Telefonanmeldelser

Oversikt over smarttelefoner Xiaomi Poco C31

Xiaomi Poco C31 er slett ikke det som var forventet

2021-09-26

Fans av Poco, et undermerke av det berømte kinesiske selskapet Xiaomi, ventet spent på lanseringen av merkets nye produkter i september. I stedet for den etterlengtede fortsettelsen av X-serien bestemte selskapet seg imidlertid for å presentere en mer budsjettbasert smarttelefon for publikum. Fortjener nyheten oppmerksomhet eller reiser nødvendigheten av dens eksistens alvorlige spørsmål?

Oversikt over smarttelefoner Samsung Galaxy M52 5G

Samsung Galaxy M52 5G - saldo som er verdt et kjøp

2021-09-25

I løpet av de siste årene har det koreanske selskapet Samsung vært i stand til å forbedre produktene i lavere og mellomprissegmentet betydelig. Nå konkurrerer merkets rimelige smarttelefoner enkelt med kinesiske motstandere når det gjelder både design -skjønnhet og funksjonalitet. Helten i dagens anmeldelse prøver å gi maksimal kombinasjon av ytelse, autonomi og visningskvalitet for verdikategorien. Fungerer denne ambisiøse nyheten godt?

Oversikt over smarttelefoner Meizu 18S

Meizu 18S er en spøkelsesaktig bestselger

2021-09-25

Populariteten til det kinesiske selskapet Meizu i landene i Europa og SNG er ikke lenger så høy som den var for flere år siden. Utmerkede smarttelefoner med mange konkurransefortrinn selges nå utelukkende i Kina med passende programvare på grunn av utviklerens økonomiske problemer. Men modeller som helten i dagens anmeldelse kan spre seg i millioner av eksemplarer.

Oversikt over smarttelefoner Meizu 18x

Meizu 18x - uventet underflagg

2021-09-24

Det kinesiske selskapet Meizu har allerede stort sett blitt glemt av Android -brukere fra Europa og CIS. På bare et par år tapte det suksessrike selskapet konkurransen til andre A-merker på grunn av middelmådig produktstøtte og problemer med programvare og markedsføring. Nå har produsenten utelukkende fokusert på det kinesiske markedet, men selv for innbyggerne i Midtriket kom utgivelsen av helten i dagens anmeldelse som en overraskelse.

Oversikt over smarttelefoner Xiaomi Poco X4 Pro

Xiaomi Poco X4 Pro - jubel for spillere

2021-09-24

Et undermerke av det kinesiske selskapet Xiaomi kalt Poco, fra begynnelsen, gleder kjøpere med utrolig ytelse til en rimelig pris. Og selv om utviklere noen ganger må gjøre betydelige avveininger for å oppnå dette resultatet, blir slike situasjoner mindre vanlige over tid. Helten i dagens anmeldelse er en klar bekreftelse på dette. Fans av Android -spill vil elske det.

Oversikt over smarttelefoner Doogee X96

Doogee X96 - når forenkling er gjort forgjeves

2021-09-23

Det kinesiske selskapet Dodge endrer ikke vaner. Produsentens kjærlighet til den kunstige utvidelsen av sortimentet ved å gi ut flere versjoner av enheter har ikke forsvunnet. Så helten i dagens anmeldelse ble kvitt Pro -prefikset i navnet og mistet litt i funksjonalitet og ytelse, mens han fullstendig tok i bruk designkonseptet. Er en slik enhet relevant, eller er det bedre å betale for mange titalls dollar for mye for en mer teknologisk avansert forgjenger?

Oversikt over smarttelefoner Vivo IQOO Z5

Vivo IQOO Z5 - bestselger for hjemmemarkedet

2021-09-23

Noen ganger er det vanskelig å forklare smarttelefonprodusentenes handlinger. For eksempel etterlater det kinesiske selskapet Vivo mange vellykkede modeller for salg bare i Kina, selv om bokstavelig talt ubetydelig tilpasning til landene i Europa og SNG kan gi utvikleren et imponerende overskudd. Den beskrevne situasjonen skjedde med helten i dagens anmeldelse.

