Telefonanmeldelser

Smartphone oversigt Motorola Moto Edge X30

Motorola Moto Edge X30 - påtvingende konkurrence

2021-12-03

Nu fjerner det kinesiske firma Motorola faktisk hvert år en stigende del af smartphonemarkedet fra lederne. Hvis det for et par år siden ikke var let at udskille succesfulde modeller i virksomhedens sortiment, er antallet af potentielle hits fra producenten i dag steget mærkbart. Disse omfatter virksomhedens nyslåede flagskib.

Smartphone oversigt Samsung Galaxy A13 5G

Samsung Galaxy A13 5G - ikke at forglemme kameraer

2021-12-03

Det koreanske selskab Samsung har for alvor forbedret sine smartphones i mellemklassen i løbet af de seneste par år. Fra lavfunktionelle enheder med åbenlyse ulemper er relativt budgettelefoner blevet til ekstremt afbalancerede og konkurrencedygtige produkter. Virksomheden stoppede dog ikke der og besluttede at levere overkommelige Android-smartphones med imponerende fotofunktioner.

Smartphone oversigt Blackview OSCAL S60

Blackview OSCAL S60 - styrke eller præstation?

2021-12-03

Det er ikke en let opgave at vælge en smartphone ved overgangen til lav- til mellemprissegmenterne. Spørgsmålet er især svært for fans af beskyttede telefoner. En enhed med beskyttelse mod støv og fugt i IP68-standarder koster altid mere, så du skal betale et stort beløb eller se efter kompromismuligheder. Det er præcis, hvad helten i dagens anmeldelse tilhører.

Smartphone oversigt Xiaomi Redmi Note 11T 5G

Xiaomi Redmi Note 11T 5G - illusion om valg

2021-12-01

Udvalget af smartphones fra det kinesiske firma Xiaomi omfatter snesevis og næsten hundredvis af navne, men variationen viser sig i virkeligheden at være falsk. Producenten udgiver ofte den samme model i forskellige lande under helt forskellige navne, mens den kun begrænser sig til sparsomme tilpasninger af software eller funktionalitet. Helten i dagens anmeldelse er blevet en illustration af denne tilgang.

Smartphone oversigt Samsung Galaxy A03

Samsung Galaxy A03 - beskedne forbedringer

2021-12-01

Smartphone-markedet bevæger sig konstant fremad, hvilket kan ses selv fra repræsentanter for det lavere prissegment. Sådanne telefoner bliver smukkere og mere funktionelle hvert år. Desværre, selvom positive skift er mærkbare overalt, er de langt fra altid væsentlige. Så helten i dagens anmeldelse er ret svagt forskellig fra sine forgængere.

Smartphone oversigt UMiDIGI Bison X10G

UMiDIGI Bison X10G - robust smartphone med interessant funktionalitet

2021-11-30

Konkurrencen på det moderne Android-smartphonemarked vokser hver dag, så selv relativt små producenter forsøger at producere produkter med udtalte konkurrencefordele. Nogle af dem bliver efterspurgte, andre - misforstået af publikum. Helten i dagens anmeldelse vil højst sandsynligt tilhøre den første gruppe.

Smartphone oversigt UMiDIGI Bison X10S

UMiDIGI Bison X10S - korrekt afslag i prisen

2021-11-26

Bison-serien af sikre smartphones fra Umidigi tog ikke virksomheden til et nyt udviklingstrin, men det var i stand til at finde sin køber og give en ganske god fortjeneste. På bølgen af succes besluttede udvikleren at udvide linjen ved at frigive flere enheder i lav-mellemprissegmentet. Helten i dagens anmeldelse er en af disse Android-smartphones.

Smartphone oversigt Oukitel K15 Pro

Oukitel K15 Pro - ekstra på listen?

2021-11-25

Ønsket fra det kinesiske firma Aukitel om at spare penge på udviklingen af nye etuier til sine produkter er overraskende og nogle gange i et fuldstændig negativt lys. Så producenten bruger nu ikke kun vellykkede udviklinger, men også udseendet af temmelig gennemgående modeller. Som et resultat er de resulterende telefoner bare forvirrende.

