Telefonanmeldelser

Smartphoneoversigt Realme 8 Pro 5G

Realme 8 Pro 5G - en erstatning for flagskibe?

2021-04-13

Mange lande i Europa og SNG har endnu ikke haft tid til at teste alle fordelene ved 5G-netværk, men denne form for kommunikation er fremtiden. Smartphone-producenter er meget opmærksomme på dette faktum og prøver at behage deres fans med 5G-nyheder, selv i det midterste prissegment. Imidlertid vil et finicky publikum, selv fra sådanne modeller, kræve ydeevne, autonomi og attraktivt design. Vil helten i dagens anmeldelse være i stand til at besvare alle de anførte anmodninger?

Smartphoneoversigt Doogee X96 Pro

Doogee X96 Pro - kontroversielt i alle henseender

2021-04-13

Det ser ud til, at det kinesiske firma Dodge er begyndt at miste sit greb om produktionen af low-end smartphones. For eksempel efterlod X5-serien af telefoner fra producenten ikke nogen chance for konkurrenterne, og nu forårsager udviklerens budgetnyheder ofte forvirring. Så helten i dagens gennemgang vil kun behage med autonomi, og i andre aspekter er den ringere end mange alternativer.

Smartphoneoversigt Samsung Galaxy S22 Ultra

Samsung Galaxy S22 Ultra - ekstremt dyr fornøjelse

2021-04-12

Det er svært at overraske det sofistikerede publikum på smartphone-markedet, selv med flagskibstelefoner. Selv de største producenter har ofte problemer med at få brugerne til at se nærmere på en ny gadget. Helden i dagens anmeldelse formår at tiltrække opmærksomhed både ved design og tekniske egenskaber, men dette blev givet til en god pris. I alle sanser.

Smartphoneoversigt Xiaomi Poco 5G

Xiaomi Poco 5G - bestselleren er ikke noget for os

2021-04-12

Det kinesiske firma Xiaomi er ikke genert over at frigive tilpasninger af succesrige modeller under forskellige navne. Så helten i dagens anmeldelse er næsten identisk med den tidligere udgivne version af Redmi Note 10 med understøttelse af 5G-frekvenser, men den er primært rettet mod indbyggere i Indien. Hvor relevant er enheden for det europæiske publikum?

Smartphoneoversigt Honor X20

Honor X20 - flagskib til halv pris

2021-04-11

Efter at have adskilt sig fra det engang moderselskab Huawei forsøger det kinesiske selskab Honor ikke kun at miste publikum, men også at skaffe nye fans. Helten i dagens gennemgang er fokuseret på kløften mellem mellem- og høje prissegmenter, men i en række parametre er han ret i stand til at konkurrere med andre flagskibsmodparter.

Smartphoneoversigt Doogee S97 Pro

Doogee S97 Pro - en jack af alle handler

2021-04-10

Det kinesiske firma Dodge er stadig langt fra branchens ledere, men i modsætning til mange lignende producenter forsøger det at løse situationen. Så udvikleren prøver sit bedste for at give sine produkter flere og flere konkurrencemæssige fordele og interessante funktioner. Helten i dagens gennemgang demonstrerer klart den opdaterede tilgang fra selskabet.

Smartphoneoversigt OnePlus 9T

OnePlus 9T - eliminering af mellemrum

2021-04-09

Flagskibs smartphones fra Vanplas-firmaet med "T" -indekset har altid været noget arbejde med fejl og kom ud cirka seks måneder senere end linjens hovedmodeller. Analyse af markedet og kundeanmeldelser gjorde det muligt for virksomheden at producere en konkurrencedygtig og relevant gadget, som var meget sværere at kritisere. Helt i dagens anmeldelse er ingen undtagelse.

Smartphoneoversigt Lenovo Legion Duel 2

Lenovo Legion Duel 2 - udelukkende til spillere?

2021-04-09

Gaming-smartphones vises i stigende grad i sortimentet af kendte producenter. Projekter som Genshin Impact, Fortinte, PUBG og andre har populariseret denne type mobile assistenter. Imidlertid viser det sig, at gametelefoner er for snævert fokuserede. For at opnå flagskibsydelse til en rimelig pris glemmer udviklere ofte design, fotografiske muligheder og andre aspekter af en vellykket Android-smartphone. Hvordan er situationen med helten i dagens anmeldelse?

