Testy

Omówienie smartfona Xiaomi Redmi K40 Mini

Xiaomi Redmi K40 Mini - chodzi o zwartość

20 października 2020 15:32:31

Chińska firma Xiaomi nie zapomina o monitorowaniu rynku i poczynań przeciwników. Tak więc zwiększone zainteresowanie publiczności wersją mini iPhone'a 12 i SE 2 sprawiło, że korporacja pomyślała o stworzeniu własnego kompaktowego flagowca. I wydaje się, że bohater dzisiejszej recenzji będzie w stanie zapewnić godną konkurencję wskazanym wcześniej bestsellerom.

Omówienie smartfona Cubot Note 30

Cubot Note 30 - ważne usprawnienia dla każdego

19 października 2020 12:03:06

Najnowsze budżetowe smartfony chińskiej firmy Kubot pozostawiły raczej mieszane emocje wśród krytyków i odbiorców. Z jednej strony produkty dewelopera znacznie poprawiły się konstrukcyjnie i miały szereg przewag konkurencyjnych, z drugiej strony urządzenia często charakteryzowały się oczywistymi niedociągnięciami, takimi jak problemy z oprogramowaniem czy brak skanera linii papilarnych. Producent wziął pod uwagę życzenia użytkowników i naprawił większość błędów.

Omówienie smartfona Oukitel WP10

Oukitel WP10 - IP68 plus 5G

18 października 2020 10:01:38

Chińska firma Aukitel podąża za trendami na rynku smartfonów. Tak więc dzisiaj najpopularniejsze są telefony 5G ze średniego segmentu cenowego. Chociaż ten rodzaj komunikacji nie pojawił się jeszcze wszędzie, ogromna liczba użytkowników kupuje produkty z jego wsparciem na przyszłość. Bohater dzisiejszej recenzji jest całkiem odpowiedni dla takich osób, jednak zwiększone wymiary dzięki zwiększonej wytrzymałości obudowy są w stanie odstraszyć potencjalną publiczność.

Omówienie smartfona Oppo Reno 4F

Oppo Reno 4F - piękno i przeciętność reszty

16 października 2020 22:42:49

Chińska firma Oppo doskonale zdaje sobie sprawę z potrzeby rozszerzenia oferty smartfonów. Mnogość modeli umożliwia zaspokojenie żądań większości potencjalnych nabywców, ale we wszystkim, co trzeba wiedzieć, kiedy się zatrzymać, w przeciwnym razie liczba telefonów typu pass-through z oczywistymi wadami w segmencie cenowym przekroczy wszelkie standardy. Niestety, bohater dzisiejszej recenzji powstał właśnie po to, by wypełnić luki między kategoriami kosztowymi producenta.

Omówienie smartfona Huawei Honor X10 Lite

Huawei Honor X10 Lite - niekończące się złoża przestarzałych procesorów

16 października 2020 20:54:22

Chińska firma Huawei napotkała wiele problemów w związku ze sporami sądowymi z rządem USA. Zakaz instalacji usług Google, ze względu na sankcje, korporacja praktycznie nie ma gdzie kupować nowych komponentów, a komponenty, które są obecnie dostępne, zdezaktualizowały się. Tak więc bohater dzisiejszej recenzji po prostu nie jest w stanie konkurować z przeciwnikami w kategorii cenowej.

Omówienie smartfona Huawei Nova 7 SE 5G Vitality Edition

Huawei Nova 7 SE 5G Vitality Edition - dobry smartfon, zła nazwa

16 października 2020 15:09:26

Wszyscy wiemy, że chińska firma Xiaomi uwielbia rozszerzać nazwy swoich produktów do rozmiarów propozycji, a nawet całego akapitu. Ich przeciwnik, Huawei Corporation, stara się nadążyć. Tak więc bohater dzisiejszej recenzji raczej nie będzie hitem. A wszystko dlatego, że niezwykle trudno jest zapamiętać i wymówić jego „imię”.

