Telefonanmeldelser

Smarttelefonoversikt Realme 8 Pro 5G

Realme 8 Pro 5G - en erstatning for flaggskip?

2021-04-13

Mange land i Europa og SNG har ennå ikke hatt tid til å teste alle fordelene med 5G-nettverk, men denne typen kommunikasjon er fremtiden. Smarttelefonprodusenter er godt klar over dette og prøver å glede fansen med 5G-nyheter, selv i det midterste prissegmentet. Imidlertid vil et kinkig publikum, selv fra slike modeller, kreve ytelse, autonomi og attraktiv design. Vil helten i dagens anmeldelse kunne svare på alle de oppførte forespørslene?

Smarttelefonoversikt Doogee X96 Pro

Doogee X96 Pro - kontroversielt i alle henseender

2021-04-13

Det ser ut til at det kinesiske selskapet Dodge har begynt å miste grepet om produksjonen av low-end smarttelefoner. For eksempel la X5-serien av telefoner fra produsenten ikke konkurrentene sjansen, og nå gir budsjettnyhetene til utvikleren ofte forvirring. Så, helten i dagens gjennomgang vil bare behage med autonomi, og i andre aspekter er det dårligere enn mange alternativer.

Smarttelefonoversikt Samsung Galaxy S22 Ultra

Samsung Galaxy S22 Ultra - ekstremt dyr fornøyelse

2021-04-12

Det er vanskelig å overraske det sofistikerte publikummet på smarttelefonmarkedet selv med flaggskiptelefoner. Selv de største produsentene har ofte problemer med å få brukerne til å se nærmere på en ny enhet. Helten i dagens anmeldelse klarer å tiltrekke seg oppmerksomhet både ved design og tekniske egenskaper, men dette ble gitt til en god pris. I alle forstander.

Smarttelefonoversikt Xiaomi Poco 5G

Xiaomi Poco 5G - bestselgeren er ikke noe for oss

2021-04-12

Det kinesiske selskapet Xiaomi er ikke sjenert over å gi ut tilpasninger av vellykkede modeller under forskjellige navn. Så helten i dagens gjennomgang er nesten identisk med den tidligere utgitte versjonen av Redmi Note 10 med støtte for 5G-frekvenser, men den er hovedsakelig rettet mot innbyggere i India. Hvor relevant er enheten for det europeiske publikummet?

Smarttelefonoversikt Honor X20

Honor X20 - flaggskip til halv pris

2021-04-11

Etter å ha skilt seg fra det en gang morselskapet Huawei, prøver det kinesiske selskapet Honor ikke bare å miste publikum, men også å skaffe seg nye fans. Helten i dagens gjennomgang er fokusert på gapet mellom det midterste og det høye prissegmentet, men i en rekke parametere er han ganske i stand til å konkurrere med andre flaggskip-kolleger.

Smarttelefonoversikt Doogee S97 Pro

Doogee S97 Pro - en knekt av alle handler

2021-04-10

Det kinesiske selskapet Dodge er fremdeles langt fra lederne i bransjen, men i motsetning til mange lignende produsenter prøver det å fikse situasjonen. Så, utvikleren prøver sitt beste for å gi produktene sine flere og flere konkurransefortrinn og interessante funksjoner. Helten i dagens gjennomgang demonstrerer tydelig den oppdaterte tilnærmingen til selskapet.

Smarttelefonoversikt OnePlus 9T

OnePlus 9T - eliminere mellomrom

2021-04-09

Flaggskip-smarttelefonene til Vanplas-selskapet med "T" -indeksen har alltid vært noe arbeid med feil og kom ut omtrent seks måneder senere enn linjens hovedmodeller. Analyse av markedet og kundevurderinger tillot selskapet å produsere en konkurransedyktig og relevant gadget, som det var mye vanskeligere å kritisere. Helten i dagens anmeldelse er ikke noe unntak.

Smarttelefonoversikt Lenovo Legion Duel 2

Lenovo Legion Duel 2 - eksklusivt for spillere?

