym przedstawicielem nowej, niedrogiej linii marki.

Omówienie smartfona Xiaomi Poco C3

Xiaomi Poco C3 - gdy tylko nazwa jest nowa

1 sierpnia 2020 08:14:11

Chińska firma Xiaomi niedawno przyjęła modę na wypuszczanie zasadniczo identycznych produktów pod różnymi nazwami. Na przykład jeden i ten sam model może być reprezentowany jednocześnie w asortymencie kilku submarek. Tak więc bohater dzisiejszej recenzji jest niesamowicie podobny do wydanego wcześniej Redmi 9C.

Omówienie smartfona Lenovo Legion Phone Duel

Lenovo Legion Phone Duel - od laptopów po smartfony

1 sierpnia 2020 07:54:26

Legionowa linia laptopów do gier chińskiej firmy Lenovo od wielu lat daje wiele przyjemności współczesnym graczom. Jednak rozwój branży mobilnej rozrywki zmusza deweloperów do stworzenia specjalnego „inteligentnego” telefonu o niesamowitej wydajności i futurystycznym wyglądzie. Bohaterowi dzisiejszej recenzji w tych aspektach zdecydowanie się udało.

Omówienie smartfona Realme C15

Realme C15 - zawody z zimną krwią

1 sierpnia 2020 07:33:46

Choć chińska firma Realmi to młody gracz na rynku smartfonów, to znajduje się pod skrzydłami bardzo doświadczonej korporacji Oppo, dzięki czemu budżet firmy i doświadczenie jej specjalistów są niewiarygodnie wysokie. Po wybraniu od razu takiego mastodonta jak Redmi do roli głównego konkurenta, producent stara się nie na ślepo kopiować każdego nowego produktu przeciwnika, a ulepszać niemal każdy element wypuszczanych urządzeń.

Omówienie smartfona Oppo K7 5G

Oppo K7 5G - zgodnie z modą

1 sierpnia 2020 07:15:04

Coraz popularniejsze stają się smartfony ze średniej półki z obsługą 5G, dlatego wielu producentów stara się wypuścić swój bestseller. Chińska firma Oppo postanowiła też porwać część publiczności. Bohater dzisiejszej recenzji polega na ogólnym wyważeniu parametrów i niskiej cenie. Ale czy te zalety odróżniają nowość od tła przeciwników?

Omówienie smartfona Realme X3 Pro

Realme X3 Pro - pokaz najlepszych cech

1 sierpnia 2020 07:05:22

Świat się zmienia. Kilka lat temu chińska firma Xiaomi musiała walczyć o widownię i prowadzić wyjątkowo korzystne zasady cenowe dla kupujących. Teraz producent niewiele różni się pod względem ceny urządzeń i ich wyposażenia technologicznego od znanych europejskich i amerykańskich marek A. Ale jak miło jest wiedzieć, że miejsce firmy zajął inny deweloper z Chin, oferujący znakomity flagowiec za bardzo rozsądną cenę.

Omówienie smartfona UMiDIGI Bison

UMiDIGI Bison - trwały, autonomiczny, grywalny

1 sierpnia 2020 06:49:20

Chińska firma Umidigi kontynuuje swoją działalność na niestabilnym rynku smartfonów z ogromną liczbą przeciwników. Ograniczony budżet nie pozwala korporacji na zajmowanie pozycji lidera, ale najnowsze telefony producenta korzystnie wyróżniają się na tle głównych konkurentów firmy. Bohater dzisiejszej recenzji również stał się przedstawicielem takich urządzeń.

Recenzja smartfona Xiaomi Mi Mix 2020

Xiaomi Mi Mix 2020 - ewolucja jest w złym kierunku

1 sierpnia 2020 06:29:38

Mix smartfonów chińskiej firmy Xiaomi starał się połączyć nie tylko niesamowite piękno, ale także innowacyjne technologie. Chociaż lista telefonów z tej serii jest niewielka, każdy nowy model zaskoczył odbiorców. Niestety, bohater dzisiejszej recenzji, choć ma wiele interesujących rozwiązań konstrukcyjnych i technicznych, niektóre jego funkcje w połączeniu z zawyżonymi cenami mogą odstraszyć kupujących.

