0
Porównj:
Porównaj z:
Wprowadź nazwę modelu lub jej część
 
AED درهم BHD دب BRL R$ CNY ¥ CZK Kč DKK kr EUR € GBP £ IDR Rp ILS ₪ INR ₹ JPY ¥ KRW ₩ KWD د.ك NOK kr PLN zł QAR ريال RUB руб SAR SAR SEK kr TRY ₺ UAH грн
prawdopodobnie chodziło Ci o
Testy

Testy

Motorola Moto Razr 2022 - recenzja, test i opinia

Motorola Moto Razr 2022 - autonomiczne antyzapisy

2022-08-15

Pragnienie Motoroli stworzenia pięknego, kompaktowego smartfona z elastycznym ekranem i flagową wydajnością może być tylko zatwierdzone. Jednak korporacja w swoim dążeniu do zmniejszenia rozmiarów urządzenia posunęła się za daleko, dlatego bohater dzisiejszej recenzji będzie bardzo często prosić o doładowanie.

Recenzja smartfona Xiaomi 12T Pro

Xiaomi 12T Pro - uczynienie ideału bardziej dostępnym

2022-08-15

Rynek smartfonów z wyższej półki przeszedł w ciągu ostatnich kilku lat znaczące zmiany. Tak więc urządzenia za kilka tysięcy dolarów stały się nie wyjątkiem od reguły, ale codziennością. W efekcie za maksymalną wydajność i najlepsze możliwości fotograficzne trzeba było naprawdę dużo zapłacić, ale nie wszyscy zgadzali się z takim stanem rzeczy. I wygląda na to, że chińska firma Xiaomi postanowiła posłuchać tej części publiczności.

Motorola Moto S30 Pro - recenzja, test i opinia

Motorola Moto S30 Pro – realny sposób na zaoszczędzenie pieniędzy

2022-08-14

Spora część miłośników smartfonów z Androidem zgodzi się z tym, że bardzo przyjemnie jest kupować telefon ze świetnym połączeniem ceny i jakości bez przepłacania za zbędną funkcjonalność. Do tej kategorii urządzeń należy bohater dzisiejszej recenzji.

Oukitel WP20 Pro - recenzja, test i opinia

Oukitel WP20 Pro to niezawodny, ale powolny asystent mobilny

2022-08-14

Rozwój gamy bezpiecznych smartfonów chińskiej firmy Oukitel nie zatrzymuje się ani na sekundę. Producent prezentuje zarówno pełnoprawne nowości z designem i zestawem cech technicznych, których jeszcze nie widziano, jak i nieco zmodyfikowane wersje istniejących modeli. To do tego drugiego typu urządzeń należy bohater dzisiejszej recenzji.

Xiaomi Redmi A1 - recenzja, test i opinia

Xiaomi Redmi A1 - przedstawiciel najniższego segmentu cenowego

2022-08-12

Choć chińska firma Xiaomi jest jednym z obecnych liderów na rynku smartfonów, to nie pozostawia prób zwiększania swojej widowni i osiągania dodatkowych zysków. Deweloper zdecydował więc, aby oferta oferowanych telefonów była jeszcze bardziej zróżnicowana i zawierała niesamowicie budżetowy model, którego cena nie jest daleka od kilku wycieczek do kawiarni.

Xiaomi Mix Fold 2 - recenzja, test i opinia

Xiaomi Mix Fold 2 to najwygodniejszy i najbardziej zaawansowany technologicznie w swojej klasie

2022-08-12

Smartfony z elastycznymi wyświetlaczami są wciąż rzadkością na dzisiejszym rynku. Możliwość zaawansowanego technologicznie zwiększenia panelu AMOLED, a co za tym idzie, dodatkowa funkcjonalność została połączona z kruchością konstrukcji i jej znacznymi wymiarami, co nie wszystkim się podobało. Jednak bohater dzisiejszej recenzji rozwiązał takie problemy i może zaskoczyć każdego fana wysokiej jakości urządzeń z Androidem.