2021-04-09

Gaming-smarttelefoner vises i økende grad i sortimentet av kjente produsenter. Prosjekter som Genshin Impact, Fortinte, PUBG og andre har popularisert denne typen mobile assistenter. Imidlertid viser det seg at spilltelefoner er for smalt fokuserte. For å oppnå flaggskipytelse til en rimelig pris, glemmer utviklere ofte design, fotografiske evner og andre aspekter av en vellykket Android-smarttelefon. Hvordan er situasjonen med helten i dagens anmeldelse?

Smarttelefonoversikt ZTE Axon 30 Ultra

ZTE Axon 30 Ultra - årets beste kameratelefon?

2021-04-08

Det kinesiske selskapet ZTE har ikke hastverk med å trekke seg etter flere år med relativt ro. Søksmål påvirket organisasjonens økonomiske tilstand og dets generelle popularitet, men erfaring, tidligere utsatte midler og restene av berømmelse gjorde at selskapet gradvis kunne komme seg. Nå venter vi fullverdige smarttelefoner som kan forbløffe både vanlige Android-brukere, spillere og fotografer.

Smarttelefonoversikt Oppo Reno5 Z 5G

Oppo Reno5 Z 5G - oppdatert kopi

2021-04-07

Hver neste generasjon smarttelefoner har betydelige forbedringer fra nesten alle produsenter, men det er unntak. Så, helten i dagens anmeldelse er ganske lite arbeid med feil, noe som kan irritere både merkevarefans og potensielle kjøpere. Hvor mye bedre er det nye produktet enn forgjengeren, og er det verdt å betale for mye?

Smarttelefonoversikt Oppo Reno6 Pro+

Oppo Reno6 Pro+ er et godt tillegg

2021-04-07

Reno-serien av smarttelefoner fra det kinesiske selskapet Oppo har alltid vært populært både i Kina og utenfor dets territorium. Ikke de billigste telefonene rettferdiggjorde fullstendig prisen med funksjonalitet, gjennomtenkt design og topp ytelse. Imidlertid tvinger bransjens akselererende tempo produsenter til å oppdatere flaggskipslinjene med økende frekvens. Som et resultat kan nye ting ofte ikke skilles fra sine forgjengere. Men disse ordene gjelder knapt helten i dagens anmeldelse.

Smarttelefonoversikt Oppo A74 5G

Oppo A74 5G - skjønnhet uten ytelse

2021-04-06

Designerne til det kinesiske selskapet Oppo har alltid prøvd sitt beste, takket være at selskapets smarttelefoner, selv i det midterste prissegmentet, ikke skilte seg mye ut fra flaggskipene. Helten i dagens gjennomgang ødelegger ikke de etablerte fundamentene, men de tekniske egenskapene til enheten kan være mer i samsvar med den etterspurte prislappen.

Smarttelefonoversikt Vivo X70 Pro Plus

Vivo X70 Pro Plus - gå frem eller til siden?

2021-04-06

Fortsettelser med flaggskip-smarttelefoner tilbyr vanligvis kunder endringer i spesifikasjoner, funksjonalitet og andre parametere. Ellers vil bare et lite antall brukere ønske å få en nyhet, mens eierne av tidligere toppmodeller ikke vil bytte mobilassistent. Helten i dagens anmeldelse, ved første øyekast, er ikke mye forskjellig fra forgjengeren. Imidlertid, ved nærmere undersøkelse, faller alt på plass.

Smarttelefonoversikt Samsung Galaxy F12

Samsung Galaxy F12 - en ubrukelig langlever?

2021-04-05

Fremgang er en fantastisk ting for enhver teknisk fan. Så over tid begynte til og med smarttelefoner i de lavere og midterste prissegmentene å tilby brukerne både det vakre ved det ytre og den brede funksjonaliteten, som til nylig bare var karakteristisk for flaggskip. Imidlertid samsvarer ikke alle smarte enheter med beskrivelsen ovenfor. For eksempel taper helten i dagens anmeldelse definitivt til motstanderne i alle henseender, bortsett fra autonomi.

Smarttelefonoversikt Xiaomi Redmi 20X

Xiaomi Redmi 20X - møttes vi et sted?

2021-04-05

Selvkopiering er en av de viktigste kjennetegnene til det kinesiske selskapet Xiaomi. Faktisk kan et selskap selge den samme smarttelefonen under mange navn i forskjellige regioner. Så, helten i dagens gjennomgang har blitt nesten en eksakt kopi av den nylige Note 10 5G for det kinesiske hjemmemarkedet. Imidlertid har gadgeten mistet noe av verdigheten.

