Telefonanmeldelser

Smartphone-oversigt Huawei P50

Huawei P50 - ideel til en fotograf

2021-07-29

Det kinesiske firma Huawei, selv under så vanskelige forhold for sig selv (forbuddet mod at installere Google-tjenester, umuligheden af at arbejde med Qualcomm og udvikle sine egne Kirin-chips), øger sit salg på verdensplan. Årsagen til dette er endnu større vægt på værdi for pengene, som det er svært at modstå. Derudover forsøger udvikleren at segmentere produkterne korrekt. Så en væsentlig andel af prisen på helten i dagens anmeldelse gik netop til hans fotografiske muligheder.

Smartphone-oversigt Nokia C30

Nokia C30 - svagt svar på modstandere

2021-07-29

Nokia-firmaet er stadig tilstrækkeligt til stede på smartphonemarkederne i USA, Europa og SNG, men brandets popularitet er faldende på grund af overflod af ærligt middelmådige produkter. Og selvom der stadig kommer interessante telefoner under udviklerens transportbånd, kan modeller som helten i dagens anmeldelse endelig underminere folks tro på virksomhedens levedygtighed.

Smartphone-oversigt Oppo Reno6 4G

Oppo Reno6 4G - et offer for høje forventninger?

2021-07-28

Det kinesiske firma Oppo er i dag en af de førende inden for smartphone-industrien, men denne titel kræver konstant arbejde. Analyse af modstandernes handlinger, den nuværende og fremtidige markedssituation samt grundig planlægning af aktiviteter i flere år fremover - dette er en kort liste over opgaver, som sådanne virksomheder står over for. Derudover er det nødvendigt at imødekomme kravene fra loyale fans af brandet. Desværre klarer helten i dagens anmeldelse ikke et sådant mål og er en let modificeret version af sin forgænger.

Smartphone-oversigt AGM H3

AGM H3 - tilbageholdende

2021-07-28

Det kinesiske selskab AGM, der har specialiseret sig i produktion af sikre smartphones, forsvandt fra radarer for omkring halvandet til to år siden. Efter det vellykkede flagskib X3 oprettede selskabet en række meget kontroversielle modeller, der ikke fandt meget respons fra publikum. Klarede udvikleren de problemer, der opstod, og kan helten i dagens anmeldelse blive mere succesrig end de fleste af hans forgængere? Det ser ud til, at svaret vil være ret negativt.

Smartphoneoversigt Samsung Galaxy A52s

Samsung Galaxy A52s - forbedring af flagskibet

2021-07-27

Det koreanske firma Samsung har besluttet at virkelig tackle mid-prissegmentet på smartphonemarkedet og jage de regerende kinesiske virksomheder. Så allerede havde den originale telefon A52 en række betydelige konkurrencemæssige fordele, der adskilte den markant fra dens modstanders baggrund. Helt i dagens anmeldelse forsøger ikke kun at indhente, men også at komme foran lederne af værdikategorien med hensyn til ydeevne og funktionalitet. Har du brug for flagskibe med en sådan mobilassistent?

Smartphoneoversigt Xiaomi Redmi K40G

Xiaomi Redmi K40G - forvirrende for alle

2021-07-27

Kærligheden fra det kinesiske firma Xiaomi til at frigive et stort antal smartphones med lignende navne og specifikationer kender ingen grænser. Og selvom den verdensberømte producent skaber meget vellykkede telefoner med hensyn til pris-kvalitet-forhold, er det let for selv loyale fans af mærket at gå vild i forskellige modeller. Hvordan adskiller helten fra dagens anmeldelse sig fra adskillige repræsentanter for K40-serien? Lad os finde ud af det.

Smartphoneoversigt Realme Flash

Realme Flash - leder efter det bedste

2021-07-27

En blind forfølgelse af ekspertise forhindrer ofte kun smartphone-producenter i at opnå den succes, de ønsker. Nogle gange er det så nødvendigt at stoppe og analysere aktiviteterne hos de vigtigste modstandere og finde den retning, som markedet bevæger sig i. Det kinesiske firma Realmi gjorde en lignende ting og besluttede at introducere teknologien hos en af sine vigtigste modstandere i helten i dagens anmeldelse, som publikum kunne lide så meget.