Smartphoneoversigt ZTE Axon 30 Ultra

ZTE Axon 30 Ultra - årets bedste kameratelefon?

2021-04-08

Det kinesiske selskab ZTE har ikke travlt med at gå på pension efter flere års relativ ro. Retssagerne påvirkede organisationens økonomiske tilstand og dens samlede popularitet, men erfaring, tidligere udskudte midler og resterne af berømmelse gjorde det muligt for selskabet at komme sig gradvist. Nu forventer vi fuldgyldige flagskibs smartphones, der kan forbløffe både almindelige Android-brugere, spillere og fotografer.

Smartphoneoversigt Oppo Reno5 Z 5G

Oppo Reno5 Z 5G - opdateret kopi

2021-04-07

Hver næste generation af smartphones har betydelige forbedringer fra næsten alle producenter, men der er undtagelser. Så helten i dagens anmeldelse er snarere et lille stykke arbejde med fejl, som kan forstyrre både brandfans og potentielle købere. Hvor meget bedre er det nye produkt end dets forgænger, og er det værd at betale for meget?

Smartphoneoversigt Oppo Reno6 Pro+

Oppo Reno6 Pro+ er en god tilføjelse

2021-04-07

Reno-line af smartphones fra det kinesiske firma Oppo har altid været populært både i Kina og uden for dets territorium. Ikke de billigste telefoner retfærdiggjorde deres pris fuldt ud med funktionalitet, gennemtænkt design og top-end ydeevne. Imidlertid tvinger branchens hastige tempo producenterne til at opdatere deres flagskibslinjer med stigende frekvens. Som et resultat kan nye ting ofte ikke skelnes fra deres forgængere. Men disse ord gælder næppe helten i dagens gennemgang.

Smartphoneoversigt Oppo A74 5G

Oppo A74 5G - skønhed uden ydeevne

2021-04-06

Designerne af det kinesiske firma Oppo har altid prøvet deres bedste, takket være hvilke virksomhedens smartphones, selv i det midterste prissegment, ikke adskiller sig meget fra flagskibene. Helten i dagens gennemgang ødelægger ikke de etablerede fundamenter, men enhedens tekniske egenskaber kunne være mere i overensstemmelse med den anmodede pris.

Smartphoneoversigt Vivo X70 Pro Plus

Vivo X70 Pro Plus - træde frem eller til siden?

2021-04-06

Fortsættelser af flagskibs smartphones giver normalt kunder konkrete ændringer i specifikationer, funktionalitet og andre parametre. Ellers vil kun et lille antal brugere ønsker at få en nyhed, mens ejerne af tidligere topmodeller ikke vil ændre deres mobilassistent. Helt i dagens gennemgang adskiller sig ved første øjekast ikke meget fra sin forgænger. Men ved nærmere undersøgelse falder alt på plads.

Smartphoneoversigt Samsung Galaxy F12

Samsung Galaxy F12 - en ubrugelig langlever?

2021-04-05

Fremskridt er en vidunderlig ting for enhver tech-fan. Så over tid begyndte endda smartphones fra de lavere og mellemstore prissegmenter at tilbyde deres brugere både skønheden ved det udvendige og den brede funktionalitet, som indtil for nylig kun var karakteristisk for flagskibe. Imidlertid matcher ikke alle smarte enheder ovenstående beskrivelse. For eksempel mister helten i dagens anmeldelse bestemt for sine modstandere i alle henseender undtagen autonomi.

Smartphoneoversigt Xiaomi Redmi 20X

Xiaomi Redmi 20X - mødtes vi et eller andet sted?

2021-04-05

Selvkopiering er et af de vigtigste kendetegn ved det kinesiske firma Xiaomi. Faktisk kan et selskab sælge den samme smartphone under mange navne i forskellige regioner. Så helten i dagens gennemgang er næsten blevet en nøjagtig kopi af den nylige note 10 5G til det kinesiske hjemmemarked. Imidlertid har gadgeten mistet noget af sin værdighed.

