0
Sammenligne:
Sammenlignet med:
Fyll inn modellnavnet eller en del av det
 
kr
AED درهم BHD دب BRL R$ CNY ¥ CZK Kč DKK kr EUR € GBP £ IDR Rp ILS ₪ INR ₹ JPY ¥ KRW ₩ KWD د.ك NOK kr PLN zł QAR ريال RUB руб SAR درهم SEK kr TRY ₺ UAH грн
sannsynligvis spurte du
Anmeldelser

Telefonanmeldelser

ZTE Nubia Red Magic 8 Pro anmeldelse

ZTE Nubia Red Magic 8 Pro - bringer spillere til glede

2022-12-07

Segmentet av gaming-smarttelefoner har gjennomgått store endringer de siste årene. Så, spillenheter er nå merkbart mer kompakte, vakrere, mer funksjonelle, deres autonomi og fotografiske evner er forbedret. Helten i dagens anmeldelse har alle de oppførte kvalitetene og kan konkurrere med motstandere om tittelen bestselger.

Doogee S99 anmeldelse

Doogee S99 - holdbare smarttelefoner utvikler seg!

2022-12-06

Produsenter av holdbare mobile assistenter fra Kina bestemte seg i år for å øke ytelsesnivået og funksjonaliteten til produktene deres betydelig. Dodge holdt seg ikke unna trenden. Så helten i dagens anmeldelse er det faktiske flaggskipet til utvikleren og er i stand til å glede ikke bare fans av en aktiv livsstil, men til og med spillere med fotografer.

Doogee V30 anmeldelse

Doogee V30 - teknologier for enhver smak og farge

2022-12-06

Det er vanskelig å klandre det kinesiske selskapet Doogee for alvoret i deres tilnærming til produktene deres. Selskapet analyserer markedet nøye og prøver å produsere oppdaterte smarttelefoner som ikke er uten mange konkurransefortrinn. Så deres nye flaggskip er ikke bare avhengig av styrke og ytelse, men også autonomi, ekstremt nysgjerrig funksjonalitet og et godt designet design.

Realme GT Neo 5 anmeldelse

Realme GT Neo 5 - flaggskip til halv pris

2022-12-05

Det kinesiske selskapet Realme øker tempoet i å utvide utvalget av smarttelefoner, men denne prosessen har nesten ingen effekt på kvaliteten på produktene. Helten i dagens anmeldelse er det siste underflaggskipet, hvis uventede utgivelse overrasket både fans av merket og konkurrenter, fordi det er sjelden å se en slik kombinasjon av pris og ytelse.

Xiaomi Redmi 11A anmeldelse

Xiaomi Redmi 11A - synlig, men ikke nok endringer

2022-12-04

De rimeligste smarttelefonene i Redmi-linjen fra den kjente kinesiske produsenten Xiaomi har ofte blitt internasjonale hits. 5A- og 8A-modellene skilte seg spesielt sterkt ut på listen over slike enheter, som på utgivelsestidspunktet ga utmerkede skjermer, grei autonomi og gode prosessorer fra Qualcomm. Dessverre levde ikke påfølgende produkter alltid opp til publikums forventninger. Helten i dagens anmeldelse når heller ikke standardene satt av hans eminente forgjengere.

Xiaomi Poco X5 Pro anmeldelse

Xiaomi Poco X5 Pro - for godt til å være sant?

2022-12-04

Et undermerke av det kinesiske selskapet Xiaomi kalt Poco har oppfylt drømmene om økonomiske, men samtidig krevende brukere siden starten. De fleste smarttelefonene produsert av selskapet ble preget av en utrolig verdi for pengene, som rett og slett var utilgjengelig for motstandere. Helten i dagens anmeldelse passer 100 % til samme beskrivelse.

