Recenzja / Test

Recenzja smartfona Doogee S40 Lite

Doogee S40 Lite - nadmierne uproszczenie

23 października 2019 00:14:19

Wydanie jednego modelu smartfona w różnych konfiguracjach dla kilku kategorii cenowych to opłacalne i opłacalne rozwiązanie. Czasami jednak producenci są zbyt lubiani i tworzą niezwykle drogą lub, przeciwnie, bardzo tanią wersję telefonu, znacznie zmniejszoną funkcjonalność. Bohater dzisiejszej recenzji jest bardzo zbliżony do drugiej koncepcji.

Recenzja smartfona Doogee S68 Pro

Doogee S68 Pro - trwały i gustowny

22 października 2019 19:40:12

Chińska firma Dougie poważnie rozszerza swoją ofertę bezpiecznych smartfonów, starając się zadowolić większość odbiorców. Ogromna liczba użytkowników Androlda jest dziś zainteresowana flagowymi telefonami IP68, więc korporacja zdecydowała się na konsolidację w tym segmencie. Bohater dzisiejszej recenzji, choć nie idealny, jest w stanie znaleźć swojego nabywcę.

Recenzja smartfona Oukitel Y1000 Pro

Oukitel Y1000 Pro - kandydat do sławy

20 października 2019 23:05:42

Jak często chińscy producenci smartfonów wypuszczają jednocześnie dwie wersje urządzeń dla różnych segmentów kosztów. Czasami telefony o tym samym wyglądzie są bardzo odmienne. Tak więc bohater dzisiejszej recenzji znacznie przewyższa model bez indeksu Pro pod wieloma względami, a nawet może konkurować o tytuł hitu.

Recenzja smartfona Oukitel Y1000

Oukitel Y1000 - „słaba” ochrona

20 października 2019 20:44:25

Chińska firma Aukitel próbuje rozszerzyć gamę smartfonów, przechwytując różne segmenty cenowe. Niedrogie telefony z ochroną przed kurzem i wilgocią w standardzie IP68 są dziś bardzo popularne, dlatego producent postanowił wprowadzić swoje urządzenie w tej kategorii. Jak uzyskałeś niedrogie i jednocześnie trwałe urządzenie?

Recenzja smartfona OnePlus 8 Pro

OnePlus 8 Pro - zwykły okręt flagowy?

20 października 2019 15:59:25

Chińska firma VanPlas zawsze była w stanie zaskoczyć swoich obecnych i potencjalnych fanów nowoczesnymi smartfonami, które przewyższają wielu przeciwników pod względem optymalizacji oprogramowania, funkcjonalności i ceny. Niestety czasy się zmieniają, a wraz z nimi polityka cenowa dewelopera.

Recenzja smartfona Oukitel WP3

Oukitel WP3 - stagnacja linii

20 października 2019 14:20:20

Chińska firma Aukitel w swojej serii bezpiecznych urządzeń WP zawsze koncentrowała się na autonomii i funkcjonalności. Niestety, zgodnie z ostatnim parametrem, nowi przedstawiciele linii WP wcale nie awansują w porównaniu ze swoimi poprzednikami, a czasem są od nich gorsi. Bohater dzisiejszej recenzji nie był wyjątkiem.

Recenzja smartfona Oukitel Y5000

Oukitel Y5000 - Dawid dla Goliata?

19 października 2019 14:12:36

Chińska firma Aukitel najprawdopodobniej nie zostanie przypisana do marek A, ale jej pragnienie dotrzymania kroku liderom rynku jest niezwykle duże. Niestety tych samych słów trudno powiedzieć o budżecie organizacji, dlatego wiele produktów dewelopera nie jest zbyt konkurencyjnych. Jednak bohater dzisiejszej recenzji jest przyjemnym wyjątkiem.

Recenzja smartfona Ulefone Armor 5S

Ulefone Armor 5S - drobne, ale przyjemne zmiany

18 października 2019 12:58:00

Chińska firma Ulefon stara się nie przegapić szansy na dodatkowy zysk nawet z wcześniej wydanych urządzeń. Drobne ulepszenia projektu i oprogramowania, niższe ceny i nowy bestseller są gotowe! Ale czy taki schemat działał z bohaterem dzisiejszej recenzji?