Smartphone-oversigt Xiaomi Poco X4

Xiaomi Poco X4 - et nyt kvalitetsniveau?

2021-07-25

Det kinesiske firma Xiaomi er vant til at oprette poster i forholdet mellem pris og funktionalitet for sine produkter. Denne parameter skelnes især af et under-brand-selskab kaldet Poco. Det bliver dog mere og mere vanskeligt at forbedre dine egne præstationer over tid. Kunne helten i dagens anmeldelse ikke kun være mere attraktiv end sine modstandere, men også mere populære forgængere?

Smartphone-oversigt Blackview BL5000

Blackview BL5000 - bevægelse mod ledelse

2021-07-25

Selvom det kinesiske firma Blackview ikke brød ud i lederne på det globale smartphone-marked, forblev det flydende med så alvorlig konkurrence og udviste endda positive økonomiske resultater. Virksomheden fokuserer fortsat på budgettelefoner og robuste gadgets i lav- og mellemklasse priskategorier. Helten i dagens anmeldelse er klar til at behage sine kunder med både IP68-beskyttelse mod støv og fugt og en kombination af autonomi og funktionalitet. På samme tid skal du ikke betale for meget for et sådant sæt.

Smartphone-oversigt ZTE Axon 30

ZTE Axon 30 - teknologier, der ikke er blottet for skønhed

2021-07-23

Det er svært at overraske den moderne Android-bruger med noget, men smartphone-producenter prøver deres bedste. Så det kinesiske firma ZTE besluttede at frigive en ekstremt teknologisk og stilfuld telefon med et fuldt udbygget sub-screen frontkamera. Overraskende nok lykkedes det udvikleren at lade prisniveauet for nyheden være ganske demokratisk.

Smartphone-oversigt Cubot King Kong 7

Cubot King Kong 7 - hvad er skjult bag et højt navn?

2021-07-22

Opbygning af en vellykket robust smartphone i mellemklassen er en skræmmende opgave af forskellige årsager. Producenter står over for behovet for at reklamere for et produkt og med vanskeligheder med at indeholde omkostningerne og med at designe telefonens funktionalitet og udseende. Helt i dagens gennemgang fra det kinesiske firma Kubot kan ikke betragtes som en mislykket model, men en flok mindre fejl ødelægger enheden alvorligt, hvis navn skal ramme terror i modstandernes hjerter.

Smartphone-oversigt Cubot Max 3

Cubot Max 3 - returnering af en glemt ven?

2021-07-22

For et par år siden havde det kinesiske firma Kubot enhver chance for at blive, om ikke en af de førende inden for smartphone-produktion, men en velkendt og elsket producent af millioner. Flere succesrige telefoner med en god kombination af pris og funktionalitet, starten på salget i Europa og SNG-landene og endda en mindre marketingkampagne burde have dannet en positiv opfattelse af mærket blandt købere, men så gik der noget galt. Derefter er mange succesfulde linjer med Android-smartphones blevet suspenderet, og selve produktprogrammet er blevet mindre. Men det ser ud til, at selskabet gradvist kommer ud af en vanskelig position.

Smartphone-oversigt Oukitel WP15 5G

Oukitel WP15 5G er en enorm erhvervelse

2021-07-22

Ikke alle Android-brugere har brug for specifikationer med høj ydeevne. I stedet for højteknologiske spil har den gennemsnitlige køber brug for mere styrke af mobilassistenten, dens autonomi og funktionalitet. Helt i dagens anmeldelse er helt klar til at levere de anførte ting, og den anmodede pris for ham kan kun tak. Imidlertid var telefonens dimensioner klart overdrevne.

Smartphone-oversigt Realme GT Master Edition

Realme GT Master Edition - kompetente forenklinger

2021-07-21

Det kinesiske firma Realmi besluttede at mobilisere alle sine kræfter for at bekæmpe adskillige modstandere i mellem- og høje prissegmenter. Så på et relativt kort tidspunkt har selskabet udviklet et flagskib GT-line, der slår med en beskeden pris, fremragende ydeevne og bred funktionalitet. Helt i dagens gennemgang skulle gøre forholdet mellem disse parametre endnu mere interessant.