Oversikt over smarttelefoner Ulefone Armor X8i

Ulefone Armor X8i er en holdbar og økonomisk assistent

2021-09-23

Livet til et stort antall mennesker rundt om i verden er veldig aktivt på grunn av yrket eller hobbyen. Vanlige smarttelefoner er ikke tilpasset de tøffe bruksforholdene; mulig kontakt med vann eller fall kan føre til død for en elsket enhet. Dette er sannsynligvis grunnen til at telefoner med full beskyttelse mot støv og fuktighet i henhold til IP68 -standarder blir stadig mer populære. Helten i dagens anmeldelse hevder godt salg også på grunn av funksjonaliteten og rimelig pris.

Oversikt over smarttelefoner Xiaomi Black SharK 4S Pro

Xiaomi Black Shark 4S - mindre endringer

2021-09-22

Undermerket til det kinesiske selskapet Xiaomi, rettet mot produksjon av spill-smarttelefoner, sitter ikke inaktiv. Utgivelsen av nye produkter av motstandere tvang selskapet til å endre de allerede opprettede flaggskipene i inneværende år. Ønsket om å bevare prispolitikken påvirket imidlertid samtidig at helten i dagens anmeldelse skiller seg lite fra forgjengeren.

Oversikt over smarttelefoner Xiaomi Civi

Xiaomi Civi - åpne nye horisonter

2021-09-22

Opprettelsen av en egen serie med smarttelefoner er en alvorlig hendelse og samtidig en test for enhver produsent. Enheter i serien bør merkbart skille seg ut på bakgrunn av et annet sortiment og samtidig passe behovene til et stort antall potensielle kjøpere. Overraskende nok takler helten i dagens anmeldelse oppgavene på mange måter.

Oversikt over smarttelefoner Samasung Galaxy A13 5G

Samasung Galaxy A13 5G - ikke å glemme kameraer

2021-09-21

Gjennom årene har det koreanske selskapet Samsung forbedret sine mellomstore smarttelefoner alvorlig. Fra lavfunksjonsenheter med åpenbare mangler har relativt rimelige telefoner blitt til ekstremt balanserte og konkurransedyktige produkter. Selskapet stoppet imidlertid ikke der og bestemte seg for å tilby rimelige Android -smarttelefoner med imponerende fotofunksjoner.

Oversikt over smarttelefoner Motorola Moto E40

Motorola Moto E40 - budsjettmessig, uvanlig, interessant

2021-09-21

Motorola er definitivt ivrig etter å få fotfeste i markedet for rimelige Android-smarttelefoner og pålegge konkurranse mot sine ledere i møte med Xiaomi, Samsung og Realme. Så helten i dagens anmeldelse prøver å kombinere autonomi, funksjonalitet og fotografiske evner som ikke er dårlige for segmentet. Det var noen kompromisser, men mange av produsentens beslutninger fortjener godkjenning.

Oversikt over smarttelefoner Realme V11s

Realme V11s - utelukkende for spill?

2021-09-20

Å lage den perfekte mellomstore smarttelefonen er en ting som er så fantastisk som en enhjørning. Å holde balansen i alle aspekter fører til en økning i produksjonskostnadene, så produsenten må fortsatt spare penger. Men hvis enheten fokuserer på en bestemt komponent, øker sjansene for å finne en kjøper betydelig. Dette er akkurat det det kinesiske selskapet Realmi gjorde med helten i dagens anmeldelse. Men har ikke selskapet lekt for mye med fremførelsen av nyheten?

Oversikt over smarttelefoner Blackview BL8800

Blackview BL8800 - når autonomi blir unødvendig

2021-09-19

Serien med robuste smarttelefoner i det høyeste prissegmentet fra det kinesiske selskapet Blackview har forandret seg alvorlig de siste årene. Betydelig forbedring i funksjonalitet og ytelse, transformasjon av utseende - dette er en liten liste over endringer som påvirket disse telefonene. Noen ganger går imidlertid ønsket om å gjøre gadgets best i klassen i strid med produsenten selv.

