0
Porównj:
Porównaj z:
Wprowadź nazwę modelu lub jej część
 
AED درهم BHD دب BRL R$ CNY ¥ CZK Kč DKK kr EUR € GBP £ IDR Rp ILS ₪ INR ₹ JPY ¥ KRW ₩ KWD د.ك NOK kr PLN zł QAR ريال RUB руб SAR درهم SEK kr TRY ₺ UAH грн
prawdopodobnie chodziło Ci o
Testy

Testy

Oukitel C31 Pro - recenzja, test i opinia

Oukitel C31 Pro - przestarzała aktualizacja

2022-12-07

Smartfony z niskiego segmentu cenowego chińskiej firmy Oukitel w ostatnich latach coraz rzadziej zaskakują fanów marki. Często dostajemy prawie takie same telefony jak poprzednio, różnica polega wyłącznie na projekcie i kilku innych drobiazgach. Bohater dzisiejszej recenzji nie odbiega od tej formuły i niewiele różni się od swoich poprzedników.

ZTE Nubia Red Magic 8 Pro - recenzja, test i opinia

ZTE Nubia Red Magic 8 Pro – zachwyca graczy

2022-12-07

Segment smartfonów do gier przeszedł w ostatnich latach duże zmiany. Tak więc urządzenia do gier są teraz zauważalnie bardziej kompaktowe, piękniejsze, bardziej funkcjonalne, poprawiła się ich autonomia i możliwości fotograficzne. Bohater dzisiejszej recenzji posiada wszystkie wymienione cechy i może konkurować z przeciwnikami o tytuł bestsellera.

Doogee S99 - recenzja, test i opinia

Doogee S99 - wytrzymałe smartfony ewoluują!

2022-12-06

Producenci wytrzymałych asystentów mobilnych z Chin postanowili w tym roku znacząco podnieść poziom wydajności i funkcjonalności swoich produktów. Dodge nie trzymał się trendu. Tak więc bohater dzisiejszej recenzji jest prawdziwym okrętem flagowym dewelopera i jest w stanie zadowolić nie tylko fanów aktywnego stylu życia, ale nawet graczy z fotografami.

Doogee V30 - recenzja, test i opinia

Doogee V30 - technologie na każdy gust i kolor

2022-12-06

Trudno winić chińską firmę Doogee za powagę podejścia do swoich produktów. Korporacja wnikliwie analizuje rynek i stara się produkować nowoczesne smartfony, które nie są pozbawione wielu przewag konkurencyjnych. Tak więc ich nowy flagowiec opiera się nie tylko na sile i wydajności, ale także na autonomii, niezwykle ciekawej funkcjonalności i dobrze zaprojektowanym designie.

Realme GT Neo 5 - recenzja, test i opinia

Realme GT Neo 5 – flagowiec za pół ceny

2022-12-05

Chińska firma Realme przyspiesza tempo poszerzania oferty smartfonów, ale proces ten nie ma prawie żadnego wpływu na jakość jej produktów. Bohaterem dzisiejszej recenzji jest najnowszy subflagowiec, którego nieoczekiwana premiera zaskoczyła zarówno fanów marki, jak i konkurentów, bo rzadko spotyka się takie połączenie ceny i wydajności.

Xiaomi Redmi 11A - recenzja, test i opinia

Xiaomi Redmi 11A – zmiany widoczne, ale za mało

2022-12-04

Najbardziej przystępne cenowo smartfony z linii Redmi znanego chińskiego producenta Xiaomi często stają się międzynarodowymi hitami. Szczególnie mocno wyróżniały się w zestawieniu modele 5A i 8A, które w momencie premiery zapewniały doskonałe wyświetlacze, przyzwoitą autonomię i dobre procesory od Qualcomma. Niestety, kolejne produkcje nie zawsze spełniały oczekiwania odbiorców. Bohater dzisiejszej recenzji również nie dorasta do standardów wyznaczonych przez jego wybitnych poprzedników.

Xiaomi Poco X5 Pro - recenzja, test i opinia

Xiaomi Poco X5 Pro – zbyt piękne, aby było prawdziwe?