Smartphone oversigt Xiaomi MIX 5 Pro

Xiaomi MIX 5 Pro - stræben efter det ideelle

2021-11-25

Det kinesiske firma Xiaomi i dag er helt anderledes end den producent, som vi så bogstaveligt talt for 5-10 år siden. Koncernen bevægede sig gradvist fra jagten på den laveste pris på produkter med sin mere eller mindre gode kvalitet til et anderledes produktionskoncept. Nu kommer nogle af de mest funktionelle og teknologisk avancerede enheder i det højeste prissegment, som vi vil tale om i dagens anmeldelse, ud under udviklerens transportbånd.

Smartphone oversigt Realme GT 2 Fold

Realme GT 2 Fold - slutte sig til lederne

2021-11-24

Fleksibel skærmteknologi er blevet brugt på smartphone-markedet i et par år, men kun de mest succesrige virksomheder som Samsung har råd til udgivelsen af sådanne premium-telefoner. Det kinesiske firma Realmi besluttede at tilslutte sig deres nummer, hvis popularitet vokser næsten hver dag.

Smartphone oversigt Oppo Reno7 Pro

Oppo Reno7 Pro - at tabe til os selv

2021-11-23

Den kinesiske koncern BBK, som omfatter Vivo, Oppo og OnePlus, oplever bestemt ikke økonomiske problemer, for hvis man lægger disse virksomheders smartphone-markedsandele sammen, vil det overstige både Samsungs og Apples. Udvalget af undermærker og som konsekvens heraf de produkter, de producerer, påvirker dog gradvist sortimentets kvalitet. Helten i dagens anmeldelse kan ikke skældes ud for mangler i design eller funktionalitet, men han har ikke mindre interessante modstandere blandt sine brødre i moderselskabet.

Smartphone oversigt Oppo Reno7

Oppo Reno7 - polske dyder

2021-11-23

Reno-line af smartphones fra det kinesiske firma Oppo har altid været baseret på sådanne konkurrencemæssige fordele som fremragende design og fuld overensstemmelse med de tekniske egenskaber ved prisforlangende. Helten fra anmeldelsen ændrer ikke traditioner, forbedrer kun de givne parametre. Imidlertid har enhedens fotografiske egenskaber og autonomi ændret sig lidt i forhold til dens forgængers.

Smartphone oversigt Oppo Reno7 SE

Oppo Reno7 SE - vi så dig et sted

2021-11-23

Det er ingen hemmelighed, at de kinesiske virksomheder Realme, Vivo og Oppo tilhører samme BBK-koncern. Denne kendsgerning er hovedårsagen til udseendet af nogle gange meget ens i design og tekniske egenskaber af smartphones fra forskellige mærker. Så helten i dagens anmeldelse ligner på mange måder den nyligt udgivne GT Master Edition og Neo 2. Men er ligheden mellem enhederne værd at overveje en ulempe? Lad os finde ud af det sammen.

Smartphone oversigt Xiaomi Redmi K50 Game Enhanced Edition

Xiaomi Redmi K50 Game Enhanced Edition - et flagskib med tilbøjeligheder

2021-11-22

For omkring 10-15 år siden udpegede telefonproducenter ofte specielle serier i deres sortiment, takket være hvilke det var muligt kun at forstå ved navnet på modellen, om det var en kameratelefon, en enhed med en musikalsk orientering eller en afbalanceret stationcar. Da det nye er det godt glemte gamle, vender moderne udviklere gradvist tilbage til en lignende ordning. Så spilkonsollen i navnet på helten i dagens anmeldelse vidner om hans øgede spilydelse.

Smartphone oversigt Xiaomi Redmi K50 Game Standard Edition

Xiaomi Redmi K50 Game Standard Edition - på vej mod et spilleideal

2021-11-22

Mange mennesker vælger Android-smartphones som deres primære spilværktøj. Årsagen til dette er tilgængeligheden, kompaktheden, fremkomsten af et stigende antal store projekter, porte fra personlige computere eller konsoller samt emulatorer af sidstnævnte. Det berømte kinesiske firma Xiaomi er også opmærksom på denne situation, som kan mærkes af telefoner som helten i dagens anmeldelse.