Recenzja smartfona Oukitel K3 Pro

Oukitel K3 Pro - bunt z martwych

16 października 2019 17:01:10

Na przełomie dolnych i średnich segmentów cenowych rynku smartfonów trwa prawdziwa walka. Wielu chińskich producentów stara się wypuścić najlepiej zrównoważony telefon w najniższej cenie. Oczywiście, aby osiągnąć ten cel, należy pod każdym względem obniżyć koszt produktu. I wygląda na to, że firma Aukitel wpadła na ciekawy sposób, aby to zrobić.

Recenzja smartfona Ulefone Armor X5

Ulefone Armor X5 - chroniony bestseller

14 października 2019 16:39:09

Chińska firma Ulefon kontynuuje uzupełnianie swojej linii smartfonów IP68 o nowe modele. Jeśli smartfony X2 i X3 były skierowane do segmentu niskiej ceny, a pełnoprawni przedstawiciele serii Armor szóstej generacji byli skierowani na granicę średnich i wyższych kategorii kosztów, to producent musiał po prostu wypełnić lukę. Bohater dzisiejszej recenzji został wydany w tym celu.

Recenzja smartfona Vivo IQOO Neo 2

Vivo IQOO Neo 2 - atakuj na wszystkich frontach!

13 października 2019 23:59:25

Laury Xiaomi i Huawei zdecydowanie nie pozwalają głównemu chińskiemu producentowi smartfonów o nazwie Vivo spać. Właśnie dlatego korporacja z roku na rok produkuje coraz więcej telefonów o imponującym stosunku ceny do funkcjonalności, starając się przyciągnąć zarówno klientów z Chin, jak i użytkowników z Europy i krajów WNP. Bohater dzisiejszej recenzji jest dość gotowy, aby pomóc deweloperowi w tej trudnej sprawie.

Recenzja smartfona Xiaomi Mi Note 10

Xiaomi Mi Note 10 - całkowity restart

11 października 2019 19:42:36

Chińska firma Xiaomi nadal produkuje bestsellery w prawie kilkudziesięciu, nie zapominając o zaskoczeniu zarówno lojalnych fanów, jak i potencjalnych nabywców. Tak więc korporacja postanowiła ożywić niegdyś niezwykle popularną linię flagowych phabletów, aby przenieść na swoją stronę niektórych fanów Samsunga i jego serii Note.

Recenzja smartfona UMiDIGI Power 3

UMiDIGI Power 3 - długo działający telefon z aparatem

11 października 2019 17:15:15

Chińska firma Umidigi postanowiła zaangażować się w rozwój linii Power-line, której pierwszy smartfon nie zdobył nawet światowej sławy, ale bardzo dobrą sprzedaż. Pomijając numer dwa, korporacja dostarczyła trzecią generację telefonów z serii, najwyraźniej wykazując znaczną poprawę bohatera dzisiejszej recenzji.

Recenzja smartfona Oppo Reno Ace

Oppo Reno Ace - okręt flagowy uproszczonej gry?

8 października 2019 21:33:22

Chińska firma Oppo produkuje flagowe urządzenia o godnej pozazdroszczenia stałości w nadziei, że nie tylko dogoni, ale także wyprzedzi liderów rynku. Należy zauważyć, że dla większości parametrów korporacji można skutecznie konkurować z najlepszymi smartfonami najwyższej kategorii cenowej. Bohater dzisiejszej recenzji spodoba się nie tylko racjonalną ceną, ale także doskonałymi właściwościami technicznymi. Kolejną rzeczą jest to, że w porównaniu z poprzednikiem uległa pewnym uproszczeniom.

Recenzja smartfona Oppo Realme X2 Pro

Oppo Realme X2 Pro - szybko we wszystkim

4 października 2019 16:52:39

Chińska firma Oppo stara się w krótkim czasie nałożyć wyzwanie liderom rynku smartfonów w Europie i krajach WNP. Zadanie jest niezwykle trudne, ale biorąc pod uwagę budżet firmy, jej doświadczenie i ogromną liczbę kompetentnych specjalistów, wdrożenie planu nie wydaje się tak fantastyczne. Co więcej, bohater dzisiejszej recenzji nie jest wcale gorszy od najlepszych przedstawicieli kategorii cenowej.