Xiaomi Redmi K60E anmeldelse

Xiaomi Redmi K60E - bruker kun utprøvde løsninger

2022-12-02

Det kinesiske selskapet Xiaomi er ikke redd for å eksperimentere, men slike ord gjelder ikke potensielle treff i produsentens mest kjente smarttelefonlinjer. Her bruker utvikleren bare de komponentene og designen, hvis suksess er hundre prosent sikker. Det er grunnen til at helten i dagens anmeldelse ikke vil revolusjonere prissegmentet, men vil definitivt vinne oppmerksomheten til flere millioner mobile elektronikkelskere.

Ulefone Armor 12S anmeldelse

Ulefone Armor 12S - får sjanser for suksess

2022-12-01

Det kinesiske selskapet Ulefone vet hvordan man lager ikke bare høykvalitets, men samtidig interessante smarttelefoner for publikum, men mange modeller mangler bare noen få slag før de når tittelen som bestselger. Helten i dagens anmeldelse ser ut til å ha bestemt seg for å rette opp denne situasjonen.

OnePlus Nord CE 3 anmeldelse

OnePlus Nord CE 3 - forgjeves forventninger

2022-12-01

Fans av det kinesiske selskapet OnePlus så frem til den nye generasjonen av budsjettlinjen for smarttelefoner. I 2021-2022 klarte den verdensberømte utvikleren å gi ut nesten et dusin bestselgere med utmerket valuta for pengene. Dessverre har helten i dagens anmeldelse blitt enda enklere enn forgjengeren.

Oppo Find N2 anmeldelse

Oppo Finn N2 - jakten på lederskap

2022-11-30

Det kinesiske selskapet Oppo er ikke redd for å eksperimentere og kjempe mot de mest kjente smarttelefonprodusentene. Dermed slipper utvikleren en fortsettelse av linjen med dyre flip-telefoner, som har en enda høyere prislapp, men samtidig forbedret ytelse, fotomuligheter og funksjonalitet. Kan en slik nyhet bli kommersielt vellykket og vinne kjærligheten til millioner av mennesker? Spørsmålet er vanskelig.

Vivo IQOO 11 anmeldelse

Vivo IQOO 11 er best på mange måter

2022-11-29

Det er vanskelig å overraske det moderne publikumet på smarttelefonmarkedet selv med flaggskipprodukter, men produsenter over hele verden prøver fortsatt å øke ytelsen og funksjonaliteten til enhetene, for å bringe noe nytt til kompakt elektronikk. Så det kinesiske selskapet Vivo prøvde å forvandle utsiden av nyheten og gjøre den utrolig balansert.

Oppo Reno 9 Pro 5G anmeldelse

Oppo Reno 9 Pro 5G - vakker både innvendig og utvendig

2022-11-27

En godt designet smarttelefon er en veldig viktig faktor for suksessen til en enhet, men den moderne brukeren blir mer og mer kresen. Nå kan ikke et sofistikert publikum tiltrekkes av et usedvanlig vakkert bilde, det trenger ytelse, funksjonalitet og autonomi. Heldigvis er helten i dagens anmeldelse i stand til å skryte av alt det ovennevnte.

Oppo Reno 9 anmeldelse

Oppo Reno 9 - når det er vanskelig å motstå å kjøpe

2022-11-27

Hvorfor er noen smarttelefoner utrolig populære, mens andre blir glemt av et krevende publikum i løpet av få måneder? En av årsakene til suksess er ikke bare kompetent markedsføring, men også balansen til enheten, som ganske enkelt må kombinere skjønnhet, ytelse og autonomi. Helten i dagens anmeldelse prøver å legge til en rimelig pris på listen.

Honor 80 Pro anmeldelse

Honor 80 Pro - fotoflaggskip og ingenting mer

2022-11-25

Et økende antall mennesker nekter å bruke fullverdige kameraer til fotografering. Årsaken ligger i de forbedrede fotomulighetene til moderne smarttelefoner. Spesielt i dette området har flaggskipsenheter avansert, klare til å forbløffe sofistikerte fotografer selv med kveldsbilder. Helten i dagens anmeldelse tilhører også slike telefoner, som også har en overflod av andre konkurransefortrinn.

