Recenzja / Test

Recenzja smartfona Cubot P30

Cubot P30 - telefon z aparatem dla najbardziej ekonomicznego?

20 sierpnia 2019 12:00:22

Chińska firma Kubot postanowiła zrobić wszystko, co możliwe, aby wyprzedzić wielu swoich przeciwników na wszystkich frontach, a przynajmniej na części. Tak więc korporacji udało się wypuścić telefon X20 Pro, który naśladuje konstrukcję iPhone'a 11, który nie został jeszcze wydany, a teraz wprowadził niedrogi smartfon z zaawansowanymi możliwościami fotograficznymi i podobną koncepcją wyglądu. Czy bohater dzisiejszej recenzji stanie się hitem w przyszłości?

Recenzja smartfona Oppo Reno 2Z

Oppo Reno 2Z - zmiany ilościowe

19 sierpnia 2019 15:22:22

Historia się powtarza. Kilka lat temu entuzjaści mobilni byli oburzeni megapikselową rasą. Ich liczba w aparatach telefonów rosła każdego dnia, jednak nie dawało to oczekiwanego wzrostu jakości. Dziś sytuacja jest zupełnie podobna, ale uzupełnia ją wzrost liczby fotomodułów. Bohater tej recenzji jest technicznie podobny do swojego poprzednika, ale o wiele bardziej dąży do spełnienia standardów mody.

Recenzja smartfona Vernee X2

Vernee X2 - nieskończona autonomia

18 sierpnia 2019 19:50:22

Dzień dobry, drodzy użytkownicy Unite4Buy. Czy dobra autonomia jest jednym z głównych kryteriów sukcesu smartfona? Zdecydowanie. Jeśli kilka lat temu użytkownik korzystał ze swojego asystenta mobilnego głównie do połączeń, SMS-ów i przeglądarki, dziś telefony są coraz częściej używane zarówno jako zamiennik konsoli do gier, jak i jako alternatywa dla kamery. A obfitość wszelkiego rodzaju komunikatorów internetowych wpływa na czas działania urządzenia. Dlatego współczesny użytkownik potrzebuje nawet stosunkowo niedrogiego urządzenia z pojemnej baterii. Bohater dzisiejszej recenzji, Vernee X2, pasuje do definicji odpowiedniego, samodzielnego i funkcjonalnego telefonu, na który warto zwrócić uwagę.

Recenzja smartfona Xiaomi Redmi Note 8

Xiaomi Redmi Note 8 - kto ma więcej?

17 sierpnia 2019 13:11:22

Chińska firma Xiaomi w tym roku znacząco zmieniła środkowy segment cenowy rynku smartfonów. Niedawno uwierzenie w to, że za niewielką kwotę można kupić telefon o niemal sztandarowych zdolnościach fotograficznych, było niemożliwe. Jednak teraz korporacja ma podobne modele w swoim asortymencie, a bohater dzisiejszej recenzji podnosi jakość kamer do niedopuszczalnie wysokiego standardu.

Recenzja smartfona Xiaomi Redmi 8

Xiaomi Redmi 8 - banki energii również płaczą

17 sierpnia 2019 11:59:51

Chociaż Redmi jest oficjalnie pełnoprawną sub-marką, smartfony tej organizacji zawsze będą kojarzone z Xiaomi Corporation. Siódma generacja niedrogich urządzeń Redmi-line bez żadnych indeksów znacznie wzrosła i stała się faktycznym zamiennikiem budżetu dla phabletów Note. Kontynuacja serii zachowuje obecny stan rzeczy, ale dodaje piękna już stylowym gadżetom.

Recenzja smartfona Cubot R15 Pro

Cubot R15 Pro - poprawa, której nikt nie potrzebuje?

15 sierpnia 2019 23:58:23

Chińska firma Kubot nadal znajduje się na granicy między odnoszącymi sukcesy producentami smartfonów a przedstawicielami trzeciego poziomu. Głównym problemem firmy nie jest jakość produktu ani optymalizacja oprogramowania, ale słabe kampanie marketingowe, a czasem bardzo dziwne modele telefonów, które nie czują się zbyt dobrze w tym przedziale cenowym. Bohater tej recenzji odnosi się do takich urządzeń.

