Recenzja / Test

Recenzja smartfona Xiaomi Redmi Note 9

Xiaomi Redmi Note 9 - wejście w „dziewięć”

11 grudnia 2019 00:35:53

Pod-marka chińskiej firmy Xiaomi o nazwie Redmi staje się coraz bardziej popularna na całym świecie. Pomimo oświadczeń przedstawicieli korporacji, że jej produkty wzrosną, widzimy tylko proces odwrotny, ponieważ teraz nawet na przełomie segmentów niskich i średnich cen użytkownik otrzymuje nie tylko piękny, ale także produktywny, samodzielny telefon, praktycznie pozbawiony jakichkolwiek wad . A bohater dzisiejszej recenzji nie narusza tej zasady.

Recenzja smartfona Ulefone Armor X6

Ulefone Armor X6 - sto kroków w tył

10 grudnia 2019 20:58:43

Chińska firma Ulefon nie jest stabilna pod względem znaczenia swoich modeli. Dosłownie w tej samej linii można znaleźć zarówno prawdziwe bestsellery, jak i telefony, które źle pasują do ceny wywoławczej. Niestety bohater tej recenzji należy do tej kategorii.

Recenzja smartfona Xiaomi Redmi K30

Xiaomi Redmi K30 - nowa generacja tanich flagowców

10 grudnia 2019 19:06:25

Oddzielna od popularnej chińskiej firmy Xiaomi marka Redmi nie marnuje czasu na próżno i stara się zwiększyć swoją sławę i procent sprzedaży we wszystkich kategoriach wartości, w tym w najwyższym segmencie cenowym. Telefony z indeksami K20 stały się bestsellerami w krótkim czasie, więc ich kontynuacja ma wszelkie szanse, aby stać się ulubieńcem ludzi. I uwierz mi, istnieje powód, by pokochać bohatera dzisiejszej recenzji.

Recenzja smartfona OnePlus 8 Lite

OnePlus 8 Lite - próba numer dwa?

7 grudnia 2019 20:26:40

Chińska firma VanPlas znana jest z pięknych i zaawansowanych technologicznie flagowych smartfonów, które są w stanie konkurować na równych warunkach ze znacznie droższymi odpowiednikami producentów europejskich i amerykańskich. Ale niewiele osób wie, że deweloper próbował podbić środkowy segment cenowy kilka lat temu. Jednak model o tajemniczej nazwie X nie zyskał dużej popularności. Korporacja nie straciła jednak nadziei na znalezienie nowej publiczności.

Recenzja smartfona Huawei Nova 6 SE

Huawei Nova 6 SE - ideał, który nie będzie popularny

5 grudnia 2019 23:45:11

Chińska firma Huawei robi wszystko, co w jej mocy, aby napięta sytuacja w amerykańskich korporacjach, w tym w Google, praktycznie nie wpłynęła na kondycję finansową i sławę firmy. A jeśli dla mieszkańców Chin produkty dewelopera są nadal bardzo istotne, ale w krajach Europy i WNP sytuacja nieco się zmieniła.

Recenzja smartfona Blackview BV9900

Blackview BV9900 - przyrostowe ulepszenia

4 grudnia 2019 21:02:10

Sztandary chińskiej firmy Blackview z każdym pokoleniem stają się coraz bardziej technologiczne, odpowiednie i ergonomiczne. A jeśli wcześniej chroniony smartfon w wizji większości odbiorców wydawał się ogromnym monoblokiem o niskiej wydajności, dziś programista robi wszystko, co możliwe, aby usunąć linię między zwykłymi a smartfonami IP68 w podobnej cenie.

Recenzja smartfona Oppo Realme X50 5G

Oppo Realme X50 5G - znajdź 5 różnic

1 grudnia 2019 17:33:15

Sub-marka słynnej chińskiej firmy Oppo o nazwie Realmi stara się narzucić konkurencję Xiaomi i jej spółce zależnej Redmi. A jeśli wcześniej byliśmy zaskoczeni podobnymi nazwami korporacji, teraz smartfony od programistów wychodzą prawie tak samo.

