Telefonanmeldelser

Xiaomi 13 Pro anmeldelse

Xiaomi 13 Pro - designet for å overraske

2022-05-24

Flaggskipet Xiaomi-smarttelefon har sjelden skuffet lojale fans av selskapet. De har alltid prøvd å kombinere utsøkt stil, avanserte tekniske funksjoner og rimelige prislapper. Helten i dagens anmeldelse bryter ikke etablerte tradisjoner, men prøver å samle enda flere konkurransefortrinn.

Xiaomi Redmi K50S Pro anmeldelse

Xiaomi Redmi K50S Pro - når det virkelig er mye ytelse

2022-05-23

Det kinesiske selskapet Xiaomi bestemte seg i år for å erobre markedet med et stort antall flaggskipsmarttelefoner for enhver smak og farge. Spillere vil definitivt like helten i dagens anmeldelse, fordi den har de kraftigste tekniske egenskapene, et anstendig kjølesystem og en svært rimelig pris. Og utvikleren klarte å unngå alvorlige mangler.

Smarttelefonanmeldelse Cubot Pocket

Cubot Pocket - det vil ikke redde dagen når du er kompakt

2022-05-23

En potensielt vellykket smarttelefon må ganske enkelt ha en rekke konkurransefortrinn som kan skille den fra monotone motstandere. Noen ganger fokuserer imidlertid produsenter for mye på en særegen funksjon, og glemmer andre aspekter ved produktet. En slik situasjon har utviklet seg med helten i dagens anmeldelse.

Smarttelefonanmeldelse Vivo S15

Vivo S15 - endring av aksenter

2022-05-22

Siden starten har S-serien med smarttelefoner fra det kinesiske selskapet Vivo vært rettet mot å gi kundene upåklagelig design og utmerkede frontkameraer. Imidlertid blir brukere mer krevende når det gjelder ytelse og funksjonalitet til sine mobile assistenter. Det er i denne retningen helten i dagens anmeldelse har gått videre.

Realme Pad X anmeldelse

Er Realme Pad X en bestselger med merkelige løsninger?

2022-05-22

Det kinesiske selskapet Realme fortsetter å utvide utvalget av nettbrett som tilbys. Hvis de første modellene var rettet mot lav- og mellomprissegmentene, der de var vellykkede, tilbyr helten i dagens anmeldelse både en høyere pris og betydelig utvidet funksjonalitet sammen med flaggskipytelse. Men noen spørsmål gjenstår fortsatt etter å ha snakket med enheten.

Vivo IQOO 10 Pro anmeldelse

Vivo IQOO 10 Pro - hva skal være flaggskipet

2022-05-21

Moderne flaggskip-smarttelefoner viser seg noen ganger å være for kompromisser for prislappene som blir bedt om for dem. Et sted skuffer autonomien, i andre tilfeller vil en sterk overoppheting av dingsen i spill og ved videoopptak skuffende. Helten i dagens anmeldelse klarte seg imidlertid uten kritiske feil, takket være at han har alle muligheter til å glede millioner av kjøpere.

Realme GT 2 Master Explorer Edition anmeldelse

Realme GT 2 Master Explorer Edition - det ideelle med et langt navn

2022-05-20

I 2021 gledet det kinesiske selskapet Realme fansen med en fantastisk kameratelefon med Explorer-indeks, som også imponerte med en utmerket kombinasjon av pris og ytelse. Og selv om modellen kun var beregnet på det kinesiske markedet, ble den også villig kjøpt av innbyggere i Europa og CIS. Det ser ut til at en slik skjebne venter på helten i dagens anmeldelse.

Realme Narzo 50 5G anmeldelse

Realme Narzo 50 5G - samme som resten

2022-05-20

Moderne budsjettsmarttelefoner har kommet langt til funksjonaliteten de har i dag, men det er vanskelig å ikke finne en viss stagnasjon i segmentet. Baren for ytelse, autonomi og andre aspekter ved lavpristelefoner satt av Xiaomi Redmi Note 8 Pro, som ble utgitt for et par år siden, er fortsatt relevant. Dessverre overgår ikke helten i dagens anmeldelse henne heller.