Recenzja smartfona UMiDIGI Z5 Pro

UMiDIGI Z5 Pro - telefon z aparatem dla osób dbających o budżet

14 sierpnia 2019 20:47:03

Chińska firma Umidigi w oczach wielu miłośników urządzeń z Androidem jest nadal kojarzona z producentami trzeciego poziomu, ale deweloper stara się zrobić wszystko, aby poprawić swoją reputację. Najnowsze modele dolnego i średniego segmentu cenowego zdecydowanie pokazały potencjał korporacji, a bohater tej recenzji powinien pokazać cały talent pracowników organizacji w ujawnieniu możliwości fotograficznych ich produktów.

Recenzja smartfona Meizu 16S Pro

Meizu 16S Pro - pełne wyleczenie?

13 sierpnia 2019 20:49:28

Fani chińskiej firmy Meizu poważnie przestraszyli się sytuacji finansowej swojego ukochanego producenta. Jednak dodatkowe finansowanie od inwestorów zewnętrznych pomogło deweloperowi przetrwać kryzys i zadowolić nas naprawdę interesującymi i konkurencyjnymi smartfonami. A bohater dzisiejszej recenzji zdecydowanie należy do ich liczby.

Recenzja smartfona Oppo Realme 5 Pro

Oppo Realme 5 Pro - stara się zadowolić wszystkich i wszystkich

12 sierpnia 2019 21:46:37

Pod-marka słynnej chińskiej firmy Oppo o nazwie Realmi nadal zyskuje na popularności zarówno w Chinach, jak i poza nim. W Indiach smartfony młodej korporacji są sprzedawane w milionach egzemplarzy; wkrótce podobne wyniki czekają na produkty firmy w Europie i krajach WNP. Dlaczego tak śmiało to deklarujemy? Być może całość jest w tak interesujących i trafnych telefonach, jak bohater dzisiejszej recenzji.

Recenzja smartfona Blackview BV5900

Blackview BV5900 - kosmiczny smartfon

12 sierpnia 2019 19:12:42

Chińska firma Blackview nadal rozszerza linię tanich bezpiecznych smartfonów. Jeśli wcześniej producent polegał na autonomii i funkcjonalności niedrogich telefonów, teraz deweloper próbował dodać projekt do listy zalet. Czy udało się połączyć wszystko wymienione w bohaterze dzisiejszej recenzji bez żadnych kompromisów?

Recenzja smartfona Doogee N20

Doogee N20 - wielka potrzeba

10 sierpnia 2019 11:52:56

W tym roku chińska firma Dougie stworzyła nową linię smartfonów z indeksem N, mającą na celu maksymalne połączenie piękna wzornictwa i możliwości produkcji z minimalną ceną telefonu i brakiem poważnych kompromisów. Model N10 należał do segmentu niskich cen i zyskał dużą popularność; w przyszłości deweloper planował również uwolnić przedstawicieli średniej kategorii kosztów. Został jednak wyprzedzony przez słynną korporację UMiDIGI, która zaprezentowała prawdziwy bestseller A5 Pro. A teraz producent musi nadrobić zaległości. Jednak bohater dzisiejszej recenzji może być hitem.

Recenzja smartfona Xiaomi Mi 9S

Xiaomi Mi 9S - nadążanie za technologią

8 sierpnia 2019 00:11:33

Flagowe statki bieżącego roku od Xiaomi były więcej niż udane. Potwierdzenie tego oświadczenia można łatwo znaleźć w sprzedaży urządzeń o wartości wielu milionów dolarów. Jednocześnie popularność wydanych telefonów nie spada. Jednak pojawienie się smartfonów z obsługą częstotliwości 5G i ogłoszenie przez konkurentów zaktualizowanych flagowych urządzeń sprawiło, że wybitny programista pomyślał o wydaniu nowych urządzeń najwyższej klasy.