Smartphone oversigt Google Pixel 6A

Google Pixel 6A - næsten overkommelig kameratelefon

2021-11-21

Google-smartphones har en enorm tilhængerskare rundt om i verden på grund af deres fremragende fotoegenskaber. Fans af højkvalitets mobilfotografering tilgav telefonerne og den overpris i forhold til analoger, kontroversielle tekniske egenskaber og designfejl. Men med tiden holdt selskabets produkter op med at bære en sådan liste over mangler. Så helten i dagens anmeldelse er allerede meget tættere på idealet, spørgsmålene forbliver kun til prispolitikken.

Smartphone oversigt Meizu mblu 10

Meizu mblu 10 - rester af dens tidligere popularitet

2021-11-20

Mange erfarne Android-brugere husker med nostalgi produkterne fra det kinesiske firma Meizu. For 5-10 år siden skilte dens smartphones sig positivt ud på baggrund af modstandere med et smukt design, en original grænseflade og en god kombination af pris og kvalitet. Dårlige marketingkampagner, en række mærkelige produkter og en modvilje mod at lytte til publikum har dog ført til, at nu er producentens telefoner mere eller mindre kun efterspurgte i Kina. Imidlertid er gadgets som helten i dagens anmeldelse klar til at gøre mærket upopulært i det himmelske imperium.

Smartphone oversigt Xiaomi 12X

Xiaomi 12X - bestilte du et kompakt flagskib?

2021-11-20

Selvom der er en tendens i smartphone-industrien til at øge størrelsen af mobilassistenter, er der altid folk, der ikke er tilfredse med den nuværende situation. Græsset plejede at være grønnere, og smartphones var mere ergonomiske. Det er for sådanne mennesker, at det kinesiske firma Xiaomi har skabt helten i dagens anmeldelse. Hvad måtte udvikleren ofre for nyhedens kompakthed?

Smartphone oversigt Ulefone Note 13P

Ulefone Note 13P - sparer kun på ydeevne

2021-11-19

Det kinesiske firma Ulefon har det svært på det moderne smartphonemarked, fordi antallet af modstandere stiger selv blandt ikke de største producenter. Imidlertid forsøger selskabets specialister at holde virksomheden oven vande ved kompetent at analysere succesrige konkurrenters handlinger og kopiere deres bedste ideer. Så helten i dagens anmeldelse adopterede delvist designet fra flagskibet Xiaomi Poco F3 og forsøger samtidig ikke at forstyrre balancen mellem dets tekniske egenskaber. Der var dog nogle mindre forglemmelser.

Smartphone oversigt Motorola Moto G200 5G

Motorola Moto G200 5G - afklædt flagskib

2021-11-19

Motorola optrapper sit angreb på lederne af smartphone-markedet. Et stort antal Android-brugere har kunnet lide G100 for dens ydeevne, autonomi og attraktive design. Selvom der var nogle mangler ved modellen, sonede den dem fuldstændig til en demokratisk pris. Helten i dagens anmeldelse er på den slagne vej.

Smartphone oversigt Realme C35

Realme C35 - imaginær sort

2021-11-19

Det ser ud til, at alle de populære kinesiske smartphone-udviklere før eller siden tager vejen til selvkopiering og kunstigt at udvide produktsortimentet. For nylig begyndte virksomheden Realmi at bruge sådanne metoder. Så det er meget svært at skelne helten fra dagens anmeldelse fra nogle repræsentanter for C-line og Narzo-serien.

Smartphone oversigt Motorola Moto G31

Motorola Moto G31 - lille forenkling fører til fiasko

2021-11-18

Motorola har besluttet at udvide G-linjen af sine smartphones i år med mere end én model. De fleste af dem viste sig at være succesfulde, men jagten på kvantitet påvirker stadig nogle gange produktets kvalitet. Så helten i dagens anmeldelse kopierer stort set sin "ældre bror" i personen af G41-telefonen, men en række mindre ændringer gør det, selvom det er billigere, men mærkbart mindre attraktivt.