Recenzja smartfona Xiaomi Pocophone Poco F2

Xiaomi Pocophone Poco F2 - kontynuacja, na którą zasługujemy

30 listopada 2019 14:22:41

Chińska firma Siaomi w tym roku wyłącznie podoba się swoim fanom pięknymi i zrównoważonymi smartfonami we wszystkich kategoriach cenowych. Jednak to właśnie przedstawiciele segmentu o najwyższej wartości odnieśli największe sukcesy w korporacji. Bohater dzisiejszego przeglądu jest kontynuacją tego trendu i reprezentuje nadzwyczajny stosunek jakości do ceny.

Recenzja smartfona Xiaomi Mi Mix 4

Xiaomi Mi Mix 4 - cud technologiczny

30 listopada 2019 14:21:56

Xiaomi Chinese Corporation jest jednym z liderów na rynku smartfonów, jednak często musi potwierdzać ten tytuł wydaniem naprawdę imponujących flagowych telefonów. Bohater tej recenzji może nie zrewolucjonizować segmentu, ale będzie w stanie odpowiednio konkurować z najlepszymi przedstawicielami najwyższej kategorii cenowej z innych marek A.

Recenzja smartfona UMiDIGI A3X

UMiDIGI A3X - dodatkowe urządzenie

24 listopada 2019 21:37:00

Dobrym rozwiązaniem jest poszerzenie gamy produktów dostarczanych do odbiorców. Niestety, nie wszyscy producenci smartfonów są w stanie obejść się bez szczerze mijających modeli. Bohater tej recenzji jest jednocześnie blisko takich urządzeń z kilku powodów.

Recenzja smartfona UMiDIGI A3S

UMiDIGI A3S - najlepszy smartfon w segmencie cenowym?!

24 listopada 2019 20:26:06

Chińska firma Umidigi kontynuuje ulepszanie swoich produktów. Jeśli początkowo deweloper skoncentrował się na konkurencyjnym projektowaniu telefonów, z czasem przeszedł na udoskonalenie właściwości technicznych. Teraz jest czas na oprogramowanie. Bohater dzisiejszej recenzji jest pozycjonowany jako jedno z najtańszych urządzeń opartych na najnowszym Androidzie Q. Jednak nowość ma jeszcze kilka asów.

Recenzja smartfona Huawei Honor View 30

Huawei Honor View 30 - konserwatywny i piękny

21 listopada 2019 20:35:34

Chińska firma Huawei próbuje wdrożyć w smartfonach swojej sub-marki Honor wszystko, czego może sobie życzyć współczesny wielbiciel funkcjonalnych urządzeń mobilnych, jednocześnie ograniczając koszty produktów. Bohatera tej recenzji można łatwo nazwać prawdziwym okrętem flagowym ze względu na wyjątkowy design i wydajność, ale jego cena jest dość przystępna. Na co oszczędził programista?

Recenzja smartfona Oppo Realme 5S

Oppo Realme 5S - w pogoni za Xiaomi

18 listopada 2019 16:20:03

Wydaje się, że chińska firma Oppo stawia sobie za główny cel nie zwiększanie sprzedaży w Stanach Zjednoczonych, Europie i krajach WNP, ale walkę z Xiaomi i jej pod marką Redmi. Jak inaczej wytłumaczyć fakt, że producent produkuje urządzenia, które są prawie identyczne z konkurentem pod względem właściwości technicznych i konstrukcji.

Recenzja smartfona Xiaomi Mi 10

Xiaomi Mi 10 - zachwycająco

16 listopada 2019 20:57:59

Główny smartfon dziewiątej generacji flagowców chińskiej firmy Xiaomi wyszedł interesująco, technologicznie, ale wciąż bardzo kontrowersyjnie. Wielu użytkowników Androida było rozczarowanych pogorszeniem się stanu aparatu w niektórych scenariuszach, niektórzy klienci byli niezadowoleni z rozwiązań projektowych, takich jak mocno wystające moduły fotograficzne i wycięcie w kształcie kropli dla przedniego aparatu. Deweloper wysłuchał opinii publiczności i stworzył bohatera dzisiejszej recenzji, pod każdym względem zadowalający.