Omówienie smartfona Ulefone Note 9P

Ulefone Note 9P - dostępny asystent w każdej firmie

1 sierpnia 2020 06:19:53

Niskie smartfony nie zapewniają flagowej wydajności ani drogich materiałów konstrukcyjnych. Można to łatwo wytłumaczyć kosztem pierwotnym telefonów, ale producent może zrobić wszystko, co w jego mocy, aby urządzenie było wyważone w każdym szczególe. Bohater dzisiejszej recenzji jest całkiem godny takiego określenia i ma tylko kilka drobnych błędów w cenie wywoławczej.

Recenzja smartfona Vivo X50 Pro

Vivo X50 Pro - innowacyjny telefon z aparatem?

1 sierpnia 2020 06:00:08

Współcześni użytkownicy chcą uzyskać od mobilnego asystenta nie tylko funkcjonalność, piękno i autonomię, ale także wyjątkowe możliwości fotograficzne, które w wielu przypadkach mogą zapomnieć o istnieniu pełnowymiarowych aparatów fotograficznych. Bohater dzisiejszej recenzji stara się prezentować tak wysokiej jakości zdjęcia i filmy, że trudno uwierzyć w to, co się dzieje. Ale co z pozostałymi parametrami urządzenia.

Recenzja smartfona Vivo IQOO 3

Vivo IQOO 3 - czy gra się skończyła?

1 sierpnia 2020 05:57:35

Linia smartfonów IQOO słynnej chińskiej firmy Vivo była pierwotnie przeznaczona dla graczy i zapewniała niesamowitą wydajność w cenie wywoławczej. Jednak pod innymi względami telefony nieco różniły się od innych przedstawicieli tego segmentu. Bohater dzisiejszej recenzji jest gotowy poprawić tę sytuację na lepsze.

Recenzja smartfona Ulefone Armor 9E

Ulefone Armor 9E - pozostawiając najlepsze

1 sierpnia 2020 05:37:49

Jak często przepłacamy za niepotrzebne funkcje flagowych smartfonów. Chociaż programiści czasami chcą zaskoczyć docelowych odbiorców niezwykłymi układami scalonymi, nie każdy kupujący je wykorzystuje. Tak więc bohater dzisiejszej recenzji oszczędził kamerę termowizyjną i nadmiar pamięci RAM, co pozytywnie wpłynęło na cenę.

Recenzja smartfona Ulefone Note 9

Ulefone Note 9 - wyższość formy nad treścią

31 lipca 2020 23:45:31

Smartfony z kategorii niskiej ceny są piękniejsze dla programistów każdego dnia. Trudno nie zauważyć, jak ramki wyświetlacza stają się cieńsze, a konstrukcja tylnego panelu rozpoczyna kopiowanie flagowców z niemal idealną dokładnością. Jednak pod względem właściwości technicznych i funkcjonalności niedrogie telefony znacznie pozostają w tyle za droższymi przeciwnikami. Niestety bohater dzisiejszej recenzji nie będzie wyjątkiem.

Recenzja smartfona Ulefone Armor 8

Ulefone Armor 8 - praktyczne oszczędności

31 lipca 2020 23:30:25

Flagowa linia chronionych smartfonów chińskiej firmy Ulefon zawsze wyróżniała się doskonałym stosunkiem jakości do ceny. Jednak nie wszyscy użytkownicy są gotowi dać dużo pieniędzy na trwały i funkcjonalny telefon, więc korporacja często poszerza gamę serii o bardziej przystępne cenowo urządzenia. Bohater tej recenzji stara się utrzymać znaną flagową funkcjonalność, choć cechuje ją obniżona cena.

Recenzja smartfona Doogee N20 Pro

Doogee N20 Pro - ulepszenia bez zapachu

31 lipca 2020 23:11:38

Chińska firma Dodge nie straciła zdolności do tworzenia niedrogich, ale stylowych i funkcjonalnych smartfonów bez poważnych wad. Jednak ogólny poziom produktów korporacyjnych i ich oprogramowania, jako gorszy od najlepszych producentów na rynku, nadal to robi. Bohater tej recenzji, niestety, choć zauważalnie bardziej interesujący niż jego poprzednik, nie stara się zmienić sytuacji i ma wszelkie szanse zgubić się w kilkunastu podobnych urządzeniach.