Smartphoneoversigt Oppo F19

Oppo F19 - forkert besparelse

2021-04-04

Den voksende popularitet af mellemstore smartphones er forståelig. Disse enheder er mærkbart bedre end deres budgetmodstykker med hensyn til funktionalitet, mens deres design kæmper for at ligne flagskibene. Helt i dagens anmeldelse forsøger at være en sådan undtagelse fra den specificerede beskrivelse. Men har han de nødvendige konkurrencemæssige fordele til at tackle mange modstandere?

Smartphoneoversigt Realme 8i

Realme 8i - instruktioner til oprettelse af en billig smartphone

2021-04-04

For første gang forbløffede det kinesiske firma Realmi Android-brugere med et væld af meget konkurrencedygtige telefoner, der er i stand til at kæmpe på lige vilkår med produkterne fra sådanne markedsmastodoner som Xiaomi, Huawei. Men lidt senere begyndte sættet med vellykkede gadgets at aftage. Heldigvis er helten i dagens anmeldelse et eksemplarisk eksempel på, hvad en smart mobilassistent skal være ved turen til lav- og mellemprissegmentet.

Smartphoneoversigt Doogee S59

Doogee S59 - enkelt autonomi?

2021-04-03

De beskyttede smartphones fra det kinesiske firma Dodge er kendt af mere end en million tilfredse kunder, men ikke alle modeller er lige afbalancerede og relevante. Så helten i dagens anmeldelse er ærligt talt skuffende med sin præstation og design. Men vil han være i stand til at kompensere for disse mangler med noget andet?

Smartphoneoversigt Samsung Galaxy F02s

Samsung Galaxy F02s - Tidsmaskine

2021-04-02

Det koreanske firma Samsung er meget stærk i produktionen af smartphones i mellem- og øvre prissegmenter, men producenten har bestemt problemer med budgetenheder. Så helten i dagens anmeldelse ville have været meget relevant for 3-4 år siden. I dag er en sådan enhed forvirrende.

Smartphoneoversigt Vivo X60T

Vivo X60T - billigere og bedre?

2021-04-02

Det kinesiske firma Vivo vinder mere og mere popularitet over hele verden. Selvom dets smartphones langt fra er de mest overkommelige, får deres skønhed, teknologi og balance millioner af Android-brugere til at beundre. X60-linjen er blevet særligt godt modtaget af både kritikere og forbrugere. Helt i dagens anmeldelse er en ny telefon i serien, men der er en fornemmelse af, at det er ham, der får det største salg.

Smartphoneoversigt Motorola Moto G50

Motorola Moto G50 - uden for budgettet

2021-04-01

Motorola-firmaet i dag er meget ustabilt med hensyn til frigivelsen af succesrige smartphones. Fra under transportøren kommer både ekstremt konkurrencedygtige og interessante modeller og forbipasserende produkter, der ikke vækker en dråbe interesse blandt publikum, ud i samme rækkefølge. Og det ser ud til, at helten i dagens gennemgang på grund af sin pris er tættere på den anden kategori.

Smartphoneoversigt Realme V13 5G

Realme V13 5G - destruktion af det lavere prissegment

2021-04-01

Det kinesiske firma Realmi er en af de hurtigst voksende smartphone-producenter i dag, men selskabet har ikke til hensigt at bremse sit angreb på sine direkte konkurrenter. Gennemgangshelten skal ikke kun give brugerne de meget ønskede 5G-netværk, men også overraske forholdet mellem pris, funktionalitet, ydeevne og autonomi.

Smartphoneoversigt Xiaomi Mi 11i

Xiaomi Mi 11i - gentagelse for fremmede lande

2021-04-01

Det kinesiske firma praktiserer ofte udgivelsen af den samme smartphone under forskellige navne. Der er flere grunde til dette. Disse inkluderer udvidelse af det tilbudte produktudbud og tilpasning af produktet til særlige forhold i en bestemt region (ændring i listen over understøttede LTE-frekvenser, små kosmetiske designmetamorfoser osv.). Helt i dagens anmeldelse er næsten en nøjagtig kopi af den tidligere udgivne Redmi K40 Pro +, men denne kendsgerning gør ikke det nye produkt værre.