Samsung Galaxy Z Flip 4 - recenzja, test i opinia

Samsung Galaxy Z Flip 4 – usuwanie niedociągnięć z przeszłości

2022-08-11

Seria składanych smartfonów z klapką koreańskiej korporacji Samsung znalazła zarówno wielu fanów, jak i mnóstwo hejterów. Głównym powodem nienawiści do innowacyjnych telefonów była kruchość ich konstrukcji i skromna żywotność baterii. Światowej sławy producent usłyszał krytykę produktów i wprowadził wiele poprawek. Ale czy wystarczą dla wymagającej publiczności?

OnePlus Ace Pro - recenzja, test i opinia

Czy OnePlus Ace Pro jest niedrogim flagowcem?

2022-08-11

OnePlus znacząco zmienił swoją strategię. Teraz spod przenośnika korporacji wychodzi znacznie więcej smartfonów we wszystkich kategoriach cenowych. Tak więc pierwsi przedstawiciele linii Ace byli skierowani do segmentu średnich kosztów, gdzie odnieśli sukces dzięki dobrym właściwościom technicznym i rozsądnym cenom. Bohater dzisiejszej recenzji jest już w stanie walczyć nawet z flagowymi odpowiednikami.

Vivo V25 Pro - recenzja, test i opinia

Vivo V25 Pro - w poszukiwaniu idealnej równowagi

2022-08-10

Chińska firma Vivo nigdy nie przestaje zachwycać fanów smartfonami o doskonałym designie i funkcjonalności. Korporacje szczególnie dobrze radzą sobie z urządzeniami z segmentu średnio-wysokiego i flagowego. Gdzieś na ich skrzyżowaniu znajduje się bohater dzisiejszej recenzji, który ma całą gamę przewag konkurencyjnych.

Realme 9i 5G - recenzja, test i opinia

Realme 9i 5G – minimum oryginalności

2022-08-05

Chińska firma Realme stopniowo zmienia się z nowego gracza na rynku w swojego lidera. Jednak fakt ten nie zawsze dobrze odbija się na produktach korporacji. W swoim asortymencie pojawia się więc coraz więcej produktów typu open-ended, które niewiele różnią się od decyzji przeciwników. W końcu po co robić coś rewolucyjnego, skoro marketing pomoże sprzedać mniej interesujący smartfon.

OnePlus 10T - recenzja, test i opinia

OnePlus 10T - konserwatywna wydajność

2022-08-05

Chińska firma OnePlus nadal należy do kategorii marek A, konsekwentnie produkując wysokiej jakości i niezwykle konkurencyjne produkty, ale jeśli korporacja zaczęła swoje istnienie od rewolucji w średnim segmencie cenowym, teraz jest bardziej umiarkowana. Tak więc bohater dzisiejszej recenzji powoli rozwija koncepcję sub-flagowego smartfona, stworzoną przez dewelopera kilka lat temu.

OnePlus 10RT - recenzja, test i opinia

OnePlus 10RT to mylący okręt flagowy

2022-08-04

Chińska firma OnePlus szybko odeszła od pomysłu niewielkiego asortymentu flagowych smartfonów, bo rynek dyktuje zupełnie inne zasady. Tak więc dla części publiczności ważny jest nacisk na wydajność, dla innej - na możliwości fotograficzne lub autonomię. Światowej sławy programista próbuje dostosować się do nowych warunków, ale prawie niemożliwe jest zrozumienie kierunku gadżetów za pomocą ich indeksów, a pod względem szybkości wypuszczania modeli producent zbliża się do płodnego Xiaomi i Realme. płodny Xiaomi i Realme.

UMIDIGI F3 5G - recenzja, test i opinia

UMIDIGI F3 5G - gdy zalety i wady są od razu widoczne

2022-08-04

Produkty chińskiej firmy Umidigi często wywołują mieszane emocje wśród fanów wysokiej jakości smartfonów z Androidem. Tak więc smartfony marki cieszą się dobrze zaprojektowanym designem, przyzwoitymi parametrami wydajności i autonomii jak na kategorię cenową, ale jednocześnie zawierają szereg oczywistych niedociągnięć. Odpowiada temu opisowi i bohaterowi dzisiejszej recenzji.

Xiaomi Redmi Note 12S - recenzja, test i opinia

Xiaomi Redmi Note 12S - pogoń za ceną i jakością

2022-08-03

W arsenale chińskiej firmy Xiaomi jest zdecydowanie kilkanaście dobrych smartfonów, które mogą zaspokoić potrzeby najbardziej wybrednych użytkowników. Jednak z biegiem czasu odbiorcy wymagają coraz większej funkcjonalności od urządzeń ze średnich, a nawet niskich i średnich kategorii cenowych. I wydaje się, że bohater dzisiejszej recenzji nie zdenerwuje kupujących w tych aspektach.