2022-12-04

Sub-marka chińskiej firmy Xiaomi o nazwie Poco od początku swojego istnienia spełnia marzenia oszczędnych, ale jednocześnie wymagających użytkowników. Większość smartfonów produkowanych przez korporację wyróżniała się niesamowitym stosunkiem jakości do ceny, który był po prostu niedostępny dla przeciwników. Bohater dzisiejszej recenzji pasuje do tego samego opisu w 100%.

Xiaomi Redmi K60E - recenzja, test i opinia

Xiaomi Redmi K60E - korzystając tylko ze sprawdzonych rozwiązań

2022-12-02

Chińska firma Xiaomi nie boi się eksperymentować, ale takie słowa nie dotyczą potencjalnych hitów w najsłynniejszych liniach smartfonów tego producenta. Tutaj deweloper wykorzystuje tylko te komponenty i projekt, których powodzenie jest w stu procentach pewne. Dlatego bohater dzisiejszej recenzji nie zrewolucjonizuje segmentu cenowego, ale z pewnością przyciągnie uwagę kilku milionów miłośników mobilnej elektroniki.

Ulefone Armor 12S - recenzja, test i opinia

Ulefone Armor 12S – zyskuje szanse na sukces

2022-12-01

Chińska firma Ulefone wie, jak tworzyć nie tylko wysokiej jakości, ale jednocześnie ciekawe dla odbiorców smartfony, jednak wielu modelom brakuje zaledwie kilku pociągnięć, by osiągnąć tytuł bestsellera. Wydaje się, że bohater dzisiejszej recenzji postanowił naprawić tę sytuację.

OnePlus Nord CE 3 - recenzja, test i opinia

OnePlus Nord CE 3 – próżne oczekiwania

2022-12-01

Fani chińskiej firmy OnePlus nie mogli się doczekać nowej generacji budżetowej linii smartfonów. W latach 2021-2022 światowej sławy deweloperowi udało się wydać prawie tuzin bestsellerów o doskonałym stosunku jakości do ceny. Niestety, bohater dzisiejszej recenzji stał się jeszcze prostszy niż jego poprzednik.

Oppo Find N2 - recenzja, test i opinia

Oppo Find N2 – pogoń za przywództwem

2022-11-30

Chińska firma Oppo nie boi się eksperymentować i walczyć z najbardziej znanymi producentami smartfonów. W ten sposób deweloper wypuszcza kontynuację linii drogich telefonów z klapką, która ma jeszcze wyższą cenę, ale jednocześnie lepszą wydajność, możliwości fotograficzne i funkcjonalność. Czy taka nowość może odnieść komercyjny sukces i zdobyć miłość milionów ludzi? Pytanie jest trudne.

Vivo IQOO 11 - recenzja, test i opinia

Vivo IQOO 11 jest najlepszy pod wieloma względami

2022-11-29

Trudno zaskoczyć współczesnego odbiorcę rynku smartfonów nawet flagowymi produktami, ale producenci na całym świecie wciąż starają się zwiększać wydajność i funkcjonalność urządzeń, aby wnieść coś nowego do kompaktowej elektroniki. Tak więc chińska firma Vivo próbowała przekształcić wygląd zewnętrzny nowości i uczynić ją niesamowicie wyważoną.

Oppo Reno 9 Pro 5G - recenzja, test i opinia

Oppo Reno 9 Pro 5G – piękny zarówno w środku, jak i na zewnątrz

2022-11-27

Dobrze zaprojektowany smartfon to naprawdę ważny czynnik sukcesu urządzenia, ale współczesny użytkownik staje się coraz bardziej wybredny. Teraz wyrafinowanej publiczności nie może przyciągnąć wyjątkowo piękny obraz, potrzebuje wydajności, funkcjonalności i autonomii. Na szczęście bohater dzisiejszej recenzji jest w stanie pochwalić się wszystkim powyższym.

Oppo Reno 9 - recenzja, test i opinia

Oppo Reno 9 – kiedy trudno się oprzeć kupowaniu

2022-11-27

Dlaczego niektóre smartfony cieszą się niesłabnącą popularnością, a inne są zapominane przez wymagających odbiorców w ciągu kilku miesięcy? Jednym z powodów sukcesu jest nie tylko kompetentny marketing, ale także wyważenie urządzenia, które po prostu musi łączyć piękno, wydajność i autonomię. Bohater dzisiejszej recenzji stara się dodać do listy rozsądną cenę.

