Recenzja / Test

Recenzja smartfona AGM X4

AGM X4 - piękny, technologiczny i chroniony

17 stycznia 2020 22:37:37

Chińska firma AGM rzadko produkuje smartfony, ale każdy z ich produktów wyróżnia się doskonałym montażem, przyzwoitą funkcjonalnością i pełną ochroną przed wilgocią, kurzem i kroplami. Największe zainteresowanie odbiorców zawsze wykazywało flagowa linia telefonów producenta, która wyróżnia się również doskonałą wydajnością. Bohater dzisiejszej recenzji należy do tej kategorii urządzeń.

Recenzja smartfona Xiaomi Pocophone Poco X2

Xiaomi Pocophone Poco X2 - prawie nowość w grach

17 stycznia 2020 00:16:25

Wydajność smartfona w aplikacjach na Androida odgrywa znaczącą rolę w jego popularności. Jednak naprawdę potężne telefony są bardzo drogie, podczas gdy większość graczy mobilnych nadal należy do kategorii w wieku do 18-20 lat i często nie stać ich na znaczne wydatki. Dla takich osób bohater dzisiejszej recenzji będzie doskonałym rozwiązaniem. Ale będziesz musiał pójść na kompromis.

Recenzja smartfona Xiaomi Black Shark 3

Xiaomi Black Shark 3 - rewolucja w grze

15 stycznia 2020 14:38:01

Smartfony dla graczy stają się coraz bardziej popularne. Powodem wzrostu popularności takich urządzeń jest pojawienie się zaawansowanych technologicznie gier na Androida (Call Of Duty Mobile, Fortnite, GRID Autosport i inne) oraz wydanie nowych emulatorów takich konsol, jak Nintendo Gamecube, 3DS, PlayStation Portable i tak dalej. Chińska firma Xiaomi stara się nie stracić zysku i z godną pozazdroszczenia stałością aktualizuje swoją linię najbardziej produktywnych telefonów. Bohater tej recenzji jest po prostu niesamowity dzięki swoim właściwościom technicznym.

Recenzja smartfona Oppo Realme 6

Oppo Realme 6 - łączne zmiany

14 stycznia 2020 23:39:29

Chińska firma Realmi nadal umacnia swoją pozycję na globalnym rynku smartfonów, próbując dogonić niezwykle popularną markę Redmi od Xiaomi Corporation. Należy zauważyć, że producent robi dużo, a nawet najbardziej ekonomiczne telefony zaskakują funkcjonalnością, wyglądem i jakością. Bohater tej recenzji nie jest wyjątkiem od reguły, a jednocześnie poważnie przewyższa swojego poprzednika.

Recenzja smartfona Xiaomi Mi 10 Pro

Xiaomi Mi 10 Pro - niesamowita technologia

12 stycznia 2020 12:48:17

Chińska firma Xiaomi nadal zaskakuje nie tylko swoich lojalnych fanów, ale całą publiczność rynku smartfonów jako całości. Flagowe urządzenia korporacji zawsze wyróżniały się niewiarygodnym stosunkiem ceny do możliwości produkcji, a jednocześnie zostały wyposażone w wspaniały design. Bohater tej recenzji stara się nie zmieniać tradycji, ale pod względem wyglądu nowość nie jest pozbawiona kontrowersyjnych decyzji.

Recenzja smartfona Xiaomi Mi 10

Xiaomi Mi 10 - zachwycająco

11 stycznia 2020 12:55:13

Główny smartfon dziewiątej generacji flagowców chińskiej firmy Xiaomi wyszedł interesująco, technologicznie, ale wciąż bardzo kontrowersyjnie. Wielu użytkowników Androida było rozczarowanych pogorszeniem jakości aparatów w niektórych scenariuszach, niektórzy klienci byli niezadowoleni z rozwiązań projektowych, takich jak mocno wystające fotomoduły i wycięcie w kształcie kropli dla przedniej kamery. Deweloper wysłuchał opinii publiczności i stworzył bohatera dzisiejszej recenzji, pod każdym względem zadowalający.