Smartphoneoversigt Realme GT Neo

Realme GT Neo - legende og billig

2021-04-01

Et pas til en verden af de smukkeste og mest krævende Android-spil koster ofte mere end hundrede dollars, for nogle gange er endda flagskibsenheder ikke i stand til at demonstrere ægte glathed i gameplayet. Helten i dagens gennemgang forsøger at gøre alt for at tilfredsstille spillernes behov, selv til hans beskedne pris. Men hvad er nyheden klar til at give bortset fra ydeevne?

Smartphoneoversigt ZTE S30 SE

ZTE S30 SE er hemmeligheden bag overpris

2021-04-01

Det kinesiske selskab ZTE stræber efter at genvinde sine tidligere positioner på smartphone-markedet, men det er stadig for tidligt at kalde denne proces vellykket. Så reklamekampagnen for nye produkter er svag i mange regioner, og sammen med interessante og undertiden endda innovative telefoner (for eksempel Axon 20 med et selfie-kamera på underskærmen) produceres der også åbent gennemgående modeller. Sidstnævnte kan meget vel omfatte helten i dagens anmeldelse, fordi han ikke svarer til virkeligheden i mellemhøj prissegment.

Smartphoneoversigt Xiaomi Mi 11 Ultra

Xiaomi Mi 11 Ultra - kameratelefon uden kompromis

2021-03-31

Det kinesiske selskab Xiaomi for et par år siden annoncerede oprettelsen af en særlig enhed, der er ansvarlig for at forbedre smartphones fotografiske muligheder. Så selskabets flagskibe har glædet brandets fans med storslåede billeder i de sidste par år, men helten i dagens anmeldelse hæver linjen meget højere.

Smartphoneoversigt Xiaomi Mi 11 Lite 5G

Xiaomi Mi 11 Lite 5G - et design, der er svært at tage øjnene af

2021-03-31

Subflagship-smartphones er et af de sværeste produkter for en udvikler. For at få succes med sådanne enheder skal producenten gøre flere ting på én gang, nemlig at reducere omkostningerne, at bevare det meste af funktionaliteten i den ældre model og også at overføre udseendet af et dyrt flagskib næsten uden forenkling. Den sidste funktion er fuldt implementeret i helten i dagens gennemgang, men hvad med hans andre indikatorer?

Smartphoneoversigt ZTE S30

ZTE S30 - smartphone uden publikum

2021-03-31

Android-brugere bliver mere krævende hver dag, så moderne telefonproducenter forsøger at kombinere skønheden ved design, funktionalitet og en række andre fordele, selv i relativt billige modeller. Selvom det kinesiske selskab ZTE er ved at komme sig efter lang nedetid, er dets produkter stadig bagud på de bedste på markedet. Så det er usandsynligt, at helten i dagens anmeldelse bliver rigtig populær på grund af den overflod af mangler, som hans modstandere ikke har.

Smartphoneoversigt Xiaomi Mix Fold

Xiaomi Mix Fold - bringe innovation tættere på

2021-03-31

Sammenfoldelige smartphones er smukke, relevante, men ekstremt dyre på grund af teknologiens kompleksitet. Lignende modeller fra Huawei og Samsung koster utrolige penge, men de fortjener stadig publikums kærlighed. Nu er det tid for det kinesiske selskab Xiaomi at demonstrere deres styrke. Og det ser ud til, at dens version af den innovative enhed ikke kun vil være den mest overkommelige på markedet, men også ekstremt produktiv og funktionel.

Smartphoneoversigt Xiaomi Mi 11 Lite

Xiaomi Mi 11 Lite - betydelige forenklinger

2021-03-31

Flagskibs smartphones er steget markant i pris det sidste år. En af grundene til denne prisstigning var de dyre top-end processorer med 5G support, den anden var det faktum, at producenter faktisk gentog konkurrenternes prispolitik. Den eneste frelse i en sådan situation for købere med ikke det mest enorme budget er telefonerne i det mellemhøje omkostningssegment. For eksempel gentager helten i dagens anmeldelse stort set både funktionalitet og design og næsten præstationen fra de "ældre brødre".