Xiaomi Poco M5 4G - recenzja, test i opinia

Xiaomi Poco M5 4G - niedrogi i prawie gamingowy

2022-08-02

Chińskie smartfony Poco (submarki Xiaomi Corporation) nie bez powodu zdobyły miłość wielu kupujących. Markowe telefony, nawet w tak trudnych dla producentów czasach, łączą maksymalną funkcjonalność z przystępną ceną. Tę cechę posiada również bohater dzisiejszej recenzji, co może spodobać się nawet wielu oszczędnym graczom.

OnePlus Nord N20 SE - recenzja, test i opinia

OnePlus Nord N20 SE - nie dla wyrafinowanych odbiorców

2022-08-01

Chińska firma OnePlus stara się nadążyć za bezpośrednią konkurencją w większości parametrów, w tym w ilości wyprodukowanych smartfonów w różnych kategoriach cenowych. Tak więc korporacja prawie nie była reprezentowana w segmencie najbardziej budżetowych telefonów z Androidem, więc decyzja o wypuszczeniu niedrogiego modelu w niskiej cenie nie była zaskoczeniem dla fanów marki. Jednak funkcjonalność bohatera recenzji i jej konkurencyjność rodzą pytania.

Motorola Moto X30 Pro - recenzja, test i opinia

Motorola Moto X30 Pro – zaskakująca liczbami

2022-07-30

Motorola nie zapomina o zachwycaniu swoich fanów flagowymi urządzeniami dosłownie co pół roku. A jeśli kilka lat temu takie telefony z trudem konkurowały z analogami marek A, dziś smartfony z najwyższej półki korporacji mają szereg poważnych przewag konkurencyjnych. Bohater dzisiejszej recenzji nie obywał się bez nich.

ZTE Nubia Z40S Pro - recenzja, test i opinia

ZTE Nubia Z40S Pro - Kilka pociągnięć do zakończonego kamery

2022-07-30

Chińska firma ZTE stopniowo przywraca swoją popularność na całym świecie po kilku latach kryzysowych. Każdy nowy model smartfona od dewelopera staje się coraz bardziej istotny nawet dla współczesnej wymagającej publiczności, zasięg flagowców zauważa się. Bohater dzisiejszej recenzji jest dodatkiem do obecnego najlepszego telefonu od producenta, który doprowadza urządzenie prawie do perfekcji.

Oukitel C31 - recenzja, test i opinia

Oukitel C31 - niedrogi i nudny

2022-07-29

Chińskiej firmie Oukitel udało się wypuścić w historii swojego istnienia kilkanaście dobrych budżetowych smartfonów, ale liczba udanych modeli wciąż stopniowo maleje. Tak więc bohater dzisiejszej recenzji raczej nie zaspokoi wszystkich żądań nawet najbardziej wyrafinowanego użytkownika.

AGM H5 Pro - recenzja, test i opinia

AGM H5 Pro - godne uwagi ulepszenia, które nie wystarczą do sukcesu

2022-07-27

Producent bezpiecznych smartfonów o nazwie AGM znacznie stracił na popularności na współczesnym rynku. Powodem jest to, że deweloper postawił zbyt wysoko poprzeczkę dla jakości w poprzednich modelach, czego nie był już w stanie osiągnąć ze względu na ograniczenia budżetowe. Bohater dzisiejszej recenzji, choć okazał się ciekawszy od poprzednika, wciąż ustępuje konkurentom w podobnej cenie.

Vivo IQOO 10 Pro - recenzja, test i opinia

Vivo IQOO 10 Pro - co powinno być flagowcem

2022-07-27

Nowoczesne flagowe smartfony czasami okazują się zbyt kompromisowe w stosunku do wymaganych cen. Gdzieś autonomia rozczarowuje, w innych przypadkach silne przegrzanie gadżetu w grach i podczas kręcenia wideo rozczaruje. Jednak bohater dzisiejszej recenzji poradził sobie bez krytycznych wad, dzięki czemu ma wszelkie szanse zadowolić miliony kupujących.