Recenzja smartfona OnePlus 8

OnePlus 8 - gdzie jest innowacja?

4 października 2019 14:11:51

Fani chińskiej firmy Vanplas są przyzwyczajeni do tego, że producent, którego kochają za każdym razem, zaskakuje prawdziwie technologicznymi i oryginalnymi smartfonami, które inni programiści próbują następnie zrównać. Jednak bohater dzisiejszej recenzji trudno nazwać oryginalnym i brakuje mu interesujących przewag konkurencyjnych.

Recenzja smartfona Xiaomi Mi CC9 Pro

Xiaomi Mi CC9 Pro - proszę przestań!

2 października 2019 15:56:52

Chińska firma Xiaomi uruchomiła przenośnik do produkcji smartfonów na pełnych obrotach. Oczywiście nie można zaprzeczyć, że korporacja produkuje niezwykle stylowe i zrównoważone telefony, które praktycznie nie mają analogów za swoją cenę. Jednak teraz potencjalny użytkownik może napotkać tak wiele modeli, że łatwiej się w nim zgubić. Oczywiście w żaden sposób nie umniejsza to licznych zalet bohatera recenzji.

Recenzja smartfona Cubot King Kong Mini

Cubot King Kong Mini - mały gigant

28 września 2019 15:03:43

Chińska firma Kubot postanowiła zrobić to, czego od niej oczekiwano, a nawet od twórców bezpiecznych smartfonów przez długi czas, aby stworzyć kompaktowy, a jednocześnie zaawansowany technologicznie smartfon IP68 w rozsądnej cenie. Bohater dzisiejszej recenzji w pełni spełnia te kryteria.

Recenzja smartfona Xiaomi Redmi Note 8T

Xiaomi Redmi Note 8T - nieoczekiwany nowy

28 września 2019 11:53:33

Chińska firma Xiaomi nie zawsze działa rozsądnie, ale większość jej działań jest wyjątkowo uzasadniona. Jednak bez głośnego ogłoszenia wydanie rozszerzonej bestsellerowej książki jest co najmniej bardzo dziwne. Tak właśnie jest z bohaterem dzisiejszej recenzji.

Recenzja smartfona Oppo K5

Oppo K5 - niedrogi, ale do gier

22 września 2019 14:13:52

Smartfony K-line chińskiej firmy Oppo zawsze przyciągały uwagę odbiorców, chociaż globalne wersje tych urządzeń nigdy nie weszły na rynek światowy. K1 kiedyś dostarczyło najniższą cenę za dobre specyfikacje techniczne i ekranowy skaner linii papilarnych, więc nawet kupujący spoza Chin zwrócili uwagę na ciekawy gadżet. Bohater dzisiejszej recenzji stanie się także istotny dla milionów fanów urządzeń z Androidem.

Recenzja smartfona Xiaomi Mi Mix Alpha

Xiaomi Mi Mix Alpha - piękno, które nie wymaga poświęcenia?

21 września 2019 11:57:31

Pomimo obfitości przeciwników chińska firma Xiaomi nie boi się eksperymentować i tworzyć naprawdę interesujących smartfonów, czasami radykalnie różniących się od całej gamy produktów innych firm. Bohater dzisiejszej recenzji jest swego rodzaju ponownym uruchomieniem linii Mix producenta i jest w stanie mile zaskoczyć potencjalnego nabywcę. Ale jest jedno „ale”.

Recenzja smartfona Meizu M10

Meizu M10 - kompletna katastrofa?

20 września 2019 23:47:51

Wydaje się, że chińska firma Meizu, która przez kilka lat borykała się z wewnętrznymi zjawiskami kryzysowymi, wciąż nie mogła poradzić sobie z problemami finansowymi i innymi. W przeciwnym razie po prostu niemożliwe jest wyjaśnienie wyglądu bohatera dzisiejszej recenzji.

Recenzja smartfona Ulefone Armor 6S

Ulefone Armor 6S - na bieżąco

19 września 2019 20:12:21

Chińska firma Ulefon stara się jak najlepiej wykorzystać swoje produkty, więc nie wahaj się zastosować koncepcji udanych smartfonów, aby uzyskać dodatkowy zysk. Właśnie dlatego linia szóstej generacji urządzeń pancerza nadal uzupełnia się tymi samymi zewnętrznie, ale czasami znacznie różniącymi się wewnętrznie gadżetami.