Omówienie smartfona Xiaomi Poco F3

Xiaomi Poco F3 to długo oczekiwana kontynuacja?

15 października 2020 13:52:18

Smartfon F1 od PocoPhone, sub-marki chińskiej firmy Xiaomi, był kiedyś nie tylko bestsellerem, ale i prawdziwą rewolucją w segmencie cenowym. Telefon oferował pełnoprawną flagową wydajność za niewielkie pieniądze, doskonałe możliwości fotograficzne i innowacyjną funkcjonalność, taką jak moduł podczerwieni do identyfikacji twarzy użytkownika. Niestety, deweloper nie mógł powtórzyć sukcesu hitu. Wydaje się jednak, że bohater dzisiejszej recenzji wie, jak zostać wiernym naśladowcą legendy.

Omówienie smartfona Xiaomi Redmi K30S

Xiaomi Redmi K30S - radość graczy

14 października 2020 18:14:27

Gry mobilne ewoluują bardzo szybko. O ile jeszcze kilka lat temu smartfony z Androidem nie mogły pochwalić się niczym ciekawym, to dziś do wyboru jest wiele zaawansowanych graficznie aplikacji, w tym porty z konsol do gier czy projekty wieloplatformowe. Oczywiście taka rozrywka wymaga flagowych parametrów technicznych. Bohater dzisiejszej recenzji jest gotowy zapewnić taką wydajność, a także ludzką cenę.

Omówienie smartfona Oppo Find X3 Pro

Oppo Find X3 Pro - nadmierna produktywność

13 października 2020 17:40:36

Współcześni odbiorcy wymagają od flagowych smartfonów coraz większej funkcjonalności. Trudno zaskoczyć wyrafinowaną publiczność nawet doświadczonym producentom, ponieważ podczas opracowywania konieczne jest powstrzymanie wzrostu kosztów, określenie prawidłowego wyglądu i przyszłych właściwości technicznych nowości. Niestety nie wszystkie decyzje deweloperów są poprawne.

Omówienie smartfona Realme Q2i

Realme Q2i - 5G dla mas

12 października 2020 23:50:10

Chociaż komunikacja 5G nie stała się jeszcze powszechna w wielu krajach, to przyszłość komunikacji mobilnej. Dlatego ogromna liczba użytkowników Androida jest chętna do zakupu zupełnie nowego smartfona 5G. Ale publiczność też nie chce wydawać ogromnych pieniędzy na taki gadżet. Zdając sobie sprawę z tego faktu, chińska firma Realmi postanowiła wypuścić bohatera dzisiejszej recenzji, cieszącej się ceną i funkcjonalnością.

Omówienie smartfona Doogee S96 Pro

Doogee S96 Pro - kompromisy w grze

12 października 2020 18:25:51

Chińska firma Dodge nie zwalnia tempa poszerzania gamy oferowanych smartfonów i jednocześnie nie zapomina rozpieszczać nowościami różnych odbiorców docelowych. Tak więc ogromna liczba fanów chronionych telefonów nie ma nic przeciwko wypróbowywaniu nowoczesnych gier. To dla nich powstał bohater dzisiejszej recenzji, jednak aby obniżyć jej koszt, deweloper musiał jeszcze zaoszczędzić na kilku ważnych rzeczach.

Omówienie smartfona OnePlus N100

OnePlus N100 - mobilny asystent przez długi czas

10 października 2020 18:44:06

Większość odbiorców na rynku smartfonów to nie najbardziej wymagający ludzie, dla których wydajność i możliwości produkcyjne telefonu są na drugim miejscu. Najważniejsze dla takich kupujących jest projekt, autonomia, stabilność oprogramowania i dobre możliwości fotograficzne. Bohater dzisiejszej recenzji jest gotowy zaoferować wszystko, co opisano powyżej, a nawet trochę więcej.

Omówienie smartfona Realme Q2 Pro

Realme Q2 Pro - zamiennik najlepszych flagowców?