Oversikt over smarttelefoner Blackview A95

Blackview A95 - fint angrep av klonene

2021-09-19

Det kinesiske selskapet Blackview bestemte seg for en tid siden for å utvide sortimentet av smarttelefoner ved begynnelsen av lavere og mellomste prissegmenter. A90 -modellen viste seg å være ekstremt balansert og billig, noe som påvirket populariteten. Og selv om telefonen ikke ble en verdenshit, likte produsenten salgsnivået, så litt senere falt lignende enheter rett og slett ut under transportøren til selskapet. En av disse er helten i dagens anmeldelse.

Oversikt over smarttelefoner Honor Play 20 Pro

Honor Play 20 Pro - en smarttelefon som ingen trenger?

2021-09-18

En av nøklene til et produkts suksess er riktig posisjonering. På en eller annen måte må produktet ha en potensiell kjøper for å tilfredsstille forespørslene som det skal sendes fra. Dessverre ble det kinesiske selskapet Honor ikke styrt av lignende prinsipper når han skapte helten i dagens anmeldelse. Det er problematisk å forstå nøyaktig hvem som vil like den utgitte Android -smarttelefonen.

Oversikt over smarttelefoner UMiDIGI A11S

UMiDIGI A11S - fjerne alt unødvendig og ikke bare?

2021-09-18

Det kinesiske selskapet Umidigi ble definitivt forelsket i designkonseptet til A11-serien med smarttelefoner og bestemte seg for å utvide linjen med en annen enhet. Helten i dagens anmeldelse er rettet mot det lavere prissegmentet, og derfor måtte produsenten forlate mange teknologiske funksjoner og inngå en rekke alvorlige kompromisser. Er nyheten for avkortet?

Oversikt over smarttelefoner Realme C25Y

Realme C25Y - sparer på alt

2021-09-17

Det er umulig å lage en smarttelefon ved begynnelsen av lavere og mellomkostnadssegmenter uten kompromisser, fordi utviklerens fortjeneste vil være skjult i kostprisen. Produsenten trenger imidlertid alltid å beherske seg selv og ikke krysse grensen som et potensielt treff vil bli til noe kutt i funksjonalitet og andre parametere. Dessverre er helten i dagens anmeldelse nær en mulig fiasko i en rekke indikatorer.

Oversikt over smarttelefoner F150 H2022

F150 H2022 - merkelig undermerke, men interessante smarttelefoner

2021-09-17

Det kinesiske selskapet Aukitel føler seg dypt som en av lederne i bransjen. Sannsynligvis er det på grunn av dette at produsenten bestemte seg for å skille firmaet for produksjon av rimelige sikre smarttelefoner fra morselskapet. Og selv om navnet på det nye merket viste seg å være ekstremt tvetydig, har produktene ennå ikke forårsaket alvorlig kritikk.

Oversikt over smarttelefoner Realme Q5 Pro

Realme Q5 Pro - en annen repetisjon

2021-09-16

Det kinesiske selskapet Realmi prøver å konkurrere med de mektigste markedsaktørene, samtidig som det er klokt å fordele budsjettet. Så, selskapet bruker spesielt vellykkede modeller av smarttelefoner flere ganger før de mister sin relevans. Så helten i dagens anmeldelse gjentar den tidligere utgitte GT Neo med nesten 100%, med unntak av en rekke mindre poeng.

Oversikt over smarttelefoner Xiaomi 11T Pro

Xiaomi 11T Pro - et ødelagt ideal?

2021-09-16

Xiaomis flaggskip -smarttelefoner med T -indeksen har alltid hatt et stort antall kjøpere, fordi enhetene kombinerte en rimelig pris, en sofistikert design og bred funksjonalitet. Imidlertid manglet disse telefonene nesten bokstavelig talt et par småting for å bli kult. Og det ser ut til at denne situasjonen ikke har omgått helten i dagens anmeldelse.

Oversikt over smarttelefoner Xiaomi 11T

Xiaomi 11T - fra unikhet til middelmådighet?

2021-09-16

Flaggskip -smarttelefonene til det kinesiske selskapet Xiaomi med 10T -indekser har blitt en virkelig fryd for fans av IPS -skjermer. Selv om denne typen matrise er utdatert, har den en rekke funksjoner og faktisk konkurransefortrinn. Tiden står imidlertid ikke stille, og etterfølgeren til de tidligere nevnte modellene har allerede skaffet seg en AMOLED -skjerm. Men hvordan vil nyheten nå skille seg ut blant de mange motstanderne?