Smarttelefonoversikt Oppo F19

Oppo F19 - feil sparing

2021-04-04

Den økende populariteten til mellomstore smarttelefoner er forståelig. Disse enhetene er merkbart overlegne sine budsjett kolleger når det gjelder funksjonalitet, mens designen deres sliter med å ligne flaggskipene. Helten i dagens gjennomgang prøver å være et slikt unntak fra den angitte beskrivelsen. Men har han de nødvendige konkurransefortrinnene for å takle mange motstandere?

Smarttelefonoversikt Realme 8i

Realme 8i - instruksjoner for å lage en billig smarttelefon

2021-04-04

For første gang overrasket det kinesiske selskapet Realmi bare Android-brukere med et mangfold av meget konkurransedyktige telefoner som er i stand til å kjempe på like vilkår med produktene fra slike markedsmastodoner som Xiaomi, Huawei. Men litt senere begynte settet med vellykkede innretninger å avta. Heldigvis er helten i dagens anmeldelse et eksemplarisk eksempel på hva en smart mobilassistent skal være i begynnelsen av lav- og middels prissegmentet.

Smarttelefonoversikt Doogee S59

Doogee S59 - enkelt autonomi?

2021-04-03

De beskyttede smarttelefonene til det kinesiske selskapet Dodge er kjent for mer enn en million fornøyde kunder, men ikke alle modeller er like balanserte og relevante. Så helten i dagens gjennomgang er ærlig talt skuffende med ytelse og design. Men vil han være i stand til å kompensere for disse manglene med noe annet?

Smarttelefonoversikt Samsung Galaxy F02s

Samsung Galaxy F02s - Tidsmaskin

2021-04-02

Det koreanske selskapet Samsung er veldig sterkt innen produksjonen av smarttelefoner i mellom- og øvre prissegmenter, men produsenten har definitivt problemer med budsjettinnretninger. Så, helten i dagens anmeldelse ville ha vært veldig relevant for 3-4 år siden. I dag er en slik enhet forvirrende.

Smarttelefonoversikt Vivo X60T

Vivo X60T - billigere og bedre?

2021-04-02

Det kinesiske selskapet Vivo vinner stadig mer popularitet over hele verden. Selv om smarttelefonene langt fra er de rimeligste, får skjønnhet, teknologi og balanse millioner av Android-brukere til å beundre. X60-linjen har blitt godt mottatt av både kritikere og forbrukere. Helten i dagens anmeldelse er en ny telefon i serien, men det er en følelse av at det er han som vil få størst salg.

Smarttelefonoversikt Motorola Moto G50

Motorola Moto G50 - utenfor budsjettet

2021-04-01

Motorola-selskapet i dag er veldig ustabilt når det gjelder utgivelsen av vellykkede smarttelefoner. Under transportøren kommer både ekstremt konkurransedyktige og interessante modeller og forbiprodukter som ikke vekker en dråpe interesse blant publikum i samme rekkefølge. Og det ser ut til at på grunn av prisen er helten i dagens anmeldelse nærmere den andre kategorien.

Smarttelefonoversikt Realme V13 5G

Realme V13 5G - ødeleggelse av lavere prissegment

2021-04-01

Det kinesiske selskapet Realmi er en av de raskest voksende smarttelefonprodusentene i dag, men selskapet har ikke til hensikt å bremse angrepet på sine direkte konkurrenter. Helten i gjennomgangen skal ikke bare gi brukerne de etterspurte 5G-nettverkene, men også overraske forholdet mellom pris, funksjonalitet, ytelse og autonomi.

Smarttelefonoversikt Xiaomi Mi 11i

Xiaomi Mi 11i - gjentakelse for utlandet

2021-04-01

Det kinesiske selskapet praktiserer ofte utgivelsen av den samme smarttelefonen under forskjellige navn. Det er flere grunner til dette. Disse inkluderer utvidelse av tilbudet av produkter, og tilpasning av produktet til særegenheter i en bestemt region (endring i listen over støttede LTE-frekvenser, små kosmetiske designmetamorfoser, etc.). Helten i dagens anmeldelse er nesten en eksakt kopi av den tidligere utgitte Redmi K40 Pro +, men dette faktum gjør ikke det nye produktet verre.