9 października 2020 12:24:22

Pojawienie się 5G pozytywnie wpłynęło na szybkość i jakość łącza internetowego nowoczesnych smartfonów, ale niezwykle negatywnie wpłynęło na cenę urządzeń obsługujących nową funkcję. Ceny wzrosły gwałtownie, szczególnie w przypadku flagowych telefonów, przez co są niedostępne dla większości odbiorców. Chińska firma Realmi starała się zrobić wszystko, co w jej mocy, aby zaradzić tej sytuacji. Czy deweloperowi udało się stworzyć produkt o najwyższej wydajności i funkcjonalności za przystępne pieniądze?

Omówienie smartfona Oukitel C22

Oukitel C22 - straszne kopiowanie

8 października 2020 11:05:24

Chińska firma Aukitel specjalizuje się w produkcji niedrogich smartfonów. Możliwości stworzenia innowacyjnego projektu i nadania urządzeniom szerokiej funkcjonalności często obciążają koszt telefonów. Dlatego deweloper musi przejść do różnych sztuczek, na przykład, aby zaoszczędzić na rozwoju zewnętrznym. A więc bohater dzisiejszej recenzji niemal całkowicie kopiuje wygląd najnowszych modeli iPhone'a, ale nie robi tego całkiem ładnie i poprawnie.

Omówienie smartfona OnePlus N10

OnePlus N10 - imitacja flagowców

7 października 2020 21:24:15

Chińska firma Vanplas stara się dostosować do zmieniających się warunków rynkowych. Tak więc w ciągu ostatniego roku ceny flagowych smartfonów poważnie wzrosły ze względu na drogie procesory z częstotliwościami 5G, popyt na nie nieznacznie spadł. Tym samym producent specjalizujący się w topowych telefonach z Androidem postanowił znacząco zmienić strategię i zejść do średniego segmentu cenowego. Czy udało Ci się przenieść identyfikację wizualną dewelopera na tańsze urządzenia?

Omówienie smartfona Vivo X60

Vivo X60 - nowy poziom stylu

7 października 2020 18:33:37

Seria X smartfonów chińskiej firmy Vivo zawsze przyciągała publiczność pięknym i zapadającym w pamięć designem. Oczywiście urządzenia z tej linii nie różniły się skromną ceną, ale cena została również wyjaśniona funkcjonalnością i wydajnością gadżetów. Bohater dzisiejszej recenzji kontynuuje tradycję słynnej serii, wnosząc jej atrakcyjność na niespotykane dotąd wyżyny.

Omówienie smartfona Ulefone Armor 10

Ulefone Armor 10 - długo oczekiwane i konieczne zmiany

6 października 2020 13:28:01

W 2020 roku szeroko rozpowszechniono sieci 5G. Technologia ta znacznie zwiększyła prędkość połączeń internetowych dla urządzeń mobilnych. Nic dziwnego, że smartfony 5G stały się bardzo popularne. Nie przeoczyła tego chińska firma Ulefon prezentując swój najnowszy chroniony flagowiec ze wsparciem dla wspomnianej funkcjonalności.

Omówienie smartfona Oppo A15

Oppo A15 - czy oszczędności są rozsądne?

5 października 2020 15:08:53

Chińska firma Oppo poważnie zaangażowała się w zmianę asortymentu swoich budżetowych smartfonów. W ciągu ostatnich miesięcy otrzymaliśmy od razu kilka ciekawych modeli, jednak nie brakowało kontrowersyjnych telefonów. Bohater dzisiejszej recenzji balansuje na krawędzi między potencjalnym bestsellerem a produktem przejściowym ze względu na chęć deweloperów do obniżenia jego kosztów.

Omówienie smartfona Oppo A73 2020

Oppo A73 2020 - przystojny dla bezpretensjonalnego użytkownika

5 października 2020 12:03:34

Projekt smartfona często odgrywa kluczową rolę w jego popularności. Ogromna liczba kupujących ma wystarczającą wydajność i funkcjonalność, które zapewniają nawet dość budżetowe specyfikacje. Dlatego wielu producentów produkuje produkty z naciskiem na stylizację zewnętrzną. Do szeregu takich telefonów dołącza bohater dzisiejszej recenzji.