Honor 80 anmeldelse

Honor 80 - underflaggskip uten kompromisser

2022-11-25

Det kinesiske selskapet Honor mistet midlertidig evnen til å lage virkelig balanserte smarttelefoner når det gjelder pris, funksjonalitet og eksteriørets skjønnhet. Så 60- og 70-tallslinjene med flaggskiptelefoner fikk mange kontroversielle anmeldelser og kom rett og slett til kortere enn sine legendariske forgjengere. Heldigvis er helten i dagens anmeldelse mye mer interessant og relevant.

Doogee S41 Pro anmeldelse

Doogee S41 Pro - utvidende funksjonalitet, men ikke ytelse

2022-11-25

Det kinesiske selskapet Doogee fortsetter å utvide utvalget av sikre smarttelefoner. Det var representanter for den lavere prisklassens tur. Utseendet til nye brikkesett og fotomoduler kan øke attraktiviteten til produktene betydelig, men utvikleren bestemte seg for å gå en annen vei. Vil kjøpere like den oppdaterte enheten? La oss finne ut av det.

Vivo X90 anmeldelse

Vivo X90 - den grunnleggende versjonen av en feilfri smarttelefon

2022-11-23

Det kinesiske selskapet Vivo gleder ubeskrivelig fansen sine med flaggskipstelefonene til X-line. Selv de rimeligste representantene kombinerer utrolig ytelse, innovativ design og dusinvis av andre konkurransefortrinn som analoger dobbelt så dyre vil misunne. Helten i dagens anmeldelse har ikke endret tradisjonene i serien. Den eneste synden er at vi ikke kan vente på den globale konfigurasjonen av enheten.

Oppo Reno 9 Pro+ anmeldelse

Oppo Reno 9 Pro + - perfeksjon for budsjettkjøpere

2022-11-20

Flaggskip-smarttelefoner er en ønskelig ting for millioner av fans av bærbar elektronikk, men ikke alle har råd til en slik mobilassistent. Årsakene til å forlate telefoner i den høyeste priskategorien kan være forskjellige, men hvis toppytelsen og den brede funksjonaliteten realiseres i en gadget billigere, vil det rett og slett være umulig å motstå å kjøpe den. Det var med denne tanken at helten i dagens anmeldelse ble skapt.

Blackview A85 anmeldelse

Blackview A85 - den perfekte rimelige smarttelefonen?

2022-11-19

Det kinesiske selskapet Blackview har brakt mange hyggelige overraskelser til sine fans det siste året. Spesielt overraskende er det at produsenten har laget flere utmerkede telefoner på en gang i lavprissegmentet. Helten i dagens anmeldelse tilhører denne gruppen av fremragende budsjettenheter.

Xiaomi 14 Pro anmeldelse

Xiaomi 14 Pro er en smarttelefon på toppnivå

2022-11-18

Det kinesiske selskapet Xiaomi takler dyktig etableringen av telefoner i ethvert verdisegment, men det er produsentens flaggskipprodukter som forårsaker størst beundring blant publikum. Kombinasjonen av de nyeste teknologiene, utmerket montering og design som er utarbeidet til minste detalj, resonerer i hjertene til millioner av kjøpere, så helten i dagens anmeldelse har alle muligheter til å bli solgt i et imponerende opplag.

Xiaomi 14 anmeldelse

Xiaomi 14 - enda mer kompakt og kraftig

2022-11-18

Det kinesiske selskapet Xiaomi vet mye om tegn og overtro. Så den verdensberømte produsenten bestemte seg for å hoppe over det uheldige tallet 13 i rekken av flaggskipsmarttelefonene sine, og samtidig "ta igjen" når det gjelder digital betegnelse både versjonen av MIUI-programvaren og en serie telefoner fra en motstander representert av Apple Corporation. Samtidig blir alle konkurransefordelene til den forrige modellen ikke bare bevart, men også forbedret av utvikleren.