Recenzja smartfona Doogee S90C

Doogee S90C - uprościć, ale poprawić?

7 listopada 2019 23:46:17

Chińska firma Dougie stara się jak najlepiej zarobić na swoich najlepszych praktykach. Tak więc flagowy smartfon S90 uzyskał nie tylko ulepszoną wersję techniczną, ale także wersję uproszczoną. Jednak ze względu na zachowanie głównych zalet i niższe ceny, bohater tej recenzji wydaje się jeszcze bardziej odpowiedni niż jego poprzednicy.

Recenzja smartfona Blackview A80 Pro

Blackview A80 Pro - dużo kamer, mało użyteczne

6 listopada 2019 00:02:22

Smartfony z niższego segmentu cenowego stają się coraz piękniejsze i bardziej technologiczne. Starają się stopniowo przyjmować cechy droższych braci, które w większości przypadków należy rozpatrywać tylko z pozytywnego punktu widzenia. Niestety, bohater dzisiejszej recenzji jest wyjątkiem od reguły.

Recenzja smartfona HomTom HT80

HomTom HT80 jest zbyt standardowy

5 listopada 2019 21:21:11

Chińska firma Homtom była ostatnio znacznie mniej zadowolona ze swoich fanów z nowych smartfonów. Być może jest to spokój przed burzą, a w przyszłości będziemy mieli szereg interesujących telefonów od ukochanego przez wielu producenta. Ale na razie otrzymujemy tylko modele takie jak bohater dzisiejszej recenzji, które prawdopodobnie nie wzbudzą zainteresowania milionów.

Recenzja smartfona Vivo S5

Vivo S5 - prawie flagowy, niezupełnie telefon z aparatem

2 listopada 2019 23:38:06

Chińska firma Vivo stawia sobie ambitne, ale jednocześnie całkiem możliwe do osiągnięcia cele. Jednak w celu ich wykonania producent musi naprawdę spróbować. Jeśli na rynku krajowym deweloper czuje się bardziej niż pewny siebie, to Europa, USA i kraje WNP nadal niewiele wiedzą o produktach korporacji. Bohater tej recenzji zrobi wszystko, co możliwe, aby naprawić sytuację. Ale czy nowość może konkurować z najlepszymi przedstawicielami średniego segmentu cenowego?

Recenzja smartfona Meizu Note 10

Meizu Note 10 to zbyt późna odpowiedź

27 października 2019 16:33:42

Linia phabletów Nout od chińskiej firmy Meizu od samego początku była przeciwna serii smartfonów Xiaomi o tej samej nazwie i była warta konkurowania z nią, nawet jeśli straciła całkowitą sprzedaż. Główną przyczyną strat było opóźnione wypuszczenie telefonów, przez co większość odbiorców zdążyła już kupić produkty od konkurenta. Niestety, ta sama sytuacja stanie się z bohaterem dzisiejszej recenzji.

Recenzja smartfona Meizu M10 Lite

Meizu M10 Lite - gdzie znacznie łatwiej?

27 października 2019 14:51:51

Chińska firma Meizu nadal zwiększa ofertę prezentowanych smartfonów, jednak funkcjonalność i konkurencyjność tych ostatnich nie zawsze zadziwia nawet wiernych fanów dewelopera. Niestety bohater dzisiejszej recenzji również okazał się dość kontrowersyjny.

Recenzja smartfona Huawei Nova 6

Huawei Nova 6 - oburzające prędkości

26 października 2019 20:49:30

Chińska firma Huawei po cichu przeniosła sankcje amerykańskie. Rzeczywista utrata zysku była kilkakrotnie mniejsza niż oczekiwano, więc korporacja nie zwolniła tempa rozwoju produkcji. Producent postanowił więc natychmiast zadowolić fanów kilkoma pięknymi flagowcami, z których jeden jest bohaterem dzisiejszej recenzji.

Recenzja smartfona Oukitel K13 Pro

Oukitel K13 Pro - czy to poprawa?