Omówienie smartfona Xiaomi Redmi K30T Pro

Xiaomi Redmi K30T Pro - znany okręt flagowy

4 października 2020 23:21:58

Powielanie linii Mi i Redmi to rzecz znana Xiaomi, co jeszcze bardziej utrudnia nieprzygotowanemu użytkownikowi zrozumienie zasięgu korporacji. Bohater dzisiejszej recenzji jest przykładem takiej zmiany nazwy, której potrzeba jest dość kontrowersyjna.

Omówienie smartfona Xiaomi Redmi K30T

Xiaomi Redmi K30T - czy klonowanie nie jest zabronione?

3 października 2020 12:43:37

Chińska firma Xiaomi ponownie postanowiła zmylić swoich fanów. Jesteśmy już przyzwyczajeni do tego, że gama produktów wspomnianej korporacji jest uzupełniana z prędkością światła, ale obejmuje też dużą liczbę podobnych lub nawet takich samych modeli. Tak więc bohater dzisiejszej recenzji niewiele różni się od wcześniej wydanego Mi 10T.

Omówienie smartfona Realme 7S

Realme 7S - uproszczony, ale nie bezużyteczny

2 października 2020 15:10:27

Zwiększenie asortymentu jest korzystne dla firmy, ale nie zawsze jest łatwe. Możesz rozszerzyć gamę modeli, tworząc nowe produkty od podstaw lub modyfikując istniejące urządzenia. Tak więc chińska korporacja Realmi aktywnie stosuje obie metody, ale bohaterem dzisiejszej recenzji jest właśnie zmodyfikowana wersja swojego poprzednika. Nowość potaniała, ale nie tak łatwo zauważyć uproszczenia.

Omówienie smartfona Xiaomi Mi 10T Lite

Xiaomi Mi 10T Lite - przystępna premia?

1 października 2020 19:59:39

Mimo poważnych wypowiedzi o wzroście kosztów flagowych smartfonów, chińska firma Xiaomi nie spieszy się z ich pełnym wdrożeniem. Tak więc dość nagle światowej sławy korporacja zaprezentowała stosunkowo niedrogi telefon 5G z drogimi materiałami korpusu i doskonałymi parametrami technicznymi, który spodoba się nawet wyrafinowanym użytkownikom.

Omówienie smartfona Xiaomi Mi 10T

Xiaomi Mi 10T - ideał jest tańszy

1 października 2020 16:47:50

Chińska firma Xiaomi, choć już jakiś czas temu informowała o zauważalnym wzroście ceny swoich flagowców, nie spieszy się z przeniesieniem całego arsenału gadżetów z najwyższej półki do segmentu premium. Spora liczba fanów nie będzie w stanie szybko przyzwyczaić się do zmian, więc korporacja potrzebuje po prostu modeli „przejściowych”. Bohater dzisiejszej recenzji łączy w sobie wszystkie cechy nowoczesnego flagowego urządzenia, ale nie szokuje ceną.

Omówienie smartfona Xiaomi Mi 10T Pro

Xiaomi Mi 10T Pro - Kamerafon roku?

1 października 2020 15:46:34

Chińska firma Xiaomi kontynuuje w tym roku zwiększanie przepływu flagowych smartfonów. Szereg modeli firmy okazał się jednak dla większości użytkowników niezwykle drogie, a wyszedł nowy produkt z submarki Poco, choć niedrogi, ale nie bez kompromisów (ekran AMOLED przy 60 Hz, nie najbardziej imponujące aparaty i nie tylko). Bohater dzisiejszej recenzji powinien zająć pozycję cenową pomiędzy wymienionymi wcześniej urządzeniami i stać się najlepszym reprezentantem asortymentu korporacji pod względem ceny i jakości.