Meizu 20 anmeldelse

Meizu 20 - en ny æra for et glemt selskap?

2022-11-17

Meizu Corporation har lenge sluttet å være en av bransjelederne, og mister merkevarefans hvert år selv i hjemlandet. Det faktiske kjøpet av organisasjonen av Geely-bilprodusenten gir imidlertid produsenten håp om å gjenvinne sin tidligere ære. Og helten i dagens anmeldelse kan være det første skrittet mot returen til den en gang så populære utvikleren.

Vivo X90 Pro+ anmeldelse

Vivo X90 Pro+ - førsteklasses nytelse

2022-11-17

Flaggskipet med smarttelefoner fra det kinesiske selskapet Vivo har alltid kombinert avansert teknologi, høykvalitets monteringsmaterialer og komponenter, samt gjennomtenkt design. Og selv om erfarne produsenter noen ganger gjør feil, er den nevnte utvikleren rett og slett ikke i stand til å skuffe publikum.

Realme 10 Pro+ anmeldelse

Realme 10 Pro+ - endringer som er merkbare for øyet

2022-11-17

Det kinesiske selskapet Realme gjorde det nesten umulige i begynnelsen av dette året, nemlig at det ga ut en rimelig smarttelefon med flaggskips fotografiske evner. Produktiv og stilig kameratelefon vant raskt hjertene til millioner av mennesker. Men var produsenten i stand til å skape en verdig tilhenger av hiten? Svaret var ikke så klart.

OUKITEL WP21 anmeldelse

OUKITEL WP21 - brutalitet på sitt maksimum

2022-11-17

Det kinesiske selskapet Oukitel fortsetter å utvide utvalget av smarttelefoner som tilbys med beskyttelse mot støv og fuktighet i henhold til IP68-standarder. Det er imidlertid hyggelig å se at ikke bare kvantitativ, men også kvalitativ vekst av merkets produkter finner sted. Så helten i dagens anmeldelse er klar til å gi uanstendig stor autonomi og anstendig funksjonalitet for mellomprissegmentet.

Motorola Moto X40 anmeldelse

Motorola Moto X40 - ikke finne opp hjulet på nytt

2022-11-14

I løpet av de siste par årene har Motorola klart å overraske fansen mange ganger med utmerkede smarttelefoner i alle priskategorier. Segmentet med høyere verdi er intet unntak. Linjen av telefoner med X30-indeksen kombinerte ikke bare imponerende ytelse, fantastisk bedriftsdesign, men også en rimelig pris. Modellene har ikke mistet sin relevans, så følgeren deres har ikke fått store endringer. Men det er lite sannsynlig at fraværet av betydelige metamorfoser vil bli oppfattet negativt av et krevende publikum.

OnePlus 11 Pro anmeldelse

OnePlus 11 Pro - vanvittig attraktiv

2022-11-13

Med hver generasjon blir OnePlus flaggskip-smarttelefoner mer teknologisk avanserte, vakre og funksjonelle. Samtidig endrer utvikleren praktisk talt ikke sin prispolitikk, takket være at antallet merkevarefans vokser hver dag. Helten i dagens anmeldelse har alle muligheter til å gjøre produsenten enda mer populær.

Huawei P60 anmeldelse

Huawei P60 - konservativt ideal

2022-11-13

Teknologien står ikke stille, så standard monoblokk-smarttelefoner erstattes av analoger med sammenleggbare skjermer, frontkameraer blir bokstavelig talt usynlige. Helten i dagens anmeldelse, til tross for flaggskipstatusen, er ikke klar til å skryte av noen nyvinninger, men alle aspekter av den har blitt brakt til perfeksjon.