Recenzja smartfona Oukitel K7 Pro

Oukitel K7 Pro - ściskanie ostatniego

7 sierpnia 2019 22:07:25

Dość często producenci smartfonów starają się jak najlepiej wykorzystać udane modele. Na przykład deweloper może wydać dodatkowe modyfikacje telefonu lub zupełnie nowe urządzenia, korzystając z projektu podobającego się fanom marki. Jednak wszystko ma swój czas, a stworzenie gadżetu na podstawie agregatu ponad rok temu jest niezwykle kontrowersyjnym przedsięwzięciem. Jednak właśnie to zrobiła chińska firma Aukitel.

Przegląd smartfona OnePlus 7T Pro

OnePlus 7T Pro - nie jest to najbardziej niezbędny dodatek

5 sierpnia 2019 12:35:36

Chińska firma Vanplas wyróżnia się najbardziej zaawansowanymi technologicznie i pięknymi smartfonami, a najnowszy okręt flagowy korporacji potwierdził roszczenia firmy do pierwszej pozycji na rynku. Jednak konkurenci nie stoją w miejscu i nie próbują dogonić i wyprzedzić dewelopera w krótkim czasie. Dlatego ukazał się bohater tego przeglądu, który powinien zostawić producenta na szczycie technologii. Ale czy to urządzenie zostanie docenione przez publiczność?

Przegląd smartfona ZTE Nubia Z20

ZTE Nubia Z20 - długo oczekiwany telefon z aparatem

1 sierpnia 2019 17:19:12

Chińska firma ZTE nadal nabiera tempa w produkcji smartfonów po długich sporach z rządem USA. Teraz korporacja postanowiła zadowolić flagowy produkt swoich fanów, który według producenta powinien być prawdziwą rewolucją w fotografii mobilnej. Czy programista nie przesadza z możliwościami gadżetu?

Przegląd smartfona AGM M5

AGM M5 - ewolucja segmentu

31 lipca 2019 20:25:07

Chińska firma AGM zasłynęła z wprowadzenia jednego z najbardziej funkcjonalnych i wysokiej jakości bezpiecznych smartfonów na rynku. Jego najnowszy flagowy model X3 był w stanie połączyć najwyższą wydajność, znakomite możliwości fotograficzne i doskonałą autonomię. Jednak w niższej kategorii cenowej producent stara się zwiększyć swoją obecność. A jeśli wcześniej mogliśmy znaleźć w nim tylko zwykłe telefony, to bohater tej recenzji może się cieszyć znacznie szerszą funkcjonalnością.

Przegląd smartfona Xiaomi Redmi 7 Pro

Xiaomi Redmi 7 Pro - marzenie ekonomicznego gracza?

31 lipca 2019 12:04:12

Linia budżetowa smartfonów znana chińska firma Xiaomi zawsze wyróżniała się doskonałą funkcjonalnością i dużą autonomią. Jednak producent zdecydował się poważnie zmodyfikować obecną koncepcję, czyniąc uprzedzenia nie tylko w odniesieniu do projektu, ale także przedstawiając pełnoprawne tanie urządzenie do gier. Czy niedrogi telefon do gier radził sobie bez wad?

Przegląd smartfona UMiDIGI X

UMiDIGI X - okręt flagowy zdolny do wielu?

31 lipca 2019 10:39:57

Chińska firma Umidigi w ciągu ostatnich kilku lat znacznie zwiększyła swoją widownię, poprawiła jakość swoich produktów oraz stosunek ceny do funkcjonalności. Modele z indeksem F1 były prawdziwymi bestsellerami, ale korporacja postanowiła nie zajmować się tylko podbiciem niższego i średniego segmentu cenowego. Bohater tej recenzji jest krokiem naprzód dla dewelopera, ponieważ nie wydał jeszcze prawdziwie zaawansowanego technologicznie telefonu. Czy też prośby firmy o okręty flagowe „zabójców” okazały się fałszywe?