Xiaomi Redmi Note 11T Pro+ anmeldelse

Xiaomi Redmi Note 11T Pro+ - drømme underflaggskip?

2022-05-19

Linjen med Redmi-smarttelefoner fra det kinesiske selskapet Xiaomi fremkaller forskjellige følelser for hver generasjon. Noen ganger ser vi en reell revolusjon i priskategorien, og noen ganger bare noen få telefoner med samme sett med kvaliteter som hovedmotstanderne. Helten i dagens anmeldelse er imidlertid mye nærmere den første gruppen av enheter, noe som definitivt er gledelig.

Realme Narzo 50 Pro 5G anmeldelse

Realme Narzo 50 Pro 5G er en forenklet bestselger

2022-05-18

Det kinesiske selskapet Realme gledet fansen i år med en rimelig og samtidig ekstremt balansert kameratelefon i den niende serien med Plus-indeksen, som kunne selge millioner av eksemplarer. Populariteten til modellen fikk produsenten til å tenke på å gi ut sin forenklede versjon, rettet mer mot spillere enn mot fotografer. Er dette riktig trekk fra utviklerens side? La oss finne ut av det sammen.

Vivo T2 5G anmeldelse

Vivo T2 5G - billigere og mer praktisk enn flaggskip?

2022-05-18

Det har vært en viss stagnasjon i segmentet av topp mobile prosessorer i mer enn ett år. De mest produktive løsningene er utsatt for struping, overoppheting og overrasker ikke med energieffektivitet. Kanskje det er grunnen til at selv krevende spillere i økende grad legger merke til flaggskipsjetongene for to år siden. Det er denne CPU-en som kjennetegner helten i dagens anmeldelse, som også utmerker seg ved en rekke andre konkurransefortrinn til en fornuftig pris.

Oukitel WP15 S anmeldelse

Oukitel WP15 S - ofre for autonomi

2022-05-17

Det kinesiske selskapet Oukitel slutter ikke å eksperimentere. Så produsenten bestemte seg for å lage, kanskje, den mest autonome smarttelefonen til dags dato. Imidlertid har ønsket om å installere et stort batteri og samtidig opprettholde en rimelig kostnad ført til fremveksten av en ganske ekstraordinær enhet.

Oppo Reno8 Pro+ anmeldelse

Oppo Reno 8 Pro+ - gjerrigen betaler ikke to ganger

2022-05-16

Flaggskip-smarttelefoner, selv om de fortsatt selges i millioner av eksemplarer, mister gradvis sin relevans når det gjelder teknologi og funksjonalitet. Årsaken til dette er fremgangen til telefoner i mellom- og mellomhøyprissegmentene. Så helten i dagens anmeldelse er nesten like god som dyre motstandere når det gjelder ytelse, autonomi og fotomuligheter.

OnePlus Ace Racing Edition anmeldelse

OnePlus Ace Racing Edition er en rimelig spillbestselger

2022-05-16

Ytelsen til de nyeste flaggskip- og underflagg-prosessorene for Android-enheter er fantastisk, men enheter basert på slike brikker krever vanligvis imponerende penger. Heldigvis forstår smarttelefonprodusenter kjøpernes ønske om å få en kraftig og samtidig rimelig mobilassistent. Det er derfor gadgets som helten i dagens anmeldelse kommer ut, gleder med kraft og bare litt opprørende med forenklinger i andre aspekter.

Smarttelefonanmeldelse Motorola Moto G82 5G

Motorola Moto G82 5G er generisk og kjedelig?

2022-05-14

Store representanter for Android-smarttelefonmarkedet er mindre sannsynlig å overraske publikum i de lave og mellomstore prisklassene. Produsenter kopierer handlingene til rivaler og presenterer som et resultat lignende enheter med bokstavelig talt identiske tekniske egenskaper. Forskjeller er kun synlige i prisantydning, men i design. Helten i dagens anmeldelse tilsvarer i stor grad situasjonen beskrevet ovenfor.