Smartphone oversigt Motorola Moto G41

Motorola Moto G41 - uventede innovationer

2021-11-18

Motorola har markant diversificeret udbuddet af smartphones i løbet af det seneste år og har ikke til hensigt at stoppe på samme tid. Især udviklerens G-serie af billige telefoner er blevet udvidet. Overraskende nok forsøger producenten at kombinere både kvantitative og kvalitative ændringer i deres produkter, hvilket bestemt er glædeligt. Så helten i dagens anmeldelse giver til sin lave pris imponerende fotofunktioner.

Smartphone oversigt Blackview A70 Pro

Blackview A70 Pro - for almindelig

2021-11-17

Det kinesiske firma Blackview fortsætter med at bruge den sædvanlige formel til udgivelsen af nye smartphones, nemlig at bevare designet af den gamle model, mens dens tekniske egenskaber ændres. Helten i dagens anmeldelse er en forbedret version af sin forgænger, som har øget ydeevnen og fotomulighederne markant. Prismærket på gadgetten er dog vokset mærkbart. Er det nye produkt værd at betale for meget?

Smartphone oversigt Motorola Moto Edge S30

Motorola Moto Edge S30 - budget flagskib for Kina

2021-11-17

Motorola har været ejet af Lenovo i et stykke tid. Det er ikke overraskende, at den legendariske producent nu producerer smartphones både til det globale marked og direkte til Middle Kingdom. Helten i dagens anmeldelse tilhører netop den anden kategori af enheder, men mange brugere fra Europa og CIS vil gerne købe det til sig selv, selv under hensyntagen til alle vanskelighederne ved et internationalt køb.

Smartphone oversigt Motorola Moto G71 5G

Motorola Moto G71 5G - tættere på succes

2021-11-17

Motorolas historie har mange funktioner til fælles med Nokias. Producenten var engang en af de førende i branchen, men en række forkerte beslutninger førte til, at rettighederne til mærket tilhører Lenovo i dag. Udvikleren tilpassede sig ikke de opdaterede markedsforhold for hurtigt, men det ser ud til, at vi hvert år vil modtage flere og flere aktuelle modeller. Helten i dagens anmeldelse er en klar bekræftelse på dette.

Smartphone oversigt Honor 60 SE

Honor 60 SE - tættere på lederne

2021-11-16

Den seneste flagskibsserie af smartphones fra det kinesiske firma Honor skuffede stort set fans med beskeden ydeevne, og der var andre mindre fejl ved telefonerne. Samtidig var den pris, der blev anmodet om for enhederne, lidt højere end den for de nærmeste modstandere. Heldigvis lykkedes det udvikleren at ændre mening i tide og lyttede til kritik. Helten i dagens anmeldelse bevarer sine forgængeres prispolitik, men retter op på situationen med tekniske egenskaber.

Smartphone oversigt OnePlus 10 Pro

OnePlus 10 Pro - vigtig pause

2021-11-16

Den niende generation af flagskibe fra det kinesiske firma Oneplas blev solgt med værdighed over hele verden og opnåede større anerkendelse i USA og en række europæiske lande i sammenligning med deres forgængere. Selve telefonerne viste sig dog at være ret kontroversielle med hensyn til tekniske egenskaber, hvorfor anmeldelserne fra kritikere ikke altid var rent positive, ligesom anmeldelserne fra nogle købere. Som et resultat besluttede producenten at reducere hastigheden af frigivelse af enheder. Har denne kendsgerning påvirket kvaliteten af helten i dagens anmeldelse?

Smartphone oversigt OnePlus Nord N20

OnePlus Nord N20 - fokus på 5G

2021-11-16

Det mellemhøje prissegment på smartphonemarkedet har gennemgået mange ændringer i løbet af de sidste par måneder. Dets repræsentanter har gjort betydelige fremskridt inden for en række parametre, men hver producent forsøger at udstyre de fremstillede telefoner med specifikke konkurrencefordele. Så Poco X3 Pro overrasker med ydeevne, Pro-versionen af Redmi Note 10 - med fotografiske muligheder, og helten i dagens anmeldelse er afhængig af understøttelse af 5G-netværk. Men er dette nok til succes?