Recenzja smartfona Cubot X20 Pro

Cubot X20 Pro - iPhone się odpręża!

27 lipca 2019 22:37:16

Chińska firma Kubot stara się być proaktywna. Nowy bestseller od amerykańskiej korporacji Apple, oczekiwany przez miliony, nie został jeszcze opublikowany, a producentowi z Chin udało się już stworzyć aparat, który jest prawie identyczny pod względem konstrukcyjnym, całkiem przyjemny ze względu na stosunek kosztów do jakości. Czy nowość będzie w stanie uchwycić przynajmniej część publiczności z przyszłego hitu?

Przegląd smartfona Vivo NEX 3

Vivo NEX 3 - krucha technologia?

27 lipca 2019 00:12:56

Chińska firma Vivo stała się coraz bardziej zainteresowana rynkiem smartfonów. W tym przypadku korporacja chce zająć główne pozycje we wszystkich kategoriach cenowych, w tym w urządzeniach premium. Marka, która jest słabo znana za terytorium Chin, może być naprawiona w tym segmencie telefonów tylko w przypadku prezentacji prawdziwie technologicznego i innowacyjnego urządzenia. Czy to będzie bohater tej recenzji?

Przegląd smartfona Lenovo K11

Lenovo K11 - nic poza stylem?

25 lipca 2019 21:55:32

Chińska firma stara się w krótkim czasie zwiększyć gamę smartfonów z niższych i średnich segmentów cenowych, aby walczyć z przeciwnikami. W niektórych przypadkach takie próby są niezwykle udane (na przykład model Z6 Youth), ale czasami korporacja popełnia pewne błędy. Trudno jest nazwać bohatera tej recenzji nieudanym telefonem, ale na pewno jest w niej wiele wad. Ale w pięknie nie można odmówić.

Przegląd smartfona ZTE Red Magic 3S

ZTE Red Magic 3S - wszystko dla graczy

23 lipca 2019 14:51:57

Chińska firma ZTE nie próbuje podbijać rynku smartfonów do gier. Linia „Red Magic” zawsze wyróżniała się doskonałym wzornictwem, wysokiej jakości systemem chłodzenia i przyzwoitą autonomią, jednak szereg wad, takich jak te pozostające w tyle za przeciwnikami możliwości fotograficznych i optymalizacji oprogramowania, nie pozwoliło w pełni ujawnić potencjału gadżetów. Bohater tego przeglądu powinien poprawić te niedociągnięcia i zwiększyć produktywność na niespotykanych dotąd wysokościach.

Przegląd smartfona Xiaomi Black Shark 2 Pro

Xiaomi Black Shark 2 Pro - Najlepszy smartfon do gier

20 lipca 2019 00:18:30

Chińska firma Xiaomi nie zapomina o graczach, którzy sympatyzują z nowoczesnymi grami na Androida i emulatorami konsoli do gier. Specjalnie dla nich deweloper stworzył linię urządzeń, które różnią się nie tylko zwiększoną wydajnością, ale także zmodyfikowanym oprogramowaniem i wydajnym systemem chłodzenia. Bohater tej recenzji różni się nieco od całkowicie odpowiedniego i wyważonego poprzednika, ale jest gotowy zaoferować szereg przyjemnych ulepszeń.

Przegląd smartfona Vernee M8 Pro

Vernee M8 Pro - przeoczony cud?

17 lipca 2019 22:38:04

Dzień dobry, drodzy użytkownicy Unite4Buy. Rynek smartfonów nie przestaje się rozwijać, więc dziś możesz kupić telefon z niemal flagową funkcjonalnością za niewielką kwotę pieniędzy. Jednym z takich przykładów jest wspaniałe urządzenie Vernee o nazwie M8 Pro. Deweloper nie wydał pieniędzy na ogromną kampanię reklamową, z powodu której wyjście urządzenia poszło niemal niezauważone. Prawdopodobnie oszczędności poszły wyłącznie na rozwój smartfona, ponieważ urządzenie okazało się odpowiednie i zrównoważone.

