Telefonanmeldelser

Xiaomi 13 Pro anmeldelse

Xiaomi 13 Pro - designet til at overraske

2022-05-24

Flagskibet Xiaomi-smartphone har sjældent skuffet loyale fans af virksomheden. De har altid forsøgt at kombinere udsøgt stil, avancerede tekniske funktioner og rimelige prisskilte. Helten i dagens anmeldelse krænker ikke etablerede traditioner, men forsøger at samle endnu flere konkurrencefordele.

Xiaomi Redmi K50S Pro anmeldelse

Xiaomi Redmi K50S Pro – når der er rigtig meget ydelse

2022-05-23

Det kinesiske firma Xiaomi besluttede i år at erobre markedet med et stort antal flagskibssmartphones for enhver smag og farve. Spillere vil helt sikkert kunne lide helten i dagens anmeldelse, fordi den har de mest kraftfulde tekniske egenskaber, et anstændigt kølesystem og en meget overkommelig pris. Og udvikleren formåede at undgå alvorlige mangler.

Smartphone anmeldelse Cubot Pocket

Cubot Pocket - når det er kompakt, vil det ikke redde dagen

2022-05-23

En potentielt succesfuld smartphone skal simpelthen have en række konkurrencemæssige fordele, der kan adskille den fra monotone modstandere. Nogle gange fokuserer producenterne dog for meget på én karakteristisk egenskab og glemmer andre aspekter af produktet. En sådan situation har udviklet sig med helten fra dagens anmeldelse.

Smartphone anmeldelse Vivo S15

Vivo S15 - ændring af accenter

2022-05-22

Siden starten har S-serien af smartphones fra det kinesiske firma Vivo været rettet mod at give kunderne et upåklageligt design og fremragende frontkameraer. Brugerne bliver dog mere krævende med hensyn til ydeevne og funktionalitet af deres mobile assistenter. Det er i denne retning, at helten i dagens anmeldelse er rykket frem.

Realme Pad X anmeldelse

Er Realme Pad X en bestseller med mærkelige løsninger?

2022-05-22

Det kinesiske firma Realme fortsætter med at udvide udvalget af tablets, der tilbydes. Hvis de første modeller var rettet mod lav- og mellemprissegmenterne, hvor de havde succes, så tilbyder helten i dagens anmeldelse både en højere pris og betydeligt udvidet funktionalitet sammen med flagskibsydelse. Men nogle spørgsmål er stadig tilbage efter at have talt med enheden.

Vivo IQOO 10 Pro anmeldelse

Vivo IQOO 10 Pro - hvad skal være flagskibet

2022-05-21

Moderne flagskibssmartphones viser sig nogle gange at være for kompromitterende til de prisskilte, der kræves for dem. Et eller andet sted skuffer autonomi, i andre tilfælde vil en stærk overophedning af gadget'en i spil og ved videooptagelse skuffe. Helten fra dagens anmeldelse klarede sig dog uden kritiske fejl, takket være hvilken han har enhver chance for at behage millioner af købere.

XRealme GT 2 Master Explorer Edition XX anmeldelse

Realme GT 2 Master Explorer Edition - det ideelle med et langt navn

2022-05-20

I 2021 glædede det kinesiske firma Realme sine fans med en fantastisk kameratelefon med et Explorer-indeks, som også imponerede med en fremragende kombination af pris og ydeevne. Og selvom modellen kun var beregnet til det kinesiske marked, blev den også villig købt af indbyggere i Europa og SNG. Det ser ud til, at en sådan skæbne venter på helten i dagens anmeldelse.

Realme Narzo 50 5G anmeldelse

Realme Narzo 50 5G - samme som resten

2022-05-20

Moderne budgetsmartphones er nået langt til den funktionalitet, som de har i dag, men det er svært ikke at finde en vis stagnation i segmentet. Baren for ydeevne, autonomi og andre aspekter af lavpristelefoner sat af Xiaomi Redmi Note 8 Pro, som blev udgivet for et par år siden, er fortsat relevant. Desværre overgår helten i dagens anmeldelse heller ikke hende.