Realme 10 5G anmeldelse

Realme 10 5G - mangel på nødvendige endringer

2022-11-12

Den globale økonomiske krisen, enorme inflasjonsrater og mange andre faktorer gjør livet vanskelig for smarttelefonprodusenter. Så det blir vanskelig å opprettholde den gamle prispolitikken som brukerne har blitt vant til. Det er grunnen til at selv kjente utviklere produserer produkter som er litt forskjellige fra tidligere utgitte modeller.

Blackview A52 anmeldelse

Blackview A52 - autonomi og design som de viktigste fordelene

2022-11-11

Det er ikke lett å bygge en virkelig vellykket smarttelefon. Behovet for å opprettholde en rimelig kostnad fører til kompromisser som ikke alltid blir godkjent av et krevende publikum. Helten i dagens anmeldelse klarte seg heller ikke uten seriøse forenklinger, men han har fortsatt et par trumfkort i ermet.

Samsung Galaxy A54 5G anmeldelse

Samsung Galaxy A54 5G - god gammel venn

2022-11-10

Det koreanske selskapet Samsung i løpet av de siste årene har i stor grad endret A-serien til smarttelefonene sine. Så hvis de første modellene utelukkende var rettet mot lavprissegmentet, fanget følgerne deres også den mellomste priskategorien. Telefonene A50, A51, A52 og A53 har alltid vært vellykket på grunn av den attraktive designen og balansen mellom tekniske egenskaper, så det er ikke overraskende at helten i dagens anmeldelse har de samme fordelene og fortsetter sin seirende marsj.

OnePlus Ace 2 anmeldelse

OnePlus Ace 2 - endringene som alle har ventet på

2022-11-09

Det kinesiske selskapet OnePlus gledet nylig fansen med en ny Ace-linje med smarttelefoner. Det inkluderte representanter for mellomprissegmentet, som prøvde å kombinere nesten flaggskipytelse og anstendig funksjonalitet. Helten i dagens anmeldelse adopterte ikke bare fordelene til forgjengerne, men gir også mye mer interessante fotomuligheter.

Xiaomi Redmi A11 anmeldelse

Xiaomi Redmi A11 - en ny æra med rimelige smarttelefoner?

2022-11-08

Det kinesiske selskapet Xiaomi gjenopptok nylig produksjonen av virkelig rimelige telefoner. Den første representanten for det laveste prissegmentet var A1 (Plus)-modellen, som hadde grunnleggende funksjonalitet og et behagelig eksteriør. Følgeren hennes prøver å legge til forbedret ytelse og fotofunksjoner til listen.

Vivo IQOO Neo 7 SE anmeldelse

Vivo IQOO Neo 7 SE - fra bra til bedre

2022-11-07

Det kinesiske selskapet Vivo slipper i økende grad produktene sine over hele verden, men de beste representantene for utvalget av smarttelefoner forblir ofte i landet. Helten i dagens anmeldelse er et underflaggskip av selskapet, utelukkende rettet mot hjemmemarkedet i Kina. Men utenfor det himmelske imperiet kan gadgeten godt bli en hit.

Honor Magic 5 anmeldelse

Honor Magic 5 er en perfekt, men sjelden smarttelefon

2022-11-06

Det kinesiske selskapet Honor produserer konsekvent dusinvis av utmerkede produkter rundt om i verden, men glemmer ikke å glede innbyggerne i hjemlandet med teknologiske innovasjoner. Dessverre for fans av mobil elektronikk fra andre land, noen ganger er slike enheter mye mer interessante enn deres internasjonale kolleger. Helten i dagens anmeldelse er en klar bekreftelse på dette.

Realme 10 Ultra anmeldelse

Realme 10 Ultra - hopp inn i flaggskipsegmentet

2022-11-06

Det kinesiske selskapet Realme gjør noen ganger ekstremt risikable ting som du ikke alltid forventer av et merke med en ganske behersket organisasjonspolicy. Så helten i dagens anmeldelse skulle bare være en forbedret representant for produsentens budsjettlinje, men i virkeligheten viste det seg å være en ekte flaggskipmorder.