Smartphone oversigt Doogee V20

Doogee V20 - Nærmer sig flagskibshøjder

2021-11-16

Det kinesiske firma Dodge er en af de markedsaktører, der med næsten 100% sandsynlighed aldrig kommer i nærheden af førende positioner. Små økonomier, mange kontroversielle produkter, minimal marketingkampagne - alt det ovenstående påvirker virksomhedens image negativt i publikums øjne. Den tidligere navngivne producent forsøger dog stadig at forbedre sig, som det fremgår af smartphones som helten i dagens anmeldelse. Og selvom han er langt fra de rigtige flagskibe, er indtrykkene af det nye produkt ikke de værste.

Smartphone oversigt Xiaomi 12 Mini

Xiaomi 12 Mini - lille flagskib

2021-11-15

Det kinesiske firma Xiaomi fortsætter sin sejrsmarch gennem smartphonemarkedet, men lederens laurbær forhindrer ikke producenten i at lytte til fansens anmodninger. Så en vis procentdel af publikum ønskede at have en kompakt, men samtidig produktiv og funktionel telefon uden mærkbare ulemper. Og det ser ud til, at udvikleren har opfyldt sådanne brugeres drømme.

Smartphone oversigt Honor X30

Honor X30 - skridt i den rigtige retning

2021-11-15

Adskillelse fra moderselskabet, økonomiske vanskeligheder og tvungen nedetid har mærkbart påvirket det kinesiske selskab Honor. Konkurrenter har hurtigt overtaget stedet for det førhen førende firma, så udvikleren skal bruge store summer på en marketingkampagne. Desværre er mærkets produkter i sig selv væsentligt tabt i værdi for pengene, men helten i dagens anmeldelse er klar til i det mindste delvist at rette op på situationen.

Smartphone oversigt Realme Q3t

Realme Q3t - en klon til skyen?

2021-11-14

Det kinesiske firma Realmi er praktisk talt på lige fod med lederen af smartphonemarkedet repræsenteret af Xiaomi-selskabet og dets undermærke Redmi. Men forsøg på at indhente og overhale en rivaliserende tvinger virksomheden til til tider at bruge lignende teknikker. Så i løbet af det seneste år har udvikleren udvidet rækken af produkter, hvor det nu er nemt at gå tabt, betydeligt, og begyndte også at engagere sig i kloning af succesrige telefoner. Så helten i dagens anmeldelse er næsten ikke anderledes end Q3s-modellen, men vil denne kendsgerning påvirke salget af enheden?

Smartphone oversigt Motorola Moto G Power 2022

Motorola Moto G Power 2022 - bedre og dårligere på samme tid

2021-11-13

Fans af forskellige smartphone-producenter forventer, at deres idoler forbedrer deres produkter på alle fronter. Hvis linjen er bevokset med nye telefoner med store numre i navnet, skal sådanne enheder bestemt adskille sig i bredere funktionalitet, suppleret med fotofunktioner og så videre. Men det ser ud til, at Motorola har en anden vision af situationen, fordi helten i dagens anmeldelse kom ud meget kontroversiel selv på baggrund af sin forgænger.

Smartphone oversigt Xiaomi 12 Lite

Xiaomi 12 Lite - vægt på dimensioner

2021-11-13

En smartphones ergonomi er et vigtigt aspekt af dens succes, som mange brugere værdsætter ikke mindre end funktionalitet, ydeevne eller design. Ønsket om at øge diagonalen fører dog nogle gange til et fald i bekvemmeligheden ved at arbejde med en mobil assistent. Helten i dagens anmeldelse forsøger at opretholde en rimelig størrelse og samtidig kombinere dem med et flagskibssæt af funktioner og en overkommelig pris. Tager producenten den rigtige handling og ændrer det nye produkt væsentligt på baggrund af sine forgængere?

Smartphone oversigt Xiaomi Poco M4 Pro 5G

Xiaomi Poco M4 Pro 5G - uforstyrrede forbedringer

2021-11-09

Smartphones fra det kinesiske firma Poco (et undermærke af Xiaomi Corporation) med M3-indekset er blevet ekstremt populære over hele verden. Modellerne modtog publikums kærlighed på grund af kombinationen af funktionalitet, autonomi og en utrolig attraktiv pris. Brugerne kunne især lide Pro-versionen, hvis design og parametre gjorde udviklerens modstandere nervøse. Helten i dagens anmeldelse har bevaret alle de positive egenskaber fra sin forgænger, kun lidt udviklet hver af dem. Men er disse ændringer nok til fortsat at have succes?