Xiaomi Redmi Note 11T Pro+ anmeldelse

Xiaomi Redmi Note 11T Pro+ - drømme sub-flagskib?

2022-05-19

Linjen af Redmi-smartphones fra det kinesiske firma Xiaomi fremkalder forskellige følelser for hver generation. Nogle gange ser vi en reel revolution i priskategorien, og nogle gange kun nogle få telefoner med samme sæt kvaliteter som deres hovedmodstandere. Helten i dagens anmeldelse er dog meget tættere på den første gruppe af enheder, hvilket bestemt er glædeligt.

Realme Narzo 50 Pro 5G anmeldelse

Realme Narzo 50 Pro 5G er en forenklet bestseller

2022-05-18

Det kinesiske firma Realme glædede i år sine fans med en billig og samtidig ekstremt afbalanceret kameratelefon i den niende serie med Plus-indekset, som kunne sælge millioner af eksemplarer. Modellens popularitet fik producenten til at tænke på at frigive sin forenklede version, rettet mere mod spillere end fotografer. Er dette det rigtige træk fra udviklerens side? Lad os finde ud af det sammen.

Vivo T2 5G anmeldelse

Vivo T2 5G - billigere og mere praktisk end flagskibe?

2022-05-18

Der har været en vis stagnation i segmentet af topmobilprocessorer i mere end et år. De mest produktive løsninger er udsat for drosling, overophedning og overrasker ikke med energieffektivitet. Måske er det derfor, at selv krævende spillere i stigende grad er opmærksomme på flagskibschips fra to år siden. Det er denne CPU, der kendetegner helten i dagens anmeldelse, som også er kendetegnet ved en række andre konkurrencefordele til en fornuftig pris.

Oukitel WP15 S anmeldelse

Oukitel WP15 S - ofre for autonomi

2022-05-17

Det kinesiske firma Oukitel stopper ikke med at eksperimentere. Så producenten besluttede at skabe, måske, den mest autonome smartphone til dato. Ønsket om at installere et stort batteri og samtidig opretholde en rimelig pris har imidlertid ført til fremkomsten af en ret ekstraordinær enhed.

Oppo Reno8 Pro+ anmeldelse

Oppo Reno 8 Pro+ - gnieren betaler ikke to gange

2022-05-16

Flagskibssmartphones, selvom de stadig sælges i millioner af eksemplarer, mister gradvist deres relevans med hensyn til teknologi og funktionalitet. Årsagen til dette er fremskridtene for telefoner i mellem- og mellem-høje prissegmenter. Så helten i dagens anmeldelse er næsten lige så god som dyre modstandere med hensyn til ydeevne, autonomi og fotoegenskaber.

OnePlus Ace Racing Edition anmeldelse

OnePlus Ace Racing Edition er en overkommelig gaming bestseller

2022-05-16

Ydeevnen for de seneste flagskibs- og sub-flag-processorer til Android-enheder er fantastisk, men enheder baseret på sådanne chips beder normalt om imponerende penge. Heldigvis forstår smartphoneproducenter købernes ønske om at få en kraftfuld og samtidig billig mobilassistent. Det er grunden til, at gadgets som helten i dagens anmeldelse kommer ud, glædeligt med kraft og kun lidt forstyrrende med forenklinger i andre aspekter.

Smartphone anmeldelse Motorola Moto G82 5G

Motorola Moto G82 5G er generisk og kedeligt?

2022-05-14

Store repræsentanter for Android-smartphonemarkedet er mindre tilbøjelige til at overraske publikum i de lave og mellemstore prisklasser. Producenter kopierer rivalernes handlinger og præsenterer som et resultat lignende enheder med bogstaveligt talt identiske tekniske egenskaber. Forskelle er kun synlige i udbudspriserne, men i designet. Helten i dagens anmeldelse svarer stort set til situationen beskrevet ovenfor.