Realme 10 anmeldelse

Realme 10 - vakker stagnasjon

2022-11-04

Et betydelig antall fans av mobil elektronikk er vant til det faktum at hver påfølgende generasjon av smarttelefonlinjer er bedre enn den forrige på bokstavelig talt alle måter. Imidlertid er en slik trend, dessverre, ikke alltid sett i produktene til det kinesiske selskapet Realme. Så helten i dagens anmeldelse av øyeblikket er enda enklere enn hans vellykkede forgjengere.

Xiaomi Redmi Pad anmeldelse

Xiaomi Redmi Pad er en flott enhet tilgjengelig for alle

2022-11-03

Nettbrettene til det kinesiske selskapet Xiaomi finner konsekvent millioner av kjøpere over hele verden. Årsaken til denne suksessen er utviklerens evne til å gjøre de riktige og nesten umerkelige kompromissene og som et resultat det optimale forholdet mellom pris og kvalitet. Helten i dagens anmeldelse, rettet mot lav-middelverdi-segmentet, er heller ikke fratatt det.

Doogee X98 anmeldelse

Doogee X98 er en budsjettsmarttelefon med fokus på batterilevetid

2022-10-27

Det kinesiske selskapet Doogee glemmer ikke folk med et begrenset budsjett, og slipper stadig gode og rimelige enheter. Og selv om funksjonaliteten deres er langt fra flaggskipet, er slike produkter fortsatt klare til å for alvor gjøre livet enklere for brukerne. Og helten i dagens anmeldelse er intet unntak.

OnePlus Nord N300 5G anmeldelse

OnePlus Nord N300 5G - for generisk?

2022-10-26

Fans av det kinesiske OnePlus-selskapet er vant til at bokstavelig talt hver ny modell av merkevaren viser seg å være ekstremt konkurransedyktig og relevant. Imidlertid er smarttelefoner i lav-middelprissegmentet hentet fra selskapet som ikke alltid oppfyller behovene til fansen. Dessverre slapp helten i dagens anmeldelse ikke unna en lignende skjebne.

Xiaomi Redmi Note 12 Pro anmeldelse

Xiaomi Redmi Note 12 Pro - kameraer som hovedvåpen

2022-10-26

Android-smarttelefonbrukere blir mer og mer krevende av sine mobilassistenter, uavhengig av prisen på sistnevnte. Så det er vanskelig selv for eminente produsenter å selge en enkelt balansert telefon i mellomprissegmentet uten åpenbare konkurransefortrinn. Derfor må selv det kjente kinesiske selskapet Xiaomi overraske publikum hver gang. Og det ser ut til at helten i dagens anmeldelse er i stand til å gjøre dette.

Smarttelefonanmeldelse Xiaomi Redmi Note 12 Pro+

Xiaomi Redmi Note 12 Pro+ - uventede overraskelser

2022-10-26

De eldre modellene av Note-linjen fra det kinesiske selskapet Redmi (et undermerke av Xiaomi Corporation) har de siste årene kommet merkbart nærmere flaggskipsegmentet når det gjelder design, ytelse og funksjonalitet. Helten i dagens anmeldelse fremmer fotomuligheter, noe som gir betydelige besparelser for sofistikerte fotografer.

Doogee X98 Pro anmeldelse

Doogee X98 Pro - et nødvendig minimum

2022-10-25

Overraskende nok blir det moderne publikumet mer og mer krevende av smarttelefoner med lavpris. Det er mange årsaker til dette, men de viktigste er den gradvise teknologiske fremgangen og den økende introduksjonen av mobile assistenter i folks hverdag. Hvis en rimelig telefon for noen år siden bare skulle ringe og motta meldinger, er den i dag et kamera, en kompakt spillkonsoll og en erstatning for mange andre dingser. Helten fra anmeldelsen prøver også å oppfylle alle de angitte rollene, om enn med varierende suksess.