Smartphoneoversigt Xiaomi Mi 11 Pro

Xiaomi Mi 11 Pro - ekspertise i alle aspekter

2021-03-30

Xiaomis flagskibsserie af smartphones er ophørt med at være ekstremt overkommelig. På den ene side kan denne kendsgerning forstyrre nogle af selskabets fans, der ikke har et udestående budget til køb af mobile assistenter, på den anden side er de produkter, der produceres af virksomheden, nu slående i deres skønhed, fremstillingsevne og ydeevne. Helt i dagens anmeldelse er ingen undtagelse.

Smartphoneoversigt Vivo IQOO Z3 Pro

Vivo IQOO Z3 Pro - kold beregning

2021-03-30

Hver større smartphone-producent skal kæmpe for et sted i solen bogstaveligt talt hvert minut. Virksomheder skal ikke kun spore og endda forudsige deres publikums behov, men også analysere modstandernes nuværende og fremtidige handlinger. Helten i dagens anmeldelse er bestemt et spil foran kurven fra Vivo, fordi det kombinerer en rimelig pris, gennemtænkt design og et innovativt chipsæt.

Smartphoneoversigt Realme 8

Realme 8 - spionerer mod modstandere

2021-03-28

Populariteten af det kinesiske firma Realmi vokser hver dag, men det er ret nemt at falde fra berømmelsens Olympus, hvis du ikke tager hensyn til købernes anmodninger og konkurrenternes handlinger. Hovedmodstanderen for det førnævnte selskab, repræsenteret af Xiaomi-selskabet, besluttede at udstyre sine budgetnyheder med AMOLED-paneler. Helt i dagens anmeldelse kopierer stort set deres bedste funktioner og tilføjer et antal konkurrencemæssige fordele på samme prisniveau.

Smartphoneoversigt OnePlus 9R

OnePlus 9R - skjult selv gentagelse

2021-03-28

Oprindeligt specialiserede det kinesiske firma Vanplas sig udelukkende i oprettelsen af flagskibssmartphones, men markedet dikterer sine egne regler, og udvikleren var nødt til at prøve sig på de lavere og midterste prissegmenter for at få succes. Selvom de nye varer solgte godt, er producenten stadig kendt for top-end-enheder, der ofte adskiller sig i nyheden ved udvendige og tekniske egenskaber. Desværre er helten i dagens anmeldelse snarere en modificeret kopi af den tidligere udgivne 8T. Men er det virkelig så slemt?

Smartphoneoversigt Motorola Moto Denver

Motorola Moto Denver - jubelen mellem kunstnere og forfattere

2021-03-28

Motorola-firmaet forsøger at nå ud til et stigende antal købere rundt om i verden med sine smartphones. Så mange mennesker har brug for en mobil assistent ikke kun til websurfing, opkald, SMS og spil, men også til at skabe ægte mesterværker inden for maleri eller litteratur. Men hvis de fleste telefoner med stylus koster vanvittige beløb, glæder helten i dagens anmeldelse med et ekstremt demokratisk pris. Og han har mange andre fordele.

Smartphoneoversigt Xiaomi Poco M3 Pro

Xiaomi Poco M3 Pro - næsten et hit

2021-03-27

Det kinesiske firma Xiaomi frigiver smartphones med en misundelsesværdig frekvens, og de fleste af dem er kommercielt succesrige. Imidlertid lykkes det ikke mange mennesker med at opnå titlen som rigtige bestsellere, som millioner af mennesker vil tale om. Helten i dagens gennemgang kunne meget vel være en sådan telefon, men et antal små mangler efterlader den stadig uden for grænserne for super succesrige enheder.

Smartphoneoversigt Samsung Galaxy S21 FE 5G

Samsung Galaxy S21 FE 5G - eliminering af alle "unødvendige"

2021-03-26

Det koreanske firma Samsung i år er noget overrasket med sin serie flagskibs smartphones. Så dets yngre repræsentant har gennemgået en række forenklinger i forhold til sin forgænger og erhvervet for eksempel en plastiketui. Producenten hørte publikums oprør og besluttede at frigive en mere overkommelig sub-flagskibsmodel, der bevarer mange af originalens fordele. Men hvad havde du for at skære ud af nyheden?