Recenzja smartfona Ulefone Armor X7

Ulefone Armor X7 - nieaktualne innowacje

11 stycznia 2020 12:31:56

Chińska firma Ulefon znacząco zmieniła proponowany asortyment tanich smartfonów. Seria wytrzymałych telefonów Armor przeszła największą ekspansję, teraz jest w stanie zaoferować kilka interesujących modeli budżetowych jednocześnie. Bohaterowi tej recenzji niestety trudno przypisać ich liczbę.

Recenzja smartfona Meizu Zero 2

Meizu Zero 2 - martwa koncepcja numer dwa

30 grudnia 2019 17:43:08

Pierwszy smartfon zero-line chińskiej firmy Meizu nigdy nie widział masowej produkcji. Powodów tego jest wiele: bardzo wysoka cena, kontrowersyjny pomysł telefonu monolitycznego bez złączy i tak dalej. Zaskakujące jest to, że twórca, z poważną awarią modelu, postanowił wydać kontynuację. Czy gusta odbiorców naprawdę się zmieniły w ciągu ostatniego roku?

Recenzja smartfona Oppo Reno 3 Pro

Oppo Reno 3 Pro - piękno jest dużo warte

27 grudnia 2019 17:38:43

Chińska firma Oppo ma zespół niezwykle utalentowanych projektantów, którzy są w stanie stworzyć najbardziej atrakcyjne smartfony pod względem wzornictwa. Oczywiście doskonały wygląd jest jednym z głównych kryteriów sukcesu telefonu na rynku, ale nie należy zapominać o właściwościach technicznych, możliwościach fotograficznych i zgodności tych parametrów z ostateczną ceną produktu. Niestety bohater dzisiejszej recenzji, choć okazał się przystojny, ale nie jest zadowolony ze swojej ceny.

Recenzja smartfona Lenovo Legion Gaming Phone

Lenovo Legion Gaming Phone - od laptopów po smartfony

26 grudnia 2019 19:47:19

Linia laptopów do gier Legion chińskiej firmy Lenovo od wielu lat zapewnia wiele przyjemności współczesnym graczom. Rozwój branży mobilnej rozrywki zmusza jednak dewelopera do stworzenia specjalnego „inteligentnego” telefonu, który cechuje się niesamowitą wydajnością i futurystycznym wyglądem. Bohater dzisiejszego przeglądu tych aspektów jest zdecydowanie sukcesem.

Recenzja smartfona Xiaomi Redmi 9

Xiaomi Redmi 9 - oryginalność do kwadratu

20 grudnia 2019 23:15:40

Ósma generacja najtańszych smartfonów od Redmi, sub-marki Xiaomi Corporation, wywołała dość krytykę. Nacisk w urządzeniach kładziono na autonomię, podczas gdy wydajność spadła w porównaniu z siódmym przedstawicielem linii, co nie zostało pozytywnie przyjęte. Bohater tej recenzji nie powinien wpaść w twarz zarówno pod względem czasu trwania, jak i mocy. Jednak niektóre decyzje producenta ponownie wywołają kontrowersje i niezadowolenie.

Recenzja smartfona OnePlus 8 Pro

OnePlus 8 Pro - zwykły okręt flagowy?

17 grudnia 2019 17:57:32

Chińska firma VanPlas zawsze była w stanie zaskoczyć swoich obecnych i potencjalnych fanów nowoczesnymi smartfonami, które przewyższają wielu przeciwników pod względem optymalizacji oprogramowania, funkcjonalności i ceny. Niestety czasy się zmieniają, a wraz z nimi polityka cenowa dewelopera.

Recenzja smartfona Oppo Reno 3

Oppo Reno 3 - nieoczekiwane decyzje

14 grudnia 2019 17:35:19

Fani urządzeń z Androidem są już przyzwyczajeni do tego, że flagowe i sub-flagowe smartfony są w większości oparte na układach Qualcomm Snapdragon, którym udało się udowodnić swoją wartość pod względem wydajności i wydajności energetycznej. Jednak chińska firma Oppo nagle postanowiła dać szansę nowym osiągnięciom rodaków z Media Library. Należy zauważyć, że takiego przedsięwzięcia nie można nazwać głupim.