Cubot Pocket 3 anmeldelse

Cubot Pocket 3 - kompakt og karismatisk

2022-10-24

Det kinesiske selskapet Cubot er godt klar over at for å finne sitt publikum i et så konkurransedyktig smarttelefonmarked, må det ta risiko og eksperimentere. Så en erfaren produsent bestemte seg for å glede den delen av befolkningen som prøver å finne en billig, liten, men funksjonell telefon uten noen alvorlige kompromisser. Og helten i dagens anmeldelse passer ganske bra til denne beskrivelsen.

Xiaomi 12 Lite 5G NE anmeldelse

Xiaomi 12 Lite 5G NE - plutselige og dramatiske endringer

2022-10-24

Det kinesiske selskapet Xiaomi vet å overraske, selv om det i dag gjør slike ting og ikke så ofte. Så et verdensberømt selskap bestemte seg for ikke å gjøre en enkel, men en virkelig storskala forbedring av sin allerede populære smarttelefonmodell. Hva får brukeren for et ikke så stort tillegg?

UMIDIGI A13 Pro Max 5G anmeldelse

UMIDIGI A13 Pro Max 5G - skjønnhet supplert med ytelse

2022-10-19

Designerne til det kinesiske selskapet Umidigi får ikke lønningene sine forgjeves. Corporations smarttelefoner er alltid stilige og attraktive, uavhengig av priskategori. Imidlertid er det forseggjorte designet, dessverre, ikke alltid kombinert i disse enhetene med kraftige CPUer og andre aspekter ved vellykkede moderne telefoner. Men helten i dagens anmeldelse er tydeligvis ikke en av disse modellene.

Ulefone Power Armor 18T anmeldelse

Ulefone Power Armor 18T - er det virkelig et ekte flaggskip?

2022-10-18

Det kinesiske selskapet Ulefone prøver å ta hensyn ikke bare til smarttelefoner i lav- og mellomprissegmentene, men også til dyrere modeller. Dessverre var ikke alle representanter for den høyeste kostnadskategorien kommersielt vellykkede med produsenten. Helten i dagens anmeldelse vil imidlertid sannsynligvis bli en favoritt blant publikum på grunn av den økte ytelsen og forbedrede fotomulighetene sammenlignet med forgjengerne.

Ulefone Armor 17 Pro anmeldelse

Ulefone Armor 17 Pro - produksjonsbarhet pluss styrke

2022-10-17

Det kinesiske selskapet Ulefone er i stand til å inspirere respekt. Produsenten, selv om han ikke kunne bryte seg inn i rekken av de mest suksessrike selskapene i det himmelske imperiet, gleder konsekvent fans med balanserte og oppdaterte smarttelefoner. I tillegg er det en klar fremgang i kvaliteten på komponentene som brukes og deres samsvar med behovene til et krevende publikum. Så helten i dagens anmeldelse vil neppe bli kritisert innenfor sin priskategori.

Smarttelefonoversikt Cubot Note 30

Cubot Note 30 - viktige forbedringer for alle

2022-10-16

De siste budsjettsmarttelefonene fra det kinesiske selskapet Cubot etterlot kritikere og publikum med ganske blandede følelser. På den ene siden har utviklerens produkter blitt merkbart forbedret designmessig og hatt en rekke konkurransefortrinn, på den andre siden var enhetene ofte preget av åpenbare mangler, som programvareproblemer. Produsenten tok hensyn til brukernes ønsker og rettet de fleste feilene.

UMiDIGI F3 Pro anmeldelse

UMiDIGI F3 Pro er ikke et flaggskip i det hele tatt

2022-10-15

Ikke alle smarttelefonprodusenter har budsjettet som er nødvendig for å lage en fullverdig smarttelefon av høyeste priskategori. Så det kinesiske selskapet Umidigi har rett og slett ikke den nødvendige mengden penger for engroskjøp av de beste komponentene, men ønsket om å lage en topp-end Android-telefon reduseres ikke fra dette. Som et resultat får vi en slags enhet som helten i dagens anmeldelse.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20