Vivo IQOO 10 - recenzja, test i opinia

Vivo IQOO 10 - wydajność bez dodatków

2022-07-27

Czego większość użytkowników wymaga od flagowego smartfona? W 99% przypadków lista zaczyna się od takich parametrów, jak materiały budowlane premium, wyrafinowany design, imponujące możliwości fotografowania. Dopiero pod koniec zestawienia pewien procent osób będzie pamiętał o sposobie ładowania bezprzewodowego i ochronie przed wilgocią. Jeśli należysz do tej części publiczności, która tych funkcji nie potrzebuje, to bohater recenzji dostarczy wielu pozytywnych emocji za rozsądną cenę.

Ulefone Power Armor 16 Pro - recenzja, test i opinia

Ulefone Power Armor 16 Pro - siła, autonomia i wydajność?

2022-07-25

Chińska firma Ulefone nadal aktualizuje swoją linię smartfonów, kładąc nacisk na ochronę przed wilgocią i długą żywotność baterii. Jego ostatni przedstawiciel ucieszył publiczność połączeniem funkcjonalności i rozsądnej ceny, ale bohater dzisiejszej recenzji stara się dodać jeszcze kilka punktów do listy zalet.

Ulefone Armor 15 - recenzja, test i opinia

Ulefone Armor 15 - dźwięk jest zawsze przy Tobie

2022-07-24

Chińska firma Ulefone nie boi się eksperymentów i zmian. Pracownicy korporacji postanowili więc zainstalować w samym smartfonie etui na słuchawki bezprzewodowe, oszczędzając użytkownikowi konieczności noszenia urządzenia osobno. Ale czy koncepcja jest aż tak idealna?

Meizu M10S - recenzja, test i opinia

Meizu M10S - słabe próby zwrotu

2022-07-24

Losu chińskiej firmy Meizu nie można nazwać łatwym. Z niegdyś potencjalnego lidera branży korporacja przekształciła się w organizację, która ledwo wykazuje oznaki życia. Wiele złych decyzji doprowadziło do spadku sprzedaży, wyjścia firmy z rynku światowego, zmniejszenia budżetu i znacznego ograniczenia asortymentu. Nowe przedmioty, jak bohater dzisiejszej recenzji, po prostu nie są w stanie przywrócić marce dawnej sławy.

Realme GT 2 Master Explorer Edition - recenzja, test i opinia

Realme GT 2 Master Explorer Edition — ideał o długiej nazwie

2022-07-23

W 2021 roku chińska firma Realme ucieszyła swoich fanów niesamowitym telefonem z aparatem z indeksem Explorer, który zachwycił również doskonałym połączeniem ceny i wydajności. I choć model był przeznaczony tylko na rynek chiński, chętnie kupowali go również mieszkańcy Europy i WNP. Wydaje się, że taki los czeka bohatera dzisiejszej recenzji.

Doogee S96 GT - recenzja, test i opinia

Doogee S96 GT - pozbycie się komponentów

2022-07-23

Znaczna liczba producentów smartfonów z Chin lubi wypuszczać wiele modyfikacji tego samego modelu. Przyczyn takiego zachowania firm może być kilka. Ktoś chce w ten sposób poszerzyć gamę oferowanych produktów, a niektóre firmy próbują sprzedawać magazyny nieużywanych chipsetów, baterii i innych podzespołów telefonów. Najwyraźniej chińska korporacja Doogee rozwiązuje ostatni problem.

Honor 80 Pro+ - recenzja, test i opinia

Honor 80 Pro+ - uniwersalny flagowy smartfon

2022-07-21

Często topowe telefony, nawet tych najbardziej znanych marek, okazują się dość wąsko skoncentrowane. Gdzieś jest wyraźny nacisk na możliwości grania, podczas gdy w innych urządzeniach pojawiają się problemy z autonomią. Bohater recenzji uniknął takich niedociągnięć i jest gotowy zadowolić każdego fana smartfonów z Androidem.