Smarttelefonoversikt Realme GT Neo

Realme GT Neo - leken og billig

2021-04-01

Et pass til verden av de vakreste og mest krevende Android-spillene koster ofte mer enn hundre dollar, fordi noen ganger ikke til og med flaggskipsenheter er i stand til å demonstrere ekte jevnhet i spillingen. Helten i dagens anmeldelse prøver å gjøre alt for å tilfredsstille spillernes behov, selv til sin beskjedne pris. Men hva er nyheten klar til å gi bortsett fra ytelse?

Smarttelefonoversikt ZTE S30 SE

ZTE S30 SE er hemmeligheten med overpris

2021-04-01

Det kinesiske selskapet ZTE prøver å gjenvinne sine tidligere posisjoner i smarttelefonmarkedet, men det er fortsatt for tidlig å kalle denne prosessen vellykket. Så reklamekampanjen til nye produkter er svak i mange regioner, og sammen med interessante og noen ganger til og med innovative telefoner (for eksempel Axon 20 med et selfie-kamera på underskjermen) blir det også produsert åpent gjennomgående modeller. Sistnevnte kan godt inkludere helten i dagens anmeldelse, fordi han ikke samsvarer med realitetene i det midhøye prissegmentet.

Smarttelefonoversikt Xiaomi Mi 11 Ultra

Xiaomi Mi 11 Ultra - kameratelefon uten kompromiss

2021-03-31

Det kinesiske selskapet Xiaomi kunngjorde for et par år siden at det ble opprettet en spesialenhet som er ansvarlig for å forbedre de fotografiske mulighetene til smarttelefoner. Så flaggskipene til selskapet har gledet fansen av merket med fantastiske bilder de siste årene, men helten i dagens anmeldelse hever linjen mye høyere.

Smarttelefonoversikt Xiaomi Mi 11 Lite 5G

Xiaomi Mi 11 Lite 5G - et design som er vanskelig å ta øynene av

2021-03-31

Underflagg-smarttelefoner er et av de vanskeligste produktene for en utvikler. For å lykkes med slike enheter, må produsenten gjøre flere ting samtidig, nemlig å redusere kostnadene, å beholde det meste av funksjonaliteten til den eldre modellen, og også å overføre utseendet til et dyrt flaggskip nesten uten forenkling. Den siste funksjonen er fullt implementert i helten i dagens gjennomgang, men hva med de andre indikatorene hans?

Smarttelefonoversikt ZTE S30

ZTE S30 - smarttelefon uten publikum

2021-03-31

Android-brukere blir mer krevende hver dag, så moderne telefonprodusenter prøver å kombinere skjønnheten i design, funksjonalitet og en rekke andre fordeler, selv i relativt rimelige modeller. Selv om det kinesiske selskapet ZTE gjenoppretter etter lang nedetid, ligger produktene fortsatt bak de beste i markedet. Så, helten i dagens anmeldelse blir neppe veldig populær på grunn av overflod av mangler som hans motstandere ikke har.

Smarttelefonoversikt Xiaomi Mix Fold

Xiaomi Mix Fold - bringe innovasjon nærmere

2021-03-31

Sammenleggbare smarttelefoner er vakre, relevante, men ekstremt dyre på grunn av kompleksiteten i teknologien. Lignende modeller fra Huawei og Samsung koster utrolige penger, men de fortjener fortsatt publikums kjærlighet. Nå er det tid for det kinesiske selskapet Xiaomi å demonstrere sin styrke. Og det ser ut til at versjonen av den innovative enheten ikke bare vil være den rimeligste på markedet, men også ekstremt produktiv og funksjonell.

Smarttelefonoversikt Xiaomi Mi 11 Lite

Xiaomi Mi 11 Lite - betydelige forenklinger

2021-03-31

Flaggskip-smarttelefoner har økt betydelig i pris det siste året. En av årsakene til denne prisstigningen var de dyre topp-end-prosessorer med 5G-støtte, den andre var det faktum at produsentene faktisk gjentok prispolitikken til konkurrentene. Den eneste frelsen i en slik situasjon for kjøpere med ikke det største budsjettet, er telefonene til det midhøye kostnadssegmentet. For eksempel gjentar helten i dagens anmeldelse stort sett både funksjonalitet og design, og nesten ytelsen til de "eldre brødrene".