Honor 80 Pro - recenzja, test i opinia

Honor 80 Pro - zdjęcie flagowe i nic więcej

2022-11-25

Coraz więcej osób odmawia używania pełnoprawnych aparatów do fotografowania. Przyczyna leży w poprawiających się możliwościach fotograficznych nowoczesnych smartfonów. Zwłaszcza w tej dziedzinie flagowe urządzenia mają zaawansowane, gotowe zadziwić wyrafinowanych fotografów nawet przy wieczornych ujęciach. Bohater dzisiejszej recenzji również należy do takich telefonów, co niesie ze sobą również mnóstwo innych przewag konkurencyjnych.

Honor 80 - recenzja, test i opinia

Honor 80 - subflagowiec bez kompromisów

2022-11-25

Chińska firma Honor chwilowo straciła zdolność do tworzenia prawdziwie zrównoważonych smartfonów pod względem ceny, funkcjonalności i piękna wyglądu zewnętrznego. Tak więc linie flagowych telefonów z lat 60. i 70. otrzymały wiele kontrowersyjnych recenzji i po prostu odbiegały od swoich legendarnych poprzedników. Na szczęście bohater dzisiejszej recenzji jest o wiele bardziej interesujący i trafny.

Doogee S41 Pro - recenzja, test i opinia

Doogee S41 Pro – rozszerzenie funkcjonalności, ale nie wydajności

2022-11-25

Chińska firma Doogee wciąż poszerza gamę bezpiecznych smartfonów. Przyszła kolej na przedstawicieli niższej kategorii cenowej. Pojawienie się nowych chipsetów i fotomodułów mogłoby znacząco podnieść atrakcyjność produktów, jednak deweloper zdecydował się pójść inną drogą. Czy kupującym spodoba się zaktualizowane urządzenie? Rozwiążmy to.

Vivo X90 - recenzja, test i opinia

Vivo X90 – podstawowa wersja bezbłędnego smartfona

2022-11-23

Chińska firma Vivo niewymownie cieszy swoich fanów flagowymi telefonami z linii X. Nawet jego najbardziej przystępni cenowo przedstawiciele niewiarygodnie łączą najwyższą wydajność, innowacyjny design i dziesiątki innych konkurencyjnych przewag, których pozazdroszczą ich dwukrotnie droższe odpowiedniki. Bohater dzisiejszej recenzji nie zmienił tradycji serialu. Szkoda tylko, że nie możemy się doczekać globalnej konfiguracji urządzenia.

Oppo Reno 9 Pro+ - recenzja, test i opinia

Oppo Reno 9 Pro+ – perfekcja dla budżetowych nabywców

2022-11-20

Flagowe smartfony to rzecz pożądana przez miliony fanów przenośnej elektroniki, ale nie każdego stać na takiego mobilnego asystenta. Powody rezygnacji z telefonów z najwyższej półki cenowej mogą być różne, ale jeśli najwyższą wydajność i szeroką funkcjonalność zapewni tańszy gadżet, to po prostu nie sposób się oprzeć jego zakupowi. Z tą myślą powstał bohater dzisiejszej recenzji.

Blackview A85 - recenzja, test i opinia

Blackview A85 - idealny tani smartfon?

2022-11-19

Chińska firma Blackview w ciągu ostatniego roku przyniosła swoim fanom wiele miłych niespodzianek. Szczególnie zaskakujący jest fakt, że producent stworzył jednocześnie kilka znakomitych telefonów w niskim segmencie cenowym. Bohater dzisiejszej recenzji należy do tego grona wyróżniających się budżetowych urządzeń.

XXX - recenzja, test i opinia

Xiaomi 14 Pro to smartfon z najwyższej półki

2022-11-18

Chińska firma Xiaomi umiejętnie radzi sobie z tworzeniem telefonów w każdym segmencie wartościowym, jednak to właśnie flagowe produkty tego producenta budzą największy zachwyt wśród odbiorców. Połączenie najnowocześniejszych technologii, doskonałego montażu i dopracowanego w najdrobniejszych szczegółach designu rezonuje w sercach milionów nabywców, więc bohater dzisiejszej recenzji ma wszelkie szanse na sprzedaż w imponującym nakładzie.