Ulefone Note 6T anmeldelse

Ulefone Note 6T - utilstrækkelige forbedringer

2022-05-14

Det kinesiske firma Ulefone var ikke inkluderet i det første lag af smartphoneproducenter, men det fandt altid sin klient. Folk, der søger at købe en billig og samtidig funktionel telefon, kan altid finde noget interessant for sig selv i sortimentet af virksomhedens produkter. Men nogle gange kom fuldstændig ukonkurrencedygtige gadgets ud under virksomhedens samlebånd, selv håndgribelige forbedringer af hvilke ville have ringe effekt på kommerciel succes. Helten i dagens anmeldelse forsøger at rette op på manglerne i sin forgænger, men der var for mange af dem.

Oppo Reno8 SE anmeldelse

Oppo Reno8 SE - teknologi genbrug

2022-05-12

Et betydeligt antal mennesker kritiserer det kinesiske firma Xiaomi for at skabe adskillige kloner af den samme smartphone under forskellige mærker og navne. Men det er netop denne politik, der bringer virksomheden det største overskud, fordi det er meget lettere at lave ringe forbedringer af enheden til forskellige markeder og brugere og modtage mersalg på grund af dette. En anden producent fra Middle Kingdom, Oppo, besluttede også at følge en lignende vej.

Oukitel WP19 anmeldelse

Oukitel WP19 - overskydende autonomi

2022-05-11

For kommerciel succes skal en smartphone simpelthen have en form for konkurrencefordel, der er klar til at tiltrække et publikum til at købe. Men nogle gange fokuserer producenter så meget på en enkelt parameter, at det kun skader den endelige enhed. Dette er præcis den situation, der skete for helten i dagens anmeldelse.

Xiaomi 12S Pro anmeldelse

Xiaomi 12S Pro - Qualcomm er ikke mere

2022-05-11

For et par år siden havde 100 % af flagskibssmartphones faktisk de bedste Qualcomm-chipsæt ombord, men gradvist begyndte situationen at ændre sig. Så selv for nylig har en monopolist fra USA en seriøs konkurrent fra Kina, som i dag producerer ikke mindre interessante produkter med hensyn til pris, ydeevne og energieffektivitet. På en af disse chips blev helten fra dagens anmeldelse skabt.

ZTE Axon 40 Ultra anmeldelse

ZTE Axon 40 Ultra - hærdet kameratelefon

2022-05-10

Det kinesiske firma ZTE glemte ikke at glæde sine fans med udgivelsen af et fuldgyldigt flagskib, der er i stand til at konkurrere på lige vilkår med andre topløsninger fra markedsledere. Enheden, slående i sin fremstillingsevne og fotografiske egenskaber, forblev dog stadig ikke uden flere ubehagelige mangler.

ZTE Axon 40 Pro anmeldelse

ZTE Axon 40 Pro - ikke et flagskib, men en bestseller?

2022-05-10

Det kinesiske selskab ZTE nærmer sig den status, det havde for et par år siden før de amerikanske sanktioner. Dette faktum fremgår af den bedre økonomiske præstation og tilgængeligheden af virkeligt konkurrencedygtige modeller. Den mest relevante med hensyn til pris og kvalitet hos udvikleren er Axon-line, hvis nye repræsentant er helten i dagens anmeldelse. Hvordan kan en gadget overraske en potentiel køber med sin overkommelige pris?

Smartphone oversigt Vivo IQOO Neo6 SE

Vivo IQOO Neo6 SE - spildte kræfter

2022-05-08

Det kinesiske firma Vivo, selvom det ikke glemmer smartphone-markedet i Europa og CIS, eksporterer normalt produkter fra det lavere og mellemste prissegment til disse lande. For Kina producerer virksomheden mange flere telefoner med avanceret funktionalitet og øget ydeevne. Helten i dagens anmeldelse tilhører netop den givne kategori af enheder, hvilket vækker ægte interesse blandt Android-brugere over hele verden. Er dette ikke et tegn på virksomhedens succes?