Smarttelefonoversikt Xiaomi Mi 11 Pro

Xiaomi Mi 11 Pro - fortreffelighet i alle aspekter

2021-03-30

Xiaomis flaggskiplinje med smarttelefoner har sluttet å være ekstremt rimelig. På den ene siden kan dette faktum opprøre noen av selskapets fans som ikke har et utestående budsjett for kjøp av mobile assistenter, på den annen side er produktene produsert av selskapet nå slående i sin skjønnhet, produserbarhet og ytelse. Helten i dagens anmeldelse er ikke noe unntak.

Smarttelefonoversikt Vivo IQOO Z3 Pro

Vivo IQOO Z3 Pro - kald beregning

2021-03-30

Enhver stor smarttelefonprodusent må kjempe for et sted i solen bokstavelig talt hvert minutt. Bedrifter trenger ikke bare å spore og til og med forutsi publikumets behov, men også analysere motstandernes nåværende og fremtidige handlinger. Helten i dagens anmeldelse er definitivt et spill foran kurven fra Vivo, fordi den kombinerer en rimelig prislapp, gjennomtenkt design og et innovativt brikkesett.

Smarttelefonoversikt Realme 8

Realme 8 - spionere på motstandere

2021-03-28

Populariteten til det kinesiske selskapet Realmi vokser hver dag, men det er ganske lett å falle fra berømmelsens Olympus, hvis du ikke tar hensyn til kjøpernes forespørsler og konkurrenters handlinger. Hovedmotstanderen til det nevnte selskapet, representert av Xiaomi-selskapet, bestemte seg for å utstyre sine budsjettnyheter med AMOLED-paneler. Helten i dagens anmeldelse kopierer i stor grad de beste funksjonene og legger til en rekke konkurransefortrinn på samme prisnivå.

Smarttelefonoversikt OnePlus 9R

OnePlus 9R - skjult selvrepetisjon

2021-03-28

Opprinnelig spesialiserte det kinesiske selskapet Vanplas seg utelukkende i å lage flaggskip-smarttelefoner, men markedet dikterer sine egne regler, og utvikleren måtte prøve seg på de lavere og midterste prissegmentene for å lykkes. Selv om de nye artiklene solgte bra, er produsenten fremdeles kjent for topp-end-enheter, ofte forskjellig i nyheten om utvendige og tekniske egenskaper. Dessverre er helten i dagens anmeldelse heller en modifisert kopi av den tidligere utgitte 8T. Men er det virkelig så ille?

Smarttelefonoversikt Motorola Moto Denver

Motorola Moto Denver - jubelen mellom kunstnere og forfattere

2021-03-28

Motorola-selskapet prøver å nå et økende antall kjøpere over hele verden med sine smarttelefoner. Så mange trenger en mobilassistent, ikke bare for nettsurfing, samtaler, SMS og spill, men også for å lage virkelige mesterverk av maleri eller litteratur. Men hvis de fleste telefoner med penn koster vanvittige mengder penger, gleder helten i dagens anmeldelse med en ekstremt demokratisk prislapp. Og han har mange andre fordeler.

Smarttelefonoversikt Xiaomi Poco M3 Pro

Xiaomi Poco M3 Pro - nesten en hit

2021-03-27

Det kinesiske selskapet Xiaomi lanserer smarttelefoner med en misunnelsesverdig frekvens, og de fleste av dem er kommersielt vellykkede. Imidlertid er det ikke mange som lykkes med å oppnå tittelen som ekte bestselgere, som millioner mennesker vil snakke om. Helten i dagens gjennomgang kan godt være en slik telefon, men en rekke små feil bringer den fortsatt utenfor grensene til supersuksessfulle enheter.

Smarttelefonoversikt Samsung Galaxy S21 FE 5G

Samsung Galaxy S21 FE 5G - eliminering av alle "unødvendige"

2021-03-26

Det koreanske selskapet Samsung i år overrasket noe med sin serie med flaggskip-smarttelefoner. Så den yngre representanten har gjennomgått en rekke forenklinger sammenlignet med forgjengeren og anskaffet for eksempel en plastkoffert. Produsenten hørte publikums opprør og bestemte seg for å gi ut en rimeligere underflaggsmodell som beholder mange av fordelene med originalen. Men hva hadde du for å kutte ut av nyheten?