Oversikt over smarttelefoner Realme Narzo 50i

Realme Narzo 50i - overskytende besparelser

2021-09-15

De siste månedene har det kinesiske selskapet Realmi gitt ut flere aktuelle modeller av mellomprissegmentet samtidig, men de rimeligste telefonene fra utvikleren forårsaker ofte ikke positive følelser. Situasjonen skyldes det faktum at selskapet produserer kloner av tidligere utgitte smarttelefoner med bare mindre modifikasjoner. Produsenten bestemte seg for ikke å bruke penger på utviklingen av en oppdatert design og tekniske egenskaper i helten i dagens anmeldelse.

Oversikt over smarttelefoner Huawei Nova 9 Pro

Huawei Nova 9 Pro - et flaggskip uten funksjonalitet?

2021-09-15

Smarttelefoner fra det kinesiske selskapet Huawei er ikke lenger like populære som for flere år siden. Og selv om problemet med komponenter for selskapet nå faktisk er løst, er manglende evne til å bruke Google -tjenester i produkter en alvorlig hindring for markedsføring av telefoner. Og det gradvis synkende budsjettet lar deg ikke lenger legge press på konkurrenter med en prispolitikk. Så helten i dagens anmeldelse, selv om han behager balansen mellom tekniske egenskaper, er neppe veldig interessant for publikum.

Oversikt over smarttelefoner Meizu 18s Pro

Meizu 18s Pro - en umerkelig revisjon

2021-09-14

Det kinesiske selskapet Meizu i dag er tydeligvis ikke den mest populære utvikleren som vi så for noen år siden. Styrken og ressursene til selskapet er bare nok til å frigjøre ikke den mest mange utgaven av flaggskip -smarttelefoner, og selv da i Kina. Og det ser ut til at selskapets midler nærmer seg slutten, fordi helten i dagens anmeldelse nesten bokstavelig talt kopierer forgjengeren og gjør svært beskjedne endringer i den.

Oversikt over smarttelefoner Lenovo K14

Lenovo K14 - en smarttelefon som kjenner sitt publikum

2021-09-14

Hva er kravene til moderne brukere for en billig telefon? Vanligvis er slike enheter "arbeidshester" som kan fungere i et par dager uten å lade opp, motta samtaler, SMS- og messenger -meldinger, og også fungere som et modem eller en spiller. Helten i dagens anmeldelse passer perfekt til de gitte forespørslene og gir til og med forbedret funksjonalitet. Men er dette nok til imponerende salg?

Oversikt over smarttelefoner Vivo V23 Pro

Vivo V23 Pro - grasiøs og produktiv

2021-09-13

V-serien med smarttelefoner til det kinesiske selskapet Vivo kan neppe kalles ekstremt vellykket eller vanvittig populær, men representantene har alltid funnet fans både i Kina og i utlandet. For den sistnevnte kategorien mennesker ble dessuten mangel på en global versjon av enheter ikke et hinder. Helten i anmeldelsen vil ikke være et unntak på grunn av den harmoniske kombinasjonen av ytelse, godt designet design og god autonomi.

Oversikt over smarttelefoner Oukitel WP17

Oukitel WP17 - den riktige utviklingen

2021-09-13

Konkurransen i markedet for robuste mid-price smarttelefoner blant kinesiske produsenter er ekstremt høy. Bokstavelig talt hver måned vises spillere med det beste forholdet mellom pris og funksjonalitet. Imidlertid klarer bare noen få å bryte ut i rangeringen av bestselgere. Og det ser ut til at helten i dagens anmeldelse av produksjonen av selskapet Aukitel er i stand til en slik prestasjon.

Oversikt over smarttelefoner Vivo IQOO Z5 Pro

Vivo IQOO Z5 Pro - en potensiell segmentleder?

2021-09-12

Det kinesiske selskapet Vivo har de siste årene klart å gå videre i smarttelefonmarkedet. Selskapets salg har vokst betydelig, og populariteten til produktene over hele verden har også økt. I noen priskategorier henger imidlertid selskapets telefoner fortsatt etter produktene til motstanderne. Helten i dagens anmeldelse reduserer en slik forskjell i klasse til null.