Przegląd smartfona Ulefone Note 7P

Ulefone Note 7P - globalne ulepszenia

11 lipca 2019 14:43:05

Chińska firma Ulefon doskonale analizuje rynek i działania konkurencji. Niedrogie urządzenia z najnowszym procesorem Mediatek Helio A22, wydane przez przeciwników korporacji, stały się bardzo popularne ze względu na zwiększoną wydajność i ulepszoną funkcjonalność. Deweloper postanowił nie tracić czasu iw jednej chwili wydał model o podobnych parametrach technicznych oparty na wcześniej przedstawionym budżetowym smartfonie.

Przegląd smartfona Cubot R19

Cubot R19 - przystojniak przystojny

10 lipca 2019 22:05:01

Chińska firma Kubot nie zapomina o rozwoju tanich smartfonów z indeksem R. W ciągu ostatniego roku wydajność procesorów low-end znacznie się poprawiła, podobnie jak jakość modułów fotograficznych. Dlatego bohater tego przeglądu zrobił dość poważny skok do przodu w porównaniu z wcześniejszymi przedstawicielami serii.

Przegląd smartfona Blackview BV9600

Blackview BV9600 - prawdziwy duch rywalizacji

10 lipca 2019 00:00:44

Chińska firma Ulefone znacząco zmieniła średni segment cenowy na rynku chronionych smartfonów dzięki modelowi Armor 6E. Miał wszystko, co kupujący chcieli kupić dla siebie: dobry design, zaawansowane parametry techniczne, dobra autonomia. Blackview Corporation nie mogła w milczeniu patrzeć, jak jego przeciwnik podbija publiczność. Dlatego deweloper postanowił nieco uprościć swój flagowy produkt i stworzyć pełnoprawny bestseller konkurenta.

Przegląd smartfona Blackview BV6100

Blackview BV6100 - zabezpiecz półpłytkę

8 lipca 2019 23:52:31

Chińska firma Blackview nie boi się eksperymentów. Ostatnio zaprezentowała pierwszy smartfon z wbudowanym projektorem Max 1, a teraz postanowiła zadowolić fanów naprawdę dużych phabletów. Jednocześnie bohater tej recenzji jest również wyposażony w pełną ochronę zgodnie ze standardami IP68.

Przegląd smartfona Vivo Z1 Pro

Vivo Z1 Pro - piękna, gra, niedroga

3 lipca 2019 20:29:39

Chińska firma Vivo niedawno zadowoliła swoich fanów kilkoma bardzo konkurencyjnymi smartfonami, wśród których był doskonały iQOO do gier, niesamowita moc i zdolności adaptacyjne. Jednak ten flagowy produkt nadal nie był dostępny dla większości odbiorców ze względu na jego przynależność do górnego segmentu cenowego rynku. Bohater tego przeglądu powinien faktycznie stać się analogiem swojego „starszego brata”, ale o wiele bardziej demokratycznej metki.

Przegląd smartfona AllCall S10

AllCall S10 - spóźnione wysiłki

1 lipca 2019 20:14:23

Wielu fanów elektroniki mobilnej zapomniało o chińskiej firmie AllCall. Jak supernowa, ta korporacja wybuchła na niebie, dając nam kilka przyzwoitych tanich telefonów, a potem zniknęła z widoku. Trudno powiedzieć, co spowodowało tymczasowy przestój, ale teraz deweloper będzie musiał umocnić się na arenie międzynarodowej. Niestety bohater tego przeglądu raczej nie zwiększy popularności producenta.

Przegląd smartfona Xiaomi Redmi K30

Xiaomi Redmi K30 - nowa generacja tanich flagowców

27 czerwca 2019 20:11:56

Oddzielona od Xiaomi, popularnej chińskiej firmy, marka Redmi nie traci czasu na próżno i próbuje zwiększyć swoją popularność i procent sprzedaży we wszystkich kategoriach wartości, w tym w najwyższym segmencie cenowym. Modele z indeksami K20 mogły stać się bestsellerami w krótkim czasie, więc ich kontynuacja ma szanse stać się ulubieńcem narodowym. I wierzcie mi, kochanie bohatera tej recenzji jest po co.