Omówienie smartfona Doogee S99 Pro

Doogee S99 Pro to okręt flagowy, który przetrwa 2020

1 października 2020 11:18:44

Flagowe smartfony przyciągają widzów swoim wyglądem, funkcjonalnością i wydajnością. Jednak tylko nieliczne z wcześniej wspomnianego segmentu mogą pochwalić się zwiększoną wytrzymałością. Bohater dzisiejszej recenzji łączy nie tylko produktywność, ale także ochronę zgodnie ze standardami IP68. Dzięki temu nie boi się kurzu, wilgoci, upadków i żądań najbardziej wyrafinowanych użytkowników.

Omówienie smartfona Ulefone Note 8

Ulefone Note 8 - całkowite uproszczenia

30 września 2020 21:29:20

Smartfony z niższej półki to w zdecydowanej większości przypadków zbiór poważnych kompromisów. Aby obniżyć koszty, programiści muszą oszczędzać dosłownie na wszystkim, od materiałów obudowy po parametry techniczne. Są przyjemne wyjątki, ale bohater dzisiejszej recenzji na pewno ich nie dotyczy.

Omówienie smartfona Vivo X50e

Vivo X50e - mieszanka nowoczesności i przestarzałości

30 września 2020 14:46:18

Smartfony chińskiej firmy Vivo wyróżniają się nienagannym designem, wyważonymi parametrami technicznymi i nie najbardziej humanitarną ceną. Zaskakujące jest, że ostatni punkt ma niewielki wpływ na ogromną łączną sprzedaż korporacji. Bohater dzisiejszej recenzji nie do końca pasuje do zwykłej formuły. Tak więc, oprócz zawyżonej ceny, urządzenie miało również pewne problemy z zewnętrzem.

Omówienie smartfona Blackview BV6600

Blackview BV6600 - opcja zbyt przeciętna

29 września 2020 18:11:20

Chińska firma Blackview wygląda jak przenośnik taśmowy do tworzenia smartfonów. Czasami wydaje się, że deweloper ze wszystkich sił stara się poszerzyć gamę oferowanych produktów, nie zawsze myśląc o tym, jak publiczność zareaguje na ten czy inny model. Prowadzi to do tego, że produkty producenta nieco różnią się od swoich przeciwników i nie są gotowe zaoferować użytkownikom czegoś naprawdę imponującego.

Omówienie smartfona Realme Q2

Realme Q2 - król średniego segmentu cenowego?

28 września 2020 17:35:08

Marzeniem każdego użytkownika Androida jest niedrogi, ale jednocześnie produktywny i piękny smartfon bez widocznych wad. Takie modele pojawiają się bardzo rzadko, ale każdy z nich staje się prawdziwym bestsellerem. Bohater dzisiejszej recenzji może równie dobrze kwalifikować się do najwyższej sprzedaży, bo składa się na nią praktycznie kilka zalet.

Omówienie smartfona Blackview A100

Blackview A100 - bez zbędnych oszczędności

27 września 2020 22:57:04

Smartfony z niższej półki to zwykle zbiór kompromisów. Trudno jest osiągnąć redukcję kosztów bez uproszczeń, ale postęp technologiczny sprawia, że są one mniej widoczne. Tak więc bohater dzisiejszej recenzji, ze swoją demokratyczną ceną, jest gotowy być niezawodnym mobilnym asystentem dla przyzwoitej części publiczności.

Omówienie smartfona Blackview BV4900 Pro

Blackview BV4900 Pro - ulepszenia godne szacunku

27 września 2020 11:21:21

Dość często spotykamy się z sytuacją, w której producent smartfonów wypuszcza tańszy model swojego bestsellera. W takim przypadku deweloper ostrożnie tnie specyfikacje techniczne, aby przenieść produkt do niższego segmentu cenowego. Rzadziej dochodzi do odwrotnych modyfikacji, gdy korporacja decyduje się na stworzenie ulepszonej wersji urządzenia dla kategorii o wyższej wartości. Trudno poradzić sobie z takim zadaniem, ale chińskiej firmie Blackview udało się to zrobić.