Honor 80 Pro - recenzja, test i opinia

Honor 80 Pro - zdjęcie flagowe i nic więcej

2022-07-20

Coraz więcej osób odmawia używania pełnoprawnych aparatów do fotografowania. Przyczyna leży w poprawiających się możliwościach fotograficznych nowoczesnych smartfonów. Zwłaszcza w tej dziedzinie flagowe urządzenia mają zaawansowane, gotowe zadziwić wyrafinowanych fotografów nawet przy wieczornych ujęciach. Bohater dzisiejszej recenzji również należy do takich telefonów, co niesie ze sobą również mnóstwo innych przewag konkurencyjnych.

Honor 80 - recenzja, test i opinia

Honor 80 - subflagowiec bez kompromisów

2022-07-18

Chińska firma Honor chwilowo straciła zdolność do tworzenia prawdziwie zrównoważonych smartfonów pod względem ceny, funkcjonalności i piękna wyglądu zewnętrznego. Tak więc linie flagowych telefonów z lat 60. i 70. otrzymały wiele kontrowersyjnych recenzji i po prostu odbiegały od swoich legendarnych poprzedników. Na szczęście bohater dzisiejszej recenzji jest o wiele bardziej interesujący i trafny.

Doogee S51 - recenzja, test i opinia

Doogee S51 – smartfon, który mógłby być znacznie lepszy

2022-07-18

Chińska firma Doogee, choć często uzupełnia asortyment sprzedawanych telefonów, nadal nie cieszy fanów zauważalnymi ulepszeniami produktów. Wiele urządzeń pozostaje więc na tym samym poziomie technologicznym i funkcjonalnym, co ich poprzednicy z zeszłego roku. Bohater dzisiejszej recenzji nie był wyjątkiem od reguły, ale zaledwie kilka pociągnięć poprawiłoby obraz wielokrotnie.

Ulefone Armor X6 Pro - recenzja, test i opinia

Ulefone Armor X6 Pro - chroniony i przestarzały

2022-07-17

Działania chińskiej firmy Ulefone czasami nie zawsze poddają się logice. Tak więc z jakiegoś powodu doświadczony producent smartfonów prawie trzy lata temu zdecydował się wypuścić wersję Pro budżetowego telefonu. Najwyraźniej chęć sprzedaży stanów magazynowych skłoniła dewelopera do stworzenia urządzenia nie najbardziej konkurencyjnego.

OnePlus 11 - recenzja, test i opinia

OnePlus 11 - produktywny, stylowy, niedrogi

2022-07-16

Chińska firma OnePlus dziesiątą generacją swoich flagowych smartfonów udowodniła, że wciąż jest gotowa walczyć z liderami rynku, a czasem nawet zaskoczyć wyrafinowaną publiczność. Bohater recenzji kontynuuje przedsięwzięcia swoich poprzedników i oferuje maksymalną wydajność i możliwości fotograficzne za bardziej niż umiarkowaną cenę.

ZTE Nubia Red Magic 7S - recenzja, test i opinia

ZTE Nubia Red Magic 7S - wyłącznie dla gracza?

2022-07-16

Smartfony oparte na systemie operacyjnym Android 12 cieszą się coraz większą popularnością wśród fanów gier. Powodem takiego zachowania ludzi jest pojawienie się naprawdę dobrze rozwiniętych gier na Androida i wysokiej klasy emulatorów na konsole do gier, takie jak PlayStation 2, Nintendo Switch. Bohater dzisiejszej recenzji z pewnością ucieszy tę część publiczności, która chce na długie godziny wejść w świat elektronicznej rozrywki. Ale inni użytkownicy mogą mieć pytania dotyczące dalekiego od najtańszego telefonu.

ZTE Nubia Red Magic 7s Pro - recenzja, test i opinia

ZTE Nubia Red Magic 7s Pro - ulepszenia dla najbardziej uważnych graczy

2022-07-16

Gamingowe smartfony chińskiej firmy ZTE trudno nazwać złymi, ale niektóre ich parametry przechodzą z pokolenia na pokolenie bez większych zmian. Możesz więc odróżnić bohatera dzisiejszej recenzji od jego poprzednika tylko po parametrach technicznych.

Honor X40i - recenzja, test i opinia

Honor x40i - Kiedy piękno nie oszczędza od porażki

2022-07-14

Wygląda na to, że Honor chińskiej firmy stopniowo traci swój uścisk. Tak więc programista w ciągu ostatniego roku wydał jednocześnie kilka kontrowersyjnych smartfonów, które nie znalazły odpowiedzi w sercach klientów. Jednym z nich jest bohater dzisiejszej recenzji, który stawia zakład wyłącznie na temat atrakcyjności zewnętrznej i zapomina o znaczeniu funkcjonalności i wydajności cech technicznych.