Smartphone-oversigt Vivo IQOO 8 Pro

Vivo IQOO 8 Pro - ønske om at vise sig selv

2021-07-20

Flagskibs-smartphones bringer ikke altid størstedelen af overskuddet til udviklere, men i de fleste tilfælde er det dem, der demonstrerer producentens reelle og potentielle muligheder. Det er grunden til, at det kinesiske firma Vivo forsøgte at inkorporere alt det bedste i dagens helt. Men hvad koster køberne for en sådan erhvervelse?

Smartphone-oversigt Huawei Maimang 10 SE 5G

Huawei Maimang 10 SE 5G er igen et undermærke?

2021-07-19

De økonomiske vanskeligheder med det kinesiske firma Huawei tvinger det til at tage ekstreme forholdsregler. Så solgte selskabet sit datterselskab Honor og planlægger nu at adskille Maimang-serien af smartphones i en separat organisation. Men var disse handlinger virkelig nødvendige? At dømme efter helten i dagens anmeldelse var indsatsen ret forgæves.

Smartphone-oversigt Honor Magic 3 Pro

Honor Magic 3 Pro - et flagskib for ejendommeligt?

2021-07-19

Det kinesiske firma Honor, som nu er en fuldstændig uafhængig organisation, fortsætter med at udvide udbuddet af produkter og forsøger at fastholde resten af publikum. Imidlertid er ikke alle nye smartphones fra selskabet i stand til at konkurrere på lige vilkår med modstykker fra modstandere både i funktionalitet og i pris. Denne kendsgerning kombineret med udviklerens ønske om i det mindste på en eller anden måde at fremhæve helten i dagens anmeldelse med hensyn til design kan spille en grusom vittighed med producenten.

Smartphone-oversigt Meizu 19

Meizu 19 - livslyst

2021-07-18

På få år har det kinesiske firma Meizu forvandlet sig fra en tidligere brancheleder til ikke kun en indhentning, men faktisk en overlevende producent, der prøver sit bedste for at finde en vej ud af denne situation. Men efter en overflod af fejl i markedsføring, samlede problemer med support af frigivne produkter og simpelthen mislykkede modeller besluttede selskabet ikke at skifte til de lavere og midterste prissegmenter, men at fortsætte produktionen af ekstremt dyre flagskibe. Vil et sådant initiativ være vellykket?

Smartphone-oversigt OnePlus 10

OnePlus 10 - fra flagskibe til deres mordere?

2021-07-17

Det kinesiske firma Vanplas gjorde det umulige med sin første smartphone, nemlig at det var i stand til at frigive en telefon til halv pris, der praktisk talt ikke var ringere end de bedste produkter på markedet. Imidlertid blev selskabet gradvist til en almindelig repræsentant for branchen med en passende prispolitik. Men det ser ud til, at de faldende fortjenstmargener og kritik fra købere har tvunget producenten til at tænke igen.

Smartphone-oversigt Nokia XR20

Nokia XR20 - dyrt og meningsløst?

2021-07-16

Selvom det nuværende firma Nokia ikke har meget til fælles med det selskab, der skubbede mobiltelefonindustrien for 15-20 år siden, er dets berømmelse ikke helt forsvundet. Og selvom det meste af publikum skiftede til koreanske (Samsung), amerikanske (Apple) eller kinesiske (Xiaomi, Realme, Oppo og andre) smartphones, mister producenten ikke håbet om gentagen succes og prøver sig på forskellige områder. Så helten i dagens gennemgang skal give fuld beskyttelse mod støv og fugt til IP68-standarder til virksomhedens produkter. Enhedens endelige prisskilt viste sig imidlertid at være utrolig høj.

Smartphone-oversigt Xiaomi Redmi Note 11 5G

Xiaomi Redmi Note 11 5G - spotrettelser

2021-07-16

For nylig har det kinesiske firma Xiaomi udvidet sin serie af overkommelige phablets med modeller, der understøtter 5G-netværk. Den første pandekage viste sig på ingen måde at være klumpet såvel som de efterfølgende telefoner. Imidlertid blev bogstaveligt talt i hver enhed ud over mange åbenlyse fordele også sporet ubehagelige mangler. Det var dem, de forsøgte at rette i helten i dagens anmeldelse. Men vil en nyhed med praktisk talt de samme tekniske egenskaber være relevant efter en længere periode?