Smartphone oversigt Nokia X100

Nokia X100 er en dyr pseudo flagman

2021-11-09

Nokia-virksomheden er stadig i hjerterne hos et stort antal mennesker rundt om i verden. Hukommelsen af smartphones baseret på Symbian OS tillader ikke virksomheden at blive glemt, men de produkter, det producerer i dag, rejser mange spørgsmål, hvoraf de fleste vedrører forholdet mellem pris og kvalitet af produkter. Så helten i dagens anmeldelse er tættere på flagskibssegmentet med hensyn til priser, men med hensyn til funktionalitet og ydeevne halter den efter lignende gadgets.

Smartphone oversigt Motorola Moto Edge X

Motorola Moto Edge X - en smartphone uden kompromis?

2021-11-09

Motorola-virksomheden høres oftere og oftere i landene i Europa og CIS, fordi virksomhedens nye telefoner viser sig at være mere konkurrencedygtige og afbalancerede. Men virksomheden glædede ikke sine fans i lang tid med et fuldgyldigt flagskib. Heldigvis ændrer tiderne sig, og nu er helten i dagens anmeldelse ved at rette op på den aktuelle situation.

Smartphone oversigt Oppo Reno6 Lite

Oppo Reno6 Lite - mærkelige beslutninger

2021-11-08

Overførslen af mellem-til-high-end smartphone-serien til mere beskedne værdisegmenter er ikke altid gået glat. At bevare de bedste egenskaber fra forgængere og samtidig reducere de endelige omkostninger ved produktet opnås kun i isolerede tilfælde. Desværre, helten i dagens anmeldelse, en sådan situation omgået.

Smartphone oversigt Honor 60 Pro

Honor 60 Pro - kameratelefonen, som millioner ønsker

2021-11-07

Frigivelsen af flagskibslinjen af smartphones fra det kinesiske firma Honor, som skete for et par måneder siden, fik mange brugere til at stille spørgsmålstegn ved konkurrenceevnen hos det engang førende selskab. Hvis konceptet med udseendet af de nye produkter var godt for de fleste af publikummet, forårsagede fotoegenskaberne og den anvendte processor en overflod af spørgsmål. Helten i dagens anmeldelse eliminerer de anførte mangler uden at introducere nye.

Smartphone oversigt Honor 60

Honor 60 - publikum bliver hørt

2021-11-07

Det kinesiske firma Honor oplever hårde tider efter adskillelsen fra moderselskabet Huawei. Salget er faldet markant, og udvidelsen af udvalget af smartphones nu med understøttelse af Google-tjenester går langsomt. Derudover er selve telefonerne ikke særlig succesfulde. Så den sidste linje af flagskibe og underflag af virksomheden kom ud meget kontroversiel. Det var juniorrepræsentanten for serien, der kom under den mest alvorlige kritik. Helten i dagens anmeldelse forsøger at rette op på alle manglerne i sin forgænger, men er han i stand til en så vanskelig opgave?

Smartphone oversigt ZTE Nubia Red Magic 7

ZTE Nubia Red Magic 7 - forbedring af spillets flagskib

2021-11-06

Det kinesiske firma ZTE er ikke længere så kendt af indbyggerne i Europa og SNG, som det var for 5-10 år siden. Selskabets historie ligner Huaweis, bortset fra det faktum, at firmaet formåede at undgå katastrofale sanktioner på bekostning af store bøder over for USA. Genopretningsprocessen efter økonomiske tab har været lang, men nu modtager vi en masse nysgerrige gadgets fra producenten. Spillere vil helt sikkert forelske sig i helten fra dagens anmeldelse, som har en række konkurrencemæssige fordele.

Smartphone oversigt Oppo Find X4

Oppo Find X4 - født til at overraske

2021-11-05

Premium-segmentet af smartphone-markedet er hver måned overgroet med et stigende antal nuværende modeller, der giver top-end ydeevne sammen med bred funktionalitet. Således skal producenterne gøre alt muligt og umuligt for at skelne deres produkt til det bedre på baggrund af adskillige konkurrenter. Det kinesiske firma Oppo i helten i dagens anmeldelse stolede på et design, der var udarbejdet til mindste detalje. Men hvad tilbyder nyheden udover skønhed?