Xiaomi 14 - recenzja, test i opinia

Xiaomi 14 - jeszcze bardziej kompaktowy i wydajny

2022-11-18

Chińska firma Xiaomi dużo wie o znakach i przesądach. Światowej sławy producent postanowił więc pominąć pechową 13 w linii swoich flagowych smartfonów, a jednocześnie „dogonić” w cyfrowym oznaczeniu zarówno wersję swojego oprogramowania MIUI, jak i serię telefonów z przeciwnik reprezentowany przez Apple Corporation. Jednocześnie wszystkie przewagi konkurencyjne poprzedniego modelu są nie tylko zachowane, ale także ulepszone przez dewelopera.

Meizu 20 - recenzja, test i opinia

Meizu 20 - nowa era dla zapomnianej firmy?

2022-11-17

Meizu Corporation już dawno przestała być jednym z liderów branży, tracąc co roku fanów marki nawet w swojej ojczyźnie. Faktyczny zakup organizacji przez producenta samochodów Geely daje jednak producentowi nadzieję na odzyskanie dawnej świetności. A bohater dzisiejszej recenzji może być pierwszym krokiem w kierunku powrotu popularnego niegdyś dewelopera.

Vivo X90 Pro+ - recenzja, test i opinia

Vivo X90 Pro+ – przyjemność premium

2022-11-17

Flagowa linia smartfonów chińskiej firmy Vivo zawsze łączyła zaawansowaną technologię, wysokiej jakości materiały montażowe i komponenty oraz przemyślany design. I nawet jeśli doświadczeni producenci czasami popełniają błędy, wspomniany deweloper po prostu nie jest w stanie zawieść publiczności.

Realme 10 Pro+ - recenzja, test i opinia

Realme 10 Pro+ – zmiany zauważalne dla oka

2022-11-17

Chińska firma Realme na początku tego roku dokonała prawie niemożliwego, a mianowicie wypuściła niedrogi smartfon z flagowymi możliwościami fotograficznymi. Wydajny i stylowy telefon z aparatem szybko podbił serca milionów ludzi. Ale czy producentowi udało się stworzyć godnego naśladowcę przeboju? Odpowiedź nie była tak jasna.

OUKITEL WP21 - recenzja, test i opinia

OUKITEL WP21 - brutalność na maksa

2022-11-17

Chińska firma Oukitel kontynuuje poszerzanie oferty smartfonów z ochroną przed kurzem i wilgocią zgodnie ze standardami IP68. Miło jednak widzieć, że następuje nie tylko ilościowy, ale i jakościowy wzrost produktów marki. Tak więc bohater dzisiejszej recenzji jest gotowy zapewnić nieprzyzwoicie dużą autonomię i przyzwoitą funkcjonalność dla średniego segmentu cenowego.

Motorola Moto X40 - recenzja, test i opinia

Motorola Moto X40 – nie wymyślanie koła na nowo

2022-11-14

W ciągu ostatnich kilku lat Motorola wielokrotnie zaskakiwała swoich fanów znakomitymi smartfonami we wszystkich kategoriach cenowych. Segment o wyższej wartości nie jest wyjątkiem. Linia telefonów z indeksem X30 łączyła nie tylko imponującą wydajność, wspaniały korporacyjny design, ale także rozsądną cenę. Modele nie straciły na aktualności, więc ich następca nie otrzymał większych zmian. Jest jednak mało prawdopodobne, aby brak znaczących metamorfoz został negatywnie odebrany przez wymagającą publiczność.

OnePlus 11 Pro - recenzja, test i opinia

OnePlus 11 Pro – szalenie atrakcyjny

2022-11-13

Z każdą generacją flagowe smartfony OnePlus stają się coraz bardziej zaawansowane technologicznie, piękne i funkcjonalne. Jednocześnie deweloper praktycznie nie zmienia swojej polityki cenowej, dzięki czemu z każdym dniem rośnie grono fanów marki. Bohater dzisiejszej recenzji ma wszelkie szanse, aby producent stał się jeszcze bardziej popularny.