25 października 2019 21:06:35

Seria smartfonów Aukitel z serii K zawsze była niezwykle autonomiczna. Jednak z biegiem czasu producent próbował zwiększyć funkcjonalność urządzeń, piękno ich wyglądu i inne parametry. Niestety, bohater tej recenzji jest pod pewnymi względami gorszy od swoich poprzedników, ale nie oferuje bardziej przystępnej ceny.

Recenzja smartfona Oukitel WP5

Oukitel WP5 - dostępna autonomia

25 października 2019 00:29:49

Chińska firma Aukitel najwyraźniej zapomniała wyłączyć przenośnik i nadal produkuje całkowicie bezpieczne smartfony. Tym razem producent polegał nie tylko na sile urządzenia, ale także na pojemności jego baterii. Ponadto deweloper postanowił połączyć tę zaletę z rozsądną ceną.

Recenzja smartfona Doogee S40 Lite

Doogee S40 Lite - nadmierne uproszczenie

23 października 2019 00:14:19

Wydanie jednego modelu smartfona w różnych konfiguracjach dla kilku kategorii cenowych to opłacalne i opłacalne rozwiązanie. Czasami jednak producenci są zbyt lubiani i tworzą niezwykle drogą lub, przeciwnie, bardzo tanią wersję telefonu, znacznie zmniejszoną funkcjonalność. Bohater dzisiejszej recenzji jest bardzo zbliżony do drugiej koncepcji.

Recenzja smartfona Doogee S68 Pro

Doogee S68 Pro - trwały i gustowny

22 października 2019 19:40:12

Chińska firma Dougie poważnie rozszerza swoją ofertę bezpiecznych smartfonów, starając się zadowolić większość odbiorców. Ogromna liczba użytkowników Androlda jest dziś zainteresowana flagowymi telefonami IP68, więc korporacja zdecydowała się na konsolidację w tym segmencie. Bohater dzisiejszej recenzji, choć nie idealny, jest w stanie znaleźć swojego nabywcę.

Recenzja smartfona Oukitel Y1000 Pro

Oukitel Y1000 Pro - kandydat do sławy

20 października 2019 23:05:42

Jak często chińscy producenci smartfonów wypuszczają jednocześnie dwie wersje urządzeń dla różnych segmentów kosztów. Czasami telefony o tym samym wyglądzie są bardzo odmienne. Tak więc bohater dzisiejszej recenzji znacznie przewyższa model bez indeksu Pro pod wieloma względami, a nawet może konkurować o tytuł hitu.

Recenzja smartfona Oukitel Y1000

Oukitel Y1000 - „słaba” ochrona

20 października 2019 20:44:25

Chińska firma Aukitel próbuje rozszerzyć gamę smartfonów, przechwytując różne segmenty cenowe. Tanie telefony z ochroną przed kurzem i wilgocią zgodnie ze standardami IP68 są dziś bardzo popularne, dlatego producent postanowił wprowadzić swoje urządzenie w tej kategorii. Jak uzyskałeś niedrogie, a jednocześnie trwałe urządzenie?

Recenzja smartfona OnePlus 8 Pro

OnePlus 8 Pro - zwykły okręt flagowy?

20 października 2019 15:59:25

Chińska firma VanPlas zawsze była w stanie zaskoczyć swoich obecnych i potencjalnych fanów nowoczesnymi smartfonami, które przewyższają wielu przeciwników pod względem optymalizacji oprogramowania, funkcjonalności i ceny. Niestety czasy się zmieniają, a wraz z nimi polityka cenowa dewelopera.

Recenzja smartfona Oukitel WP3

Oukitel WP3 - stagnacja linii

20 października 2019 14:20:20

Chińska firma Aukitel w swojej serii bezpiecznych urządzeń WP zawsze koncentrowała się na autonomii i funkcjonalności. Niestety, zgodnie z ostatnim parametrem, nowi przedstawiciele linii WP wcale nie awansują w porównaniu ze swoimi poprzednikami, a czasem są od nich gorsi. Bohater dzisiejszej recenzji nie był wyjątkiem.