Recenzja smartfona OnePlus 7T

OnePlus 7T - dostępny 90 herców

18 września 2019 14:16:05

Siódma generacja flagowców chińskiej firmy VanPlas znacząco zmieniła wyższy segment cenowy rynku. Teraz przeciwnicy korporacji starają się, aby ich produkty były nie tylko tańsze, ale także bardziej zaawansowane technologicznie, ponieważ aby w pełni walczyć z producentem z Chin, konieczne jest produkowanie wydajnych, niedrogich urządzeń o wysokiej częstotliwości odświeżania wyświetlacza. Bohater tej recenzji jest gotów jeszcze bardziej skomplikować życie konkurentów.

Recenzja smartfona Oppo Realme X2

Oppo Realme X2 - król czeka na koronę

17 września 2019 21:58:02

Sub-marka słynnej chińskiej firmy Oppo o nazwie Realmi nie marnuje czasu i prawie co kwartał próbuje uwolnić kilku poważnych przeciwników bestsellerów Xiaomi i Huawei. Niestety firma zazwyczaj stwarza godną opozycję w Chinach, gdy tylko kilka produktów wchodzi na rynek międzynarodowy. Bohater tej recenzji również prawdopodobnie nie opuści murów swojego rodzinnego kraju.

Recenzja smartfona Ulefone Armor 7

Ulefone Armor 7 - prawdziwy chroniony okręt flagowy

17 września 2019 18:33:29

Chińska firma Ulefon znacząco zmieniła środkowy segment cenowy smartfonów IP68 dzięki wspaniałym modelom linii Armor szóstej generacji. Jednak czas nie stoi w miejscu, a publiczność ma nowe prośby, które należy wysłuchać, aby powtórzyć sukces. I wydaje się, że korporacja była w stanie idealnie połączyć wszystkie nowe trendy w bohaterze dzisiejszej recenzji.

Recenzja smartfona Vivo NEX 3

Vivo NEX 3 - delikatna technologia?

16 września 2019 22:55:15

Chińska firma Vivo coraz bardziej koncentruje się na rynku smartfonów. Jednocześnie korporacja dąży do zajęcia głównych pozycji we wszystkich kategoriach cenowych, w tym w urządzeniach premium. W tym segmencie telefonów można zdobyć przyczółek dla marki, która jest mało znana poza Chinami tylko wtedy, gdy zostanie wprowadzone naprawdę zaawansowane technologicznie i innowacyjne urządzenie. Czy bohater dzisiejszej recenzji będzie taki?

Recenzja smartfona Meizu 17

Meizu 17 - ulepszenia dotyczące przetrwania

16 września 2019 19:43:17

Pomimo faktu, że sprawy chińskiej firmy Meizu przebiegają raczej przeciętnie, korporacja nie boi się przeprowadzać bardzo ryzykownych eksperymentów. Niedawno wprowadzony koncepcyjny smartfon o nazwie Zero, ze względu na swoją specyfikę i wysoką cenę, został negatywnie odebrany przez publiczność, jednak deweloper postanowił nie odkładać pracy na odległe pudełko. Bohater tej recenzji jest podobny do ulepszonej i tańszej wersji tego prototypu. Ale czy jest wystarczająco dużo zmian do sukcesu?

Recenzja smartfona Huawei P40

Huawei P40 - telefon z aparatem, który rozwiązuje wszystko

13 września 2019 20:55:40

Chińska firma Huawei nie przeżywa najlepszych czasów z powodu sankcji ze strony rządu USA. Teraz oficjalne wsparcie dla usług Google będzie dotyczyło tylko wcześniej wydanych modeli producenta, co wpłynie na popularność produktu i jego postrzeganie przez odbiorców. Czy bohater dzisiejszej recenzji z tym niedociągnięciem nadal znajdzie swoje miejsce w sercach milionów użytkowników?