Huawei P60 - recenzja, test i opinia

Huawei P60 – konserwatywny ideał

2022-11-13

Technologia nie stoi w miejscu, więc standardowe smartfony monoblokowe są zastępowane analogami ze składanymi wyświetlaczami, przednie aparaty stają się dosłownie niewidoczne. Bohater dzisiejszej recenzji, mimo swojego sztandarowego statusu, nie jest gotów pochwalić się żadnymi innowacjami, ale każdy jego aspekt został doprowadzony do perfekcji.

Realme 10 5G - recenzja, test i opinia

Realme 10 5G – brak niezbędnych zmian

2022-11-12

Światowy kryzys gospodarczy, ogromne wskaźniki inflacji i wiele innych czynników utrudnia życie producentom smartfonów. Trudno więc utrzymać starą politykę cenową, do której przyzwyczaili się użytkownicy. Dlatego nawet znani deweloperzy produkują produkty nieco różniące się od wcześniej wydanych modeli.

Blackview A52 - recenzja, test i opinia

Blackview A52 - autonomia i design jako główne zalety

2022-11-11

Zbudowanie naprawdę udanego smartfona z niższej półki nie jest łatwe. Konieczność zachowania rozsądnego kosztu prowadzi do kompromisów, które nie zawsze znajdują aprobatę wymagającej publiczności. Bohater dzisiejszej recenzji również nie obywał się bez poważnych uproszczeń, ale wciąż ma kilka atutów w rękawie.

Samsung Galaxy A54 5G - recenzja, test i opinia

Samsung Galaxy A54 5G - stary dobry przyjaciel

2022-11-10

Koreańska firma Samsung w ciągu ostatnich kilku lat znacznie zmieniła serię A swoich smartfonów. Tak więc, jeśli pierwsze modele były skierowane wyłącznie do segmentu niskich cen, to ich zwolennicy również zdobyli średnią kategorię cenową. Telefony A50, A51, A52 i A53 zawsze odnosiły sukcesy dzięki atrakcyjnemu wzornictwu i równowadze właściwości technicznych, nic więc dziwnego, że bohater dzisiejszej recenzji ma te same zalety i kontynuuje swój zwycięski marsz.

OnePlus Ace 2 - recenzja, test i opinia

OnePlus Ace 2 – zmiany, na które wszyscy czekali

2022-11-09

Chińska firma OnePlus niedawno zachwyciła swoich fanów nową linią smartfonów Ace. W jej skład weszli przedstawiciele średniego segmentu cenowego, którzy próbowali połączyć niemal flagową wydajność i przyzwoitą funkcjonalność. Bohater dzisiejszej recenzji nie tylko wykorzystał zalety swoich poprzedników, ale także zapewnia znacznie ciekawsze możliwości fotograficzne.

Xiaomi Redmi A11 - recenzja, test i opinia

Xiaomi Redmi A11 - nowa era tanich smartfonów?

2022-11-08

Chińska firma Xiaomi niedawno wznowiła produkcję naprawdę przystępnych cenowo telefonów. Pierwszym przedstawicielem najniższego segmentu cenowego był model A1 (Plus), który charakteryzował się podstawową funkcjonalnością i przyjemnym wyglądem zewnętrznym. Jej obserwator stara się dodać do listy lepszą wydajność i możliwości fotograficzne.

Vivo IQOO Neo 7 SE - recenzja, test i opinia

Vivo IQOO Neo 7 SE - od dobrego do lepszego

2022-11-07

Chińska firma Vivo coraz częściej wypuszcza swoje produkty na cały świat, ale najlepsi przedstawiciele gamy smartfonów często pozostają w kraju. Bohaterem dzisiejszej recenzji jest sub-flaga korporacji, skierowana wyłącznie na rynek krajowy Chin. Jednak poza Niebiańskim Imperium gadżet może stać się hitem.

Honor Magic 5 - recenzja, test i opinia

Honor Magic 5 to doskonały, ale rzadki smartfon

2022-11-06

Chińska firma Honor konsekwentnie produkuje dziesiątki doskonałych produktów na całym świecie, ale nie zapomina o zadowoleniu mieszkańców swojej ojczyzny nowinkami technologicznymi. Niestety dla fanów mobilnej elektroniki z innych krajów, czasami takie urządzenia są znacznie ciekawsze niż ich międzynarodowe odpowiedniki. Bohater dzisiejszej recenzji jest tego wyraźnym potwierdzeniem.