Recenzja smartfona Ulefone Armor X9

Ulefone Armor X9 - trwała stagnacja

31 lipca 2020 22:50:55

Najbardziej przystępni przedstawiciele Ulefon, producent linii pancerza, szybko opracowali funkcjonalność i design aż do modelu X5. Niestety przyszłe produkty z tej linii różniły się gorszymi właściwościami technicznymi i nie cieszyły się równie dużym zainteresowaniem. Bohater dzisiejszej recenzji próbuje częściowo naprawić sytuację, ale nie można go nazwać pełnoprawnym ulepszeniem swoich poprzedników.

Recenzja smartfona OnePlus Nord Lite

OnePlus Nord Lite - pozostałości flagowca lub budżet?

31 lipca 2020 22:45:54

Kilka lat później decyzja Vanplas o podjęciu drugiej próby podboju środkowego segmentu cenowego wygląda dwojako. Z jednej strony użytkownicy wyraźnie nie mają nic przeciwko otrzymywaniu naprawdę wysokiej jakości smartfonów w rozsądnej cenie, z drugiej strony wizerunek korporacji od dawna kojarzy się jednak z flagowymi telefonami. Bohater tej recenzji próbuje przypominać swoich droższych braci, ale czy poradzi sobie z tym trudnym zadaniem?

Recenzja smartfona Blackview BV4900

Blackview BV4900 - wytrzymałość dla mało wymagających użytkowników

31 lipca 2020 22:21:58

Nowoczesny smartfon ma wiele funkcji i celów. Jednak większość obecnych użytkowników Androida kupuje telefon do takich celów, jak rozmowy, komunikatory internetowe, surfowanie po Internecie, oglądanie treści wideo i słuchanie muzyki. Wymagające gry nie są potrzebne wszystkim, a jeśli należysz do tej kategorii osób, bohater tej recenzji jest stworzony właśnie dla Ciebie.

Recenzja smartfona Xiaomi Redmi 10

Xiaomi Redmi 10 - nowa era smartfonów budżetowych

31 lipca 2020 21:51:01

Chińska firma Xiaomi kontynuuje rozwój swojej sub-marki Redmi, która zajmuje się produkcją niedrogich, ale niezwykle zrównoważonych i funkcjonalnych telefonów. Czas nie stoi w miejscu, a producent musi wymyślić następujące przewagi konkurencyjne swoich produktów. Dla bohatera tego przeglądu było to pojawienie się obsługi sieci 5G.

Recenzja smartfona Cubot Note 7

Cubot Note 7 - uwolniony w zapomnienie

31 lipca 2020 21:38:50

Gusta odbiorców rynku smartfonów stają się coraz bardziej wyrafinowane. Jeśli kilka lat temu, aby programista wyprodukował odnoszący sukcesy komercyjne telefon z segmentu niskiej ceny, wystarczyło nadać mu „sztandarowy” wygląd, to obecni użytkownicy wymagają również przyzwoitej funkcjonalności i autonomii od takich urządzeń. Niestety bohater dzisiejszej recenzji jest częściowo pozbawiony tych funkcji.

Recenzja smartfona OnePlus 9

OnePlus 9 - utrzymanie najlepszych

31 lipca 2020 21:35:54

Flagowe smartfony chińskiej firmy Vanplas zawsze były uważane za przykład produktywności, piękna i wydajności nowoczesnego telefonu. Co zaskakujące, dzięki kombinacji takich zalet urządzenia były w stanie trafić w rozsądnej cenie. Ale nie ma idealnych rzeczy, więc niektóre aspekty bestsellerów nie spodobały się publiczności. Bohater tej recenzji starał się czerpać wszystko, co najlepsze od swoich poprzedników i dodawać do tego wiele nowych zalet.

Recenzja smartfona Xiaomi Mi 11 Pro

Xiaomi Mi 11 Pro - kosztowna innowacja

31 lipca 2020 21:20:46

Flagowa linia smartfonów Xiaomi przestała być niezwykle przystępna cenowo. Z jednej strony fakt ten może zdenerwować niektórych fanów korporacji, którzy nie mają wybitnego budżetu na zakup asystentów mobilnych, z drugiej strony teraz produkty wydane przez firmę zadziwiają swoim pięknem, efektywnością technologiczną i produktywnością. Bohater dzisiejszej recenzji nie jest wyjątkiem.