Ulefone Note 6T anmeldelse

Ulefone Note 6T - utilstrekkelige forbedringer

2022-05-14

Det kinesiske selskapet Ulefone var ikke inkludert i det første sjiktet av smarttelefonprodusenter, men det fant alltid sin klient. Folk som ønsker å kjøpe en billig og samtidig funksjonell telefon kan alltid finne noe interessant for seg selv i utvalget av selskapets produkter. Noen ganger kom imidlertid helt ukonkurransedyktige gadgets ut fra selskapets samlebånd, selv konkrete forbedringer som ville ha liten effekt på kommersiell suksess. Helten i dagens anmeldelse prøver å rette opp manglene til forgjengeren, men det var for mange av dem.

Oppo Reno8 SE anmeldelse

Oppo Reno8 SE - gjenbruk av teknologi

2022-05-12

Et betydelig antall mennesker kritiserer det kinesiske selskapet Xiaomi for å lage en rekke kloner av samme smarttelefon under forskjellige merker og navn. Men det er nettopp denne politikken som gir selskapet størst fortjeneste, fordi det er mye lettere å gjøre magre forbedringer på enheten for ulike markeder og brukere og motta mersalg på grunn av dette. En annen produsent fra Midtriket, Oppo, bestemte seg også for å følge en lignende vei.

Oukitel WP19 anmeldelse

Oukitel WP19 - overflødig autonomi

2022-05-11

For kommersiell suksess må en smarttelefon ganske enkelt ha en slags konkurransefortrinn som er klar til å tiltrekke seg et publikum til å kjøpe. Noen ganger fokuserer imidlertid produsenter på en enkelt parameter så mye at det bare skader den endelige enheten. Dette er akkurat situasjonen som skjedde med helten i dagens anmeldelse.

Xiaomi 12S Pro anmeldelse

Xiaomi 12S Pro - Qualcomm er ikke lenger

2022-05-11

For noen år siden hadde faktisk 100 % av flaggskipsmarttelefonene topp-end Qualcomm-brikkesett om bord, men gradvis begynte situasjonen å endre seg. Så selv nylig har en monopolist fra USA en seriøs konkurrent fra Kina, som i dag produserer ikke mindre interessante produkter når det gjelder pris, ytelse og energieffektivitet. På en av disse sjetongene ble helten i dagens anmeldelse skapt.

ZTE Axon 40 Ultra anmeldelse

ZTE Axon 40 Ultra - temperert kameratelefon

2022-05-10

Det kinesiske selskapet ZTE glemte ikke å glede fansen med utgivelsen av et fullverdig flaggskip som er i stand til å konkurrere på like vilkår med andre toppløsninger fra markedsledere. Enheten, slående i sin produksjonsevne og fotografiske evner, forble imidlertid ikke uten flere ubehagelige mangler.

ZTE Axon 40 Pro anmeldelse

ZTE Axon 40 Pro - ikke et flaggskip, men en bestselger?

2022-05-10

Det kinesiske selskapet ZTE nærmer seg statusen det hadde for noen år siden før de amerikanske sanksjonene. Dette faktum er bevist av den bedre økonomiske ytelsen og tilgjengeligheten av virkelig konkurransedyktige modeller. Den mest relevante når det gjelder pris og kvalitet i utvikleren er Axon-line, den nye representanten som er helten i dagens anmeldelse. Hvordan kan en gadget overraske en potensiell kjøper med sin rimelige prislapp?

Smarttelefonoversikt Vivo IQOO Neo6 SE

Vivo IQOO Neo6 SE - bortkastet innsats

2022-05-08

Det kinesiske selskapet Vivo, selv om det ikke glemmer smarttelefonmarkedet i Europa og CIS, eksporterer vanligvis produkter fra det lavere og mellomste prissegmentet til disse landene. For Kina produserer selskapet mange flere telefoner med avansert funksjonalitet og økt ytelse. Helten i dagens anmeldelse tilhører nettopp den gitte kategorien enheter, noe som vekker genuin interesse blant Android-brukere over hele verden. Er ikke dette et tegn på selskapets suksess?