Smartphone anmeldelse OnePlus Nord 2T

OnePlus Nord 2T - valgfri forbedring

2022-05-08

Det hurtigt udviklende smartphonemarked kræver, at producenterne konstant genopbygger rækken af solgte enheder, opdaterer deres tekniske egenskaber. Men nogle gange formår udviklere at frigive sådanne modeller, der forbliver konkurrencedygtige i lang tid uden væsentlige forbedringer. Måske er det derfor, helten i dagens anmeldelse praktisk talt ikke adskiller sig fra sin forgænger.

OnePlus K1 anmeldelse

OnePlus K1 - bygget til spil

2022-05-08

OnePlus-virksomheden forsøger at tilpasse sig de skiftende markedsforhold så meget som muligt og udvider i stigende grad udvalget af produkter. Så virksomheden besluttede at skabe en række smartphones, der tilbyder fantastisk ydeevne for få penge. Samtidig er den første repræsentant for den nye serie ikke berøvet mange vigtige fordele.

AGM Glory G1S anmeldelse

AGM Glory G1S - for dyrt og unikt

2022-05-04

Det kinesiske firma AGM forsøger tydeligvis at finde sin plads på markedet, som det ser ud til, blev famlet af selskabet for et par år siden med den fremragende X3-smartphone. Men enten er udviklerens budget blevet reduceret, eller også er ønsket om at skabe produktive sikre telefoner forsvundet, men helten fra dagens anmeldelse overrasker med et imponerende prisskilt, en budgetprocessor og på samme tid ekstremt usædvanlig ekstra funktionalitet.

Blackview BL8800 Pro 5G anmeldelse

Blackview BL8800 Pro 5G - ikke helt, hvad du forventede

2022-05-04

Det kinesiske firma Blackview er ikke længere en nykommer på smartphone-markedet. Selvom selskabet ikke er blevet førende, har det et ret stort antal fans, der ikke kun ønsker at se lav- og mellemprissegmenttelefoner i producentens sortiment. Og selvom virksomheden har evnen til at producere et fuldgyldigt flagskib, skaber det stadig modeller, der er kontroversielle i funktionalitet og ydeevne, udstyret med særlige konkurrencefordele.

Oversigt over smartphones Blackview BL8800 5G

Blackview BL8800 5G - når autonomi bliver unødvendig

2022-05-04

Serien med robuste smartphones i det højeste prissegment fra det kinesiske firma Blackview har for alvor ændret sig i de seneste år. Betydelig forbedring i funktionalitet og ydeevne, transformation af udseende - dette er en lille liste over ændringer, der påvirkede disse telefoner. Imidlertid går undertiden ønsket om at gøre gadgets bedst i klassen imod producenten selv.

Oversigt over smartphones Xiaomi Poco M4 5G

Xiaomi Poco M4 5G - betydningen af de korrigerede mangler

2022-05-04

Undermærket til det kinesiske firma Xiaomi kaldet Poco fandt hurtigt et stort antal fans rundt om i verden. Evnen til at kombinere funktionalitet i sine produkter, en kompetent balance mellem tekniske egenskaber og på samme tid en ekstremt attraktiv pris adskiller virksomheden fra sine modstandere. Smartphone kaldet M3 opfyldte alle disse kriterier og blev øjeblikkeligt en bestseller, men et år efter udgivelsen mistede den en smule sin relevans. Helten i dagens anmeldelse bør gentage sin forgængers succes og endda formere den. Hvorfor? Lad os finde ud af det.

UMIDIGI F3 SE anmeldelse

UMIDIGI F3 SE - forenklet, men ikke ubrugelig

2022-05-02

Den tredje generation af F-line smartphones fra det kinesiske firma Umidigi viste sig at være ret afbalanceret og konkurrencedygtig for priskategorien. Udvikleren besluttede imidlertid at tilføje en repræsentant for det lavere prissegment til serien, lavet på grundlag af deres dyrere modstykker. Hvad var det helt præcist, producenten skulle ofre for at bevare enhedens attraktivitet?Tredje generation af F-line smartphones fra det kinesiske firma Umidigi viste sig at være ret afbalanceret og konkurrencedygtig for priskategorien. Udvikleren besluttede imidlertid at tilføje en repræsentant for det lavere prissegment til serien, lavet på grundlag af deres dyrere modstykker. Hvad præcist måtte producenten ofre for at bevare enhedens attraktivitet?