Recenzja smartfona Oukitel Y5000

Oukitel Y5000 - Dawid dla Goliata?

19 października 2019 14:12:36

Chińska firma Aukitel najprawdopodobniej nie zostanie przypisana do marek A, ale jej pragnienie dotrzymania kroku liderom rynku jest niezwykle duże. Niestety tych samych słów trudno powiedzieć o budżecie organizacji, dlatego wiele produktów dewelopera nie jest zbyt konkurencyjnych. Jednak bohater dzisiejszej recenzji jest przyjemnym wyjątkiem.

Recenzja smartfona Ulefone Armor 5S

Ulefone Armor 5S - drobne, ale przyjemne zmiany

18 października 2019 12:58:00

Chińska firma Ulefon stara się nie przegapić szansy na dodatkowy zysk nawet z wcześniej wydanych urządzeń. Drobne ulepszenia projektu i oprogramowania, niższe ceny i nowy bestseller są gotowe! Ale czy taki schemat działał z bohaterem dzisiejszej recenzji?

Recenzja smartfona Oukitel K3 Pro

Oukitel K3 Pro - bunt z martwych

16 października 2019 17:01:10

Na przełomie dolnych i średnich segmentów cenowych rynku smartfonów trwa prawdziwa walka. Wielu chińskich producentów stara się wypuścić najlepiej zrównoważony telefon w najniższej cenie. Oczywiście, aby osiągnąć ten cel, należy pod każdym względem obniżyć koszt produktu. I wygląda na to, że firma Aukitel wpadła na ciekawy sposób, aby to zrobić.

Recenzja smartfona Ulefone Armor X5

Ulefone Armor X5 - chroniony bestseller

14 października 2019 16:39:09

Chińska firma Ulefon kontynuuje uzupełnianie swojej linii smartfonów IP68 o nowe modele. Jeśli smartfony X2 i X3 były skierowane do segmentu niskiej ceny, a pełnoprawni przedstawiciele serii Armor szóstej generacji byli skierowani na granicę średnich i wyższych kategorii kosztów, to producent musiał po prostu wypełnić lukę. Bohater dzisiejszej recenzji został wydany w tym celu.

Recenzja smartfona Vivo IQOO Neo 2

Vivo IQOO Neo 2 - atakuj na wszystkich frontach!

13 października 2019 23:59:25

Laury Xiaomi i Huawei zdecydowanie nie pozwalają głównemu chińskiemu producentowi smartfonów o nazwie Vivo spać. Właśnie dlatego korporacja z roku na rok produkuje coraz więcej telefonów o imponującym stosunku ceny do funkcjonalności, starając się przyciągnąć zarówno klientów z Chin, jak i użytkowników z Europy i krajów WNP. Bohater dzisiejszej recenzji jest dość gotowy, aby pomóc deweloperowi w tej trudnej sprawie.

Recenzja smartfona Xiaomi Mi Note 10

Xiaomi Mi Note 10 - całkowity restart

11 października 2019 19:42:36

Chińska firma Xiaomi nadal produkuje bestsellery w prawie kilkudziesięciu, nie zapominając o zaskoczeniu zarówno lojalnych fanów, jak i potencjalnych nabywców. Tak więc korporacja postanowiła ożywić niegdyś niezwykle popularną linię flagowych phabletów, aby przenieść na swoją stronę niektórych fanów Samsunga i jego serii Note.

Recenzja smartfona UMiDIGI Power 3

UMiDIGI Power 3 - długo działający telefon z aparatem

11 października 2019 17:15:15

Chińska firma Umidigi postanowiła zaangażować się w rozwój linii Power-line, której pierwszy smartfon nie zdobył nawet światowej sławy, ale bardzo dobrą sprzedaż. Pomijając numer dwa, korporacja dostarczyła trzecią generację telefonów z serii, najwyraźniej wykazując znaczną poprawę bohatera dzisiejszej recenzji.

Recenzja smartfona Oppo Reno Ace

Oppo Reno Ace - okręt flagowy uproszczonej gry?