Recenzja smartfona Xiaomi Poco M2 Pro

Xiaomi Poco M2 Pro - wyłącz kopiarka

31 lipca 2020 21:03:02

Wygląda na to, że przenośnik chińskiej firmy Xiaomi nie zatrzymuje się na minutę. Każdego miesiąca otrzymujemy informacje o wydaniu smartfonów, coraz bardziej mylić się w asortymencie producenta. Niestety, nowe produkty często praktycznie nie różnią się od swoich poprzedników, co sprawia, że poważnie myślimy o poprawności działań dewelopera. Tak więc bohater tej recenzji w dużej mierze powtarza już wydaną Redmi Note 9S, co trudno uznać za komplement.

Recenzja smartfona Huawei Honor X10 Max

Huawei Honor X10 Max - prawdziwy phablet

31 lipca 2020 20:47:02

Chińska firma Huawei stara się nie stracić pozycji na rynku smartfonów. Oczywiście brak ważnych usług Google dla milionów ludzi wpływa na sprzedaż produktów producenta, ale korporacja stara się zadośćuczynić za tak poważne niedociągnięcie ceną, funkcjonalnością i pięknem urządzeń. Bohater tej recenzji ma również dodatkową przewagę konkurencyjną.

Recenzja smartfona Oukitel C19 Pro

Oukitel C19 Pro - powtarzając się

31 lipca 2020 20:29:40

Chińska firma Aukitel, choć słynie z dość dobrych smartfonów z segmentów niskich i średnich cen, wciąż boi się poczynić poważne kroki w zakresie funkcjonalności i wydajności takich urządzeń. Być może problem leży w zmniejszonym budżecie korporacji z powodu pandemii koronawirusa, aw konsekwencji ogólnego kryzysu gospodarczego. Aby uzasadnić te fakty, podobieństwo bohatera dzisiejszej recenzji do poprzednich modeli uzyskano tylko częściowo.

Recenzja smartfona Oppo Realme C11

Oppo Realme C11 - niedrogi, piękny i funkcjonalny

31 lipca 2020 20:06:13

Zbliżamy się do dnia, w którym smartfony z segmentu niskich cen mogą niemal całkowicie zaadaptować funkcjonalność i wygląd flagowych odpowiedników. Jeśli kilka lat temu budżetowy telefon nie poradziłby sobie nawet z codziennymi zadaniami, bohater tej recenzji jest gotowy zaskoczyć zarówno ekonomicznych fotografów, jak i graczy ograniczonym budżetem.

Recenzja smartfona Oppo Realme X3

Oppo Realme X3 - przebiegła konfrontacja

31 lipca 2020 19:48:32

Chociaż chińska firma Realmi jest nowicjuszem na rynku, nie można nie zauważyć doświadczenia jej lidera i założyciela w postaci wybitnej korporacji Oppo. Doskonała analiza sytuacji na rynku, imponujące finansowanie i wysoko wykwalifikowani specjaliści pozwolili producentowi dotrzeć do serc odbiorców. Głównym przeciwnikiem nowo pojawiającego się aspiranta przywódczego jest dzisiaj Xiaomi. A bohater dzisiejszej recenzji powinien znacznie zepsuć sprzedaż Redmi K30 5G i innych konkurentów.

Recenzja smartfona Xiaomi Redmi 9C

Xiaomi Redmi 9C - mistrz budżetu

31 lipca 2020 19:26:16

Chińska firma Xiaomi w tym roku nieco rozczarowała fanów marki zaktualizowaną polityką cenową. Znacznie podwyższona cena flagowców i okrętów podwodnych raczej nie będzie powodem do radości. Jednak korporacja zdała sobie sprawę z niewłaściwych kroków i postanowiła „odzyskać” przedstawicieli segmentu o niższej wartości. Te telefony są teraz zauważalnie bardziej technologiczne i atrakcyjne.

Recenzja smartfona Xiaomi Redmi 9A

Xiaomi Redmi 9A - mocny, autonomiczny i niedrogi?

31 lipca 2020 19:08:21

Dla chińskiej firmy Xiaomi nic nie jest niemożliwe. Niejednokrotnie z entuzjazmem spotykaliśmy smartfony producenta w różnych segmentach cenowych, po których wydaniu przeciwnicy dewelopera musieli się poważnie pocić, aby co najmniej trochę konkurować. I wygląda na to, że chińska korporacja po raz kolejny postanowiła przeprowadzić małą, ale bardzo przyjemną rewolucję dla użytkowników.