Recenzja smartfona Xiaomi Redmi K30 Pro

Xiaomi Redmi K30 Pro - szalona moc

14 grudnia 2019 15:06:08

Sub-marka chińskiej firmy Xiaomi o nazwie Redmi postanowiła powtórzyć wrażenie, jakie smartfony K20 zrobiły na rynku. Jednocześnie podejście dewelopera jest nawet powtarzane: najpierw korporacja produkuje telefon, który jest prostszy w specyfikacji technicznej, a następnie wybucha publiczność niedrogim okrętem flagowym o tym samym projekcie.

Recenzja smartfona Oukitel WP6

Oukitel WP6 - gdy jest za dużo autonomii

12 grudnia 2019 23:38:33

Fani chronionych smartfonów od dawna (wszyscy dwie i pół osoby) mogą być spokojni, ponieważ Oukitel nie zapomina o tobie. A jeśli model WP7 wykazał pełny potencjał programisty i nie kosztował najmniejszej kwoty, bohater tej recenzji pozwoli ci nie złamać swojej ulubionej skarbonki.

Recenzja smartfona Oukitel WP7

Oukitel WP7 - połączenie klocka i flagowca

12 grudnia 2019 20:27:53

Chińska firma Aukitel pod koniec roku postanowiła poważnie rozszerzyć linię swoich chronionych urządzeń. A jeśli wcześniejsze smartfony z serii WP należały do segmentów niskiej i średniej ceny, bohater dzisiejszej recenzji przeniesie ją do wyższej kategorii kosztów. Osiągnięcie statusu trafienia gadżetu będzie jednak trudne.

Recenzja smartfona Xiaomi Redmi Note 9

Xiaomi Redmi Note 9 - wejście w „dziewięć”

11 grudnia 2019 00:35:53

Pod-marka chińskiej firmy Xiaomi o nazwie Redmi staje się coraz bardziej popularna na całym świecie. Pomimo oświadczeń przedstawicieli korporacji, że jej produkty wzrosną, widzimy tylko proces odwrotny, ponieważ teraz nawet na przełomie segmentów niskich i średnich cen użytkownik otrzymuje nie tylko piękny, ale także produktywny, samodzielny telefon, praktycznie pozbawiony jakichkolwiek wad . A bohater dzisiejszej recenzji nie narusza tej zasady.

Recenzja smartfona Ulefone Armor X6

Ulefone Armor X6 - sto kroków w tył

10 grudnia 2019 20:58:43

Chińska firma Ulefon nie jest stabilna pod względem znaczenia swoich modeli. Dosłownie w tej samej linii można znaleźć zarówno prawdziwe bestsellery, jak i telefony, które źle pasują do ceny wywoławczej. Niestety bohater tej recenzji należy do tej kategorii.

Recenzja smartfona Xiaomi Redmi K30

Xiaomi Redmi K30 - nowa generacja tanich flagowców

10 grudnia 2019 19:06:25

Oddzielna od popularnej chińskiej firmy Xiaomi marka Redmi nie marnuje czasu na próżno i stara się zwiększyć swoją sławę i procent sprzedaży we wszystkich kategoriach wartości, w tym w najwyższym segmencie cenowym. Telefony z indeksami K20 stały się bestsellerami w krótkim czasie, więc ich kontynuacja ma wszelkie szanse, aby stać się ulubieńcem ludzi. I uwierz mi, istnieje powód, by pokochać bohatera dzisiejszej recenzji.

Recenzja smartfona OnePlus 8 Lite

OnePlus 8 Lite - próba numer dwa?

7 grudnia 2019 20:26:40

Chińska firma VanPlas znana jest z pięknych i zaawansowanych technologicznie flagowych smartfonów, które są w stanie konkurować na równych warunkach ze znacznie droższymi odpowiednikami producentów europejskich i amerykańskich. Ale niewiele osób wie, że deweloper próbował podbić środkowy segment cenowy kilka lat temu. Jednak model o tajemniczej nazwie X nie zyskał dużej popularności. Korporacja nie straciła jednak nadziei na znalezienie nowej publiczności.