8 października 2019 21:33:22

Chińska firma Oppo produkuje flagowe urządzenia o godnej pozazdroszczenia stałości w nadziei, że nie tylko dogoni, ale także wyprzedzi liderów rynku. Należy zauważyć, że dla większości parametrów korporacji można skutecznie konkurować z najlepszymi smartfonami najwyższej kategorii cenowej. Bohater dzisiejszej recenzji spodoba się nie tylko racjonalną ceną, ale także doskonałymi właściwościami technicznymi. Kolejną rzeczą jest to, że w porównaniu z poprzednikiem uległa pewnym uproszczeniom.

Recenzja smartfona Oppo Realme X2 Pro

Oppo Realme X2 Pro - szybko we wszystkim

4 października 2019 16:52:39

Chińska firma Oppo stara się w krótkim czasie nałożyć wyzwanie liderom rynku smartfonów w Europie i krajach WNP. Zadanie jest niezwykle trudne, ale biorąc pod uwagę budżet firmy, jej doświadczenie i ogromną liczbę kompetentnych specjalistów, wdrożenie planu nie wydaje się tak fantastyczne. Co więcej, bohater dzisiejszej recenzji nie jest wcale gorszy od najlepszych przedstawicieli kategorii cenowej.

Recenzja smartfona OnePlus 8

OnePlus 8 - gdzie jest innowacja?

4 października 2019 14:11:51

Fani chińskiej firmy Vanplas są przyzwyczajeni do tego, że producent, którego kochają za każdym razem, zaskakuje prawdziwie technologicznymi i oryginalnymi smartfonami, które inni programiści próbują następnie zrównać. Jednak bohater dzisiejszej recenzji trudno nazwać oryginalnym i brakuje mu interesujących przewag konkurencyjnych.

Recenzja smartfona Xiaomi Mi CC9 Pro

Xiaomi Mi CC9 Pro - stworzony do fotografii

2 października 2019 15:56:52

Chińska firma Xiaomi uruchomiła przenośnik do produkcji smartfonów na pełnych obrotach. Oczywiście nie można zaprzeczyć, że korporacja produkuje niezwykle stylowe i zrównoważone telefony, które praktycznie nie mają analogów za swoją cenę. Jednak teraz potencjalny użytkownik może napotkać tak wiele modeli, że łatwiej się w nim zgubić. Oczywiście w żaden sposób nie umniejsza to licznych zalet bohatera recenzji. Co więcej, taki telefon z aparatem z pewnością będzie bestsellerem.

Recenzja smartfona Cubot King Kong Mini

Cubot King Kong Mini - mały gigant

28 września 2019 15:03:43

Chińska firma Kubot postanowiła zrobić to, czego się od niej oczekiwano, a nawet twórców bezpiecznych smartfonów przez bardzo długi czas - aby stworzyć kompaktowy, a jednocześnie zaawansowany technologicznie smartfon IP68 w rozsądnej cenie. Bohater dzisiejszej recenzji w pełni spełnia te kryteria.

Recenzja smartfona Xiaomi Redmi Note 8T

Xiaomi Redmi Note 8T - nieoczekiwany nowy

28 września 2019 11:53:33

Chińska firma Xiaomi nie zawsze działa rozsądnie, ale większość jej działań jest wyjątkowo uzasadniona. Jednak bez głośnego ogłoszenia wydanie rozszerzonej bestsellerowej książki jest co najmniej bardzo dziwne. Tak właśnie jest z bohaterem dzisiejszej recenzji.

Recenzja smartfona Oppo K5

Oppo K5 - niedrogi, ale do gier

22 września 2019 14:13:52

Smartfony K-line chińskiej firmy Oppo zawsze przyciągały uwagę odbiorców, chociaż globalne wersje tych urządzeń nigdy nie weszły na rynek światowy. K1 kiedyś dostarczyło najniższą cenę za dobre specyfikacje techniczne i ekranowy skaner linii papilarnych, więc nawet kupujący spoza Chin zwrócili uwagę na ciekawy gadżet. Bohater dzisiejszej recenzji stanie się także istotny dla milionów fanów urządzeń z Androidem.