Recenzja smartfona Oukitel C19

Oukitel C19 - nieaktualna nowość

31 lipca 2020 18:52:11

Wygląda na to, że chińska firma Aukitel postanowiła wprowadzić w błąd większość swoich obecnych i potencjalnych fanów. Tylko nam udało się przyzwyczaić do tego, że z każdym nowym przedstawicielem seria C smartfonów producenta stała się bardziej technologiczna i funkcjonalna, ponieważ bohater dzisiejszej recenzji naruszył ten trend. Czy warto było dziś wydać ten telefon deweloperowi?

Recenzja smartfona Oukitel WP5 Pro

Oukitel WP5 Pro - gdy ulepszenia nie są widoczne dla oka

31 lipca 2020 18:29:25

Chińska firma Aukitel nie przestaje zadowolić fanów smartfonów ochroną przed kurzem i wilgocią. Jednocześnie deweloper produkuje również niedrogie modele, które mogą przetrwać zarówno upadki, jak i długotrwałe opady deszczu. Bohater dzisiejszej recenzji nie różni się bardzo od swojego poprzednika, jednak niektóre zmiany zdecydowanie skorzystały na telefonie.

Recenzja smartfona Xiaomi Mi 10 Ventu

Xiaomi Mi 10 Venti - dodatek do doskonałości

31 lipca 2020 18:09:43

Flagowe statki bieżącego roku w firmie Xiaomi zaskoczyły znaczną część odbiorców. Chociaż cena urządzeń znacznie wzrosła w porównaniu z poprzednimi modelami producenta, funkcjonalność, konstrukcja, wydajność i inne parametry znacznie się poprawiły. Bohater dzisiejszej recenzji podnosi poprzeczkę jeszcze wyżej.

Recenzja smartfona Cubot X30

Cubot X30 - pięć z plusem

31 lipca 2020 17:56:45

Chińska firma Kubot próbuje walczyć o miejsce pod słońcem wśród ogromnej liczby przeciwników. Trudno to zrobić, ale producent nie traci nadziei i często podoba się markowym fanom nowymi produktami. Bohater tej recenzji nie jest pozbawiony atrakcyjnego wyglądu i szeregu znaczących zalet, jednak uwaga większości odbiorców skupi się właśnie na liczbie urządzeń z kamerą.

Recenzja smartfona Ulefone Armor 9

Ulefone Armor 9 - smartfon na każdą okazję

31 lipca 2020 17:30:50

Chińska firma Ulefon nadal walczy o pozycję lidera w segmencie smartfonów chronionych przed kurzem i wilgocią. Koncentrując się na produktach głównych rywali w osobie Doogee i Blackview, korporacja postanowiła uczynić nowy okręt flagowy bardziej autonomicznym i funkcjonalnym, a także nadać mu niezwykłe funkcje, które z pewnością spodoba się fanom gadżetów technicznych.

Recenzja smartfona Xiaomi Redmi 9

Xiaomi Redmi 9 - oryginalność w kwadracie?

31 lipca 2020 17:09:46

Ósma generacja najtańszych smartfonów od Redmi, sub-marki Xiaomi Corporation, wywołała sporo krytyki. Nacisk w urządzeniach kładziono na autonomię, podczas gdy wydajność spadła w porównaniu z siódmym przedstawicielem linii, co nie zostało pozytywnie przyjęte. Bohater tej recenzji nie powinien wpaść w twarz zarówno pod względem czasu trwania, jak i mocy. Jednak niektóre decyzje producenta ponownie wywołają kontrowersje i niezadowolenie.

Recenzja smartfona Allcall P10

AllCall P10 - relikt przeszłości

31 lipca 2020 16:56:35

Chińska firma AllCall nie stała się naprawdę sławna, chociaż jej początek był dość silny. Teraz producent po prostu próbuje utrzymać się na powierzchni, jednocześnie sprzedając resztki magazynowe komponentów. Bohater dzisiejszej recenzji, choć ma nowoczesny design, ale w środku jest poważnym przestarzałym produktem.

Recenzja smartfona Blackview BV6300 Pro

Blackview BV6300 Pro - prawie gra?

31 lipca 2020 16:35:01

Dzisiaj trudno jest stworzyć prawdziwie oryginalny smartfon. Powodem tego jest ogromna liczba producentów, których projektanci na próżno nie jedzą chleba. Ponadto inny programista może po prostu polegać na udanych osiągnięciach konkurencji i stworzyć coś podobnego. Tak więc bohater dzisiejszej recenzji poważnie przypomina wygląd serii Black Shark Xiaomi, jednak można go polecić graczom tylko z niewielkim naciągiem.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16