UMIDIGI Power 7 Max anmeldelse

UMIDIGI Power 7 Max - en lang lever uden åbenlyse ulemper

2022-05-02

Moderne smartphones er blevet meget mere funktionelle, deres brug er ikke længere begrænset til opkald og instant messengers. Men jo mere vi bruger mobile assistenter i vores daglige liv, jo mere autonomi har de brug for. Helten fra dagens anmeldelse vil helt sikkert glæde fans af langspilende Android-smartphones, men hvad kan han tilbyde andre brugergrupper? Lad os finde ud af det.

UMiDIGI F3 anmeldelse

UMiDIGI F3 - nåden i mellemprissegmentet

2022-05-01

Det kinesiske firma Umidigi forsøger harmonisk at udvikle sortimentet af produkter i alle værdikategorier uden at fratage hele markedspublikummet. Det er dog meget svært i dag at gætte til moderne brugere med øgede krav til design og funktionalitet af en smartphone. Har selskabet klaret denne opgave?

UMIDIGI F3S anmeldelse

UMIDIGI F3S - håb om succes

2022-05-01

Det kinesiske UMIDIGI-firma halter stadig efter de mere succesrige kinesiske smartphone-producenter, men det holder sig stadig oven vande og udgiver regelmæssigt flere dusin enheder om året. Udvikleren har nu besluttet at glæde sine fans med en budgetbalanceret model, der forsøger at kopiere designet af moderne flagskibe nøjagtigt. Skulle dette være nok til fremragende gadget-salg?

Huawei Mate Xs 2 anmeldelse

Huawei Mate Xs 2 er en langsom, men korrekt formfaktorudvikling

2022-04-29

Folde smartphones er desværre ikke blevet et massefænomen gennem årene. Både mangel på komponenter og oppustede prisskilte på grund af fremstillingsevne samt en række tekniske problemer spillede imod dem. Helten i dagens anmeldelse, udgivet af det kinesiske firma Huawei, forsøgte at rette på indflydelsen af de sidste to faktorer.

Motorola Edge 30 anmeldelse

Motorola Edge 30 er den bedste måde at spare penge på

2022-04-28

Moderne brugere af Android-smartphones bliver mere krævende af deres mobile assistenter, men ikke alle udviklere er i stand til at opfylde deres voksende behov. Heldigvis er Motorola ikke en af dem, som for en rimelig penge er klar til at give en smuk, ergonomisk, fængende telefon med udmærket funktionalitet.

Smartphone anmeldelse Xiaomi Poco F4 GT

Xiaomi Poco F4 GT - tordenvejr spil

2022-04-28

Det kinesiske firma Xiaomi udgiver flere og flere smartphones rettet mod fans af Android-spil. Hvis vi tidligere kunne se en sådan orientering udelukkende i Black Shark-linjen, er spiltelefoner i dag også tilgængelige i andre undermærker af virksomheden. For eksempel er helten i dagens anmeldelse i stand til at behage både toppræstationer og andre parametre, der helt sikkert vil interessere spillere og ikke kun.

Smartphone anmeldelse Oppo K10 Pro 5G

Oppo K10 Pro - ny underflagskibsstandard

2022-04-28

Det kinesiske firma Oppo har i nogen grad skuffet sine fans med den seneste K10-model. Fans af virksomheden forventede top-end ydeevne og bred funktionalitet fra modellen, men til sidst fik de en pass-through budgettelefon uden dikkedarer. Men det viste sig, at brugerne ventede på en hel K10-serie af smartphones, som stadig har en yderst interessant og attraktiv enhed.