Smarttelefonanmeldelse OnePlus Nord 2T

OnePlus Nord 2T - valgfri forbedring

2022-05-08

Det raskt utviklende smarttelefonmarkedet krever at produsenter stadig fyller på utvalget av enheter som selges, oppdaterer deres tekniske egenskaper. Noen ganger klarer imidlertid utviklere å gi ut slike modeller som forblir konkurransedyktige i lang tid uten vesentlige forbedringer. Kanskje det er derfor helten i dagens anmeldelse praktisk talt ikke er forskjellig fra forgjengeren.

OnePlus K1 anmeldelse

OnePlus K1 – bygget for spilling

2022-05-08

OnePlus-selskapet prøver å tilpasse seg de endrede markedsforholdene så mye som mulig og utvider i økende grad utvalget av produkter som tilbys. Så selskapet bestemte seg for å lage en linje med smarttelefoner som tilbyr fantastisk ytelse for lite penger. Samtidig er den første representanten for den nye serien ikke fratatt mange viktige fordeler.

AGM Glory G1S anmeldelse

AGM Glory G1S - for dyrt og unikt

2022-05-04

Det kinesiske selskapet AGM prøver tydeligvis å finne sin plass i markedet, som, det ser ut til, ble famlet av selskapet for noen år siden med den utmerkede X3-smarttelefonen. Imidlertid har enten utviklerens budsjett blitt redusert, eller ønsket om å lage produktive sikre telefoner har forsvunnet, men helten i dagens anmeldelse overrasker med en imponerende prislapp, en budsjettprosessor, og samtidig ekstremt uvanlig tilleggsfunksjonalitet.

Blackview BL8800 Pro 5G anmeldelse

Blackview BL8800 Pro 5G - ikke helt hva du forventet

2022-05-04

Det kinesiske selskapet Blackview er ikke lenger en nykommer på smarttelefonmarkedet. Selv om selskapet ikke har blitt ledende, har det et ganske stort antall fans som ønsker å se ikke bare lav- og mellomprissegmenttelefoner i produsentens sortiment. Og selv om selskapet har evnen til å produsere et fullverdig flaggskip, skaper det fortsatt modeller som er kontroversielle i funksjonalitet og ytelse, utstyrt med særegne konkurransefortrinn.

Oversikt over smarttelefoner Blackview BL8800 5G

Blackview BL8800 5G - når autonomi blir unødvendig

2022-05-04

Serien med robuste smarttelefoner i det høyeste prissegmentet fra det kinesiske selskapet Blackview har forandret seg alvorlig de siste årene. Betydelig forbedring i funksjonalitet og ytelse, transformasjon av utseende - dette er en liten liste over endringer som påvirket disse telefonene. Noen ganger går imidlertid ønsket om å gjøre gadgets best i klassen i strid med produsenten selv.

Oversikt over smarttelefoner Xiaomi Poco M4 5G

Xiaomi Poco M4 5G - viktigheten av de korrigerte manglene

2022-05-04

Undermerket til det kinesiske selskapet Xiaomi kalt Poco fant raskt et stort antall fans rundt om i verden. Evnen til å kombinere funksjonalitet i sine produkter, en kompetent balanse mellom tekniske egenskaper og samtidig en ekstremt attraktiv pris skiller selskapet fra sine motstandere. Smarttelefonen kalt M3 oppfylte alle disse kriteriene og ble umiddelbart en bestselger, men et år etter utgivelsen mistet den litt sin relevans. Helten i dagens anmeldelse bør gjenta suksessen til forgjengeren og til og med multiplisere den. Hvorfor? La oss finne ut av det.

UMIDIGI F3 SE anmeldelse

UMIDIGI F3 SE - forenklet, men ikke ubrukelig

2022-05-02

Den tredje generasjonen F-line smarttelefoner fra det kinesiske selskapet Umidigi viste seg å være ganske balansert og konkurransedyktig for priskategorien. Utvikleren bestemte seg imidlertid for å legge til serien en representant for det lavere kostnadssegmentet, laget på grunnlag av deres dyrere kolleger. Hva nøyaktig måtte produsenten ofre for å opprettholde attraktiviteten til enheten?