Oversikt over smarttelefoner Oppo A11s

Oppo A11s er ikke ideell for fotografer

2021-09-12

En betydelig del av publikummet på smarttelefonmarkedet krever at selv rimelige modeller er balansert i alle aspekter. Dessverre er det ikke alltid selv erfarne utviklere er i stand til å utføre mirakler og lage den perfekte Android-telefonen ved lav- og mellomprissegmentene. Så helten i anmeldelsen fra det kinesiske selskapet Oppo kjennetegnes ved god ytelse og autonomi, men det er allerede mye vanskeligere å glede seg over fotofunksjonene sine.

Oversikt over smarttelefoner Oppo Reno7

Oppo Reno7 - polsk dyder

2021-09-11

Reno-line av smarttelefoner fra det kinesiske selskapet Oppo har alltid vært basert på slike konkurransefortrinn som utmerket design og full overensstemmelse med de tekniske egenskapene til prisforlangende. Helten i anmeldelsen endrer ikke tradisjoner, bare forbedrer de gitte parameterne. Imidlertid har enhetens fotografiske evner og autonomi lite endret seg i forhold til forgjengerens.

Oversikt over smarttelefoner Motorola Moto E30

Motorola Moto E30 - budsjett, men smakfullt

2021-09-10

Motorola kan neppe kalles markedsleder, men selskapets smarttelefoner er vanskelige å avskrive når de skal velge mobilassistent. Så helten i dagens anmeldelse er ikke dårligere enn mange motstandere i priskategorien, og gir både god ytelse og moderne utvendig design.

Oversikt over smarttelefoner Xiaomi CC11 Pro

Xiaomi CC11 Pro - i jakten på stil

2021-09-10

CC-serien med smarttelefoner fra det kinesiske selskapet Xiaomi har alltid fokusert potensielle kjøpers oppmerksomhet på skjønnheten i design og sofistikert ergonomi. Samtidig prøvde de fleste representantene for linjen å følge med direkte motstandere når det gjelder ytelse og generell funksjonalitet. Helten i dagens anmeldelse er helt i samsvar med beskrivelsen ovenfor og kan håpe på imponerende salg i Kina.

Oversikt over smarttelefoner UMiDIGI Bison X10 Pro

UMiDIGI Bison X10 Pro - er overbetalingen verdt det?

2021-09-09

Å kjøpe en Pro -versjon av en smarttelefon kan resultere i forskjellige resultater. I noen tilfeller får vi en enorm økning i funksjonalitet og produktivitet, i andre situasjoner er det noen ganger vanskelig å forstå hvorfor pengene ble overbetalt. Og selv om helten i dagens anmeldelse mer enn oppfyller standardene for priskategorien, er det ikke så lett å finne forskjeller fra forgjengeren i den.

Oversikt over smarttelefoner UMiDIGI Bison X10

UMiDIGI Bison X10 - tilgjengelig oppdatering

2021-09-09

Det kinesiske selskapet Umidigi har med hell lansert en ny Bison-serie med smarttelefoner med beskyttelse mot støv og fuktighet i henhold til IP68-standarder. Brukere rundt om i verden har satt pris på kombinasjonen av rimelige priser, holdbarhet og omfattende funksjonalitet. Helten i dagens anmeldelse prøver å bevare ytelsen og autonomien til forgjengerne og fokuserer på en enda mer rimelig prislapp.

Oversikt over smarttelefoner Oukitel C25

Oukitel C25 - en smarttelefon med stort potensial

2021-09-08

Det kinesiske selskapet Aukitel er ikke lenger så merkbart som for flere år siden. Android -smarttelefoner i mellomprissegmentet er vanligvis dårligere når det gjelder tekniske egenskaper og pris, mens enheter i kategorien lavere kostnader ofte kommer ut for monotone og uinteressante. Imidlertid ser det ut til at noen ganger hyggelige unntak som helten i dagens anmeldelse sniker seg inn i selskapets utvalg.