Realme 10 Ultra - recenzja, test i opinia

Realme 10 Ultra – wskocz do flagowego segmentu

2022-11-06

Chińska firma Realme czasami robi niezwykle ryzykowne rzeczy, których nie zawsze oczekuje się od marki z dość powściągliwą polityką organizacyjną. Tak więc bohater dzisiejszej recenzji miał być po prostu ulepszonym przedstawicielem linii budżetowej producenta, ale w rzeczywistości okazał się prawdziwym flagowym zabójcą.

Realme 10 - recenzja, test i opinia

Realme 10 - piękna stagnacja

2022-11-04

Spora liczba fanów mobilnej elektroniki jest przyzwyczajona do tego, że każda kolejna generacja linii smartfonów jest lepsza od poprzedniej dosłownie pod każdym względem. Jednak taki trend niestety nie zawsze jest widoczny w produktach chińskiej firmy Realme. Tak więc bohater dzisiejszej recenzji chwili jest jeszcze prostszy niż jego odnoszący sukcesy poprzednicy.

Xiaomi Redmi Pad - recenzja, test i opinia

Xiaomi Redmi Pad to świetne urządzenie dostępne dla każdego

2022-11-03

Tablety chińskiej firmy Xiaomi niezmiennie znajdują miliony nabywców na całym świecie. Powodem tego sukcesu jest zdolność dewelopera do słusznych i prawie niezauważalnych kompromisów, a co za tym idzie optymalny stosunek ceny do jakości. Bohater dzisiejszej recenzji, skierowanej do segmentu low-mid-value, również nie jest jej pozbawiony.

Doogee X98 - recenzja, test i opinia

Doogee X98 to budżetowy smartfon z naciskiem na żywotność baterii

2022-10-27

Chińska firma Doogee nie zapomina o ludziach z ograniczonym budżetem, systematycznie wypuszczając dobre, niedrogie urządzenia. I choć ich funkcjonalność daleka jest od sztandarowych, to wciąż są gotowe na poważne ułatwienie życia użytkownikom. A bohater dzisiejszej recenzji nie jest wyjątkiem.

OnePlus Nord N300 5G - recenzja, test i opinia

OnePlus Nord N300 5G - zbyt ogólny?

2022-10-26

Fani chińskiej firmy OnePlus są przyzwyczajeni do tego, że dosłownie każdy nowy model marki okazuje się niezwykle konkurencyjny i trafny. Jednak smartfony z segmentu low-mid cenowego pozyskuje się od korporacji, nie zawsze zaspokajając potrzeby fanów. Niestety bohater dzisiejszej recenzji nie uniknął podobnego losu.

Xiaomi Redmi Note 12 Pro - recenzja, test i opinia

Xiaomi Redmi Note 12 Pro - aparaty jako główna broń

2022-10-26

Użytkownicy smartfonów z Androidem stają się coraz bardziej wymagający od swoich mobilnych asystentów, niezależnie od ceny tych ostatnich. Trudno więc nawet wybitnym producentom sprzedawać po prostu zbalansowany telefon w średnim segmencie cenowym bez oczywistych przewag konkurencyjnych. Dlatego nawet znana chińska firma Xiaomi musi za każdym razem zaskakiwać publiczność. I wydaje się, że bohater dzisiejszej recenzji jest w stanie to zrobić.

Recenzja smartfona Xiaomi Redmi Note 12 Pro+

Xiaomi Redmi Note 12 Pro+ – niespodziewane niespodzianki

2022-10-26

Starsze modele Note-line chińskiej firmy Redmi (sub-marka Xiaomi Corporation) w ciągu ostatnich kilku lat wyraźnie zbliżyły się do flagowego segmentu pod względem wzornictwa, wydajności i funkcjonalności. Bohater dzisiejszej recenzji rozwija możliwości fotograficzne, pozwalając na znaczne oszczędności wyrafinowanym fotografom.