UMIDIGI Power 7 Max anmeldelse

UMIDIGI Power 7 Max - en lang lever uten åpenbare ulemper

2022-05-02

Moderne smarttelefoner har blitt mye mer funksjonelle, bruken er ikke lenger begrenset til samtaler og direktemeldinger. Men jo mer vi bruker mobile assistenter i hverdagen, jo mer autonomi trenger de. Helten i dagens anmeldelse vil definitivt glede fans av langspillende Android-smarttelefoner, men hva kan han tilby til andre brukergrupper? La oss finne ut av det.

UMiDIGI F3 anmeldelse

UMiDIGI F3 - nåden til mellomprissegmentet

2022-05-01

Det kinesiske selskapet Umidigi prøver å harmonisk utvikle produktutvalget i alle verdikategorier, uten å frata hele markedspublikummet. Imidlertid er det svært vanskelig i dag å gjette for moderne brukere med økte krav til design og funksjonalitet til en smarttelefon. Har selskapet taklet denne oppgaven?

UMIDIGI F3S anmeldelse

UMIDIGI F3S - håper på suksess

2022-05-01

Det kinesiske UMIDIGI-selskapet henger fortsatt etter de mer suksessrike kinesiske smarttelefonprodusentene, men det holder seg fortsatt flytende og slipper jevnlig flere dusin enheter i året. Utvikleren har nå bestemt seg for å glede fansen sin med en budsjettbalansert modell som prøver å nøyaktig kopiere designen til moderne flaggskip. Bør dette være nok for utmerket gadget-salg?

Huawei Mate Xs 2 anmeldelse

Huawei Mate Xs 2 er en langsom, men riktig formfaktorutvikling

2022-04-29

Sammenleggbare smarttelefoner har dessverre ikke blitt et massefenomen med årene. Både mangel på komponenter og oppblåste prislapper på grunn av fabrikasjonsevne, samt en rekke tekniske problemer, spilte mot dem. Helten i dagens anmeldelse, utgitt av det kinesiske selskapet Huawei, prøvde å korrigere innflytelsen fra de to siste faktorene.

Motorola Edge 30 anmeldelse

Motorola Edge 30 er den beste måten å spare penger på

2022-04-28

Moderne brukere av Android-smarttelefoner blir mer krevende av sine mobile assistenter, men ikke alle utviklere klarer å møte deres økende behov. Heldigvis er ikke Motorola en av dem, som for en rimelig penge er klar til å gi en vakker, ergonomisk, fengende telefon med grei funksjonalitet.

Smarttelefonanmeldelse Xiaomi Poco F4 GT

Xiaomi Poco F4 GT - tordenspill

2022-04-28

Det kinesiske selskapet Xiaomi slipper stadig flere smarttelefoner rettet mot fans av Android-spill. Hvis vi tidligere kunne se en slik orientering utelukkende i Black Shark-linjen, er i dag spilltelefoner også tilgjengelige i andre undermerker av selskapet. For eksempel er helten i dagens anmeldelse i stand til å glede både toppytelse og andre parametere som definitivt vil interessere spillere og ikke bare.

Smarttelefonanmeldelse Oppo K10 Pro 5G

Oppo K10 Pro - ny underflaggskipstandard

2022-04-28

Det kinesiske selskapet Oppo har noe skuffet sine fans med den nyeste K10-modellen. Fans av selskapet forventet topp ytelse og bred funksjonalitet fra modellen, men på slutten fikk de en gjennomgående budsjetttelefon uten dikkedarer. Men det viste seg at brukere ventet på en hel K10-serie med smarttelefoner, som fortsatt har en ekstremt interessant og attraktiv enhet.