Doogee X97 Pro - recenzja, test i opinia

Doogee X97 Pro - krok od potencjalnego sukcesu

2022-07-10

Asortyment smartfonów chińskiej firmy Doogee najwyraźniej nie jest jednym z hitów. Producent z dużym doświadczeniem, ale nadal ograniczony budżet po prostu nie jest w stanie wytwarzać wyjątkowo konkurencyjnych produktów we wszystkich segmentach cen. Czasami jednak deweloper cieszy się przyjemnymi wyjątkami, z których jeden był bohaterem dzisiejszej recenzji.

Omówienie smartfona Doogee S89 Pro

Doogee S89 Pro - power bank jest teraz jeszcze bardziej funkcjonalny

2022-07-09

Ogromna liczba użytkowników Androida potrzebuje mobilnego asystenta z dobrą autonomią, ale tylko niewielka część z nich patrzy na urządzenia z naprawdę pojemną baterią. Wadami takich gadżetów są waga i wymiary, a czasem mierne parametry techniczne. Bohater dzisiejszej recenzji eliminuje ten ostatni problem, jednak ze względu na mierną ergonomię nadal jest to produkt pożądany tylko dla określonego odsetka odbiorców.

Doogee V11 - recenzja, test i opinia

Doogee V11 - W poszukiwaniu różnic

2022-07-09

Chińska firma Doogee nie zapomina co miesiąc rozszerzenia asortymentu proponowanych smartfonów, ponieważ bez nowych produktów po prostu niemożliwe jest przyciągnięcie publiczności. Jednak korporacja w swoim budżecie jest daleka od liderów rynku, dlatego wzrost zakresu modeli czasami występuje z powodu banalnego kopiowania już wydanych modeli z niewielkimi zmianami. Tak więc zwykłym użytkownikowi trudno będzie zrozumieć, jak odróżnić bohatera dzisiejszego przeglądu i jego poprzednika.

Xiaomi Redmi K50i - recenzja, test i opinia

Xiaomi Redmi K50i – powtórzenie na dobre

2022-07-08

Chińska firma Xiaomi była wielokrotnie widziana w reedycjach swoich udanych smartfonów pod różnymi nazwami i markami. Niejednorodna popularność linii w różnych krajach, konieczność dostosowania oprogramowania i zestawu częstotliwości 3G i 4G w niektórych regionach zmusiły producenta do działania we wskazany wcześniej sposób. Jednak publiczność raczej nie będzie zdenerwowana wypuszczeniem telefonów takich jak bohater dzisiejszej recenzji.

Xiaomi 12S Ultra - recenzja, test i opinia

Xiaomi 12S Ultra - kiedy nie tylko zdjęcia są bezbłędne

2022-07-07

Chińska firma Xiaomi stara się różnicować swoje produkty tak, aby spełniały jak największą liczbę próśb wymagających użytkowników. Bohater dzisiejszej recenzji jest skierowany do fanów wysokiej jakości aparatów mobilnych i dąży do zajęcia czołowej pozycji w popularnym rankingu DxOMark.

Xiaomi 12S Pro - recenzja, test i opinia

Xiaomi 12S Pro – kosmetyczne zmiany i nie tylko

2022-07-06

Szybko rosnące tempo rozwoju rynku smartfonów zobowiązuje producentów do jak najszybszego aktualizowania oferowanego asortymentu pod potrzeby odbiorców. Ale co nowego można zaoferować tej lub innej korporacji dosłownie sześć miesięcy po wydaniu udanego flagowca? Chińska firma Xiaomi ma odpowiedź na to pytanie.

Cubot KingKong Mini 2 Pro - recenzja, test i opinia

Cubot KingKong Mini 2 Pro - mały, dziwny i prawie niezabezpieczony

2022-07-04

Chińska firma Cubot postanowiła zaskoczyć fanów kompaktowych smartfonów, wypuszczając mały brutalny monoblok o konstrukcji sugerującej obecność pełnoprawnej ochrony przed wilgocią. Rzeczywistość nie była jednak tak różowa, jak chcieliby fani marki. W rezultacie bohater dzisiejszej recenzji charakteryzuje się szeregiem problemów, nawet w kategorii cenowej low-mid.