Smarttelefonoversikt Realme 8 5G

Realme 8 5G - han kan være en hit

2021-03-25

Det kinesiske selskapet Realmi er ikke jevnt relatert til sine egne smarttelefoner. Noen modeller mottar enorme reklamekampanjer, mens andre telefoner er praktisk talt ukjente for potensielle kjøpere. Det er dobbelt overraskende at noen ganger ekstremt konkurransedyktige enheter er fratatt reklame. Helten i dagens anmeldelse har også blitt slik.

Smarttelefonoversikt OnePlus 9 Pro

OnePlus 9 Pro - idealet er uoppnåelig igjen

2021-03-24

Det kinesiske selskapet Vanplas har merkbart gått bort fra konseptet "flaggskipsmordere". Til mye beklagelse for gamle fans av merket, har ikke prispolitikken endret seg til det bedre. Imidlertid, sammen med prislappen, har funksjonaliteten og ytelsen til enhetene økt, designen deres har blitt mye vakrere. Så helten i dagens anmeldelse overgår de fleste av hans motstandere fra Kina, Korea, Europa og USA, men serien vil være nær perfeksjon bare i løpet av få generasjoner.

Smarttelefonoversikt OnePlus 9

OnePlus 9 - plutselige feil

2021-03-24

Flaggskip-smarttelefonene til det kinesiske selskapet Vanplas har alltid vært ansett som et eksempel på teknologi, skjønnhet og ytelse til en moderne telefon. Overraskende nok, med kombinasjonen av slike fordeler, var enhetene også i stand til å forbløffe til en rimelig pris. Men det er ingen perfekte ting, så noen aspekter av bestselgerne appellerte fortsatt ikke til publikum. Helten i dagens anmeldelse prøvde å absorbere alt det beste fra sine forgjengere og tilførte dette mange nye fordeler.

Smarttelefonoversikt Xiaomi Black Shark 4 Pro

Xiaomi Black Shark 4 Pro - premie for spillere

2021-03-24

Utgivelsen av mange interessante spill for Android-systemer har betydelig økt relevansen til gaming-smarttelefoner og deres popularitet. Et stort antall mennesker er klare til å spare penger for den mest komfortable og jevne spillingen med fantastisk vakker grafikk. Helten i dagens anmeldelse er i stand til å tilfredsstille behovene til denne delen av publikum, men prisen vil være det viktigste hinderet på vei til å bli en bestselger.

Smarttelefonoversikt Xiaomi Black Shark 4

Xiaomi Black Shark 4 - nedsenking i spilleavhengighet

2021-03-24

Spilllinjen til smarttelefoner fra Xiaomi har alltid funnet et stort antall fans, men det er vanskelig å ringe representantene til serien bestselgere. Likevel hadde et betydelig antall av disse telefonene sterkt fokus på spillere, noe som alvorlig påvirket andre aspekter. Ikke den bredeste funksjonaliteten, gjennomsnittlig fotografisk kapasitet vil neppe glede en sofistikert bruker. Helten i dagens anmeldelse prøver å eliminere disse ulempene, samtidig som det skaper enda mer behagelige forhold for langvarig spill.

Smarttelefonoversikt Oppo Reno5 Lite

Oppo Reno5 Lite - inkludert alt du trenger

2021-03-23

Overraskende nok er noen ganger mellomstore smarttelefoner langt mer balansert fra produsenter enn flaggskip. I jakten på overflødig ytelse, nyskapende teknologiske sjetonger glemmer utviklere slike viktige aspekter som autonomi, ergonomi og så videre. Helten i dagens anmeldelse setter ikke rekorder i referanser, han kan ikke kalles en kameratelefon, men det er veldig vanskelig å finne kritiske feil i den.