Oppo K10 5G anmeldelse

Oppo K10 5G er en annen representant for nesten flaggskipene

2022-04-27

Det ser ut til at inneværende år vil bli til en mengde rimelige smarttelefoner med ekstremt høyytelsesspesifikasjoner. Den velkjente Oppo-utvikleren fra Kina også lignende modeller. Helten i dagens anmeldelse stoler imidlertid ikke bare på spillkraft, men også på andre indikatorer som er viktige for moderne kjøpere.

Vivo X80 Pro anmeldelse

Vivo X80 Pro - det mest optimale flaggskipet?

2022-04-27

Noen ganger fremkaller flaggskipsmarttelefoner flere negative følelser enn deres rimeligere motparter. Jakten på den beste ytelsen eller fotomulighetene fører ofte til åpenbare mangler ved gadgets. For eksempel kan topptelefoner lide av struping, mangel på autonomi og andre ubehagelige ting. Noen ganger er det imidlertid også modeller som klarte å unngå kritiske mangler. Helten i dagens anmeldelse tilhører slike enheter.

Vivo X80 anmeldelse

Vivo X80 er et rabattert flaggskip?

2022-04-27

X-serien med smarttelefoner fra det kinesiske selskapet Vivo for hver generasjon blir vakrere, mer teknologisk avanserte og ofte mer behagelige prismessig. Behovet for større dekning av publikum, samt opprettholdelse av konkurranse med markedsledere, tvinger selskapet til å lage telefoner som er nærmere perfeksjon. Helten i dagens anmeldelse gjelder også for denne typen enheter.

OnePlus 10R Lite anmeldelse

OnePlus 10R Lite er et grunnleggende flaggskip med stort potensial

2022-04-26

Det kinesiske OnePlus -selskapet utvider stadig utvalget av smarttelefoner som tilbys, men ikke alle fans av merkevaren som denne situasjonen. Hovedårsaken til hat er tilstedeværelsen av ganske gjennomsnittlige modeller som ikke er av spesiell interesse mot bakgrunnen for mange konkurrerende analoger. Noen ganger kommer imidlertid ekstremt interessante dingser fra under utviklerens rørledning, som er i stand til å tiltrekke seg oppmerksomheten til selv den mest sofistikerte delen av publikum. Dette er helten i dagens anmeldelse.

Xiaomi Redmi Note 11T Pro 5G anmeldelse

Xiaomi Redmi Note 11T Pro 5G - et seriøst spill

2022-04-26

Det kinesiske selskapet Xiaomi glemmer ikke å glede spillere med utmerkede smarttelefoner, hvorav de fleste imidlertid er rettet mot det høye prissegmentet på markedet. Imidlertid er ikke alle fan av Android-spill klare til å betale tusen dollar for en teknologisk nyhet. Helten i dagens anmeldelse er designet for disse økonomiske kjøperne. Men hvilke kompromisser måtte utvikleren inngå?

Vivo S15e anmeldelse

Vivo S15e er et rimelig forenklet flaggskip

2022-04-25

Det kinesiske selskapet Vivo vet hvordan man lager både utmerkede budsjettsmarttelefoner og fantastiske toppmodeller. Imidlertid er den største vanskeligheten for produsenter vanligvis forårsaket av telefoner i det middels høye prissegmentet. Å forenkle flaggskipet, redusere kostnadene og samtidig beholde de fleste fordelene er ikke en lett oppgave. Men å dømme etter helten i dagens anmeldelse, klarte utvikleren å takle det.

Realme V23 anmeldelse

Realme V23 - en smarttelefon for spesifikke behov

2022-04-24

Noen ganger er telefonens fokus på en eller annen del av publikum lett å se i sine tekniske egenskaper, design eller andre aspekter. Noen modeller reiser imidlertid alvorlige spørsmål om deres relevans. Helten i dagens anmeldelse har blitt en lignende enhet, fordi det er vanskelig å forstå hvem som vil like denne enheten.