Oversikt over smarttelefoner ZTE Nubia Red Magic 6s Pro

ZTE Nubia Red Magic 6s Pro - maksimum for spillere

2021-09-07

Gaming -smarttelefoner er en smal fokusert ting, men slike enheter finner et økende antall fans over hele verden takket være utseendet på vakre og sofistikerte Android -spill. Opprettelsen av en gadget i det nevnte segmentet er ikke en lett oppgave selv for svært erfarne produsenter, men det kinesiske selskapet ZTE taklet slike oppgaver godt. Helten i dagens anmeldelse var intet unntak fra regelen, men i jakten på ytterligere ytelse og spillkomfort ble andre aspekter ved telefonen savnet.

Oversikt over smarttelefoner Oukitel K9 Pro

Oukitel K9 Pro er en plutselig forenkling?

2021-09-07

I nesten 100% av tilfellene betyr utgivelsen av en smarttelefon med en Pro-indeks en enkel forbedring av en populær telefon for å opprettholde relevansen for potensielle kjøpere eller eliminere de mest kritiske manglene. Dessverre er det ikke alle produsenter som deler denne oppfatningen. Så det kinesiske selskapet Aukitel forenklet helten i dagens anmeldelse på mange måter i forhold til den forrige modellen, men gjorde det samtidig billigere. Er dette det riktige trekket av utvikleren?

Oversikt over smarttelefoner Xiaomi Redmi K40S

Xiaomi Redmi K40S - ventende global versjon

2021-09-06

Xiaomis undermerke Redmi fortsetter å opprettholde den tidligere ideologien til morselskapet og produserer utmerkede smarttelefoner når det gjelder verdi for pengene. Imidlertid når ikke alle av dem landene i Europa og SNG. Helten i dagens anmeldelse er også utelukkende beregnet for Kina, men med høy grad av sannsynlighet vil han se markedene i andre land under et annet navn.

Oversikt over smarttelefoner Vivo S10e

Vivo S10e - skjønnhet, ikke fratatt funksjonalitet

2021-09-06

S-serien med smarttelefoner fra det kinesiske selskapet Vivo har alltid blitt preget av et avansert design som skiller telefonene fra kjedelige motstandere. Imidlertid har enhetene på linjen gradvis blitt forbedret når det gjelder tekniske egenskaper, fotofunksjoner og andre parametere for potensielt vellykkede Android -smarttelefoner. Som et resultat kan helten i anmeldelsen bli en verdens bestselger, men å anskaffe den utenfor Kina ville være ekstremt problematisk.

Oversikt over smarttelefoner Samsung Galaxy F42 5G

Samsung Galaxy F42 5G - latterlige feil

2021-09-05

Det koreanske selskapet Samsung har ikke erfaring med å lage smarttelefoner i mellomprissegmentet, men selv lederne i bransjen kan ha tabber. Så helten i dagens anmeldelse var et skritt unna å bli en skikkelig hit, men utvikleren bestemte seg for å spare på kostnadene for å redusere den endelige prislappen. Denne handlingen, med høy grad av sannsynlighet, vil bli dødelig.

Oversikt over smarttelefoner Realme 8s

Realme 8s - håndgripelig metamorfose

2021-09-04

I løpet av de siste par årene har det kinesiske selskapet Realmi vært i stand til å gi ut flere bestselgere i mellompriskategorien. Disse smarttelefonene ble preget av økt autonomi med et flott design og konkurransedyktig ytelse. Selvfølgelig hadde suksessen til gadgets ikke blitt oppnådd uten en attraktiv prislapp. Helten i dagens anmeldelse beholder alle de ovennevnte egenskapene og prøver til og med å utvikle dem.

Oversikt over smarttelefoner Realme 8i

Realme 8i - instruksjoner for å lage en billig smarttelefon

2021-09-04

For første gang overrasket det kinesiske selskapet Realmi ganske enkelt Android -brukere med et mangfold av konkurransedyktige telefoner som var i stand til å kjempe på like vilkår med produktene fra slike markedsmastodoner som Xiaomi, Huawei. Men litt senere begynte settet med vellykkede gadgets å avta. Heldigvis er helten i dagens anmeldelse et eksemplarisk eksempel på hva en smart mobilassistent skal være i svinget til lav- og middels prissegmenter.