Smarttelefonoversikt OnePlus Nord N20

OnePlus Nord N20 - fokus på 5G

2021-03-23

Midt-høyt-prissegmentet i smarttelefonmarkedet har gjennomgått mange endringer de siste månedene. Representantene har gjort betydelige fremskritt innen en rekke parametere, men hver produsent prøver å utstyre de produserte telefonene med spesifikke konkurransefortrinn. Så, Poco X3 Pro overrasker med ytelse, Pro-versjonen av Redmi Note 10 - med fotografiske muligheter, og helten i dagens anmeldelse stoler på støtte for 5G-nettverk. Men er dette nok for å lykkes?

Smarttelefonoversikt Motorola Moto G60

Motorola Moto G60 - kamp om kameratelefoner

2021-03-22

Motorola-selskapet har ennå ikke mistet sin popularitet over hele verden, men det er langt fra ledende posisjoner. Men profesjonaliteten og erfaringen til de ansatte, et godt budsjett, gjør at selskapet kan stole på godt salg og retur av en del av publikum. Så, helten i dagens anmeldelse er klar til å avvise selv bestselgere som Xiaomi Redmi Note 10 Pro når det gjelder ytelse, autonomi og selvfølgelig fotografiske evner. Vil det nye produktet appellere til sofistikerte mobilfotografer, hva er sjansene for å bli en hit?

Smarttelefonoversikt Oukitel C23 Pro

Oukitel C23 Pro - merketid

2021-03-22

Det kinesiske selskapet Aukitel fortsetter å utvide utvalget av smarttelefoner i de lavere og midterste prissegmentene, men deres posisjonering forblir den samme, så vel som de tekniske egenskapene. En gang i løpet av noen få måneder mottar vi konsekvent telefoner som prøver å ligne flaggskipmodellene til mer populære merker, men middelmådige på innsiden. Helten i dagens gjennomgang samsvarer dessverre med den spesifiserte beskrivelsen.

Smarttelefonoversikt Xiaomi Poco X3 Pro

Xiaomi Poco X3 Pro - forbedre idealet?

2021-03-21

De nyeste smarttelefonene fra det kinesiske selskapet Pocophone, et undermerke fra Xiaomi-selskapet, har overrasket selv de mest sofistikerte Android-enhetselskere med sin verdi for pengene. Bare noen få klarte å være fullverdige konkurrenter til slike funksjonelle, vakre og gjennomtenkte dingser. Men det ser ut til at utvikleren ikke er fornøyd med denne situasjonen, og han bestemte seg for å kvitte seg med alle rivaler. Helten i dagens anmeldelse er et klart bevis på dette.

Smarttelefonoversikt Xiaomi Poco F3

Xiaomi Poco F3 - den etterlengtede oppfølgeren?

2021-03-21

F1-smarttelefonen fra PocoPhone, et undermerke av det kinesiske selskapet Xiaomi, var på en gang ikke bare en bestselger, men også en reell revolusjon innen prissegmentet. Telefonen tilbød fullverdig flaggskipytelse for lite penger, utmerkede fotografiske evner og nyskapende funksjonalitet som en infrarød modul for å identifisere brukerens ansikt. Dessverre kunne ikke utvikleren gjenta suksessen til hit. Men det ser ut til at helten i dagens anmeldelse vet hvordan man kan bli en trofast etterfølger av legenden.

Smarttelefonoversikt Realme 8 Pro

Realme 8 Pro - jager tall

2021-03-21

Publikumene til smarttelefonmarkedet blir mer sofistikerte. Nå må utviklere overraske kjøpere ikke bare med skjønnhet og produserbarhet av modeller i det høyeste prissegmentet, men også å produsere noe lignende i den midterste kostnadskategorien. Så det kinesiske selskapet Realmi bestemte seg for å fokusere i helten i dagens anmeldelse på fotografiske evner, design og autonomi. Og det ser ut til at hun har klart å skape en potensiell bestselger.

Smarttelefonoversikt Vivo V21 SE

Vivo V21 SE - stilig, funksjonell og billig

2021-03-20

Det kinesiske selskapet Vivo øker gradvis antall fans utenfor hjemlandet. Hvis selskapet i Kina lenge har vært assosiert med utmerket byggekvalitet på smarttelefoner, sofistikert programvare og upåklagelig design av produserte telefoner, så har en liknende visjon om merket i Europa og SNG-landene ennå ikke blitt vunnet. Imidlertid, med nye produkter som helten i dagens anmeldelse, vil ikke utvikleren ha problemer med salget.

1 2 3 4 5 6