Recenzja smartfona Oppo Realme XT Pro

Oppo Realme XT Pro - prawie bestseller

13 września 2019 13:00:04

Pod-marka chińskiej firmy Oppo o nazwie Realmi stara się zostać pełnoprawnym konkurentem dla Xiaomi i Huawei. Jeśli wcześniej produkty dewelopera były skierowane wyłącznie na rynek krajowy, dziś smartfony tej marki są również reprezentowane w Europie i USA. Bohater dzisiejszej recenzji zapewnia szaloną kombinację ceny i funkcjonalności, ale jednocześnie tytuł hitu może go umknąć.

Recenzja smartfona HomTom P30 Pro

HomTom P30 Pro - Jestem Huawei, jestem chory jak dziecko

12 września 2019 17:31:21

Chińska firma HomTom nie waha się pożyczać pomysłów od konkurencji. Ktoś nazwie takie rzeczy plagiatem, inni użyją pięknego terminu „benchmarking”, jednak po prostu nie można nie zauważyć podobieństwa między projektem bohatera tej recenzji a najnowszym flagowym produktem Huawei Corporation. Ale czy to kopiowanie należy uznać za wadę niedrogiego urządzenia?

Recenzja smartfona UMiDIGI F2

UMiDIGI F2 - stworzony do fotografii

11 września 2019 22:54:41

W ciągu ostatnich kilku lat chińska firma Umidigi demonstrowała znaczną poprawę swoich produktów na wiele sposobów. Teraz smartfony dewelopera w pełni spełniają wszystkie współczesne standardy mody i możliwości produkcji. Bohater tej recenzji spróbuje pokazać nam doskonałe możliwości korporacji w zakresie tworzenia pełnowartościowych telefonów z aparatem.

Recenzja smartfona Ulefone Power 3WT

Ulefone Power 3WT - najlepszy wybór dla entuzjastów outdooru

10 września 2019 23:41:08

Czy lubisz wiele dni wędrówek po górach lub wyprawy na ryby z kilkoma nocami? Fani tego rodzaju rozrywki przede wszystkim w swoich smartfonach nie cenią piękna wzornictwa lub ergonomii, ale siłę, autonomię i funkcjonalność. Dzięki tym rzeczom bohater dzisiejszej recenzji nie ma problemów. A w pełni funkcjonalna funkcja walkie-talkie tylko zwiększa jego punkty atrakcyjności.

Recenzja smartfona Meizu 16T

Meizu 16T - czy zamówiłeś urządzenie do gry?

10 września 2019 13:36:36

Chińska firma Meizu uważnie monitoruje działania konkurentów i stara się znaleźć najlepsze rozwiązania, aby wykorzystać udane rozwiązania w przyszłości i stworzyć bardziej zaawansowane modele smartfonów. Bohater tej recenzji jest przeciwnikiem popularnych tanich flag podrzędnych, ale różni się na wiele sposobów na lepsze.

Recenzja smartfona Ulefone Power 3W

Ulefone Power 3W - łączne zmiany

9 września 2019 21:34:27

Chińska firma Ulefon wie, jak oszczędzać pieniądze. Po co tworzyć nowy smartfon od podstaw, skoro można wykorzystać projekt zeszłorocznego udanego modelu i dostosować jego specyfikacje techniczne do nowoczesnych standardów? Ponadto wynik jest bardzo dobry.

Recenzja smartfona Blackview BV9800

Blackview BV9800 - gdy uproszczenie jest lepsze niż oryginał

8 września 2019 20:17:27

Chińska firma Blackview często ćwiczy wypuszczanie kilku wersji jednocześnie zasadniczo tego samego smartfona. Na początku producent przedstawia publicznie najbardziej zaawansowaną technologicznie wersję gadżetu, a po chwili cieszy fanów tańszym i prostszym telefonem, który zachowuje wygląd i zdecydowaną większość funkcji swojego poprzednika. Dzięki obniżonej cenie bohater dzisiejszej recenzji jest gotów przewyższyć popularność „starszego brata”.

Recenzja smartfona Doogee S95 Pro

Doogee S95 Pro - trwały okręt flagowy z niespodzianką

7 września 2019 23:00:00

Chińska firma zdecydowała się uruchomić ARC godnego następcę cenionego bezpieczny S90 smartphone. Jednak oprócz modułowości, która jest znakiem rozpoznawczym świetnego gadżetu, nowość powinna mieć dodatkowy zakres cech, które mogą zaimponować wyrafinowanemu użytkownikowi. I wydaje się, że bohater tego przeglądu ma potencjał, aby odwołać się do publiczności.