Doogee X98 Pro - recenzja, test i opinia

Doogee X98 Pro - niezbędne minimum

2022-10-25

Co zaskakujące, współczesna publiczność staje się coraz bardziej wymagająca od smartfonów z niższej półki. Przyczyn tego jest wiele, ale głównymi są stopniowy postęp technologiczny i coraz częstsze wprowadzanie asystentów mobilnych do codziennego życia ludzi. O ile kilka lat temu niedrogi telefon miał tylko dzwonić i odbierać wiadomości, dziś jest aparatem, kompaktową konsolą do gier i zamiennikiem wielu innych gadżetów. Bohater recenzji również stara się, choć ze zmiennym powodzeniem, wypełniać wszystkie wskazane role.

Cubot Pocket 3 - recenzja, test i opinia

Cubot Pocket 3 - kompaktowy i charyzmatyczny

2022-10-24

Chińska firma Cubot doskonale zdaje sobie sprawę, że aby znaleźć swoich odbiorców na tak konkurencyjnym rynku smartfonów, musi podejmować ryzyko i eksperymentować. Doświadczony producent postanowił więc zadowolić tę część populacji, która stara się znaleźć niedrogi, mały, ale funkcjonalny telefon bez żadnych poważnych kompromisów. A bohater dzisiejszej recenzji całkiem dobrze pasuje do tego opisu.

Xiaomi 12 Lite 5G NE - recenzja, test i opinia

Xiaomi 12 Lite 5G NE - nagłe i dramatyczne zmiany

2022-10-24

Chińska firma Xiaomi wie, jak zaskoczyć, mimo że dzisiaj robi takie rzeczy i nie tak często. Znana na całym świecie korporacja postanowiła więc dokonać nie prostego, ale naprawdę zakrojonego na szeroką skalę ulepszenia swojego już popularnego modelu smartfona. Co dokładnie dostanie użytkownik za niezbyt dużą dopłatę?

UMIDIGI A13 Pro Max 5G - recenzja, test i opinia

UMIDIGI A13 Pro Max 5G - piękno dopełnione wydajnością

2022-10-19

Projektanci chińskiej firmy Umidigi nie dostają pensji na próżno. Smartfony korporacji są niezmiennie stylowe i atrakcyjne, niezależnie od kategorii cenowej. Niestety, skomplikowany projekt nie zawsze łączy się w tych urządzeniach z potężnymi procesorami i innymi aspektami udanych nowoczesnych telefonów. Ale bohater dzisiejszej recenzji wyraźnie nie jest jednym z tych modeli.

Ulefone Power Armor 18T - recenzja, test i opinia

Ulefone Power Armor 18T – czy to naprawdę prawdziwy okręt flagowy?

2022-10-18

Chińska firma Ulefone stara się zwracać uwagę nie tylko na smartfony w niskim i średnim segmencie cenowym, ale także na droższe modele. Niestety nie wszyscy przedstawiciele najwyższej kategorii kosztów odnieśli sukces komercyjny u producenta. Jednak bohater dzisiejszej recenzji prawdopodobnie stanie się ulubieńcem publiczności ze względu na zwiększoną wydajność i ulepszone możliwości fotograficzne w porównaniu do swoich poprzedników.

Ulefone Armor 17 Pro - recenzja, test i opinia

Ulefone Armor 17 Pro - produktywność plus wytrzymałość

2022-10-17

Chińska firma Ulefone potrafi wzbudzić szacunek. Producent wprawdzie nie mógł włamać się w szeregi najbardziej utytułowanych korporacji w Niebiańskim Imperium, ale konsekwentnie cieszy fanów wyważonymi i nowoczesnymi smartfonami. Do tego dochodzi wyraźny postęp w jakości użytych komponentów i ich zgodności z potrzebami wymagającego odbiorcy. Tak więc bohater dzisiejszej recenzji raczej nie zostanie skrytykowany w swojej kategorii cenowej.

Omówienie smartfona Cubot Note 30

Cubot Note 30 - ważne usprawnienia dla każdego

2022-10-16

Najnowsze budżetowe smartfony chińskiej firmy Cubot pozostawiły zarówno krytyków, jak i odbiorców z dość mieszanymi emocjami. Z jednej strony produkty dewelopera zauważalnie poprawiły się pod względem wzornictwa i miały szereg przewag konkurencyjnych, z drugiej strony urządzenia często charakteryzowały się oczywistymi niedociągnięciami, jak problemy z oprogramowaniem. Producent uwzględnił życzenia użytkowników i poprawił większość błędów.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36