Oversikt over smarttelefoner Xiaomi Redmi 10 Prime

Xiaomi Redmi 10 Prime - pluss autonomi, minus funksjonalitet

2021-09-04

Det kinesiske selskapet Xiaomi prøver å dekke behovene til et økende antall mennesker med sine produkter. Noen ganger kan nesten den samme smarttelefonen komme ut med forskjellige navn og konfigurasjoner, som hver bare skiller seg ut i små ting som er viktige for en bestemt kategori av kjøpere. En lignende situasjon har utviklet seg med helten i dagens anmeldelse.

Oversikt over smarttelefoner Vivo X70 Pro+

Vivo X70 Pro+ - gå frem eller til siden?

2021-09-03

Fortsettelser av flaggskip -smarttelefoner tilbyr vanligvis kundene håndgripelige endringer i spesifikasjoner, funksjonalitet og andre parametere. Ellers vil bare et lite antall brukere få en nyhet, mens eierne av tidligere toppmodeller ikke vil bytte mobilassistent. Helten i dagens anmeldelse, ved første øyekast, er ikke mye annerledes enn forgjengeren. Ved nærmere undersøkelse faller imidlertid alt på plass.

Oversikt over smarttelefoner Vivo X70 Pro

Vivo X70 Pro - kompromissløs skjønnhet

2021-09-03

Flaggskip -smarttelefonene til det kinesiske selskapet Vivo har alltid vært kjent for sin forseggjorte design, ideene som ble kopiert av motstandere på et øyeblikk. Det ser ut til at helten i dagens anmeldelse også vil bli en budbringer av mote, men i tillegg til visuell appell, har gadgeten en utmerket balanse mellom tekniske egenskaper.

Oversikt over smarttelefoner Nokia G50

Nokia G50 - sen tenning?

2021-09-02

Suksessen til denne eller den smarttelefonen i dag avhenger ikke bare av balansen mellom de tekniske egenskapene eller samsvaret mellom pris og kvalitet. Uansett hvor fantastisk produktet var, hvis det allerede er mange motstandere som ligner det på markedet, vil veien til anstendig salg være vanskelig. Helten i dagens anmeldelse er ikke opprørt over ytelse og funksjonalitet, men det vil tydeligvis ikke være lett å kjempe mot utallige konkurrenter.

Oversikt over smarttelefoner Honor X20 Max

Honor X20 Max - halvt nettbrett for spill

2021-08-31

Det kinesiske selskapet Honor fortsetter å kjempe for alle potensielle kjøpere. Å utvide utvalget av smarttelefoner som tilbys er en god måte å tiltrekke et publikum til produktene dine. Helten i dagens anmeldelse bør appellere ikke bare til fans av store skjermer, men også til ivrige spillere. Men hvordan vil den andre delen av brukerne reagere på det nye produktet?

Oversikt over smarttelefoner Realme GT Neo Gaming

Realme GT Neo Gaming - treff repetisjon

2021-08-31

Overraskende kan noen ganger til og med erfarne smarttelefonprodusenter ikke alltid forutsi sannsynligheten for suksess for et bestemt produkt. Så den originale telefonen til selskapet Realmi med Neo-indeksen, uventet for utvikleren, ble en ekte bestselger i Kina. Og selv uten en global versjon, var den populær i Europa og SNG. Som et resultat bestemte selskapet seg for å transformere den allerede relevante gadgeten og slippe den på nytt.

Oversikt over smarttelefoner Realme GT Neo2 5G

Realme GT Neo2 5G - for spill og mer?

2021-08-30

Den originale smarttelefonen med Neo-indeksen fra det kinesiske selskapet Realmi har funnet et stort antall fans i hjemlandet. Samtidig ble telefonen anskaffet av mange mennesker fra Europa og SNG, selv om modellen ikke ble offisielt presentert i disse regionene. Årsaken til spenningen var en sjelden kombinasjon av lav pris, flaggskipets ytelse og samme design i dag. Helten i dagens anmeldelse prøver å gå enda lenger i de gitte parameterne, men det ser ut til at den globale versjonen av enheten heller ikke er planlagt.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11