Recenzja smartfona Huawei Nova 6 SE

Huawei Nova 6 SE - ideał, który nie będzie popularny

5 grudnia 2019 23:45:11

Chińska firma Huawei robi wszystko, co w jej mocy, aby napięta sytuacja w amerykańskich korporacjach, w tym w Google, praktycznie nie wpłynęła na kondycję finansową i sławę firmy. A jeśli dla mieszkańców Chin produkty dewelopera są nadal bardzo istotne, ale w krajach Europy i WNP sytuacja nieco się zmieniła.

Recenzja smartfona Blackview BV9900

Blackview BV9900 - przyrostowe ulepszenia

4 grudnia 2019 21:02:10

Sztandary chińskiej firmy Blackview z każdym pokoleniem stają się coraz bardziej zaawansowane technologicznie, odpowiednie i ergonomiczne. A jeśli wcześniej chroniony smartfon w wizji większości odbiorców wydawał się ogromnym monoblokiem o niskiej wydajności, dziś programista robi wszystko, co możliwe, aby usunąć linię między zwykłymi a smartfonami IP68 w podobnej cenie.

Recenzja smartfona Oppo Realme X50 5G

Oppo Realme X50 5G - znajdź 5 różnic

1 grudnia 2019 17:33:15

Sub-marka słynnej chińskiej firmy Oppo o nazwie Realmi stara się narzucić konkurencję Xiaomi i jej spółce zależnej Redmi. A jeśli wcześniej byliśmy zaskoczeni podobnymi nazwami korporacji, teraz smartfony od programistów wychodzą prawie tak samo.

Recenzja smartfona Xiaomi Pocophone Poco F2

Xiaomi Pocophone Poco F2 - kontynuacja, na którą zasługujemy

30 listopada 2019 14:22:41

Chińska firma Siaomi w tym roku wyłącznie podoba się swoim fanom pięknymi i zrównoważonymi smartfonami we wszystkich kategoriach cenowych. Jednak to właśnie przedstawiciele segmentu o najwyższej wartości odnieśli największe sukcesy w korporacji. Bohater dzisiejszego przeglądu jest kontynuacją tego trendu i reprezentuje nadzwyczajny stosunek jakości do ceny.

Recenzja smartfona Xiaomi Mi Mix 4

Xiaomi Mi Mix 4 - cud technologiczny

30 listopada 2019 14:21:56

Xiaomi Chinese Corporation jest jednym z liderów na rynku smartfonów, jednak często musi potwierdzać ten tytuł wydaniem naprawdę imponujących flagowych telefonów. Bohater tej recenzji może nie zrewolucjonizować segmentu, ale będzie w stanie odpowiednio konkurować z najlepszymi przedstawicielami najwyższej kategorii cenowej z innych marek A.

Recenzja smartfona UMiDIGI A3X

UMiDIGI A3X - dodatkowe urządzenie

24 listopada 2019 21:37:00

Dobrym rozwiązaniem jest poszerzenie gamy produktów dostarczanych do odbiorców. Niestety, nie wszyscy producenci smartfonów są w stanie obejść się bez szczerze mijających modeli. Bohater tej recenzji jest jednocześnie blisko takich urządzeń z kilku powodów.

Recenzja smartfona UMiDIGI A3S

UMiDIGI A3S - najlepszy smartfon w segmencie cenowym?!

24 listopada 2019 20:26:06

Chińska firma Umidigi kontynuuje ulepszanie swoich produktów. Jeśli początkowo deweloper skoncentrował się na konkurencyjnym projektowaniu telefonów, z czasem przeszedł na udoskonalenie właściwości technicznych. Teraz jest czas na oprogramowanie. Bohater dzisiejszej recenzji jest pozycjonowany jako jedno z najtańszych urządzeń opartych na najnowszym Androidzie Q. Jednak nowość ma jeszcze kilka asów.