Recenzja smartfona Xiaomi Mi Mix Alpha

Xiaomi Mi Mix Alpha - piękno, które nie wymaga poświęcenia?

21 września 2019 11:57:31

Pomimo obfitości przeciwników chińska firma Xiaomi nie boi się eksperymentować i tworzyć naprawdę interesujących smartfonów, czasami radykalnie różniących się od całej gamy produktów innych firm. Bohater dzisiejszej recenzji jest swego rodzaju ponownym uruchomieniem linii Mix producenta i jest w stanie mile zaskoczyć potencjalnego nabywcę. Ale jest jedno „ale”.

Recenzja smartfona Meizu M10

Meizu M10 - kompletna katastrofa?

20 września 2019 23:47:51

Wydaje się, że chińska firma Meizu, która przez kilka lat borykała się z wewnętrznymi zjawiskami kryzysowymi, wciąż nie mogła poradzić sobie z problemami finansowymi i innymi. W przeciwnym razie po prostu niemożliwe jest wyjaśnienie wyglądu bohatera dzisiejszej recenzji.

Recenzja smartfona Ulefone Armor 6S

Ulefone Armor 6S - na bieżąco

19 września 2019 20:12:21

Chińska firma Ulefon stara się jak najlepiej wykorzystać swoje produkty, więc nie wahaj się zastosować koncepcji udanych smartfonów, aby uzyskać dodatkowy zysk. Właśnie dlatego linia szóstej generacji urządzeń pancerza nadal uzupełnia się tymi samymi zewnętrznie, ale czasami znacznie różniącymi się wewnętrznie gadżetami.

Recenzja smartfona OnePlus 7T

OnePlus 7T - dostępny 90 herców

18 września 2019 14:16:05

Siódma generacja flagowców chińskiej firmy VanPlas znacząco zmieniła wyższy segment cenowy rynku. Teraz przeciwnicy korporacji starają się, aby ich produkty były nie tylko tańsze, ale także bardziej zaawansowane technologicznie, ponieważ aby w pełni walczyć z producentem z Chin, konieczne jest produkowanie wydajnych, niedrogich urządzeń o wysokiej częstotliwości odświeżania wyświetlacza. Bohater tej recenzji jest gotów jeszcze bardziej skomplikować życie konkurentów.

Recenzja smartfona Oppo Realme X2

Oppo Realme X2 - król czeka na koronę

17 września 2019 21:58:02

Sub-marka słynnej chińskiej firmy Oppo o nazwie Realmi nie marnuje czasu i prawie co kwartał próbuje uwolnić kilku poważnych przeciwników bestsellerów Xiaomi i Huawei. Niestety firma zazwyczaj stwarza godną opozycję w Chinach, gdy tylko kilka produktów wchodzi na rynek międzynarodowy. Bohater tej recenzji również prawdopodobnie nie opuści murów swojego rodzinnego kraju.

Recenzja smartfona Ulefone Armor 7

Ulefone Armor 7 - prawdziwy chroniony okręt flagowy

17 września 2019 18:33:29

Chińska firma Ulefon znacząco zmieniła środkowy segment cenowy smartfonów IP68 dzięki wspaniałym modelom linii Armor szóstej generacji. Jednak czas nie stoi w miejscu, a publiczność ma nowe prośby, które należy wysłuchać, aby powtórzyć sukces. I wydaje się, że korporacja była w stanie idealnie połączyć wszystkie nowe trendy w bohaterze dzisiejszej recenzji.

Recenzja smartfona Vivo NEX 3

Vivo NEX 3 - delikatna technologia?

16 września 2019 22:55:15

Chińska firma Vivo coraz bardziej koncentruje się na rynku smartfonów. Jednocześnie korporacja dąży do zajęcia głównych pozycji we wszystkich kategoriach cenowych, w tym w urządzeniach premium. W tym segmencie telefonów można zdobyć przyczółek dla marki, która jest mało znana poza Chinami tylko wtedy, gdy zostanie wprowadzone naprawdę zaawansowane technologicznie i innowacyjne urządzenie. Czy bohater dzisiejszej recenzji będzie taki?

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13