Oukitel WP20 anmeldelse

Oukitel WP20 - en ubrukelig fortsettelse av serien

2022-04-23

WP-serien med robuste smarttelefoner fra det kinesiske Oukitel-selskapet har alltid reist visse spørsmål selv blant produsentens lojale fans. Så, direkte med nummeret til en smarttelefon, er det rett og slett umulig å gjette priskategorien og, som et resultat, ytelses- og funksjonalitetsnivåer. Helten i dagens anmeldelse fikk et vakkert nummer "tjue" i tittelen, men i virkeligheten er det en av de mest upretensiøse og lite attraktive representantene for linjen.

Smarttelefonanmeldelse OnePlus Ace

OnePlus Ace er en klon som er velkommen

2022-04-23

Det store kinesiske selskapet BBK, som inkluderer mastodonter fra smarttelefonmarkedet som Oppo, Vivo og selvfølgelig OnePlus, vedtar gradvis en utviklingsstrategi fra sine motstandere. Så Xiaomis kjærlighet til å gi ut de samme produktene under forskjellige merker er nå relevant for det tidligere nevnte selskapet. Men hvis den originale dingsen viste seg å være ekstremt moderne og teknologisk, hvorfor ikke starte den på nytt?

Realme Q5 anmeldelse

Realme Q5 er en potensiell hit som vil gå oss forbi

2022-04-21

Q-serien med smarttelefoner av det kinesiske selskapet Realme har blitt designet for hjemmemarkedet siden starten. Imidlertid viste modellene seg å være så vellykkede at tusenvis av mennesker utenfor Kina kjøpte dem til eget bruk og selvfølgelig var fornøyde. Denne oppførselen til utvikleren er overraskende, fordi de i landene i Europa og CIS ville være fornøyd med slike enheter. Men situasjonen angitt tidligere venter på helten i dagens anmeldelse, hvis pris-kvalitetsforhold er ekstremt høyt.

Xiaomi 12S anmeldelse

Xiaomi 12S - endringer som ikke er verdt oppmerksomhet?

2022-04-20

Det kinesiske selskapet Xiaomi har vant fansen til hyppige tillegg til sitt utvalg av smarttelefoner. Hvis vi for noen år siden måtte vente på et nytt flaggskip i en betydelig periode, kommer nå toppmodeller nesten hver sjette måned. Forbedringer i slike nye produkter forventes imidlertid å være mindre. Så helten i dagens anmeldelse er ikke mye forskjellig fra forgjengeren og vil neppe forårsake et ønske om å selge den.

Doogee X95T anmeldelse

Doogee X95T - lyst design som en fordel

2022-04-19

Hvordan kan en budsjett smarttelefon skiller seg ut fra konkurransen? På grunn av behovet for å inneholde kostnaden, kan produsenten ikke overraske med utførelsen av tekniske egenskaper eller den virkelig brede funksjonaliteten til gadgets. Imidlertid er autonomi og skjønnhet i utseendet på enhetene fortsatt tilgjengelige for lavprissegmentet. Helt av anmeldelsen er avhengig av det fantastiske eksteriøret.

Smarttelefonanmeldelse: Doogee S98 Pro

Doogee S98 Pro er et klumpete ideal

2022-04-19

Smarttelefonene til det kinesiske selskapet Doogee, beskyttet mot støv, fuktighet og fall, kan neppe betraktes som verdens bestselgere, men de finner konsekvent sitt publikum og gir anstendig funksjonalitet til en rimelig pris. Samtidig har selskapet et godt potensial, som det prøver å realisere mer og mer med årene. Så den største ulempen med helten i dagens anmeldelse var dimensjonene. I andre aspekter er den merkbart overlegen mange konkurrenter.

Realme Q5i anmeldelse

Realme Q5i - glem kameraer

2022-04-18

Smarttelefonmarkedet har fanget hjertene og lommebøkene til hundrevis av millioner av mennesker, hver med sin egen visjon om den perfekte mobilassistenten. Det kinesiske selskapet Realme bestemte seg for å finne den delen av publikum som ønsker å få en rimelig, høyytelses og autonom telefon og som ikke bryr seg om enhetens fotografiske evner. Men hvor mange kjøpere vil bli funnet?

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16