Recenzja smartfona Huawei Honor View 30

Huawei Honor View 30 - konserwatywny i piękny

21 listopada 2019 20:35:34

Chińska firma Huawei próbuje wdrożyć w smartfonach swojej sub-marki Honor wszystko, czego może sobie życzyć współczesny wielbiciel funkcjonalnych urządzeń mobilnych, jednocześnie ograniczając koszty produktów. Bohatera tej recenzji można łatwo nazwać prawdziwym okrętem flagowym ze względu na wyjątkowy design i wydajność, ale jego cena jest dość przystępna. Na co oszczędził programista?

Recenzja smartfona Oppo Realme 5S

Oppo Realme 5S - w pogoni za Xiaomi

18 listopada 2019 16:20:03

Wydaje się, że chińska firma Oppo stawia sobie za główny cel nie zwiększanie sprzedaży w Stanach Zjednoczonych, Europie i krajach WNP, ale walkę z Xiaomi i jej pod marką Redmi. Jak inaczej wytłumaczyć fakt, że producent produkuje urządzenia, które są prawie identyczne z konkurentem pod względem właściwości technicznych i konstrukcji.

Recenzja smartfona Doogee S90C

Doogee S90C - uprościć, ale poprawić?

7 listopada 2019 23:46:17

Chińska firma Dougie stara się jak najlepiej zarobić na swoich najlepszych praktykach. Tak więc flagowy smartfon S90 uzyskał nie tylko ulepszoną wersję techniczną, ale także wersję uproszczoną. Jednak ze względu na zachowanie głównych zalet i niższe ceny, bohater tej recenzji wydaje się jeszcze bardziej odpowiedni niż jego poprzednicy.

Recenzja smartfona Blackview A80 Pro

Blackview A80 Pro - dużo kamer, mało użyteczne

6 listopada 2019 00:02:22

Smartfony z niższego segmentu cenowego stają się coraz piękniejsze i bardziej technologiczne. Starają się stopniowo przyjmować cechy droższych braci, które w większości przypadków należy rozpatrywać tylko z pozytywnego punktu widzenia. Niestety, bohater dzisiejszej recenzji jest wyjątkiem od reguły.

Recenzja smartfona HomTom HT80

HomTom HT80 jest zbyt standardowy

5 listopada 2019 21:21:11

Chińska firma Homtom była ostatnio znacznie mniej zadowolona ze swoich fanów z nowych smartfonów. Być może jest to spokój przed burzą, a w przyszłości będziemy mieli szereg interesujących telefonów od ukochanego przez wielu producenta. Ale na razie otrzymujemy tylko modele takie jak bohater dzisiejszej recenzji, które prawdopodobnie nie wzbudzą zainteresowania milionów.

Recenzja smartfona Vivo S5

Vivo S5 - prawie flagowy, niezupełnie telefon z aparatem

2 listopada 2019 23:38:06

Chińska firma Vivo stawia sobie ambitne, ale jednocześnie całkiem możliwe do osiągnięcia cele. Jednak w celu ich wykonania producent musi naprawdę spróbować. Jeśli na rynku krajowym deweloper czuje się bardziej niż pewny siebie, to Europa, USA i kraje WNP nadal niewiele wiedzą o produktach korporacji. Bohater tej recenzji zrobi wszystko, co możliwe, aby naprawić sytuację. Ale czy nowość może konkurować z najlepszymi przedstawicielami średniego segmentu cenowego?

Recenzja smartfona Meizu Note 10

Meizu Note 10 to zbyt późna odpowiedź

27 października 2019 16:33:42

Linia phabletów Nout od chińskiej firmy Meizu od samego początku była przeciwna serii smartfonów Xiaomi o tej samej nazwie i była warta konkurowania z nią, nawet jeśli straciła całkowitą sprzedaż. Główną przyczyną strat było opóźnione wypuszczenie telefonów, przez co większość odbiorców zdążyła już kupić produkty od konkurenta. Niestety, ta sama sytuacja stanie się z bohaterem dzisiejszej recenzji.

Recenzja smartfona Meizu M10 Lite

Meizu M10 Lite - gdzie znacznie łatwiej?

27 października 2019 14:51:51

Chińska firma Meizu nadal zwiększa ofertę prezentowanych smartfonów, jednak funkcjonalność i konkurencyjność tych ostatnich nie zawsze zadziwia nawet wiernych fanów dewelopera. Niestety bohater dzisiejszej recenzji również okazał się dość kontrowersyjny.