Smartphoneoversigt Realme 8 5G

Realme 8 5G - han kunne være et hit

2021-03-25

Det kinesiske firma Realmi er ikke ensartet relateret til sine egne smartphones. Nogle modeller modtager enorme reklamekampagner, mens andre telefoner forbliver næsten ukendte for potentielle købere. Det er dobbelt overraskende, at nogle gange ekstremt konkurrencedygtige enheder fratages reklamer. Helten i dagens anmeldelse er også blevet sådan.

Smartphoneoversigt OnePlus 9 Pro

OnePlus 9 Pro - idealet er uopnåeligt igen

2021-03-24

Det kinesiske firma Vanplas er mærkbart flyttet væk fra begrebet "flagskibsmordere". Meget til beklagelse af gamle fans af brandet har prispolitikken ikke ændret sig til det bedre. Sammen med prislappen er enhedernes funktionalitet og ydeevne steget, men deres design er blevet meget smukkere. Så helten i dagens anmeldelse overgår de fleste af hans modstandere fra Kina, Korea, Europa og USA, men serien vil kun være tæt på perfektion om få få generationer.

Smartphoneoversigt OnePlus 9

OnePlus 9 - pludselige mangler

2021-03-24

Flagskibs smartphones fra det kinesiske firma Vanplas er altid blevet betragtet som et eksempel på teknologi, skønhed og ydeevne hos en moderne telefon. Overraskende nok kunne enhederne med kombinationen af sådanne fordele forbløffe til en rimelig pris. Men der er ingen perfekte ting, så nogle aspekter af bestsellerne appellerede stadig ikke til publikum. Helten i dagens anmeldelse forsøgte at absorbere alt det bedste fra sine forgængere og tilføje mange nye fordele til dette.

Smartphoneoversigt Xiaomi Black Shark 4 Pro

Xiaomi Black Shark 4 Pro - præmie for spillere

2021-03-24

Udgivelsen af mange interessante spil til Android-systemer har betydeligt øget relevansen af gaming-smartphones og deres popularitet. Et stort antal mennesker er klar til at skåne deres penge til den mest behagelige og glatte gameplay med fantastisk smuk grafik. Helt i dagens anmeldelse er i stand til at tilfredsstille behovet hos denne del af publikum, men prisen vil være den største hindring på vej til at blive en bestseller.

Smartphoneoversigt Xiaomi Black Shark 4

Xiaomi Black Shark 4 - fordybelse i spilafhængighed

2021-03-24

Gaming-linjen på smartphones fra Xiaomi har altid fundet et stort antal fans, men det er svært at ringe til repræsentanterne for seriens bestsellere. Alligevel havde et betydeligt antal af disse telefoner et stærkt fokus på spillere, som alvorligt påvirkede andre aspekter. Ikke den bredeste funktionalitet, gennemsnitlige fotografiske kapaciteter vil næppe behage en sofistikeret bruger. Helt i dagens anmeldelse forsøger at fjerne disse ulemper, samtidig med at det skaber endnu mere behagelige betingelser for langvarig gameplay.

Smartphoneoversigt Oppo Reno5 Lite

Oppo Reno5 Lite - inklusive alt hvad du har brug for

2021-03-23

Overraskende nok er undertiden mellemstore smartphones langt mere afbalancerede fra producenter end flagskibe. I jagten på overskydende ydeevne, nyudviklede teknologiske chips glemmer udviklere vigtige aspekter som autonomi, ergonomi og så videre. Helt i dagens anmeldelse sætter ikke poster i benchmarks, han kan ikke kaldes en kameratelefon, men det er meget vanskeligt at finde kritiske fejl i den.