Omówienie smartfona Oppo A33

Oppo A33 - trudna sytuacja

26 września 2020 19:33:22

Chińska firma Oppo ma duże doświadczenie w produkcji smartfonów, ale ostatnio nie ma na swoim koncie tak wielu niezwykle udanych modeli. Problemy pojawiają się z różnych powodów. Niektóre urządzenia są produkowane bez kompetentnej kampanii reklamowej, wiele produktów ma słaby stosunek ceny do jakości. Bohaterowi dzisiejszej recenzji bliżej jest do drugiej kategorii. Jego właściwości technicznych nie można nazwać niezrównoważonymi, ale chciałbym zobaczyć mniejszą cenę.

Omówienie smartfona Blackview BL6000 Pro 5G

Blackview BL6000 Pro 5G - beczka miodu bez smoły?

25 września 2020 14:13:49

Chińska firma Blackview stara się nadążyć za rywalami, a czasem nawet ich wyprzedzić, co jest podwójnie zaskakujące, biorąc pod uwagę umiarkowany budżet korporacji. Bohaterem dzisiejszej recenzji jest więc jeden z pierwszych smartfonów z ochroną przed kurzem i wilgocią zgodnie ze standardami IP68, który zachwyci użytkownika obsługą częstotliwości 5G. Oczywiście lista zalet telefonu na tym się nie kończy.

Omówienie smartfona OnePlus 8T Ultra

OnePlus 8T Ultra - ultra-droga przyjemność

24 września 2020 13:03:00

Rynek smartfonów nieustannie się zmienia. Jeśli jeszcze kilka lat temu można było zaobserwować ścisły podział gamy producentów na segmenty niskich, średnich i wysokich cen, to dziś do tej trójcy dołączyła również kategoria urządzeń premium. To bezkompromisowe statki flagowe, zaskakujące pięknem, materiałami montażowymi, szeroką funkcjonalnością i skandaliczną wydajnością. Szkoda, że często do tej listy nie dodaje się najbardziej demokratycznej ceny.

Omówienie smartfona Realme X7 Lite

Realme X7 Lite - nic dodatkowego

23 września 2020 15:40:50

Chińska firma Realmi nieustannie zwiększa swoją popularność na całym świecie dzięki różnorodności naprawdę ciekawych modeli. Oczywiście doświadczenie młodej sub-marki BBK nie zawsze wystarcza, dlatego w asortymencie producenta znajdują się także smartfony typu pass-through. Jednak takich gadżetów jest coraz mniej, a nowe pozycje, jak bohater dzisiejszej recenzji, tylko zwiększają zainteresowanie odbiorców korporacją.

Omówienie smartfona Oppo A93

Oppo A93 - Szara mysz?

22 września 2020 23:52:23

Nowoczesne smartfony ze średniego segmentu cenowego stały się na tyle funkcjonalne, wydajne i piękne, że czasem myśli się o potrzebie posiadania flagowców. Jednak podczas gdy niektórzy producenci aktywnie rozwijają kategorię niedrogich telefonów, inni po prostu wypuszczają modele, aby rozszerzyć asortyment, nie zastanawiając się zbytnio nad przydatnością produktu na tle decyzji swoich przeciwników. Niestety, bohater dzisiejszej recenzji pod wieloma względami należy do takich urządzeń.

Omówienie smartfona Doogee S35 Pro

Doogee S35 Pro - bezpieczny w przypadku awarii

22 września 2020 13:56:02

Niedrogie smartfony z ochroną przed kurzem i wilgocią IP68 zawsze odnosiły sukces. Ktoś potrzebował trwałego zapasowego telefonu, inny użytkownik kupił taki gadżet dla dziecka. Jednak czas nie stanął w miejscu, więc funkcjonalność i wygląd budżetowych urządzeń IP68 znacznie się poprawiły w ciągu ostatnich kilku lat. Tak więc bohater dzisiejszej recenzji jest gotowy, aby zostać głównym mobilnym asystentem dla dużej części publiczności.