Smartphone-oversigt Samsung Galaxy Z Flip3

Samsung Galaxy Z Flip3 - velkendte fejl

2021-07-15

Clamshell-formfaktoren er meget sjælden i nutidens smartphone-marked på grund af teknologiens kompleksitet. Ikke alle producenter har mestret fleksible skærme, og deres anvendelse bliver til et antal kompromiser. Så skærmen vil være dækket af ret skrøbelig plast, og gadgets autonomi reduceres på grund af mindre plads til at placere batteriet. Desværre var det koreanske firma Samsung ikke i stand til at rette op på disse mangler, selvom gennemgangen af en gennemgang omgået sin forgænger i en række parametre.

Smartphone-oversigt ZTE Blade V30

ZTE Blade V30 - forårsager blandede følelser

2021-07-14

Det kinesiske selskabs ZTEs ønske om at genvinde sin tidligere glans er prisværdigt og vigtigst af alt bemærkelsesværdigt. Virksomheden annoncerer mange nye modeller, hvoraf nogle potentielt kan få et godt salg. Imidlertid fører forfølgelsen af popularitet undertiden til forkerte beslutninger. Så helten i dagens anmeldelse kan være meget mere attraktiv, hvis udvikleren lægger mere vægt på hans specifikationer og funktionalitet.

Smartphone-oversigt Realme GT Master Explorer Edition

Realme GT Master Explorer Edition - en helt anden smartphone

2021-07-14

Ikke før havde det kinesiske firma Realmi givet sine fans en overkommelig flagskibstelefon med vægt på top-end ydeevne, end GT-linjen blev udvidet med en anden enhed. Selvom indekset betyder, at producenten arbejder på fejl og moderniserer en allerede frigivet gadget, er situationen i virkeligheden noget anderledes.

Smartphone-oversigt Vivo V23

Vivo V23 - forbedringer overalt

2021-07-13

Hvad skal fortsætte med en kommercielt succesrig smartphone? Mange mennesker vil svare, at de gerne vil se en mere funktionel, produktiv, autonom og smuk model, men alt det ovenstående vises ekstremt sjældent sammen i opdaterede telefoner. Heldigvis var helten i dagens anmeldelse en behagelig undtagelse fra denne regel.

Smartphone-oversigt Vivo IQOO 8

Vivo IQOO 8 - regionalt hit

2021-07-13

IQOO-linjen af smartphones fra det kinesiske firma Vivo har altid været ønsket af millioner af mennesker. Den sjældne kombination af rimelig pris, avancerede tekniske egenskaber og meget gode fotografiske muligheder i dag er vanskeligt at finde hos konkurrenter. Imidlertid sælges disse enheder kun til Kina til bekymring for indbyggere i USA, Europa og SNG. Og det ser ud til, at helten i dagens gennemgang ikke forsøger at ændre den nuværende situation.

Smartphone-oversigt Oukitel WP13

Oukitel WP13 - længe ventet evolution

2021-07-12

Billige smartphones med beskyttelse mod støv og fugt i henhold til IP68-standarder har været uden betydelige ændringer med hensyn til funktionalitet og tekniske egenskaber i lang tid. Det var muligt at få moderigtig support til 5G-frekvenser kun i ret dyre repræsentanter for segmentet. Imidlertid besluttede det kinesiske firma Aukitel endelig at rette op på situationen og frigive helten fra dagens anmeldelse.

Smartphone-oversigt Realme GT Pro Master Edition

Realme GT Pro Master Edition - en uventet fornemmelse?

2021-07-12

Det kinesiske firma Realmi er ikke kun berømt for frigivelsen af fremragende smartphones i lav- og mellemprissegmentet, men også for oprettelsen af gode flagskibstelefoner. X-serie-modellerne har tjent kærligheden hos millioner af købere over hele verden, men efter disse enheder begyndte selskabet en lille nedetid i den øverste værdikategori. Helten i dagens anmeldelse er ikke kun forpligtet til at bryde denne "tavshed", men også til at præsentere en ubehagelig overraskelse for virksomhedens konkurrenter.

Smartphone-oversigt Motorola Edge 20 Pro

Motorola Edge 20 Pro - med rette dyre?