Przegląd smartfona Xiaomi Redmi Max

Xiaomi Redmi Max - przemyślana roszada

25 czerwca 2019 00:08:56

Xiaomi, dyrektor generalny chińskiej firmy, poważnie poruszyła fanów phabletów, mówiąc, że urządzenia Max-line nie są warte czekania w najbliższej przyszłości. Smutek miłośników dużych smartfonów byłby nieskończony, gdyby nie działania subbrandu korporacji o nazwie Redmi. Bohaterem tej recenzji jest wyjątkowa hybryda telefonu i tabletu, która może osiągnąć nie mniejszą chwałę niż jej poprzednicy.

Przegląd smartfona Vivo iQOO Neo

Vivo iQOO Neo - budżet i gry

20 czerwca 2019 23:17:26

Chińska firma Vivo z powodzeniem konsoliduje się na rynkach Europy i krajów WNP, oferując wybór coraz większej liczby wyjątkowo wysokiej jakości, pięknych i jednocześnie funkcjonalnych smartfonów o różnych orientacjach. Teraz korporacja postanowiła zaspokoić potrzeby graczy. Czy bohater tej recenzji będzie w stanie sprostać wymaganiom wybrednych przedstawicieli tej części publiczności?

Przegląd smartfona Xiaomi CC9

Xiaomi CC9 - gdy jest zbyt wiele flagowców

19 czerwca 2019 15:21:32

Chińska firma Xiaomi w tym roku po prostu zadziwia liczbę nowych modeli segmentów cen średnich i wyższych. I pomimo tego, że stosunek jakości i ceny produktu korporacyjnego przekracza wszystkie istniejące standardy, klientom łatwiej jest zgubić się w asortymencie, a jego urządzenia są również głównymi konkurentami smartfonów firmy. Bohater tej recenzji tylko komplikuje sytuację.

Przegląd smartfona Huawei Honor 9X Pro

Huawei Honor 9X Pro - przyszły lider segmentu?

17 czerwca 2019 21:16:40

Wojna handlowa między Stanami Zjednoczonymi a Chinami poważnie wpłynęła na stan firmy Huawei. Przewidywane straty sięgają 30-40 miliardów dolarów, a potencjalny zakaz używania systemu operacyjnego Android tylko zaostrza sytuację. Jednak korporacja nie poddaje się i pod każdym względem stara się nie ustępować najbliższym konkurentom na rynku smartfonów. Bohater tej recenzji jest bezpośrednim rywalem Xiaomi Mi 9 SE i Meizu 16Xs i nie stawia czoła tym bestsellerom.

Przegląd smartfona Huawei Nova 5 Pro

Huawei Nova 5 Pro - dodatkowy flagowy?

16 czerwca 2019 10:23:44

Wiele osób skarci chińską firmę Xiaomi za złożoność segmentacji modelu, obecność dużej liczby podobnych cech technicznych i nazw smartfonów, w których różnorodności łatwo się zgubić. Najwyraźniej ci użytkownicy nie są po prostu zaznajomieni z gamą produktów Huawei Corporation. Tylko flagowe telefony dewelopera wyprodukowane w zeszłym roku będą wkrótce trudne do policzenia na palcach dwóch rąk. A bohater tej recenzji tylko pogarsza sytuację.

Przegląd smartfona Xiaomi CC9e

Xiaomi CC9e - wzorowa klasa średnia

12 czerwca 2019 20:19:54

Chińska firma Xiaomi w tym roku pokazuje niewiarygodną liczbę nowych modeli, charakteryzujących się niesamowitymi wskaźnikami ceny i jakości. Podczas gdy konkurenci starają się znaleźć sposób na radzenie sobie z korporacją, która zyskuje niesamowitą popularność, producent nadal rozszerza zakres dostarczanych produktów. Bohater tej recenzji doskonale pasuje do gamy modeli dewelopera i ma wszelkie szanse, aby stać się kolejnym bestsellerem.