Omówienie smartfona Realme Narzo 20A

Realme Narzo 20A - nie ma nigdzie bardziej optymalnego?

21 września 2020 14:14:42

Znaczna część użytkowników smartfonów z systemem Android woli wybierać asystentów mobilnych ze względu na stosunek jakości do ceny. Nawet jeśli model pod względem funkcjonalności i urody pozostaje w tyle za najlepszymi przedstawicielami rynku, to zaoszczędzone pieniądze mogą wynieść przyzwoitą kwotę, co nie jest grzechem przesyłać na inne potrzeby. Oszczędności od bohatera dzisiejszej recenzji są niezwykle duże, ale jednocześnie kupujący nie zostanie pozbawiony wydajności urządzenia, jego przemyślanego wyglądu zewnętrznego oraz autonomii urządzenia.

Omówienie smartfona Blackview BV5100 Pro

Blackview BV5100 Pro - smartfon nie jest dla każdego

20 września 2020 23:45:07

Producenci telefonów czasami przesadzają, nadając swoim kreacjom niezwykłą przewagę nad konkurencją. Dodatkowe wyświetlacze, projektory, czujniki ultrafioletowe - których po prostu nie widzieliśmy od kilku lat. Chińska firma Blackview zdecydowała się wyposażyć swój nowy produkt w skaner kodów kreskowych. Pracownicy sklepów i magazynów mogą uznać takie rzeczy za przydatne, ale jaki gadżet czeka na innych użytkowników?

Omówienie smartfona Blackview BV5100

Blackview BV5100 - technologiczne i mało wydajne

19 września 2020 22:49:48

W segmencie niskich i średnich cen bardzo trudno jest stworzyć idealny, wytrzymały smartfon. Nawet doświadczeni producenci, tacy jak chiński Blackview, muszą iść na kompromisy, aby obniżyć koszty. Tak więc bohater dzisiejszej recenzji zachwyci Cię siłą i funkcjonalnością, ale nie ma wystarczającej wydajności dla wszystkich operacji.

Omówienie smartfona Doogee S40 Pro

Doogee S40 Pro - malowanie na rdzę

18 września 2020 23:22:07

Jak często producenci smartfonów używają tego samego projektu w kilku smartfonach jednocześnie, zmieniając tylko nieznacznie swoje specyfikacje. Takie rozszerzenie asortymentu jest logiczne, biorąc pod uwagę znaczenie wyglądu zewnętrznego i jego wysoką ocenę przez publiczność. Niestety, bohater dzisiejszego bohatera zdezaktualizował się już zarówno zewnętrznie, jak i wewnętrznie, więc poprawa wydajności raczej nie wpłynie na jego popularność.

Omówienie smartfona Xiaomi Mi Note 11 Lite

Xiaomi Mi Note 11 Lite - czy telefon z aparatem może być dostępny?

18 września 2020 15:46:53

Niemal każdy nabywca smartfona chce, aby jego mobilny asystent wymienił nie tylko telefon, odtwarzacz, częściowo komputer osobisty, ale także aparat. Jednak urządzenia o naprawdę imponujących możliwościach fotograficznych zwykle kosztują duże sumy pieniędzy, na które nie każdy może sobie pozwolić. Chińska firma Xiaomi postanowiła naprawić tę sytuację, nawet jeśli musiała pójść na jakieś kompromisy, aby osiągnąć wynik.

Omówienie smartfona Realme V5 Pro

Realme V5 Pro - wydajność i nic więcej

17 września 2020 13:36:37

Chińska firma Realmi nadal poszerza gamę dostarczanych produktów, nadążając za tempem Xiaomi i Huawei. Tak duża liczba oferowanych telefonów korzystnie wpływa na ich pozycjonowanie. Niektóre modele są teraz skierowane do miłośników dużej autonomii, inne - do koneserów przemyślanego designu, a większość odbiorców ceni sobie urządzenia do gier. Bohater dzisiejszej recenzji jest przeznaczony specjalnie dla tej kategorii kupujących, a ludziom ekonomicznym spodoba się.