2021-07-11

Motorolas popularitet i Europa og SNG er faldet markant i løbet af de sidste par år af en række årsager. Hukommelsen om folk fra utrolige designtelefoner fra 2000'erne forsvinder langsomt, store økonomiske problemer og efterfølgende videresalg af selskabet påvirkede også virksomhedens aktiviteter. Imidlertid er producenten gradvist ved at komme sig og er endda klar til at præsentere fuldgyldige flagskibsenheder, der ikke er ringere i funktionalitet og skønhed til de bedste analoger. Den eneste skam er, at det stadig ikke er let for en udvikler at konkurrere om prisen.

Smartphone-oversigt Motorola one 5G UW ace

Motorola one 5G UW ace - inkompatible parametre

2021-07-11

På mange måder påvirkes en smartphones kommercielle succes af balancen mellem dens tekniske egenskaber. Det er dog ikke altid muligt at opnå det selv med erfarne udviklere. Så helten i dagens anmeldelse fra det verdensberømte Motorola-firma viste sig ikke at være så produktiv og funktionel som vi gerne ville.

Smartphone-oversigt Doogee S35

Doogee S35 - går tilbage i tiden

2021-07-10

Det er almindeligt, at store producenter køber enorme mængder komponenter til stordriftsfordele. Imidlertid klarer udvikleren ikke altid at bruge alt købt på én gang, hvorfor akkumuleres rester gradvist i lagre. Og det ser ud til, at det kinesiske firma Dodge har samlet alt det mest uaktuelle for at skabe helten i dagens anmeldelse.

Smartphone anmeldelse Ulefone Note 6

Ulefone Note 6 - unødvendige forenklinger

2021-07-10

Low-end smartphone-markedet har gennemgået betydelige ændringer i løbet af de sidste par år. Fra lavfunktionelle, diskrete enheder flyttede vi glat til smukke, afbalancerede og undertiden meget produktive løsninger. Desværre opfylder ikke alle billige enheder disse epiter. Så helten i dagens anmeldelse fra det kinesiske selskab Ulefon viste sig at være for trunket. Hvad har udvikleren frataget os i stræben efter omkostningsreduktion?

Smartphone-oversigt Google Pixel 5a

Google Pixel 5a - fortsat stagnation?

2021-07-09

Pixel-serien af smartphones fra det berygtede Google-firma har millioner af fans over hele verden takket være dets sofistikerede software og fremragende fotografiske evner. Prismærkerne for de telefoner, der produceres af selskabet, er imidlertid gradvist vokset, men deres tekniske egenskaber har ikke ændret sig så dramatisk, og nu halter de endda bagud for mange modstanderes.

Smartphone-oversigt Vivo S10 Pro

Vivo S10 Pro - smuk, funktionel, dyr

2021-07-08

Kamerofoner har været i utrolig efterspørgsel blandt Android-smartphone-elskere i årevis. Millioner af mennesker ønsker at fange de bedste begivenheder i deres liv i god kvalitet, men i dag kan et krævende publikum ikke kun blive overrasket af fremragende kameraer. Det kinesiske firma Vivo forsøgte at udstyre helten i dagens anmeldelse med bred funktionalitet og anstændig ydeevne. Men ønsket om at behage brugernes anmodninger påvirkede prisen på enheden negativt.

Smartphone-oversigt Vivo S10

Vivo S10 - kontroversielle forbedringer?

2021-07-08

Det kinesiske selskab Vivo fortsætter med at øge sin publikumsandel på smartphone-markedet, men indtil videre er kun en lille del af dets sortiment tilgængelig i Europa og SNG. Og dette er overraskende, fordi producenten stadig efterlader de mest relevante telefoner i Kina. Dette er nøjagtigt situationen med helten i dagens anmeldelse. Og selvom modellen overhovedet mister sin forgænger i nogle aspekter, rejser dens konkurrenceevne ingen spørgsmål.

Smartphone-oversigt Ulefone Power Armor 13

Ulefone Power Armor 13 - kombination af tungvægt

2021-07-08

Det kinesiske firma Ulefon har et ret bredt udvalg af smartphones. Så Power Line er rettet mod at give maksimal autonomi, og Armor-serien af telefoner er kendetegnet ved fuld beskyttelse mod støv og fugt i henhold til IP68-standarder. Men hvad sker der, hvis du kombinerer disse to linjer sammen? Som vist af helten i dagens anmeldelse viser det sig noget, der er helt blottet for ergonomi.