Oppo K10 5G anmeldelse

Oppo K10 5G er en anden repræsentant for de næsten flagskibe

2022-04-27

Det ser ud til, at det indeværende år vil blive til en byge af billige smartphones med ekstremt højtydende specifikationer. Den velkendte Oppo udvikler fra Kina også lignende modeller. Helten i dagens anmeldelse er dog ikke kun afhængig af spilkraft, men også på andre indikatorer, der er vigtige for moderne købere.

Vivo X80 Pro anmeldelse

Vivo X80 Pro - det mest optimale flagskib?

2022-04-27

Nogle gange fremkalder flagskibssmartphones flere negative følelser end deres mere overkommelige modparter. Jagten på den bedste ydeevne eller fotomuligheder fører ofte til åbenlyse mangler i gadgets. For eksempel kan toptelefoner lide under drosling, manglende autonomi og andre ubehagelige ting. Men nogle gange er der også modeller, der formåede at undgå kritiske mangler. Helten i dagens anmeldelse tilhører sådanne enheder.

Vivo X80 anmeldelse

Vivo X80 er et nedsat flagskib?

2022-04-27

X-serien af smartphones fra det kinesiske firma Vivo bliver for hver generation smukkere, mere teknologisk avancerede og ofte mere behagelige prismæssigt. Behovet for større dækning af publikum, samt opretholdelse af konkurrencen med markedsledere, tvinger virksomheden til at skabe telefoner, der er tættere på perfektion. Helten i dagens anmeldelse gælder også for denne slags enheder.

OnePlus 10R Lite anmeldelse

OnePlus 10R Lite er et grundlæggende flagskib med et stort potentiale

2022-04-26

Det kinesiske OnePlus Company udvider konstant udvalget af smartphones, der tilbydes, men ikke alle fans af mærket som denne situation. Hovedårsagen til had er tilstedeværelsen af temmelig gennemsnitlige modeller, der ikke er af særlig interesse på baggrund af adskillige konkurrencedygtige analoger. Nogle gange kommer der nogle gange ekstremt interessante gadgets ud under udviklerens rørledning, der er i stand til at tiltrække opmærksomheden fra selv den mest sofistikerede del af publikum. Dette er helten i dagens anmeldelse.

Xiaomi Redmi Note 11T Pro 5G anmeldelse

Xiaomi Redmi Note 11T Pro 5G - et seriøst spil

2022-04-26

Det kinesiske firma Xiaomi glemmer ikke at glæde gamere med fremragende smartphones, hvoraf de fleste dog er rettet mod markedets høje prissegment. Men ikke alle fans af Android-spil er klar til at betale tusind dollars for en teknologisk nyhed. Helten i dagens anmeldelse er designet til disse økonomiske købere. Men hvilke kompromiser måtte udvikleren indgå?

Vivo S15e anmeldelse

Vivo S15e er et rimeligt forenklet flagskib

2022-04-25

Det kinesiske firma Vivo ved, hvordan man skaber både fremragende budgetsmartphones og fantastiske topmodeller. Den største vanskelighed for producenter er dog normalt forårsaget af telefoner i det mellem-høje prissegment. At forenkle flagskibsenheden, reducere dens omkostninger og samtidig bevare de fleste af fordelene er ikke en let opgave. Men at dømme efter helten i dagens anmeldelse, var udvikleren i stand til at klare det.

Realme V23 anmeldelse

Realme V23 - en smartphone til specifikke behov

2022-04-24

Nogle gange er telefonens fokus på en eller anden del af publikum let at skelne i dens tekniske egenskaber, design eller andre aspekter. Nogle modeller rejser dog alvorlige spørgsmål om deres relevans. Helten i dagens anmeldelse er blevet en lignende enhed, fordi det er svært at forstå, hvem der præcis vil kunne lide denne enhed.