Omówienie smartfona Realme Narzo 20 Pro

Realme Narzo 20 Pro - niektórzy lubią gorąco

17 września 2020 12:23:51

Chińska firma Realmi nie zapomina o rozwoju linii smartfonów Narzo, które wyróżniają się doskonałą wydajnością i funkcjonalnością przy niskiej cenie. Aby obniżyć koszty nowych produktów, deweloper bierze już stworzone telefony i upraszcza ich parametry techniczne. Jednak producent bardzo dobrze wie, kiedy przestać, aby gadżet nadal był atrakcyjny dla odbiorców.

Omówienie smartfona Asus Zenfone 8

Asus Zenfone 8 - droga oryginalność

16 września 2020 20:08:23

Najnowsi przedstawiciele flagowej linii Zenfone tajwańskiej firmy Asus mieli jedną ciekawą i nietypową cechę, w której się zakochali, a mianowicie mechanizm składanego aparatu. Nie tylko wyglądał atrakcyjnie i zaawansowany technologicznie, ale także pozwalał uzyskać najlepsze selfie na dziś. Niestety w innych aspektach przedstawiono nam zwykły flagowiec, niewiele różniący się od przeciwników i denerwujący nieco zawyżoną ceną. Podobny opis dotyczy bohatera dzisiejszej recenzji.

Omówienie smartfona Xiaomi Redmi K40

Xiaomi Redmi K40 - flagowce nie są już potrzebne

16 września 2020 12:45:26

Coraz popularniejsze stają się smartfony z przełomu średniego i wysokiego segmentu cenowego. Pod wieloma względami proces ten ułatwia stopniowe zwiększanie funkcjonalności telefonów i ich wydajności, ponieważ postęp nie stoi w miejscu. Bohater dzisiejszej recenzji okazał się więc na tyle wyważony i istotny, że duża część słuchaczy nie chciałaby patrzeć na droższe analogi.

Omówienie smartfona Xiaomi Black Shark 4

Xiaomi Black Shark 4 - zanurzenie w uzależnieniu od hazardu

15 września 2020 12:44:37

Linia gier smartfonów od Xiaomi zawsze znajdowała sporą rzeszę fanów, ale przedstawicieli bestsellerów serii trudno nazwać. Mimo to znaczna liczba tych telefonów była silnie ukierunkowana na graczy, co poważnie wpłynęło na inne aspekty. Nie najszersza funkcjonalność, przeciętne możliwości fotograficzne raczej nie zadowolą wyrafinowanego użytkownika. Bohater dzisiejszej recenzji stara się te wady wyeliminować, tworząc jednocześnie jeszcze przyjemniejsze warunki do długoterminowej rozgrywki.

Omówienie smartfona Xiaomi Redmi Note 10S

Xiaomi Redmi Note 10S - znane mocne i słabe strony

14 września 2020 12:18:28

Przyzwyczailiśmy się już do tego, że prawie każdy smartfon chińskiej firmy Xiaomi staje się bestsellerem. Deweloper jest niezwykle kompetentny w ustalaniu polityki cenowej swoich produktów, dzięki czemu często jesteśmy gotowi wybaczyć oczywiste niedociągnięcia dzięki demokratycznej cenie. A więc bohater dzisiejszej recenzji nie jest pozbawiony wad, które faktycznie przejął od swojego poprzednika, ale jednocześnie nie chce w ogóle krytykować gadżetu.

Omówienie smartfona Blackview BV6300

Blackview BV6300 - szeroka funkcjonalność, niska wydajność

13 września 2020 17:45:30

Jak często spotykamy smartfony, którym brakuje kilku parametrów do osiągnięcia, jeśli nie idealnych, to wysokiego poziomu atrakcyjności dla odbiorców. Niektórym urządzeniom brakuje stylowego wyglądu, innym brakowało autonomii, a bohaterowi dzisiejszej recenzji brakuje mocy do gier.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18