Przegląd smartfona Doogee N90

Doogee N90 - Autonomia z wielką literą

6 czerwca 2019 16:40:44

Nowa seria smartfonów N z chińskiej firmy Dougie rozszerza się, obejmując interesy większej liczby osób. Teraz korporacja postanowiła zaspokoić prośby użytkowników, którzy chcą uzyskać nie tylko funkcjonalny, ale także bardzo długi, mobilny asystent. Bohater tego przeglądu bez żadnych problemów radzi sobie z tym zadaniem.

Przegląd smartfona ZTE Blade V10

ZTE Blade V10 - dla gier i nie tylko

3 czerwca 2019 18:53:25

Spory sądowe ze Stanami Zjednoczonymi nie były tak poważne i poważne dla chińskiego przedsiębiorstwa ZTE, jak dla Huawei, ale spowodowały znaczną szkodę zarówno dla reputacji producenta, jak i jego zdolności produkcyjnych z powodu wysokich kar pieniężnych. I pozwól, aby ta chwila została wykorzystana przez konkurentów, pozostawiając jednego z najpopularniejszych deweloperów z tyłu, korporacja na pewno jej nie przyjmie. Urządzenia takie jak bohater tej recenzji są tego wyraźnym potwierdzeniem.

Przegląd smartfona Blackview BV9500 Plus

Blackview BV9500 Plus - wydajność paliwa

30 maja 2019 18:40:00

Chińska firma Blackview od kilku lat jest w stanie znaleźć dużą liczbę fanów na całym świecie. Nie ostatnią rolę w tym osiągnięciu odegrały doskonałe chronione smartfony korporacji. Jednak niedawno wydane modele Ulefone Armor 6 / 6E były w stanie stworzyć prawdziwą sensację na rynku. Obawiając się utraty lojalnych fanów, producent zaczął pilnie produkować godnych konkurentów dla bestsellera.

Przegląd smartfona Ulefone Armor 7

Ulefone Armor 7 - prawdziwy chroniony okręt flagowy

27 maja 2019 17:28:42

Chińska firma Ulefon znacząco zmieniła średni segment cenowy smartfonów IP68 dzięki wspaniałym modelom szóstej generacji Armor-line. Jednak czas nie stoi w miejscu, a publiczność ma nowe prośby, które należy wysłuchać, aby powtórzyć sukces. Wydaje się, że korporacji udało się idealnie połączyć wszystkie nowe trendy w bohaterze tego przeglądu.

Przegląd smartfona Doogee X100

Doogee X100 - zapomnij o ładowarkach

25 maja 2019 13:22:58

Dla wielu osób niedrogi smartfon musi spełniać trzy główne funkcje: połączenia, wiadomości SMS i przeglądanie stron internetowych. Jeśli telefon ma również dobrą autonomię, trudno jest wybrać najlepszego mobilnego asystenta. Bohater tej recenzji został stworzony specjalnie dla takiej części odbiorców na rynku.

Przegląd smartfona Oukitel Y4800

Oukitel Y4800 - bardzo potrzebna firma telefoniczna

21 maja 2019 14:46:56

Chińska firma Auchitel śledzi działania konkurentów, a jeśli nie zawsze na czas, nadal reaguje na ich działania, wydając odpowiednie i zrównoważone smartfony. Gdy tylko telefon wszedł w posiadanie zaawansowanych kamer o rozdzielczości 48 megapikseli, korporacja natychmiast rozpoczęła opracowywanie takiego urządzenia. Należy zauważyć, że to urządzenie będzie bardzo interesujące.