Oukitel WP20 anmeldelse

Oukitel WP20 - en ubrugelig fortsættelse af serien

2022-04-23

WP-serien af robuste smartphones fra det kinesiske Oukitel-firma har altid rejst visse spørgsmål selv blandt producentens loyale fans. Så direkte ud fra nummeret på en smartphone er det simpelthen umuligt at gætte dens priskategori og, som et resultat, ydeevne og funktionalitetsniveauer. Helten i dagens anmeldelse modtog et smukt nummer "tyve" i titlen, men i virkeligheden er det en af de mest uhøjtidelige og uattraktive repræsentanter for linjen.

Smartphone anmeldelse OnePlus Ace

OnePlus Ace er en klon, der er velkommen

2022-04-23

Den store kinesiske koncern BBK, som omfatter sådanne mastodonter på smartphone-markedet som Oppo, Vivo og selvfølgelig OnePlus, vedtager gradvist en udviklingsstrategi fra sine modstandere. Så Xiaomis kærlighed til at udgive de samme produkter under forskellige mærker er nu relevant for det tidligere nævnte selskab. Men hvis den originale gadget viste sig at være ekstremt moderne og teknologisk, hvorfor så ikke genstarte den?

Realme Q5 anmeldelse

Realme Q5 er et potentielt hit, der vil gå os forbi

2022-04-21

Q-serien af smartphones fra det kinesiske firma Realme er blevet designet til hjemmemarkedet siden starten. Men modellerne viste sig at være så succesfulde, at tusindvis af mennesker uden for Kina købte dem til eget brug og selvfølgelig var tilfredse. Denne adfærd hos udvikleren er overraskende, for i landene i Europa og CIS ville de være glade for sådanne enheder. Men situationen angivet tidligere afventer helten i dagens anmeldelse, hvis pris-kvalitetsforhold er ekstremt højt.

Xiaomi 12S anmeldelse

Xiaomi 12S - ændringer, der ikke er opmærksomhed værd?

2022-04-20

Det kinesiske firma Xiaomi har vænnet sine fans til hyppige tilføjelser til sit udvalg af smartphones. Hvis vi for nogle år siden skulle vente på et nyt flagskib i en længere periode, så udkommer der nu topmodeller næsten hvert halve år. Forbedringer i sådanne nye produkter forventes dog at være mindre. Så helten i dagens anmeldelse er ikke meget forskellig fra sin forgænger og vil sandsynligvis ikke forårsage et ønske om at sælge den.

Doogee X95T anmeldelse

Doogee X95T - lyst design som en fordel

2022-04-19

Hvordan kan en budget smartphone skille sig ud af konkurrencen? På grund af behovet for at indeholde omkostningerne kan fabrikanten ikke overraske udførelsen af tekniske egenskaber eller den virkelig store funktionalitet af gadgets. Imidlertid er autonomi og skønhed af enhederne stadig tilgængelige for lavprissegmentet. Helt af anmeldelsen er afhængig af det fantastiske udvendige.

Smartphone anmeldelse: Doogee S98 Pro

Doogee S98 Pro er et omfangsrigt ideal

2022-04-19

Smartphones fra det kinesiske firma Doogee, beskyttet mod støv, fugt og dråber, kan næppe betragtes som verdens bestsellere, men de finder konsekvent deres publikum og leverer anstændig funktionalitet til en rimelig pris. Samtidig har selskabet et godt potentiale, som det i årenes løb forsøger at realisere mere og mere. Så den største ulempe ved helten i dagens anmeldelse var dens dimensioner. I andre aspekter er den mærkbart overlegen i forhold til mange konkurrenter.

Realme Q5i anmeldelse

Realme Q5i - glem alt om kameraer

2022-04-18

Smartphone-markedet har fanget hjerter og pengepung hos hundreder af millioner af mennesker, hver med deres egen vision om den perfekte mobilassistent. Det kinesiske firma Realme besluttede at finde den del af publikum, der ønsker at få en billig, højtydende og autonom telefon, og som ikke bekymrer sig om enhedens fotografiske muligheder. Men hvor mange købere bliver der fundet?

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16