Recenzja smartfona Huawei Nova 6

Huawei Nova 6 - oburzające prędkości

26 października 2019 20:49:30

Chińska firma Huawei po cichu przeniosła sankcje amerykańskie. Rzeczywista utrata zysku była kilkakrotnie mniejsza niż oczekiwano, więc korporacja nie zwolniła tempa rozwoju produkcji. Producent postanowił więc natychmiast zadowolić fanów kilkoma pięknymi flagowcami, z których jeden jest bohaterem dzisiejszej recenzji.

Recenzja smartfona Oukitel K13 Pro

Oukitel K13 Pro - czy to poprawa?

25 października 2019 21:06:35

Seria smartfonów Aukitel z serii K zawsze była niezwykle autonomiczna. Jednak z biegiem czasu producent próbował zwiększyć funkcjonalność urządzeń, piękno ich wyglądu i inne parametry. Niestety, bohater tej recenzji jest pod pewnymi względami gorszy od swoich poprzedników, ale nie oferuje bardziej przystępnej ceny.

Recenzja smartfona Oukitel WP5

Oukitel WP5 - dostępna autonomia

25 października 2019 00:29:49

Chińska firma Aukitel najwyraźniej zapomniała wyłączyć przenośnik i nadal produkuje całkowicie bezpieczne smartfony. Tym razem producent polegał nie tylko na sile urządzenia, ale także na pojemności jego baterii. Ponadto deweloper postanowił połączyć tę zaletę z rozsądną ceną.

Recenzja smartfona Doogee S40 Lite

Doogee S40 Lite - nadmierne uproszczenie

23 października 2019 00:14:19

Wydanie jednego modelu smartfona w różnych konfiguracjach dla kilku kategorii cenowych to opłacalne i opłacalne rozwiązanie. Czasami jednak producenci są zbyt lubiani i tworzą niezwykle drogą lub, przeciwnie, bardzo tanią wersję telefonu, znacznie zmniejszoną funkcjonalność. Bohater dzisiejszej recenzji jest bardzo zbliżony do drugiej koncepcji.

Recenzja smartfona Doogee S68 Pro

Doogee S68 Pro - trwały i gustowny

22 października 2019 19:40:12

Chińska firma Dougie poważnie rozszerza swoją ofertę bezpiecznych smartfonów, starając się zadowolić większość odbiorców. Ogromna liczba użytkowników Androlda jest dziś zainteresowana flagowymi telefonami IP68, więc korporacja zdecydowała się na konsolidację w tym segmencie. Bohater dzisiejszej recenzji, choć nie idealny, jest w stanie znaleźć swojego nabywcę.

Recenzja smartfona Oukitel Y1000 Pro

Oukitel Y1000 Pro - kandydat do sławy

20 października 2019 23:05:42

Jak często chińscy producenci smartfonów wypuszczają jednocześnie dwie wersje urządzeń dla różnych segmentów kosztów. Czasami telefony o tym samym wyglądzie są bardzo odmienne. Tak więc bohater dzisiejszej recenzji znacznie przewyższa model bez indeksu Pro pod wieloma względami, a nawet może konkurować o tytuł hitu.

Recenzja smartfona Oukitel Y1000

Oukitel Y1000 - „słaba” ochrona

20 października 2019 20:44:25

Chińska firma Aukitel próbuje rozszerzyć gamę smartfonów, przechwytując różne segmenty cenowe. Tanie telefony z ochroną przed kurzem i wilgocią zgodnie ze standardami IP68 są dziś bardzo popularne, dlatego producent postanowił wprowadzić swoje urządzenie w tej kategorii. Jak uzyskałeś niedrogie, a jednocześnie trwałe urządzenie?

Recenzja smartfona Oukitel WP3

Oukitel WP3 - stagnacja linii

20 października 2019 14:20:20

Chińska firma Aukitel w swojej serii bezpiecznych urządzeń WP zawsze koncentrowała się na autonomii i funkcjonalności. Niestety, zgodnie z ostatnim parametrem, nowi przedstawiciele linii WP wcale nie awansują w porównaniu ze swoimi poprzednikami, a czasem są od nich gorsi. Bohater dzisiejszej recenzji nie był wyjątkiem.