Przegląd smartfona Blackview A60 Pro

Blackview A60 Pro - kiedy brzydkie kaczątko stało się pięknym łabędziem

21 maja 2019 13:06:12

Chińska firma Blackview może nie tylko dostosować się do zmieniających się warunków rynkowych, ale także analizować swoje działania, identyfikować i korygować własne błędy. Kilka miesięcy temu korporacja wydała kolejny smartfon z serii A, niestety, prawie nie wyróżniał się wśród konkurentów i nie znalazł popularności wśród publiczności. Deweloper docenił powody przyjęcia tego gadżetu, poważnie zmienił jego parametry techniczne i stworzył bohatera tej recenzji.

Przegląd smartfona Doogee S90 Pro

Doogee S90 Pro - Poprawa niezwykłego smartfona

18 maja 2019 15:56:23

Chroniony flagowy model serii S chińskiej firmy Dougie, choć nie stał się światowym bestsellerem, nadal wykazywał wszystkie możliwości korporacji i możliwości produkcyjne telefonów modułowych. Bohaterem tego przeglądu jest mała robota, która sprawia, że interesujące urządzenie jest pod każdym względem jeszcze bardziej atrakcyjne.

Przegląd smartfona Vivo V3

Vivo V3 - kamuflaż dla telefonu z aparatem

16 maja 2019 21:46:20

Chińska firma Vivo doskonale analizuje nowoczesne trendy na rynku smartfonów i prośby potencjalnych nabywców, dzięki czemu jego popularność rośnie na całym świecie. Bohater tej recenzji ma wszystko, czego potrzebujesz, aby stać się prawdziwym bestsellerem, ponieważ nie każdy producent może połączyć styl, autonomię i przyzwoite możliwości fotograficzne w niedrogim telefonie.

Przegląd smartfona Oppo Reno Z

Oppo Reno Z - tańszy okręt flagowy

14 maja 2019 15:53:00

Oppo, chińska korporacja, poważnie zadeklarowała się na rynku światowym, wprowadzając smartfony z linii Reno o doskonałych możliwościach fotograficznych i ciekawych rozwiązaniach projektowych. Jednak dla wielu osób flagowe urządzenia były zbyt drogie. Dlatego firma postanowiła wydać nieco bardziej przystępny cenowo, ale nie mniej imponujący pod względem technicznym telefon.

Przegląd smartfona Huawei Nova 5

Huawei Nova 5 to kolejny telefon z aparatem?!

13 maja 2019 00:11:31

Chińska firma Huawei nigdy nie przestaje zadziwiać. Producent stawia wszystkie nowe poziomy w fotografii mobilnej, uderzając nas poziomem możliwości fotograficznych ostatniego przedstawiciela linii Mate, a następnie niesamowitym zoomem optycznym modelu P30 Pro. A jeśli wcześniej była to seria P, która wyróżniała się najbardziej zaawansowanymi kamerami, to dzisiaj każde urządzenie deweloperskie jest gotowe do zaoferowania takich charakterystycznych cech.

Przegląd smartfona Sharp Aquos R3

Sharp Aquos R3 - gdy oryginalność nie jest dobra

12 maja 2019 22:16:20

Znaczna liczba miłośników smartfonów zgadza się, że nowoczesne telefony są tego samego typu w projektowaniu. Zwykle sytuacja wygląda następująco: wychodzi bestseller Apple lub Huawei, a następnie jego wygląd jest niemal dosłownie kopiowany przez innych producentów. Japońska korporacja Sharpe postanowiła dodać swoje niezwykłe funkcje do nowego flagowca, ale trudno nazwać je sukcesem.

Przegląd smartfona Meizu 16Xs

Meizu 16Xs - łabędzia piosenka lub powrót roku?

10 maja 2019 18:52:57

Chińska firma Meise, choć przeżywa ciężkie czasy, robi wszystko, co możliwe, aby powrócić do dawnych pozycji. Korporacja nie tylko analizuje zachowania konkurentów, ale także słucha żądań i krytyki użytkowników. Dlatego nowości firmy stały się bardziej interesujące i konkurencyjne. Bohater tej recenzji powinien być prawdziwym bestsellerem dzięki kompetentnej kampanii reklamowej. Ale czy może sobie poradzić z takim wyzwaniem?

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12