Smartphone-oversigt Xiaomi Redmi K40 Ultra

Xiaomi Redmi K40 Ultra - klemmer det sidste ud

2021-07-07

Det kinesiske selskab Xiaomi ved, hvor man kan spare penge, og hvor tværtimod skal bruge for meget. En imponerende reklamekampagne, køb af de mest teknologisk avancerede komponenter i enorme mængder, designernes kompetente arbejde - dette er bare en ufuldstændig liste over virksomhedens imponerende udgifter. Producenten viser besparelser meget rationelt. Så det gode ydre af denne eller den anden telefon bruges ofte flere gange. Og det ser ud til, at helten i dagens anmeldelse vil være den sidste gadget i den allerede spredte K40-lineup.

Smartphone-oversigt Blackview OSCAL S60

Blackview OSCAL S60 - styrke eller ydeevne?

2021-07-06

At vælge en smartphone ved lav- og mid-prissegmentet er ikke en let opgave. Spørgsmålet er især svært for fans af beskyttede telefoner. En enhed med beskyttelse mod støv og fugt i henhold til IP68-standarderne koster altid mere, så du er nødt til at afskalere en stor mængde penge eller se efter kompromismuligheder. Dette er præcis, hvad helten i dagens anmeldelse tilhører.

Smartphone-oversigt Blackview OSCAL C20

Blackview OSCAL C20 - unødvendige bevægelser

2021-07-06

Det kinesiske firma Blackview besluttede pludselig at etablere et nyt undermærke, der også var ansvarlig for oprettelsen af smartphones. Men hvis store producenter gør lignende ting for at diversificere produktionen (for eksempel Redmi - budgetenheder, Mid - og høje prissegmenter), er det nyoprettede selskab også rettet mod at udvikle de billigste telefoner, ligesom moderorganisationen.

Smartphone-oversigt Xiaomi Redmi Note 11 Pro

Xiaomi Redmi Note 11 Pro - inkrementelle forbedringer

2021-07-05

For bare et par år siden blev hver Note-line-smartphone fra det kinesiske firma Xiaomi opfattet som en revolution i branchen. Flagskibets tredje generations ydeevne for sin tid, det første 48 megapixel kamera i priskategorien for repræsentanterne for den syvende serie - dette er en kort liste over konkurrencemæssige fordele ved de legendariske telefoner. Men nu forfølger producenten en anden strategi, der gradvist forbedrer vellykkede gadgets. Men er disse ændringer nok for et stadig mere krævende publikum?

Smartphone-oversigt OnePlus 9T Pro

OnePlus 9T Pro - kontroversielle metamorfoser

2021-07-03

At forbedre en allerede fantastisk smartphone er ikke en let test, selv for de bedste producenter. Ændringer i det nye flagskib skal være synlige med det blotte øje og på samme tid virkelig vigtigt for det meste af publikum, mens prismærket for nyheden skal forblive den samme. Helten i dagens gennemgang opfylder kun disse regler delvist, men er det virkelig så slemt?

Smartphone-oversigt Realme C21Y

Realme C21Y - stop transportbåndet!

2021-07-02

Det kinesiske firma Realmi, selvom det er en ung spiller på markedet, forsøger med al sin magt at fratage en sådan mastodon som Xiaomi fra lederskab. Denne kendsgerning kommer undertiden til udtryk både ved oprettelsen af lignende smartphones (for eksempel Narzo 30 5G og Poco M3 Pro) og bogstaveligt talt en bogstavelig gentagelse af konkurrentens strategi. Som et resultat får vi et stort antal næsten identiske telefoner, hvis forskelle skal man se efter med et forstørrelsesglas. Helten i dagens anmeldelse var ingen undtagelse.

Smartphone-oversigt Doogee N40 Pro

Doogee N40 Pro - kopiering eller utilsigtet lighed?

2021-07-01

At skabe et ægte originalt produkt er ikke en let opgave, selv for kendte producenter. Modestandarder dikterer regler, som de fleste udviklere skal følge. Som en konsekvens er lignende designelementer ikke ualmindelige. Imidlertid ligner det nye produkt fra det kinesiske firma Dodge smerteligt bestsellerne fra et andet velkendt selskab fra det samme Kina.