Recenzja smartfona Oukitel Y5000

Oukitel Y5000 - Dawid dla Goliata?

19 października 2019 14:12:36

Chińska firma Aukitel najprawdopodobniej nie zostanie przypisana do marek A, ale jej pragnienie dotrzymania kroku liderom rynku jest niezwykle duże. Niestety tych samych słów trudno powiedzieć o budżecie organizacji, dlatego wiele produktów dewelopera nie jest zbyt konkurencyjnych. Jednak bohater dzisiejszej recenzji jest przyjemnym wyjątkiem.

Recenzja smartfona Ulefone Armor 5S

Ulefone Armor 5S - drobne, ale przyjemne zmiany

18 października 2019 12:58:00

Chińska firma Ulefon stara się nie przegapić szansy na dodatkowy zysk nawet z wcześniej wydanych urządzeń. Drobne ulepszenia projektu i oprogramowania, niższe ceny i nowy bestseller są gotowe! Ale czy taki schemat działał z bohaterem dzisiejszej recenzji?

Recenzja smartfona Oukitel K3 Pro

Oukitel K3 Pro - bunt z martwych

16 października 2019 17:01:10

Na przełomie dolnych i średnich segmentów cenowych rynku smartfonów trwa prawdziwa walka. Wielu chińskich producentów stara się wypuścić najlepiej zrównoważony telefon w najniższej cenie. Oczywiście, aby osiągnąć ten cel, należy pod każdym względem obniżyć koszt produktu. I wygląda na to, że firma Aukitel wpadła na ciekawy sposób, aby to zrobić.

Recenzja smartfona Ulefone Armor X5

Ulefone Armor X5 - chroniony bestseller

14 października 2019 16:39:09

Chińska firma Ulefon kontynuuje uzupełnianie swojej linii smartfonów IP68 o nowe modele. Jeśli smartfony X2 i X3 były skierowane do segmentu niskiej ceny, a pełnoprawni przedstawiciele serii Armor szóstej generacji byli skierowani na granicę średnich i wyższych kategorii kosztów, to producent musiał po prostu wypełnić lukę. Bohater dzisiejszej recenzji został wydany w tym celu.

Recenzja smartfona Vivo IQOO Neo 2

Vivo IQOO Neo 2 - atakuj na wszystkich frontach!

13 października 2019 23:59:25

Laury Xiaomi i Huawei zdecydowanie nie pozwalają głównemu chińskiemu producentowi smartfonów o nazwie Vivo spać. Właśnie dlatego korporacja z roku na rok produkuje coraz więcej telefonów o imponującym stosunku ceny do funkcjonalności, starając się przyciągnąć zarówno klientów z Chin, jak i użytkowników z Europy i krajów WNP. Bohater dzisiejszej recenzji jest dość gotowy, aby pomóc deweloperowi w tej trudnej sprawie.

Recenzja smartfona Xiaomi Mi Note 10

Xiaomi Mi Note 10 - całkowity restart

11 października 2019 19:42:36

Chińska firma Xiaomi nadal produkuje bestsellery w prawie kilkudziesięciu, nie zapominając o zaskoczeniu zarówno lojalnych fanów, jak i potencjalnych nabywców. Tak więc korporacja postanowiła ożywić niegdyś niezwykle popularną linię flagowych phabletów, aby przenieść na swoją stronę niektórych fanów Samsunga i jego serii Note.

Recenzja smartfona UMiDIGI Power 3

UMiDIGI Power 3 - długo działający telefon z aparatem

11 października 2019 17:15:15

Chińska firma Umidigi postanowiła zaangażować się w rozwój linii Power-line, której pierwszy smartfon nie zdobył nawet światowej sławy, ale bardzo dobrą sprzedaż. Pomijając numer dwa, korporacja dostarczyła trzecią generację telefonów z serii, najwyraźniej wykazując znaczną poprawę bohatera dzisiejszej recenzji.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14