Smartphoneoversigt OnePlus Nord N20

OnePlus Nord N20 - fokus på 5G

2021-03-23

Mellemhøjprissegmentet på smartphone-markedet har gennemgået mange ændringer i løbet af de sidste par måneder. Dets repræsentanter har gjort betydelige fremskridt inden for en række parametre, men hver producent forsøger at udstyre de fremstillede telefoner med specifikke konkurrencemæssige fordele. Så Poco X3 Pro overrasker med ydeevne, Pro-versionen af Redmi Note 10 - med fotografiske muligheder, og helten i dagens anmeldelse er afhængig af support til 5G-netværk. Men er dette nok til succes?

Smartphoneoversigt Motorola Moto G60

Motorola Moto G60 - kamp om kameratelefoner

2021-03-22

Motorola-firmaet har endnu ikke mistet sin popularitet over hele verden, men det er langt fra førende positioner. Men medarbejdernes professionalisme og erfaring, et godt budget giver virksomheden mulighed for at stole på godt salg og tilbagevenden til en del af publikum. Så helten i dagens anmeldelse er klar til at afvise selv bestsellere som Xiaomi Redmi Note 10 Pro med hensyn til ydeevne, autonomi og selvfølgelig fotografiske muligheder. Vil det nye produkt appellere til sofistikerede mobilfotografer, hvad er chancerne for at blive et hit?

Smartphoneoversigt Oukitel C23 Pro

Oukitel C23 Pro - markeringstid

2021-03-22

Det kinesiske firma Aukitel fortsætter med at udvide sortimentet af smartphones i de lavere og mellemste prissegmenter, men deres position forbliver den samme såvel som de tekniske egenskaber. En gang hvert par måneder modtager vi konsekvent telefoner, der prøver at ligne flagskibsmodellerne fra mere populære mærker, men middelmådige på indersiden. Helten i dagens anmeldelse matcher desværre den angivne beskrivelse.

Smartphoneoversigt Xiaomi Poco X3 Pro

Xiaomi Poco X3 Pro - forbedring af idealet?

2021-03-21

De nyeste smartphones fra det kinesiske firma Pocophone, et undermærke fra Xiaomi-selskabet, har overrasket selv de mest sofistikerede Android-enhedselskere med deres værdi for pengene. Kun få var i stand til at være fuldgyldige konkurrenter til sådanne funktionelle, smukke og tankevækkende gadgets. Men det ser ud til, at udvikleren ikke er tilfreds med denne situation, og han besluttede at slippe helt af med alle rivaler. Helt i dagens anmeldelse er et klart bevis på dette.

Smartphoneoversigt Xiaomi Poco F3

Xiaomi Poco F3 - den længe ventede efterfølger?

2021-03-21

F1-smarttelefonen fra PocoPhone, et undermærke fra det kinesiske firma Xiaomi, var på et tidspunkt ikke kun en bestseller, men også en reel revolution inden for prissegmentet. Telefonen tilbød fuldgyldig flagskibsydelse for få penge, fremragende fotografiske muligheder og innovativ funktionalitet som et infrarødt modul til identifikation af bærerens ansigt. Desværre kunne udvikleren ikke gentage hitets succes. Men det ser ud til, at helten i dagens anmeldelse ved, hvordan man bliver en trofast tilhænger af legenden.

Smartphoneoversigt Realme 8 Pro

Realme 8 Pro - jagter tal

2021-03-21

Publikummet på smartphone-markedet bliver mere sofistikeret. Nu er udviklere nødt til at overraske købere ikke kun med skønhed og fremstillbarhed af modeller i det højeste prissegment, men producerer også noget lignende i kategorien mellemomkostninger. Så det kinesiske firma Realmi besluttede at fokusere i helten i dagens anmeldelse på fotografiske muligheder, design og autonomi. Og det ser ud til, at hun har formået at skabe en potentiel bestseller.

Smartphoneoversigt Vivo V21 SE

Vivo V21 SE - stilfuldt, funktionelt og billigt

2021-03-20

Det kinesiske firma Vivo øger gradvist antallet af fans uden for deres hjemland. Hvis virksomheden i Kina længe har været forbundet med fremragende byggekvalitet af smartphones, sofistikeret software og upåklageligt design af producerede telefoner, er der i Europa og SNG-landene endnu ikke vundet en lignende vision for mærket. Men med nye produkter som helten i dagens gennemgang har udvikleren ikke problemer med salget.

1 2 3 4 5 6