Smartphone-oversigt Cubot Note 9

Cubot Note 9 - gammeldags eller forældet?

2021-07-01

Et stort antal mennesker over hele verden elsker klassikerne. Dette gælder både film og musik og forskellige slags materielle ting. Biler fra 1970'erne er stadig fascinerende med deres skønhed i dag, og hvor svært det er at modstå at købe søde vintage nipsgenstande! Desværre er situationen anderledes med smartphones. Så helten i dagens anmeldelse er bestemt sent med udgivelsen i flere år, så selv en relativt beskeden pris vil ikke gøre ham til et kommercielt vellykket produkt.

Smartphone-oversigt Vivo X60t Pro+

Vivo X60t Pro+ - lige frigivet?

2021-06-30

Undertiden udvider smartphone-producenter kunstigt udvalget af produkter, de tilbyder. Yderligere fortjeneste, produkttilpasning til regionale markeder og andre grunde kan få udvikleren til at oprette næsten identiske telefoner. Helden i dagens anmeldelse kopierer faktisk bogstaveligt talt sin forgænger både i design og i tekniske egenskaber. Men hvad var målet for det kinesiske firma Vivo i denne sag?

Smartphone-oversigt Honor X20 SE

Honor X20 SE - problemet med høje forventninger

2021-06-29

Det kinesiske selskab Honor er ikke længere officielt tilknyttet moderselskabet Huawei, men fans af begge virksomheder forventer stadig utrolig smukke, funktionelle og på samme tid billige smartphones fra deres favoritter. Desværre er begge mærker stadig ikke i stand til endelig at forlade efter al den modgang, der er sket. Derfor er enheder som helten i dagens anmeldelse i stand til at forårsage en vis skuffelse på grund af uoverensstemmelsen mellem publikums behov.

Smartphone-oversigt Motorola Edge 20

Motorola Edge 20 - dyr perfektion?

2021-06-28

Selvom Motorola-firmaet ikke er så mærkbart på det moderne telefonmarked som det var for 10-20 år siden, er det stadig kendt for titusinder af mennesker. Selvfølgelig går følelsen af nostalgi alene ikke langt, så selskabet analyserer både konkurrenters handlinger og brugeranmodninger om fortjeneste og videreudvikling. Som et resultat fik vi en attraktiv anmeldelse helt, hvilket også glæder sig med ydeevne og bred funktionalitet. Den eneste skam er, at når det gælder prispolitik, er producenten stadig bagud på branchens ledere.

Smartphone-oversigt Motorola Edge 20 Lite

Motorola Edge 20 Lite - stil kameratelefon

2021-06-28

Motorola-designere får bestemt ikke deres løn forgæves. Virksomhedens smartphones i mellem- og øverste prissegmenter kommer altid smukt og originalt ud, hvilket tiltrækker mange Android-brugere. At frigive et kommercielt vellykket produkt i dag med fokus på design er imidlertid ikke den smarteste beslutning. Det er grunden til, at anmeldelseens helt ud over det udvendige skønhed også tilbyder fremragende fotografiske muligheder.

Smartphone-oversigt UMiDIGI Bison Pro

UMiDIGI Bison Pro - ekstraordinær udvidelse af linjen

2021-06-28

Bison-serien af robuste smartphones fra det kinesiske firma Umidigi er blevet en pludselig begivenhed for brandets fans. Dens første repræsentant viste sig at være yderst teknologisk avanceret til priskategorien, hvilket havde en positiv effekt på dets salg. Derudover besluttede udvikleren at konsolidere succesen og frigive et helt klip af efterfølgere til den succesrige gadget. Helten i dagens anmeldelse henviser også til hende.

Smartphone-oversigt Huawei Nova 8i

Huawei Nova 8i - glemmer ydeevne

2021-06-27

Hvad er vigtigst for en Android-bruger? Ud over det smukke ved smartphone-design, funktionalitet, fotografiske kapaciteter, vil mange mennesker også bemærke, hvordan grænsefladen er lydhør, hastigheden ved at starte applikationer og glatheden i deres arbejde. Desværre fratages helten i dagens anmeldelse netop disse parametre, som kan påvirke hans salg negativt.

1 2 3 4 5 6 7 8 9