Recenzja smartfona Xiaomi 12 Lite

Xiaomi 12 Lite - nacisk na atrakcyjność

2022-07-03

Design smartfona jest ważnym aspektem jego sukcesu, który wielu użytkowników ceni sobie nie mniej niż funkcjonalność czy wydajność. Jednak chęć nadania telefonowi piękna czasami prowadzi do problemów z innymi parametrami mobilnego asystenta. Bohater dzisiejszej recenzji próbuje połączyć wyrafinowany styl z flagowym zestawem funkcji i przystępną ceną. Czy producent postępuje właściwie?

Xiaomi 12S - recenzja, test i opinia

Xiaomi 12S – zmiany, na które nie warto zwracać uwagi?

2022-07-03

Chińska firma Xiaomi przyzwyczaiła swoich fanów do częstych dodatków do swojej oferty smartfonów. O ile kilka lat temu na nowego flagowca musieliśmy czekać spory okres czasu, to teraz topowe modele wychodzą niemal co pół roku. Oczekuje się jednak, że ulepszenia w takich nowych produktach będą mniejsze. Tak więc bohater dzisiejszej recenzji niewiele różni się od swojego poprzednika i jest mało prawdopodobne, aby wywołał chęć jego sprzedaży.

Realme Narzo 50i Prime - recenzja, test i opinia

Realme Narzo 50i Prime - najbardziej budżetowy telefon do gier?

2022-07-02

Ogromna liczba osób na całym świecie chciałaby zapoznać się z najnowszymi grami na Androida, ale czasami projekty wymagające dużej ilości zasobów wymagają dużo pieniędzy na asystenta mobilnego i często nie są dostępne na urządzeniach z niższej półki. Jednak bohater dzisiejszej recenzji, choć nie do końca, zaciera jednak panujące stereotypy na temat telefonów niskobudżetowych.

Vivo IQOO 9T - recenzja, test i opinia

Vivo IQOO 9T - minimalne różnice

2022-07-01

Rynek smartfonów z Androidem staje się coraz szybszy, ponieważ producenci ulepszają swoje produkty. Aby zachować konkurencyjność, deweloper musi co sześć miesięcy aktualizować swoje flagowe linie. Czasami jednak spod taśmociągu konkretnej firmy wychodzą tak udane urządzenia, że właściwie nie ma w nich nic do zmiany. Na przykład bohater dzisiejszej recenzji stał się prawie kompletną kopią swojego poprzednika.

Xiaomi Black Shark 5S Pro - recenzja, test i opinia

Xiaomi Black Shark 5S Pro - maksimum dla graczy

2022-07-01

Zróżnicowanie gamy oferowanych smartfonów to świetna sprawa zarówno dla producenta, jak i nabywców, ponieważ znacznie łatwiej jest zidentyfikować produkt, który odpowiada potrzebom. Tak więc bohater dzisiejszej recenzji jest skierowany do fanów gier na Androida, którzy chcą uzyskać pełny zamiennik przenośnych konsol do gier.

OnePlus Nord N300 5G - recenzja, test i opinia

OnePlus Nord N300 5G - zbyt ogólny?

2022-06-30

Fani chińskiej firmy OnePlus są przyzwyczajeni do tego, że dosłownie każdy nowy model marki okazuje się niezwykle konkurencyjny i trafny. Jednak smartfony z segmentu low-mid cenowego pozyskuje się od korporacji, nie zawsze zaspokajając potrzeby fanów. Niestety bohater dzisiejszej recenzji nie uniknął podobnego losu.

Xiaomi Black Shark 5S - recenzja, test i opinia

Xiaomi Black Shark 5S to budżetowy flagowiec dla graczy

2022-06-29

Z roku na rok jest coraz więcej fanów gier na Androida. Powodem tego jest nie tylko stopniowe obniżanie kosztów urządzeń z wydajnymi procesorami, ale także postęp grafiki i rozgrywki samych projektów gier. Właśnie dlatego chińska firma Xiaomi coraz częściej stawia na potężne smartfony z naciskiem na wyrafinowanych graczy.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35