Recenzja smartfona Blackview BV9800 Pro

Blackview BV9800 Pro - konkretne innowacje

7 września 2019 18:32:15

Chińska firma Blackview nadal podbija serca miłośników bezpiecznych smartfonów. Producent stara się, aby każdy nowy model był wyjątkowy i atrakcyjny, ale czasem chęć wyróżnienia się może prowadzić do osobliwych konsekwencji. Bohater dzisiejszej recenzji zapewnia niespotykane funkcje w połączeniu z ogólną równowagą cech technicznych. Ale czy użytkownicy będą potrzebować zaawansowanych funkcji?

Recenzja smartfona Huawei Honor Play 3

Huawei Honor Play 3 - konkurent do przegranego

5 września 2019 14:46:35

Chińska firma Huawei stara się w krótkim czasie wypuścić godnych rywali do najświeższych modeli przeciwników na rynku. Xiaomi Mi A3 obiecał zostać prawdziwym bestsellerem, ale publiczność nie doceniła wielu jego specyficznych właściwości, dlatego sprzedaż nowych produktów nie spełniła oczekiwań dewelopera. Ale czy bohater dzisiejszej recenzji może zastąpić Xiaomi, ponieważ wygląda tak jak nieudane trafienie?

Recenzja smartfona Doogee N100

Doogee N100 - czy to w ogóle się rozładowuje?

30 sierpnia 2019 21:26:57

Chińska firma Dougie nadal rozwija smartfony z serii N, jednak jeśli wcześniej nacisk kładziono na niską cenę i nowoczesny design, to dla bohatera tego przeglądu producent ukrywał zupełnie inne zalety konkurencyjne. Co zadowoli nas nowością?

Recenzja smartfona Meizu 16S Pro

Meizu 16S Pro - pełne wyleczenie?

30 sierpnia 2019 13:30:12

Fani chińskiej firmy Meizu poważnie przestraszyli się sytuacji finansowej swojego ukochanego producenta. Jednak dodatkowe finansowanie od inwestorów zewnętrznych pomogło deweloperowi przetrwać kryzys i zadowolić nas naprawdę interesującymi i konkurencyjnymi smartfonami. A bohater dzisiejszej recenzji zdecydowanie należy do ich liczby.

Recenzja smartfona Huawei Nova 5T

Huawei Nova 5T - wcale nie kompaktowy okręt flagowy

28 sierpnia 2019 12:53:36

Jak często wtajemniczeni poważnie się mylą, ogłaszając wiadomości o konkretnym oczekiwanym smartfonie znanej marki. W niektórych przypadkach wstępne informacje o charakterystyce technicznej nowego produktu tylko częściowo różnią się od ostatecznej wersji, która zostanie wydana, ale czasami różnica może być ogromna. Bohater dzisiejszej recenzji był oczekiwany przez fanów Huawei Corporation jako małe flagowe urządzenie o doskonałej ergonomii. Czy publiczność otrzymała właśnie takie urządzenie?

Recenzja smartfona Xiaomi Redmi 8A

Xiaomi Redmi 8A - dostępna autonomia

23 sierpnia 2019 21:54:03

Chińska firma Xiaomi rozszerza zakres oferowanych produktów i teraz przystąpiła do aktualizacji modeli z niższego segmentu cenowego. Kupujący nie wymagają wyjątkowej konstrukcji i wydajności od takich urządzeń, mając nadzieję na uzyskanie funkcjonalnego mobilnego autonomicznego asystenta za niewielką kwotę. Bohater dzisiejszej recenzji niesamowicie pasuje do tej definicji.

Recenzja smartfona Xiaomi Redmi Note 8 Pro

Xiaomi Redmi Note 8 Pro - długo oczekiwany NFC!

21 sierpnia 2019 19:06:14

Linia Redmi Nout chińskiej firmy Xiaomi zyskała dziesiątki milionów fanów. I nie jest to zaskakujące, ponieważ smartfony z tej serii oferują doskonałe możliwości fotograficzne, wydajność i autonomię. Teraz słynny deweloper z Chin postanowił dodać obsługę płatności zbliżeniowych do tej listy.