Smartphone oversigt Vivo IQOO Neo6

Vivo IQOO Neo6 - forenkling af bestselleren

2021-11-05

Smartphones af IQOO-linjen fra det kinesiske firma Vivo er sjældne gæster i Europa og CIS, men i Kina er de meget efterspurgte. Grunden til dens popularitet er den fremragende balance mellem pris, funktionalitet og ydeevne. Helten i dagens anmeldelse ændrer ikke ovenstående formel for succes, men producenten besluttede at opnå et positivt resultat ved at reducere omkostningerne ved det tidligere frigivne flagskib. Formåede den ambitiøse udvikler at gøre alt?

Smartphone oversigt Samsung Galaxy A33 5G

Samsung Galaxy A33 5G er det bedste køb?

2021-11-04

Det koreanske firma Samsung indtager stadig en af de førende pladser på smartphonemarkedet, dog stiger konkurrencen fra kinesiske mærker hvert år. Det er især svært for virksomheder i mellemprissegmentet, hvor modstandere tilbyder flere og flere teknologiske og smukke løsninger. Men det ser ud til, at en erfaren producent har fundet en måde at bekæmpe konkurrenterne på.

Smartphone oversigt Xiaomi 12T

Xiaomi 12T - gå til siden

2021-11-03

Generationen af smartphones ændrer sig hurtigere og hurtigere. Både fremskridtstempoet og publikums stadigt stigende krav er skyld i dette. Det kinesiske firma Xiaomi forsøger at holde trit med dem, så helten i dagens anmeldelse er allerede klar til at erstatte én flagskibstelefon. Der er dog få kvalitative ændringer i forhold til sin forgænger.

Smartphone oversigt AGM Glory G1 SE

AGM Glory G1 SE - en smartphone er ikke for alle

2021-11-02

Det moderne smartphone-marked er klar til at prale af en overflod af enheder for enhver smag og farve. Og selvom Android-smartphones fra de mest populære A-mærker nyder størst succes, overrasker de normalt ikke med funktionalitet eller usædvanlige konkurrencefordele og tilpasser sig den gennemsnitlige købers behov. Men hvad hvis du har brug for en mobilassistent med specifikke funktioner? Det er her, producenter som AGM er nødvendige.

Smartphone oversigt Vivo IQOO U5

Vivo IQOO U5 - kompromisløs kamp

2021-11-01

Xiaomis laurbær tillader ikke andre repræsentanter for smartphone-markedet at leve i fred. Så det kinesiske selskab Vivo besluttede at frigive fuldgyldige modstandere til de nye telefoner i Redmi Note-linjen fra den tidligere nævnte udvikler. Vil de nye varer være i stand til at konkurrere med fremtidige bestsellere inden for skønhed, funktionalitet og prisskilt?

Smartphone oversigt Xiaomi 11i HyperCharge

Xiaomi 11i HyperCharge - succes i batteri

2021-10-31

Autonomi er et vigtigt kriterium for at vælge en mobilassistent, men uanset hvor længe telefonen fungerer, skal den oplades på den ene eller anden måde. Denne proces kan næppe kaldes hurtig i de fleste Android-smartphones, men det kinesiske firma Xiaomi er ikke klar til at finde sig i denne situation og præsenterede helten i dagens anmeldelse, som har en ladekapacitet på rekordhøje 120W.

Smartphone oversigt Realme GT 2 Pro

Realme GT 2 Pro - flagskib uden unødvendige funktioner

2021-10-30

Den første repræsentant for flagskibet GT-linjen af smartphones fra virksomheden Realmi var i stand til at erobre publikum med toppræstationer og fravær af kritiske ulemper til en rimelig pris, selvom dens funktionalitet nogle gange blev indskrænket på baggrund af dyre analoger. Efterfølgende telefoner i serien tilhørte for det meste kategorien mellemklasse, men de forsøgte at bevare deres forgængers konkurrencefordele. Helten fra anmeldelsen forsøger at udvikle linjens iboende værdighed endnu mere.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13