Recenzja smartfona Blackview BV9100

Blackview BV9100 - ustawianie rekordów

20 sierpnia 2019 19:54:04

Chińska firma Blackview jest w stanie zaskoczyć. Ostatnio korporacja zachwyciła fanów wydaniem kilku bezpiecznych smartfonów z budżetem, a teraz postanowiła pokazać publiczności najbardziej autonomiczny telefon IP68 na świecie. Czy deweloperowi udało się wdrożyć wszystko, co wymyślono w nowości?

Recenzja smartfona Cubot P30

Cubot P30 - telefon z aparatem dla najbardziej ekonomicznego?

20 sierpnia 2019 12:00:22

Chińska firma Kubot postanowiła zrobić wszystko, co możliwe, aby wyprzedzić wielu swoich przeciwników na wszystkich frontach, a przynajmniej na części. Tak więc korporacji udało się wypuścić telefon X20 Pro, który naśladuje konstrukcję iPhone'a 11, który nie został jeszcze wydany, a teraz wprowadził niedrogi smartfon z zaawansowanymi możliwościami fotograficznymi i podobną koncepcją wyglądu. Czy bohater dzisiejszej recenzji stanie się hitem w przyszłości?

Recenzja smartfona Oppo Reno 2Z

Oppo Reno 2Z - zmiany ilościowe

19 sierpnia 2019 15:22:22

Historia się powtarza. Kilka lat temu entuzjaści mobilni byli oburzeni megapikselową rasą. Ich liczba w aparatach telefonów rosła każdego dnia, jednak nie dawało to oczekiwanego wzrostu jakości. Dziś sytuacja jest zupełnie podobna, ale uzupełnia ją wzrost liczby fotomodułów. Bohater tej recenzji jest technicznie podobny do swojego poprzednika, ale o wiele bardziej dąży do spełnienia standardów mody.

Recenzja smartfona Vernee X2

Vernee X2 - nieskończona autonomia

18 sierpnia 2019 19:50:22

Dzień dobry, drodzy użytkownicy Unite4Buy. Czy dobra autonomia jest jednym z głównych kryteriów sukcesu smartfona? Zdecydowanie. Jeśli kilka lat temu użytkownik korzystał ze swojego asystenta mobilnego głównie do połączeń, SMS-ów i przeglądarki, dziś telefony są coraz częściej używane zarówno jako zamiennik konsoli do gier, jak i jako alternatywa dla kamery. A obfitość wszelkiego rodzaju komunikatorów internetowych wpływa na czas działania urządzenia. Dlatego współczesny użytkownik potrzebuje nawet stosunkowo niedrogiego urządzenia z pojemnej baterii. Bohater dzisiejszej recenzji, Vernee X2, pasuje do definicji odpowiedniego, samodzielnego i funkcjonalnego telefonu, na który warto zwrócić uwagę.

Recenzja smartfona Xiaomi Redmi Note 8

Xiaomi Redmi Note 8 - kto ma więcej?

17 sierpnia 2019 13:11:22

Chińska firma Xiaomi w tym roku znacząco zmieniła środkowy segment cenowy rynku smartfonów. Niedawno uwierzenie w to, że za niewielką kwotę można kupić telefon o niemal sztandarowych zdolnościach fotograficznych, było niemożliwe. Jednak teraz korporacja ma podobne modele w swoim asortymencie, a bohater dzisiejszej recenzji podnosi jakość kamer do niedopuszczalnie wysokiego standardu.

Recenzja smartfona Xiaomi Redmi 8

Xiaomi Redmi 8 - banki energii również płaczą

17 sierpnia 2019 11:59:51

Chociaż Redmi jest oficjalnie pełnoprawną sub-marką, smartfony tej organizacji zawsze będą kojarzone z Xiaomi Corporation. Siódma generacja niedrogich urządzeń Redmi-line bez żadnych indeksów znacznie wzrosła i stała się faktycznym zamiennikiem budżetu dla phabletów Note. Kontynuacja serii zachowuje obecny stan rzeczy, ale dodaje piękna już stylowym gadżetom.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13